*Džela*
2004 08 29, 21:00
Radau labai labai graziu italisku baldu "Softimus" salone, Kaune. Savo dizainu ir groziu mano nuomone jie smarkiai lenkia pvz lietuvius. Siuo metu turim italiska miegamojo lova ir neesam ja iki galo patenkinti, bet ne del grozio, o del kokybes. Gal kas turim pvz italiska svetaines baldu komplekta? Papasakokit kaip sekasi ji eksploatuoti, nes baldai nepigus ir nesinori apsisaut.
*Džela*
2004 09 21, 19:29
Nejaugi niekas neturit italisku baldu???????
Cia ne italisku baldu salonas, o lietuvisku. Softimus lietuviski gamintojai.
*Džela*
2005 03 10, 11:44
Tam paciam salone yra ir lietuvisku ir italisku baldu. Jei netiki- uzeik ir pasiziurek
Turiu svetaine tik italisku baldu:odinis kampas,indauja,staliukas,bei televizoriaus staliuka.Prieziura labai lengva,net stiklai valosi labai lengvai.Turiu kolkas metus,tad apie kokybe sunku ka pasakyti.
Vaikutis
2005 03 14, 15:15
QUOTE(*Džela* @ 2004 08 29, 22:00) Radau labai labai graziu italisku baldu "Softimus" salone, Kaune. Savo dizainu ir groziu mano nuomone jie smarkiai lenkia pvz lietuvius. Siuo metu turim italiska miegamojo lova ir neesam ja iki galo patenkinti, bet ne del grozio, o del kokybes. Gal kas turim pvz italiska svetaines baldu komplekta? Papasakokit kaip sekasi ji eksploatuoti, nes baldai nepigus ir nesinori apsisaut. Na jei Softimus itališki baldai aš negrė (pažiūrėkit į avatarą  ). Softimus yra Kauno įmonės Gurda, dukterinė įmonė O jei atsakant į temos klausimą tai turiu itališkus miegamojo baldus tiek kiek reikia miegamajam kokybės man užtenka naudojamės jau 4 metai viskas  , bet virtuvės baldų kur reikia super kokybės itališkų niekada nepirkčiau, nes jie daugiau dėmesio skiria dizainui nei kokybei
Mes turejome italiska miegamojo komplekta, bet kuo greciau norejome, jo atsikratyti, visu pirma tai labai jau su ne kokia firma susidurem, o visu antra be galo greitai renka dulkes ir kokybes tikrai jau nera. Stovejo jis pas mus tris metus, bet ne karto taip ir nemiegojom ant jo, aisku cia jau del kitu priezasciu, nes kaip nauji baldai jie turejo savotiska kvapa, o as laukiausi, tai mane pykindavo nuo jo.
mamagitana
2005 05 02, 21:55
www.softimus.com
žmona teisi, tai lietuvių gamintojai, ir ryšis su "gurda" yra. Šalia "Softimus" salono yra kita parduotuvė, itališkų korpusinių baldų. "Softimus" šiuo metu gamina ir prekiauja minkštais baldais, modernaus dizaino.
laurynaa
2005 05 03, 09:59
turiu italiskus miegamojo baldus, esu super patenkinta, del kokybes ?? nezinau, net ka pasakyti, taciau jokiu minusu nepastebau!! o tai mano nuomone irgi gerai! siaip kiek baldziu pas mus buvo uzsuke, visu nuomone vienoda "lietuviai taip nepagamintu" na ziuresim po keliu metu,kaip man jie tarnaus
Kleopatryte
2006 02 03, 19:14
tai gal prateskime tema apie italiskus baldus. Man labai reikia pagalbos, nes isirinkau lova italiska , beje italiski baldai labai grazus..na va kadangi ji is plastiko tai mano vyrelis uzprotestavo ir nenori pirkti..papasakokite , pasidalinkite savo patirtimi , kaip sekasi eksplotuoti, mano vyrelis sako , kad po metu ji subires... o kaip istikruju...medristu jam priestaraust nes gana brangoka. Dzela pas tave geras skonis:)))
laurynaa
2006 02 08, 09:39
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 02 03, 19:14) tai gal prateskime tema apie italiskus baldus. Man labai reikia pagalbos, nes isirinkau lova italiska , beje italiski baldai labai grazus..na va kadangi ji is plastiko tai mano vyrelis uzprotestavo ir nenori pirkti..papasakokite , pasidalinkite savo patirtimi , kaip sekasi eksplotuoti, mano vyrelis sako , kad po metu ji subires... o kaip istikruju...medristu jam priestaraust nes gana brangoka. Dzela pas tave geras skonis:))) jau anksciau rasiau,kad turiu italiskus miegamojo baldus, antrus metus eksplotuojam, super geri nu bet ne is plastiko tie baldai  ne naturali mediena, bet kaip suprantu gal medzio drozles  (nezinau, situose reikaluose nenusimanau) vienas baldininkas buvo apziureti, tai isgyre, abejojo ar lietuviu meistrai padarytu taip kokybiskai (aisq del to galima gincytis ir gincytis  ) gal pats italiskas baldas italiskui nelygus
Mes is'' Casa Bellos'' uzsisakinejom virtuvini komplekta,nes mums buvo pats paciausias.Kolkas patenkinti.
