Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: sunkumai darbe
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3
lengvute
Pastebėjau, kad jei bandai kažką atvirai, kad ir nemalonaus, bet teisybę pasakyt, sulauki kreivo žvilgsnio, kai kurių antipatijos, apkalbų ir t.t.Ar išties geriau tylėt vardan šventos ramybės ar norisi įrodyt tiesą, ar galit nutylėt, jei tikit savo teisumu, o jei neprakalbsit, neapginsit savęs, apie jus susidarys netinkamą nuomonę?
Kaip dažnai pavyksta įrodyt savo teisybę, ar einat "do pobedy" :smile.gif ???
Iva
Lengvute o kas tau ka sako, tas kuris pavede ne karta? tada nekreipk demesio, kaip sakoma geriausiai nesilest kad ant taves jodinetu, tegu pratinasi ir tinkamai atlieka kas priklauso.
Buciau padariusi ta pati  ;)
Keberiokšt
teisybes ieskau kur reikia ir kur nereikia. Mokykloj pravardziuodavo Tadu Blinda. Tik jauciu, kad geriau butu ne dazniau teisybes ieskoti, o geriau pasimokyti ieskoti kompromisu ir nusileisti. Sito tai dar as nelabai moku. Bet kaip sakoma, mokytis niekada nevelu
Ernesta
Nekreipk dėmesio lengvutę , visokių  yra.Tegul gerai atlieka savo darbą ir niekas prie jų neskabinės .
Libra
Ypac sunku islikti darbe tokiems darbuotojams kurie, taip sakant, dirba darp kolektyvo ir vadovybes. Ir nereikia verstis per galva ir daryti darbe tvarka, vistiek tavo pastangu niekas neivertins. O jeigu negali laiku pateikti informacijos tai tiesiog pasakyk del ko negali pateikti, pasakyk kad dar negavai. Taip sakant "perevedi strelki", ir tegul atsako tas kas tikrai kaltas.
Libra
Nes as visa tai patyriau savo kailiuku  :D
Alinella
As vadovaujuosi tokiu principu - jei man neteikia informacijos laiku, tai ir as i paskutine vieta padedu tu "blogieciu" reikalus.  Padarau paskiausiai, motyvuodama tuo, kad esu baaaaaisiai uzsiemusi.  Labai suveikia.  Dar labai suveikia finansine motyvacija - pvz., kol ner ataskaitu, tol nebus atlyginimu ir pan.    ;D
mati
Sveiki,
O ka padaryt kai del virsvalandziu, neteisybes kovoji - nieko, kai iskvieti net darbo inspekcija - taipogi niekas nesikeicia...Ka dar galima su tokiu sefu daryt? ne jau psaiduot ir iskelus rankas iseiti savo noru is tokio darbo? As toks zmogus - jei su manim graziuoju as viska padarysiu, bet kai ima s..ant galvos - tai - ... sad.gif ??? :'( :-[ [smiley=mad.gif] verdu darbar tiesiog pykciu..gal kai issisnekejau geriau pasidarys...
Dorotti
Tai va, situacija yra tokia, kad turiu bendradarbe, kurios tiesiog negaliu pakest... O ji pastoviai maisosi po kojom, eina i visus musu podarbinius vakarelius.. doh.gif Stengiuosi nekreipt i ja demesio, bet jau vien pamacius ja susinervinu... Kaip kovot su tuo?Ns kartu dirbt man yra pargaras... Na, o didziausia beda turbut yra ta, kad mums patinka vienas vyras... ax.gif wub.gif Beje, irgi bendradarbis... 4u.gif Nezinau, gal pavydas cia mane grauzia, bet baigiu isprotet umn.gif
Enija
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 18:14)
Na, o didziausia beda turbut yra ta, kad mums patinka vienas vyras...
*

