Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Barboros Radvilaitės mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2
NI-KO
Dukra eis rudenį į 1-ą klasę.
Gal kas nors leidžiate savo vaikučius į šią mokyklą?
Kokie jūsų atsiliepimai, patirtis?
javitukas
Labutis, matau pergyveni dėl dukros. Visoms taip, tačiau jei nusprendei lankyti Barboros Radvilaitės pagrindinę, tai galiu tik nuraminti, kad mokykla nieko nesiskiria nuo kitų. Tiesa, kokią mokytoją gavote?
NAUJOKAITĖ
Gal kas žinot kitais metais kokio mokytojos pradės mokti pirmokėliu? gal kurią rekomenduosit?
ZAIZA-PAIZA
QUOTE(NAUJOKAITĖ @ 2007 01 31, 18:55)
Gal kas žinot kitais metais kokio mokytojos pradės mokti pirmokėliu? gal kurią rekomenduosit?
*

Labutis. Žinau, kad bus trys mokytojos: Subočienė, Poškienė ir Vaitkevičienė.
Editoshka
[quote=NAUJOKAITĖ,2007 01 31, 17:55]
*

[/quot
Zinot geriau vyresne mokytoja negu jauna,kaip pas mus ,mano sunus dabar baigia 1 klase ir pas mus jauna mokytoja,is pradziu kaz kaip buvo ir nieko,bet paskui supratom,kad ji visai neturi patirties ir kartais labai blogai moka bendrauti su mokiniais,pvz pora mokiniu triuksmavo,o po pamoku ,kada buvo gimtadienis ,jie negavo torto,sedejo ir ziurejo kaip visi valgo torta,saldainius,gere limonada,,,...
net nezinau kaip man,kaip mamai elgtis,bandxziau kalbeti su ja,sako tai jis triuksmavo. g.gif dar vienas toks pvz ,klase vaziuoja i Gedimino pili,o mokytoja nepaeme 10 mokyniu del elgesio,ar ji turi teise taip daryti?
NI-KO
QUOTE(Editoshka @ 2007 05 20, 22:04)
g.gif dar vienas toks pvz ,klase vaziuoja i Gedimino pili,o mokytoja nepaeme 10 mokyniu del elgesio,ar ji turi teise taip daryti?
*

mano dukra irgi baigia 1-ą klasę, pas mus patyrusi mokytoja, bet į Gedimino kalną (į patį bokštą net neejo.....ko ten buvo aplamaivažiuoti????????) irgi važiavo tik 8 vaikai (ir man atrodo tik mergaitės).....man tas dalykas buvo labai keistas...O KĄ KITI VAIKAI NENORI NUVAŽIUOTI Į EKSKURSIJĄ???????????
Manau mokytojos nenori apsunkinti sau gyvenimo.....
Gegytė
pastuorju metu taip yar-mokiniai (bent jau dauguma) atsisako ekskursiju.mums,8-okams siule vaziuoti aukletoja labai nebrangiai i lenkija ir is 30mokiniu norejo gal tik 5.juokinga doh.gif
o kad mokytoja neima i ekskursija tai kodel gi ne?jei mokiniai labai neklauso ir elgiasi labai neatsakingai tai mokytoja gal bijo tiek daug atsakomybes! rolleyes.gif
bet tas kur su tortu kur Editoshka pasakojo tai siaubas.gi galejo tada is klases isaryti ir tiek.o poto per gimtadieni au pakviesti. blink.gif
Tinka
pati baigiau šią mokyklą (tiesa tada ji vidurinė buvo). Jokių priekaištų, kolektyvas tikrai geras, o direktorė su pavaduotojom pažįsta kiekvieną vaiką ir dar jo šeimos narius. bent jau tvarka ten yra. o dėl pradinių klasių mokytojų, tai man pačiai buvo kliuvus Subočienė. jau tada buvo pagyvenus, taigi dabar manau yra dar senesnė. ir jau tada nesugebėdavo tinkamai bendrauti su vaikais. tyčiotis iš vaiko, kuris nešioja ortodontinę plokštelę bent jau pedagogui manau minimum nedera. o iš manęs pakikendavo sėkmingai. už normalias žinias dėkinga vyresnių klasių mokytojams.
Anzelika13
Pati mokausi sitoje mokykloje nuo 5kl tai nezinau kaip ten su pirmomis klasemis, bet siaip mokykla gera (mano manymu) ypac kai kurie mokytojai thumbup.gif .
*kakava*
QUOTE(Tinka @ 2007 05 30, 10:11)
pati baigiau šią mokyklą (tiesa tada ji vidurinė buvo). Jokių priekaištų, kolektyvas tikrai geras, o direktorė su pavaduotojom pažįsta kiekvieną vaiką ir dar jo šeimos narius. bent jau tvarka ten yra. o dėl pradinių klasių mokytojų, tai man pačiai buvo kliuvus Subočienė. jau tada buvo pagyvenus,taigi dabar manau yra dar senesnė. ir jau tada nesugebėdavo tinkamai bendrauti su vaikais. tyčiotis iš vaiko, kuris nešioja ortodontinę plokštelę bent jau pedagogui manau minimum nedera. o iš manęs pakikendavo sėkmingai. už normalias žinias dėkinga vyresnių klasių mokytojams.
*

