Sveiki, Labai būtų įdomu sužinoti, kur galima pirkti vaikui rūbelius rudeniui. Oras atvėso, o rudeninių rūbelių sunku rasti Šiom dienom aplankiau ir bazes, ir turgų, ir kelias parduotuves. Rudeninių rūbelių galima sakyti dar nėra Turguje yra vos 3 rūšių bliuskutės ilgomis rankovėmis ir kainuoja apie 12 Lt. Tokia pati padėtis ir bazėje (Kaune), tik ten pasirinkimas didesnis. Patarkite kur perkate ir už kokią kainą.
Vilniete
2006 08 25, 08:26
QUOTE(Betse @ 2006 08 08, 11:57) Sveiki, Labai būtų įdomu sužinoti, kur galima pirkti vaikui rūbelius rudeniui. Oras atvėso, o rudeninių rūbelių sunku rasti Šiom dienom aplankiau ir bazes, ir turgų, ir kelias parduotuves. Rudeninių rūbelių galima sakyti dar nėra Turguje yra vos 3 rūšių bliuskutės ilgomis rankovėmis ir kainuoja apie 12 Lt. Tokia pati padėtis ir bazėje (Kaune), tik ten pasirinkimas didesnis. Patarkite kur perkate ir už kokią kainą. Perkam cia, forume
buvau devėtų drabužių parduotuvėse. Pagrinde dar vasaros prekės, bet megztuku, bliuskučių ilgom rankovėm jau galima vieną kitą rasti. Manau, netrukus pagausės. Bimbo jau irgi turi rudens kolekciją, tik kainos didokos  nors va, ilgom rankovėm bliuskutė buvo po 8lt, labai fainų buvo. gaila, mum per didelės net pačios mažiausios.
Vaikiški rūbai (o ypač jų kainos) man tai išvis skaudi tema. Kūdikėliams iki 3 metukų dar galima šį tą rasti "vaikiškose" parduotuvėse arba "skudurynuose". Bet ką daryti su tais, kuriems jau 8 - 10 ir daugiau metų? Jei normalūs džinsai tokiems kainuoja maždaug apie 200lt. Palaidinukė, su kuria būtų galima eiti į mokyklą - 80lt...Bartekso batukai apie 150lt? Nieko nesakau, yra tokia vieta kaip Gariūnai, kur viskas kainuoja pigiau, bet rasti ten ką nors skoningo, o ypač paaugliui berniukui - beveik be šansų... Tad prisidedu prie klausimo: "mamos, kur perkate rūbus šiek tiek vyresniems vaikams?"
wilmusia
2006 08 25, 12:55
QUOTE(Betse @ 2006 08 08, 12:57) Sveiki, Labai būtų įdomu sužinoti, kur galima pirkti vaikui rūbelius rudeniui. Oras atvėso, o rudeninių rūbelių sunku rasti Šiom dienom aplankiau ir bazes, ir turgų, ir kelias parduotuves. Rudeninių rūbelių galima sakyti dar nėra Turguje yra vos 3 rūšių bliuskutės ilgomis rankovėmis ir kainuoja apie 12 Lt. Tokia pati padėtis ir bazėje (Kaune), tik ten pasirinkimas didesnis. Patarkite kur perkate ir už kokią kainą. Taigi skudurynuose! Pati geriausuia kaina ir geriausia kokybe. Kaune bazej irgi dairemes, tai ten tik batuku pora poru nusiprkom(30 ir 22 Lt ) o rubeliai labai nekokios kokybes ir milziniskos kainos. Lietuvisko trikotazo kiek geresni, bet irgi pakankamai brangus. taigi, mums skudurynai - vienintele iseitis.. Ten ilgom rankovem padoria maikute ir uz 5 lt nupirkt galima.
QUOTE(leputė @ 2006 08 25, 11:22) Vaikiški rūbai (o ypač jų kainos) man tai išvis skaudi tema. Kūdikėliams iki 3 metukų dar galima šį tą rasti "vaikiškose" parduotuvėse arba "skudurynuose". Bet ką daryti su tais, kuriems jau 8 - 10 ir daugiau metų? Jei normalūs džinsai tokiems kainuoja maždaug apie 200lt. Palaidinukė, su kuria būtų galima eiti į mokyklą - 80lt...Bartekso batukai apie 150lt? Nieko nesakau, yra tokia vieta kaip Gariūnai, kur viskas kainuoja pigiau, bet rasti ten ką nors skoningo, o ypač paaugliui berniukui - beveik be šansų... Tad prisidedu prie klausimo: "mamos, kur perkate rūbus šiek tiek vyresniems vaikams?"  Aš savo dešimtmečiui perku RESERVED, brangu, bet geriau nei iš turgaus.Juo labiau ir rūbai kokybiškesni, geriau išsilaiko išskalbus. gerai, kad į mokyklą su uniforma reikia eiti, tai tų rūbų ne per daugiausia ir reikia.
