Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dalelė Afrikos mano Širdy..
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
grange
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 04 20, 08:56)
tai kaip čia atsiliksi nuo sekliukų kompanijos  biggrin.gif
Liuks ir nuotraukos ir kaip  žmogeliukas  faina  mirksiukas.gif

friends.gif Ačiū
Marsella
Tikrai labai graži istorija, įsivaizduoju kaip tavo širdelė spurdėjo laukiant to pirmojo susitikimo blush2.gif wub.gif
grange
QUOTE(Marsella @ 2007 04 30, 16:30)
Tikrai labai graži istorija, įsivaizduoju kaip tavo širdelė spurdėjo laukiant to pirmojo susitikimo blush2.gif  wub.gif
*

...ir vis dar tebespurda prieš keikvieną susitikimą, tik tiek, kad jau žinau su kuo susitiksiu ir ką išvysiu ax.gif
gretadan
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
grange
QUOTE(gretadan @ 2007 05 01, 19:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

4u.gif

pastebėjau, kad tavo vestuvės tą pačią dieną kada aš išvažiuosiu pas jį laugh.gif
Bonpari
QUOTE(grange @ 2007 05 01, 19:35)
pastebėjau, kad tavo vestuvės tą pačią dieną kada aš išvažiuosiu pas jį laugh.gif
*

niekas gyvenime nevyksta siaip sau lotuliukas.gif gal tuoj ir vesele pakvips wub.gif
grange
QUOTE(naaringiux @ 2007 05 01, 19:40)
niekas gyvenime nevyksta siaip sau  lotuliukas.gif gal tuoj ir vesele pakvips  wub.gif
*

blink.gif lotuliukas.gif nebekomentuosiu gal......... laugh.gif

paprašiau moderatorės,kad išimtų foto cool.gif
grange
ax.gif
biški ne čia įrašius buvau
Makalius
QUOTE(grange @ 2007 04 19, 17:51)
ax.gif  ačiū...

atsekei ania  biggrin.gif
*

Ale gi ir aš atsekiau blush2.gif
grange
QUOTE(Makalius @ 2007 05 27, 16:16)
Ale gi ir aš atsekiau  blush2.gif
*

blink.gif

ir ką pasakysi ax.gif
Makalius
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 17:42)
blink.gif

ir ką pasakysi  ax.gif
*

Nu tai kad gi tik gerus žodžius bigsmile.gif
grange
Nu tai smagu girdėt ax.gif
Astta
kokia grazi istorija wub.gif
grange
QUOTE(Astta @ 2007 05 31, 15:47)
kokia grazi istorija  wub.gif
*

bigsmile.gif aha ką čia matau ax.gif
Ačiū mirksiukas.gif
grange
wub.gif vakar buvo lygiai metai nuo pirmo mūsų realaus susitikimo... ir vos ne tą patį pergyvenau vėl ax.gif vėl teko patirti kelionės jaudulį, tų paskutinių minučių jaudulį, kai laukiau lagamino ir žinojau, kad u- stiklinių durų išvysiu jį.. wub.gif po gan ilgo nesimatymo..

iš didelės minios atskyriau jį greitai, tų rudų žybsinčių akių nepamatyti negali.. biggrin.gif
Samsung
wub.gif wub.gif kokia grazi istorija, neitiketina, kad taip gali vykti, susipazysta internetu, paskiau taip bendrauja, susitinka retai ir rysis vistiek nenutruksta.
sekmes jums 4u.gif wub.gif
grange
4u.gif 4u.gif dekui
MIKIENĖ
QUOTE(Samsung @ 2007 07 11, 17:10)
wub.gif  wub.gif  kokia grazi istorija, neitiketina, kad taip gali vykti, susipazysta internetu, paskiau taip bendrauja, susitinka retai ir rysis vistiek nenutruksta.
sekmes jums  4u.gif  wub.gif
*