logiška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
<Intraverte>
Nu, nežinau tiksliai kaip toji mokykla, bet jau Deivydo Milašiaus, lietuvių kalbos mokytojo, nelinkėčiau nei vienam mokiniui bijau.gif swoon.gif schmoll.gif
*kakava*
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 05, 17:54)
Nu, nežinau tiksliai kaip toji mokykla, bet jau Deivydo Milašiaus, lietuvių kalbos mokytojo, nelinkėčiau nei vienam mokiniui  bijau.gif  swoon.gif  schmoll.gif
*

čia tai jau tikrai unsure.gif vaikų siaubas doh.gif
NI-KO
QUOTE(*kakava* @ 2007 08 06, 15:29)
čia tai jau tikrai  unsure.gif  vaikų siaubas  doh.gif
*

o kuo jis toks siaubingas?
krrenatukas
QUOTE(dira @ 2007 09 07, 17:10)
O kaip jums kiti šios mokyklos mokytojai? Girdėjau 9 klasę suformavo. Kaip ten sekasi? Gal kas pažįsta ir gali rekomenduoti kitų metų mokytoją pirmokui?
*

mokomės kaip tik ketvirtoje klasėje, tad paliksime savo mokytoją.Atėjome pas šią mokytoją trečioje klasėje, maniau, kad bus blogai, nors rekomendavo būtent ją.Aišku, maniškiui buvo sunku: nauji draugai, nauja mokytoja, nauji reikalavimai...žodžiu pirmi metai tikrai buvo sunkoki.Na bet dabar jau viskas susitvarkė.O mokytoja moka išreikalauti, moka su jais ir pažaisti, ir į ekskursijas veža, Kalėdoms organizuoja išvykas su rogėm, prie laužo ir t.t
Nežinau, man ji patinka, o pavardė-Česnavičienė Birutė smile.gif
Siesta
Mes taip pat planuojame nuo siu metu i pirma klase keliauti. Gal zinote, kada sioje mokykloje atviru duru dienos g.gif ? Taip pat del pradiniu klasiu mokytoju idomu butu suzinoti, kurioms nuo siu metu pirmokeliai prikaluso?
nasming
Jei norite tikrai geros mokytojos, rinkitės Birutę Česnavičienę. Tikrai nepasigailėsite. Kokybę garantuoju, esu jos sūnus. Tikrai nepasigailesit thumbup.gif
Editoshka
na zinot lygtais ir nieko ta mok-la ,ir pavaduotoja labai gera,protinga moterys ir siaip visas kolektyvas atrodo thumbup.gif
na aisku visko buna su mokytoja,gal as kada nesuprantu jos,gal jinai klysta.dar jauna,
Toja
QUOTE(dira @ 2008 01 20, 16:00)
Kiek žinau bus geros mokytojos - B. Česnavičiene[B klasei], H. Rodienė[A klasei] ir dar viena [C klasei], bet jos pavardės gerai nepamenu.bet irgi puiki mokytoja.... Šiais metais pirmokams pasisekė thumbup.gif  thumbup.gif , nes visos mokytojos puikios......
*