O jei nebūtų to vyro, ar ji lygiai taip pat būtų bjauri? Mano viena pažįstama pasakojo savo bendradarbės nuotykį, kai ta įsimylėjo bendradarbį ir visaip nekentė jo žmonos, progai pasitaikius vis įgeldavo, o vyras ramiai leido moterims rietis, nes tai "ne jo reikalas". Kuri iš jūsų jam esate "tikroji". O gal paprsčiausiai siektum su ja susidraugauti, tik vyras ne laiku pasimaišė?
Greičiausiai nei viena nei kita, nes lakoniškas pasakojimas patarimus gali paversti niekiniais.
Dorotti
QUOTE(Enija @ 2005 12 04, 17:22)
O jei nebūtų to vyro, ar ji lygiai taip pat būtų bjauri?  Mano viena pažįstama pasakojo savo bendradarbės nuotykį, kai ta įsimylėjo bendradarbį ir visaip nekentė jo žmonos, progai pasitaikius vis įgeldavo, o vyras ramiai leido moterims rietis, nes tai "ne jo reikalas". Kuri iš jūsų jam esate "tikroji". O gal paprsčiausiai siektum su ja susidraugauti, tik vyras ne laiku pasimaišė?
Greičiausiai nei viena nei kita, nes lakoniškas pasakojimas patarimus gali paversti  niekiniais.
*

Ne, ji man nepatiko vos tik atejus i darba... Po keliu dienu supratau, kad niekada su ja nesutarsiu... schmoll.gif o dar kai pasimaise tas vyras, tai is viso pradejau jos nekest doh.gif Del to, kuri esm tikroji...Jis su abiem bendrauja vienodai graziai, su manim daugiau ir seniau...
Enija
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 18:30)
Ne, ji man nepatiko vos tik atejus i darba... Po keliu dienu supratau, kad niekada su ja nesutarsiu... schmoll.gif o dar kai pasimaise tas vyras, tai is viso pradejau jos nekest doh.gif  Del to, kuri esm tikroji...Jis su abiem bendrauja vienodai graziai, su manim daugiau ir seniau...
*

Smulkūs kenkėjai yra mūsų sielos tobulintojai, todėl neįsileisk pagiežos į širdį, žiūrėk į viską iš aukščiau, taip kaip žiūrėtum į neišauklėtą svetimą vaiką. visokie pykčiai ir susierzinimas iš tavo pusės, pademonstruos ne pačias geriausias tavo puses tam vyrui. Darbe dažnai būna konkurencija ir bandymas kitą gramzdinti, jeigu užsiimsi emocijomis, gali būti suklaidinta ir padaryti lemtingą klaidą. Rask savo privalumus, o taip pat garbingai pripažink anos pranašumus. Jūs abi nekaltos, kad gyvenimas atvedė į vieną vietą šalia to paties vyro. Kam gaišti laiką pykčiams, neverta aukoti savo laiko tiems kurie tau yra nemalonūs.
Dorotti
QUOTE(Enija @ 2005 12 04, 18:01)
Smulkūs kenkėjai yra mūsų sielos tobulintojai, todėl neįsileisk pagiežos į širdį, žiūrėk į viską iš aukščiau, taip kaip žiūrėtum į neišauklėtą svetimą vaiką. visokie pykčiai ir susierzinimas iš tavo pusės, pademonstruos ne pačias geriausias tavo puses tam vyrui. Darbe dažnai būna konkurencija ir bandymas kitą gramzdinti, jeigu užsiimsi emocijomis, gali būti suklaidinta ir padaryti lemtingą klaidą. Rask savo privalumus, o taip pat garbingai pripažink anos pranašumus. Jūs abi nekaltos, kad gyvenimas atvedė į vieną vietą šalia to paties vyro. Kam gaišti laiką pykčiams, neverta aukoti savo  laiko tiems kurie tau yra nemalonūs.
*

Suprantu viska ir zinau, kad neverta pasiduoti emocijoms, stengiuosi atrodyt isdidi ir vaidinu, kad man nusispjaut i ju santykius...Bet kai pamatau, kad jis ja apkabina verysad.gif tai isveda mane is pusiausvyros...
being
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 19:20)
Suprantu viska ir zinau, kad neverta pasiduoti emocijoms, stengiuosi atrodyt isdidi ir vaidinu, kad man nusispjaut i ju santykius...Bet kai pamatau, kad jis ja apkabina verysad.gif tai isveda mane is pusiausvyros...
*

uj pavydas... nieka gero iš jo... o bandyt susidraugauti neišeitų? ax.gif
Dorotti
QUOTE(being @ 2005 12 04, 20:24)
uj pavydas...  nieka gero iš jo... o bandyt susidraugauti neišeitų? ax.gif
*

