girdėjau kad Vaivorikštė vienas iš geriausiu rūsų darželiu, labai norėčiau daugiau informacijos. gal kas lanko ?
QUOTE(stefani @ 2006 08 08, 15:21) girdėjau kad Vaivorikštė vienas iš geriausiu rūsų darželiu, labai norėčiau daugiau informacijos. gal kas lanko ? Mano sesers dukra lanko mokykla. Ir sesuo ir dukra la-abai patenkintos!!! QUOTE(serinka @ 2006 09 02, 12:03) Mano sesers dukra lanko mokykla. Ir sesuo ir dukra la-abai patenkintos!!!
Sveikutes
Nejau nėra mamyčių kurių vaikeliai lanko šį darželį? Kaip gi jums sekasi? Parašykite apie darželį daugiau, please
sveiki,as planuoju savo maze atiduoti i ta darzeli,jis nuo 3metuku,kaz kada ten dirbo mano drauges mama,darzelis tai super,ir aukletojos,bet ir nemazus pinigelius ten renka,siaip kad leisti vaika i darzeli reikia 5oolt,sumoketi tai neoficialiai,kiek zinau,bet visi nesa. o po to per susirenkimus tai televizoriui renka tai dar kam nors,bet grupese tokie zislai yra,kad nevisada pati gali nusipirkti,kai kuriuose grupese ira net oro kondicioneriai,tokie kurie ligoniniese buna nuo mikrobu ar kaz kas tokio.grupes renka kiek zinau pavasari,mano mazei tik 2vasari bus,bet as jau eisiu kalbeti kad paimtu nuo rugsejo,o vasara taip po biski pavaiksciousiu kad priprastu maze.ten dar ira mokykla iki 5klases,po kurios galima vaika atiduoti i 4 mokykla-liceju.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 02 05, 22:50) sveiki,as planuoju savo maze atiduoti i ta darzeli,jis nuo 3metuku,kaz kada ten dirbo mano drauges mama,darzelis tai super,ir aukletojos,bet ir nemazus pinigelius ten renka,siaip kad leisti vaika i darzeli reikia 5oolt,sumoketi tai neoficialiai,kiek zinau,bet visi nesa. o po to per susirenkimus tai televizoriui renka tai dar kam nors,bet grupese tokie zislai yra,kad nevisada pati gali nusipirkti,kai kuriuose grupese ira net oro kondicioneriai,tokie kurie ligoniniese buna nuo mikrobu ar kaz kas tokio.grupes renka kiek zinau pavasari,mano mazei tik 2vasari bus,bet as jau eisiu kalbeti kad paimtu nuo rugsejo,o vasara taip po biski pavaiksciousiu kad priprastu maze.ten dar ira mokykla iki 5klases,po kurios galima vaika atiduoti i 4 mokykla-liceju. Norėčiau paklaust ar jau kalbėjot su darželio vedėja? Būtų įdomu sužinot, kaip sekėsi....
o kur randasi tas darzelus?kokiam rajone?
Tuskulėnų 42, Žirmūnuose, tel 852732255
Labai puikus darželis, veskite vaikus savo ir negailesite. Pinigeliu reikia, bet ir yra už ką.
Noriu paklausti, ar ten tik rusakalbius vaikus priima į mokyklą?
