Skorpione
2007 06 01, 07:11
Nepergyvenk  As kai dariausi testa, tai irgi buvo praejus, gal kokia savaitele, tai rode neigiama rezultata, o kai padariau antra testuka, dar po savaites, jau buvo teigiamas. Na, o jei vis tiek bus neigiamas, tai nepergyvenk, zinok nera to blogo, kas neiseitu i gera. Gal but dar nelaikas vaikuciui si men. As pirma vaikuti buvau praradusi..., bet veliau, kai jau atsigavau, padariau isvada, kad geriau jau ji prarast jam negimus, nei jei butu jis isgyvenes ir turetu kokiu ydu su sveikata  , tuomet butu dar sunkiau ir visam gyvenimui. Tai, kad net ir leliuku netekimas nestumo metu, tai gal yra geriau, nei ateityj turetai skaudu nusivylima, del to, kad kazkas yra negerai... Tikek Dievu, o jis tikrai zino, kada geriausia uzsimegzt naujai gyvybei Sėkmės
Rasutėlė
2007 06 01, 10:12
aciukas  , bet jo labai norisi  ,bet jei jau teks laukti tai lauksiu ka darysi  , nu bet uz savaites dar karta darysiu testa
samoninga harmonija
2007 06 03, 22:13
zenklai zenklai.... viskas turi prasme. zenklai gali rodyti tiek Jusu begalini troskima, tiek baime, tiek ateinancius ivykius ar ju uzuomazgas. tik moketi skaityti zenklus - ju visur pilna, ne tik sapnuose  as medituodama netiketai gavua zenkla - su manimi uzmezge rysi mazylis
zvaigzdute_as
2007 06 07, 09:06
Šiandien padariau testa, buvo neigiamas  ši karta tikrai jaučiausi kitaip... ir bloga buvo ir pojučiai kitokie - bet gal čia del didelio noro, ar gal tiesiog del lietingo oro. Iki mmm dar toloka, bet jei veluos tai darysiu dar karta  Pasiskaičiau žinutes ir palengvejo ir viltis niekur nedingo
Planavom pirma men., pastojau is karto. Tai supratau 5-7 DPO. Nes atsirado pozymiu, panasiu kaip pirmaji nestuma. Kuo toliau, tuo labiau mano nuojauta gilejo. Pasidariau testa 10 DPO. Buvo nelabai ryski antra juostele, bet visgi dvi II, o tai reiskia  Dar po 5d, testa pakartojau, ir isryskejo grazios dvi II. Viduj taip ramu ir gera.... As tyliai viska zinojau
zvaigzdute_as
2007 06 07, 13:28
Super ramyra! Kad visoms taip butu  tai jokiu testu nebereiketu..
o man irgi jau vaidenasi antroje ciklo pusėje kad  . mes jau 5 mėn. kai bandom, bet nieko... jau atrodė, kad užkibo, bet šiandien prasidėjo mmm ir dar 2 dienom ankščiau negu turėjo prasidėti  o su pirmą dukryte pastojau pirmą mėnėsį Papildyta:QUOTE(ramyra @ 2007 06 07, 11:16) Planavom pirma men., pastojau is karto. Tai supratau 5-7 DPO. Nes atsirado pozymiu, panasiu kaip pirmaji nestuma. Kuo toliau, tuo labiau mano nuojauta gilejo. Pasidariau testa 10 DPO. Buvo nelabai ryski antra juostele, bet visgi dvi II, o tai reiskia  Dar po 5d, testa pakartojau, ir isryskejo grazios dvi II. Viduj taip ramu ir gera.... As tyliai viska zinojau  Šaunu, ramyra
Testukai ne visada suveikia operatyviai  As zinojau galima pastojimo data, isbandziau ir keleta testu, taciau II parode tik praejus kazkur porai savaiciu
stebukliuke
2007 07 14, 13:13
