Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur miega naktį jūsų lelius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Bitemaja
zindant taip patogu kai galima net neprabusti ...
bet daug kas tai kritikuoja. Kokia Jusu patirtis?
Ode
Manishke nuo pat pradzhiu miegojo savo lovytej. Ish dalies del to, kad bijojau, kad vyras neuzhvirstu. wink.gif Ish kitos puses - kiekvienam juk sava vieta skirta, ir kadangi ji neprieshtaravo, tai man net ir minties nekilo kazhka keisti. Uzhtat po to nereikejo pratint atvirkshchiai.
krika
miega tik savo lovytej
nere
Miega pas mane, prie krūtinės prisiglaudęs. biggrin.gif
kendi
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...
Dobšiukas
Mano abu miega kartu su manimi, tai tėtį jau išvarėm į svetainę (pats kaltas, nesuremontuoja vaikų miegamojo) biggrin.gif Vyresnėlis penkerių su puse (metų), o mažėlis beveik dešimties mėnesių, tai jis žinda kiaurą naktį, nors pirmus 4 mėn. miegojo savo lovelėje ir nebuvo jokių problemų, kol nesusirgo plaučių uždegimu sad.gif blink.gif Tai va, žinau, kad visa tai negerai, bet taip yra mūsų šeimyoje blink.gif
desta
Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save wink.gif
Limcamca
Miega tik savo lovyteje, o nuo 6.00 val ryto pasipraso pas mus. Todel, kad taip jam paciam miegoti geriau, o kt svarbus dalykas, kad teveliams kartais vieniems lovoje reikia pabuti wub.gif
viltele
QUOTE (desta @ 2004 09 01, 17:02)
Miega savo lovytėje,tik kartais rytais, kai dar noriu pamiegoti,tai persikėliu pas save wink.gif

Ta pati situacija.. wink.gif
Koste
QUOTE (viltele @ 2004 09 01, 18:13)
Ta pati situacija.. wink.gif

pas mus irgi smile.gif
Ellen
Sveikos,
Na man butu daug mielau jai vaikutis SUTIKTU miegot lovelej, bet jam daug geriau prisiglaudus. Bet jau pradedam miegot lovelej po truputi. Juk vistiek suaugusiu lovoj, na nelabaj higieniska, tokiam mazuliukui.
Vennera
Rytais dazniausiai pamiegam valandziuke kartu, kai tevelis darbe. O siaip nuo pat pradziu savo lovytej miega smile.gif
SuperBaba
QUOTE (Koste @ 2004 09 01, 19:17)
pas mus irgi smile.gif

Pas mus taip pat biggrin.gif
kregždutė
Aš už vaikiuko miegojimą savo lovelėj. Ten jam saugiau. O jei nori miegoti tik su mamyte tai jau lepinimas. Mamytė miega su tėveliu, o vaikeliai savo lovelėse wink.gif
babble
Iki siol mano 2,5 men dukryte miegojo su manimi, o dabar bandau ja i lovyte istarabaninti smile.gif
Siandien lovyteje dukryte miegojo iki 3 val. nakties....o paskui vel su manimi. Bandysiu ilginti jos miega lovyteje, nors patogiau su ja miegoti kartu, nes maitinu.
VaidaI
Mes miegam tik lovyteje nuo gimimo, ir nuo 4 men. jau miega atskirame kambary thumbup.gif
redžikė
manasis irgi miega tik lovytėje, vat ir būna problemų jei kitur nuvažiuojame ir nera lovelės (net manieže nenori iegoti). Taip pripratęs prie lovytės, kad siaubas smile.gif
meska
As labai dziaugiuos, kad papratinau suneli miegot savo lovytej, nes is pradziu, kai miegojo pas mus lovoj, tai nemiegojau as, vis jaudindavausi, klausydavau kiekviena kveptelejima.
Sniegena
Kai laukiausi, planavom, kad vaiko ginkdie nelepinsim ir migdysim jo lovelej. Dabar maziui 3 savaites ir jis sekmingai okupavo tevelio vieta seimyninej lovoj. Negerai, labai negerai... ir kada nors reiks tai sprest... greit... bet kai pagalvoji apie visas protesto akcijas protest.gif , kurias reiks iskesti, kai maziu tremsim i jo lova, net nupurto. Taip ir lieka mazasis okupantas neribotam laikui salia mamos... 2.gif
Bete
AS TAIPAT MIEGOJAU SU DVIEM SUNELIAIS KARTU. KAI MAITINAU MAZYLI TAI BUVO LABAI GERAI , BET DABAR JAU MIEGA ATSKIRAI TIEK VIENAS TIEK KITAS thumbup.gif IR JOKIU PROBLEMU NETUREJAU VISKAS LABAI GERAI GAVOS thumbup.gif DABAR IR AS PATI GALIU RAMIAI PAMIEGOT biggrin.gif
doma_
QUOTE (redzike @ 2004 09 02, 09:45)
manasis irgi miega tik lovytėje, vat ir būna problemų jei kitur nuvažiuojame ir nera lovelės (net manieže nenori iegoti). Taip pripratęs prie lovytės, kad siaubas smile.gif

