Sveikos mamos... rasau pikta ir susirupinusi nes meskiuku grupe dirba tik nuo 8 iki 17 val, kaip man atvesti vaika i darzeli, jei darbas tai pat nuo 8? yra budinti grupe, buvau nuejusi, ten tik dideli vaikai, vaikui ir taip stresas i dazeli o cia dar per keles grupes vesti... grizusi skambinu aiskintis i Kultūros ir ugdymo departamento Švietimo skyriu o ten pasake , kad taip negali buti... taip kaip suprasti? mokam uz diena kaip visas Vilnius 2,5 lt o turim rupesciu kada nuvesti, kada pasiimti... ar cia man vienai tik problema, prasau pasidalyti kitos mamos mintimis
nataliuncik
2010 09 21, 08:49
indvai, mūsų grupe nuo puse aštuonių jau yra vaikiukų, aiškinkis su direktore, nes turi dirbt nuo 7
Lopseliukai turi dirbti nuo 7:30. Darzeliuku grupes nuo 7:00. Ir tikrai ilgiau, nei iki 17:00. Iš darbo negali begioti, nes darzelis taupo! Kazkas piktnaudziauja ir negraziai elgiasi su vaikuciais ir teveliais.
Gingerr
2010 09 21, 09:51
aukletoja aiskina, akd cia savivaldybe... bet tai kaip taip gali buti, kad vienos grupes vienu laiku, kitos kitu? kazkas cia ne taip...
nataliuncik
2010 09 21, 09:56
Mums sakė paimt vaiką iki 17.30, bet ir anksčiau dirba, o čia nuo 8 iki 17 val
QUOTE(nataliuncik @ 2010 09 21, 09:49) indvai, mūsų grupe nuo puse aštuonių jau yra vaikiukų, aiškinkis su direktore, nes turi dirbt nuo 7  o kokia grupe? eisiu as pas direktore po pietu gal bus aiskiau
man rods panikuojat be reikalo...  mes ir dabar einam i budincia ir ryte ir vakare jau dabar keliausim irgi..
QUOTE(Nerutė @ 2010 09 21, 19:19) man rods panikuojat be reikalo...  mes ir dabar einam i budincia ir ryte ir vakare jau dabar keliausim irgi..  tai gal jus dideli, na mes tik pradedam i darzeli tai mums ir taip sunku
QUOTE(indvai @ 2010 09 21, 20:33) tai gal jus dideli, na mes tik pradedam i darzeli tai mums ir taip sunku mes lopselinukai  tiesa lankom nuo pavasario
QUOTE(Nerutė @ 2010 09 21, 20:54) mes lopselinukai  tiesa lankom nuo pavasario  kiek zinau grupe turetu dirbti 10.5 val , o cia taupymas prasides ant vienos grupes... na juk reikia pasidometi jei visi tyles tai vaika teks vesti ir dar aukle samdyti.. o jusu vaikas saunuolis, kad darzeli jauciasi puikai, mes dar tik pratinames
Gingerr
2010 09 22, 17:40
man asmeniskai nepatinka daugiau dalyku, ne tik laiko trumpinimas, bet ir tai jog aukletojas keicia... kazkokia nelogika, o dar patiems maziausiams. juk jie pripranta prie zmogaus, ocia vel naujas, vel per nauja tenka susipazindinti....
LORENA25
2010 09 22, 18:48
QUOTE(joko @ 2010 09 13, 10:03) Sveiki Gal kieno nors vaikas eina i Drugeliu grupe? Norejau suzinoti ar jums patinka Drugeliu aukletoja, kiek vaiku grupeje. Siuo metu mano vaikas i eina i kita darzeli, bet ten man pasirode nelabai maloni aukletoja, todel galvoju apie darzelio keitima. Is anksto dekinga (galima ir per AZ)  Sveiki Mano vaikelis vaikščiuojo čia, bet ispudis siaubingas. Mano manymu auklėtoja Regina nesusitvarko su savo darbu. Susidarė toks įspudis, kad žmogus pavargo nuo jo. Pyktumo, ir savo neigiamų emocijų nesugeba paslėpti nuo vaikų. Tėveliai, jeigu jūs mylite savo vaikus, nepatarčiau lankytis šioje grupėje. Mes perėjom į kitą grupę ir dabar laimingi.