man su nuojautom buvo taip: pirmojo nėštumo metu, prisimenu, pabudau ir pastebėjau, kad laikau ranką ant pilvo, niekad anksčiau taip nemiegojau, todėl man tai buvo "ženklas". Pasitvirtino. Antrojo nėštumo metu irgi kamavo nuojauta ir vėl gi teisinga  Dar vieno nėštumo metu "nuojauta" atsiado tik pradėjus vėluoti mmm, nors ir planavom vaikelį. Tai galima sakyti, kad iš anksto nieko nejaučiau. Dar vėliau nuojauta pasireiškė, o testukas rodė vos vieną juostelę  Beje, taio buvo vienintelis kartas, kai nuojauta mane pavedė. Visa neseniai nuojauta vėl pakuždėjo savo "taip" ir pamačiau dvi juosteles. Deja, iš visų mano nujautimų vis dar turiu tik vieną nuostabią dukrytę. o štai dabar dedasi tikrai keistas dalykas... Ta, kad šį mėnesį pavyks jaučiau dar mmm nepasibaigus.  ko gero, čia mano stogas važiuoja nuo to didelio didelio noro. Jeigu mano nuojauta teisinga, pranešiu mėnesio gale
just sweet
2007 09 04, 12:55
As taip pat kazkaip nujauciau, kad laukiuosi  stengiausi beveik negerti alkoholio (per ta laika, kol suzinojau, buvo keletas baliuku). Pasidariau testa, nors dar mmm nevelavo, ir mano nuojauta pasitvirtino
BusyBee
2007 09 18, 15:17
O as tai manau, kad visos nuojautos ir zenklai tera sutapimas  Visos planuojancios laukia, tikisi kazko, uz tai ir stebi visokius zenklus. As 7-ta menesi planuoju ir iki tol visus 6 maciau zenklus ir pozymius visokius jauciau, bet vis nieko  O si menesi jokios nuojautos, jokiu zenklu ir kol kas mmm veluoja, tai tikiuosi geriausio
Bertute
2007 09 22, 20:16
 planuojame trečią mėn., pirmuosius du kartus tvirtai žinojau, kad nepastojau, nors mylėjomės tiksliai per vaisingas dienas  . Vyrui iškarto pasakiau, kad duodu 100 proc. , kad neišeis  . Žinoma, pati tai labai tikėjausi, kad nuojauta mane apgauna, tačiau buvau teisi, bet šį mėnesiuką kažkaip įdomiai jaučiuosi, na žiūrėsim kaip čia ta mano nuojauta veikia
indrutee
2007 09 24, 00:45
QUOTE(ramyra @ 2007 06 07, 10:16) Planavom pirma men., pastojau is karto. Tai supratau 5-7 DPO. Nes atsirado pozymiu, panasiu kaip pirmaji nestuma. Kuo toliau, tuo labiau mano nuojauta gilejo. Pasidariau testa 10 DPO. Buvo nelabai ryski antra juostele, bet visgi dvi II, o tai reiskia  Dar po 5d, testa pakartojau, ir isryskejo grazios dvi II. Viduj taip ramu ir gera.... As tyliai viska zinojau  QUOTE(stebukliuke @ 2007 07 14, 14:13) man su nuojautom buvo taip: pirmojo nėštumo metu, prisimenu, pabudau ir pastebėjau, kad laikau ranką ant pilvo, niekad anksčiau taip nemiegojau, todėl man tai buvo "ženklas". Pasitvirtino. Antrojo nėštumo metu irgi kamavo nuojauta ir vėl gi teisinga  Dar vieno nėštumo metu "nuojauta" atsiado tik pradėjus vėluoti mmm, nors ir planavom vaikelį. Tai galima sakyti, kad iš anksto nieko nejaučiau. Dar vėliau nuojauta pasireiškė, o testukas rodė vos vieną juostelę  Beje, taio buvo vienintelis kartas, kai nuojauta mane pavedė. Visa neseniai nuojauta vėl pakuždėjo savo "taip" ir pamačiau dvi juosteles. Deja, iš visų mano nujautimų vis dar turiu tik vieną nuostabią dukrytę. o štai dabar dedasi tikrai keistas dalykas... Ta, kad šį mėnesį pavyks jaučiau dar mmm nepasibaigus.  ko gero, čia mano stogas važiuoja nuo to didelio didelio noro. Jeigu mano nuojauta teisinga, pranešiu mėnesio gale  butinai lauksim
O kas yra DPO ?
QUOTE(gitule @ 2007 11 01, 21:10) O kas yra DPO ?  Dienos po ovuliacijos
As tai pries kiekvienas mm pradedu visokius zenklus ir nuojautas matyti...
