maniskei taipat 3men ziuri i tv ir jei patrauki labai supyksta
maniskei taipat 3men ziuri i tv ir jei patrauki labai supyksta
Labai dziaugiausi, kad vaiko gimimas atpratino ziureti televizija. Geriausias budas neleisti vaikui ziureti TV, patiems tevams neziureti. TV neziurejimas dave labai daug teigiamu dalyku - atsirado daugiau laiko buti su vaiku kokybiskai, daugiau energijos, nes telikas yra energijos vampyras. Ir galip nelabai ka prarandi, nes kokybisku laidu labai jau truksta.
QUOTE(irmusiux @ 2010 03 17, 12:15) Kol mes žiūrime kokį filmą ar žinias, mažoji (8,5mėn.) visiškai nekreipia dėmesio į TV, užsiėmusi savais reikalais, arba zyzia reikalaudama dėmesio. Bet tik prasideda reklama... neatitraukia akių Pas mus tas pats,turi savo megiamas reklamas,tai net nustoja verkes kai isgirsta muzika,na ir aisku teletabiai,o ypac jam patinka ta saulyte QUOTE(M.Rasele @ 2010 05 30, 21:29) Labai dziaugiausi, kad vaiko gimimas atpratino ziureti televizija. Geriausias budas neleisti vaikui ziureti TV, patiems tevams neziureti. TV neziurejimas dave labai daug teigiamu dalyku - atsirado daugiau laiko buti su vaiku kokybiskai, daugiau energijos, nes telikas yra energijos vampyras. Ir galip nelabai ka prarandi, nes kokybisku laidu labai jau truksta. visiskai sutinku, atpratino, uztat kaip prpratino prie kompo!
Musu mazulka 6 men TV visai nesidomi, manau todel kad mes patys jo beveik neziurime, praktiskai ijungiam tik ziniu paklausyti. Manau kad saikingas teletabiu ziurejimas kudikiui nekenkia, bet jeigu TV yra tarsi seimos narys tai nera gerai nei teveliams, nei vaikuciams.
Su TV draugaujam per reklamas
mano maziui tai labai patinka teletabiai (kol nepradeda rodyti vaiku
TV-neatsiejama musu gyvenimo dalis,jei ziures teveliai,ziures ir vaikai. As stengiuos diena nesiuret tv,tik vakare
Aisku kol nerodo reklamos tol mazajai TV neidomus
Mūsiškė, net valgyti nustoja kai išgirsta reklamą, ir stengiasi apsisukti kėdutėje, kad bent akies kampeliu pamatyt, mėgstamiausia tele2 "neblogi judesiukai"
as leidziu savo vaikui paziuret televizoriu, ijungiu baby tv, jei noriu kazka pasidaryt, pvz valgyt
as stengiuosi su TV ,kad kuo maziau draugautu,bet raklamas labai megsta,,, ech siuolaikiniai vaikai..
QUOTE(2lina @ 2010 08 07, 15:06) as stengiuosi su TV ,kad kuo maziau draugautu,bet raklamas labai megsta,,, ech siuolaikiniai vaikai..
Musu mazajam irgi labai jau rupi televizorius...tik isgirsta garsus, muzika ir reklamas, tuoj pat suklusta...bet mes neleidziam ziuret televizoriaus. Jei jau matom, kad nori i ji spoksot, tada isjungiam, ar iseinami i kita kambari ir tiek. Manau, tokiems pipirams dar anksti ziureti televizoriu, suspes.
QUOTE(elikule @ 2010 08 05, 18:39) as leidziu savo vaikui paziuret televizoriu, ijungiu baby tv, jei noriu kazka pasidaryt, pvz valgyt o ar zinai kodel to daryti negalima?
Ech, tas tv...
itariu,kad tai visu vaiku silpnybe :)maniske kai nuvaro mane nuo koju ir niekaip jau nieko nesudominu,tada leidziu kokias 5 min tv is tolo paziuret,,tada ramu buna visiems ir vaikas po to randa kitu uzsiemimu,be tv ziurejimo...
QUOTE(ateliov @ 2011 01 19, 18:22) itariu,kad tai visu vaiku silpnybe :)maniske kai nuvaro mane nuo koju ir niekaip jau nieko nesudominu,tada leidziu kokias 5 min tv is tolo paziuret,,tada ramu buna visiems ir vaikas po to randa kitu uzsiemimu,be tv ziurejimo... Manasis ir tv megėjas sukasi ir taip ir kitaip, kad tik matytų, kas rodoma, pastebėjau, kad pradėjo žūrėti, kai buvo 2,5mėn. QUOTE(elikule @ 2010 08 05, 17:39) as leidziu savo vaikui paziuret televizoriu, ijungiu baby tv, jei noriu kazka pasidaryt, pvz valgyt mes taip pat sios televizijos gerbejos, ypac kai multikas apie sraigiuka.
o aš galvojau,kad tik mes vienos čia reklamos aukos
SVeikos,na mes tv ziureti pradejom kazkur 3 menesiuku,ar net 3,5 menesiuku,siaip televizorius jo geriausias zaislas,nes jame viskas juda smagiai ir labai daug ivairiu spalvyciu
Ir ziuredamas,jei muzika uzgroja pradeda sokti,judinti uzpakali ir kelia rankytes i virsu
Na mes tv pradejome dometis kazkur 3men. Jai db (mums 4men)neleidziu ziureti tv vyksta labai dideli piktumai
as lb nerimauju, kad kudikis vis spokso i tv
Vienas vargas su tuo TV. Maniskiui vos 3 menesiai, o jau ir jis verziasi TV ziuret. As esu pries TV ziurejima del ivairiu priezasciu, o nesenai dar perskaiciau keleta straipsniu, kuriuose mokslininkai teigia, kad jei vaikas iki 2 metu ziuri TV (netgi vaikiskas "mokomasias" laideles) sutrinka jo kalbos raida: ismoksta daug maziau zodziu (isimena tik tuos, kuriuos girdejo per TV, o ne is aplinkos), pradeda veliau sneketi ir t.t.
