Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
Ramunita
na,brangiosios, pasidalinkit patirtim ar buvo taip kam nors? ta prasme,kad dar prieš pastojimą buvo kažkas keisto,ko nebuvo iki tol,pvz., nestuke.gif pastebėjimas, arba kažkoks vaidenimasis,kad pačios esat nestuke.gif va,mano draugė dar kelis mėn prieš mėtuma pradėjo sėdėdama ant pilvo ranką laikyti, nevalingai kažkaip smile.gif
Gilaja
na kadangi mes siuo metu labai aktyviai planuojam leliuka, tai po kiekvieno smileysex.gif as jau galvoju, kad mums pavyko doh.gif va, kad ir neseniai visai cia buvo uzejes kazkoks silpnumas, pykinimas, ir maistui isrankumas pasidare doh.gif jau galvojau, kad nestuke.gif bet, deja, vis dar neesu nestuke.gif wub.gif
tamsi
Mane va irgi pykina ir labai valgi pasidariau pastaraja savaite,nors dar tikrai nesu nestuke.gif
Ir šeip labai dažnai pradėjau sapnuoti,kad jau laukuosi dvinukų wub.gif
indruska
man irgi taip pat labai valgyt noriu atrodo apimtys padidejo o kaip nieko taip nieko verysad.gif
maze11
man tai irgi pastoviai vaidenasi, kad aš nestuke.gif , ypač ciklo pabaigoje
čia turbūt tik dėl to, kad labai noriu ja būti blush2.gif pvz, kad ir dabar, jau kelios dienos diegia vieną šoną ir krūtinė labai jautri....o aš jau ir tikiuosi, kad šį mėnesį užkibs g.gif
Ramunita
o man irgi vaidenasi blink.gif nors tikrai nėra taip,kad labai jau čia norėčiau rolleyes.gif bet vat kartais pastebiu,kad sėdžiu ranka anht pilvo užsidėjus (taip anksčiau nedariau), arba kažkaip pastebiu nestuke.gif ir šiaip visokios nesąmonės ax.gif
jolitag
O man tai atvirkščiai.Kai nebuvau nestuke.gif tai vis vaidenosi visokie blogumai,o kai visai nesitikėjau,pamačiau teigiamą nėštumo testą.
Ramunita
QUOTE(jolitag @ 2006 08 04, 18:26)
O man tai atvirkščiai.Kai nebuvau  nestuke.gif tai vis vaidenosi visokie blogumai,o kai visai nesitikėjau,pamačiau teigiamą nėštumo testą.
*

