nuvandaa
2006 08 04, 14:46
man irgi labaj idomu,gal iseitu su akriliniais dazais o blizgucius veliau priklijuot
sakyciau tiktu kad ir nagu lakai,nes akriliniai ne toki vaizda duotu..bet kad poto neatsiluptu,reikia kazkokia priemone uztvirtinti,na bet galiu tik kalbet,taip piest niekada nemokesiu..
JuodaVarna
2006 08 05, 12:25
QUOTE(Jumi @ 2006 08 04, 11:24) Jau kuris laikas interneta uztinku nuostabiai ispiestu "mobiliakus" Pati piesti nemoku ,bet jeigu rasciau kas tuo uzsiima tikrai prasyciau tokio piesinuko savajam Idedu kelis pavyzdzius apie ka as cia sneku  Šitas, o gal ir kai kurie kiti, berods papuoštas akrilu, kurį naudoja manikiūristės, priauginančioas akrilinius nagus - į tą akrilą galima įkomponuoti spalvas ir įvairius piešinukus... Kažkada manikiūristė, pas kurią lankydavausi, mokėsi dirbti su akrilu, tai buvo savo mobiliuką pasipuošusi, bet nedaug, ne taip, kaip čia - visas šonas
egliosha
2006 08 05, 15:00
zinau kad ir parduoda jau taip papuostus(vokietijoj). pazystama zada pirti svarovskio kristalais puosta samsunga
na net nepagalvojau apie TA akrila..
cia ne visai i tema, bet svarovskio akutes kai kurios prisiklijuoja karstu lygintuvu - jau apacioj yra kliju prideta, tik gal mobiliukam nelabai  o kitus - klijais super ar kokiais kitais duper  o siaip tai laabai grzu ir idomu. vis ne taip kaip visi....
jetus kaip graziai atrodo.... kaip noreciau tokio.........
 Norrriuuuu....Kadangi pačiai ką nors gražiai nupiešt išeina tik iš kokio 10 karto,bet šitaip norėčiau.Beje Svarovskiais puoštų mobiliųjų tlf. jau yra pirkti Kaune,prekybos centre Mega.Bet ir kainelės irgi neblogos...O gal tik man taip pasirodė... Kaip norėtųsi pačiai pasidaryt tokį grožį... Klausyk,Jumi,...čia tik kaip pastebėjimas,bet kiek žinau,tai pirmąją biserio temą atidarei Tu...Dabar ir šią temą...Tuoj man bus bankrotas su tais rankdarbiais
QUOTE(Caculė @ 2006 09 03, 17:06)  Norrriuuuu....Kadangi pačiai ką nors gražiai nupiešt išeina tik iš kokio 10 karto,bet šitaip norėčiau.Beje Svarovskiais puoštų mobiliųjų tlf. jau yra pirkti Kaune,prekybos centre Mega.Bet ir kainelės irgi neblogos...O gal tik man taip pasirodė... Kaip norėtųsi pačiai pasidaryt tokį grožį... Klausyk,Jumi,...čia tik kaip pastebėjimas,bet kiek žinau,tai pirmąją biserio temą atidarei Tu...Dabar ir šią temą...Tuoj man bus bankrotas su tais rankdarbiais   As ebay irgi radau ispiestu ir su svarovskiais keiciamu virseliu, kainos nedideles, bet kokybe neaisku kokia. Man paciai irgi piesti neiseina, taigi ieskojau kas galetu telefoniuka ispiesti. Drauge greit "pasodino" ant zemes pasakius kokia mazdaug tokio grozio kaina butu  Taigi visdar tikiuosi kad rasiu koki sio meno fanatika ar fanatike  O kas del mano atidarytu temu tai....eeee...o ka daryt kad viskas idomu ir ne viska gali nusipirkti arba tas kas parduodama netinka . Tenka paciai daryti
pelytte
2007 01 15, 16:50
Rusyne daug yura daroma tokiuy grozybiu su akrilu. manikireuistes kurios formuoja nagus ir daro juos spalvotu akrilu galetu padeti, bet tox papuosimas kainmuotu nuo 80 iki 150lt. o nuimti nenuimsite
 aciu dievui, nors vienoj temoj man niekas negrazhu... galima laikyt, kad sutaupiau siaip, siulau dekupazhint ant telefonu,- nereikia moket piesht
QUOTE(uups @ 2007 01 15, 17:03)  aciu dievui, nors vienoj temoj man niekas negrazhu... galima laikyt, kad sutaupiau siaip, siulau dekupazhint ant telefonu,- nereikia moket piesht   ai gaila bandyt  o jei neiseis  jau geriau kokia bliuske sugadint
Galima ant kokio seno dangtelio pabandyti nupiesti su akriliniais dazais,paeksperimentuoti  bet jei sugebejimo ir upo neturesi tai kazin kas gausis
ShinePeri
2007 02 18, 15:48
Rasmuze
2007 02 20, 10:11
kaip grazu tikras menas ir nekasdieniska , tik va kainele mane baugina, brangoka.
