Rashkyte
2009 12 07, 05:21
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 17:53) Dabar gyvename taip pat gražiai, kaip ir prieš tai, gal net dar gražiau, nes jau pagaliau kartu. Atsikrausčiau su visais davo daiktais  Ir dar geriau... neužilgo skrendu aplankyt jo šalies  p.s. šiandien 3 metai ir 10 mėn nuo mūsų pažinties  nuoshirdziai dziaugiuosi uz Jus
camilla31
2010 01 09, 11:49
labai grazi istorija
vietine1986
2010 01 09, 23:17
Dėkui
Aušrytė
2010 01 18, 19:17
Gera skaityt laimingų žmonių laimingas istorijas..
Black Queen
2010 01 19, 00:44
Istorija isties nuostabi  kol perskaiciau visa tema... Visa gyvenima svajoju nuvykti i Japonija tai mano svajoniu salis visada svajojau apie vyra japona galvojau vaikam vardus(japoniskus) Bet sutikau lietuvos gyventoja (jis rusu tautybes) Tai mes su didziausiu noru spruktumem is sios Lietuvos, nes sioj  valsybej nieko gero nepasieksi... Si valsybe pati save zudo ir naikina tauta manau visas jaunimas ne seip sau emigruoja i uzsieni...
Dėkui visoms
Nuostabi meiles istorija.... Geros Jums kloties
Šąńźšóņźą
2010 01 30, 08:49
Labai patiko. Norėčiau
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2010 01 30, 07:49) Labai patiko. Norėčiau  ko norėtum?
Geriausios jums kloties ir nuostabios Valentino dienos
Ačiū Valentino mes nešviančiam, mums svarbesnė vasario 6
QUOTE(RikY @ 2010 02 08, 19:55)  sekas gerai, kartu gyvenam, nesipykstam ir gerai  deja daugiau istorijų,kad ir kaip norėčiau, dar nėra..
tai faina jums  kuo didžiausios sėkmės.
Aciu uz grazias akimirkas
labai graziai papasakota istorija  net sunku patiketi, kad dar buna tokiu istoriju
QUOTE(barbarisa @ 2010 02 20, 22:09) labai graziai papasakota istorija  net sunku patiketi, kad dar buna tokiu istoriju  Būna
Butaforija
2010 02 21, 12:34
Labai nuostabi istorija
Maniakė*
2010 05 07, 06:09
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 00:05) Kada dar susitiksite?
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 07, 06:09) Kada dar susitiksite?   už trijų val, kai grįš iš darbo  mes jau gyvenam kartu, vasarą bus du metai kai atsikrausčiau čia  tiesa pirmus metus dirbau, tai gyvenom tik savaitgaliais ir paskiau dar vakarais atvykdavau, o n uo 2009 rugpjūčio galo galutinai atsikėliau su visom šmutkėm
Maniakė*
2010 05 08, 12:32
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 10:28) Kaip smagu  tada o dabar ne į temą :aš apsirinku ar jūs buvote nusistačius kad turite vaiką
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 08, 12:32) Kaip smagu  tada o dabar ne į temą :aš apsirinku ar jūs buvote nusistačius kad turite vaiką  apsirikai  dar neturim
Grazi istorija
QUOTE(Puppy @ 2010 07 20, 07:04) Grazi istorija  Malonu ----------------------------------- O mes šiandien paminėjom penktąsias metines Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena.. Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 01:46) O mes šiandien paminėjom penktąsias metines Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena.. Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu  Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta... Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta  Juk taip viskas miela ir pazistama, kiekvienas jausmas, kiekvienas isgyvenimas, ir tas sirdies sustojimas akimirkai, kai pamatai oro uoste ateinanti ji, - zmogu, kurio realybeje niekada nematei, bet, atrodo, pazinojai visa gyvenima... Sveikinu jus abu su tuoktuvemis
QUOTE(Nova @ 2011 03 13, 21:45) Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta... Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta  Juk taip viskas miela ir pazistama, kiekvienas jausmas, kiekvienas isgyvenimas, ir tas sirdies sustojimas akimirkai, kai pamatai oro uoste ateinanti ji, - zmogu, kurio realybeje niekada nematei, bet, atrodo, pazinojai visa gyvenima... Sveikinu jus abu su tuoktuvemis   dėkui
loginas
2011 05 26, 19:45
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 00:46) ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu  kaip romantiška  Tik tas šmutkių sumetimas neinternetinis labai iš konteksto iškrinta.
QUOTE(loginas @ 2011 05 26, 19:45) Tik tas šmutkių sumetimas neinternetinis labai iš konteksto iškrinta. ką ką, nesupratau?