Crystalline
2006 09 03, 10:03
Ieškom visur. Prioritetas: kokybė, patogumas, kaina. Nesenas pirkinys sūneliui- megztukas su užtrauktuku iš E5-MODE ( beje, mergaičių skyriaus  , ką padarysi, kad modelis unisex, o spalva tooookia graži bordo ) už 35 Lt. UT golfukai, ypač šiltesni  ( pavasarį buvo išpardavimas). O ir toje pačioje Maximoje ar Rimi pasitaiko pakankamai kokybiškų rūbelių (maikyčių, golfų ir pan.).
SuperMama
2006 09 04, 13:20
Jei Lietuvoje, tai kartais nuo karto kažką gero randu E5-Mode arba rėčiau -Aprangoje, bet pagrinde užsakinėju per interneto parduotuves.
maksimka
2006 09 04, 15:17
Gal gali pasufleruoti geru puslapiuku internete kur drabuzelius pirkti ir kad siustu i Lietuva, o tai kazkaip nelabai randu apart Next'o. Aciu
SuperMama
2006 09 06, 19:54
pati geriausia parduotuvė, jei neturi pažįstamų JAV, tai ebay.com. Jei tik žinai tiksliai kokios prekės tau reikia, surenki pavadinimą, dydį ir ieškai. Jei nori naujos prekės, tai prie paieškos žodžių dar parašyk - NWT. O Next tai tikrai geri rūbai, tiesiog super, man jie pagal kokybę lenkia visus amerikietiškus, nes praktiškai nenuskalbiami. Bet su kelnėmis ten viena maža problema - jos yra pašiltintos, bet viršus irgi medvilnė, todėl greitai susitepa ir peršlampa. Į darželį su tokiais galiu leisti tik sausu oru, o kai taip drėgna geriau kokius džinsus pirkti, jie storesni. Beje girdėjau, kad Lemmi džinsai lygtai neperšlampami, bent jau kai buvau parodoje, tai rodė tokį testą - užpylė iš stiklinės ant jų ir parodė, kad nesusigėria, taip tas vienas didelis vandens lašas. Bet matyt irgi jų įvairių būna, reikia tiksliai pardavėjų klausti ar tas modelis iš neperšlampos medžiagos.
Šiam rudeniui kelnes pirkome turguje. Kadangi manoji šiek tiek apkūnoka, įprastinių rūbelių nelabai radome. Aptikome moterį, prekiaujančią lenkų firmos "Wojcik" rūbeliais vaikams. Už kelnes mokėjome 60 lt. Internete susiradom šią firmą ir savaitgalį nuvažiavom į Lenkiją. Nusivylėm labiausiai. Jų parduotuvėse tokios pat kelnės kainuoja 92 lt. Apie kitų rūbelių kainas net nekalbu. Žodžiu, apsisukom ir grįžom nieko nepešę. Dar tą pačią dieną susiradau tą turgaus prekiautoją ir nudūmus nupirkau rūbelius žiemai (striukę, šaliką ir kepurę). Sumokėjau  , bet vyras kažkaip galvos nenuėmė. Suprato mat, jog žiemą kainos bus dar klaikesnės. Nežinau, ar šios firmos rūbelių kokybė pateisins kainą, bet kad vaikas tikrai gražiai atrodys, tai ginčų nėra.
Surfinija
2006 09 16, 18:34
Šiandien dukrai ilgom rankovėm palaidines iš vienspalvio medvilninio trikotažo (be golfo kaklo) pirkau parduotuvėje "Trys sezonai" po 7 Lt. Labai tiks po uniforminiais sarafanais. Yra golfų po 12 Lt. Buvau užsukusi į "Utenos trikotažą" - kainos beveik dvigubai didesnės. Kokybė? Abejoju, ar bus dvigubai geresnė. Kam aktualu - užsukit.