Aga ta pati situacija.. nera lovytes - nera ir miegiuko blink.gif nors imk ir veziokis visur su savimi laugh.gif
Gazelė
Mano Viltyte tai uzmiega savo lovyteje, o atsikelia jau teveliu smile.gif
LOCKETS
Musiskis nuo tada kai jam buvo 2 savaites miega savo lovyteje biggrin.gif Iki tol miegojo su mumis, nes nebuvom nusipirke jos unsure.gif
Dabar kai atsikelia anksti tai kartais perkeliam pas save i lova ir dar valandele numinga rolleyes.gif
roka
Mes iki 8 mėn miegojome kartu. Tiesiog man taip būdavo patogiau maitinti - pusiau miegodama kišt pusiau miegančiai dukrytei papuką ir abi toliau miegam. Bijojau, kad bus sunku pripratinti miegoti savo lovelėje. Bet vieną dieną pastebėjau kad maniškė miegodama nebesiglausto kaip anksčiau, apsiverčia ant šono, kito nuo manęs ir ramiai užmiega. Nuo tada pradėjau guldyt atskirai ir jokių problemų. Bet dabar taip pati nebeišsimiegu ajajajai.... biggrin.gif Kai naktį paprašo valgyt, reikia atsikelt, iškelt vaiką, pamaitint, po to vėl paguldyt ajajajaj..... Ot tinginė tongue.gif Nors pupos lovytę pastatėm šalia mūsiškės ir dar vieną šoną nuėmėm tongue.gif
Aš galvoju, kad reikia pabandyti miegoti visaip ir žiūrėti kada geriausiai visi išsimiegat, nežiūrint visų "taip negerai", "taip vaiko lepinimas", arba "kaip jūs taip anksti vaiką iškraustėt į kitą kambarį" ir t.t.
Coxe
QUOTE (VaidaI @ 2004 09 02, 06:46)
Mes miegam tik lovyteje nuo gimimo, ir nuo 4 men. jau miega atskirame kambary thumbup.gif

Šaunuoliai. thumbup.gif

Mes irgi nuo mažumės miegam kiekvienas savo lovoje. biggrin.gif
nemo

Mes iki 8 mėn miegojome kartu. Tiesiog man taip būdavo patogiau maitinti - pusiau miegodama kišt pusiau miegančiai dukrytei papuką ir abi toliau miegam.

Pas mus situacija - analogiška. biggrin.gif
Zhiema
nuo grizimo is gimdymo namu i namus maze miega savo lovyteje wub.gif
Letavio
QUOTE (Zhiema @ 2004 09 04, 18:58)
nuo grizimo is gimdymo namu i namus maze miega savo lovyteje wub.gif

