Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karpos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
rertika
Sveikos nestukes,turiu beda 4u.gif turiu karpu,atsirado didele balta karpa ant kojos.bet tai dar nieko,ju atsirado ir ten ,makstyje,net ant mazuju,ir didziuju lytiniu lupu.Siaip zurnale skaiciau,kad geraiu jas isnaikinti,iki gimdymo,nuejus pas akusere-ginekologe paklausiau ka man daryt,o ji atsake,kad karpas,naikinti verciau tik po gimdymo.Tai dabar esu pasimetusi ir nezianu kaip elgtis,pati noreciau isnaikinti,bet nzn kokiais budais.Juk laiudies medicina tikrai abejoju,ar tinka naikinti karpas makstyje.gal kas nors turi panasiu bedu i patartu ka daryt.buciau labai dekinga
Garbanele
QUOTE(rertika @ 2006 08 13, 14:15)
Sveikos nestukes,turiu beda  4u.gif turiu karpu,atsirado didele balta karpa ant kojos.bet tai dar nieko,ju atsirado  ir ten ,makstyje,net ant mazuju,ir didziuju lytiniu lupu.Siaip zurnale skaiciau,kad geraiu jas isnaikinti,iki gimdymo,nuejus pas akusere-ginekologe paklausiau ka man daryt,o ji atsake,kad karpas,naikinti verciau tik po gimdymo.Tai dabar esu pasimetusi ir nezianu kaip elgtis,pati noreciau isnaikinti,bet nzn kokiais budais.Juk laiudies medicina tikrai abejoju,ar tinka naikinti karpas makstyje.gal kas nors turi panasiu bedu i patartu ka daryt.buciau labai dekinga
*

Tiesa pasakius, as irgi turiu viena ten, tik nezinau ar tai karpa ar apgamiukas, jau senai ji ten, tai dabar svajoju, jei gimdydant kirps mane, galetu ir ja nukirpti lotuliukas.gif
keas
Kai buvau nėščia mano ginekologe rekomendavo palaukt kol pagimdysiu. Kai nemaitinsiu savo kūdykėlio tada vėl klausiu smile.gif
Aurėja
Galima paklausti dar vienos gydytojos nuomonės. Mūsų forume konsultuoja ginekologė Rita Matulionytė. Jai šį klausimą galite užduoti va čia:
tamsi
Aš kai buvau nestuke.gif ,tai irgi buvo karpos atsiradusios,daktarė tik tepaliuku išrašė,apie jokius kitus naikinimo būdus,tada man net neaiškino.Bet va pagimdžiau ir visos tos karpos iš "ten" kažkaip stebuklingai dingo blink.gif
Taip ir nesupratau kaip čia taip jos paimė ir dingo g.gif
rertika
QUOTE(tamsi @ 2006 08 17, 12:20)
Aš kai buvau  nestuke.gif ,tai irgi buvo karpos atsiradusios,daktarė tik tepaliuku išrašė,apie jokius kitus naikinimo būdus,tada man net neaiškino.Bet va pagimdžiau ir visos tos karpos iš "ten" kažkaip stebuklingai dingo blink.gif
Taip ir nesupratau kaip čia taip jos paimė ir dingo g.gif
*

a tada gal ir as nieko nedarysiu.gal i man taip pasiseks smile.gif tik va baisu kad prie vyro gydytojai ko nors,taip sakant nenuvemtu blink.gif kaip jie pastebejau daznai megsta smile.gif
kkkrista
QUOTE(rertika @ 2006 08 20, 13:48)
a tada gal ir as nieko nedarysiu.gal i man taip pasiseks smile.gif tik va baisu kad prie vyro gydytojai ko nors,taip sakant nenuvemtu blink.gif kaip jie pastebejau daznai megsta smile.gif
*