QUOTE(LORENA25 @ 2010 09 22, 19:48) Sveiki Mano vaikelis vaikščiuojo čia, bet ispudis siaubingas. Mano manymu auklėtoja Regina nesusitvarko su savo darbu. Susidarė toks įspudis, kad žmogus pavargo nuo jo. Pyktumo, ir savo neigiamų emocijų nesugeba paslėpti nuo vaikų. Tėveliai, jeigu jūs mylite savo vaikus, nepatarčiau lankytis šioje grupėje. Mes perėjom į kitą grupę ir dabar laimingi.  Iš ko jūs nusprendėt kad nesusitvarko? man tai nieko nuostabaus, kad žmogus būna pavargęs, visi esam dirbantys ir su jausmais. Tad gali pasitaikyti visokių situacijų. O dirbti su vaikais tikrai nėra lengva.  . Bet mano sūnelis jau antri metai lanko darželį ir esam labai patenkinti.
QUOTE(LORENA25 @ 2010 09 22, 19:48) Sveiki Mano vaikelis vaikščiuojo čia, bet ispudis siaubingas. Mano manymu auklėtoja Regina nesusitvarko su savo darbu. Susidarė toks įspudis, kad žmogus pavargo nuo jo. Pyktumo, ir savo neigiamų emocijų nesugeba paslėpti nuo vaikų. Tėveliai, jeigu jūs mylite savo vaikus, nepatarčiau lankytis šioje grupėje. Mes perėjom į kitą grupę ir dabar laimingi.  Sveikos, Mano sunus lankesi pas Regina grupeje vasara , kai buvo sujungtos grupes, tai su ja susipykau jau antra diena. Labai jau rode savo nepasitenkinima del buitines smulkmenos....Nemalonu buvo ten lankytis
dushianerami
2010 10 06, 15:03
Sveikutes mamytes,
Pasidalinkite info. Kokios eiles Jurginelyje? Ar realu uzrasius gimusi vaikuti patekti i lopseli nuo 1.5metuku?
Ajurweda
2010 10 06, 15:29
QUOTE(dushianerami @ 2010 10 06, 16:03) Sveikutes mamytes, Pasidalinkite info. Kokios eiles Jurginelyje? Ar realu uzrasius gimusi vaikuti patekti i lopseli nuo 1.5metuku? Realu, as savo užrašiau pusės metukų, tuoj bus 2 metai, bet dar vietos neturim, nors esam pirmi eilėje.