QUOTE(leja30 @ 2006 02 08, 19:31) Mes is'' Casa Bellos'' uzsisakinejom virtuvini komplekta,nes mums buvo pats paciausias.Kolkas patenkinti. O kiek kainavo,ar didelis?
QUOTE(Mutė @ 2006 03 06, 14:12) O kiek kainavo,ar didelis?  Apstatyta 3metrai,60cm.,tai su stalu(pietu nemazu)sumokejom 12.500lt.
QUOTE(leja30 @ 2006 03 06, 18:36) Apstatyta 3metrai,60cm.,tai su stalu(pietu nemazu)sumokejom 12.500lt. Tai kaip Italiskiems nera brangu.O kaip su kokybe ir spinteliu vidaus yranga;ar isvaziuojancios ar paprastos  Ir kaip su terminais?ar taike baldus pagal jusu norus ar standartinis k-tas buvo  Va ir uzklausiau
laurynaa
2006 03 07, 10:18
QUOTE(Mutė @ 2006 03 07, 09:32) ar taike baldus pagal jusu norus ar standartinis k-tas buvo  Va ir uzklausiau  nu jo standartinis komplektas  uz tokia kaina ekskliuzyvas, koks standartas  ???
leja30,ar jau turit baldukus?Taip smalsu suzinoti kaip jie atrodo
QUOTE(laurynaa @ 2006 03 07, 10:18) nu jo standartinis komplektas  uz tokia kaina ekskliuzyvas, koks standartas  ??? As irgi uzmeciau aki i italiskus virtuves baldus, man labai patiko kur siulo su medinem durelem. O kaip ten pas tave kas? Gal gali foto ideti?
QUOTE(leja30 @ 2006 02 08, 17:31) Mes is'' Casa Bellos'' uzsisakinejom virtuvini komplekta,nes mums buvo pats paciausias.Kolkas patenkinti. Is "Casa bellos" pirkom miegamojo komplekta,komodas,indauja- esam patenkinti labai dar ir italiskais odiniais baldais  neturiu jokiu priekaistu
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 03, 11:55) Is "Casa bellos" pirkom miegamojo komplekta,komodas,indauja- esam patenkinti labai dar ir italiskais odiniais baldais  neturiu jokiu priekaistu  O kas per odinis k-tas,kiek kainavo  Mes irgi vis ziurinejam odinius,tik spalvos neissirenkam
Puumpaa
2006 06 12, 14:09
O kaip itališkų miegamojo lovų kokybė ir kainos? Gal turite nuorodų kur foto galima pažiūrėti?
