Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikis ir TV
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pepilota
Sveikos 4u.gif

Nu man labai keista kai cia keliama problema del to, kad TV tam kambary, kur dazniausiai buna vaikas ir, tipo, del to jis ji ziuri doh.gif Taigi TV pats neisijungia mirksiukas.gif Pas mus politika siuo klausimu griezta - jokiu TV. Tik tada kai maziuke uzmiega. Nepavyko megstamos laidos paziuret, nieko baisaus. Tai tik labai maza auka del vaiko sveikatos. Nelabai suprantu ka jus prarandat to TV neziuredamos? Taigi pacia bukina! Turiu viena mylima savaitine laida ir megstama savaitini seriala, aciu dievui juos tuo metu kai maziuke jau miega rodo. O jei ne, tai prie progos nete pasiziuriu ir viskas. Paciom i sveikata to TV atsisakyt mirksiukas.gif
viksvaa
leidziu ziuret nes pastoviai ijungtas , bet , kad visi vaikai kaip taisykle iki 1.5 metu jo kaip ne nemato lotuliukas.gif
vilencija
Siaip as pati megdavau, kad tv butu ijungtas, daugiau del fono. bet laikui begant ji ijungiu tik zinias paziureti, bet ir tai pastatau "barikada", kad mazylis jo nematytu. zinoma, visiskai nenusaugosi, buna atsisuka, paziuri, kartais isistebeilija ilgam.
kaip ir kazkas rase, pacioms i nauda - jo neziurejimas, gi bukina. na nebent protingas laidas ziuret, bet tokiu dabar maza.

QUOTE(2olko2 @ 2011 05 25, 17:38)
Mano vaikeliui 10 men, tad leidziu jam teletabius kartais  paziureti, kai laikas nagucius kirpti blush2.gif  smile.gif , tik taip ir leidzia  smile.gif
*

as kartais nagucius kerpant irgi ijungiu, tai kiek cia trunka.
Jurgel
TV praktiškai laikau išjungtą. Kartais kai miega mažylis įsijungiu ir ką nors pažiūriu, bet šiaip nieko gero per jį ir nerodo. O kad nepamatysiu tikrai ne per aukščiausio lygio laidu ar serialų manau nieko neprarasiu smile.gif
pheasant
Ziuri doh.gif Bet aisku stengiames riboti, atitverti kazkaip kad nematytu... pazystu mama, kuri savo vaika tik pamaitina jei tv ijungtas, kitaip nevalgo doh.gif
jurgap.
Nesureikšminu televizoriaus žiūrėjimo ir nedraudžiu. Tikiu, kad šiuolaikiniai telikai tikrai ne tokie kenksmingi. O ir žiūri mažiukas ne tiek dau daug. Dažniausiai šiek tiek reklamų....
dominyka123
jeigu ir jungiam, aš nusuku mažiuką, kad nematytų tongue.gif
chilyru
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 04, 12:52)
Nesureikšminu televizoriaus žiūrėjimo ir nedraudžiu. Tikiu, kad šiuolaikiniai telikai tikrai ne tokie kenksmingi. O ir žiūri mažiukas ne tiek dau daug. Dažniausiai šiek tiek reklamų....
*

labai labai pritariu jusu nuomonei drinks_cheers.gif manau siandiena mes sureiksminam labai daug dalyku ir vaika jau nuo mazu dienu auginam draudimo-neleidimo principu. turiu pazystama kuri neslepe tv nuo vaiko,tai vaikui jis nelabai beidomus. o kiti atvirksciaia metus vaikas nemate tv, o dabar kas-jo neatplesi nuo jo.jam net neidomu zaisti,kiek nori ziureti tv. cia gal tik sutapimas. ir aisku mano nuomone mirksiukas.gif
Grudelis2009
QUOTE(dominyka123 @ 2011 09 04, 14:23)
jeigu ir jungiam, aš nusuku mažiuką, kad nematytų  tongue.gif
*

mes irgi taip darom smile.gif
lina-linutia
ziuri juk ne kokie urviniai esam, kad tik y sienas ziuretu, nes sedint su vaiku namie TV buna visada ijunktas
Vaniliniai Ledai
mazius nekreipia i tv jokio demesio , jam idomiau brolis ir jo zaislai ax.gif
Mazena sv.
stengiames riboti ,bet labiausiai megsta kompiuteryje ziureti pumba biggrin.gif
zuikaa
Nedudam ziureti smile.gif , bet jei tik paimi ant rankyciu ir ijungtas TV, tai tik spek nusukti nuo jo smile.gif , labai jau jam patinka ziuret smile.gif
costela
mano sūnelis nuo 2 mėn pamėgo teliką, aišku ilgai žiūrėt neduodu, bet galvoju ar nepakenks regėjimui unsure.gif
zuikaa
QUOTE(ash_laura @ 2011 11 11, 14:18)
mano sūnelis nuo 2 mėn pamėgo teliką, aišku ilgai žiūrėt neduodu, bet galvoju ar nepakenks regėjimui  unsure.gif
*