Mes planuojam 5-6 cikla, tiksliau nesisaugom. Visais ankstesniais menesiais as prisisvaigdavau, viena men labiau, kita maziau, kad JAU. IS tiesu karteli tikrai buvo kazkas kitaip, ir paskui atejo labai gausios ir skausmingos mmm, as zinojau, kad persileidau, nors buvo tik 2 sav. O stai pries keleta dienu su MB per mylu mylu pajutau toki dvasini virpesi, kazkokias ypatingas bangas... salia suniukas prasesi i lauka, tai MB atsisuko i ja ir pasake: "Ziurek, kaip teveliai tau konstruoja broliuka ir sesyte- dvynukus". Sake, kad jis ta akimirka tiksliai ZINJO, kad "kabina" dvynukus  Ir nuo tos dienos jis jau sneka "Tai va gerai, kad masina didesne nusipirke, tai dvynuku vezimelis tilps", "tau nereikes testo, pamatysi, tu laukiesi, ir dvynuku- berniuko+mergaite". Arba paraso SMS is darbo: "Perduok bucki musu dviem kukuliam tavo pilvely...". As aisku suzaveta, bet tas vyro uztikrintumas... jis teigia, kad per tuos puse metu niekada nejausdavo, kad uzkibo, o butent si menesi ZINO.  nu kaip butu fainai
PŪKITAS
2008 01 28, 17:30
mudu tai 2 men kaip intensyviai susimastem, nesisaugom ir planuojam, bet nieko nejauciu, nei virpesiuku nei dar kazko, manasis kartais uzklausia ar kasnors paikeite, ar kazkaip kitaip jauciuos, bet nieko...  pareina tos mano mmm  Gal kai istirkjuju pastosiu tada atsoras tas vidinis balsas kuris pakuzdes, kad JAU
Kusiuka
2008 01 28, 17:58
xex, man su siuo nestumu tai isvis mistika buvo... na visu pirma, aisku as jau labai norejau antro vaikeliuko, bet del finansu, tai buvo neimanoma, galima buvo tik svajoti, ir be kokiu penkiu metu jokiais budai, nu bet Dievas zino, kada kam pastoti.. tai siaip kazkas minejo kad pries pastojant moteris sukusta, isgrazeja..man kaip tik nukrito 5 kg, vaiksciojau sau laiminga, sijonu visokiu bliuzku prisipirkau.. bet svajoti apie leliuka man tai nieks neuzdraude, ir tiesiog dar nebudama pastojus, kazkaip viena grazu vakara vyras kazka kalbejo, apie tai kad musu trys .. kad kazka tryse veiksime, o as eidama pro sali, sakau, ne trys o keturi, net nesuvokdama ka pasakiau ir kodel! vyras isgirdes pradejo tardyti kas cia dabar per snekos..nu man juokas paeme, sakau siaip sau sugalvojau..o menesio pabaigoje mmm velavo 5 dienas, ant bajerio nusipirkau testa (nelabai reguliarios mmm) ir ka jus manot, II, isisvaizduojate koks buvo sokas, ivertinus tai, kad saugojomes... (glamoniu metu irgi galima pastoti, niekada nepatikeciau, jei taip neatsitiktu mums, dabar neisivaizduoju kaip reik saugotis  ) taigi reiskes kazkokia nuojauta buvo..beto gal cia tas stiprus noras leme..ba juk kiek cia metu su tokia pat apsauga ir nieko, o cia pokst pykst, ir va
nu jau nu, glamonejantis aisku kad nepastosi, nebent miegojai ir nieko neprisimeni ar buvai girta  gal tu tiesiog vadini nutraukta lytini akta?
ašarele
2008 12 13, 19:59
Mes planuojame jau nuo spalio pabaigos, bet deja....vis nesulaukiam savo stebukliuko:(( jau pirma cikla buvo pozymiai: pykino ne tik rytais, bet ir po pietu, vakare, lankstymai i tualeta labai padaznejo, nuovargis jautesi...pasidariau testa - nieko...sulaukiau mmm:(( antra cikla vel tas pats. tik prisidejo dar krutu jautrumas, pilvo maudimas ir nugaros skausmai, o nuovargis vis didejo, po pietu jeigu nenumigdavau buvo ziauru. bet ir vel sulaukiau mmm:( po mmm leksiu pas gydytoja apsitikrinti...gal seip kas nors negerai...arba as prisisvajojau per daug...laaaaabai labai norim maziuko, gal del to ir atrodo, kad jauciu visus pozymius nestumo....