QUOTE(*Džela* @ 2004 08 29, 22:00) Radau labai labai graziu italisku baldu "Softimus" salone, Kaune. Savo dizainu ir groziu mano nuomone jie smarkiai lenkia pvz lietuvius. Siuo metu turim italiska miegamojo lova ir neesam ja iki galo patenkinti, bet ne del grozio, o del kokybes. Gal kas turim pvz italiska svetaines baldu komplekta? Papasakokit kaip sekasi ji eksploatuoti, nes baldai nepigus ir nesinori apsisaut. taip, Softimus tikrai lietuviški baldai, o tie paminėti itališki baldai tai visai kitos firmos. Jie, beje, dabar išsikėlė iš to salono Savanorių pr. ir ruošiasi atsidaryti gal liepos viduryje visiškai naujame interjero centre, kurį baigia statyti Savanorių pr. priešais Juzę. O tų gražiųjų minkštų itališkų baldų nuorodos yra čia http://www.natuzzi.com/http://www.italsofa.ba/index.php?act=kolekcijanatuzzi yra super geri, patogūs, gražūs ir šiaip nerealūs baldai, vardas pasaulyje gerai žinomas. o italsofa taip pat labai geri, tik jų kaina mažesnė, nes vardas ne toks prabangus kalbant apie itališkus baldus - visokių jų yra. Jei kažkas nori baldų iš medžio masyvo, tai kainos, žinoma, gali būti didesnės ir net labai didelės (pvz. Selva). Kalbant apie modernius itališkus baldus - tai jie beveik nebūna iš medžio masyvo - paprastai naudojamos kitos medžiagos - įvairios plokštės ir pan., bet geri modernūs baldai gali būti net gerokai brangesni už klasikinius baldus iš medžio masyvo. Žodžiu, ir itališki baldai būna įvairių kategorijų - kaina ir kokybė - ekonominiai, vidutiniai, brangūs, prabangūs. Taip kad labai sunku apibendrinti ir pasakyti - itališki baldai geri ar blogi. Čia priklauso nuo finansinių galimybių ir ne tik. Bet nereiškia, kad jei jau itališki - tai būtinai bus brangiau už vietinius. Ne visada. Žinau vietinius gamintojus, kurie gamina labai brangius baldus (pavz. virtuvės prasideda nuo 20 000 lt) ir pamačiusi tokį baigtą darbą visada pagalvoju - o juk galėjo žmogus už tas babkes pirki itališkus baldus ir rezultatas butu geresnis. Mano nuomone - vietiniai gamintojai vis tiek nesugeba pagaminti taip gerai, kad galėtų konkuruoti su itališkų baldų gamintojais. Su dizainu pas vietinius ne kas. Jie daro, kopijuoja, bet vis tiek nesugeba iki galo išlaužti formos, detalių ir pan..
lapkričio mėnesiui laukiu virtuvės, miegamos lovos ir minkšo kampo iš Casabellos . Pasidalinsiu įspūdžiais, kai bus kuom dalintis
QUOTE(westa @ 2006 07 25, 16:13) lapkričio mėnesiui laukiu virtuvės, miegamos lovos ir minkšo kampo iš Casabellos . Pasidalinsiu įspūdžiais, kai bus kuom dalintis  Jei gali papasakok placiau apie virtuvini:is kokiu medziagu,kaina,t.t.Mat man irgi sios virtuveles patinka,neapsisrpendziu kur gamintis
Buvom Casa bellos salone,nu patiko virtuviniu kokybe  Kazi ar kitu firmu baldai tokie pat kokybiski,turiu uomeny virtuvinius  Noretusi sulyginti kokybe ir kainas
QUOTE(Mutė @ 2006 07 30, 00:52) Buvom Casa bellos salone,nu patiko virtuviniu kokybe  Kazi ar kitu firmu baldai tokie pat kokybiski,turiu uomeny virtuvinius  Noretusi sulyginti kokybe ir kainas  Virtuviniu medis minkstas,menkiausias ibrezimas lieka.Pas mus is Casabelos ,,vanesa,,.Labai grazus,kokybiskas,bet uz tokia kaina galetu but kietesnis medis.
QUOTE(leja30 @ 2006 07 30, 22:09) Virtuviniu medis minkstas,menkiausias ibrezimas lieka.Pas mus is Casabelos ,,vanesa,,.Labai grazus,kokybiskas,bet uz tokia kaina galetu but kietesnis medis. O ibrezimai kur gaunasi,ar ant sonu  ar cia kalba apie stala? O taip tai man tavo pasirinktas stilius labai patinka  Dar norejau paklausti ar pries uzsisakydami domejotes kitu( italu )firmu baldais?