QUOTE(Surfinija @ 2006 09 16, 19:34) Šiandien dukrai ilgom rankovėm palaidines iš vienspalvio medvilninio trikotažo (be golfo kaklo) pirkau parduotuvėje "Trys sezonai" po 7 Lt. Labai tiks po uniforminiais sarafanais. Yra golfų po 12 Lt. Buvau užsukusi į "Utenos trikotažą" - kainos beveik dvigubai didesnės. Kokybė? Abejoju, ar bus dvigubai geresnė. Kam aktualu - užsukit.  Labai būtų labai įdomu sužinoti kur galima rasti tą parduotuvę? O ar ir mažiukams ten galima rūbelių rasti?
Surfinija
2006 09 16, 22:10
"Trys sezonai" yra Savanorių pr. šalia Juzės (gal Juzė dabar kitaip vadinasi?). Žodžiu, Savanorių pr. atkarpoje tarp Aklųjų ir silpnaregių sankryžos ir K. Petrausko-Sukilėlių/ Savanorių sankryžos. Nežinau, ar aiškiai paaiškinau... P.S. - mažesnių rūbelių 2-3 metukų vaikučiams t.p. lyg ir mačiau, bet kai nelabai aktualu, tai pernelyg į asortimentą nesigilinau.
QUOTE(Dutė X @ 2006 09 16, 13:54) Šiam rudeniui kelnes pirkome turguje. Kadangi manoji šiek tiek apkūnoka, įprastinių rūbelių nelabai radome. Aptikome moterį, prekiaujančią lenkų firmos "Wojcik" rūbeliais vaikams. Už kelnes mokėjome 60 lt. Internete susiradom šią firmą ir savaitgalį nuvažiavom į Lenkiją. Nusivylėm labiausiai. Jų parduotuvėse tokios pat kelnės kainuoja 92 lt. Apie kitų rūbelių kainas net nekalbu. Žodžiu, apsisukom ir grįžom nieko nepešę. Dar tą pačią dieną susiradau tą turgaus prekiautoją ir nudūmus nupirkau rūbelius žiemai (striukę, šaliką ir kepurę). Sumokėjau  , bet vyras kažkaip galvos nenuėmė. Suprato mat, jog žiemą kainos bus dar klaikesnės. Nežinau, ar šios firmos rūbelių kokybė pateisins kainą, bet kad vaikas tikrai gražiai atrodys, tai ginčų nėra. o čia kokiam mieste?
maliavka
2006 09 20, 11:16
kažkaip atrodė, kad ši įmonė bankrutavo..
Soni klausė, kokiam mieste pirkau vaikučiams rūbelius. Alytuje. Šiaip ta moteris prekiauja ir namuose. Jei yra galimybė atvažiuoti iki Alytaus, galiu duoti telefoną ir susitarsite dėl susitikimo bei prekių.
Vitalija
2006 09 21, 15:35
QUOTE(Surfinija @ 2006 09 16, 22:10) "Trys sezonai" yra Savanorių pr. šalia Juzės (gal Juzė dabar kitaip vadinasi?). Žodžiu, Savanorių pr. atkarpoje tarp Aklųjų ir silpnaregių sankryžos ir K. Petrausko-Sukilėlių/ Savanorių sankryžos. Nežinau, ar aiškiai paaiškinau... P.S. - mažesnių rūbelių 2-3 metukų vaikučiams t.p. lyg ir mačiau, bet kai nelabai aktualu, tai pernelyg į asortimentą nesigilinau.  Tikrai  parduotuvė. Vasarą buvau pirkusi mažiui marškinėlių ir glaustinukę, šiandien irgi apsiprekinau: už tris vaiko drabužėlius 23 Lt sumokėjau. Dar ir vyrą apatiniu trikotažu palepinau
Ice tea
2006 11 20, 14:09
Tai ir mes leksim i Tris sezonus. Aciu uz info
Ice tea
2006 11 21, 10:06
QUOTE(SuperMama @ 2006 09 06, 19:54) pati geriausia parduotuvė, jei neturi pažįstamų JAV, tai ebay.com. Jei tik žinai tiksliai kokios prekės tau reikia, surenki pavadinimą, dydį ir ieškai. Jei nori naujos prekės, tai prie paieškos žodžių dar parašyk - NWT. O Next tai tikrai geri rūbai, tiesiog super O kaip su atsiuntimu, ar jie atsiuncia i Lietuva???