gal tiesiog pasisakyk savo gydytojai apie tas karputes.
Sirana
As turiu pora ant rankos - planuoju eiti issinaikinti po gimdymo, nenoriu nestumo metu eksperimentuoti, kad ir kaip ten butu, gyventi galiu ir su jomis, bet be ju patogiau smile.gif O va del karpu genitaliju srityje tai cia jau rimciau, geriausia sprendima turetu priimti priziurintis gydytojas...
RaimaS
O man atsirado ant pado ir vis po truputi auga, noreciau naikintis, bet vis pamirstu su gine. pasitart. Kaip manot ar gali ten koks tepalas ant pado tepamas leliui pakenkti?
Okei
QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 09:38)
O man atsirado ant pado ir vis po truputi auga, noreciau naikintis, bet vis pamirstu su gine. pasitart. Kaip manot ar gali ten koks tepalas ant pado tepamas leliui pakenkti?
*

Vyras turi ant delno gal 4 karpas, tai as jam nupirkau tepeliuka "Acetocaustin" tai jo tikrai negalima nesciom (as jo net nelieciu, kai jis uztepa sau)
RaimaS
QUOTE(Okei @ 2008 09 16, 10:17)
Vyras turi ant delno gal 4 karpas, tai as jam nupirkau tepeliuka "Acetocaustin" tai jo tikrai negalima nesciom (as jo net nelieciu, kai jis uztepa sau)
*

Aciu 4u.gif
einu paziureti kaip vadinasi tas kuri as turiu, o ka manai/ot apie ta nauja preparata kur reklamuoja, kad uzsaldo tipo karpas g.gif
Papildyta:
Mano tepaliukas vadinasi Duofilm, bet esu ismetus aprasyma, tai gal reikes kokioj vaistinej nuvarius pabandyt pasitarti g.gif
Miriam
QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 08:38)
*

Nežinau, bet man buvo atsiradusi ant rankos karpa, naikinau ir čia jau minėtu Duofilm, bet nepadėjo. O padėjo paprasčiausiai Ugniažolės sultis, užteko tik du kart užtept ir viskas... Tai jeigu taip gerai, gal dėl dviejų kartų nepakenktų leliukui. Šiaip jau buvo žiema, bet žinojau kurioje maždaug vietoje auga, išsikasiau ir tik šaknies sulčių išspaudžiau, o dabar yra ruduo tai dar ir visą augalą būtų galima rasti. Specialiai dėl jos važiavome į kaimą, bet vertėjo, nereikėjo kankintis....
Okei
QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 11:22)
Aciu  4u.gif
einu paziureti kaip vadinasi tas kuri as turiu, o ka manai/ot apie ta nauja preparata kur reklamuoja, kad uzsaldo tipo karpas g.gif
Papildyta:
Mano tepaliukas vadinasi Duofilm, bet esu ismetus aprasyma, tai gal reikes kokioj vaistinej nuvarius pabandyt pasitarti g.gif
*

Bet jo ir kaina virs 60Lt (tas kur reklamuoja per telika) plius neaiski jo reakcija nestumo laikotarpiu. Geriausia tai paklausk pas ginekologe o ne vaistineje, nes ji paims ir paskaitys indikacijos lapeli, o tai ir pati gali padaryti

Matau, kad laukiesi tai tau mano patarimas, kaip ir netinkamas biggrin.gif , bet pasakysiu, kai man atsirado karpa patare patepti menstruaciju krauju ir zinok ji dingo, tai buvo gal pries 8 metus, ligsiol daugiau neatsirado thumbup.gif
RaimaS
QUOTE(Okei @ 2008 09 16, 15:24)
Bet jo ir kaina virs 60Lt (tas kur reklamuoja per telika) plius neaiski jo reakcija nestumo laikotarpiu. Geriausia tai paklausk pas ginekologe o ne vaistineje, nes ji paims ir paskaitys indikacijos lapeli,  o tai ir pati gali padaryti

Matau, kad laukiesi tai tau mano patarimas, kaip ir netinkamas  biggrin.gif , bet pasakysiu, kai man atsirado karpa patare patepti menstruaciju krauju ir zinok ji dingo, tai buvo gal pries 8 metus, ligsiol daugiau neatsirado  thumbup.gif
*

