Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Privatūs darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rasma
Enigma, aš meile vadinu pašaukimą dirbti su vaikais.
Tai ne ta tėviška meilė, kuria mes vaikus mylime patys, bet visgi irgi meilė wink.gif

Man privačių darželių atmosfera atrodo turėtų būti jaukesnė ir panašesnė į namų, nei valstybinių darželių. Tik tiek.
ENIGMA
QUOTE (Monet @ 2004 09 02, 16:38)
nu siaip tai vaikai ten nuo 1 metu iki 5. Dar daug buna jos namie vyras, kuris taip pat su vaikais uzsiima. O siaip pas vaikus yra rezimas ir kai vaikai miega ruosia rimtesni maista. Is ryto dazniausiai kose, pietums sriuba, o kai atsikelia valgo mesos ir darzoviu troskinius. Na, ir vakare apie 18 val. kazka is apkepu, blyneliu ir t.t.

Kiek liecia dailes pamokeles, tai ateina jos drauge dailes mokytoja...

Kiek liecia ta aukle as ja labai pasitikiu. Man gerokai ramiau kai vaikas budavo pas sukle, nei kad su mociute likdavo namie....

NU AS IR SAKAU, KAD VISTIEK TURI KAZKAS PADETI, NES VIENAI SPETI NU NIEKAIP.... wink.gif
Bishojo
Čia Kaune, Aleksote

Gal galėtum tiksliau parašyti, kur Aleksote yra tas darželis, nes aš žinau tik tą, kur prie funikulieriaus yra ir darželį - mokyklą prie turgaus.
Aš gyvenu Aleksote, tai man būtų labai gerai savo zuikį netoliese vesti.
Almera
Sveiki, gal kas galit pasakyti kokie yra privatus darzeliai Kaune?
Aciu
aifa
QUOTE(katuka @ 2005 03 01, 11:21)
Gal galėtum tiksliau parašyti, kur Aleksote yra tas darželis, nes aš žinau tik tą, kur prie funikulieriaus yra ir darželį - mokyklą prie turgaus.
Aš gyvenu Aleksote, tai man būtų labai gerai savo zuikį netoliese vesti.
*

Atsiprašau, nesekiau temos, tai nepastebėjau klausimo. Mūsų darželis yra Bitininkų gt. prie Julijanavos vidurinės mokyklos. Parašau, jei dar aktualu.
sraigute
Gal kas galėtumėt parašyti koordinates Vilniaus priv. darželių(nelegalių). Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Linda+
!!!!!!!!!!! LABAI SKUBIAI IESKOME NELEGALAUS LOPSELIO-DARZELIO. GYVENAME VILNIUJE, UZUPYJE,O DIRBU FABUOSE,BET VAIKA GALIU ATVEZTI BETKUR. DUKRYTE 2,2METU.

BUKIT MIELI, SKAMBINKIT AR RASYKIT. LABAI LAUKIAM
pjer
QUOTE(Linda+ @ 2006 01 25, 14:19)
!!!!!!!!!!!  LABAI SKUBIAI IESKOME NELEGALAUS LOPSELIO-DARZELIO. GYVENAME VILNIUJE, UZUPYJE,O DIRBU FABUOSE,BET VAIKA GALIU ATVEZTI BETKUR. DUKRYTE 2,2METU.

BUKIT MIELI, SKAMBINKIT AR RASYKIT. LABAI LAUKIAM.(8~654 43 476)
*

ir mums 4u.gif labai prasom 4u.gif
kristilka
Mes irgi norime leisti savo vaika i privatu nelegalu lopseli -darzeli. Gal galeciau gauti koordinates arba AŽ.
Aciu
bsgess
QUOTE(Linda+ @ 2006 01 25, 14:19)
!!!!!!!!!!!  LABAI SKUBIAI IESKOME NELEGALAUS LOPSELIO-DARZELIO. GYVENAME VILNIUJE, UZUPYJE,O DIRBU FABUOSE,BET VAIKA GALIU ATVEZTI BETKUR. DUKRYTE 2,2METU.