blondinas Nr.104
2008 12 14, 07:35
QUOTE(ašarele @ 2008 12 13, 20:59) Mes planuojame jau nuo spalio pabaigos, bet deja....vis nesulaukiam savo stebukliuko:(( jau pirma cikla buvo pozymiai: pykino ne tik rytais, bet ir po pietu, vakare, lankstymai i tualeta labai padaznejo, netaupyk ant sugedusio maisto
Rasasum
2008 12 16, 11:05
QUOTE(blondinas Nr.104 @ 2008 12 14, 08:35) netaupyk ant sugedusio maisto Nemanau, kad cia sugedes maistas kazka daro. tiesiog kai labai norisi but  psichologiskai nusiteiki visiems pozymiams ir pradeda tiek pykinti, tiek galva svaigti, pradedi kazka valgyti ko anksciau nevalgydavai ir panasiai. Manau, kad visa tai psichologija... Manau, reiktu siek tiek atsipalaiduot ir negalvot kiekviena diena ar jau  ar dar ne  Kad ir kaip to noretusi  Linkiu, kad sventes visoms butu geros ir pagaliau pataptumet  Juk Kaledos- stebuklu metas
giedre g
2009 09 06, 13:35
sveikos visos. man ir vaidenas......veluoja jau 6d., bet bijau net nestumo testa darytis....laukiu teigiamo, bijau neigiamo....planuojam antra lekiu.........
LuckyOne
2009 09 07, 11:44
QUOTE(giedre g @ 2009 09 06, 14:35) sveikos visos. man ir vaidenas......veluoja jau 6d., bet bijau net nestumo testa darytis....laukiu teigiamo, bijau neigiamo....planuojam antra lekiu.........  Ar parode ka nors testukas?
Enakupenda
2009 09 07, 12:55
Sveikutes Kai jau pradejau galvoti apie nestuma, tai ir pradejau isivaizduoti, jog man tinka visi nesciosios pozymiai.  O jau kai rimtai pradejome leliuka daryti, tai ir sulaukusi menesiniu galvodavau, jog esu nescia, bet susirgau Manau, taip yra todel, jog labai labai trokstame Sekmes, mergaites  Linkiu, jog sekantis pojutis butu tikrasis  zenlkas.
giedre g
2009 09 09, 08:34
QUOTE(LuckyOne @ 2009 09 07, 12:44) Ar parode ka nors testukas?  neigiams, taciau jau 9d kaip nesusergu, reiks vel pirkt testuka, jei nieko, leksiu pas gyd.ajajai. planuojam antra leliu, o jei dar ciklas sutriko, tai visai liudna....
euforbija
2009 09 09, 14:19
sveikos merginos, as irgi is tu tarpo, kurios i ciklo pabaiga pradeda nuogastauti ir mmm nelaukti. Planuojam jau 4 menuo ir nieko... pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja Dabar tik nesisaugom. Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug- ateik cia , jau laikas  kosmaras man kazkoks.... todel ateinant cikllo pabaigai turiu su savim rimtai "bartis", kad neprisifantazuociau ir apsaugociau save nuo eilinio nusivylimo.