Jauciu taip reikes ir padaryt, tik ant kaktos uzsirasyt, kad nepamirsti doh.gif
Aciu visom uz mintis 4u.gif
tytuka
QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 09:38)
*

Man taip buvo su pirmu, ir dabar situacija atsikartoja. Tai galima su krioterapija pas dermatologa nudegint, leliui nieko neatsitiks, nes ten ne vaistai, o azotas, kuris uzsaldo karpa, ir ji nukrenta. Gali prireikti keliu kartu ir daug greiciau ir patogiau nei su tepalais zaisti. mirksiukas.gif
simoselis
QUOTE(tytuka @ 2008 12 28, 02:08)
Man taip buvo su pirmu, ir dabar situacija atsikartoja. Tai galima su krioterapija pas dermatologa nudegint, leliui nieko neatsitiks, nes ten ne vaistai, o azotas, kuris uzsaldo karpa, ir ji nukrenta. Gali prireikti keliu kartu ir daug greiciau ir patogiau nei su tepalais zaisti.  mirksiukas.gif
*

Man kur buvo nudeginta pries kokius 4 metus - ataugo (ne toj pacioj vietoj, bet salia rando) ax.gif Bet as ja nusiplesiau netycia - kelnes staigiai traukiau ir uzkliuvo... lotuliukas.gif viskas, problemu nebeturiu. As visas karpas taip ir issinaikinau mechaniniu budu lotuliukas.gif Dar viena kur buvo, tai isnyko savaime. Sakau, gal cia del nestuke.gif ? lotuliukas.gif
gresa
sveikos mamukes:) na as ir turiu beda su tom prakeiktom karpom, turiu pora ant pirsto, bet jau ji pas mane yra seniai, o dabar laukiuos ir nepagalvojus bandziau naikint rugstimi... dabar vis svarstau ar tai negali pakenkt busimam leliui? unsure.gif tai mano pirmas nestumas, todel esu tokia pasimetus ir visko bijau:)
(haina)
o as is vis nevilti esu, turiu tikriausei as ta virusiuka verysad.gif as tik issinaikinu jas tai ir vel isauga kokioj kitoj vietoj, kiekviena karta naikint reikia kitais budais, nes pastarieji nebepadeda. turiu visus cia isvardytus tepaliukus niekas nepadeda, dazniausei atauga isnaujo.tas kur uzsaldo is vis tik patustino pinigine... g.gif esu turejusi ant ranku, koju, ant akies voko, netgi ant nosies galo blush2.gif ir turiu "ten", niekad ten jos nenaikinau, nes netrugde kazkaip, visai mazute buvo,o db auga ji man kaip ant sviesto, nzn net ka daryt, bijau kaip nors naikint kad savo skruzdeliukuj nepakenkciau, gine sake panaikins po gimdymo, bet man ji skaudet pradejo,nelb noriu laukti, galvoju gal kas galetu padet is liaudisku? rolleyes.gif
Mivika
Sveikos...Na as kai su pirma laukiausi buvo intymioje vietoje 2 nedideles tokios,man jos maise aisku,bet gine pasake nieko nedaryk kai gimdysi tada mes jas ir panaikinsim taip ir padare...Dbr gi vel viena atsirado vel ten,na ir vel prasysiu poto nuimti...Turiu ant pirsto isvidaus karpa jau senai,nusipirkau tepaliuka,bet nesciai parasyta negalima,tai va ir niekaip neisnaikinu...Bet man ten dar atsirado apgamas,buvo maziukas,o dbr isdidejo ir iskilo,tai bijau kad tik nebutu didelis iki gimdymo,o poto tikiuos su lazeriu ji panaikins.... 4u.gif
Xrusia
Man irgi nei ish sio nei ish to nestumo metu ishaugo karpa ant kojos pado... Ish pradziu net nesupratau, galvojau kokia nors nuospauda... sad.gif
Ash tai laukiu kol pagimdysiu ir naikinsiuos tada... nors kartais oj kaip nesmagu - kad ji ten kiurkso.... Pvz, einu pedikiuro ir kiekviena kart pedikiuristes atsiprasineju... kazkaip man nesmagu ...
Beje ir mano gydytoja taip rekomendavodel naikinimo palaukt kol pagimdysiu ir tik tada naikint....
SoniXXX
Pas mane neštumo metu atsirado karpitė ant piršto, tai kosmetologė (Jogailos gatvėj) su azotu užšaldė ir viskas. Kosmetologė sakė, kad azotas niekaip nekenkia vaikučiui.
pupune
O aš su karpom irgi esu daug susidurusi, tik pas mane ant kojų doh.gif turėjau labai gilią, didelę, kietą kulne ir po nykščiu... ėjau gal 6 kartus deginti azotu, tuo pačiu daktarė išrašė "Acetocaustinum"(jis man net nedegino)- nieko doh.gif nebent po prideginimo pamažėja... taip gal pusę metų vargau... bet viena kosmetologė man patarė "Čistotel" (rašau kaip tariasi) nusipirkti ir kantriai tepti 2-3 k. per dieną. Na ir ir ką Jūs manot, man po 1 sav mažėja, dabar gal jau 3 sav - beveik nebėra thumbup.gif Tik atsirado vėl nauja tokia mažytė, siaubas doh.gif
Ta "Čistotel" t.y. natūrali ugniažolė, tik baisiai smirdi, bet efektyvus tikrai thumbup.gif Ir ne visose vaistinėse būna tik "Litfarmose" kartais, bet dažniausiai ne tinklinėse, tose privačiose pvz. "Universiteto", "Širdažolėje" (Vilniuje).