tai man irgi taip-nesu nestuke.gif o jau vaidenas blink.gif
auksineblondine
As laukiau nestuke.gif 11 menesiu, tai jau koki 100 kartu buvau nusivylus verysad.gif . Paskutini cikla kazkaip jaute mano sirdis, kad reikia testa darytis, nors ir buvo tepimas lyg mmm. Sesuo dar atkalbinejo, kad pinigus i bala ismesiu...o as nesulaukus ne ryto darbe per pietus pasidariau testuka ir per akimirka ten isryskejo dvi juosteles (viena neryski) ax.gif . Tai turbut cia ir yra ta moteriska intuicija biggrin.gif .
Fantazijaa
man irgi visokie vaidenimaisi buvo, kaip inirtingai planavom mažylį. Tik va šį mėnesiuką nutarėm mesti planavimus, skaičiavimus, BT matavimus. Per atostogas pailsėsiu ir ... Tik va šį mėnesiuką labai keistai jaučiuosi, net nežinau kodėl, bet žinau, kad nestuke.gif negaliu dar būti. O gal ... unsure.gif
Jurgytė
Man buvo keistas jausmas prieš mėnesį prieš pastojant. Nors visai neplanavom, negalvojom... Bet vieną mėnesį apėmė keistas jausmas, kas būtų, jei būčiau nėščia. Net ėmiau vengti baisių filmų. Bet sulaukiau mmm ir pamiršau.
O kitą mėnesį mmm nebebuvo. Sulaukiau siurprizo wub.gif
anileva
po kiekvieno pasimylejimo buna nuojauta kad as jau nescia doh.gif biggrin.gif
jolituxs
o aš iš ryto po smileysex.gif karstos nakties kažkaip pagalvojau, o juk tikrai pastojau ši kart.nežinau net kodel buvau tokia uztikrinta.ir tikrai pasidariau testa dar net nesulaukusi mmm .po keliu sekundziu pamaciau dvi juosteles ir net nenustebau, juk taip lyg ir turejo buti.dar ir dabar nesuprantu is kur buvo tas toks tvirtas isitikinimas
Amade
Mano atvejis tai turbut priesingas bus, kai nebus jokiu nuojautu ir itarimu, tai ir prisidirbsim... blush2.gif
Diax
Mano viena drauge dar pries "gaudama vyrisku lasteliu" blush2.gif (nezinojau kaip issireiksti doh.gif ), zinojo, kad sikart tikrai pastos - taip ir atsitiko, nors pries kelis menesius intensyviai bande pastoti, bet taip ir nepavyko. Dabar dziaugiasi grazia mergaite mirksiukas.gif
slonko
mes ilgai "planavom", kalbejomes apie tai, taigi sunku dabar atsakyti ar buvo nuojauta, tiesiog buvom isitikine kad viskas is karto pavyks, taip ir atsitiko.
nors susirgau menesinemis buvau isitikinusi kad esu nescia, pasirodo buvau teisi, o ginekologe apsiriko menesiu, nors perspejau ja, kad gali buti "netikros" tongue.gif paskui turejom del to nemazai rupesciu ir painiavos verysad.gif neatidi labai buvo, nepasiseke blush2.gif
faustluk
man irgi po kiekvieno pasimylejimo "atgimsta" nuojautos iki kitu mm. Jau esu ant ribos nieko "nebejausti", neskaiciuoti, skraidyti-keliauti ir manau, tada suveiks. Siaip esu jautri nuojautoms, sapnasm, intuicijai, bet kai 0.5 m.per didelius norus nepasitvirtina, o tik "isikalbu", uzdarau vartus tikriems pastojimams.
ugnytte
tikriausiai leliukai ateina tada,kada jiems reikia,o ne tada,kada mes norim. pirmieji du atejo kai visai nesitikejom,o va treciojo niekaip prisikviesti negalim...
grange
doh.gif galvojau,kad čia tik man vaidenas kartais.. buvo vasarą toks momentas, nu tikrai buvau sunerimus ir džiūgavau širdy, o gal... , ir visi požymiai, kaip pasiskaičiau čia buvo kaip nėštumo, o dar kai mama užmetė, tai viskas, dariaus testą, deja jis buvo neigiamas.... bet pykino baisiai, kelis rytus vėmiau,krūtinė jautri, maudė pilvą , į wc ėjau dažnai, nesuprantu kas buvo.. blink.gif o kaip tik buvau grįžus tik savaitė po audringo savaitgalio su mb blush2.gif taip kad šansų buvo.. bet.. jie buvo apgaulingi. dar iki dabar laikau testuką, su neigiamu ats.. kada nors šalia atsidurs su II... tikiuos wub.gif
Buriuke
QUOTE(anileva @ 2006 08 07, 19:01)
po kiekvieno pasimylejimo buna nuojauta kad as jau nescia doh.gif  biggrin.gif
*

man taip pat būna biggrin.gif
net dabar tokia nuojauta būna, nors dar nesergu mmm ir vis dar maitinu tik savo pienu 2.gif
Daina
Kai gaminome savo stebūklėlį visada žinojau, kad nieko neišėjo unsure.gif Bet po vienos nakties vyrui pareiškiau, kad taupytų litus, nes aš nestuke.gif blush2.gif Ir neklydau thumbup.gif pirmu testuku nepatikėjau, nes antra juostelė vaidenosi, antru nepatikėjau nors juostelės abi ryškiai švietė ax.gif Patikėjau tik kai ginė parodė mano 11 mm stebūklą wub.gif
Silence
Sveikos,
nusprendziau ir as pateplioti cia savo nuojautas. nu labai jau as tikiuosi si menesi siurprizo, nes kazkodel man nuojauta tokia yra del geguzio blush2.gif
kol kas nieko nejauciu isskyrus dazna slapinimasi ax.gif