kiek domejausi, tai tokiems maziukams nepatartina:(
luzere
Mažyliams kenkia televizorius, net jei veikia šalia ir atrodo, kad vaikas nesidomi. Bet vis tiek dėmesį pritraukia ir akims tikrai ne kas:(
Aš pati nežiūriu, tik, kai vyresnieji vaikai grįžta, tai įsijungia, pagyvėjimas kūdikio akivaizdus doh.gif
O šiaip pas mus įpročio įjungtą teliką nuolat laikyti nėra, kuo ir džiaugiuosi smile.gif
egvida
Mano vyresnėlis nuolat spoksojo, kol mažas buvo, o dabar be akinių nė iš vietos verysad.gif
costela
ohmy.gif , nu viskas, apsuksiu kedutę, kad nematytų tv
Gabrieliaus mama
QUOTE(krika @ 2004 08 30, 10:53)
pastebejau tema "kudikis ir kompiuteris" tai sumasciau kad noriu pasiteirauti ar jusu kudikiai ziuri i televizoriu?

as labai susirupinus, nes dazniausiai bunam kambary kur yra televizorius, ir dazniausiai ijungtas. tai jei mazoji guli keduteje - tai butinai persikreips, vos galva nenusilauz kad tik paziureti i ta deze. vyras net karta laikydamas ant ranku (buvo ijungtas televizorius), merliuka pakele pries akis, kad nieko nematytu. tai ka jus manot? is visu jegu kelesi i virsu, kele galva, kad tik pamatytu ka rodo telikas.

baisu. atrodo galeciau neisijungti tv, bet vien su vaiku zaisti (o toks dar ir zaidimas) liudna. isijungi telika - ir su vaiku pakalbi, pazaidi ir koki filma paziuri.

kaip jusu kudikeliai reaguoja i spalvota dezute?
*

musiskis lygiai taip pat... padayrs viska, kad tik pasiziuretu tv, nors stengiames, kad taip nutiktu kuo maziau, taciau net nesiojant ant ranku sukasi, losiasi i ta puse, kur tv, ir nors tu ka
smiler
Kai turejau pirmagime, tai visada juokiausi ir sakiau, kad tai tevu kalte, kad vaikas prilipes prie televizoriaus. Maziau ziurekit, sakydavau. Mano dukryte niekada neturejo priklausomybes televizoriui, galedavo buti ir ijungtas, bet jai budavo dzin. O va susilaukius sunaitelio tiek nustebom, kai supratom jog 2men vaikas jau spitrijasi i televizoriu, kuris buna ijungtas tik vakarais. Kad jau pyksta, jei nusukam ji nuo jo. Nebuciau patikejusi, kad toks mazas vaikas gali ziureti televizoriu. Du vaikai, musu paciu televizoriaus ziurejimas nepasikeite, o va vaikai visai skirtingai reaguoja i tv. Todel dabar sakau, kad vaikai skirtingi, vieni labiau megsta tv, kiti jo is vis nepastebi. Matyt, taip ir turi buti ax.gif
ativel
Mano abu vaikai nera priklausomi nuo TV. Apie didiji vaika jau nieko nebepasakosiu. O maze, tai labai megsta ziureti. Jei kazka yra uzsiemusi, tai vos ne visas reklamas girdi ir mato. O jei ir siaip kazka idomiaus rodo neatsisako pasiziureti lotuliukas.gif
ZyznMoja
Mes su vyru tai iš karto nusprendėm kad iki 2 metu ne duosim televizoriaus žiureti. Nes užteko perskaityti kaip televizorius veikia mažulkos regėjima doh.gif .
jolanta9
jau pastebėjau kad spokso tai stengiuosi visada nusukti nėra reikalo spės prisižiūrės
jorune32
Maniskis irgi labai noretu ziureti.Bet girdejau kad iki 2metu nera gerai leisti ziureti tv.
Giveta
matau, kad su tv ne mums vieniems bėda.. musiškė viską padarys, kad galėtų jį žiūrėti, tai dabar dažniausiai išjungiame vaizdą ir tik klausom, ką per tv kalba, nes tokiu atveju jai nebeįdomu ir nežiūri.. doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.