*Izidė*
2011 07 10, 18:29
QUOTE(*Izidė* @ 2011 07 10, 18:29) Ačiū Ačiū... tik nesimaišykit, "tuoktuvės" tebuvo virtualus pasižaidimas-pasipraktikavimas
emiljana
2011 07 16, 11:27
1952 m. Budapešte įvyko rabinų suvažiavimas. Vienas iš jo organizatorių rabinas Emanuelis Rabinovičius pareiškė: Mes turime suprasti, kad pats stipriausias mūsų ginklas yra rasistiniai prieštaravimai. Ilgą laiką įtikinėdami tamsiaodes rases, kad jos ilgus amžius kentė baltojo žmogaus prievartą ir išnaudojimą, mes pajėgsime jiems primesti savo rasinę sampratą. Amerikoje mes tikimės laimėti ypatingu būdu. Kurstydami negrus prieš baltuosius, mes tuo pačiu metu pabandysime įskiepyti baltiesiems kaltės kompleksą už negrų išnaudojimą ir kančias. Paskui mes padėsime negrams siekti pažangos visose gyvenimo srityse, kiekvienoje profesijoje, sporto ir pasilinksminimo pasaulyje. Turėdami tokį prestižą, negrai laisvai galės vesti baltąsias moteris ir padės pamatus kitam procesui, kuris galutinai mums leis pasiekti Amerikoje pagrindinį mūsų tikslą. Todėl jau šiandien galiu jums pareikšti, kad dabar gimsta paskutinė baltųjų vaikų karta. Mūsų organizaciniai komitetai vardan taikos ir rasinės įtampos sumažinimo uždraus baltųjų žmonių santykiavimą tik su baltaisiais. Tokiu būdu baltoji rasė išnyks, nes juodojo ir baltojo kraujomaiša nulems baltojo žmogaus išnykimą, ir pats pavojingiausias mūsų priešas išliks tik atmintyje. Tada ateis dešimties tūkstančių mūsų eros metų, taikos ir pertekliaus metų, judėjų taikos (Pax Judaic), ir mūsų rasė besąlygiškai valdys visą pasaulį. Mūsų viršesnis intelektas leis mums viešpatauti ir valdyti visą pasaulį, apgyventą mažiau išsilavinusių žmonių.
kiska13
2011 07 16, 11:35
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 01:46) Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu Grazi istorija  svarbiausiai,kad esate laiminga Gera atrakcija sugalvojot
QUOTE(emiljana @ 2011 07 16, 11:27)
nu ir ką dabar??? QUOTE(kiska13 @ 2011 07 16, 11:35) Grazi istorija  svarbiausiai,kad esate laiminga Gera atrakcija sugalvojot  tikrai taip, esu
Meskute5
2011 07 16, 11:49
Turbut niekada netekeciau uz kitataucio, man nepatinka jokie vyrai, isskyrus lietuvius. Bet manau, kad pagrindinis uzdavinys zmogui siam gyvenime - buti laimingam.. Todel koks skirtumas kas su kuo tuokiasi, svarbu zmones butu mylimi, mylintys ir laimingi. Ar oda tamsi ar sviesi, sirdi turim kiekvienas. Geriau mylintis juodaodis, nei Vingiu Jonas ant krosnies. O tai piktai moteriskei linkiu vietoj perdeto patriotiskumo i sirdi isileisti meile ir laime.
QUOTE(Meskute5 @ 2011 07 16, 11:49) Bet manau, kad pagrindinis uzdavinys zmogui siam gyvenime - buti laimingam.. Todel koks skirtumas kas su kuo tuokiasi, svarbu zmones butu mylimi, mylintys ir laimingi. Ar oda tamsi ar sviesi, sirdi turim kiekvienas. Geriau mylintis juodaodis, nei Vingiu Jonas ant krosnies.
tikrai taip. Taip jau gyvenime būna, kad esi susikūrus tam tikrus prioritetus, svajones gal būt, kaip norėtum kad būtų, bet meilė toks dalykas, kad ateina ir viską sujaukia, ir tuo momentu negalvoji, kad kažko tikėjais kitaip, kai pasijunti besąlygiškai laiminga, mylinti ir mylima.