giedre g
2009 09 09, 18:35
QUOTE(euforbija @ 2009 09 09, 15:19) sveikos merginos, as irgi is tu tarpo, kurios i ciklo pabaiga pradeda nuogastauti ir mmm nelaukti. Planuojam jau 4 menuo ir nieko... pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja Dabar tik nesisaugom. Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug- ateik cia , jau laikas  kosmaras man kazkoks.... todel ateinant cikllo pabaigai turiu su savim rimtai "bartis", kad neprisifantazuociau ir apsaugociau save nuo eilinio nusivylimo. nenusimink, viskas bus ok....mum pirmas lelius gavos po metu....tiesiog, kaip ir tu, meciau tas temperaturas ir valio.....kai nera nervu, viskas OK gaunas.sekmes jum...parasyk kaip seksis
euforbija
2009 09 10, 11:05
labai aciu, giedre g, uz palaikyma. Nelabai turiu su kuo apie savo rupesti sita pasiklabeti. Vyras guodzia, kai prasidejus dienoms apsiverkiu, palaiko...bet vis tiek man skaudu, uzsisklendziu savyje... be to labai dideli spaudima jauciu ir is aplinkos...darbe mano pastojimas tapo viesu reikalu - is pradziu man uz nugaros, veliau jau i akis - nes darbovietej nori etatus mazinti, o as kaip neseniai atejus tureciau buti Nr.1 prie "ismestuju". tai jei buciau nescia-mane gintu istatymas jau. ir dar tos nesibaigiantys visos gimines klausimai - nu tai kaip, gal jau? tai ko jus delsiat?! jau mane visi taip prikamave, kad ka as zinau....neturiu kur nupult. kiek imanoma bandau nekreipt demesio, uzsiblokuoti nuo tu pasaliniu...
Jamaica 06
2009 09 10, 21:02
Aš pajutau, kad kažkas pasikeitė ir vyrui pasakiau, kad jaučiu, kad kažkas yra pilve... vyras žinoma nepatikėjo, pasijuokė iš manęs (gydytojai buvo pasakę, kad negaliu turėt vaikų), bet nėštumo testą nupirko ir... tam kažkam, ką pajutau pilve jau 10 metų Papildyta:QUOTE(euforbija @ 2009 09 09, 16:19) sveikos merginos, as irgi is tu tarpo, kurios i ciklo pabaiga pradeda nuogastauti ir mmm nelaukti. Planuojam jau 4 menuo ir nieko... pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja Dabar tik nesisaugom. Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug- ateik cia , jau laikas  kosmaras man kazkoks.... todel ateinant cikllo pabaigai turiu su savim rimtai "bartis", kad neprisifantazuociau ir apsaugociau save nuo eilinio nusivylimo. nenusimink, keturi mėnesiai -visai nedaug...  Jei neužkibs metus, galėsi pradėt nerimaut  Sėkmės
makliovija
2009 09 11, 13:43
sveikutes, na man nuojauta dabar kazko vis kirba,kad galiu buti  atrodo ir pozymiai yra,ir kaip susitare visi sneka,kad reikia mum trecio,gal mergyte bus,vyras irgi uzsidege  ,nors sake,kad dvieju sociai .vyresnelis pradejo kasdien primint,kad reikia daug buciuotis ir apsikabint stipriai su teciu,kad mazas leliukas butu,keista kazkaip................ir visa tai per pastarasias tris savaites.....
Aš nujaučiau... dariau testą iki mmm likus trims dienoms ir pasitvirtino
As irgi kadangi labai noriu, tai ir vaidenasi man, kad pykina.. kad maistas nebe tokio skonio kaip visada  be to visi kaip tycia pradejo sakyt, kad jau laikas jum leliu turet...  na o kaip is tikru yra tai bus matyt  aisku tikimes, kad bus taip kaip norim
Pirmoji mūsų užkibo taip netikėtai.... Antrasis buvo rimtai planuotas ir apgalvotas... Tai va - du vaikai, porelė, mums dar nė po 30- džiaugiamės gyvenimu visi keturi - keliaujam, dalyvaujam... tik parėjus 10 metų nuo antrojo vaikelio gimimo- sapnuoju - kažkokiam name (gyvenom ankštam bute)- ilgu plačiu koridorium atiterpsi maži žingsniukai - aš lyg lovoj guliu, atsidaro durys ir įbėga maža maždaug pusantrų metų mergytė - šviesiais plaukučiais, garbanė... atsibundu - fu - savo lovoj guliu, mažam butely... Niekam nieko nepasakojau.spnas pasikartoja po 3 mėn. Po poros savaičių vėl lygiai tas pats sapnas. Dar tyliu - visad visus, tikinčius sapnais, išjuokdavau. PO mėnesio nesulaukiu mm. Bet net testo nedariau - viskas aišku buvo, MB nepatikėjo - PATS nupirko testą... o dabar mažylei pagrandukei beveik du metai ir atrodo visai taip pat kaip sapnavau - šviesiaplaukė garbanė kas rytą atitrepsi į mūsų visų keturių miegamuosius nuosavam name... Sako, kad vaikelis, prieš ateidamas, bent kurį laiką tupi mamai ant peties, o ji jį tada ir pajaučia...