Žinau iš savo patirties:kuo rečiau susitinki,tuo labiau pasiilgsti vienas kito.O tada jau susitikimas būna nepakartojamas.Taip ir mes tris mėnesius buvom atskirai,kai maniškis uždarbiavo Airijoje,kol aš pas jį nenuvažiavau.Buvo toks nuostabus jausmas pamatyti savo mylimąjį po tiek laiko wub.gif wub.gif 4u.gif
Ridisiukas
O jis lietuvis ar anglas???
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu mirksiukas.gif
grange
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 24, 15:01)
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu

g.gif ar maniskis?

nei tas, nei tas, jei cia man klausimas... Jis afrikietis mirksiukas.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 24, 16:01)
Na koks ten bebutu, jei tavo sirdele jaucia suradusi antra puse tai ir smagu  mirksiukas.gif
*

Na ,o jei manęs klausi,tai maniškis gryniausias lietuvis. biggrin.gif lotuliukas.gif
Oi sunku būti dviem sielom atskirai...
Džiaugiuosi,kad likau pas jį Airijoje ir nesigailiu,bent užsidirbom pinigučių tongue.gif thumbup.gif .Dabar jau kuriam gyvenimą Lietuvoje.
juso
Aš visą laiką labai skeptiškai žiūrėjau i internetines pažintis, bet paskaičius tavo istoriją, matau, kad daug kas gyvenime įmanoma iš meilės....Įsivaizduoju, kaip sunku, kad negalit visą laiką būti kartu, bet užtat tie susitikimai tokie saldūs, jaučiasi tas saldumas iš tavo pasakojimų tongue.gif
Bet ar įmanoma visą laiką mylėti vienas kitą per atstumą, vis tiek ar negalvojat kažkaip kartu kurtis kuriam nors pasaulio kampelyje?
Kantrybės ir meilės linkiu tau....
grange
QUOTE(juso @ 2007 07 25, 11:06)
Aš visą laiką labai skeptiškai žiūrėjau i internetines pažintis, bet paskaičius tavo istoriją, matau, kad daug kas gyvenime įmanoma iš meilės....Įsivaizduoju, kaip sunku, kad negalit visą laiką būti kartu, bet užtat tie susitikimai tokie saldūs, jaučiasi tas saldumas iš tavo pasakojimų  tongue.gif
Bet ar įmanoma visą laiką mylėti vienas kitą per atstumą, vis tiek ar negalvojat kažkaip kartu kurtis kuriam nors pasaulio kampelyje?
Kantrybės ir meilės linkiu tau....

Zinok as pries ji taip pat labai skeptiskai ziurejau, o pokalbiai pazinciu svetainese tai cia buvo is vis ne man. na siaip su juo ir ne per ten , o per skaipa susipazinom... jis ieskojo kontaktu del darbo, uzkliuvo mano profilyje esantys zodziai, tai ir parase. o as tuo metu kaip tik viska jungiau lauk jau... ir tik sekundziu reikalas, buciau nepamacius zinutes,ir tai ta vakara net nesnekejom, pasakiau kad einu miegot kita kart.. nuo to viskas ir prasidejo, nes nuo pirmu minuciu viskas kibo, kalbos liejos kaip su senu geru draugu wub.gif
taip, ziauriai sunku kartais, kai ne visa laik pavyskta buti kartu. bet kai zinai, kad tos dienos mazeja, tai vis geriau pasidaro.....ir kaip jis sake - jei tai tikra meile, mes nuo jos nepabegsim... Ne 18 metu vaikis yra, zaidimu nezais. tas man patinka...

o siaip ne ne, mes visa laika taip buti nezadam, jokiais budais taip negaleciau. daabr tas atstumas yra tik del to, kad mano mokslai nebaigti, ir aciu die, liko paskutiniai metai, jei jis butu atsirades pirmaisiais, tai nezinau kaip butu buve.... unsure.gif o dabar susitinkam per sventes ir dabar vasara leidziu kartu, grysiu rugseji, per ateinancius metus, jei viskas gerai toliau, aisku, susitiksim, o jau pabaigus reiks kazka ziuret, kur bazuotis abiems kartu, nes taip gyvent tai tikrai nesamone.
As noriu seimos wub.gif tai va...