Mes stengiames apsipirkti uzsienyje, kai ten pakliuvame  Aisku perku drabuzius , kurie su nuolaida, nes tuomet geri drabuziai ir batai kainuoja panasiai kaip pas mus skudurynuose geresni daiktai. O Kaune Reserved ir Vaiku madoje taip pat kai buna nuplaidos nuperku. Tik daznai taip bunu su ne to sezono prekemis, na ir kas priperkam ir i spinta. Pvz rudeni kainavusios maikes po 30-40Lt buvo nukainuotos iki 8-15Lt. Tai kaip nepirkti  Striuke irgi pirkom praeita pavasari ziemine Vaiku madoje, o dabar  , o kaina dabar butu dviguba. Taip ir manipuliuoju su tais vaikiskais drabuziais. o parsisiusti internetu nebandziau, gal ir nieko  , galetu SuperMama daugiau parasyti apie tai.
Nuperku kombinezona atskira COCODRILIO firmos, kokybe nenusivylus, jau 3 pirrkom, nors paskutini tik 2 kart uzsidejom  nes ziema silta buvo, ir be to, dar perku kelias striukytes iseigine viena, kita i kiema, na ir kelnytes pasiltintas  graziu striukyciu buna UCB parduotuvei, kotrynoje.
Siūlau pratęsti pernykščią temą. Kur perkate rudeninius ir žieminius rūbelius vaikučiams?
*rutuliukas*
2007 09 11, 11:46
QUOTE(Surfinija @ 2006 09 16, 20:34) Šiandien dukrai ilgom rankovėm palaidines iš vienspalvio medvilninio trikotažo (be golfo kaklo) pirkau parduotuvėje "Trys sezonai" po 7 Lt. Labai tiks po uniforminiais sarafanais. Yra golfų po 12 Lt. Buvau užsukusi į "Utenos trikotažą" - kainos beveik dvigubai didesnės. Kokybė? Abejoju, ar bus dvigubai geresnė. Kam aktualu - užsukit.  utenos trikotazo kokybe labai  tik gaila,kad ju prekiu praktiskai nebelike
Kad Utenos trikotažo nebėra, tik kažkoks Effigy, kuris primena skuduryną. Man patikdavo vaikiškos prekės UT, tik mes buvom mažiukai ir mums niekas negamino, taip ir nespėjom panešiot
*vandene*
2007 09 12, 15:35
Ar "Trys sezonai" yra rubeliu metinukei?
QUOTE(Redaga @ 2007 09 11, 12:49) Kad Utenos trikotažo nebėra, tik kažkoks Effigy, kuris primena skuduryną. Man patikdavo vaikiškos prekės UT, tik mes buvom mažiukai ir mums niekas negamino, taip ir nespėjom panešiot as irgi ilgiuosi labai utenos trikotazo gal zinot kur ir kodel pradingo?
jurgitav
2007 09 20, 14:30
Sveikutes Vakar buvau akropoly"maximoj" nupirkau stai tokius golfukus Labai fainuciai   Trikotaziukas neskystas standus
*rutuliukas*
2007 09 20, 19:17
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 20, 16:30) Sveikutes Vakar buvau akropoly"maximoj" nupirkau stai tokius golfukus Labai fainuciai   Trikotaziukas neskystas standus kurioj pardej pirkai
jurgitav
2007 09 20, 19:50
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 20, 20:17) kurioj pardej pirkai  maximoj akropolio
*rutuliukas*
2007 09 20, 19:57
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 20, 21:50) maximoj akropolio  geras  matyt nauji, nes antrad buvau, tai nieko nepastebejau
jurgitav
2007 09 20, 19:59
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 20, 20:57) geras  matyt nauji, nes antrad buvau, tai nieko nepastebejau  Ir kaina juokinga 13lt
*rutuliukas*
2007 09 20, 20:01
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 20, 21:59) Ir kaina juokinga 13lt   geras, o kaklas tamprus
jurgitav
2007 09 20, 20:08
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 20, 21:01)  geras, o kaklas tamprus aga tamprus
*rutuliukas*
2007 09 20, 20:10
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 20, 22:08) aga tamprus   TADA
Aga tikrai faini golfiukai  Varysiu ir as rytoj pirkti  O dryžuotumas ir spalvos tik tokie?