Nezinau, ar istverciau draugyste su ja ax.gif nebent del tam tikru priezasciu blush2.gif
Enija
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 22:10)
Nezinau, ar istverciau draugyste su ja ax.gif nebent del tam tikru priezasciu blush2.gif
*

Gavai sunkų išbandymą. Nebūtinai jų bendravimas gali kenkti tavo ateičiai, nebent ten pas juos jau viskas labai pažengę, o pati savo širdžiai neįsakysi...
Jei savimi pasitiki, tai ženk ryžtingą žingsnį to vyro klausimu. Recepto nieks nepateiks, bet širdis pasakys. kol kas man atrodo, kad jautiesi pralaiminti.
Ramunita
situacija labai nemaloni,o dar blogiau,kad isiziurejot ta pati vyruka...o jis kaip speju i jus abi neziuri, arba ziuri kaip i bedradarbes...pasakyciau,kad nekreipk demesio ir pan,bet tikiu,kad tai neimanoma...o gal dar viskas apsislifuos?
siaip,as irgi turiu bendradarbe,kuri mane nervina,nes vaidina labai protinga...tipo baigus VU psichologijos magistra-tai kruta...bet is tiesu tokia tupa, tupa...o vaidina nezinia ka...ir visur kisa savo nosi...tas ziauriai nervina ir ne mane viena...visai jokio takto ir pan...o dar kai su savo vaikinu pradeda ciulbetis...ir dar taip,kad visi girdetu-nu taip vaikiska ir kvaila, nors moteris kaip ir subrendus-siaip ar taip 24 metu blush2.gif svarbiausia,kad jos "noriu taves" ir pan., girdi ir klientai su kuriais kalbama telefonu...bandai jai sakyt-lyg ir isgirsta,bet...taciau ji mane nervina tik del to ir del to,kad visur kisasi-mazdaug ka ir kaip man klientas pasake...bet as su ja neturiu jokiu podarbiniu baliuku, net pietauti kartu neinam,nors ji gal ir noretu smile.gif tiesiog stengiuosi jos nematyti, nors ji sedi visai salia manes doh.gif
gal ir tu pasistenk tiesiog visai ignoruoti ja ir viskas mirksiukas.gif o del to bendradarbio tai...ar tu manai,kad ji tau konkurente? ar siaip pavydi,kad stai i tave tiek laiko kaip i bendradarbe ziurejes bendradarbis yra malonus ir su kitomis bendradarbemis?
Dorotti
Net nezinau del to pazengimo...Na, buciavomes mes, pora karta pas ji nakvojau... ax.gif is tikruju, tai is dalies tu tesi..jauciuos pralaiminti ir negaliu su tuo susitaikyti schmoll.gif jis man pats pasake, kad as jam labai patinku, bet ta pana seksuali...tai vat pioneer.gif
Ramunita
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 23:05)
Net nezinau del to pazengimo...Na, buciavomes mes, pora karta pas ji nakvojau... ax.gif is tikruju, tai is dalies tu tesi..jauciuos pralaiminti ir negaliu su tuo susitaikyti schmoll.gif  jis man pats pasake, kad as jam labai patinku, bet ta pana seksuali...tai vat pioneer.gif
*