O ištikrųjų įlindau į šią tėmelę, nes mama pasiskundė ir paprašė info blush2.gif jai irgi atsirado karputė "ten".. žinoma ji ne nestuke.gif , kaip manot kokiu būdu būtų galima ją panaikinti? ar tik pas ginę eiti? g.gif
vineypooh
QUOTE(pupune @ 2009 08 15, 22:10)
O ištikrųjų įlindau į šią tėmelę, nes mama pasiskundė ir paprašė info  blush2.gif jai irgi atsirado karputė "ten".. žinoma ji ne  nestuke.gif , kaip manot kokiu būdu būtų galima ją panaikinti? ar tik pas ginę eiti?  g.gif
*

aš eičiau pas ginekologą, tokioje vietoje geriau patiems neeksperimentuoti.. man rodos, kad lytinės karpos ir ant kitų kūno vietų ne visai to paties tipo... g.gif
boruze:)
as pasinaikinau karpa budama 15sav. ir viskas mazyliuj gerai
pupune
QUOTE(boruze:) @ 2009 10 12, 17:03)
as pasinaikinau karpa budama 15sav. ir viskas mazyliuj gerai
*

kokiu būdu? g.gif
laūra
Pas mane irgi isaugo viena ant pado krasto, kita ant bevardzio pirsto vidines puses, tik tiek kad nedideles, bet auga blink.gif anksciau pries kokius 5 metus turejau labai dideliu bedu su karpom, bet kitoje rankoje kaip priseta buvo, niekas nepadejo viska buvau isbandzius, kai truko kantrybe pati nusideginau jas ir isivaizduojat pranyko doh.gif o kiek pinigu buvau sukisus perniek, o cia vat pati sau nieko nekainavo ir padejo, bet jau cia nezinau drastiskas toks mano poelgis buvo is nevilties, parasysiu gal kuri isdrysite, bet aisku ne nesciai tai daryti dry.gif metalini virba arba siaip kokia viela, ja reikia dezinfekuoti, as tada uzsidegiau zvake ir i jos liepsna labai gerai ikaitini ta viela ir duri i karpos centra pati, ir taip duri kol visa karpa nusidegina, aisku pradzioj skauda, poto pripranti, po visos preoceduros reikia dezinfekuoti zaizda, as tai su peroksidu nuplaudavau ir pleistra uzklijuodavau, po dienos reikia nuimti kad zaizda dziutu ir viskas, man taipadejo, lauksiu kol pasigimdysiu ir sitas bandysiu deginti g.gif sekmes visoms, tik nelaikykit beprote manes, tiesiog is nevilties ko nesigriebi doh.gif
pupune
QUOTE(laūra @ 2010 03 07, 13:46)
Pas mane irgi isaugo viena ant pado krasto, kita ant bevardzio pirsto vidines puses, tik tiek kad nedideles, bet auga blink.gif anksciau pries kokius 5 metus turejau labai dideliu bedu su karpom, bet kitoje rankoje kaip priseta buvo, niekas nepadejo viska buvau isbandzius, kai truko kantrybe pati nusideginau jas ir isivaizduojat pranyko doh.gif o kiek pinigu buvau sukisus perniek, o cia vat pati sau nieko nekainavo ir padejo, bet jau cia nezinau drastiskas toks mano poelgis buvo is nevilties, parasysiu gal kuri isdrysite, bet aisku ne nesciai tai daryti dry.gif metalini virba arba siaip kokia viela, ja reikia dezinfekuoti, as tada uzsidegiau zvake ir i jos liepsna labai gerai ikaitini ta viela ir duri i karpos centra pati, ir taip duri kol visa karpa nusidegina, aisku pradzioj skauda, poto pripranti, po visos preoceduros reikia dezinfekuoti zaizda, as tai su peroksidu nuplaudavau ir pleistra uzklijuodavau, po dienos reikia nuimti kad zaizda dziutu ir viskas, man taipadejo, lauksiu kol pasigimdysiu ir sitas bandysiu deginti g.gif sekmes visoms, tik nelaikykit beprote manes, tiesiog is nevilties ko nesigriebi doh.gif