BUKIT MIELI, SKAMBINKIT AR RASYKIT. LABAI LAUKIAM
*

Paaiskinkit man, kuo skiriasi nelegalus darzeliai ir kuo jie geresni? Ar mazesne kaina? Kokia ji?
Motina
QUOTE(baltic*girl @ 2006 02 11, 20:27)
Paaiskinkit man, kuo skiriasi nelegalus darzeliai ir kuo jie geresni? Ar mazesne kaina? Kokia ji?
*

Vat man nesuprantama kodėl netinka legalūs privatūs darželiai? Nenoriu nieko blogo pranašaut, bet jei kas nors vaikučiui atsitiks. Kas už tai atsakingas? Niekas. Legalus darželis - tai ir patalpos, jų įrengimas patvirtintas, ir higienistai palaiminimą davė ir visi kiti biurokratai. O ir sutartis yra. Auklėtojos "legalios", turinčios specialų išsilavinimą, o ne pensininkų pora...
Ir aplamai - mokesčius mokėti reikia tongue.gif kad Lietuvai būtų geriau lotuliukas.gif
ENIGMA
QUOTE(baltic*girl @ 2006 02 11, 21:27)
*

beabejo kaina mažesnė, bet kaip Motina rašė yra šie minusai, nors mačiau nelegalų darželį ir geriau įrengtą nei legalūs iki šiol buvo.
Nežinau kaip šitas naujas, bet būtų įdomu sužinoti, sakau gal į svečius įsiprašysiu blush2.gif
Keberiokšt
Tai kad cia ir diskusija neimanoma- Vilniuje keli privatus legalus darzeliai. Kodel? Todel kad Svietimo istatymas toks, kad privacioms svietimo istaigoms LT dar ne laikas atsirasti, uzregistruoti pvz. legalu darzeli sveiko proto neuztenka. Yra tiek kliuciu, higieniniu, statybiniu ir visokiu kitokiu, kad daugelis nuleidzia rankas.

Nekalbu uz visus, bet yra nelegaliu privaciu darzu, kur sudaromos vako prieziuros sutartys, vaiko maitinimo sutartys.
Reviv
Enigma, o į kokį darželį vedi savo vaikučius?

gal ir man kas parašytų į AŽ kontaktus privačių darželių, kad ir nelegalių
ačiū
Irmux
Mielos mamytes, as tai uz privacius darzelius. Zinau, kad Vilniuje bent keli yra, vienas tokiu - Liubertienes vidurineje mokykloje.
Cia vaikai priimami nuo 2,5 metuku. Mano drauge veda 2 metu ir 8 menesiu mazyli, tai labai patenkinta. Vis dziaugiasi - cia pamokeles vyksta ir anglu kalba, ir yamaha, ir teatro pamokeles. Zinau, kad grupes mazos, daug aukletoju. O vaikus net pries vedant i lauka apziuri gydytojas, dirba logopedas. Drauge, pries vesdama i si darzeli, turejo aukle, tai sake, kad mokejo tiek pat, kiek dabar uz darzeli, o prieziura - nesulyginama. Aukle be issilavinimo specialaus, nepatyrusi. O privaciame darzelyje - ir maistas sviezias, ir aukletojos su auksta kvalifikacija, ir gydytojas salia. Jau nekalbant apie aplinka ir tai, kad tarp vaiku iskart pradejo labai graziai sneketi, nors iki tol tik guguodavo... smile.gif
Soffy
As taip pat labai noreciau gaut adresiukus tu privaciu legaliu ir ne darzeliu, nes jau laikas apsidairyt.
simsi
As irgi noriu leisti savo vaika i privatu nelegalu lopseli -darzeli. Gal galeciau gauti koordinates i AŽ.
Aciu
Soffy
taip niekas ir neatsiunte adresiuku?? Gal kas zinot?
Erikutis