ale sekasi tam tavo bendradarbiui mirksiukas.gif bet...jus juk ne pora,ane?
Dorotti
Ne pora... As pati nesuprantu, kas man darosi..Viskas lyg ir nekaltai prasidejo, flirtavom flirtavom, o dabar suprantu, kad jis man rupi daugiau negu turetu... verysad.gif ir kai matau ji su ta tai taip skauda sirdi...
nairobi
Žaviuosi, kad Jūs šią temą atidarėte skyrelyje"Kertelė Sielai", juk niekas taip nebjauroja sielos kaip bjaurūs bendradarbiai. Kita vertus, jeigu Jūs su ta moterimi dirbate tą patį darbą ir domities tais pačiais vyrais, esate panaši į ją kaip 2 vandens lašai! Nepavydėkit, kad ji seksualesnė, juk smileysex.gif dar neviskas~:-*~
Pabandykite vadovautis bendražmogiškais-katalikiškais principasi.Paskaitykite skyrelį "Pyragas kaimynei"-tai apie toleranciją ir Supratingumą.
Noa
Nugis priimk tu jai dar kokį mielesnį bendradarbį biggrin.gif Arba sau... Ir bus ramybė smile.gif
klumpele
ne nu bet ir nafig tau toks vyras reikalingas, kuris tau tiesiai sviesiai pasako i akis, "va ta paukstyte tai sexuali" , haha taigi matosi kad pislius yra ir tiek, ta sexuali nusibos, susiras kita sexualia. Kazkoks stuobrys be visisko supratimo ka moterims galima sakyti garsiai, o ka geriau nutyleti. Sorry kad taip grieztai.
O del bendradarbiu, tai visiuose darbuose atsiranda zmoniu su kuriais tiesiog biolaukai nesutampa. Ir pas mus yra tokia vieva bendradarbe, kurios dauguma nemegsta, as ne isimtis, todel stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti. Dziaugiuosi kad nesedime viename kabinete smile.gif
Dorotti
QUOTE(klumpele @ 2005 12 05, 10:23)
ne nu bet ir nafig tau toks vyras reikalingas, kuris tau tiesiai sviesiai pasako i akis, "va ta paukstyte tai sexuali" , haha taigi matosi kad pislius yra ir tiek, ta sexuali nusibos, susiras kita sexualia.  Kazkoks stuobrys be visisko supratimo ka moterims galima sakyti garsiai, o ka geriau nutyleti. Sorry kad taip grieztai.
O del bendradarbiu, tai visiuose darbuose atsiranda zmoniu su kuriais tiesiog biolaukai nesutampa. Ir pas mus yra tokia vieva bendradarbe, kurios dauguma nemegsta, as ne isimtis, todel stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti. Dziaugiuosi kad nesedime viename kabinete smile.gif
*

Kai jis taip pasake, tai abu biski alc.gif buvom ax.gif uzkniso, kad prie manes vaidina, kad su ja nebendrauja, o po to suzinau, kad pas save namo kvieciasi, tai vat po darbo kazkada gramuka padarem ir tiesiai sviesiai jo paklausiau kaip cia taip yra blush2.gif zinau, kad pislus, bet kartais sirdziai neisakysi wub.gif o ta pana visiskai kvaila, bet visa tokia saldute nail.gif brunette.gif vaiksto aplink ji ir vis mazuti mazuti kartoja bash.gif
klumpele
QUOTE(Indruska @ 2005 12 05, 11:06)
Kai jis taip pasake, tai abu biski alc.gif buvom ax.gif uzkniso, kad prie manes vaidina, kad su ja nebendrauja, o po to suzinau, kad pas save namo kvieciasi, tai vat po darbo kazkada gramuka padarem ir tiesiai sviesiai jo paklausiau kaip cia taip yra blush2.gif zinau, kad pislus, bet kartais sirdziai neisakysi wub.gif o ta pana visiskai kvaila, bet visa tokia saldute nail.gif  brunette.gif vaiksto aplink ji ir vis mazuti mazuti kartoja bash.gif
*

Zinau kad sirdziai neisakysi, bet kam tau del kazkokio pisliaus kankintis, geriau susirask kita objekta, kuris del taves svaigtu mirksiukas.gif
aina sau nu bet ir santykiai pas jus tarp bendradarbiu, pas mus jei pasakytum "mazuti", mazu maziausiai liktum nesuprasta. biggrin.gif
Dorotti
QUOTE(klumpele @ 2005 12 05, 12:10)
Zinau kad sirdziai neisakysi, bet kam tau del kazkokio pisliaus kankintis, geriau susirask kita objekta, kuris del taves svaigtu mirksiukas.gif
aina sau nu bet ir santykiai pas jus tarp bendradarbiu, pas mus jei pasakytum  "mazuti", mazu maziausiai liktum nesuprasta.  biggrin.gif
*

