Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Itališki baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
kakadudelta
QUOTE(juu @ 2008 02 21, 21:24)
Neblogas italisku baldu salonas "Ail design" Vilniuje Siaures miestelyje. Labai stilingi ir modernus baldai, tiesa, nepigus  ax.gif .
*

ar patogu jums ilsetis ant moderniu baldu ?
juu
QUOTE(kakadudelta @ 2008 02 21, 23:02)
ar patogu jums ilsetis ant moderniu baldu ?
*

Is klausimo suprantu, kad esate skeptiskai nusiteikusi moderniu baldu atzvilgiu... Taip, mums patogu ir nesuprantu, kodel neturetu buti. dry.gif
Jei baldas yra kokybiskas, tuomet jis suprojektuotas taip, kad netik atrodytu stilingai, bet butu ir ergonomiskas bei patogus smile.gif
kakadudelta
QUOTE(juu @ 2008 02 22, 11:39)
Is klausimo suprantu, kad esate skeptiskai nusiteikusi moderniu baldu atzvilgiu... Taip, mums patogu ir nesuprantu, kodel neturetu buti. dry.gif
Jei baldas yra kokybiskas, tuomet jis suprojektuotas taip, kad netik atrodytu stilingai, bet butu ir ergonomiskas bei patogus  smile.gif
*

Tiesiog buvo idomu , as modernius pakeiciau po 5 metu , nebuvo jie patogus(bet tai suzinojau pabandziu pasedeti ant klasikiniu smile.gif ), formos isejo is mados , todel pasirinkau paprastesnius , bet su visais privalumais 4u.gif
juu
QUOTE(kakadudelta @ 2008 02 22, 23:07)
Tiesiog buvo idomu , as modernius pakeiciau po 5 metu , nebuvo jie patogus(bet tai suzinojau pabandziu pasedeti ant klasikiniu smile.gif ), formos isejo is mados , todel pasirinkau paprastesnius , bet su visais privalumais 4u.gif
*

Siaip, is esmes, jei baldas projektuotas geru dizaineriu, bus patogus, nesvarbu, ar jis modernus, ar retro stiliaus... 4u.gif Estetiniu poziuriu man, asmeniskai, priimtinesni modernus baldai.
Dizainas, nesvarbu, ar jis klasicistiniu formu, ar minimalisitiniu, negali iseiti is mados. Pavyzdziui, dar ir dabar pasaulis "svaigsta" del skandinavisku baldu, ir laiko juos moderno virsune, projektuotu tokiu architektu kaip Arne Jacobsen ar Charles ir Rae Eames, nors jie buvo sukurti daugiau kaip pries penkiasdesimt metu.
Loreta76
mados. Pavyzdziui, dar ir dabar pasaulis "svaigsta" del skandinavisku baldu, ir laiko juos moderno virsune, projektuotu tokiu architektu kaip Arne Jacobsen ar Charles ir Rae Eames, nors jie buvo sukurti daugiau kaip pries penkiasdesimt metu.

Iš kur tokios žinios apie dizainerius ir kada buvo sukurti ? g.gif
O beje, italai siūlo 3 minkštumo kategorijas, bet žinau, kad minkščiausia kat. greičiau praranda formą, vat.

Papildyta:
Norėjau paklaust : pas draugus mačiau nerealią virtuvę (fasadai ir stalviršis), gamintojas ARRITAL Gal kas, ką girdėjote, nes Vilniuje pasirodė neseniai ir nžn kaip jų ten kokybė?
juu
QUOTE(Loreta76 @ 2008 06 17, 16:21)