bet laikau kumscius, kad testukas man parodytu II. Oi mes moterys.. lotuliukas.gif prisimastom sau pacios simptomu, kad tik greiciau nestuke.gif
Muskari
su pirmu pavyko iš karto. nebuvau įsitikinusi, kad pavyks nuo vieno karto, bet užkibo. dabar planuojam antrą. po kiekvieno pasimylėjimo vis manau, kad jau, bet viskas vyksta ne taip greitai kaip su pirmu vaikiuku.
dabar vėl ta stadija, kai manau, kad gal pavyko. matyt, kol nesulauksiu mmm, tol galvosiu, kad laukiuosi smile.gif
Silence
tai mes visos turbut taip mastom "dabar jau tikrai.."
as is tikro labai ramiai stengiuos reaguoti, bet taip jau yra, kad kai tikiesi, tai ir galvoji.
DaliaG
Aš tai kažkaip buvau garantuota, kad su pirmu pastosiu pirmą mėnesį, nes kažkaip mmm labai reguliarios, jausdavau kada vaisingos dienos, tai jau pirmą mėnesį ir svaigau, kad esu nėščia, jaučiau visus iki vieno nėštumo požymius biggrin.gif ir kur tau - susirgau doh.gif Bet pavyko greitai - iš antro mėnesio, tada jau kažkaip ramiau reagavau, nieko nejaučiau, bet tokia lengva mintis vis užsukdavo.... ir pasitvirtino tongue.gif
Kaip bus su antru, sunku pasakyt, dar teks palūkėt pora metelių smile.gif
Mintė
QUOTE(Silence @ 2007 05 14, 14:13)
tai mes visos turbut taip mastom "dabar jau tikrai.."
as is tikro labai ramiai stengiuos reaguoti, bet taip jau yra, kad kai tikiesi, tai ir galvoji.
*

Kai planuoji ilgą laiką, tai kiekieną ciklą tikiesi, kad gal jau šį kartą pavyks. Man savaitė prieš mm prasideda visokie įsikalbėti nestuke.gif požymiai, pykina, erzina kvapai, jaučiu silpnumą, tik krūtinės jautrumas dažniausiai nepasireiškia, tai jau tikrai žinau, kad ir vėl sulauksiu mmm. Kai buvau pastojusi, tai buvo kažkokia nuojauta, kad tikrai nebus mmm ir pamatysiu II juosteles. Bet nuojauta taip kažkur giliai, kad net neleisdavau jai pasireikšti. Ir keisčiausia tas, kad pastojau būtent tą mėn. kai visai nesitikėjau ir net nenorėjau, kad tą mėn. pavyktų.
Turbūt yra taip, kai labai lauki, tai visus požymius gali prisigalvoti, o kai neplanuoji, tai atsitinka savaime ir gali nieko nejausti. Mūsų sąmonė ir pasamonė visagalės.
Visoms linkiu, kad pirmieji požymiai būtų tikri ir neišgalovti, linkiu kad pamatytumėt išsvajotas II juosteles 4u.gif
Silence
taip, Minte, tu teisi, jau ir daktarai sako, jog jeigu nera problemu, ligu, tai enreikia ju prisigalvoti, net jei nepavyksta ir puse metu, reikia kuo maziau apie tai galvoti ir stresuoti, skaiciuoti, tyrineti, nes kai zmogaus mintys laisvos, pasilsejusios ir ramoios, tai leliukas ir "ateina", kuo maziau "planuoti".