H.Rodienė mano pirmoji mokytoja wub.gif , labai geri atsiminimai apie ją thumbup.gif Šitiek metų praėjo , o ji dar moko mažiukus bigsmile.gif
zalias3
Priviet. Nors mano dukra ten ir nesimoko, bet kad Milašius nesveikas ir aš girdėjau. Matyt su moterim jam nesigauna, tai ant vaikų atsiima. doh.gif
Editoshka
QUOTE(zalias3 @ 2008 06 02, 00:40)
Priviet. Nors mano dukra ten ir nesimoko, bet kad Milašius nesveikas ir aš girdėjau. Matyt su moterim jam nesigauna, tai ant vaikų atsiima. doh.gif
*

lotuliukas.gif
petruska4984@gmail.com
nu ka mokiausi sioje mokykloje dabar perejau i kita mokykla po 8 klasiu ten nera taip gerai kaip rasote pavaduotoja tikrai nera tokia eini pasisveikina ta vos ne ant triju raidziu tave pasiuncia dirke i ziuri kaip i kaskoki durneli o mokytoju yra neblogu ir gan geru bet ten durnynas nesamoningos taisykles.bandykit seip man patiko mokytoja mano Edita Petrikienė tikrai gera mokytoja. o kad duoda velniu tiem maziukam mokytojos tai gerai daro nes neimano susitvarkyti su jais tekdavo budeti eini ziuri jau lekia spiegia staugia kaip tvoron kliuve, viena kart patarsai pabari kita nepadeda nueini pas mokytoja mokytoja pabara vell laksto jie vel nueini neklauso pastatai i kampa ir stovi visa pertrauka. siaubas kaskoks cia jau maivosi ta ginetiene su ta dirke o nors tikros blondinkes. doh.gif smile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Dykuma5
Noriu paklausti pirmokų mamyčių - KAIP JUMS SEKASI? smile.gif
draugas i30
QUOTE(dira @ 2009 05 19, 16:01)
Noriu paklausti pirmokų mamyčių - KAIP JUMS SEKASI? smile.gif
*

Sveiki, kaip ar jau pasiruošę antros klasės žygiams?
Tiek visko prisiskaičiau apie šią mokyklą, kad net nežinau ar leisti į ją savo būsimą antrokėlį g.gif
O kokioje jūs klasėje?
draugas i30
Mums tai priklausytu Pavilnio bet ten nepriema verysad.gif , nes tik viena klase kurioje 27 mokiniai ir pagrinde berniukai smile.gif .

A, tai i 2a matyt berniuku nepriims tik mergaites. Siaip tai A visur buna pacios stipriausios.
O tai jus B, kaip si klase?
o kaip A klases mokytoja? kaip ji susitvarko su tais bernais?
Tai gal mums i B ar C?
draugas i30
QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].
*

Sveiki, tai kaip supratau darnaus kolektyvo tarp vaiku ir jų teveliu ten nėra. Labai gaila, nes ten kur mes mokėmes tai tėveliai labai susidraugavę ir visas problemas ir išlikusias bėdas spręsdavome puikiai.
Mes jau net su pavilnio mokyklos tėveliais susidraugavome 4u.gif
Ta N.Vilnia man nepatraukli, net internautu su kuriais gali pabendrauti tik keli verysad.gif .

Maniškis tai klasėje buvo lyderis, manau jei A ir C vaikai l.susidraugavę, tai čia jam matyt būtų liūdna.
Na reikia kuo skubiau apsispręsti, nes rugsėjo 1-ą sedėsim namie lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].
*

Ir dar, kaip supratau tai jūs buvote A klasėje?
Iš to, kad „visko ten yra“ ir panašiai, susidariau nuomonę, kad mokytoja jauna ir nelabai patyrusi. Nes Pavilnio tai mokytoja džiaugiasi, kad daug berniukų, nes juo myli biggrin.gif , kaip ir aš.
draugas i30
Supratau. Manau mokytojos turetu visus vaikus myleti, juolab kad negali visi l. gerai mokytis ir buti judrus, aktyvus ir tuo paciu drausmingi.
Visi jie savotiski,..su savais kaprizais.