Mes ieškom odinių baldų svetainėj. Labiausiai mums patiko būtent itališkas komplektas, matėm berods Akropolyje 2 aukšte Renlenoj. Trivietė sofa su miegamu mechanizmu, dvivietė sofka ir vienvietis fotelis su išsitraukiama dalim kojom susidėt  Labai jau gražus ir subtilus man tas modeliukas, kažkaip labai širdis linksta prie jo  Kaina nemaža, nors pardavėja sako kad atseit pas juos yra pigiau, nes jie veža ne pagal užsakymą o iš kart atsiveža konteineriais po keletą tokių pačių komplektų todėl tipo gaunasi pigiau. Gal kas galit kokių atsiliepimų pasakyt apie tą Renleną  Gal kam teko pirkti ten ką nors
QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 19:29) Mes ieškom odinių baldų svetainėj. Labiausiai mums patiko būtent itališkas komplektas, matėm berods Akropolyje 2 aukšte Renlenoj. Trivietė sofa su miegamu mechanizmu, dvivietė sofka ir vienvietis fotelis su išsitraukiama dalim kojom susidėt  Labai jau gražus ir subtilus man tas modeliukas, kažkaip labai širdis linksta prie jo  Kaina nemaža, nors pardavėja sako kad atseit pas juos yra pigiau, nes jie veža ne pagal užsakymą o iš kart atsiveža konteineriais po keletą tokių pačių komplektų todėl tipo gaunasi pigiau. Gal kas galit kokių atsiliepimų pasakyt apie tą Renleną  Gal kam teko pirkti ten ką nors  Grazus tie italu baldziukai  O ar turi Renlena savo tinklapi?pasmalsaut noretusi  Ir kokios ten kainos?Jei oda pirmaruse,tai kaina irgi turi buti aukstoka,mes vienus baldus turim is geros brangios odos,jau beveik 9metus atlaike,atrodo kaip nauji  Tad investicija gera
Sveiki, Na del italisku baldu galiu pasakyti tik tiek, kad jie grazus, bet nelabai patvarus... pas mus miegamajame italiski baldai. lova laiko gerai, o spintos isluzo ir komoda irgi. jie kazkaip didelio svorio neatlaiko  i komoda sudejau patalyne ir ranksluoscius ir isleke viskas lauk (stalciai suluzo:)).. i spinta daug rubu ir atsoko plokste is galo, kur i siena eina + nukrito tas pagalys ant kurio kabiname rubus ir lentynos.... nu zodziu nieko gero:) grazu , bet visiskai nepraktiska. Dabar mieliau rinkciausi gal lietuviskus baldus, maciau labai graziu ir, atrodo, visai tvirti.
QUOTE(Kaput @ 2006 09 29, 11:14) Sveiki, Na del italisku baldu galiu pasakyti tik tiek, kad jie grazus, bet nelabai patvarus... pas mus miegamajame italiski baldai. lova laiko gerai, o spintos isluzo ir komoda irgi. jie kazkaip didelio svorio neatlaiko  i komoda sudejau patalyne ir ranksluoscius ir isleke viskas lauk (stalciai suluzo:)).. i spinta daug rubu ir atsoko plokste is galo, kur i siena eina + nukrito tas pagalys ant kurio kabiname rubus ir lentynos.... nu zodziu nieko gero:) grazu , bet visiskai nepraktiska. Dabar mieliau rinkciausi gal lietuviskus baldus, maciau labai graziu ir, atrodo, visai tvirti. Tai cia turbut ta pati problema kaip ir isigijus nekokybiskus lietuviskus baldus  Tik vat zinok kurie kokybiski,o kurie ne  Na apie minkstuosius tai jau informacijos uztenka,bet vat apie virtuviniu kokybe nelabai.Esu vienus nusiziurejus,bet vis dar delsiu,nesiryztu uzsisakinet
QUOTE(Mutė @ 2006 09 29, 11:46) Tai cia turbut ta pati problema kaip ir isigijus nekokybiskus lietuviskus baldus  Tik vat zinok kurie kokybiski,o kurie ne  Na apie minkstuosius tai jau informacijos uztenka,bet vat apie virtuviniu kokybe nelabai.Esu vienus nusiziurejus,bet vis dar delsiu,nesiryztu uzsisakinet  na , jeigu spinteliu dureles ir vidaus pertvaros tokios pacios kaip ir miegamo kompleto spintu tai tada neverta leisti tokiu pinigu uz visiska suda. tarp kitko pas mus miegamo komplektas kaip pas cicina  jeigu matet kada per kokia tv laida
QUOTE(Mutė @ 2006 09 28, 22:58) O ar turi Renlena savo tinklapi?pasmalsaut noretusi http://www.renlena.lt/lt/bet kažkaip neradau ten daug nuotraukų, tik prirašyta visko daug panašu kad savo interneto puslapyje jie neturi visų baldų nuotraukų arba aš nemoku ieškot QUOTE(Kaput @ 2006 09 29, 10:14) jie kazkaip didelio svorio neatlaiko  oho  gal tikrai baldai baldams nelygu, gal tikrai priklauso ir nuo gamintojo taip pat kaip ir lietuviški baldai gali pasitaikyt nekokybiški tai ir itališki baldai ne visi yra tobuli o kur jūs pirkot savo baldus? jeigu ne paslaptis QUOTE(Kaput @ 2006 09 29, 15:57) tarp kitko pas mus miegamo komplektas kaip pas cicina  jeigu matet kada per kokia tv laida  wau!
