Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100"
Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas
Sveiki,
Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100" Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 11, 22:14) Sveiki, Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100" Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas košmaras QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 11, 23:14) Sveiki, Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100" Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas
nežinau net ką bepridurti. nejaugi visai nežiūri, ką patys žurnaluose spausdina.. Tokią reklamą vaikiškame žurnale
Siaubas kažkoks
jau man slykstu kaip mano metu (16) gulasi y lova ne vienos, o ta zurnala skaito dar jaunesnes (gal viena kita vyresne)
QUOTE(***smile*** @ 2006 08 19, 13:09) jau man slykstu kaip mano metu (16) gulasi y lova ne vienos, o ta zurnala skaito dar jaunesnes (gal viena kita vyresne) Jei neklystu tai apacioj matau liniuote kad jau pati nescia esi O kas liecia ta zurnala,tai zinok jis ne vienintelis skirtas jaunoms panelems,kuriame tokiu dalyku gali rasti
Siaubelis
Kas liečia smile, tai supratau, kad jos mamytė laukias QUOTE(Agapi @ 2006 08 20, 20:37) Jei neklystu tai apacioj matau liniuote kad jau pati nescia esi O kas liecia ta zurnala,tai zinok jis ne vienintelis skirtas jaunoms panelems,kuriame tokiu dalyku gali rasti butent, laukiasi mano mama o jei del zurnalo tai juk turetu buti valstybej zmones, i kuriuos galima del to kreiptis ir kurie pagal savo profesija galetu tai sutvarkyti (sakau "turetu buti" nes is tikruju nezinau, tik taip manau, kadangi dar neteko su tuo ar kuo nors panasiu susidurti
Hmmm... Šviečia jaunimą nuo mažumes...
Vieni žurnalai moko vaikus pozų, kituose kas antras straipsnis apie nepilnametes mamas... Linksmumelis... QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 11, 23:14) Sveiki, Pavarciau dukros zurnala "Luka" (2006 Nr.7) ir pakraupau: "Isbandyk net 100 kvapa gniauzianciu meiles pozu! Rasyk zinute LU POZA ir numeri nuo 1 iki 100" Gal as ir senamadiska, bet ar ne per anksti ir ar tinkama vieta sis zurnalas Manyciau, kad tai ne tik pazeidzia kai kuriuos istatymus, bet net ir vaiku teises...juk vaikas - iki 16 metu? ar net 18....o tokia informacija jam neleistina... gal parasykite i redakcija ar net vaiko teisiu apsaugos tarnybai???
Reikėtų paieškoti, ar neskelbiama, kad "redakcija už reklamų turinį neatsako". Gera mintis (ir būtina) kreiptis į vaiko teisių apsaugos tarnybą. Aš perku "Flintą", "Flinto bumą", pažiūrėsiu, ko ten "prifarširuota".
![]()
Peržiūrėjau mano minėtus žurnalus, tokių reklamų neradau, bet visur parašyta, kad redakcija už reklamų turinį "visiškai neatsako".
***smile***, gal išimk tas liniuotes arba susikurk kitą vartotoją, nes ir man, skaitant
Siaubas ir "Luka" tai dar netgi ne žurnalas 15 -metėms... O žymiai jaunesnėms...
Mamos,na kur jus ziurit?
Juk aiskai zurnale parasyta,kad jis skirtas vyresnioms nei 15m. merginoms Net juokinga Zinoma,jei nenorit,kad jusu vaikas prisiskaitytu nesamoniu,tai nepirkit zurnalo,arba paziurekit,pavartykit pries pirkdamos Cia mano nuomone.. |