Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešiniai ant mobiliųjų telefonų - dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
Jumi
Jau kuris laikas interneta uztinku nuostabiai ispiestu "mobiliakus" Pati piesti nemoku ,bet jeigu rasciau kas tuo uzsiima tikrai prasyciau tokio piesinuko savajam blush2.gif
Idedu kelis pavyzdzius apie ka as cia sneku tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

CIaDar kelis telefoniukai
IR CIa

Zinau,kad svarovskio kristalus galima klijuot . Bet kokius,kokiais klijais ?
O jei paciai piest idomu kokiais dazais g.gif
Zodziu kad nesvetimi tokie uzsiemimai pasidalinkit patirtim drinks_cheers.gif
ir dar radau kad siuos piesinius atlieka aerografu tongue.gif CIa
Toast
Girdėjau, kad įmanoma išpiešt, bet neįsivaizdavau kaip TAIP įmanoma blink.gif wub.gif

Kokiais lakais gal galima piešt, neįsivaizduoju unsure.gif O blizgučių tokių pirkti mačiau, su super klijais prisiklijuotų biggrin.gif

Grožis thumbup.gif

user posted image user posted image
nuvandaa
man irgi labaj idomu,gal iseitu su akriliniais dazais o blizgucius veliau priklijuot
Aurum
sakyciau tiktu kad ir nagu lakai,nes akriliniai ne toki vaizda duotu..bet kad poto neatsiluptu,reikia kazkokia priemone uztvirtinti,na bet galiu tik kalbet,taip piest niekada nemokesiu.. doh.gif
JuodaVarna
QUOTE(Jumi @ 2006 08 04, 11:24)
Jau kuris laikas interneta uztinku nuostabiai ispiestu "mobiliakus" Pati piesti nemoku ,bet jeigu rasciau kas tuo uzsiima tikrai prasyciau  tokio piesinuko savajam  blush2.gif
Idedu kelis pavyzdzius apie ka as cia sneku tongue.gif
user posted image

Šitas, o gal ir kai kurie kiti, berods papuoštas akrilu, kurį naudoja manikiūristės, priauginančioas akrilinius nagus - į tą akrilą galima įkomponuoti spalvas ir įvairius piešinukus...
Kažkada manikiūristė, pas kurią lankydavausi, mokėsi dirbti su akrilu, tai buvo savo mobiliuką pasipuošusi, bet nedaug, ne taip, kaip čia - visas šonas biggrin.gif
egliosha
zinau kad ir parduoda jau taip papuostus(vokietijoj). pazystama zada pirti svarovskio kristalais puosta samsunga wub.gif
Aurum
na net nepagalvojau apie TA akrila.. 4u.gif
linada
cia ne visai i tema, bet svarovskio akutes kai kurios prisiklijuoja karstu lygintuvu - jau apacioj yra kliju prideta, tik gal mobiliukam nelabai mastau.gif o kitus - klijais super ar kokiais kitais duper wink.gif
o siaip tai laabai grzu ir idomu. vis ne taip kaip visi....
vikuti
jetus kaip graziai atrodo.... kaip noreciau tokio.........
Caculė
mega_shok.gif Norrriuuuu....Kadangi pačiai ką nors gražiai nupiešt išeina tik iš kokio 10 karto,bet šitaip norėčiau.Beje Svarovskiais puoštų mobiliųjų tlf. jau yra pirkti Kaune,prekybos centre Mega.Bet ir kainelės irgi neblogos...O gal tik man taip pasirodė...
Kaip norėtųsi pačiai pasidaryt tokį grožį...
Klausyk,Jumi,...čia tik kaip pastebėjimas,bet kiek žinau,tai pirmąją biserio temą atidarei Tu...Dabar ir šią temą...Tuoj man bus bankrotas su tais rankdarbiais lotuliukas.gif bigsmile.gif doh.gif
Jumi
QUOTE(Caculė @ 2006 09 03, 17:06)
mega_shok.gif Norrriuuuu....Kadangi pačiai ką nors gražiai nupiešt išeina tik iš kokio 10 karto,bet šitaip norėčiau.Beje Svarovskiais puoštų mobiliųjų tlf. jau yra pirkti Kaune,prekybos centre Mega.Bet ir kainelės irgi neblogos...O gal tik man taip pasirodė...
Kaip norėtųsi pačiai pasidaryt tokį grožį...
Klausyk,Jumi,...čia tik kaip pastebėjimas,bet kiek žinau,tai pirmąją biserio temą atidarei Tu...Dabar ir šią temą...Tuoj man bus bankrotas su tais rankdarbiais lotuliukas.gif  bigsmile.gif  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As ebay irgi radau ispiestu ir su svarovskiais keiciamu virseliu, kainos nedideles, bet kokybe neaisku kokia.
Man paciai irgi piesti neiseina, taigi ieskojau kas galetu telefoniuka ispiesti. Drauge greit "pasodino" ant zemes pasakius kokia mazdaug tokio grozio kaina butu sad.gif Taigi visdar tikiuosi kad rasiu koki sio meno fanatika ar fanatike biggrin.gif