dushianerami
2010 10 06, 16:07
QUOTE(Ajurweda @ 2010 10 06, 16:29) Realu, as savo užrašiau pusės metukų, tuoj bus 2 metai, bet dar vietos neturim, nors esam pirmi eilėje. nu taip tik tik ant ribos tada:) Bet gal kas nebelankys ir jus pakliusit nuo kokio lapkricio.  aciu uz info
QUOTE(rituxa @ 2010 08 27, 11:22) Sveiki, eisime į "Žibučių" grupę nuo rugsėjo 1 d., ieškome draugų? Gal kas žinote ką nors apie šios grupės auklėtojas? Ačiū  QUOTE(Padangė @ 2010 08 27, 15:53) Sveiki mes eisime i zybutes, apie aukletoja nieko nezinau pagyvensim susipazinsim  o griupiokai atsirado Maniškis jau antras žygiuoja į šį daržą, tai auklėtojas jau visas pažįstam ir kiekvienam savo - visos jos geros QUOTE(*Gaja* @ 2010 08 30, 15:42) Man dar labai idomu del maitinimo,reikes giliau pasidometi ka is ko gamina  Nes as parduotuvej ir visas etiketes skaitau,kad jokiu bloguju E nebutu,ir paklausius apie kiauliu ir vistu auginima,jau seniai ju nebegalim praryti (nes ten ne mesa,o hormonu,antibiotiku ir GMO misinys  ),tai as noresiu pasidometi,kokia mesyte naudoja ir kokius dar produktus is kur uzsako  Nors gi turetu buti kazkokia prieziura del vaiku maitinimo ikimokyklinese istaigose  Nes mokyklose tai dabar labai sugrieztino mitybos principus,eina link sveikos mitybos  Mano pirmokė sakė,kad jei mokykloj būtų toks maistas kaip šitam daržely, tai mokykloj būtų geriau. Man tai daug pasako, nors ji yra sakiusi,kad nelabai skanu QUOTE(*Gaja* @ 2010 09 01, 23:14) *Ne,as tai nepykstu,gerai tu sakai,juk ne vienos nepazistam,tai svarbu,kad labai mums si aukletoja patiko  Ir seimininkute superine O tai kaip per dvi grupes dirbs? **O tai gal gali mane apsviesti,ka metodininke daro,nes idomu,o nieko apie tai nezinau ***O tavo maziukas,tai vargsiukas,tikiuosi labai stipriai neisisirgs  Sveikatytes jam  jooo viščiukų šeimininkę ir dabar maniškis prisimena Papildyta:QUOTE(Nerutė @ 2010 06 06, 09:23) mumi lankem beveik pas visas  tai tikrai visos daugmaz normalios  kiekviena turi savu + ir - bet tai labai asmeniska, kas nelimpa man, nebutinau nelips ir kitam
Ajurweda
2010 10 20, 12:54
QUOTE(dushianerami @ 2010 10 06, 17:07) nu taip tik tik ant ribos tada:) Bet gal kas nebelankys ir jus pakliusit nuo kokio lapkricio.  aciu uz info Taip ir atsitko žinokit, atsirado vieta nuo lapkričio
dushianerami
2010 10 21, 07:51
QUOTE(Ajurweda @ 2010 10 20, 13:54) Taip ir atsitko žinokit, atsirado vieta nuo lapkričio  Na va kaip puiku. sveikinu. Dabar jau ir man ramu ant sirdies, kad per 1.5metuku lopseli vietos sulauksim:) Beje o kaip yra priiminejama i grupes? Pagrinde nuo mokslo metu pradzios? ar ir vidury metu jei yra vieta - galima pradeti?
Ajurweda
2010 10 21, 11:50
QUOTE(dushianerami @ 2010 10 21, 08:51) Na va kaip puiku. sveikinu. Dabar jau ir man ramu ant sirdies, kad per 1.5metuku lopseli vietos sulauksim:) Beje o kaip yra priiminejama i grupes? Pagrinde nuo mokslo metu pradzios? ar ir vidury metu jei yra vieta - galima pradeti? Grupės formuojamos nuo rugsėjo 1d, paskui jeigu kas nors neateina, arba persigalvoja dėl vedimo į darželį , atsiranda vieta. Kaip ir mums nutiko, manau atsiras ir jums vietelė kai reikės.
QUOTE(Ajurweda @ 2010 10 21, 12:50) Grupės formuojamos nuo rugsėjo 1d, paskui jeigu kas nors neateina, arba persigalvoja dėl vedimo į darželį , atsiranda vieta. Kaip ir mums nutiko, manau atsiras ir jums vietelė kai reikės. i kokia grupe einat?