*pamaiva*
2007 02 20, 16:16
Idomu butu gyvai pamatyt.
Dujokaukee
2007 02 20, 16:56
Neperseniausiai ir pati buvau išsipiešusi mobilųjį akrilu, tačiau nusibodo ir nugramdžiau  Nebuvo jog ten super duper piešinys, tokia abstrakcija veikiau. Bet šiaip gražu buvo.
Rasmuze
2007 02 20, 17:04
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 02 20, 17:56) Neperseniausiai ir pati buvau išsipiešusi mobilųjį akrilu, tačiau nusibodo ir nugramdžiau  Nebuvo jog ten super duper piešinys, tokia abstrakcija veikiau. Bet šiaip gražu buvo. gal piesinukas blogai ir nekokybiskai buvo padarytas.
Dujokaukee
2007 02 20, 17:14
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 19:04) gal piesinukas blogai ir nekokybiskai buvo padarytas. Ne, tiesiog nusibodo.
Rasmuze
2007 02 20, 17:16
suprantama
*Justikiii*
2007 07 12, 12:09
mama_gulbe
2007 07 12, 12:17
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 12, 13:09) pas man nokia kur nugaros dangtelis persvieciamas ir as galiu ideti ten uz jo koki noriu piesineli issikirpus pagal forma - taigi paprasta papuosti - nupiesiu iskerpu ir idedu,galiu ir nuotrauaks deti va
supersonic-
2007 07 14, 20:49
Aha,as irgi maciau pirkti mobiliu su priklijuotais svarovskiais,man tai grazu,bet pati tai tokio nenoreciau,kazkaip per daug "poniutiska"  bet kaina,tai irgi labai skiriasi nuo nedekoruoto telefono  zymiai pigiau iseitu nusipirkt tu priklijuojamu svarovskiu ir prisiklijuoti,kad ir nedaug,koki grazu ornamenta
*Justikiii*
2007 07 15, 09:10
aistukke
2007 07 15, 23:08
as noreciau ant savojo kelis svarovskius uzsiklijuot,man atrodo kazka maciau techmarket parduotuvej,lyg ten buvo svarovskiu pirkt,ksirtu ant mobilu klijuot  reikes prie progos nueit paziuret,susigundziau bet as noriu tik keleta,skoningai pvz. cia jau man per daug :   cia idomiai atrodo
oi koks grozis  bet brangus grozis
Tas, kur negyvai aplipdytas kristalas atrodo negražiai.Va tokie "grožiai",bent jau taip atrodo, nepatvarūs. Baisu, kad kur nors rankinuke pasitrynęs, arba kišenėj, nepamestų savo kristaliukų.Piešinukai kažkaip atrodo paprasčiau ir kukliau.  Bent jau man...