QUOTE(Karmen @ 2006 09 29, 21:01) http://www.renlena.lt/lt/bet kažkaip neradau ten daug nuotraukų, tik prirašyta visko daug panašu kad savo interneto puslapyje jie neturi visų baldų nuotraukų arba aš nemoku ieškot  oho  gal tikrai baldai baldams nelygu, gal tikrai priklauso ir nuo gamintojo taip pat kaip ir lietuviški baldai gali pasitaikyt nekokybiški tai ir itališki baldai ne visi yra tobuli o kur jūs pirkot savo baldus? jeigu ne paslaptis wau!   man irgi juokinga buvo , kai pamaciau  )) mes pirkom sile, klaipedoje, toks skyrius buvo italisku baldu, ir yra kiek zinau:) ir lietuviski irgi gali buti nekokybiski, cia tai tikra tiesa, draugai nupirko dar senokai vaikui komplekta i kambari tai baisu...spinta kaip popierine, jeigu nukristum ant dureliu, skaityk dureliu nebera
Nesuprantu tu ,kurie perka italiskus baldus,kurie dazniausiai pardavinejami is paveiksliuku  ). Kaip galima pirkti balda jo neisbandzius? Kokybe..... ?! Galvokit pacios. Jei baldu komplektas kainuoja nuo 20 000 iki ... ,o antkainiai min. 200 %,tai kokia jo savikaina ? Ir nuolaidas be pigu duoti su tokiu antkainiu.O pakelt bandet italiska balda? Pabandykit . Trukio tikrai negausit ,nes jie per daug lengvi.I diena po kelis kartus galesit kambario apstatyma pakeisti.:)Kadangi viduj pacios pigiausios medziagos sudetos.Naturalaus medzio karkase su ziburiu neresit.O pagalvojot kas nutiks jei baldas issisedes arba kas nutiks su jo kokybe. Kas jums atsakys uz tai . Gal paims balda ir ves atgal i Italija,ji suremontuoti? As tik uz lietuviskus baldus. Lietuviai moka gaminti. Kad ir tas pats " Softimus". Kiekvienas modelis kurtas dizainerio,kokybe super. Pati jau kaip metai sedziu namie ant ju gaminto baldo ir nieko pries negaliu pasakyti.Garantija karkasui 3 metai, odai 1. Visas baldas is naturalios odos,niekur nera pakaitalo.Buvau ir dabar nesenai uzejus i ju salona,staliuko ieskojau. Velnias,kiek nauju kompektu fainu atsirade.Nors imk ir vel pasikeisk i koki nauja modeli .
QUOTE(zivute @ 2006 09 30, 11:33) As tik uz lietuviskus baldus. Lietuviai moka gaminti. Kad ir tas pats " Softimus". Kiekvienas modelis kurtas dizainerio,kokybe super. Pati jau kaip metai sedziu namie ant ju gaminto baldo ir nieko pries negaliu pasakyti.Garantija karkasui 3 metai, odai 1. Visas baldas is naturalios odos,niekur nera pakaitalo.Buvau ir dabar nesenai uzejus i ju salona,staliuko ieskojau. Velnias,kiek nauju kompektu fainu atsirade.Nors imk ir vel pasikeisk i koki nauja modeli . O,kokie kainu remai?aciu
Kainos " Softimuse" priklauso nuo odos rusies. Kiekvienam komplektui taikoma tam tikra odos rusis. Aisku ,kiek zinau dar ir dabar yra audinys ,kuris ir uz oda brangesnis. Tad sunku pasakyti kaina nuo - iki. As mokejau 8000 ,- uz 2.5+1+ B ( t.y. dvieju su puse sofa + fotelis+ bankete)ir is storesnes ( brangesnes ) odos.