Ajurweda
2010 10 25, 08:31
QUOTE(indvai @ 2010 10 24, 18:54) Meškiukai
Renata_Bo
2010 10 28, 13:44
Asmeniskai as labai maloniai nustebau, pamacius kokios auklytes, tikrai nesitikejau tokios silumos ju akyse. Maniskis su kiekviena diena vis noriau eina i darzeli  . Norejau dar padekoti vienam teveliui( atsiprasau nezinau kieno) uz atnesta diska su muzikele, taip fainai, kiekviena karta pasiimant Aronas man dainuoja DZiu DZiadzialiai, DZiu DZiadzialiai... Pergyvenu tik kad jis toksai su charakteriu vaikutis ir pasimusti gali..., bet sako kad kolkas graziai bendrauja, tikuosi kad taip ir bus.
Gingerr
2010 10 29, 12:51
mes su darzeliu atsisveikinsime, tad atsiras dar viena laisva vietele naujokui lopseliukui
Ajurweda
2010 10 29, 18:38
QUOTE(Gingerr @ 2010 10 29, 13:51) mes su darzeliu atsisveikinsime, tad atsiras dar viena laisva vietele naujokui lopseliukui  Jei ne paslaptis, kurią grupę paliekate? Ar nepatiko kas nors?
Gingerr
2010 11 02, 09:46
QUOTE(Ajurweda @ 2010 10 29, 19:38) Jei ne paslaptis, kurią grupę paliekate? Ar nepatiko kas nors? paliekame meskiukus, nors siek tiek ir gaila, bet tenka persikelti i kita vieta
Ajurweda
2010 12 20, 20:26
Su šventėmis mamytės ir vaikučiai
Ajurweda
2011 01 03, 13:38
Sveiki, su naujais Mamytės, prašau pasidalinkit savo paslaptimi, kaip sugebate vaikus iš darželio pasiimti 17 - 17,30?. Lopšelio grupėse jau 17 val. tuščia... Gal dirbate puse etato? Kaip pasiimti vaiką 17 val., kai darbas pvz iki 18 val?
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 03, 13:38) Sveiki, su naujais Mamytės, prašau pasidalinkit savo paslaptimi, kaip sugebate vaikus iš darželio pasiimti 17 - 17,30?. Lopšelio grupėse jau 17 val. tuščia... Gal dirbate puse etato? Kaip pasiimti vaiką 17 val., kai darbas pvz iki 18 val?   man ir idomu, nes vaika atvedam ryte 7.10-7.20 pasiimam geriausiu geriausiu atveju 17.15-17.30  ir tai nes darbas netoli, o jei darbas toleliau butu
QUOTE(Nerutė @ 2004 11 20, 23:52) galu pasakyt tik tiek, jei ir tektu kraustytis nors ir i kita miesto gala darzelio nekeisciau, mums cia patinka  suradau pačios savo citatą  (bais smalsu buvo kaip per tiek metu "neprikalbam" 50 psl ) tai galiu tik patvirtint - kad tikrai persikelem i kita miesto galą o mažasis darželį lanko čia
dushianerami
2011 02 01, 12:52
QUOTE(Nerutė @ 2011 01 15, 00:40) suradau pačios savo citatą  (bais smalsu buvo kaip per tiek metu "neprikalbam" 50 psl ) tai galiu tik patvirtint - kad tikrai persikelem i kita miesto galą o mažasis darželį lanko čia  o kaip ziema ten? nesalta?
Sveikos, kas girdeti apie siu metu naujas grupes  su baime laukiam sarasu, pagal Direktore bus tik viena grupe 20 vaiku, tai mes uzsirasydami vasara buvom apie 60-tus  ka reikes daryt, kodel tokia neteisybe, kad tik viena grupe
Sveikos mamytės,
mes irgi lankom šį darželį. Ir mažąjį noriu čia vesti, visgi auklėtojos +- pažįstamos. Buvau pas direktorę, rodė 2009m sąrašus... siaubas, kokio ilgio.... Gerai, kad sūnų jau seniai užrašiusi esu ir sesė tą daržą lanko, tai vilties patekti yra.