jurgitav
2007 09 21, 07:09
QUOTE(Elvita @ 2007 09 20, 21:11) Aga tikrai faini golfiukai  Varysiu ir as rytoj pirkti  O dryžuotumas ir spalvos tik tokie? Akropolio maximoj tik tokie buvo tiesa buvo ir vienspalviu tik spalvos niurios tai nepirkau
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 21, 08:09) Akropolio maximoj tik tokie buvo tiesa buvo ir vienspalviu tik spalvos niurios tai nepirkau  siandien maximose - 30 proc pedkelnems ir puskojnems, tai nulekiau galvojau frotiniu gausiu, nes pernai pirkau labai patenkinta buvau  nei burbuliuko tai vat nuvaziavom su eima, tai moterys kniste knisosi, nieko neradau..išluota
jurgitav
2007 09 22, 11:31
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 21, 21:47) siandien maximose - 30 proc pedkelnems ir puskojnems, tai nulekiau galvojau frotiniu gausiu, nes pernai pirkau labai patenkinta buvau  nei burbuliuko tai vat nuvaziavom su eima, tai moterys kniste knisosi, nieko neradau..išluota  As siandien gariunuose buvau nupirkau vaikams pedkelniu frotiniu....
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 22, 12:31) As siandien gariunuose buvau nupirkau vaikams pedkelniu frotiniu.... Kur pagamintos, ar skinijos
jurgitav
2007 09 22, 11:57
QUOTE(Redaga @ 2007 09 22, 12:47) Kur pagamintos, ar skinijos frotines lenkiskos po 20lt o pirkau ir skinijos po 8 lt
*rutuliukas*
2007 09 22, 11:58
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 22, 13:31) As siandien gariunuose buvau nupirkau vaikams pedkelniu frotiniu....  ten gal pas ta moteriske ar kur kitur radai
aš šiandien buvau gariūnuose, tai nupirkau storas baltarusiškas pižamytes, ir golfiukus labai šiltus
*rutuliukas*
2007 09 22, 14:30
jei ryt oras bus geras, tada reiks jauciu nulekt iki turgaus perdkelniu gal dar si bei ta
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 22, 14:30) jei ryt oras bus geras, tada reiks jauciu nulekt iki turgaus perdkelniu gal dar si bei ta jei važiuosi siūlau nueiti pas bobutes kurios baltarusiškus rūbelius pardavinėja,labai fainų apatinių maikučių, šiltesnių viršutinių, golfiukai iš vis fainučiai
*rutuliukas*
2007 09 22, 20:19
sekmadieniais nebuna tu baltarusisku rubeliu  niekad nesu maciusi ju sekmadieni
o aš nusivyliau lenkiškom frotinėm pedkelnėm  mokejau 20 lt, o po pirmo skalbimo atrode, kad jos vilketos jau 3 metus, aas rimtai isigandau maximoi tada nupirkus buvau labai patiko, gerai neiojasi, o siandien buvau neradau
*rutuliukas*
2007 09 22, 21:07
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 22, 23:00) o aš nusivyliau lenkiškom frotinėm pedkelnėm  mokejau 20 lt, o po pirmo skalbimo atrode, kad jos vilketos jau 3 metus, aas rimtai isigandau maximoi tada nupirkus buvau labai patiko, gerai neiojasi, o siandien buvau neradau  manau,kad maximoj ieskot dar ankstoka, gal po kokio men atsiras, as ir laukiu, gal bus maximoj kokios frotines
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 22, 22:07) manau,kad maximoj ieskot dar ankstoka, gal po kokio men atsiras, as ir laukiu, gal bus maximoj kokios frotines   nes kokybe man labai patiko, drasiai pirksiu jai tik tokios pacios bus
jurgitav
2007 09 23, 07:57
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 22, 12:58)  ten gal pas ta moteriske ar kur kitur radai Jo pas ta moteriske radau Aciukas Papildyta:QUOTE(*Lina* @ 2007 09 22, 15:17) aš šiandien buvau gariūnuose, tai nupirkau storas baltarusiškas pižamytes, ir golfiukus labai šiltus  Buvom ir mes iki baltarusu nueje bet nieko jau neturejo sake ispardave  Jei nesunku nufotkinkink golfukus kokius nupirkai????
|
|