Tai cia ji viena vaiksto ir visus mazuciais vadina...matai, kai kurie zmones jau ne tik bendradarbiai, bet ir siaip draugai pasidare, kadangi kolektyvas nedidelis, tai lengvai kazkaip visi susibendravo... group.gif visokie tuseliai po darbo ir t.t. drinks_cheers.gif o tos niekas nekviecia, bet jai te ne problema, vis tiek eina blink.gif oj, zinau, kad reiktu kito objekto, bet dabar nerealiai noris, kad jis pasvaigtu wub.gif
Noa
QUOTE(klumpele @ 2005 12 05, 13:10)
aina sau nu bet ir santykiai pas jus tarp bendradarbiu, pas mus jei pasakytum  "mazuti", mazu maziausiai liktum nesuprasta.  biggrin.gif
*

A jooo. Ir dar važinėt nakvot pas kažkokį... Ot ir sako užtai - nori bėdos, tai leiskis į romanus su bendradarbiais ir kaimynais.

Su "mažučiu" pas mus gal ir galima būtų, bet jau tikrai ne ta prasme smile.gif Pvz. sėdi koks nekaltas darbuotojas, o tu prieini prie jo ir sakai - saulute tu mūsų ofiso, va, imk, ką tau duosiu - ir įdedi į rankas tuščią 20 litų vandens baką smile.gif Saulutė supranta, kad daba išeitis viena - pakeist tą vandenį į pilną, ir eina, a ką darys laugh.gif

O visgi meilės trikampiai darbe - tfu. Ir dirbt, ir gyvent trukdo, ir dar visi pliotkina blush2.gif
Dorotti
QUOTE(Noa @ 2005 12 05, 12:19)
A jooo. Ir dar važinėt nakvot pas kažkokį... Ot ir sako užtai - nori bėdos, tai leiskis į romanus su bendradarbiais ir kaimynais. 

Su "mažučiu" pas mus gal ir galima būtų, bet jau tikrai ne ta prasme smile.gif Pvz. sėdi koks nekaltas darbuotojas, o tu prieini prie jo ir sakai - saulute tu mūsų ofiso, va, imk, ką tau duosiu - ir įdedi į rankas tuščią 20 litų vandens baką smile.gif Saulutė supranta, kad daba išeitis viena - pakeist tą vandenį į pilną, ir eina, a ką darys laugh.gif

O visgi meilės trikampiai darbe - tfu. Ir dirbt, ir gyvent trukdo, ir dar visi pliotkina blush2.gif
*

Del pliotku tai tiesa,...blush2.gif visi jau zino, kad tarp musu kazkas yra... zinau zinau, kad be reikalo cia isiveliau, bet dabar jau iklimpau ir nebegaliu atklimpt doh.gif apie dabo kokybe tai is viso patyliu...vaikstau visa ruskana ir pikta wacko.gif
Noa
QUOTE(Indruska @ 2005 12 05, 13:49)
Del pliotku tai tiesa,...blush2.gif visi jau zino, kad tarp musu kazkas yra... zinau zinau, kad be reikalo cia isiveliau, bet dabar jau iklimpau ir nebegaliu atklimpt doh.gif apie dabo kokybe tai is viso patyliu...vaikstau visa ruskana ir pikta wacko.gif
*

Ne kitaip, kaip tau pačiai reikia susirast kitą. Geresnį smile.gif
Magas
nu ir situacija, sedziu dabar DARBE ir isivaizduoju kaip gerai, kad pas mane darbe jokiu "mazuciu" ar "pisliu" nera, taip ramu ir i darba nepasidazius galiu eiti tongue.gif , nepyk as cia pajuokavau,

o siaip situacija tikrai rimta ir labai uzknisanti.... as kaip emocionalus zmogus galiu palinketi, kad tavo"mylimai" kolegei pasiulytu kita darba ir ji islektu kitu mazuliu kalbinti thumbup.gif
Shiduh
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 17:14)
Tai va, situacija yra tokia, kad turiu bendradarbe, kurios tiesiog negaliu pakest... O ji pastoviai maisosi po kojom, eina i visus musu podarbinius vakarelius..  doh.gif Stengiuosi nekreipt i ja demesio, bet jau vien pamacius ja susinervinu... Kaip kovot su tuo?Ns kartu dirbt man yra pargaras... Na, o didziausia beda turbut yra ta, kad mums patinka vienas vyras... ax.gif  wub.gif  Beje, irgi bendradarbis... 4u.gif  Nezinau, gal pavydas cia mane grauzia, bet baigiu isprotet  umn.gif
*