Jei galėčiau rinktis grupę, pasirinkčiau Meškiukų, jei tos pačios auklėtojos - Rita ir Jolanta. Nuostabus duetas: viena greižta, bet pedagogiška (žino, kaip "teisingai" prieiti prie vaiko, jį ugdyti, jei reikia, nuraminti), o kita švelni ir motiniška. O kaip su manimi bendrauja, man mažiausiai rūpi - svarbu vaikui tiktų ir patiktų.
O priima tik 20 vaikų į lopšelį todėl, kad maždaug tiek vaikų išeina į darželines grupes. Juk iš oro vietos neatsiranda.
dushianerami
2011 02 20, 23:22
QUOTE(lilget @ 2011 02 10, 10:51) Sveikos, kas girdeti apie siu metu naujas grupes  su baime laukiam sarasu, pagal Direktore bus tik viena grupe 20 vaiku, tai mes uzsirasydami vasara buvom apie 60-tus  ka reikes daryt, kodel tokia neteisybe, kad tik viena grupe  oho, tai kasmet tik 20 vaikuciu priima i lopseli? ar cia taip tik siemet bus?
QUOTE(dushianerami @ 2011 02 21, 00:22) oho, tai kasmet tik 20 vaikuciu priima i lopseli? ar cia taip tik siemet bus? siemet taip, praeitais metais buvo 2 jei ne 3
dushianerami
2011 03 01, 18:20
tai gaunasi, kad kas antrus metus maziau i lopsiuka priima  ? na matysim kaip bus kai mums reikes. Gal sulauksim
bet 2010 tai prieme 2 lopseliu grupes, po 15 vaiku... na bent musu grupeje tai 15 vaiku
čia šiemet 20 vaikų priima. Kitais metais skaičius bus kitas. Nežinau ar daugiau, ar mažiau - reikia klausti. 2008m mums pasisekė, nes kelios grupės mažylių buvo formuojamos. Vadinasi tiek vaikų išėjo į darželines.
dushianerami
2011 03 27, 23:40
idomu kiek jau vaikuciu eileje i lopseli yra? taip noretume papulti ne si, o kita rudeni.  Reikia dar visus dokus susirinkti ir keliausim uzsirasyti. Beje jei iki pusantru metuku rugseji truks 2 savaiciu - idomu priimtu, ar jau sakys, kad per jauni?
dushianerami
2011 04 06, 20:22
QUOTE(dushianerami @ 2011 03 28, 00:40) idomu kiek jau vaikuciu eileje i lopseli yra? taip noretume papulti ne si, o kita rudeni.  Reikia dar visus dokus susirinkti ir keliausim uzsirasyti. Beje jei iki pusantru metuku rugseji truks 2 savaiciu - idomu priimtu, ar jau sakys, kad per jauni? uzrase mus i lopseli, bet kadangi direktores nebuvo, tai ne nezinau kelinti mes eileje ir ar viskas ok kad norim patekti nuo 2012 rudens, kai mums truks tu 2savaiciu i lopsiuka. Teks dar karteli nueiti pasitarti su direktore. Betprasyma parasiau nuo to rugsejo, paeme uzregistruoti. ziuresim kaip cia bus ir ar pakliusim:)  beje apziurejau darzelio aplinka. Tai atrodo ne soliuku normaliu nera. o ten daromos teveliu talkos, akd pvz suoliukus sutvarkytu ar ten ka padazytu/sukaltu kieme?