Sveiki ir mane labai domina privatus darzeliai. noriu savo suneli leisti nuo metuku. legalus priima tik nuo 2.5-3 metu. Gal kas zinot nelegaliu, prasau parasykit
mirksiukas.gif
Godelė
Sveikutės.
rolleyes.gif Matau, ne juokais susidomėjot privačiais darželiais, o man pribrendo noras stegti tokį legalų mažą darželį Vilniuje.Jei tik viskas iki galo pavyks, tai, tikiuosi, ir įsteigsiu.Gal jūs galėtumėt padėti man savo atsakymais?Šioj srity žinau nemažai, tai turiu nenumaldomą norą padaryti kažką jaukaus ir labai kokybiško.Remtumėmės valstybinės programos rekomendacijomis.Grupėse būtų po 10 vaikučių.Dailės, muzikos, teatro, kūno kultūros užsiėmimai; rašto ir skaičių pasaulio bei gamtos pažinimas.
Gal galėtumėte parašyti:
smile.gif nuo kelerių metukų norėtumėte leisti savo vaikučius į darželį
smile.gif ar domintų kokybiškas priešmokyklinis paruošimas (pagal valstybinius reikalavimus - ne kurios nors atskiros sistemos ar metodikos)
smile.gif nuo kelintos iki kelintos valandos norėtumėte,kad jūsų atžalėlės būtų darželyje
smile.gif kaip žiūrėtumėte, jei maistas - pietūs, vakams būtų gaminami pagal vaikų amžių (higienos centre patvirtintas meniu) kitoj įmonėj ir atvežamas per 10-15min.
smile.gif kokie būreliai domintų
smile.gif kokios papildomos paslaugos galėtų būti darželyje ir už kokį mokestį
smile.gif kiek galėtų kainuoti toks darželis per mėnesį

Manau, kad viskas pasaulyje yra susitarimo dalykas

Širdingai dėkoju už jūsų nuomones
žalia
Darželiu šiokia tokia pasiula yra, bet kaip su lopšeliais g.gif
Problema tada kai vaikui tik 1 metai o tau jau reikia į darbą.
Su auklėm nekas, per daug asmeniškumų gaunasi.
Taigi aš savo aukseli leisčiau į privatų lopšelį, kur butų nedidelės grupės, grupėje kelios auklėtojos. Žodžiu už gera priežiura manau negaila butu ir kokio 1000 lt.
Alchemie
Va mano kolege rado toki dalyka, cia aisku ne darzelis, bet gal kas jau bande ir turi atsiliepimu?
http://www.kidygym.lt/lt/?pid=8
Pvz. asgalvoju, kad kai kurios mamos gal iesiena dirbti puse etato (sakysim) nes vaikui dar tik metai, i palikti kelioms valandoms sioje istaigoje butu iseitis..tik aisku brangoka..bet gal imano sutarti su ta imone sudaryti...bet va kartais, jei ner kur vaiko palikti, manau nebloga iseitis butu (tik nezinau, kaip ten viskas yra, rekes pabandyti nuvesti vaika ir apziureti)
kravciuska
Sveikutes mamytes gal kas zino apie privatu darzeli Pilaitej?
Labai domina.Aciu
bedugne
Kazkur Karoliniskese yra "nelegalus" darzelis.Gal kas zinot, kur?Laaaabai reikia 4u.gif bigsmile.gif
Irmuska2
QUOTE(bedugne @ 2006 11 19, 02:20)
Kazkur Karoliniskese yra "nelegalus" darzelis.Gal kas zinot, kur?Laaaabai reikia 4u.gif  bigsmile.gif
*

Jis legalus mirksiukas.gif
kikutis
Esu pedagogė. Kaune norėčiau įsteigti privatų lopšelį-darželį, o vėliau ir privačią mokyklą. Tik štai nežinau nuo ko pradėti, kokie ten reikalavimai, kad gautum ir valstybės paramą. Gal yra mamų, kurios turi jau tokį darželį ir galėtų pasidalinti savo patirtimi ? mirksiukas.gif
violla
Sveikos,
nemazai buvo anksciau rasyta apie darzeli jeruzaleje Pievu 8. Nuo sausio visurio bandysiu ten vesti savaja. Maniske bus jauniausia, nes bus tik ka sueje 2metukai. vaiku grupeje nemazai, bet noreciau ,kad mamos tos kurios dabar vaikus ten vedat (vedet), parasytumet ar eate patenkintos vaiku prieziura. Nors siaip man aplinka tai labiau patiko paprastam valdiskam darzelyje, bet deje vaika uzrase tik nuo rugsejo men., tai bandysiu i si darzeli vesti. Is pirmo zvilgsnio vaizdas atrodo toks, kad paprastam name gyvena seima su daug vaiku, nes ju visu amzius skirtingas. patalpa nedidele, ten pat valgoma, ten pat zaidziama. Bet dar nesusidariau normalios nuomones. Nezinau patinka ar ne.
dainiusz
Prasau pagalbos. Atsiuskit prasau zinute apie privacius darzelius(gali buti ir nelegalus, geriau Baltupiuose, Jeruzalej ar Naujamiestyje)
Bijau, kad vaikui nervine liga ivarysim, nebegaliu daugiau kankint paprastam.
Aciu
String
Kas žinote privatų darželį Klaipėdoje? g.gif
Gegas
QUOTE(violla @ 2006 12 24, 11:12)
Sveikos,
nemazai buvo anksciau rasyta apie darzeli jeruzaleje Pievu 8. Nuo sausio visurio bandysiu ten vesti savaja. Maniske bus jauniausia, nes bus tik ka sueje 2metukai. vaiku grupeje nemazai, bet noreciau ,kad mamos tos kurios dabar vaikus ten vedat (vedet), parasytumet ar eate patenkintos vaiku prieziura. Nors siaip man aplinka tai labiau patiko paprastam valdiskam darzelyje, bet deje vaika uzrase tik nuo rugsejo men., tai bandysiu i si darzeli vesti. Is pirmo zvilgsnio vaizdas atrodo toks, kad paprastam name gyvena seima su daug vaiku, nes ju visu amzius skirtingas. patalpa nedidele, ten pat valgoma, ten pat zaidziama. Bet dar nesusidariau normalios nuomones. Nezinau patinka ar ne.
*