O su ekskursijomis, sioje mokykloje tikrai yra taip kaip cia visi raso, nori ima nori neima g.gif
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 14, 15:16)
Kaip tik A klasės mokytoja jau gerokai virš 60 metų. Ji labiausiai myli labai gerai besimokančius ir aktyvius vaikus. Ten klasėje vaikai paprasčiausiai nedrausmingi, o tėvai tai tik tiek draugiški, kad laiku surenka viskam pinigėlius - šventėm, fondui ir t.t., bet bendravimo tarp tėvų nėra. Tarp vaikų yra lenktyniavimas - kuris pirmesnis, kuris geresnis ir visokesnis,
B klasės mokytoja vidutinio amžiaus mokytoja. Na, pas ją tvarka. Irgi patyrusi mokytoja.
C klasės mokytoja jauniausia, bet ji yra metodinio pirmininkė - tai turi daug patyrimo. Čia klasė, manau draugiškiausia.
Taigi, antrokų mokytojos tikrai labai patyrusios.
*

Tai jusiškiui prastai su mokslais ir lyderiavimu klasėje, kad pabėgot ax.gif
draugas i30
Sveikinu, šaunuolė, kad nepabijojai ir pasiemei iš tokios klasės 4u.gif

tai gal to vaiko „nesveiko“ tėvelius reikejo informuoti, kad ji pasiimtu, juolab kad mokytojai gi tokio amžiaus sunku g.gif .
Va kokie laikai atėjo jokio supratimo mokytojo profesijai.

draugas i30
Mano vaikas tai priešinasi ir nenori eiti į kitą mokyklą schmoll.gif . turim dabar vargo. Gal palikti toje pačioje rajonineje, tik važinėjimo daug bus unsure.gif
O po to vistiek į 5 kl. reikės čia leisti, gal mūsų mokytoja busi? mirksiukas.gif

Oi tie centrai dabar bet ko gali prirašyti. Gaila, kad jums dėl to teko keisti, nes vaikui traumos schmoll.gif
draugas i30
Ačiū, už patarimus.
Eisim pirmadienį pas direktorę, gal bus galimybė su visomis mokytojomis pabendrauti, tik kažkaip dėl A klasės abejoju ar ten noriu.., Gal tų tokiu blogiukiu jau nebėra g.gif
draugas i30
Sveiki, kalbejausi su mokyklos personalu del galimybes mokytis sioje mokykloje. Tai jokiu kliuciu nera i kokia nori tik klase. Kadangi pas mus buvo tik A tai vaikui ji piimtiniausia` biggrin.gif .
Klausem del to vaiko, apie kuri sakei, tai patikino, kad kazkoki blogiuka tevai pasieme i kita mokykla. Gal cia ji? tai busit be reikalo klase pakeite doh.gif .

draugas i30
O tai kiek toj A klasėje tų blogiukų g.gif .
Aš maniau tik vienas tas kaip sakei „nesveikas“. unsure.gif
draugas i30
Na aš bent jau taip supratau.
Kiek suprantu mokytojai tai būtų geriausia dovana Rugsėjo - 1 proga 4u.gif
draugas i30
Sveiki, na kaip jums sekasi naujoje klaseje?
Ar nesigailit, kad isejot is 2a?
draugas i30
Mes taip pat kol kas esame patenkinti savo pasirinkimu thumbup.gif . Ziuresim kaip bus toliau.
Dziaugiuosi, kad nepasirinkim sios mokyklos, nes prisiklausem visokiu baisybiu.
ca-ca
Sveiki. Gal galėtumėte pagelbėti? Norėtume vesti savo dukrą į pirmą klasę. Gal žinote, pas kurią mokytoją jai labiau tiktų, nes ji labai uždaro būdo. Ačiū už patarimus.
Antonina
Sveiki biggrin.gif Gal kas žino kokios mokytojos nuo rugsėjo pirmokus mokys? ax.gif
Sofija11
QUOTE(NI-KO @ 2006 08 04, 15:18)
Dukra eis rudenį į 1-ą klasę.
Gal kas nors leidžiate savo vaikučius į šią mokyklą?
Kokie jūsų atsiliepimai, patirtis?