*

Bet Tu drąsi biggrin.gif
laūra
QUOTE(pupune @ 2010 03 07, 14:13)
Bet Tu drąsi  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif nea tik as labai ant ju pykau lotuliukas.gif
kaledaitis
bigsmile.gif
Coccinela
Aš turiu vieną karputę ant piršto. Nėštumo metu pripažįstu tik du naikinimo būdus: homeopatiniai žirniukai Thuja arba nušaldymas azotu. Dėl kitų priemonių - susilaikau unsure.gif
O iš principo karputes patartina išsinaikint iki gimstant vaikeliui, nes juk virusas gyvena ir galit apkrėst savo mažiukus mirksiukas.gif
kordi
Mano mažiukui jau 19 gyvenimo savaitė. Labai džiaugiuosi savo nėštumu kol prieš daugiau negu mėnesį manęs grožio salone Tovera (darė pedikiūrą) neužkrėtė karpomis. Dabar ant padų turiu net po kelias karpas cray.gif
Šeimos gydytoja man patarė naudoti Acetocaustin, vaistininkės taip pat. Nusipirkau, pasitepiau, po to - naivuolė - perskaičiau informacinį lapelį. Jame aiškiai parašyta, kad nėštumo metu negalima naudoti šios tinktūros, nes neaiškus toksinis poveikis vaisiui. Dabar save graužiu dėl kvailumo. Ryt eisiu pas ginekologę, tai jos dar klausiu, bet jau ir taip žinau atsakymą - NEGALIMA. verysad.gif
meravigliosa
man karpų atsirado nėštumo metu ant lytinių lūpų, iki tol nebuvau turėjusi jokių. susinervinau labai, nes jau kai pradėjo dygt tai viena po kitos. ginekologe išrašė tepaliuko, nes sakė kitais būdais - degint, šaldyt - nėštumo metu nepatartina... matyt, kiek gydytojų, tiek nuomonių. informaciniam lapuke parašyta, kad nors absorbuojasi labai nedaug, nėštumo metu nerekomenduojama naudoti. bet aš kažkaip pažiūrėjau į tą vaistą ramiai - neduotų lengva ranka recepto, jei būtų blogai, kenktų. ir nusiteikiau, kad viskas bus gerai. po mėnesio sunyko praktiškai visos, liko viena mažytė blush2.gif ir tą tikiuosi greit išsigydyt.
Ciquita
QUOTE(meravigliosa @ 2010 05 19, 20:16)
man karpų atsirado nėštumo metu ant lytinių lūpų, iki tol nebuvau turėjusi jokių. susinervinau labai, nes jau kai pradėjo dygt tai viena po kitos. ginekologe išrašė tepaliuko, nes sakė kitais būdais - degint, šaldyt - nėštumo metu nepatartina... matyt, kiek gydytojų, tiek nuomonių. informaciniam lapuke parašyta, kad nors absorbuojasi labai nedaug, nėštumo metu nerekomenduojama naudoti. bet aš kažkaip pažiūrėjau į tą vaistą ramiai - neduotų lengva ranka recepto, jei būtų blogai, kenktų. ir nusiteikiau, kad viskas bus gerai. po mėnesio sunyko praktiškai visos, liko viena mažytė blush2.gif ir tą tikiuosi greit išsigydyt.
*

