tai ir tada esu paranojike, matyt is didelio noro tureti leliu
Laba diena uzsukau i si skyreli, neseniai toki idomu sapnavau, kad pagimdziau mazutele sviesia dukrele, kai paemiau ja i rankas sapne, sirdyje tarsi kazka nukaito, o tas sirdutes susilimas iki siol juntamas... MB pasakiau, kad jau tikrai laikas, dabar su viltimi laukiu, kad gal.... Tikiuosi tai buvo zenklas ir musu pastangos nenueis veltui...
Na jungiuosi ir as prie jusu laukianciu
Paskutines mano mm buvo pries tris savaites, bet mmm to nepavadinciau, taip sakant butu pakake tik kasdieniniu iklotu ir truko vos tris dieneles... Drauge pasiule pasidaryti NT, sako taip gali buti. Pasidariau ir jis parode tik I. Si menesi jauciu gan stipria nuojauta, kad galiu buti
O man atrodo, kad kai labai nori pastoti, tada ir jauti visus pozymius
Nuojauta kuzdejo apie
Man tai buvo tai, kad sėdėdama praktiškai staiga suvokiau, kad laukiuosi. Nuvažiavau į vaistinę nusipirkau testą ir net ryto ir tikrosios mėnesinių datos nesulaukusi pasidariau. Rezultatas -vaiduokliukas
Sveikos mergaites
Na, manau cia kiekvienai moteriai individualiai bet faktas tas kad kiekviena maziau ar daugiau kazko baiminasi
Man buvo nuojauta..buvo netyciukas
QUOTE(egluzius @ 2010 03 17, 21:48) Man buvo nuojauta..buvo netyciukas Su pirmaja dukryte iskart po ovuliacijos pajutau,kad as jau nebeviena,viena vakara dar net neatejus mm dienai uzmigau dainuodama jai lopsine..Pries antraji nestuma sapnavau zuvis ir pilnas krutis pieno,pienas liejosi tiesiog,deja vaikeliai pabego
juk neweltui sako,kad moteris turi sestaji jausma,o ypac kas liecia waikus, net ir gimus ir uzaugus waikiukui ji jausit net ir per atstuma
sveikutes visos, ir mes su vyru planuojam savo pirmaji vaikuti. sausi vienas pabego. pries kiekvienas mmm jauciu visokius pokycius ko anksciau, kaip neplanavom nejausdavau. maistas neskanus karts nuo karto pasidaro, nugara skauda, sona spaudzia, taciau kaip ne
Sveikutes,
Mes su MB nusprendem planavimus visus pradeti vasara, bet visa si menesi jauciausi, lyg O jau tokia nuojauta turejau... vos ne dziaugtis pradejau...
Ir mes aktyviai planuojam, tai daznai vaidenasi, kad esu
Jo jo ir as skaiciau,kad galima sau isikalbeti nestuma
Taip, buna visokiu situaciju
Gerai butu jeigu vyrai justu visus nestumo simptomus, o ne mes Gal geriau mus suprastu Siandien viena pazistama, pasake, kad yra toks paprastas receptukas, kaip greiciau pastoti, neva jau daug jos pazistamu, deka sito stebuklo laukia arba jau sulauke angeliuku Kiek supratau, i ta stebuklinga vaista ieina:medus, obuoliu actas ir vanduo... Tik tiksliai nezinau proporciju Gal kas girdejo ka apie tai?
Man su pirmu neštumu buvo taip, kad po
Visada jausdavau, kad nebe viena esu
Tuo metu kai pastojau, jaučiausi tikrai nėščia. Buvau 100% įsitikinusi, nors prieš tai 9 mėn. planavom ir tokių tvirtų vaidenimųsi nebuvo. Dar net NT nieko panašaus negalėjo rodyti, o aš jau tvirtai žinojau. Niekada negalvojau, kad nuojauta gali būti tokia stipri.
Nuojautos nebuvo, tik didelis noras.
Brangios nėštukės ir mamytės, reikia jūsų patirties, pagalbos.
Turiu klausimą. Situacija tokia: moteris ir vyras abu guli lovoje, švelniai glamonėjasi, bučiuojasi, bet nesimyli. Moteris su naktiniais, vyras be, tik su kelnaitėmis. Vyrui nebuvo išsiliejusi sėkla, tik buvo sudrėkę, nes buvo labai susijaudinęs. Ar gali moteris tokiu atveju pastoti?
Tikrai NE
tik labai idomu kiek jiems metu QUOTE(longin @ 2010 08 29, 00:04) Brangios nėštukės ir mamytės, reikia jūsų patirties, pagalbos. Turiu klausimą. Situacija tokia: moteris ir vyras abu guli lovoje, švelniai glamonėjasi, bučiuojasi, bet nesimyli. Moteris su naktiniais, vyras be, tik su kelnaitėmis. Vyrui nebuvo išsiliejusi sėkla, tik buvo sudrėkę, nes buvo labai susijaudinęs. Ar gali moteris tokiu atveju pastoti?
Ačiū už atsakymą
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 04 06, 16:36) Sveikutes, Mes su MB nusprendem planavimus visus pradeti vasara, bet visa si menesi jauciausi, lyg O jau tokia nuojauta turejau... vos ne dziaugtis pradejau... taip ir man iki menesiniu jauciu tokius stirpius jausmus (atrod lyg pykina, ir valgyti daugiau noriu, ir i tualeta daugiau palakstau, maudzia pilva), bet kaip ne, taip ne |