QUOTE(zivute @ 2006 09 30, 11:33) Nesuprantu tu ,kurie perka italiskus baldus,kurie dazniausiai pardavinejami is paveiksliuku  ). Kaip galima pirkti balda jo neisbandzius? Kokybe..... ?! Galvokit pacios. Jei baldu komplektas kainuoja nuo 20 000 iki ... ,o antkainiai min. 200 %,tai kokia jo savikaina ? Ir nuolaidas be pigu duoti su tokiu antkainiu.O pakelt bandet italiska balda? Pabandykit . Trukio tikrai negausit ,nes jie per daug lengvi.I diena po kelis kartus galesit kambario apstatyma pakeisti.:)Kadangi viduj pacios pigiausios medziagos sudetos.Naturalaus medzio karkase su ziburiu neresit.O pagalvojot kas nutiks jei baldas issisedes arba kas nutiks su jo kokybe. Kas jums atsakys uz tai . Gal paims balda ir ves atgal i Italija,ji suremontuoti? As tik uz lietuviskus baldus. Lietuviai moka gaminti. Kad ir tas pats " Softimus". Kiekvienas modelis kurtas dizainerio,kokybe super. Pati jau kaip metai sedziu namie ant ju gaminto baldo ir nieko pries negaliu pasakyti.Garantija karkasui 3 metai, odai 1. Visas baldas is naturalios odos,niekur nera pakaitalo.Buvau ir dabar nesenai uzejus i ju salona,staliuko ieskojau. Velnias,kiek nauju kompektu fainu atsirade.Nors imk ir vel pasikeisk i koki nauja modeli . aš pirkau iš katalogo ir nematau tame nieko blogo  ... Domėjausi draugų atsiliepimais, kurie, beje buvo labai neblogi.. Ir nelabai suprantu kuo čia tas pačiupinėjimas baldo bus įrodymas, kad baldas tau ilgiau tarnaus...  .. va po metų naudojimo gali jau žiūrėt ar buvo baldas kokybiškas ar ne... Aišku gali užtekt ir mėnesio... Apie lietuviškus baldus deja nieko gero negaliu pasakyt, kiek pačiai teko naudot  .. Tiesa, apie Softimus'ą girdėjau neblogų atsiliepimų  .. bet kol jie nauji ( ta prasme gamintojas nesenai pasirodęs) , jų naudojimas irgi trumpas... tai ir atsiliepimų ne taip daug gali būt... Ir va būtent tie, kurie eina ir moka tokius pnigus dažniausiai labai prieš tai pasidomi apie baldų kokybę  .. Aš irgi labai rinkausi info, teko matyt naudotus gamintojų baldus, ir netgi žinau žmonių, kurie jau antrą namą stato ir vėl perka baldus iš to pačio gamintojo
QUOTE(zivute @ 2006 09 30, 11:33) Nesuprantu tu ,kurie perka italiskus baldus,kurie dazniausiai pardavinejami is paveiksliuku  ). Kaip galima pirkti balda jo neisbandzius? Kokybe..... ?! Galvokit pacios. Jei baldu komplektas kainuoja nuo 20 000 iki ... ,o antkainiai min. 200 %,tai kokia jo savikaina ? Ir nuolaidas be pigu duoti su tokiu antkainiu.O pakelt bandet italiska balda? Pabandykit . Trukio tikrai negausit ,nes jie per daug lengvi.I diena po kelis kartus galesit kambario apstatyma pakeisti.:)Kadangi viduj pacios pigiausios medziagos sudetos.Naturalaus medzio karkase su ziburiu neresit.O pagalvojot kas nutiks jei baldas issisedes arba kas nutiks su jo kokybe. Kas jums atsakys uz tai . Gal paims balda ir ves atgal i Italija,ji suremontuoti? As tik uz lietuviskus baldus. Lietuviai moka gaminti. Kad ir tas pats " Softimus". Kiekvienas modelis kurtas dizainerio,kokybe super. Pati jau kaip metai sedziu namie ant ju gaminto baldo ir nieko pries negaliu pasakyti.Garantija karkasui 3 metai, odai 1. Visas baldas is naturalios odos,niekur nera pakaitalo.Buvau ir dabar nesenai uzejus i ju salona,staliuko ieskojau. Velnias,kiek nauju kompektu fainu atsirade.Nors imk ir vel pasikeisk i koki nauja modeli . nzn kur cia tokios kainos  20000lt uz baldus nemoketume tikrai. siaip net neatsimenu kiek uz baldus mokejom, nes ne as mokejau  )) bet tikrai nemanau, kad TIEK  reiks pasidometi....  siaip grazius baldus ir uz 7000lt-9000 galima isigyt....
QUOTE(Kaput @ 2006 09 30, 18:40) nzn kur cia tokios kainos  20000lt uz baldus nemoketume tikrai. siaip net neatsimenu kiek uz baldus mokejom, nes ne as mokejau  )) bet tikrai nemanau, kad TIEK  reiks pasidometi....  siaip grazius baldus ir uz 7000lt-9000 galima isigyt.... Na italisku baldu komplektas 7000- 9000 Lt. Idomu butu ju kokybe paziuret. Nes savikaina ju mazdaug 2000-4000,- uz komplekta Zinot ,diskutuot sia tema galima be galo be krasto. Tikrai yra zmoniu,kurie pirko ir pirks italiskus baldus.Ir gana daug yra ,kurie italisku baldu salonus apeina dideliu spinduliu.Kadangi yra pasimoke savo ar kitu pasirinkimu.