QUOTE(serinka @ 2007 08 03, 00:51) Norėčiau paklaust ar jau kalbėjot su darželio vedėja? Būtų įdomu sužinot, kaip sekėsi.... eiles nedideles, tik direktore pinigu megejo, taip ir ziuri kad kisenen duotu. man pats darzelis, ir aukletojos patiko, bet direktore priima nuo 1 metuku, ir nieko apie 2000 kaip rase , nesake ten rusu mokykla, tai rusakalbius ramiai priima, nors yra ir lietuviu grupele, bet i ja sunku patekt... QUOTE(virguliuke @ 2008 01 17, 10:49) eiles nedideles, tik direktore pinigu megejo, taip ir ziuri kad kisenen duotu. man pats darzelis, ir aukletojos patiko, bet direktore priima nuo 1 metuku, ir nieko apie 2000 kaip rase , nesake ten rusu mokykla, tai rusakalbius ramiai priima, nors yra ir lietuviu grupele, bet i ja sunku patekt... Kaip nuo 1 metuku
Sveikos
Drauge i si darzeli savo dukryte leidzia. Labai patenkinta. Bet sake kad pinigine irgi daznai tenka pakratyti. Bet juk del vaiko
Labukas, mes nuo šio rudenio irgi pradėjome lankyti šį darželį.tiktai matyt biški vyresnių vaikučių grupė, nes mūsų vaikinui 4,5..esam tikrai patenkinti...vaikai užsiima įvairiapusiška veikla, yra ir papildomai apmokamų užsiėmimų..bet kiekvienas gali pasirinkti savarankiškai...esam tikrai labai laimingi kad mes lankom būtent šį darželį Papildyta: Priima tikrai tik nuo trijų metukų, o mokėt kas mėnesį reikia tiek pat kiek ir kituose valstybiniuose darželiose pagal kvitą.
Sveiki!
Kazkaip labai mazai atsiliepimu apie darzeli Ogal kas gali pasakyti kaip sergamumas ten? Arba dar kokios naudingos informacijos Buciau labai dekinga
Nejaugi nera mamyciu, kuriu vaikuciai lanko si darzeli
Gal vis del to kas nors atsilieps
mes taip pat planuojam lankyti si darzeli, nors esame ir ne rusakalbiai
QUOTE(linuucee @ 2009 08 09, 22:19) mes taip pat planuojam lankyti si darzeli, nors esame ir ne rusakalbiai Aciu labai uz zinute O kiek metuku jusu vaikuciui? Gal jus grupes matete? Kaip ten viduje? Nes mes tai taip ir neuzejome kazkaip O gal girdejote kaip ten su sergamumu? As tai kazkaip labai laukiu, kada vaikas prades lankyti darzeli, man atrodo, kad tikrai jam ten bus gera Vienas dalykas jau tikrai patiko, kad rugsejo 1 diena bus svente
Mes irgi planuojame darzeli si darzeli pradeti lankyti nuo Rugsejo pirmos dienos. Nepatinka tik, kad grupes perpildytos.
QUOTE(Nastasja @ 2009 08 12, 08:31) Mes irgi planuojame darzeli si darzeli pradeti lankyti nuo Rugsejo pirmos dienos. Nepatinka tik, kad grupes perpildytos. Mes irgi nuo rugsejo 1 bandysime Idomu kaip jam ten seksis, nes niekada nelanke darzelio
Mano dukryte jau 3 metai kaip lanko si darzeli.
Sveikos, Mamytes,
As cia kitu klausimu, nuo kovo menesio pradesime lankyti si darzeli, tik va siuo metu gyvename pasilaiciuose, noriu paklausti ar niekas ir pasilaiciu nevezate savo vaiku i Vaivorykste? Gal kas sutktu ir musiski pavezt...galetume susitarti del mokescio menesinio, kad visiem patogu butu, turiu dar maza dukryte ir siuo metu be transporto, todel i kreipiuosi...aciu, lauksiu ziniu:)
Sveiki,
keista, kad taip mazai atsiliepimu apie si darzeli Man penktadieni paskambino is darzelio, sake, jei planuojame nuo rugsejo lankyti, tai laukiami pirmadieni susirinkime.... Eisime, ziuresim ka sakys Siaip daug neblogu atsiliepimu is draugu girdejau apie si darzeli, tik didziulis minusas, kad vaikai nuo 4-5 m. jau nebemiega..... As labai noreciau, kad mano mazylis iki mokyklos tikrai kiekviena diena miegotu!!!! Noretusi isgirsti daugiau atsiliepimu. Aciu |