jei ne tai, kad vilniuj gyveni, tai sakyciau, kad as ta tavo bendradarbė. nu bet rimtai. situacija viens prie vieno. tai jeigu vis delto mes bendradarbes, o net jeigu ir ne. galiu pasakyt is kitos puses: pirma nereikia issigalvot to ko nera, antra gal daugiau rupinkis savimi vietoj to, kad lietum pykti, kad kazkas kazkuo geresne uz tave. ai ka cia sau nuotaika gadintis pries vakara.
Bajm
o pas mus darbe yra viena boba, kuri užsiima papildoma veikla: draudimas, platinama kosmetika, puodai ir visoks kitoks š.........

neįmanoma, vos neprivartauja doh.gif
Žmona
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 18:14)
Tai va, situacija yra tokia, kad turiu bendradarbe, kurios tiesiog negaliu pakest... O ji pastoviai maisosi po kojom, eina i visus musu podarbinius vakarelius..

wacko.gif wacko.gif TAI o ko tu ten tada eini .... doh.gif g.gif

tIKRIAUSIAI tas bendradarbis labiau į ją žiūri nei į Tave ane dėl to ir pyksti tongue.gif
Dorotti
QUOTE(Magas @ 2005 12 05, 13:59)
nu ir situacija, sedziu dabar DARBE ir isivaizduoju kaip gerai, kad pas mane darbe jokiu "mazuciu" ar "pisliu" nera, taip ramu ir i darba nepasidazius galiu eiti  tongue.gif , nepyk as cia pajuokavau,

o siaip situacija tikrai rimta ir labai uzknisanti.... as kaip emocionalus zmogus galiu palinketi, kad tavo"mylimai" kolegei pasiulytu kita darba ir ji islektu kitu mazuliu kalbinti  thumbup.gif
*

Oj, aciu 4u.gif buvo jau ja ismete, bet kazkodel vel grazino...Tikiuos, neilgam blush2.gif
Dorotti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 05, 17:09)
wacko.gif wacko.gif TAI o ko tu ten tada eini .... doh.gif  g.gif

tIKRIAUSIAI tas bendradarbis labiau į ją žiūri nei į Tave ane dėl to ir pyksti  tongue.gif
*

Einu todel, kad beveik visada jie mani iniciatyva ir vyksta, be to su kitais bendradarbiais super sutariu.O va,jos tainieks nekviecia,bet jai vienodai sviecia...O del ziurejimo, tai gal ax.gif
Dorotti
QUOTE(hobo @ 2005 12 05, 16:57)
jei ne tai, kad vilniuj gyveni, tai sakyciau, kad as ta tavo bendradarbė. nu bet rimtai. situacija viens prie vieno. tai jeigu vis delto mes bendradarbes, o net jeigu ir ne. galiu pasakyt is kitos puses: pirma nereikia issigalvot to ko nera, antra gal daugiau rupinkis savimi vietoj to, kad lietum pykti, kad kazkas kazkuo geresne uz tave. ai ka cia sau nuotaika gadintis pries vakara.
*

Manau, kad tikrai ne bendradarbes... O del to issigalvojimo tai nelabai supratau... g.gif ka as issigalvoju, ko nera?
Ramunita
Indruska, negi tave tenkina situacija,kuri susiklosciusi tarp taves ir to vyruko? blink.gif gal pasiziurek i viska is kitos puses-na,ta tao nekenciamoji bendradarbe tau padeti gali mirksiukas.gif juk jei tas vyrukas su tavimi smileysex.gif , bet ir nevengia viesai prie tavo koleges glaustytis oro_buckis.gif tai kam tau,saulyt, toks perejunas? nebent tau malonu kankintis...
beje,as nieko nemaciau-tai ir negaliu vertinti mirksiukas.gif
Dalilė
Pritariu Ramunitai, jeigu tu tam vyrukui rimtai rūpėtum, jis nesikviestų tos bendradarbės į namus, neaiškintų tau kokia ji seksuali, tu jam būtum pati seksualiausia ir jis norėtų tik tavęs. Net jei ir išeitų ta bendradarbė iš darbo, tai nesutrukdytų tam vyrukui toliau su ja bendraut, be to, atsirastų kita. Ta bendradarbė niekuo dėta, bėda ta, kad tas vyrukas tikrai nėra tavęs įsimylėjęs. Turėk daugiau savigarbos, kam gaišti laiką kaip Enija sakė žmonėms, kurie tavęs nemyli? Dairykis kito vyruko - juk daug maloniau, kai ne tu, o tavęs siekia, dėl tavęs stengiasi, kai ne tu, o tau rodo visą dėmesį, šilumą ir meilę.
Dorotti
Aciu visoms uz nuomones ir pasisakymus... 4u.gif Tiesiog kartais jautiesi taip, kad zodziais apsakyt negali...Suprantu, kad neverta del tokio kaip jis sukti galvos, taciau sirdziai neisakysi... blush2.gif gal kam pasirodziau pavyduole ir savimyla, bet jauciu, kad man reikia to zmogaus ir labai skaudu ji matyti su kita ir dar bendradarbe su kuria ir siaip jau nesutariam..
Enija
QUOTE(Indruska @ 2005 12 05, 21:39)
labai skaudu ji matyti su kita ir dar bendradarbe su kuria ir siaip jau nesutariam..
*

