Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dalelė Afrikos mano Širdy..
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rashkyte
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 17:53)
4u.gif

Dabar gyvename taip pat gražiai, kaip ir prieš tai, gal net dar gražiau, nes jau pagaliau kartu. Atsikrausčiau su visais davo daiktais smile.gif

Ir dar geriau... neužilgo skrendu aplankyt jo šalies  wub.gif

p.s. šiandien 3 metai ir 10 mėn nuo mūsų pažinties  smile.gif
*

nuoshirdziai dziaugiuosi uz Jus wub.gif 4u.gif
camilla31
labai grazi istorija thumbup.gif
vietine1986
autorei kuo didziausios LAIMES ir SEKMES thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
sauni meiles istorija linkiu ateiti parsyti knyga su sia istorija tikiu kad ir toliau jums seksis puikiai tiek isbandymu atlaiket ir vis kartu wub.gif tikra meile aciu uz nuosabia istorija
grange
Dėkui wub.gif
Aušrytė
Gera skaityt laimingų žmonių laimingas istorijas.. wub.gif
Black Queen
Istorija isties nuostabi wub.gif kol perskaiciau visa tema... Visa gyvenima svajoju nuvykti i Japonija tai mano svajoniu salis visada svajojau apie vyra japona galvojau vaikam vardus(japoniskus) Bet sutikau lietuvos gyventoja (jis rusu tautybes) Tai mes su didziausiu noru spruktumem is sios Lietuvos, nes sioj fool.gif valsybej nieko gero nepasieksi... Si valsybe pati save zudo ir naikina tauta manau visas jaunimas ne seip sau emigruoja i uzsieni...
grange
Dėkui visoms 4u.gif
aimta
Nuostabi meiles istorija.... wub.gif

Geros Jums kloties mirksiukas.gif
Šąńźšóņźą
Labai patiko.
Norėčiau ax.gif
grange
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2010 01 30, 07:49)
Labai patiko.
Norėčiau  ax.gif
*

ko norėtum? biggrin.gif
Lotyna
Geriausios jums kloties ir nuostabios Valentino dienos 4u.gif
grange
Ačiū ax.gif
Valentino mes nešviančiam, mums svarbesnė vasario 6 ax.gif wub.gif
cake
nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
kaip sekasi jūsų gyvenimas? gal kokią naują istoriją turit? bigsmile.gif wub.gif
grange
QUOTE(RikY @ 2010 02 08, 19:55)
nerealu wub.gif  wub.gif  wub.gif 
kaip sekasi jūsų gyvenimas? gal kokią naują istoriją turit?  bigsmile.gif  wub.gif
*

smile.gif sekas gerai, kartu gyvenam, nesipykstam ir gerai smile.gif deja daugiau istorijų,kad ir kaip norėčiau, dar nėra..
cake
tai faina jums wub.gif kuo didžiausios sėkmės. 4u.gif
rakile
Aciu uz grazias akimirkas smile.gif
Alsė
labai graziai papasakota istorija wub.gif net sunku patiketi, kad dar buna tokiu istoriju smile.gif
grange
QUOTE(barbarisa @ 2010 02 20, 22:09)
labai graziai papasakota istorija wub.gif net sunku patiketi, kad dar buna tokiu istoriju smile.gif
*

Būna mirksiukas.gif
Butaforija
Labai nuostabi istorija wub.gif
grange
QUOTE(Butaforija @ 2010 02 21, 12:34)
Labai nuostabi istorija  wub.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maniakė*
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 00:05)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Kada dar susitiksite? ax.gif
grange
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 07, 06:09)
Kada dar susitiksite?  ax.gif
*

biggrin.gif už trijų val, kai grįš iš darbo biggrin.gif

4u.gif mes jau gyvenam kartu, vasarą bus du metai kai atsikrausčiau čia 4u.gif tiesa pirmus metus dirbau, tai gyvenom tik savaitgaliais ir paskiau dar vakarais atvykdavau, o n uo 2009 rugpjūčio galo galutinai atsikėliau su visom šmutkėm smile.gif
Maniakė*
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 10:28)
biggrin.gif  už trijų val, kai grįš iš darbo  biggrin.gif