*

Zinios is bendro isprusimo biggrin.gif
Dizaineriai, kuriuos minejau, kure 5-7 desimtmetyje, ir ju baldai net dabar labai populiarus smile.gif
daivakns
As uz lietuviskus gamintojus, ypac is azuolo masyvo. UAB Pusis isikurusi Nemuno baldu salone siulo labai kokybiskus baldus is azuolo ir uosio masyvo kombinuojant juos su azuolo ir uosio faneruotem islaikoma Lietuvos rinkai prieinama kaina.
Apsilankykit ir isitikinsit Taikos pr. 125 thumbup.gif
Papildyta:
o kalbant apie Softimus baldus tai ar Jums svarbi kokybe ar dizainerio mintis uz kuria mokat? bigsmile.gif
jeila
Isirenginejam nama,tai baldu reikia galybes. Esam nusipirke Calligaris valgomojo komplekta ir Chateau dáux minksta komplekta(minksti baldai man atrodo,kad truputi issisedejo,bet gobelenas liuxiskas-turim sviesia mikrofibra,tai valosi gerai),o calligario kedes aptraukem tamsiu gobelenu-niekam daugiau tokio nelinkeciau uzsisakyt,nes baisiai tepasi ir sunkiai valosi ir visad atrodo purvinas,nes velias nuo drabuziu. siaip praktiskiausia su vaikais tikriausiai turet odinius baldus,bet mes kategoriskai pries tokius baldus namie. Siaip kokybe nebloga jei turim omeny,kad kaina nemaza(pries tai turejom kiniskus baldus is Renlenos,tai subyrejo per pusmeti ir dar ilgai tampemes kol grazinom).
Milagra
QUOTE(jeila @ 2008 08 04, 14:36)
Isirenginejam nama,tai baldu reikia galybes. Esam nusipirke Calligaris valgomojo komplekta ir Chateau dáux minksta komplekta(minksti baldai man atrodo,kad truputi issisedejo,bet gobelenas liuxiskas-turim sviesia mikrofibra,tai valosi gerai),o calligario kedes aptraukem tamsiu gobelenu-niekam daugiau tokio nelinkeciau uzsisakyt,nes baisiai tepasi ir sunkiai valosi ir visad atrodo purvinas,nes velias nuo drabuziu. siaip praktiskiausia su vaikais tikriausiai turet odinius baldus,bet mes kategoriskai pries tokius baldus namie. Siaip kokybe nebloga jei turim omeny,kad kaina nemaza(pries tai turejom kiniskus baldus is Renlenos,tai subyrejo per pusmeti ir dar ilgai tampemes kol grazinom).
*

Mes užsisakėme lygiai tų pačių firmų baldus: Calligaris - valgomajam ir Chateau dáux - odinius svetainei. Komentarų dar negaliu pateikti, nes dar jų neturime, bet bent jau dizainas man tai super. Kažkaip po jų nieko jau nieko nebematėme cool.gif Tikiuosi, viskas bus gerai, nors dėl to išsisėdėjimo truputį neramu unsure.gif
ex-s
šiaip, kas liečia taip vadinamus "modernius" baldus - pats pavadinimas iš esmės kažkoks nelogiškas, nes stilius modernas buvo praeito šimtmečio pirmoje pusėje ax.gif

O kalbant apie šiuolaikinius baldus - net ir labai brangūs, žymių dizainerių, jie taip pat gali būti labai nepatogūs biggrin.gif pvz., poltrona frau sofos yra labai brangios ir žiauriai nepatogios, o vardas labai gerai žinomas, garsūs dizaineriai kuria ir t.t. biggrin.gif

QUOTE(Loreta76 @ 2008 06 17, 16:21)
mados. Pavyzdziui, dar ir dabar pasaulis "svaigsta" del skandinavisku baldu, ir laiko juos moderno virsune, projektuotu tokiu architektu kaip Arne Jacobsen ar Charles ir Rae Eames, nors jie buvo sukurti daugiau kaip pries penkiasdesimt metu.
O beje, italai siūlo 3 minkštumo kategorijas, bet žinau, kad minkščiausia kat. greičiau praranda formą, vat.
Papildyta:
Norėjau paklaust : pas draugus mačiau nerealią virtuvę (fasadai ir stalviršis), gamintojas ARRITAL Gal kas, ką girdėjote, nes Vilniuje pasirodė  neseniai ir nžn  kaip jų ten kokybė?
*

pasaulis tikrai nesvaigsta nuo skandinaviškų baldų mirksiukas.gif kas kita, jei moderno laikotarpiu sukurti kai kurie autoriniai darbai dabar yra stilizuojami - šiuolaikiniuose balduose atkartojami.

O apie gamintoją ARRITAL galėčiau pasakyti štai ką - puikios kokybės baldai, be reklamos puikiai perkami visame pasaulyje. Palyginus, tarkim, su Scavolini - Scavolini kokybei oi kaip dar toli iki Arrital. Kainos, kiek žinau panašios. Scavolini yra grynai marketinginis produktas - kokybė minimali, bet kiek reklamos lotuliukas.gif . Arrital yra Kaune.