*Justikiii*
2007 07 17, 12:47
Jo... piesinukai paprasciau  bet su svarovski kristalais tai grozis  Tie 2 pirmieji piesinukai tai tikrai per daug  o 3-iajame visai grazu
Radau dar
na as esu pati su svarovskiais pasidailinusi savo mobiluji telefona, taip aplink krastelius visa nudeliojusi tais kristaliukais  o pirkau paprastus svarovskio kristaliukus uz kuriu 100 mokejau 12 lt, ten pagal dydi ir kainos skiriasi, as nedidelius tokius pirkau, ir spalvu ivairiu yra
Jeigu kam negaila telefono-duokit padekoruosiu (pažiūrėkit decoupage temą, suprasit kokiu būdu dekoruosiu)  bandyčiau savo dekoruot, bet nėra ten kur tą dekorą dėt.
*~*Devero*~*
2008 01 07, 14:07
Su voratinkliu tikrai idomiai atrodo
o as pabandziau svarovskiais pasipuost savo telefona tai susigadinau ir tiek  . Ai nu bet pabandziau ir dabar ramu uztai
kosemanai
2008 01 09, 12:08
Mačiau labai gražiai akrilu papuoštus telefonus gal kas bandė ir žino kaip tai padaryti?
irmulia
2008 01 15, 12:51
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Sveikos , gal kuri esat apsiklijavusi telefoną su svarovskio akutėmis, kuo jas klijuoti, bijau, kad super klijai nepatirpdytų plastmasės, gal turit kokių idėjų???
Sveikute  As saviski jau padejau i vieta  Klijavau su super nepatariu net bandyt. O sep jai gyveni Kaune Ciklantoj yra specialus klijai 19Lt Reiktu su tais pabandyt  Cia as bandziau su visokiais bet su tais dar nebandziau  Parasyk butinai kaip pasiseke
LINUTUKĖ
2008 02 20, 10:45
PASIDAIRYK SIOJE TEMOJE, BUVO DISKUTUOJAMA IR APIE KLIJAVIMA
QUOTE(evaj @ 2008 02 20, 09:12) Sveikute  As saviski jau padejau i vieta  Klijavau su super nepatariu net bandyt. O sep jai gyveni Kaune Ciklantoj yra specialus klijai 19Lt Reiktu su tais pabandyt  Cia as bandziau su visokiais bet su tais dar nebandziau  Parasyk butinai kaip pasiseke  QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 20, 10:45) PASIDAIRYK SIOJE TEMOJE, BUVO DISKUTUOJAMA IR APIE KLIJAVIMA  Labai ačiū, mergytės, parašysiu kaip sekėsi
So Lucky
2008 02 20, 17:20
nagi keliam temą į viršų. Man įdomu kokius klijus galima būtų naudoti norit priklijuoti kokį elementą prie mobilaus viršelio. Dar įdomu būtų ar vis dėl to, kuri jau bandėte dekupažo technika dekoruoti mobilų?
geismute
2008 05 11, 20:05
as savo mobiliuka labai lengvai kristaliukais is silver city apsiklijavau. lb man patinka  o db ir savo pezo vairo liutuka pradejau apklijuoti. nera sunku. specialus klijai tam naudojami
sAuLyTeA;)
2008 06 30, 21:56
as apsiklijavau savo mobilu su svarovski kristalais naudojau super glue klijus  toms kurioms dreba rankos patariu neklijuoti nes viskas susigadins Papildyta:QUOTE(jutta @ 2007 10 12, 12:42) mano telefas toks pat  bet padariau visa juoda o krastelius ir viduriuka blizganti
o gal zinote kur svarovskiu kaune galima nusipirkti? girdejau kad yra kazkur mickeviciaus gatvej.. ir jiems klijuoti tinka super klijai?
Dieve, kokie baisus telefonai!!!!!! Visiska beskonybe
Bjauruska
2008 07 16, 09:52
QUOTE(jakata @ 2008 07 16, 09:58) Dieve, kokie baisus telefonai!!!!!! Visiska beskonybe  O cia jau kaip kam  Juk sakoma, kad del skonio nesigincyjma
Širdelė mano
2008 07 27, 09:49
na va užsukau pasidairyti ir ką manot , rankos užneštėjo  tik va kažin ar rasoiu kuo padekoruoti , jei kas gero pavyks psirodysiu
|
|