g.gif idomu koki tepaliuka buvo gydytoja israsiusi .. man tai neisrase nieko. sake galima nupjauti arba deginti blink.gif labai bijau... ugniazole sake galima pabandyti.. idomu o nieko neatsitiks jei as ja TEN tepsiu g.gif
sraige
QUOTE(kordi @ 2010 04 20, 12:59)
Mano mažiukui jau 19 gyvenimo savaitė. Labai džiaugiuosi savo nėštumu kol prieš daugiau negu mėnesį manęs grožio salone Tovera (darė pedikiūrą) neužkrėtė karpomis. Dabar ant padų turiu net po kelias karpas cray.gif 
*

kad kazin ar karpomis galima uzkrest, kiek zinau jos atsiranda nusilpus arganizmui g.gif
vilmara
"Karpas sukelia žmogaus papiloma virusas (ŽPV), plintantis kontaktiniu keliu. Užsikrečiama tiesiogiai nuo jų turinčio žmogaus arba per virusais užkrėstus daiktus. Virusas lengviau patenka per nors kiek pažeistą (įdrėkstą, įbrėžtą) odą ar gleivinę. Smailiagalėmis kondilomomis užsikrečiama lytiškai santykiaujant, kūdikis gali apsikrėsti nuo motinos gimdant."