as taip pat mastau apie privatu, jeigu gauciau darba
man patiktu toks, kuriame vaikai skirtingu amziu, nes tai naturalu, mazesni lygiuojasi i vyresnius. kitokio proto ir pan. tik nelabai yra info apie privacius darzelius vilniuje verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(String @ 2007 09 11, 14:15)
Kas žinote privatų darželį Klaipėdoje?  g.gif
*

ka radau:
http://www.infoplius.lt/zemelapis/rezultat...p;pa=5&ip=1
ViduxKLP
girdejau kad yra darzeliu vaikams jau nuo 6 men. gal zinote kur ?
KLAIPEDA
Olaiva
QUOTE(ViduxKLP @ 2007 09 17, 23:31)
girdejau kad yra darzeliu vaikams jau nuo 6 men. gal zinote kur ?
KLAIPEDA
*

o tai ne geriau toki maziu bent jau auklei savo namuose patiketi,arba geriausias variantas-paciai paauginti bent iki metuku g.gif .nemetykit manes akmenimis,bet as uz mazylio ugdyma iki 3 metuku su mamyte ax.gif
Karolinos Mama
drinks_cheers.gif
Babe
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 11 20, 10:33)
Jis legalus  mirksiukas.gif
*

Kur jis randasi idomu g.gif
laukinukė
QUOTE(Olaiva @ 2007 09 19, 21:25)
nemetykit manes akmenimis,bet as uz mazylio ugdyma iki 3 metuku su mamyte  ax.gif
*

Aš irgi už, bet yra vienas bet... Trims pragyventi iš vienos algos ir 97 Lt valstybės "paramos" nelabai gaunasi, ypač su dabartine infliacija.
Norėčiau išeiti į darbą, bet valstybiniai lopšiukai tik nuo 2 metų, o dar klausimas, ar vietų bus. Deja, kiek suprantu, Kaune privataus lopšiuko, kur būtų galima palikti metinuką, išvis nėra nė vieno doh.gif Kažką bendradarbis minėjo, kad Garliavoje yra, bet čia iš serijos "viena boba sakė", daugiau nieko ir nežinau verysad.gif
rupestelis
kas zino ka apie nauja darzeli bendoreliuose-metu laikai 4u.gif svarbiausia-kokia kaina?
Pakeliautoja
kaina 1600Lt i menesi
doh.gif
paziurek cia www.metulaikai.lt

kaina siurpoka, bet savo atzalele greiciausei leisim ten ax.gif
vija
Salmoneliozė "Meškiukų pastogėje" Šaltkalvių g.:
http://www.lrytas.lt/?data=20071025&id...d=99&view=2
knielita
doh.gif doh.gif Kaip matau jei leist tai verta leist tik i legalu privatu darzeli, bet Kaune ju nera. Tada geriau leist i paprasta darzeli nei i nelegalu privatu doh.gif doh.gif Sumos milziniskos, o aukles sirgdamos dirba, vaikus uzkrecia ir jokios atsakomybes schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
auksule
nematau jokio skirtumo tarp privaciu ir neprivaciu darzu
....reikia gerai sutarti su aukletojom, nepagailet joms kartais kazka padovanoti...ir bus jums privatus darzelis
JM
QUOTE(auksule @ 2007 11 15, 15:13)
nematau jokio skirtumo tarp privaciu ir neprivaciu darzu
....reikia gerai sutarti su aukletojom, nepagailet joms kartais kazka padovanoti...ir bus jums privatus darzelis
*