O kas del mano atidarytu temu tai....eeee...o ka daryt kad viskas idomu ir ne viska gali nusipirkti arba tas kas parduodama netinka . Tenka paciai daryti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Caculė
Tai aš per daug ir neburbu,tik šiaip...pastebėjau,kad gražūs dalykai nepraslysta Tavo nepastebėti drinks_cheers.gif tongue.gif .Tiesą pasakius,tai jei ne Tavo atidaryta tema,tai kažin ar būčiau taip toli pažengus ir ar būtų toks nemažas ratelis pinančių. blush2.gif mirksiukas.gif Aj...šaunuolė 4u.gif irnesakyk.gif
pelytte
Rusyne daug yura daroma tokiuy grozybiu su akrilu. manikireuistes kurios formuoja nagus ir daro juos spalvotu akrilu galetu padeti, bet tox papuosimas kainmuotu nuo 80 iki 150lt. o nuimti nenuimsite smile.gif
uups
karsta.gif aciu dievui, nors vienoj temoj man niekas negrazhu... galima laikyt, kad sutaupiau lotuliukas.gif
siaip, siulau dekupazhint ant telefonu,- nereikia moket piesht mirksiukas.gif
Jumi
QUOTE(uups @ 2007 01 15, 17:03)
karsta.gif aciu dievui, nors vienoj temoj man niekas negrazhu... galima laikyt, kad sutaupiau lotuliukas.gif
siaip, siulau dekupazhint ant telefonu,- nereikia moket piesht mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai gaila bandyt ax.gif o jei neiseis doh.gif jau geriau kokia bliuske sugadint tongue.gif
nainaa
Galima ant kokio seno dangtelio pabandyti nupiesti su akriliniais dazais,paeksperimentuoti g.gif bet jei sugebejimo ir upo neturesi tai kazin kas gausis lotuliukas.gif
ShinePeri
bigsmile.gif kaip grazu, dabar reikia manikiurisciu prasyti, kad spalvota akrila ne nagam o ant mobiliaku piestu mirksiukas.gif lotuliukas.gif realiai pati maciau nu labai grazu ax.gif
Rasmuze
kaip grazu tikras menas ir nekasdieniska , tik va kainele mane baugina, brangoka.
*pamaiva*
Idomu butu gyvai pamatyt. ax.gif
Dujokaukee
Neperseniausiai ir pati buvau išsipiešusi mobilųjį akrilu, tačiau nusibodo ir nugramdžiau cool.gif Nebuvo jog ten super duper piešinys, tokia abstrakcija veikiau. Bet šiaip gražu buvo.
Rasmuze
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 02 20, 17:56)
Neperseniausiai ir pati buvau išsipiešusi mobilųjį akrilu, tačiau nusibodo ir nugramdžiau cool.gif Nebuvo jog ten super duper piešinys, tokia abstrakcija veikiau. Bet šiaip gražu buvo.
*

gal piesinukas blogai ir nekokybiskai buvo padarytas.
Dujokaukee
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 19:04)
gal  piesinukas blogai ir nekokybiskai buvo padarytas.
*

Ne, tiesiog nusibodo. cool.gif
Rasmuze
suprantama ax.gif
*Justikiii*
Uzsimaniauuu kaip bigsmile.gif wub.gif smile.gif Laaaabaaaii grazu 4u.gif Kad taip mokeciau... verysad.gif
mama_gulbe
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 12, 13:09)
Uzsimaniauuu kaip  bigsmile.gif  wub.gif  smile.gif  Laaaabaaaii grazu  4u.gif  Kad taip mokeciau...  verysad.gif
*

pas man nokia kur nugaros dangtelis persvieciamas ir as galiu ideti ten uz jo koki noriu piesineli issikirpus pagal forma - taigi paprasta papuosti - nupiesiu iskerpu ir idedu,galiu ir nuotrauaks deti va tongue.gif
supersonic-
Aha,as irgi maciau pirkti mobiliu su priklijuotais svarovskiais,man tai grazu,bet pati tai tokio nenoreciau,kazkaip per daug "poniutiska" blush2.gif biggrin.gif bet kaina,tai irgi labai skiriasi nuo nedekoruoto telefono blink.gif zymiai pigiau iseitu nusipirkt tu priklijuojamu svarovskiu ir prisiklijuoti,kad ir nedaug,koki grazu ornamenta wub.gif
*Justikiii*
Jo.. tikrai pigiau iseitu paciai klijuot , negu pirkti blush2.gif Ir dar gi pati smagiau jauties kai kazka savo rankom pasigamini ax.gif happy.gif sunglasses2.gif
aistukke
as noreciau ant savojo kelis svarovskius uzsiklijuot,man atrodo kazka maciau techmarket parduotuvej,lyg ten buvo svarovskiu pirkt,ksirtu ant mobilu klijuot g.gif reikes prie progos nueit paziuret,susigundziau 4u.gif
bet as noriu tik keleta,skoningai smile.gif
pvz. cia jau man per daug :
user posted image
user posted image
cia idomiai atrodo smile.gif
user posted image
dute_a
oi koks grozis wub.gif bet brangus grozis blink.gif
Caculė
Tas, kur negyvai aplipdytas kristalas atrodo negražiai.Va tokie "grožiai",bent jau taip atrodo, nepatvarūs.
Baisu, kad kur nors rankinuke pasitrynęs, arba kišenėj, nepamestų savo kristaliukų.Piešinukai kažkaip atrodo paprasčiau ir kukliau. smile.gif Bent jau man...
*Justikiii*
Jo... piesinukai paprasciau smile.gif bet su svarovski kristalais tai grozis wub.gif Tie 2 pirmieji piesinukai tai tikrai per daug g.gif o 3-iajame visai grazu wub.gif
jutta
Radau dar wub.gif