Dekui mirksiukas.gif
*sniegena*
Labai grazi istorija wub.gif ax.gif
Sekmes 4u.gif
grange
bigsmile.gif bigsmile.gif oo...
|Nugi aciu mirksiukas.gif
Wedi
mirksiukas.gif oo kokia egzotiska pazintis ir grazi istorija. Sekmes jums
grange
ax.gif Dėkui..
Ryt bus metai ir 7 mėn kaip mes pažįstami wub.gif
astriuke
QUOTE(grange @ 2006 08 11, 15:10)
Papasakosiu savo pati isimintiniausia ir niekada jau nebepakartojama vakara mano gyvenime...

Pradziai, nuo ko viskas prasidejo...
20006 02 06- osios vakaras, kada mano gyvenimas pasikeite, kai visai netiketai, interneto platybese sutikau ji - toki sirdziai artima zmogu, su kuriuo be galo gera, ramu, kuri be galo isimylejau laikui einant..
Menesiai ejo (nors ju buvo tik 5), artejo diena,kada galesim pamatyti vienas kita, kada bus pirmas bucinys, pirmas apsikabinimas...
Ir stai as jau pakuojuos daiktus, sirdele dauzos, nes uz keliu dienu bus TAS vakaras. Sekanti diena - as jau lektuve.. dar kelios praleistos dienos svetur, su seniai matytais zmonemis, bet sirdeleje ir mintyse vien tik jis, ir pagaliau, isauso tos dienos rytas! Vel daiktai pakuojami, sirdis plaka dar tankiau, rankos prakaituoja kaip niekada, atrodo, kad vaziuoju susitikti su Anglijos karaliene  doh.gif  - juk tai mano zmogus, kuri pazystu geriau nei ka nors kita, kuriuo pasitikiu, bet stresas yra, nes tai pirmas realus musu susitikimas, o ne per kompiuterio ekrana. Autobuise nerandu vietos, kelione ilga is vienos salies puses i kita... laiko dar daug, bet minutes tirpsta.. zinutes plaukia viena po kitos, kad neuzilgo isvysim viens kita.. ir su paskutinemis neissakytomis svajonemis uzmiegu...prabundu po geru keliu valandu. Jau ir Londonas netoli.Jeeei As jau Londone, viskas, keliasdesimt minuciu ir sutiksiu savo likima. Mane supras tik tos, kurios ta pati pergyveno, sirdis tikrai dauzosi, atrodo ,kad salia sedintis arabas ja gali jausti, nes vis zvilgcioja tokiu nustebusiu zvilgsniu ko as cia taip nerimauju! rankos dreba, pati musitausi ir nesuprantu del ko!  doh.gif  viskas. as jau vietoj, stoty. imu telefona skambinti, pasirodo, jis uzstrigo kazkur metro... na ka, nieko nelieka kaip laukti. praeina puse valandos, valanda, vel kruva sms, kad jau tuoj.. viena akimirka pagalvojau,kad gal nebevaziuok, nes man is tu nervu sirdis sustos! nezianu del ko taip nervinaus, isivaizdavau kaip viskas bus ir daresi baisu.. buvau pavargusi po 8 val keliones+ 2 valandu laukimo stoti nenorejau nieko, tik greiciau vaziuoti kur nors, kur galesiu nusiprausti ir pamiegoti...
Is toli pamatau ateinanti ji... Viskas, mano sirdis sekundei sustojo! nemeluoju  lotuliukas.gif  jauciaus be galo keistai ir tuo pat metu laimingiausia pasaulyje... viskas vyko taip greitai net nebepamenu ka sakem vienas kitam, apsikabinom ir stovejom, pasibuciavom.... ir negalejau patiketi kad as su juo, galiu ji liesti, matyti, apkabinti. Atsisukusi pamaciau ta pati araba taip pat kazko laukianti stoti! jis nusijuoke, turbut suprato,del ko buvo visas tas neramumas autobuse!!! daugiau viskas vyko kosminiu greiciu, nepajutau kaip gryzome ten, kur apsistojome... sako, pailsek, eisim kai kur. o as taip norejau miego...  blush2.gif
Isejom, nusivede i tradicini Etiopijos restorana. Apie ka net svajot nesvajojau, kad galiu pamatyti savom akim, paragauti ju maisto.. deja, buvom ne vieni, tad viskas vyko santuriau, bet buvo be galo faina... muzika, dainos, zodziai..negirdejau nieko aplinkui, tik maciau ji ir galvojau kaip cia greiciau is cia pabegus..  blush2.gif
Susiruosem iseiti apie vidurnakti. Padaveja dave sveciu knyga irasyti ka nors, nes mate, kad ryskiai pirma karta esu cia..
irasiau dviem kalbom "Aciu uz dalele Afrikos mano sirdy.."
Buvau pirmoji ir galbut paskutine Lietuvaite palikusi parasa toj sveciu knygoj...
Vakaras buvo nuostabus. Pirmoji naktis taip pat...
Gaila,kad para turi tik 24 valandas. wub.gif
*