O tai norite pasakyti,kad geras pedagogas su tavo vaiku elgsis gerai tik tada kai atnesite dovanele g.gif
Kaip ir keliu policininkas paleis,jei duosite kysi,ar teisejas ispres jus byla teigiamai jei pamaloninsite "dovanele"
vejunestela
as vaika leidziu i valdiska darzeli ir esu tuo visiskai patenkinta.O privaciuose as nematau kazkokiu dideliu pranasumu,nes ten vaikai ka nori ta daro, nenori miegoti tai nemiega nori miega,na zodziu rezimo nulis,bet cia tik mano nuomone.
flight
QUOTE(knielita @ 2007 11 05, 16:19)
doh.gif  doh.gif Kaip matau jei leist tai verta leist tik i legalu privatu darzeli, bet Kaune ju nera.
*

Ir tikriausiai dar ilgai nebus. Nes pas mus sudarytos VISOS sąlygos - didžiulės biurokratinės kliūtys, nenormalūs mokesčiai ir t.t., kad tik legalių darželių (ir daug ko kito..) nebūtų. Deja.

Beje, kažkas forume jau buvo labai teisingai parašęs - legalius daržiukus pavyksta įkurti toli gražu ne tiems, kurie turi gražią idėją, atatinkamą išsilavinimą, patirtiers, žinių, nuoširdaus noro sukurti kažką gražaus ir t.t..Realiausias galimybes turi ne tie "idėjiniai", o "biznieriai" - turintys reikalingų protekcijų, pažinčių tą apeiti,anam duoti kyšį, turintys ne reikalingą išislavinimą, o reikalingą pradinį kapitalą ir pirmiausiai galvojantys tikrai ne apie jūsų vaikus, o apie savo biznį. tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(vejunestela @ 2007 11 16, 08:54)
O privaciuose as nematau kazkokiu dideliu pranasumu,nes ten vaikai ka nori ta daro, nenori miegoti tai nemiega nori miega,na zodziu rezimo nulis,bet cia tik mano nuomone.
*

Režimas - tai juk nebūtinai prievartinis pietų miegas (o jūs žinote, kokiu būdu auklėtojos darželiuose verčia nenorinčius miegoti? geriau nežinokite. ). Režimas taip pat yra ir pusryčiai to pačiu metu, ėjimas į lauką, žaidimai, savaitgalis ir kitos dienos ir t.t. ir t.t.
auksule
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 15, 07:41)
O tai norite pasakyti,kad geras pedagogas su tavo vaiku elgsis gerai tik tada kai atnesite dovanele g.gif
Kaip ir keliu policininkas paleis,jei duosite kysi,ar teisejas ispres jus byla teigiamai jei pamaloninsite "dovanele"
*

Na aš noriu pasakyti, kad už gerą geru atsilyginama..taip buvo ir bus..o jei tėvai nesusipranta uz kokius atlyginimus dirba aukletojos ir , kad jų greit nebeliks tai tegul ir veda į privačius darželius. Aš nesakau, kad tėvai kurie nieko neduos tai jų vaikas kentės, bet aš kalbu apie žmogišką tarimasi, apie tai kas tesėta.....kad vaikas jaustusi puikiai valstybiniame darže reikia labai nedaug...reikia nuoširdaus bendradarbiavimo su auklėtoja.. tada ir jai visai kitoks stimulas bus dirbti...KADA TĖVA ISIKIRS PAGALIAU

P.S.neturiu nieko pries ir prieš privačius darželius
flight
QUOTE(auksule @ 2007 11 16, 12:28)
o jei tėvai nesusipranta uz kokius atlyginimus dirba aukletojos ir , kad jų greit nebeliks tai tegul ir veda į privačius darželius.
*