MES IRGI MIEGAM TIK SAVO LOVYTEJE, BET MUMS PAPRASCIAU, NES AS NETUREJAU PIENELIO, TAI MAITINAMES IS BUTELIUKO, PER 9 MENESIUS TIK DU KARTUS PAS SAVE BUVAU PASIEMUS - KAI LABAI SIRGO IR BLASKESI VISA NAKTI sad.gif
ewa
Kazkas cia sake, kad vaiko migdymas tevu lovoje, tai jau lepinimas, vadinasi mano mergaiciukas baisi lepune, nes dar ne karto nemiegojo savo lovytej wink.gif Ta lovyte kaip aksesuaras pas mus stovi smile.gif Man atrodo, kad graziuoju jos is savo lovos neisprovodinsiu, nes ji cia tooookia seimininke jauciasi. Tetukas musu seniai ant sopkutes miega rolleyes.gif Vis sako grisiu, bet kai pamiegojom pora kartu trise, tai tetis greit ant savo sopkutes perbego, nes dukriukas turi miegoti skersai lovos, jai isilgai kazkodel netinka g.gif Tai trise mes ten ne pro kur netelpam dry.gif
Kadangi, Leja man nuo papo naktim nenulipa, tai jauciu dar ilgai tetukas bus tremty wink.gif
buzuka
Iki 4 mėnesių sunus miegojo savo lovytėj,bet kai pradėjo dygti dantukai pasiėmiau pas save.Sako buvimas šalia mamos mažina skausmą thumbup.gif
Mari
O mes savo Viliuka nuo gimimo guldem nakciai miegot i atskira kambari. Siaip tai as iki vidurio nakties miegu su vienu diedu - savo vyru wink.gif , o kita puse dazniausiai su kitu - savo suneliu thumbup.gif Kartais net sugriesyju ir pasiimu ji pas save i lova, bet siaip stengiuos pamaitinusi paguldyti ji i lovyte ...
Astyte
QUOTE (sniegena2 @ 2004 09 03, 19:26)
Kai laukiausi, planavom, kad vaiko ginkdie nelepinsim ir migdysim jo lovelej. Dabar maziui 3 savaites ir jis sekmingai okupavo tevelio vieta seimyninej lovoj. Negerai, labai negerai... ir kada nors reiks tai sprest... greit... bet kai pagalvoji apie visas protesto akcijas protest.gif , kurias reiks iskesti, kai maziu tremsim i jo lova, net nupurto. Taip ir lieka mazasis okupantas neribotam laikui salia mamos... 2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes ir dar miegam kartu!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bandom pratinti savo loveleje, bet tik iki 2 val. nakties, o paskui parpia pas mus mano papa apsikabines!! biggrin.gif thumbup.gif
Astyte
QUOTE (kendi @ 2004 09 01, 16:54)
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...

Lygiai taip pat smile.gif , ka darysim veliau,Kendi??? g.gif rolleyes.gif
Vidulka
o as esu griezta tuo atzvilgiu.Vaikas privalo miegoti savo loveleje.Pamaitinu ir i lovele.Pastaruoju metu ryte keliasi apie 7 ,bet isikeliu pas save i lova ir pamiega dar kokia valandziuke.
Akvija
QUOTE (Astyte @ 2004 09 06, 18:47)

Bandom pratinti savo loveleje, bet tik iki 2 val. nakties, o paskui parpia pas mus mano papa apsikabines!! biggrin.gif thumbup.gif

PAs mus lygiai tas pats tik ne nuo 2 naktie o nuo 2.30 laugh.gif laugh.gif laugh.gif BEt taip prasidėjo kažkur prieš gerą mėnesį, o prieš tai miegojo savo lovytėj rolleyes.gif
O dabar kai sirguliuoja, tai užmiega prie papo, perkeliam į lovytę ir po apie 1 val, verksmas, kėlimas pas save į lovą, papukas ir miegas doh.gif
brangute
Mano lelius nei karto lovelej nuo gimdymo nemiegojo. Oi bus vargo, bet ka darysi, kad toks vaikas. Miegojo kai buvo naujagimis su manim, o dabar tik vezime, ir dar prabudusi smarkiai supuoti reikia:))
Linaiva
Nuo pat gimimo miega tik atskiroje savo lovytėje ir tikrai be jokių problemų užmiega joje vienas, nelabai ir teko kada migdyt, tiesa ji su nuimtu kraštu ir pristumta prie pat mano lovos, kad patogiau naktį būtų maitint. Bet va dabar prasidėjo keliavimai ir vaikinas besivartydamas dažnai atsiduria mano lovoje, o ypač kažkaip tada, kol manes dar joje nėra.
Kiparise
Musu dukryte 9 menesius miegojo su mumis lovoj-gerai, kad lova plati.. thumbup.gif O dabar jai jau 11 menesiu, tai miega savo lovyteje.. Ir man ir jai taip daug geriau.. wub.gif Ir kaip ne keista, tas pripratinimas prie lovytes nebuvo skausmingas.. rolleyes.gif smile.gif
burbuole
Labas rytas, smile.gif

