Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilės žaidimai per SMS!
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Elizabeht
Sveiki,
Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100"
blink.gif
Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas g.gif
MICKEYO
QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 11, 22:14)
Sveiki,
Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100"
blink.gif
Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas  g.gif
*

košmaras verysad.gif , bet ir turi gi kažkas proto sugalvojus tokiu dalyku blink.gif
Ramunita
QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 11, 23:14)
Sveiki,
blink.gif
Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas  g.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif parašyk į lukos redakciją doh.gif
Isila
nežinau net ką bepridurti. nejaugi visai nežiūri, ką patys žurnaluose spausdina.. Tokią reklamą vaikiškame žurnale doh.gif doh.gif
Joana
Siaubas kažkoks blink.gif Gal tikrai jiem kokį laiškutį nusiųsk g.gif Arba labai jau šiuolaikiškas kolektyvas ten dirba doh.gif nu bet kad šitaip, dabar dar tik būdai, po kelių metų gal jau ir iliustracijos bus blink.gif
***smile***
jau man slykstu kaip mano metu (16) gulasi y lova ne vienos, o ta zurnala skaito dar jaunesnes (gal viena kita vyresne) blink.gif ten gal uz reklamos spausdinima pasiule pinigu ir jiem dzin kas ju zurnala skaito, bet arba kreipkites i redakcija, arba patarkit dukrai nepirkt tokiu zurnalu 4u.gif
Agapi
QUOTE(***smile*** @ 2006 08 19, 13:09)
jau man slykstu kaip mano metu (16) gulasi y lova ne vienos, o ta zurnala skaito dar jaunesnes (gal viena kita vyresne) blink.gif ten gal uz reklamos spausdinima pasiule pinigu ir jiem dzin kas ju zurnala skaito, bet arba kreipkites i redakcija, arba patarkit dukrai nepirkt tokiu zurnalu 4u.gif
*

Jei neklystu tai apacioj matau liniuote kad jau pati nescia esi blink.gif Tai kur tada tas slykstumas buvo,kai pati ne viena i lova guleisi? g.gif

O kas liecia ta zurnala,tai zinok jis ne vienintelis skirtas jaunoms panelems,kuriame tokiu dalyku gali rasti doh.gif Skambink cia neskambines i redakcija,jiem svarbu pinigus kalti,o kokios pasekmes tai tikrai dzin verysad.gif
vivulyte
Siaubelis doh.gif doh.gif

Kas liečia smile, tai supratau, kad jos mamytė laukias ax.gif ax.gif
***smile***
QUOTE(Agapi @ 2006 08 20, 20:37)
Jei neklystu tai apacioj matau liniuote kad jau pati nescia esi  blink.gif Tai kur tada tas slykstumas buvo,kai pati ne viena i lova guleisi?  g.gif

O kas liecia ta zurnala,tai zinok jis ne vienintelis skirtas jaunoms panelems,kuriame tokiu dalyku gali rasti  doh.gif Skambink cia neskambines i redakcija,jiem svarbu pinigus kalti,o kokios pasekmes tai tikrai dzin  verysad.gif
*

butent, laukiasi mano mama blink.gif galu gale jei vaikutis butu mano tai arba taip nerasyciau arba liniuotes nedeciau, bet man dar iki nestumo daug metu... tongue.gif

o jei del zurnalo tai juk turetu buti valstybej zmones, i kuriuos galima del to kreiptis ir kurie pagal savo profesija galetu tai sutvarkyti (sakau "turetu buti" nes is tikruju nezinau, tik taip manau, kadangi dar neteko su tuo ar kuo nors panasiu susidurti smile.gif )
Šatrija
Hmmm... Šviečia jaunimą nuo mažumes... blink.gif

Vieni žurnalai moko vaikus pozų, kituose kas antras straipsnis apie nepilnametes mamas... Linksmumelis... doh.gif verysad.gif schmoll.gif
ziogelis2
Sveiki,
blink.gif
*

Manyciau, kad tai ne tik pazeidzia kai kuriuos istatymus, bet net ir vaiku teises...juk vaikas - iki 16 metu? ar net 18....o tokia informacija jam neleistina...
gal parasykite i redakcija ar net vaiko teisiu apsaugos tarnybai??? blink.gif juk tai visai rimta...ir mano dukrai 10 m...as neperku zurnalu, bet juk su draugem bendrauja, gal irgi paskaitineja...visos nori but panelem g.gif unsure.gif
klopedija
Reikėtų paieškoti, ar neskelbiama, kad "redakcija už reklamų turinį neatsako". Gera mintis (ir būtina) kreiptis į vaiko teisių apsaugos tarnybą. Aš perku "Flintą", "Flinto bumą", pažiūrėsiu, ko ten "prifarširuota". user posted image
klopedija
Peržiūrėjau mano minėtus žurnalus, tokių reklamų neradau, bet visur parašyta, kad redakcija už reklamų turinį "visiškai neatsako".

***smile***, gal išimk tas liniuotes arba susikurk kitą vartotoją, nes ir man, skaitant book.gif kitą temą, kilo "gauruotų" minčių gossip.gif ... nebūtų jokių komentarų ir nereikėtų aiškintis mirksiukas.gif ...
{GlOsSy}
Siaubas ir "Luka" tai dar netgi ne žurnalas 15 -metėms... O žymiai jaunesnėms...
aisstte
QUOTE(MICKEYO @ 2006 08 11, 23:46)
košmaras  verysad.gif  , bet ir turi gi kažkas proto sugalvojus tokiu dalyku  blink.gif
*

baisu kai žurnalai vaikams rašo tokius dalykus, juk jie vaikai...
Cukraus pudra
Sveiki,
blink.gif
*

žiauriai čia unsure.gif
Ms Kubiiliuus
Mamos,na kur jus ziurit? blink.gif
Juk aiskai zurnale parasyta,kad jis skirtas vyresnioms nei 15m. merginoms lotuliukas.gif
Net juokinga biggrin.gif
Zinoma,jei nenorit,kad jusu vaikas prisiskaitytu nesamoniu,tai nepirkit zurnalo,arba paziurekit,pavartykit pries pirkdamos smile.gif
Cia mano nuomone.. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.