labai faina istorija linkiu viso ko geriausio jum 4u.gif
grange
QUOTE(astrela @ 2007 10 03, 16:21)
labai faina istorija linkiu viso ko geriausio jum 4u.gif
*

bigsmile.gif Ačiū
Gardi
Eik sau, grange, kaip gražu wub.gif
Kaip miela skaityti, tavo žodžiai persunkti ta meile, ilgesiu... Gražios ateities judviem mirksiukas.gif
grange
QUOTE(Langučiai @ 2007 11 11, 16:29)
Eik sau, grange, kaip gražu wub.gif
Kaip miela skaityti, tavo žodžiai persunkti ta meile, ilgesiu... Gražios ateities judviem mirksiukas.gif

wub.gif dėkui.....
seniai jau kas bekomentavo, buvau primiršus, nustebau, kai favourituose pamačiau, kad kažkas parašė... ax.gif
Gardi
Mane be galo sudomino tie trys taškučiai tavo paraše rolleyes.gif Cekava natūra lotuliukas.gif
grange
QUOTE(Langučiai @ 2007 11 11, 17:10)
Mane be galo sudomino tie trys taškučiai tavo paraše rolleyes.gif  Cekava natūra lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aaaaaaaaa pamiršau kad ir jie ten yra doh.gif nes ne visur parašą dedu
roky
laabai grazi ir silta istoria thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .laukiam tesinio g.gif
grange
QUOTE(roky @ 2008 01 21, 18:32)
laabai grazi ir silta istoria thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .laukiam tesinio g.gif
*

4u.gif dėkui.

Kad nelabai dabar yra ką ir rašyti to tęsinio..... ax.gif kol kas vis dar per atstumą wub.gif wub.gif greit bus du metukai, matysim kaip bus toliau 4u.gif
astriuke
labai grazi istorija.linkiu laimingos pabaigos
grange
QUOTE(astrela @ 2008 01 24, 22:07)
labai grazi istorija.linkiu laimingos pabaigos
*

mirksiukas.gif dėkui
rence*
wub.gif Grazu, zavu wub.gif
ich
Labai grazu wub.gif turiu drauga is afrikos, tai tokie nuosirdus zmones... smile.gif sekmes jums dideles 4u.gif
emiljana
Nieko žavaus, nieko gražaus. Gaila, kad kai kurios lietuvės yra nelietuvės.
grange
QUOTE(emiljana @ 2008 01 25, 22:41)
Nieko žavaus, nieko gražaus. Gaila, kad kai kurios lietuvės yra nelietuvės.
*

kiekvieno teise rinktis, ne? mirksiukas.gif jei neradau sau tinkamo zmogaus,kodel nesuradus jo kitur....