kiskius
2009 09 17, 12:41
sveikutės mes irgi jau pradėjom planuot leliuka  skaitinėjau visur ar gali būti nuojauta, kad pastojai iš karto...  visokių radau pasisakymų, nes straipsnį tokį radau, kuriame teigiama, kad kai kurios moterys iš karto pajunta kad pastojo vos prėjus kelioms valandoms...  galvojau, kad nesmone, na bet tikrai tik pries dvi dienas pradejom gamint leliuka, o as kažkodėl jauciu kad jau  gal aš išprotėjau  skaičiau čia pas jus, kad kai labai nori tai ir prigalvoji visokių požymių, na bet nepasakyčiau, kad mes taip jau labai nekantraujam, nes pirmiausia norėtume vestuves atšokti pavasari, tai jei pavyks  tai šoksim tada jau visi trys dar kitą pavasarį. Taigi jokio reikalo išsigalvoti kaip ir nėra, na bet vis tiek man kažkaip itartina viskas
o as pries kiekviena nestuma sapnavau keistus sapnus, kad laikau kudiki, kad randu kudiki spintoje... o si karta sapnavau , kad daraus NT ir jis man pranesa, kad ITS A GIRL  , kad gimdysiu birzelio 2d, 2010  ... pagal gydytojo skaiciavimus reali data geguzes 19, 2010 tikiuosi sikart sapnas sulauks laimingos pabaigos....
violeta26
2009 09 18, 14:44
Sveikos,o man MB leliu issapnavo  ,po nakties papasakojo,kad sapnavo,jog as nescia,ta diena man parejo MM,bet tai buvo paskutines MM nuo kuriu jau 35 savaites kai kas pilvelyje gyvena  ...Nors man terminas spalio pabaigoj,jis net su manim gincinasi,kad bus rugsejo pabaigoj,nejau ir vel teisus...
per pirmą  nuojautos jokios neturėjau, a vat per 2-ą  iš karto supratau. Nes hormonai taip įsisiautėjo, kad jaučiaus labai nelaiminga, pikta ant viso pasaulio, apsižliumbdavau nei iš šio, nei iš to (man paprastai tai nebūdinga). Teliko išlaukti dar kelias dieneles ir pasidaryti NT, kad įsitikinčiau
lapkrituke
2009 09 21, 14:06
As irgi sapnavau praktiskai kiekvienos ovuliacijos metu, kiek buvau pastojusi  Pirma karta sapnavau kad maudau kudikeliu, berniuka, na ir gime berniukas  Toks kaip ir sapnuose, ne sju buvo ne vienas  Dabar geguzes menesi irgi sapnavau kad kazkoks vyras padeda ranka ant pilvo ri sako "berniukas" tada eina prie mano kaimynes irgi uzdeda ranka ir sako "berniukas"... Kaimyne laukiasi berniuko, sausi gimdys, o mano zirniukas pabego vos isitvirtines. Is karto po to "pabegimo" pastojau vel. Ovuliacijos diena sapnavau mergaitiska rozini kambari, o vyras sapnavo ta pacia nakti, ka drado dovanu krepseli su pampersais ir kita vaikiska atributika  Vel testas II, si karta zirniukas isbuvo iki 3 men, paskui kazkodel apsigalvojo, matyt pasa Namie pamirso  Penktadieni vel buvo ovuliacija, pirmoji iskarto po sio paskutinio valymo ir as vel sapnavau, kad derinau mergaitiska varda prie savo pavardes... Net nezinau kada turetu buti mano mmm, ne snuo vasaros kaip ir normaliai nesu sirgusi  Tai ir nesioju kazkoki drugeli dusioje
na as jau praeita cikla tiek sapnu prisapnavau ir kad NT dariausi ir jis teigiamas, ir vaikucius sapnavau...Ir seip jau jauciau viss  imptomus, bet deja sulaukiau mm. Sis ciklas jau eina i pabaiga, siandienvel sapavau jog sodinau medelius. Kartais ateina mintis ad jau pavyko, bet veju i sali, bijau nusivilti. Idomu kokiabusiu kai istikruju
QUOTE(nerva @ 2009 09 23, 11:08) na as jau praeita cikla tiek sapnu prisapnavau ir kad NT dariausi ir jis teigiamas, ir vaikucius sapnavau...Ir seip jau jauciau viss  imptomus, bet deja sulaukiau mm. Sis ciklas jau eina i pabaiga, siandienvel sapavau jog sodinau medelius. Kartais ateina mintis ad jau pavyko, bet veju i sali, bijau nusivilti. Idomu kokiabusiu kai istikruju  As tai irgi tiek sapnavau vaikau, kad juos maudau, maitinu.. Kad darausi NT ir jis visada budavo II, o tikrovej parode I ir atejo mm, taip kad sitie sapnai man nesipilde..