Meskute5
2011 07 16, 12:44
Man pati graziausia pramogu pasaulio pora HEIDI KLUM ir SEAL.. Net per ekrana ir nuotraukose is ju sklinda siluma ir meile.. Beje, juodaodziai ir visi kiti tamsiaodziai vyrai labiau myli vaikus, nei europieciai baltaodziai ir visi kiti. Kai kuriose salyse net vaiku namu nera. Tai koks skirtumas kas su kuo ir kada susimakaluos  kad mes tik butume laimingos, kad musu vaikai butu laimingi sotus ir sveiki
QUOTE(Meskute5 @ 2011 07 16, 12:44) Man pati graziausia pramogu pasaulio pora HEIDI KLUM ir SEAL.. Net per ekrana ir nuotraukose is ju sklinda siluma ir meile.. Beje, juodaodziai ir visi kiti tamsiaodziai vyrai labiau myli vaikus, nei europieciai baltaodziai ir visi kiti. Kai kuriose salyse net vaiku namu nera. Tai koks skirtumas kas su kuo ir kada susimakaluos  kad mes tik butume laimingos, kad musu vaikai butu laimingi sotus ir sveiki  man ir jie patinka  o dėl tos meilės vaikams, tai kaži ar taip jau yra, sunku gi tokius dalykus išmatuot šiaip kiekvienas gi savo vaiką myli labiausiai... dėl juodaodžių , marokiečių, turkų pvz. gal toks įspūdis susidarė, kad jų šeėimos visada būna didelės, keturi, penki, šeši ir daugiau vaikų, tai gal dėl to  o dėl vaikų namų, čia tiesa, pas mus pvz jų ir nėra man atrodo  arba kitaip vadinas. bet greičiausiai valstybė sugeba pasirūpinti jei tokių atsiranda, kas nenori augint...
Grazi istorija  meile,jaunyste,entuziazmas Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema. O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi  Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t. Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 16, 15:43) Grazi istorija  meile,jaunyste,entuziazmas Bet kazkaip pradejus kartu gyventi neberadau postuose to didziulio dziugesio,nebera tolesnio pasakojimo,tik sausi faktai-laiminga,viskas gerai,kiti klausymai nebe i tema. O juk ta dalele Afrikos granges sirdyje turetu tik dideti,meile vieseti,aprasymu daugeti,nes viskas juk tik priesakyje suejus kartu gyventi  Nauji potyriai,nauji isgyvenimai,romantiskos akimirkos ir t.t. Aisku tai kisimasis i asmenini gyvenima,bet jei tas asmeninis gyvenimas savo noru paviesinamas tai butu smagu,kaip ir knyga skaityti toliau  prajuokinai su ta knyga nors yra tiesos, kad visas tas entuziazmas kažkiek apmažėjo, na nebėra taip, kad lauki, dienas skaičiuoji kada susitiksi, tada susitinki savaitei ar dviem, ir vėl namo, ir vėl lauki.... tai buvo kitoks gyvenimas. toks, į kurį nelabai norėčiau sugrįžt, nes buvo bais sunku atskirai tiek išbūt gal todėl kaskart kai važiuoju namo į lt, laukiu kada grįšiu čia, laukiu to nerimo širdy kada pamatysiu ir pan... Dabar jau beveik trys metai čia gyvenu, tai kaip pasakyt, žinoma, kad atsirado kiti išgyvenimai, potyriai ir pan. bet nebe tokie, kokie buvo prieš atvykstant. tai jau kitas etapas.. Bet taip ir turi būt, juk gyvenimas nestovi vietoj O kad neberašau tai.... tema juk buvo "romantiškiausias mano gyvenimo vakaras", tai jį ir aprašiau pirmam poste, o daugiau kur sekė klausimai ar komentarai per tuos metus, tai taip viskas išsirutuliojo  bet nemanau, kad esu įpareigoti aprašinėti mano gyvenimą su detalėm kas vyksta toliau Nebent jei dar koks staigus posūkis būtų  jei neskaitei, tai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=535109 aprašiau abiejų kelionę į jo šalį, vienas iš didesnių įvykių mano gyvenime...
zebrina
2011 07 17, 08:43
Darbštuolių Skrynia
2011 10 28, 15:40
grazu
Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar irs noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums Papildyta:QUOTE(Jazira @ 2012 02 06, 00:01) Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar ir noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums 
QUOTE(Jazira @ 2012 02 05, 23:02) Nesistebiu, kad isimylejot, etiopai labai grazus zmones. As kazkodel dar irs noriu tiket, kad graziu zmoniu ir sielos grazios. Sekmes jums   dėkui , pirmiausiai sielą ir pažinau, tai turėjo būt graži Šiandien, beje, minim 6tąsias metines  vieniems tai TIK, bet man jau NET
Blakstute
2012 02 06, 18:21
Grange, fantastika buvau ir as apturejus panasu vakara ir panasius santykiu ne lietuvoj  tik pabaiga pas mus kitokia, as grizau i LT po poros metu o jums linkiu, kad visada, kai tik buna sunku ar kai kyla abejoniu, tiesiog prisiminti tas pirmas dienas
|
|