user posted image
Ugnia
na as esu pati su svarovskiais pasidailinusi savo mobiluji telefona, taip aplink krastelius visa nudeliojusi tais kristaliukais smile.gif o pirkau paprastus svarovskio kristaliukus uz kuriu 100 mokejau 12 lt, ten pagal dydi ir kainos skiriasi, as nedidelius tokius pirkau, ir spalvu ivairiu yra tongue.gif
Marzde
Jeigu kam negaila telefono-duokit padekoruosiu (pažiūrėkit decoupage temą, suprasit kokiu būdu dekoruosiu) biggrin.gif rolleyes.gif bandyčiau savo dekoruot, bet nėra ten kur tą dekorą dėt.
jutta
user posted image
*~*Devero*~*
Su voratinkliu tikrai idomiai atrodo smile.gif
evaj
o as pabandziau svarovskiais pasipuost savo telefona tai susigadinau ir tiek doh.gif . Ai nu bet pabandziau ir dabar ramu uztai biggrin.gif
kosemanai
Mačiau labai gražiai akrilu papuoštus telefonus gal kas bandė ir žino kaip tai padaryti?
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
RėjKa
Sveikos , gal kuri esat apsiklijavusi telefoną su svarovskio akutėmis, kuo jas klijuoti, bijau, kad super klijai nepatirpdytų plastmasės, gal turit kokių idėjų??? ax.gif
evaj
Sveikute 4u.gif As saviski jau padejau i vieta biggrin.gif Klijavau su super nepatariu net bandyt. O sep jai gyveni Kaune Ciklantoj yra specialus klijai 19Lt Reiktu su tais pabandyt ax.gif Cia as bandziau su visokiais bet su tais dar nebandziau mirksiukas.gif Parasyk butinai kaip pasiseke mirksiukas.gif
LINUTUKĖ
PASIDAIRYK SIOJE TEMOJE, BUVO DISKUTUOJAMA IR APIE KLIJAVIMA mirksiukas.gif
RėjKa
QUOTE(evaj @ 2008 02 20, 09:12)
Sveikute 4u.gif As saviski jau padejau i vieta biggrin.gif Klijavau su super nepatariu net bandyt. O sep jai gyveni Kaune Ciklantoj yra specialus klijai 19Lt Reiktu su tais pabandyt ax.gif Cia as bandziau su visokiais bet su tais dar nebandziau mirksiukas.gif Parasyk butinai kaip pasiseke mirksiukas.gif
*

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 20, 10:45)
PASIDAIRYK SIOJE TEMOJE, BUVO DISKUTUOJAMA IR APIE KLIJAVIMA  mirksiukas.gif
*

Labai ačiū, mergytės, parašysiu kaip sekėsi smile.gif
So Lucky
nagi keliam temą į viršų. Man įdomu kokius klijus galima būtų naudoti norit priklijuoti kokį elementą prie mobilaus viršelio. Dar įdomu būtų ar vis dėl to, kuri jau bandėte dekupažo technika dekoruoti mobilų?
geismute
as savo mobiliuka labai lengvai kristaliukais is silver city apsiklijavau. lb man patinka smile.gif o db ir savo pezo vairo liutuka pradejau apklijuoti. nera sunku. specialus klijai tam naudojami bigsmile.gif
sAuLyTeA;)
as apsiklijavau savo mobilu su svarovski kristalais naudojau super glue klijus 4u.gif toms kurioms dreba rankos patariu neklijuoti nes viskas susigadins smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2007 10 12, 12:42)
user posted image
*

mano telefas toks pat biggrin.gif bet padariau visa juoda o krastelius ir viduriuka blizganti wub.gif
vesela
o gal zinote kur svarovskiu kaune galima nusipirkti? girdejau kad yra kazkur mickeviciaus gatvej.. ir jiems klijuoti tinka super klijai? g.gif
jakata
Dieve, kokie baisus telefonai!!!!!! Visiska beskonybe blink.gif
Bjauruska
QUOTE(jakata @ 2008 07 16, 09:58)
Dieve, kokie baisus telefonai!!!!!!  Visiska beskonybe blink.gif
*

O cia jau kaip kam smile.gif Juk sakoma, kad del skonio nesigincyjma smile.gif
Širdelė mano
na va užsukau pasidairyti ir ką manot , rankos užneštėjo smile.gif tik va kažin ar rasoiu kuo padekoruoti , jei kas gero pavyks psirodysiu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.