4u.gif  mes jau gyvenam kartu, vasarą bus du metai kai atsikrausčiau čia 4u.gif tiesa pirmus metus dirbau, tai gyvenom tik savaitgaliais ir paskiau dar vakarais atvykdavau, o n uo 2009 rugpjūčio galo galutinai atsikėliau su visom šmutkėm smile.gif
*

Kaip smagu thumbup.gif tada thumbup.gif
o dabar ne į temą :aš apsirinku ar jūs buvote nusistačius kad turite vaiką g.gif blush2.gif
grange
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 08, 12:32)
Kaip smagu thumbup.gif  tada thumbup.gif
o dabar ne į temą :aš apsirinku ar jūs buvote nusistačius kad turite vaiką  g.gif  blush2.gif
*

apsirikai mirksiukas.gif dar neturim mirksiukas.gif
Puppy
Grazi istorija thumbup.gif
grange
QUOTE(Puppy @ 2010 07 20, 07:04)
Grazi istorija thumbup.gif
*

Malonu smile.gif

-----------------------------------

O mes šiandien paminėjom penktąsias metines wub.gif
Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena..
Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA wub.gif

ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu laugh.gif biggrin.gif
Nova
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 01:46)
O mes šiandien paminėjom penktąsias metines  wub.gif
Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena..
Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA  wub.gif

ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu laugh.gif  biggrin.gif
*

Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta... Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta smile.gif wub.gif Juk taip viskas miela ir pazistama, kiekvienas jausmas, kiekvienas isgyvenimas, ir tas sirdies sustojimas akimirkai, kai pamatai oro uoste ateinanti ji, - zmogu, kurio realybeje niekada nematei, bet, atrodo, pazinojai visa gyvenima...
Sveikinu jus abu su tuoktuvemis wub.gif
grange
QUOTE(Nova @ 2011 03 13, 21:45)
Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta...  Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta smile.gif  wub.gif Juk taip viskas miela ir pazistama, kiekvienas jausmas, kiekvienas isgyvenimas, ir tas sirdies sustojimas akimirkai, kai pamatai oro uoste ateinanti ji, - zmogu, kurio realybeje niekada nematei, bet, atrodo, pazinojai visa gyvenima...
Sveikinu jus abu su tuoktuvemis  wub.gif
*

4u.gif dėkui
loginas
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 00:46)
ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu laugh.gif  biggrin.gif
*

kaip romantiška wub.gif Tik tas šmutkių sumetimas neinternetinis labai iš konteksto iškrinta.
grange
QUOTE(loginas @ 2011 05 26, 19:45)
Tik tas šmutkių sumetimas neinternetinis labai iš konteksto iškrinta.
*

ką ką, nesupratau?
ax.gif
*Izidė*
labai grazi istorija, ir sveikinimai sutuoktuviu proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
grange
QUOTE(*Izidė* @ 2011 07 10, 18:29)
labai grazi istorija, ir sveikinimai sutuoktuviu proga 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
*