Ar nemanai, kad esi verta gyvenime kažko geresnio nei rinkti trupinėlius, ar suteikti kažkokiam Фikniui malonumo stebėti kaip dėl jo kaunasi dvi moterys.
Dorotti
QUOTE(Enija @ 2005 12 05, 20:54)
Ar nemanai, kad esi verta gyvenime kažko geresnio nei rinkti trupinėlius, ar suteikti kažkokiam Фikniui malonumo stebėti kaip dėl jo kaunasi dvi moterys.
*

aciu,bandysiu save itikinti,kad taip ir yra 4u.gif
o is tikruju, tai ne dvi mes esam...nes jis turi panele su kuria jau senokai draugauja...
Magas
o as tai duosiu kita pasiulima, jei tikrai neiseis ismesti to vyruko is galvos ( o pabandyti tikrai verta ir net labai) pabandyk pakeisti taktika i visai priesinga, nekreip demesio nei i ji nei i ja, vaidink linksma ir draugiska, bet nei kiek nesidomincia juo ir koki bendradarbiu vakarely praleisk sakydama, kad yra kitu planau ar pan blush2.gif , paziuresi kas bus tada: arba jie vienas su kita atsizais ir jis pasiilgs taves arba liks pas ja, bent jau issono atrodys, kad tu juos palikai, nezinau gal ir vaikiskas patarimas, bet cia jei nepajegsi jo pamirsti
Dorotti
QUOTE(Magas @ 2005 12 06, 09:41)
o as tai duosiu kita pasiulima, jei tikrai neiseis ismesti to vyruko is galvos ( o pabandyti tikrai verta ir net labai) pabandyk pakeisti taktika i visai priesinga, nekreip demesio nei i ji nei i ja, vaidink linksma ir draugiska, bet nei kiek nesidomincia juo ir koki bendradarbiu vakarely praleisk sakydama, kad yra kitu planau ar pan  blush2.gif , paziuresi kas bus tada: arba jie vienas su kita atsizais ir jis pasiilgs taves arba liks pas ja, bent jau issono atrodys, kad tu juos palikai, nezinau gal ir vaikiskas patarimas, bet cia jei nepajegsi jo pamirsti
*

Aciu 4u.gif rekia gi viska isbandyti biggrin.gif
klumpele
QUOTE(Indruska @ 2005 12 05, 21:21)
aciu,bandysiu save itikinti,kad taip ir yra 4u.gif
o is tikruju, tai ne dvi mes esam...nes jis turi panele su kuria jau senokai draugauja...
*

blink.gif blink.gif blink.gif
TAI KAM TAU TAS PISLIUS REIKALINGAS????????? DAR KARTA KLAUSIU????????
blink.gif blink.gif blink.gif

Va cia ir islindo sena kaip pasaulis dilema ir jos atsakymas, vyrai varo na lieva, oi kokios mes moterys nuskriaustos. Nifiga nenuskriaustos, kaip matosi moterys pacios susideda su krusliais o po to verkia kokios mes nelaimingos, vyrai mus isduoda.