Oi mergaitės nu ir apsimelavau aš čia  Šiandien nulėkėm į Akropolį dar kartą apžiūrėt savo baldukų taigi žiūriu kad ta parduotuvė visai ne Renlena  vadinasi o Auster baldai Mūsų komplektukas yra itališkos Natuzzi firmos. Kažkas lygtais minėjo šitą pavadinimą, bet nepamenu geruoju ar bloguoju Gal kas esat pirkę baldus iš Auster? Gal ką girdėjot apie Natuzzi? QUOTE(zivute @ 2006 09 30, 11:33) Nesuprantu tu ,kurie perka italiskus baldus,kurie dazniausiai pardavinejami is paveiksliuku  ). Kaip galima pirkti balda jo neisbandzius? Kokybe..... ?! Galvokit pacios. O kas perka is paveiksliukų?  Mes tai gal jau kokius 5 kartus buvom apžiūrėt, ne tik žiūrėjom bet ir sėdėjom, gulėjom ir t.t.  Garantija bus 2 metams. Jaučiu kad rizikuosim, nes tikrai nieko gražiau nerandam  Žiūrėjom ir lietuviškus baldus, tiesa dabar turim odinį kampą kažkokios šiaulių firmos tai negaliu skųstis - tikrai geri  Bet visgi itališki baldai dailesni kur kas dailesni nei lietuviški
laura x
2006 10 02, 12:13
Danijoje irgi gan populiarus NATUZZI  varda gera turi,kokybe irgi,kaina taip pat nemenka
laureena
2007 10 01, 22:42
As tik uz lietuviskus baldus. Lietuviai moka gaminti. Kad ir tas pats " Softimus". Kiekvienas modelis kurtas dizainerio,kokybe super. Pati jau kaip metai sedziu namie ant ju gaminto baldo ir nieko pries negaliu pasakyti.Garantija karkasui 3 metai, odai 1. Visas baldas is naturalios odos,niekur nera pakaitalo.Buvau ir dabar nesenai uzejus i ju salona,staliuko ieskojau. Velnias,kiek nauju kompektu fainu atsirade.Nors imk ir vel pasikeisk i koki nauja modeli . [/quote] Na del kokybes nznau, bet del dizaino tai gincyciausi iki kraujo. O man visgi, kaip moteriai tai grozis nugali praktiskuma, deja. Yra, aisku, visokiu tu italisku ir visokiu tu lietuvisku, na bet paimkim kad ir geriausius virtuves gamintojus lietuvoje voke ir italiskus scavolini. Nesulyginami dalykai! Ten dizainas. O tokiu pavizdziu galeciau begalybe prirasyti. O del garantijos ir prekes grazinimo tai visada ta galima daryti, gi puse baldu lt ne lietuviski, gi duoda garantija ir angliskiems ir vokiskiems ir italiskiems.
kakadudelta
2007 10 24, 15:20
QUOTE(*Džela* @ 2004 09 21, 20:29) Nejaugi niekas neturit italisku baldu??????? as turiu  , ital sofa mod it 105 modeli - super  , pirkau Auster balduose Akropolyje , priesais Renlena ! Papildyta:QUOTE(Karmen @ 2006 09 30, 22:24) Oi mergaitės nu ir apsimelavau aš čia  Šiandien nulėkėm į Akropolį dar kartą apžiūrėt savo baldukų taigi žiūriu kad ta parduotuvė visai ne Renlena  vadinasi o Auster baldai Mūsų komplektukas yra itališkos Natuzzi firmos. Kažkas lygtais minėjo šitą pavadinimą, bet nepamenu geruoju ar bloguoju Gal kas esat pirkę baldus iš Auster? Gal ką girdėjot apie Natuzzi? O kas perka is paveiksliukų?  Mes tai gal jau kokius 5 kartus buvom apžiūrėt, ne tik žiūrėjom bet ir sėdėjom, gulėjom ir t.t.  