Ačiū Ačiū...
tik nesimaišykit, "tuoktuvės" tebuvo virtualus pasižaidimas-pasipraktikavimas smile.gif
emiljana
1952 m. Budapešte įvyko rabinų suvažiavimas. Vienas iš jo organizatorių rabinas Emanuelis Rabinovičius pareiškė: „Mes turime suprasti, kad pats stipriausias mūsų ginklas yra rasistiniai prieštaravimai. Ilgą laiką įtikinėdami tamsiaodes rases, kad jos ilgus amžius kentė baltojo žmogaus prievartą ir išnaudojimą, mes pajėgsime jiems primesti savo rasinę sampratą. Amerikoje mes tikimės laimėti ypatingu būdu. Kurstydami negrus prieš baltuosius, mes tuo pačiu metu pabandysime įskiepyti baltiesiems kaltės kompleksą už negrų išnaudojimą ir kančias. Paskui mes padėsime negrams siekti pažangos visose gyvenimo srityse, kiekvienoje profesijoje, sporto ir pasilinksminimo pasaulyje. Turėdami tokį prestižą, negrai laisvai galės vesti baltąsias moteris ir padės pamatus kitam procesui, kuris galutinai mums leis pasiekti Amerikoje pagrindinį mūsų tikslą. Todėl jau šiandien galiu jums pareikšti, kad dabar gimsta paskutinė baltųjų vaikų karta. Mūsų organizaciniai komitetai vardan taikos ir rasinės įtampos sumažinimo uždraus baltųjų žmonių santykiavimą tik su baltaisiais. Tokiu būdu baltoji rasė išnyks, nes juodojo ir baltojo kraujomaiša nulems baltojo žmogaus išnykimą, ir pats pavojingiausias mūsų priešas išliks tik atmintyje. Tada ateis dešimties tūkstančių mūsų eros metų, taikos ir pertekliaus metų, judėjų taikos (Pax Judaic), ir mūsų rasė besąlygiškai valdys visą pasaulį. Mūsų viršesnis intelektas leis mums viešpatauti ir valdyti visą pasaulį, apgyventą mažiau išsilavinusių žmonių“.

kiska13
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 01:46)
Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA  wub.gif

ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu
*

Grazi istorija wub.gif svarbiausiai,kad esate laiminga thumbup.gif
Gera atrakcija sugalvojot bigsmile.gif
grange
QUOTE(emiljana @ 2011 07 16, 11:27)

nu ir ką dabar???

QUOTE(kiska13 @ 2011 07 16, 11:35)
Grazi istorija  wub.gif svarbiausiai,kad esate laiminga  thumbup.gif
Gera atrakcija sugalvojot  bigsmile.gif
*

tikrai taip, esu smile.gif
Meskute5
Turbut niekada netekeciau uz kitataucio, man nepatinka jokie vyrai, isskyrus lietuvius. Bet manau, kad pagrindinis uzdavinys zmogui siam gyvenime - buti laimingam.. Todel koks skirtumas kas su kuo tuokiasi, svarbu zmones butu mylimi, mylintys ir laimingi. Ar oda tamsi ar sviesi, sirdi turim kiekvienas. Geriau mylintis juodaodis, nei Vingiu Jonas ant krosnies.
O tai piktai moteriskei linkiu vietoj perdeto patriotiskumo i sirdi isileisti meile ir laime.
grange
QUOTE(Meskute5 @ 2011 07 16, 11:49)
Bet manau, kad pagrindinis uzdavinys zmogui siam gyvenime - buti laimingam.. Todel koks skirtumas kas su kuo tuokiasi, svarbu zmones butu mylimi, mylintys ir laimingi. Ar oda tamsi ar sviesi, sirdi turim kiekvienas. Geriau mylintis juodaodis, nei Vingiu Jonas ant krosnies.

tikrai taip.
Taip jau gyvenime būna, kad esi susikūrus tam tikrus prioritetus, svajones gal būt, kaip norėtum kad būtų, bet meilė toks dalykas, kad ateina ir viską sujaukia, ir tuo momentu negalvoji, kad kažko tikėjais kitaip, kai pasijunti besąlygiškai laiminga, mylinti ir mylima.
Meskute5
Man pati graziausia pramogu pasaulio pora HEIDI KLUM ir SEAL.. Net per ekrana ir nuotraukose is ju sklinda siluma ir meile..

Beje, juodaodziai ir visi kiti tamsiaodziai vyrai labiau myli vaikus, nei europieciai baltaodziai ir visi kiti. Kai kuriose salyse net vaiku namu nera. Tai koks skirtumas kas su kuo ir kada susimakaluos biggrin.gif kad mes tik butume laimingos, kad musu vaikai butu laimingi sotus ir sveiki 4u.gif
grange
QUOTE(Meskute5 @ 2011 07 16, 12:44)
Man pati graziausia pramogu pasaulio pora HEIDI KLUM ir SEAL.. Net per ekrana ir nuotraukose is ju sklinda siluma ir meile..