QUOTE(daivakns @ 2008 08 02, 20:37)

o kalbant apie Softimus baldus tai ar Jums svarbi kokybe ar dizainerio mintis uz kuria mokat? bigsmile.gif
*

apie ką čia kalba, nesupratau g.gif kas pas softimus - dizainas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kurioj vietoj dizainas ten pas juos lotuliukas.gif
juu
QUOTE(ex-s @ 2008 10 09, 20:06)

pasaulis tikrai nesvaigsta nuo skandinaviškų baldų  mirksiukas.gif kas kita, jei moderno laikotarpiu sukurti kai kurie autoriniai darbai dabar yra stilizuojami - šiuolaikiniuose balduose atkartojami.

*

Jeigu nelabai zinote, tai gal neteikite taip tvirtai? mirksiukas.gif

Ir jeigu jus ar jusu kaimynas "nesvaigsta" del skandinavisko dizaino, nereiskia, kad jie nera populiarus.

Baldai yra ir stilizuojami, taciau galima nusipirkti ir originalaus dizaino iki siu dienu gaminamu baldu smile.gif
ex-s
QUOTE(juu @ 2008 10 09, 20:13)
Jeigu nelabai zinote, tai gal neteikite taip tvirtai?  mirksiukas.gif

Ir jeigu jus ar jusu kaimynas "nesvaigsta" del skandinavisko dizaino, nereiskia, kad jie nera populiarus.

Baldai yra ir stilizuojami, taciau galima nusipirkti ir originalaus dizaino iki siu dienu gaminamu baldu  smile.gif
*

labai atsiprašau, jei Jus, miela ponia, užgavau, bet reikalas tame, kad tai - mano duona kasdieninė 4u.gif kiekvieną pavasarį aš važiuoju į Milano baldų mugę, o tai, kaip žinia, vieta, labiausiai atspindinti nuo ko pasaulis svaigsta 4u.gif
juu
QUOTE(ex-s @ 2008 10 10, 23:54)
labai atsiprašau, jei Jus, miela ponia, užgavau, bet reikalas tame, kad tai - mano duona kasdieninė  4u.gif kiekvieną pavasarį aš važiuoju į Milano baldų mugę, o tai, kaip žinia, vieta, labiausiai atspindinti nuo ko pasaulis svaigsta  4u.gif
*

Nors po Milano mados savaites nevazineju, taciau taip pat dirbu sioje srityje. Sis renginys paprastai vistiek labiau orientuotas i nauju baldu mados tendencijas ir naujausias technologijas, tad teigti "ten buvau, todel viska zinau" nebutu labai teisinga biggrin.gif 4u.gif
Loreta76
Radau Radau "ARRITAL" Vilniuje jau buvau derinam projekteli biggrin.gif ten stovi ruda fasadas nerealus www.karveon.lt kam idomu. bigsmile.gif

Vistiek italai ira italai ir lovos ir salono baldai ju man labiau prie sirdies. thumbup.gif
GITANA NET
Sveikos,
kiek zinau, NATUZZI salonas Vilniuje atsidare (dar vasara, man atrodo), Jaksto gatveje. Va ten tai baldai..... thumbup.gif
Tik kainos, aisku, kandziojasi blink.gif
ex-s
As tai Arrital virtuve susiprojektavau Kaune, velvet galery savanorių prospekte. Ten pas juos didelė ekspozicija Artyje ir superiniai projektuotojai, nepalyginsi su Carveon. Uzsakiau Vilniuje, tos pacios įmonės filiale, nes kaina buvo geresne ir aptarnavimas superinis.
Loreta76
QUOTE(ex-s @ 2008 11 02, 23:49)
As tai Arrital virtuve susiprojektavau Kaune, velvet galery savanorių prospekte. Ten pas juos didelė ekspozicija Artyje ir superiniai projektuotojai, nepalyginsi su Carveon. Uzsakiau Vilniuje, tos pacios įmonės filiale, nes kaina buvo geresne ir aptarnavimas superinis.
*

Labas gal pasakisy kur kauno filialas as nerandu?
ex-s
savanoriu pr. Artyje
Loreta76
QUOTE(ex-s @ 2008 11 04, 15:17)
savanoriu pr. Artyje
*