Bet ir man paciai uzeina tokios "suskydimo" akimirkos tongue.gif kaip dabar pvz. nu atrodo, kad kazka jauciu, nors pati sau sakau "ir vel prisigalvoji nebutu dalyku, ateis laikas ir viskas bus taip keip reikia, ne, reikia prisimastyti butinai, kad turbut tai nestuke.gif " lotuliukas.gif

Aushrinelis
Labai jau sunku tas savo mintis ir nuojautas suvaldyti kai reikalas toks rimtas ir toks geidziamas blush2.gif biggrin.gif
Deja sikart dziaugsmingu nuojautu neturiu.Kazko gan daznai pilveli paskauda, tai viena, tai kita sona paduria, tai pilvo apacioj kazka jauciu.Kad tik kokiu ligu nebutu....
Silence
As jau susiemiau i rankas, kad be laiko tikrai nera prasmes saves itikineti ar isivaizduoti. Darysiu testukus tik tada kai jiems laikas, nes viena jau sugadinau.. blush2.gif
Kuo maziau galvoti apie tai, tuo greiciau viskas bus ok thumbup.gif
knielita
Buvo tokia akimirkai kai praejus kelioms dienoms po O mane apkibo MB vat tada supratau, kad esu nestuke.gif Bet mintis vijau i sali ir jas priskyriau prie labai didelio noro kazka pajusti lotuliukas.gif Bet regis tas jausmas buvo tikras wub.gif wub.gif
CherryLips
as tai visas praejusias dvi savaites laabai stipriai jauciau, kad gal jau esu nestuke.gif , taciau nepasitvirtino deja... matyt cia tik po KT nutraukimo
Polijana
QUOTE(Silence @ 2007 05 17, 07:42)
As jau susiemiau i rankas, kad be laiko tikrai nera prasmes saves itikineti ar isivaizduoti. Darysiu testukus tik tada kai jiems laikas, nes viena jau sugadinau.. blush2.gif
*

Pritariu,kuo maziau galvoji,tuo greiciau bus thumbup.gif
Amelia
QUOTE(knielita @ 2007 05 17, 13:39)
Buvo tokia akimirkai kai praejus kelioms dienoms po O mane apkibo MB vat tada supratau, kad esu  nestuke.gif Bet mintis vijau i sali ir jas priskyriau prie labai didelio noro kazka pajusti  lotuliukas.gif Bet regis tas jausmas buvo tikras  wub.gif  wub.gif
*

o kas yra MB? blush2.gif
joločka
QUOTE(Amelia @ 2007 05 23, 18:37)
o kas yra MB? blush2.gif
*

MB- mano brangusis mirksiukas.gif biggrin.gif
CherryLips
QUOTE(Silence @ 2007 05 17, 07:42)
*

Gerai tu sakai. Ir man reikia susiimti i rankas... tik va viena beda - gydytoja pasake, kad del MB vartojamu vaistu, kuo ilgiau atideliosim leliuka, tuo mazesne tikimybe bus jo susilaukti. Todel ir labai bijau ir norisi kuo greiciau ir visos mintys vien tik apie tai sukasi doh.gif
Balande

Vos tik sekdavau mmm ir pojucius ir skubedavau daryti testuka, visada svytedavo I juostele.

Kai tapau nestuke.gif , ta men net buvau pamirsusi, kada man mmm.
Taciau tai buvo nesekmingas nestumas. Dabar laukimo jausmas manes neapleidzia, taigi nelabai galiu tiketis nestuke.gif . Lauku, kada uzsimirsiu ir pamatysiu II juosteles ir laukiu sekmingo nestumo wub.gif
saulyte2
QUOTE(CherryLips @ 2007 05 25, 08:37)
Gerai tu sakai. Ir man reikia susiimti i rankas... tik va viena beda - gydytoja pasake, kad del MB vartojamu vaistu, kuo ilgiau atideliosim leliuka, tuo mazesne tikimybe bus jo susilaukti. Todel ir labai bijau ir norisi kuo greiciau ir visos mintys vien tik apie tai sukasi  doh.gif
*

pamatysi kad tau pavyks smile.gif
CherryLips
QUOTE(saulyte2 @ 2007 05 25, 14:19)
pamatysi kad tau pavyks smile.gif
*