Bet ka daryt, kai tetis negali be TV, o ir as pati, tiesa sakant, filmu maniake, ypac dabar, kai filmu ziurejimas kartu su vyru vos ne vienintele pramoga....
Mes irgi tv gerbejai, pradejo nuo 3 men labbiau dometis ir kuo tolyn tuo labiau
Stengiuos isjungti kai pradeda spoksoti, bet vakarais tai tetis maniakas na tai ir mergicka akiu atitraukti negali, tada nei mamos nei tecio nereikia, svarbu telikas yra
Labai geras daiktas, kai reikia nagučius karpyti
o mes leidziam multikus ziureti beveik 9 men kudikeliui. nedaug bet leidziam. gi nebe tie lempiniai telikai kaip rusu laikais.................
Manasis taip pat labai stengiasi pamatyti televizorių, visaip sukiojasi kad tik matytų
Pasiskaičiau komentarus ir pagalvpjau kad mūsų mažylė kažkokia kitokia
Negaliu ijungti TV. Maziui pasidaro niekas nebeidomu. Negfaliu tuomet ikisti jokio zaislo
Mes taip pat stengiames kuo maziau jungti TV
žiūrim,bet tikrai ne specialiai,o tik tiek-kiek akies krašteliu pamatom
mano sunus, tai lb megsta melodija multiko simpsonai, jei tik groja pradzia tai akiu nuo teliko neatitraukia, dar megsta peppa pig paziuret
tv buvo ijungtas nuo pat maziaus gimimo,jo tv visai nedomina.gal kazkiek simpsonus ziuri,nes tuo metu priesmieginis pienukas ant mano keliu
O maniske ziuri, tik duok, jai dabar 5 men jau. Tai as visai stengiuosi nejungti tv. Tik zinias paziuriu, ir jungiu tada kai ji miega
Musu mazylis taip pat labai nori paziureti TV, tad mes stengiames jo nejungti, geriau veliau su tuo daiktu susipazinti.
Tiesa, gal zinote iki kurio laiko vaikams buna ta toliariagyste? Nes mums profilaktiskai, manau kaip ir daugumai, 6 men tikrino akis ir paminejo, kad dabar yra toliariagyste, zodziu kaip ir turi buti, tik as pamirsau paklausti iki kurio laiko taip buna
Maniske labai ziuri TV ( 5 men). Ypac MTV arba MCM klipus, ten vaizdai daznai keiciasi, tai baisiai idomu
Skatinu? as rasiau, kad nelabai draudziu. Toks ten ir ziurejimas, jis pas mane pastoviai ijungtas, tai jei uzmeta aki kai vystau, tai nepuolu jungt lauk ar nusukinet vaiko.beto ne kriminalus ziuri, o blogiau atveju valanda su ruta ar MCM
Na, mes tai specialiai tam tikslui visiskai atsisakem TV, kai vaikutis gime
Tiesa, kai buvo pas senelius, jie, aisku, turi TV, tai maziui patiko - ziurejo i ta puse, akiu atplest negalejo - juk pirma kart mate tokia kalbancia dezute
Nors labai jai rūpi tiek kompas, tiek televizorius, deja deja, niekas neleidžia panelei žiopsot
su saiku truputeli ziuredavom
Mano vaikeliui 10 men, tad leidziu jam teletabius kartais paziureti, kai laikas nagucius kirpti
Tv jauciu visiems problemele, mano vaikis tai kai reklama kokia tai akytes iskarto veda prie Tv ir ziuri , sakes , bet stengiames kad kuo daugiau butu isjungtas, bet vaikus labai traukia prie jo
QUOTE(mildukse @ 2011 05 23, 00:32) Na, mes tai specialiai tam tikslui visiskai atsisakem TV, kai vaikutis gime Tiesa, kai buvo pas senelius, jie, aisku, turi TV, tai maziui patiko - ziurejo i ta puse, akiu atplest negalejo - juk pirma kart mate tokia kalbancia dezute Kaip noreciau, kad vyras sutiktu tv atsisakyti! As per tv pasiziuriu nebent kelioniu laidas ar zinias ir jei sunelis tuo metu nemiega, stengiuosi, kad nebutu pasisukes i tv puse. O vyras nesupranta, jam vienodai, neseniai radau abu kartu tv ziurincius - vyras issidrebes ant lovos, o sunelis savo nesiokleje, padetoje ant lovos, abieju akys prie ekrano prilipintos
Mes TV visai nežiūrim ir nežiūrėdavom, nebent Panoramą. Šiaip nemėgstu, kad kas nors zyztų, man tada jau geriau ramybė. Taigi, mūsų mažoji neturėjo progos žiūrėti TV, nebent kai nueidavome į svečius, tada tai žinoma be galo domėdavosi. Na bet tai manau normalu, kad spalvoti, judantys ir skleidžiantys garsus paveikslėliai yra įdomūs mažyliams. Tik nemanau, kad sveika ...
|