Niu jau kokie grazus tie jusu leliukai wub.gif wub.gif Laukiu nesulaukiu, kol praeis dar du menesiai ir pamatysiu ir savo 2.gif

Uzejau pasisveciuot ir pasidomet, kaip tie musu brangiausieji 2.gif miega.. Ka pirkti, kiek pirkti, kur geiausi? Jus jau turit patirties, gal galit patarti? PADEKIT unsure.gif
Lovyte - pasirinkimas nemazas, kokia geriausia pirkti, ar kur nusileidzia sonas, ar kur issima strypai, ar supama? Patalyne - kiek komplektu nusipirkti? Kaip jums ciuzinukai i lovyte - geresni kokosiniai, ar kokie? Dar maciau viena pusiau kokosinis, pusiau grikinis. g.gif Ar reikia deti maziukui pagalvele, ar uztenka (kazkur skaiciau) padeti ranksluoti ar kazka panasau, susukta i voleli?
Kokios antklodes buna, ir kokios tinka maziukams geriausiai?

ely
Rutulia,
Mes turim lovytę, kur šonas nusiima, tai labai gerai, bet dažnai pasigailiu, kad musu lovytė neturi lingių, manau, pasūpavus ji ilgiau pamiegotų savo lovytėj rolleyes.gif
Čiužinukas mūsų kokosinis, bet aš dabar vis pagalvoju, kad gal reikėjo pirkti grikinį g.gif Nes kokosinis gal jai per kietas, todėl nemiega? Pusiau kokosinis, pusiau grikinis, manau, idealu, juolab ir nuomonių girdėjau, kad ant grikinio miegoti sveikiau rolleyes.gif
Pagalvės mes vis dar nenaudojam, bet po čiužiniu padėjus susuktą rankšluostį, kad būtų šioks toks nuolydis smile.gif
Patalynės turim 3 komplektus, bet iš tikro užtektų ir 2 rolleyes.gif
Dėl antklodžiū nežinau. Mes turim vatinę kaldrytę ir adialą, dar žiemai man labai praverčia šiltas miegmaišis, nes manoji nemėgsta būt užsiklojus.

Maniškė praktiškai kuo toliau, tuo mažiau miega savo lovytėj, geriausiai, joje pamiega pusę nakties, o šiaip miegam tryse dry.gif
Bitemaja
Vienu metu buvau pradejusi galvoti, kad visos mamos tvarkingai, kaip filme apie amerikos milijonierius, migdo vaikus atskiram kambary:) nu ir jis ten sau auga vienas:)
Dabar gi ziuriu - issilygino thumbup.gif
as jau trecia vaika migdau salia ir labai tuo patenkinta. Visada isimiegodavau, vaikai buvo pamaitinti tyliai, susildyti net ir nuspyre antklodes. o vyras tai patenkintas, kad as nepervargusi ir dar turiu noro ir jegu demesio jam parodyti:)
Pietu miego guldau i lovele, o ir zaisti ten jai kol kas labai patogu. Kai nakti nebeprasys valgyti, guldysim gal ir i lovele, bet ... nezinau kai vaikas toks nusispardantis - bijau susaldyti ziema. Kol kas miegam praviru langu ir mums clap_1.gif
P.S. o del iskraustymo savarankiskam miegojimui, tai jie patys ima viena diena ir sugalvoja kad jiem taip idomiau:) tikrai neskausmingai.
meja
mano 2.gif nei vienos nakties nera miegojusi musu lovoj. kazkaip nepatingedavau perkelt pamaitinusi, tai priprato ir dabar labai dziaugiuosi.
kai visai kudikis dar, tai gal ir nieko, bet kai didesnis lelius, tai vartosi, man baisu, kad perlips ir iskris kai miegosim wink.gif
bet ir siaip, tam ir yra vaiko lovyte, kad joje miegotu wink.gif
crocus
Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai. Užtai labai nervinu savo anytą, kad "nepajutau" kaip auginami vaikai-mano saulytė ramiai išmiegojo visas naktis. Vistiek ateis kažkada laikas,kai vaikas norės miegoti vienas, o aš su ilgesiu prisiminsiu mažą savo vabaliuką, tyliai alsuojantį mamai prie šono...
Emily
QUOTE (crocus @ 2004 09 07, 13:54)
Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai.