Aciu, Saulyte. Ir tu laikykis... ziurek, gal dar abiem is karto pavyks 4u.gif
saulyte2
QUOTE(CherryLips @ 2007 05 25, 14:27)
Aciu, Saulyte. Ir tu laikykis... ziurek, gal dar abiem is karto pavyks  4u.gif
*

butu gerai mirksiukas.gif
Užsispyrėlė
nžn ar nuojauta mane kankina ar tiesiog noras tapt nestuke.gif Vis bandau surast nėštumui būdingų požymių, nors žinau, kad tikimybė labai mažai doh.gif bet kaip sakoma "Viltis miršta paskutinė" blush2.gif
Ingrida S.
kaip man palengvejo paskaicius visus siuos pasisakymus biggrin.gif ne man vienai vaidenas tongue.gif antroj ciklo pusej visada isivaizduoju kad laukiuos, alkoholio ne laso, jokiu vaistu, atrodo ir galva svaigsta, ir pykina, ir pilvely kazkas krebzda...... blush2.gif ir tai tesias dar kelias dienas kai prasideda mmm... jau kartais pati save nervuoju su tom kvailom mintim blink.gif biggrin.gif
joločka
Dar bijau drąsiai kalbėti apie nėštumą, bet šį mėnesį, po O praėjus kokioms 4 dienoms naktį atsibudus buvo toks stiprus jausmas, kad laukiuosi, net turėjau normaliai išsibudinti, kad "sugrįžčiau į realybę". Ryte visas nuojautas išvaikiau, nes labai bijojau nusivilti ax.gif Bet, atrodo, nuojauta buvo tikra thumbup.gif
Skorpione
Mes kai pradejom planuoti leliuka, tai is karto ir pavyko thumbup.gif Nors pries pusmeti, turejau didele netekti verysad.gif ...Tai pusmeti reikejo saugotis, kad orgamizmas pasiruostu naujai gyvybei...Tai kai nuojauta sake, kad jau pastojau, tai testas rode, dar neigiama atsakyma, bet padarius testa dar po savaites, tai tikrai nestumas pasitvirtino thumbup.gif O nuojauta buvo del to, kad pakito mano uosel, jauciau kazkoddel vanilo kvapa visur biggrin.gif , o ir jauties, kad kunas kazkuo keiciasi, nors ir nezinau kuo...Tai va, o dabar jau turiu dukryte , kuriai vir 3 m. ir vis susimastau apie kita rolleyes.gif ....Ech, kad ir su antru taip lengvai gautusi rolleyes.gif

Sekmes visoms, kitoms planuojancioms 4u.gif Ir kad jusu nuojauta pasitivirtintu mirksiukas.gif
Muskari
Ir aš turiu kažkokią nuojautą. Nors mmm dar tik kitą savaitę, pasidariau testą. neigiamas. Bet vis tiek kažkodėl manau, kad laukiuosi. Laikas parodys...
zvaigzdute_as
Sveikos planuojančios

Na bent ne man vienai vaidenasi rolleyes.gif Kartais, ciklo vidury, sapnuoju kad esu neščia ir sapnai tokie tikroviški, kad poto visa diena vaikštau su mintim kad gal visgi ši karta ax.gif bet tai niekad nepasitvirtino greičiausiai tai tik iš didelio noro.
Bet sapnuose svajonė išsispildo rolleyes.gif tikiuos greit tai taps tikrove mirksiukas.gif
Rasutėlė
nu taip , man ir po kiekvieno smileysex.gif atrodo kad jau laukiuosi , o ypac dabar kai jau uz 2 dieneliu darysiu testuka smile.gif idomu koks jis bus g.gif
klein
QUOTE(sukienerasa @ 2007 05 31, 14:17)
nu taip ,  man ir po kiekvieno  smileysex.gif atrodo kad jau laukiuosi , o ypac dabar kai jau uz 2 dieneliu darysiu testuka  smile.gif  idomu koks jis bus  g.gif
*

Būtinai pranešk mums mirksiukas.gif
Rasutėlė
gerai ryt ryte darysiu biggrin.gif
Skorpione
QUOTE(sukienerasa @ 2007 05 31, 20:30)
gerai ryt ryte darysiu  biggrin.gif
*

Teigiamo tau rezultato šįryt 4u.gif
Rasutėlė
aciu labai ,bet deja verysad.gif ji jau padariau ir jis negiamas sad.gif wacko.gif cray.gif cray.gif , bet gal per anksti dariau tik 5 dienos praejo po paskutinio smileysex.gif , kaip jus manot g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.