Padangė
2011 04 25, 19:23
QUOTE(dushianerami @ 2011 04 06, 20:22) uzrase mus i lopseli, bet kadangi direktores nebuvo, tai ne nezinau kelinti mes eileje ir ar viskas ok kad norim patekti nuo 2012 rudens, kai mums truks tu 2savaiciu i lopsiuka. Teks dar karteli nueiti pasitarti su direktore. Betprasyma parasiau nuo to rugsejo, paeme uzregistruoti. ziuresim kaip cia bus ir ar pakliusim:)  beje apziurejau darzelio aplinka. Tai atrodo ne soliuku normaliu nera. o ten daromos teveliu talkos, akd pvz suoliukus sutvarkytu ar ten ka padazytu/sukaltu kieme? na del suoliuku tai aiskina kad spec nueme virsu kad nesirinktu paaugliai talkos kartais daromos tik retokai  seip labai skurdus darzas, na ir truksta iniciatyvos paciai direktorei, viskas priklauso nuo valdzios,
QUOTE(Padangė @ 2011 04 25, 20:23) na del suoliuku tai aiskina kad spec nueme virsu kad nesirinktu paaugliai talkos kartais daromos tik retokai  seip labai skurdus darzas, na ir truksta iniciatyvos paciai direktorei, viskas priklauso nuo valdzios,  ale norinciu i ji tai uztektinai, ziurek tik, kad vieta gautum
dushianerami
2011 05 05, 21:41
o kada sarasiukai sudarinejami? gal jau dabar? idomu kiek liks eileje i lopseli po ju sudarymo
dushianerami
2011 05 13, 10:23
beje maciau straipsni, kad Virsuliskese bus papildomu grupiu vaikams. tai gal ir siame darzelyje? Nes kai nesiau prasima pries gera menesi, ten lyg kabojo rastas, kad ieskoma galimybiu papildomai grupei Gal kas zinote?
dushianerami
2011 05 16, 17:53
gavau atsakyma, kad kitiems metams i lopsiuka esam eiles priekyje. ar gerai suprantu, kad dar i ta eile prisides tie, kurie nepapuls siu rugseji?
mažytis raktelis
2011 05 19, 07:32
QUOTE(dushianerami @ 2011 05 13, 11:23) beje maciau straipsni, kad Virsuliskese bus papildomu grupiu vaikams. tai gal ir siame darzelyje? Nes kai nesiau prasima pries gera menesi, ten lyg kabojo rastas, kad ieskoma galimybiu papildomai grupei Gal kas zinote? O kur Jūs skaitėte, kokiame laikraštyje, ar internete? Labai norėčiau pasakaityti.
dushianerami
2011 05 19, 21:28
QUOTE(mažytis raktelis @ 2011 05 19, 08:32) O kur Jūs skaitėte, kokiame laikraštyje, ar internete? Labai norėčiau pasakaityti. delfi
juskirena
2011 05 20, 11:38
QUOTE(mažytis raktelis @ 2011 05 19, 07:32) O kur Jūs skaitėte, kokiame laikraštyje, ar internete? Labai norėčiau pasakaityti. © A.Stackevič nuotr.Netrukus sostinės ikimokyklinėse įstaigose atsiras dar 250 laisvų vietų. Iki rugsėjo 1 d. Vilniuje bus suformuota 13 papildomų ikimokyklinių grupių Savivaldybės darželiuose Viršuliškėse, Fabijoniškėse, Trakų Vokėje, Salininkuose, Pašilaičiuose, Lazdynuose, Karoliniškėse, Žvėryne ir Žirmūnuose. Be to, liepos mėnesį mieste bus atidaryti dar 5 privatūs darželiai. "Mūsų tikslas, kad visos jaunos šeimos turėtų pačias geriausias sąlygas Vilniuje auginti vaikus. Darysime viską, kad per dvejus metus sostinėje nebetrūktų laisvų vietų darželiuose",- teigia meras Artūras Zuokas. Vilniaus savivaldybėje yra apie 23 tūkst. ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų. Jiems lavintis sostinėje įkurtos 124 ikimokyklinio ugdymo įstaigos, 14 darželių-mokyklų ir 25 privatūs vaikų darželiai. Šiuo metu Vilniaus miesto vaikų darželiuose trūksta 1 800 laisvų vietų
|
|