ATSIKVOSEK!
ulu
...ok, o ką pasiūlytumėt daryt su bendradarbe, kuri KAŽKODĖL labai lenda, domisi (nors pati turi iš pažiūros labai vykusią (nepraleidžia progos to pabrėžt) SAVO šeimą) mano asmeniniu gyvenimu? Koks jos reikalas? Ir kodėl įdomu? O sužinojusi, su šypsenėle pabrėžia "pamatysim, pamatysim, kas iš to išeis?" Nu kodėl žmonės negali tiesiog gyvent savo nuosavo gyvenimo? ir nekomentuot kitų? ir nepiktdžiugaut, kai kitam kas nors nepavyksta? kodėl, užuot išmetinėję šypseną "pamatysim, pamatysim...." ir laukdami su nekantrumu, kada pasitvirtins jų mintys, nemoka pasidžiaugt kito laime?
imu labai nepasitikėt žmonėm ir tampu labai uždara. Man tai nepatinka. verysad.gif
Bajm
QUOTE(wild @ 2005 12 06, 13:31)
...ok, o ką pasiūlytumėt daryt su bendradarbe, kuri KAŽKODĖL labai lenda, domisi (nors pati turi iš pažiūros labai vykusią (nepraleidžia progos to pabrėžt) SAVO šeimą) mano asmeniniu gyvenimu? Koks jos reikalas? Ir kodėl įdomu? O sužinojusi, su šypsenėle pabrėžia  "pamatysim, pamatysim, kas iš to išeis?" Nu kodėl žmonės negali tiesiog gyvent savo nuosavo gyvenimo? ir nekomentuot kitų? ir nepiktdžiugaut, kai kitam kas nors nepavyksta? kodėl, užuot išmetinėję šypseną "pamatysim, pamatysim...." ir laukdami su nekantrumu, kada pasitvirtins jų mintys, nemoka pasidžiaugt kito laime?
imu labai nepasitikėt žmonėm ir tampu labai uždara. Man tai nepatinka.  verysad.gif
*

suprantu

pas mus viena labai mėgsta girtis ir primesti savo nuomonę

kad ir kaip gerai gyventum, dirbtum, atrodytum, vis tiek ji geresnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir labai mėgsta komentuoti mano poeilgius, rūbus, amžių, t.t.

o kai saukau ką nors, žiūri taip nepatikliai, atseit netiki biggrin.gif

aš tai po biškį jau atsikertu

aš gi ne skuduras, o tokia pati darbuotoja kaip ir Ji

tiesa, atėjau be pažinčių unsure.gif
tai va čia yra skirtumas ax.gif
ulu
QUOTE(Bajm @ 2005 12 06, 14:43)
:ir labai mėgsta komentuoti mano poeilgius, rūbus, amžių, t.t.

o kai saukau ką nors, žiūri taip nepatikliai, atseit netiki biggrin.gif

aš tai po biškį jau atsikertu

*

taip, poelgius, rūbus, amžių.... lotuliukas.gif
ir reakcija tokia pat... tongue.gif

atrodo, apie tą patį šnekam...

o aš tyliu...nemoku atsikirst blush2.gif
ulu
Bet Jūs man paaiškinkit - KAM žmonėms to reik? Nu kodėl negali savo gyvenimo gyvent ir viskas? unsure.gif unsure.gif
Bajm
QUOTE(wild @ 2005 12 06, 14:01)
Bet Jūs man paaiškinkit - KAM žmonėms to reik? Nu kodėl negali savo gyvenimo gyvent ir viskas? unsure.gif  unsure.gif
*

taigi taip įdomiau gyventi bigsmile.gif

o geriausias žmonių bruožas - tai patarimų dalinimas bigsmile.gif biggrin.gif

jei man reikia patarimo, aš ir klausiu, prašau

bet neeeeeeeeeeeee.., žmonės nori būti paslaugūs ir padėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
liniokas
QUOTE(Indruska @ 2005 12 05, 21:21)
*

Aš tai biškį nesupratau g.gif Tai turi bičas tris panas, su visom miega, visos žino ir visoms trims vistiek jo reikia blink.gif

Oi, mieloji, mesk tu jį iš galvos. Reikia čia tau tokio. mirksiukas.gif Pleibojus mat atsirado.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.