boruze:)
2009 10 09, 18:32
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 04, 10:34) na,brangiosios, pasidalinkit patirtim ar buvo taip kam nors? ta prasme,kad dar prieš pastojimą buvo kažkas keisto,ko nebuvo iki tol,pvz.,  pastebėjimas, arba kažkoks vaidenimasis,kad pačios esat  va,mano draugė dar kelis mėn prieš mėtuma pradėjo sėdėdama ant pilvo ranką laikyti, nevalingai kažkaip  kai neglai susilaukti vaikelio o noras toks didelis tai visokių nuojautų būna bet tūščių
noriu ir as pasipasakoti.. sapnavau labai grazia garbanota mergyte  maniskis sake, kad ir mergyte sapnavo pora kartu ir irgi garbanota (nors pas mus plaukai tiesus). Po kurio laiko rytais pradejo pykinti na ir kazkaip negerai jauciausi, drauge pasiule pasidaryti testa, dar kuri laika nekreipiau demesio, nes zinojau, kad pastoti negaliu (jau gal 6 metai bandem ir nieko) ir sirgau neseniai, bet viena diena po darbo net trauke i vaistine, nusipirkau ir pagaliau kitos dienos ryta pasidariau testa..... Pasirode dvi grazios juosteles, vyras is dziaugsmo vos neapsiverke... Taciau po darbo vakare taip durti sona pradejo, kad nebegalejau iskenteti, nuvaziavom i ligonine ir visas dziaugsmas baigesi. Buvo negimdiminis nestumas, ant kiausintakio ir plyso.... Tik vienas gerai, kad buvau pasidarius testa, nes kol nepasakiau, kad laukiuosi gydytojai nezinojo kas yra, nes nieko nemate.... Po operacijos prisiminiau, kad diena pries tai sapnavau, kad kazkoki vaika palikau autobuse vairuotojui ir paprasiau juo rupintis... Neseniai ir vel leliuka sapnavau, bet... viltis dar yra, bet sveikas protas sako, kad cia jau tikriausiai norai reiskiasi...
Hugomamyte
2009 11 01, 09:01
elenuxus
2009 11 15, 22:36
Pirma karta tai labai kankino nuojauta,dar pries kuri laika pradejau sapnuoti mergaite.Veliau jau ir vardelis sukosi galvoj, kol viena diena pajutom, kad jau reiktu suteikti sansa mazai duselei.Kazkaip jauciau kad viskas yra gerai ir kad jau esu neviena  Pora testu su I, taciau jauciausi  ,dar po savaiteles nebesulaukiau mmm ir tik siaip pasitiksinimui pasidariau dar viena NT.Ir stai - II.Labai islaukta, issvajota musu mazyte mergaite Si karta nezinau kas dedasi...rankos pacios pilvuka glosto, o protas sako kad nee...dar ne si karta.Paziuresim.
Pjuvena po krūmu
2009 11 15, 23:27
Ta pacia nakti ir as ir vyras susapnavome, kad as su pilvu vaikstineju  Po kokios savaites pasidariau testa, ir buvo II  Vat ir netikek sapnais, o dar kai abu vienu metu ta pati susapnuoja
elenuxus
2009 11 16, 22:04
Geras
Jamaica 06
2009 11 17, 15:04
mazkas nerealaus vyksta su manim.... arba smegeneles suskystejo, arba as tikrai nescia... (nors galejau pastoti vos pries pora dienu)
|
|