Na, kad algos mažos, ne tik auklėtojų, bet ir pedagogų, gydytojų etc., tai ne tėvai turėtų "susiprasti" mirksiukas.gif

vejunestela
QUOTE(flight @ 2007 11 16, 12:17)
Papildyta:
Režimas - tai juk nebūtinai prievartinis pietų miegas (o jūs žinote, kokiu būdu auklėtojos darželiuose verčia nenorinčius miegoti? geriau nežinokite. ). Režimas taip pat yra ir pusryčiai to pačiu metu, ėjimas  į lauką, žaidimai, savaitgalis ir kitos dienos ir t.t. ir t.t.
*

nagi nagi tai kokiu budu?labai jau idomu pasidare bigsmile.gif Na as pateikiau tik viena pvz.kaip ten kas is tikruju as nzn tiesiog nematau reikalo moketi daug daugiau pinigu jei mano vaikui gerai ir valstybiniame darzelyje.
flight
QUOTE(vejunestela @ 2007 11 18, 16:10)
as nzn tiesiog nematau reikalo moketi daug daugiau pinigu jei mano vaikui gerai ir valstybiniame darzelyje.
*

Su šiuo visiškai sutinku ir džiaugiuosi, kad tavo vaikui gerai. Jei manajam ten būtų gerai, aš irgi tikrai pataupyčiau drinks_cheers.gif

O dėl migdymo, tai visaip būna, ir bausmės, ir išrengia tuos neklausančius vaikus doh.gif Žinau, kad anksčiau labai aktyviems vaikams auklėtojos duodavo net raminamųjų, kad miegotų ilgai blink.gif neteigiu, kad taip būtinai turi būti, linkiu, kad visiems pasisektų su auklėtojom, bet pagalvokite, kaip tai vienai moteriškei suvaldyti visą įsidūkusią bandą be tam tikros prievartos ir muštro? Būtent todėl aš už mažas grupes...
vejunestela
QUOTE(flight @ 2007 11 19, 11:44)
Su šiuo visiškai sutinku ir džiaugiuosi, kad tavo vaikui gerai. Jei manajam ten būtų gerai, aš irgi tikrai pataupyčiau  drinks_cheers.gif

O dėl migdymo, tai visaip būna, ir bausmės, ir išrengia tuos neklausančius vaikus  doh.gif Žinau, kad anksčiau labai aktyviems vaikams auklėtojos duodavo net raminamųjų, kad miegotų ilgai  blink.gif neteigiu, kad taip būtinai turi būti, linkiu, kad visiems pasisektų su auklėtojom, bet pagalvokite, kaip tai vienai moteriškei suvaldyti visą įsidūkusią bandą be tam tikros prievartos ir muštro? Būtent todėl aš už mažas grupes...
*

Kad tokie dalykai buvo tarybiniais laikais tai ir pati prisimenu kai maza buvau , bet dabar tai jau turbut pavieniai atvejai siais laikais, be abejo tikiu kad aukletoja ir pabara tuos neklauzadas , bet kad duotu raminamuju pirma karta girdziu.Beto turi buti kazkokia drausme, o tai jau jei viskas bus leidziama tai jau manau kad gali isaugti laikinukas smile.gif
juliux
Gaila, kad Kaune nėra privačių darželių. Mano kaimynkos proanūkis lanko Vilniuj privatų darželį, tai jau patenkinti, patenkinti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir vaikas ir tėvai ir seneliai. Vaikas jį lanko nuo metukų (dabar turi du), tai jau valgo su peiliu ir šakute, daug šneka (kas berniukam nelabai būdinga tokiam amžiuje). O ir pačiam mažyliui ten taip patinka... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip, kad manau, jei vaikui patinka, jei jis ten daug ko išmoksta, jei gerai ir tėveliams, tai galima ir daugiau pamokėt. Tuo labiau, kad vaikas jį gali pradėt lankyt nuo ankstyvesnio amžiaus mirksiukas.gif , ir niekas nesako, kad "tavo vaikas dar permažas vest į lopšelį"... doh.gif
Andora
QUOTE(juliux @ 2007 11 28, 14:57)
Mano kaimynkos proanūkis lanko Vilniuj privatų darželį, tai jau patenkinti, patenkinti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ir vaikas ir tėvai ir seneliai. Vaikas jį lanko nuo metukų (dabar turi du), tai jau valgo su peiliu ir šakute, daug šneka (kas berniukam nelabai būdinga tokiam amžiuje). O ir pačiam mažyliui ten taip patinka... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal žinai pavadinimą to darželio?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.