Beje, juodaodziai ir visi kiti tamsiaodziai vyrai labiau myli vaikus, nei europieciai baltaodziai ir visi kiti. Kai kuriose salyse net vaiku namu nera. Tai koks skirtumas kas su kuo ir kada susimakaluos  biggrin.gif  kad mes tik butume laimingos, kad musu vaikai butu laimingi sotus ir sveiki  4u.gif
*

man ir jie patinka smile.gif

o dėl tos meilės vaikams, tai kaži ar taip jau yra, sunku gi tokius dalykus išmatuot šiaip smile.gif
kiekvienas gi savo vaiką myli labiausiai...
dėl juodaodžių , marokiečių, turkų pvz. gal toks įspūdis susidarė, kad jų šeėimos visada būna didelės, keturi, penki, šeši ir daugiau vaikų, tai gal dėl to smile.gif
o dėl vaikų namų, čia tiesa, pas mus pvz jų ir nėra man atrodo g.gif arba kitaip vadinas. bet greičiausiai valstybė sugeba pasirūpinti jei tokių atsiranda, kas nenori augint...
JM
Grazi istorija wub.gif meile,jaunyste,entuziazmas wub.gif
Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema.
O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi 4u.gif Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t.
Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau biggrin.gif tongue.gif
grange
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 16, 15:43)
Grazi istorija wub.gif meile,jaunyste,entuziazmas wub.gif
Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema.
O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi 4u.gif Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t.
Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau biggrin.gif  tongue.gif
*

prajuokinai su ta knyga biggrin.gif
nors yra tiesos, kad visas tas entuziazmas kažkiek apmažėjo, na nebėra taip, kad lauki, dienas skaičiuoji kada susitiksi, tada susitinki savaitei ar dviem, ir vėl namo, ir vėl lauki.... tai buvo kitoks gyvenimas. toks, į kurį nelabai norėčiau sugrįžt, nes buvo bais sunku atskirai tiek išbūt doh.gif
gal todėl kaskart kai važiuoju namo į lt, laukiu kada grįšiu čia, laukiu to nerimo širdy kada pamatysiu ir pan...
Dabar jau beveik trys metai čia gyvenu, tai kaip pasakyt, žinoma, kad atsirado kiti išgyvenimai, potyriai ir pan. bet nebe tokie, kokie buvo prieš atvykstant. tai jau kitas etapas.. Bet taip ir turi būt, juk gyvenimas nestovi vietoj smile.gif
O kad neberašau tai.... tema juk buvo "romantiškiausias mano gyvenimo vakaras", tai jį ir aprašiau pirmam poste, o daugiau kur sekė klausimai ar komentarai per tuos metus, tai taip viskas išsirutuliojo mirksiukas.gif bet nemanau, kad esu įpareigoti aprašinėti mano gyvenimą su detalėm kas vyksta toliau mirksiukas.gif
Nebent jei dar koks staigus posūkis būtų smile.gif

jei neskaitei, tai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=535109 aprašiau abiejų kelionę į jo šalį, vienas iš didesnių įvykių mano gyvenime... rolleyes.gif
zebrina
thumbup.gif Nuostabi istorija wub.gif Prisedau tik trumpam pasiskaityt,o va žiuriu kad perskaiciau iki paskutinio puslapio..labai smalsu buvo laukt tesinio biggrin.gif
Sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif
Darbštuolių Skrynia
grazu wub.gif
Jazira
Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar irs noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2012 02 06, 00:01)
Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar ir noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums  4u.gif
*

grange
QUOTE(Jazira @ 2012 02 05, 23:02)
Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar irs noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums  4u.gif

wub.gif dėkui , pirmiausiai sielą ir pažinau, tai turėjo būt graži smile.gif

Šiandien, beje, minim 6tąsias metines wub.gif vieniems tai TIK, bet man jau NET smile.gif
Blakstute
wub.gif
Eleina
Grange, fantastika wub.gif
buvau ir as apturejus panasu vakara ir panasius santykiu ne lietuvoj smile.gif tik pabaiga pas mus kitokia, as grizau i LT po poros metu smile.gif
o jums linkiu, kad visada, kai tik buna sunku ar kai kyla abejoniu, tiesiog prisiminti tas pirmas dienas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.