Garantija bus 2 metams. Jaučiu kad rizikuosim, nes tikrai nieko gražiau nerandam  Žiūrėjom ir lietuviškus baldus, tiesa dabar turim odinį kampą kažkokios šiaulių firmos tai negaliu skųstis - tikrai geri  Bet visgi itališki baldai dailesni kur kas dailesni nei lietuviški  as pirkau Austeryje , Mod it 105 , Ital sofa , tai Natuzzi dukterines imones . Nuo Natuzzi labiausiai tai skiriasi kaina , o kokybe beveik tas pats . Skrajoj prekiauja Natuzzi ir Ital sofa, sedejau ant abieju - odos nesiskiria palyginus vienodu kategoriju , skiriasi minkstumas ir miegamas mechanizmas kokybioskesnis, bet vien del to neverta dvigubvai moketi . As pirkau triviete sofa ir du fotelius su reglaineriais - nieko poatogiau neradau , du metus zvalgiausi . O lietuvisku minkstu - nebenoriu , jau paturejau , pasidziaugiau ir gana . Papildyta:[quote=ex-s,2006 06 18, 01:15] taip, Softimus tikrai lietuviški baldai, o tie paminėti itališki baldai tai visai kitos firmos. Jie, beje, dabar išsikėlė iš to salono Savanorių pr. ir ruošiasi atsidaryti gal liepos viduryje visiškai naujame interjero centre, kurį baigia statyti Savanorių pr. priešais Juzę. O tų gražiųjų minkštų itališkų baldų nuorodos yra čia http://www.natuzzi.com/http://www.italsofa.ba/index.php?act=kolekcijaas kaiptik ta I 105 ir nusipirkau Auster ir ko Akropolyje - mes patenkinti labai , o modelis, zinoma nieko panasaus i moderna , bet , manau , kad po keliu metu neteks keisti , man modernus nepatinka nei tos grieztos formos , nei konfortas . Arba kitaip sakant patinka pas kitus pasigrozet , bet gyvent - ne . Geriau jau tada parke ant suolelio  . O ir kaina nesikandzioja, nes Juodasis alksnis turi nuplagijaves sita modeliuka , maciau Dubingiuose, bet brangiau apie 1000lt . Ir fotelis tik paprasta reglaineri turi , o ital sofos - supasi , gali nesisupti , sukasi ir reglaineris kojoms! As uz italisku , o lietuvius palaikysiu kai bus uz ka ! Kietus baldelius pirkau Optimatoje , lietuviu , bet kaina nemaza - uz mazas tv komodeles ir nediduke indauja su vynine beveik 6000lt. Grazu , kokybe gera, bet kaip lietuviai galetu pigiau pardavineti! Na bet berzas , nieko nepadarysi ! Papildyta:QUOTE(laura x @ 2006 10 02, 13:13) Danijoje irgi gan populiarus NATUZZI  varda gera turi,kokybe irgi,kaina taip pat nemenka  idomu kiek ten kainuoja ? Lietuvoje 3+2+1 natuzzi , is vidutines kategorijos apie 14 000 . (3-su miegama )
kakadudelta
2007 11 06, 23:51
lietuviskus kietus baldus pirkau is Optimatos ir labai patenkinta , bet taippat patenkinta ir svetaines minkstais , italiskais baldais.
peledziuke
2007 11 07, 09:07
QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 06, 23:51) lietuviskus kietus baldus pirkau is Optimatos ir labai patenkinta , bet taippat patenkinta ir svetaines minkstais , italiskais baldais.  neradom grazesniu uz Optimatos baldus.Atsiliepimai jau turinciu juos ir gyvenanciu su jais kelis metus taip pat tik teigiami.Tiesa, ju gaminami baldai is plokstes ''nekabina'',taciau masyvo baldai turi savo nenusakoma trauka.  Tenkina ir ju pagaminimo laikas-apie menesi.
swarcas
2007 11 07, 21:38
Gal kas turit italiska miegamojo lova? kaip kokybe? kaip sekasi ja eksploatuoti...
kakadudelta
2007 11 07, 23:09
QUOTE(peledziuke @ 2007 11 07, 10:07)  neradom grazesniu uz Optimatos baldus.Atsiliepimai jau turinciu juos ir gyvenanciu su jais kelis metus taip pat tik teigiami.Tiesa, ju gaminami baldai is plokstes ''nekabina'',taciau masyvo baldai turi savo nenusakoma trauka.  Tenkina ir ju pagaminimo laikas-apie menesi.  Skrajoj nuolaidas geresnes padaro, bent jau man pasiseke, sake Akropolyje is ekspo 10 % daro, o man Skrajoj 15% padare, tipo is ekspo , bet atveze nauja , gamykliniu ipakavimu . Man is ploksciu Optimatos irgi nepatinka.
Neblogas italisku baldu salonas "Ail design" Vilniuje Siaures miestelyje. Labai stilingi ir modernus baldai, tiesa, nepigus  .
|
|