Parasik kokia imone ir kur je randasi Vilniui. Aciu.
ex-s
vilniuje Skrajoj, bet Vilniuje jie turi tik vieną virtuvę. II aukšte stovi klasikinė virtuvė. Paskui atvažiuoja normaliai iš Kauno ir viską labai gerai padaro - aptarnauja ir t.t.
giega
Pirkau italiskus baldus Dviviete ir triviete sofas.Apie pristatyma net nesneku,kad ne laiku atveze,bet triviete sofa jau suluzo.Tiksliau man atrodo ji is kart su defektu buvo.Nei kojytes i vietas susisuko ir is kart issisedejo...Gerai kad metam garantija,bet vel lauk kol pakeis...Dabar dar laukiu italiskos spintos.Ziuresiu kas bus...
Nors ir nelabai pasiseke su viena sofa,vistiek pirkciau tik italiskus
remiku
Isradingiems turiu komercini pasiulyma rolleyes.gif - sviesinu namu stiliu ir mano miegamojo spinta, kuri manau yra italisku baldu dizaino man nebetinka. Va cia padejusi skelbima apie jos visus ismatavimus. http://www.skelbiu.lt/5191087.html
Dar yra is to paties komplekto lovos galai, kuriuos dovanosiu kartu su spinta, jei reiks. Man viena dizainere taip siule - pastatai ta lovos gala prie sienos, pritvirtini gal net kazkaip. tada nusiperki ciuzini ant koju. Viesbutiniams variantams is karto buna tokie pagaminti. arba galima rema nusipirkti kokiam Jyske, o ant virsaus ciuzini pagal skoni ir pinigine ant virsaus. Ir ta lova priremi prie remo. Patogu atitraukti isplauti. ir atrodo kaip pilna lova. Galima tuos galus ir kaip kitaip gal sujungti, plokstem kokiom ar ka... na isradingi sugalvotu. rasykit AZ, jei sudomins. Jei skelbimas bus nebeaktyvus, vadinasi pardaviau.. sorry... smile.gif. tai tuomet sita ideja del lovos gali naudotis... smile.gif. nes taip bet kokia galima susikomplektuot.
puffetta
QUOTE(*Džela* @ 2004 08 29, 22:00)
Radau labai labai graziu italisku baldu "Softimus" salone, Kaune. Savo dizainu ir groziu mano nuomone jie smarkiai lenkia pvz lietuvius.
  Siuo metu turim italiska miegamojo lova ir neesam ja iki galo patenkinti, bet ne del grozio, o del kokybes. Gal kas turim pvz italiska svetaines baldu komplekta? Papasakokit kaip sekasi ji eksploatuoti, nes baldai nepigus ir nesinori apsisaut.
*

Italiski italiskiems nelygu - Italija, pagal baldu gamintojus, yra suskirstyta i regionus: siaurine dalis, investicijos, kuryba, kokybiskos medziagos, bei pietu Italija, kur viskas yra kopijuojama, naudojamos pigios medziagos. Is pirmo zvilgsnio neigudusi akis skirtumo gal ir nemato (nors dazniausiai "kokybe" akivaizdi), taciau patvarumo ir ilgaamziskumo klausimu diskusiju nekyla. Isigije atitinkamos kokybes italiskus baldelius galesite perduoti juos savo anukams kaip seimos relikvija, jie tikrai ilgaamziai:)
Vienas tokiu baldu salonas Vilniuje - "maison Classique", totoriu 5, www.maisonclassique.lt
DKiaulakis
Kiek žinau supermamoje daugiau baldininkų lankosi, tad galite siųsti tokius paklausimus su nuotraukomis į forumą ir atsilieps.

Lietuvaičiai moka gaminti baldus, tad įmanoma pagaminti viskas.

Jei nėra konkrečioje įmonėje kokių nors spec. staklių, tai jei padorus gamintojas, suras kolegas, kurie pagelbės.

Pvz. gali daugumai iškilti problemų dėl raižinių ar inkrustavimų (dekoracijoms). Vat čia tikrai ne bėda. O odos ar gobeleno atspalvių tikrai didelė gausa.

Tad vietoje pasigaminti baldai tikrai gali būti nuo 30-50 proc. minimum pigesni. Juk vardas ir tolimas transportas kainuoja atitinkamai.
ZivilyteP
Geras italisku baldu salonas Kaune - www.accanto.lt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.