o kai kuriems lietuviams "džentelmenams" tai reikia daug pasimokyti.... oi daug cool.gif
emiljana
Bet kodėl būtinai negrą? Kodėl ne europietį, kurio kultūra artima mūsų kultūrai?
Filmukas apie vieną lietuvę, kurią taip pat sužavėjo juodaodis
http://www.youtube.com/watch?v=DSCW3KR-33w
ich
QUOTE(emiljana @ 2008 01 26, 01:09)
Bet kodėl būtinai negrą? Kodėl ne europietį, kurio kultūra artima mūsų kultūrai? 
*

Nelabai suprantu tokio zmogaus poziurio... doh.gif koks skirtumas kokios spalvos yra zmogus, jei tu ji myli, tai myli uz jo geruma, uz jo nuosirduma, rupesti ir t.t..., o ne uz tai kaip jis atrodo g.gif man tai skamba tiesiog baisiai, zmogui truksta tolerantiskumo unsure.gif
o tas filmukas, tai nezinau ka jis cia parodo, lietuviu dar netokiu galima pamatyti g.gif o cia jei jis kitos rases, tai reikia burbula ispusti... doh.gif
emiljana
Tegul būna, trūksta tolerantiškumo, taktiškumo, priešingu atveju nebūčiau rašiusi tai, ką parašiau. Manau, kad į afrikiečius reikėtų žiūrėti nusiėmus rožinius akinius, kad paskui netektų verkti graudžiomis ašaromis.
grange
QUOTE(emiljana @ 2008 01 26, 00:09)
*

mano afrikietis jau 15 metu gyvena europoj. taip kad daugiau jau europietis, o ne afrikietis...... gaila, kad kai kuriu zmoniu tiesiog siauros paziuros, ir galvoja,kad jei jau ne tokia spalva odos, kad jei jau is kito kontinento, tai viskas yra blogai, jie tik skriaudzia moteris ir daugiau nieko.
aisku kaip ir visur, visokiu yra, visokiu reikia cool.gif

ir beje apie filmuka doh.gif lotuliukas.gif nejuokink, cia tv trys pagalba, o ten viskas surezisuota doh.gif
Gitta
Labai graži istorija wub.gif nesvarbu kur radai sau artimą širdutę ir kokios ji spalvos, svarbu, kad ji tau artima wub.gif sėkmės jums 4u.gif
grange
QUOTE(Gitta @ 2008 01 26, 17:36)
Labai graži istorija  wub.gif nesvarbu kur radai sau artimą širdutę ir kokios ji spalvos, svarbu, kad ji tau artima  wub.gif  sėkmės jums  4u.gif
*

mirksiukas.gif dekui
c-girl
QUOTE(emiljana @ 2008 01 26, 00:09)
*

Tokiu paciu lietuviu yra apstu doh.gif ir ne lietuviu...visose tautose yra degradavusiu zmoniu cool.gif Si kart papuole ne koks afrikietis...Tipo nesi tokiu lietuviu maciusi????
Bet tas filmukas kazkokia nesamone matosi, surezisuota cool.gif

Gaila tik, kad panele tolerantiskumo turi 0 ir ateini purvus drabstyti i kito darza doh.gif

Grange, grazi istorija wub.gif Laukiam tesinio rolleyes.gif

emiljana
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 26, 22:33)
Gaila tik, kad panele tolerantiskumo turi 0 ir ateini purvus drabstyti i kito darza doh.gif
*

O pati manai esanti tolerantiška priešingai nei tavo nuomonė?
c-girl
QUOTE(emiljana @ 2008 01 26, 22:00)
O pati manai esanti tolerantiška priešingai nei tavo nuomonė?
*

Manau, kad taip smile.gif Nes nieko izeidziandcio, tamsta tau, nesakiau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.