*

Sveiki,

Kal kas tikrai zinote apie kokia gera mokytoja, noriu leisti kitais metais savo dukra ir nezinau ka pasirinkti.

Gal kas zinot tai patarkit buciau dekinga.

smile.gif
..dalia..
QUOTE(dira @ 2010 02 18, 16:43)
Jokubaitienė, Falentinienė ir .........nepamenu pavardės, šiais metais pirmi metai kaip dirba.
*

ir Jadzevičiūtė smile.gif
Antonina
QUOTE(dira @ 2010 02 22, 21:27)
Jauna ir laBAI faina mokytoja
*

Labai ačiū biggrin.gif kokia patartumėte rinktis nes nei vienos napazystu g.gif
Linos
QUOTE(Antonina @ 2010 02 25, 17:13)
Labai ačiū biggrin.gif  kokia patartumėte rinktis nes nei vienos napazystu g.gif
*

Ir mums dabar tie patys rūpesčiai,todėl prisidedu prie klausimo blush2.gif
Ingulė
Jei dėl pradinukų, tai daug informacijos galima surasti čia:

http://www.barborospradinukai.lt/

O ir nuomonę tuo pačiu susidaryti thumbup.gif
Antonina
Na va užsirašėme pas Jadzevičiūtę, tikiuosi nesigailėsime biggrin.gif
oaze 2
[quote=Antonina,2010 03 18, 22:34]
Na va užsirašėme pas Jadzevičiūtę, tikiuosi nesigailėsime biggrin.gif
*

[/quote
Mano draugės dukra kaip tik šiais metais palieka šitą mokytoją.Laikas eiti į 5 klasė wub.gif wub.gif wub.gif Ir jai ir vaikui Jadzevičiutė labai patiko thumbup.gif
Gedalia
Sveiki, gal kartais žinote, kaip bus šiais metais su penktokais? Kas bus jų auklėtojos? Neapsisprendžiam leist į Radvilaitės ar Vilnies mokyklas, ypač kai nuolat girdim apie mokytoją Milašių. Vieni mūsų draugų, dėl jo būtent ir paliko šią mokyklą. Kas penktokams dėstys lietuvių gal žinot? Ačiū smile.gif
Gedalia
Ačiū už operatyvų atsakymą smile.gif
..dalia..
Vienos klases aukletoja bus lietuviu k. mokytoja Kovalkova, antros - kuno kulturos mokytojas, o trecios nezinau smile.gif bet neabejoju, kad penktokeliams duos supratingus, globojancius bet kartu ir teisingus aukletojus wink.gif
oaze 2
QUOTE(..dalia.. @ 2010 04 27, 21:34)
Vienos klases aukletoja bus lietuviu k. mokytoja Kovalkova, antros - kuno kulturos mokytojas, o trecios nezinau smile.gif bet neabejoju, kad penktokeliams duos supratingus, globojancius bet kartu ir teisingus aukletojus wink.gif
*

Gal žinote ,kad bus 7 B aukletoja ir lietuvių kalbos mokytoja/as ? (kad tik ne Milašius doh.gif doh.gif doh.gif )
oaze 2
[quote=dira,2010 05 22, 16:59]
Taigi, kad būsimos 7B klasės auklėtoja A, Kurpiene, o lituanistė - Milašienė
Papildyta:

Tada gerai ,nes mūsu dabartinė auklėtoja sako,kad gali būti kad Milašienė išeis iš mokyklos g.gif
oaze 2
QUOTE(dira @ 2010 05 22, 21:48)
Na, galvojo, bet................... mirksiukas.gif dirbs toliau
*

Ačiu už gerą naujieną 4u.gif
Gedalia
Sveikutės, na bent jau mes apsisprendėm, eilinį kartą išgirdę kad mokytojas Milašius girias, kad greit taps direktorium ir mokykloje padarys tvarką. Kuo toliau nuo tokios tvarkos schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.