Quote:

Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai.

O kaip jusu su vyru intymumas kai vaikas miega salia? Negaliu net isivaizduoti kaip miegoti su vaiku. Musiskei 6 men. Pirmas sesias savaites miegojo musu miegamajame savo lovyteje, po to perkeleme i atskira kambari. Nuo tada pradejo miegoti per nakti. Dabar miega per nakti po vienuolika valandu. Vaikui reikalinga erdve ir tyla. O prie tevu artumo kai pripranta tai po to sunku atpratinti. Svarbiausia ipratinti anksti.
Papildyta @ [mergetime]1094616609[/mergetime]
Kazka sumaliau cituodama. Atsiprasau.
cipliukas
Mano zuikis puse metu miegojo su mumis. O dabar miega savo lovyteje. wub.gif
Gavosi taip. Viena ryta isslydo is musu lovos. Atsibundu, o jis ant zemes zaidzia. Nuo to laiko pradejom miegoti lovyteje. thumbup.gif
Velaura
Mano dukryte su manimi miegojo gal koki menesi wink.gif kol diegliukai kamavo. Paskui savo lovytej prie teveliu lovos, o nuo 4 menesiu i atskira kambari. Nors pati maitinu po siai dienai kazkaip nekyla pagunda guldyti salia. Is musu lovos isvinguriuotu greitai man atrodo sad.gif Vaikas turi savo lovyte ir turi joje saugiai miegot. smile.gif
i30
MES IRGI MIEGAME KARTU, NES NAKTIMIS DAZNAI KELIASI IR UZMIEGA TIK GLOSTANT MANO PLAUKUS. IR NEZINAU KIEK TAI TESIS. BANDZIAU VIETOJ MANO PLAUKU PAKISTI LABAI MINKSTA ZAISLIUKA, NETINKA. TAIGI TENKA MIEGOTI VISIEMS TRIMS VIENOJE LOVYTEJE. GERAI , KAD LOVA LABAI PLATI. IR DAR SKAICIAU KNYGA APIE VAIKU AUKLEJIMA "yPATINGI TEVAI - YPATINGI VAIKAI" RASO, KAD JEIGU VAIKAS NORI MIEGOTI KARTU SU TEVAIS TEGUL MIEGA, NE JIS TAIP JAUCIASI SAUGUS.
SU PIRMU SUNELIU IRGI BUVO TAS PATS, GALVOJAU , KAD NIEKADA NEIPRAS SAVO LOVYTEJE MIEGOTI. BET SUEJUS 2M. PATS NUEJO MIEGOTI I SAVO LOVYTE. TAIGI AS NEPERGYVENU DEL TO. SVARBU IR VYRUI TAI NEMAISO. clap_1.gif
ragana
Mes miegam visi trys kartu smile.gif Kai buvau nescia buvau nusiteikusi pries miegojma kartu, bet gyvenimas, o tiksliau lelius pakoregavo viska taip, kaip turi buti biggrin.gif Nu jis toks maminukas pas mane, jam prisiglausti, apsikabinti reikia, plaukus mamos paglostyti. Ir uzmiega tik prie papo...
Tik, galvoju, kokio velnio ta lovyte su visu kokosiniu ciuziniu pas mus kambary stovi g.gif Praktiskai nenaudota. Miegodavo joje kazkuri laika iki pirmo prabudimo. Ko gero reiks parduot unsure.gif
Iracka
Sveikos!
O musu dukryte miega savo vezimuke sad.gif Kai ja pati maitinai, o tai dariau iki 7 men, tai dazniausiai miegodavo kartu su mumis. Dabar jau men nemaitinu, o nakti kai pabunda ir uzsinori valgyti, tai iskarto nieko nelaukdama pradeda rekti mad.gif , O vezime tai iskart pasupam ja, ir biski tada apsiramina. Tai vienu zodziu cia tai mes save gailim blush-anim-cl.gif Nes nelabai isivaizduoju kaip ja reiketu nuraminti, jei savo lovytei miegotu g.gif
Jurgitutė
Kol maitinau pati lėliukas miegodavo sui mumis kartu lovoje. Žinau, kad gydytojai taip daryti nerekomenduoja. O dabar, kai maitinu mišinuku, tai miega savo lovytėje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.