Lytinių organų karpos yra lytiniu būdu plintanti liga. Taip kad jomis jus užkrėtė partneris... Labai nedidelė tikimybė, kad kitu būdu papuolė.
krkristina
Yra toks vaistinese gaminamas vaistukas: Trichlor acto rugstis ~ 10 ml 50-80 % stiprumo. Tepti 1 karta savaitej. Tik nezinau ar gamins ir parduos be gydytojos recepto. Kiek zinau lyt. org. karpas reikia pasalinti iki gimdymo, nes gimdydama gali apkresti ir vaikiuka. Be to jos plinta ne dienom, o valandom ir kai ju prisidaugins ten viduje "giliai", isnaikinti bus sunku. Aisku su tais vaistais irgi ne pyragai. Oda nudegina, slapinantis skauda, bet efektas puikus - nelieka nei zymes.
Rasuolyte22
o man issaugo karpute nestumo va gale... net keista, partnerio neturiu, o ir buves tikrai jokiu karpu neturejo tose vietose smile.gif kiek skaiciau jos gali isaugti ir nuo labai gausaus prakaitavimo... ir del organizmo nusilpimo... nestumo metu g.gif
Aktorė
Labutis, aš irgi pradėjau panikuoti doh.gif Nėštumo gale pastebejau ant lytinių lūpų mažą tamsiai raudoną ar netgi mėlynos spalvos žirniuko dyžio taškelį. Iš pradžių pamaniau, kad užsikimšusi kraujagyslė. Bet po gimdymo praėjo beveik 2 mėn ir tas žirniukas ar gal tiksliau dėmelė liko. Nežinau kas tai galėtų būti g.gif Gal kam nors taip buvę?
matematikaa
As tai irgi radau karpute didesne, ir va jau menuo su puse galvojau praeis, bet pries kelias dienas palieciau ziuriu aplinkui lyg mazuuulyciu visai randasi unsure.gif tai nuejau i vaistine (UK) pasiemiau tepalo ir tepuosi dbr, tiksliau tik ka pasitepiau... Galvoju nusizudysiu, nes tiek ligu jau sau prisirasiau... Bet butinai eisiu pas daktare pasitikrint kad nervu nebutu. Nors pakalbejus su kriksto mama ji mane nuramino... mirksiukas.gif
bilekokia
Man nėštumo metu atsirado karpa ant delno, iki tol jų neturėjau (nebent vaikystėje, jau net nepamenu tiksliai). Didelė buvo, trukdė. Ketinau naikinti, nusipirkau Acetocaustin, tik po to perskaičiau instrukciją, kad nėščioms negalima. Liko nepanaudotas. O pagimdžius karpa pradėjo pati nykti, nieko nedarant. Jau praėjo du mėnesiai po gimdymo, liko tik maža žymė karpos vietoje. Taip kad neskubėkit imtis drastiškų priemonių, gal karpa pati išnyks smile.gif
pupune
Man "Acetocaustinum" visai nepadėjo.. naudojau prieš nestuke.gif , kol galiausiai pašalino azotu, o vėliau super padėjo "čistatela" - atrodo čia ugnežolės preparatas:)
Neeri
Buvo pas mane karpos kelios nėštumo metu, kuo tik nebandžiau panaikinti, visokiais tepaliukais tepliojausi, smardinausi (aišku kuriais nėštukei buvo galima) niekas nepadėjo. tada vyras patarė pabandyti jo vaikystėje bandytą vaistą, kuris visas karpas išnaikino ir ką jūs manote po kelių dienų karpos nė kvapo. O tas vaistas tai maistinis actas sumaišytas su miltais, pasidarai košelę tokią, kad eitų tepti ir tepi tik ant karpos, leidi sudžiūti tai plutelei ir taip kelias dienas teplioji, tada odelė ima luptis kur karpa yra, paimi atsargiai ir gražiai nulupi tą odelę, o su ja išsilupa ir visa karpa, be jokio kraujo be nieko. Dabar taip ir vaikams karpas naiikinu, jokio skausmo thumbup.gif Beje actą naudoju 80proc., nors sau nėštumo metu ir tą 9 proc. naudojau ir tiko.
amber123
Sveikos. Ant rankos plastakos isaugo dvi mazyyyyyyyyyyyyytes mazytes karputes, vos matos, bet viena didesne, tai sakau, kol neisaugo reik uztrucyt.. tepiau arbatmedziu-nieko.. nusiporkau ugniazoles skyscio rusu pardei, tai kai uzlasinau tai doh.gif doh.gif sako: teptk kai turi laiko.. tai as tepiau 2k keliu val begyje, tai aplink ta didesne atsirado skyles nezymios odoi blink.gif nesupratau..tai staigiai nuploviau.. toliau jauciu netepsiu.. ar susiduret su tuo tepalu Cystotelyjo?
Gabrija
Pas mane uzaugo ant pado, vaikscioti skauda... Su Wartneriu pasaldziau... laukiu poveikio... tikiuosi leliui nepakenks... g.gif
pupune
QUOTE(amber123 @ 2011 07 09, 18:12)
ar susiduret su tuo tepalu Cystotelyjo?

Tai, kad man atrodo tai yra tas pats ugniažolės tirpalas g.gif

QUOTE(Gabrija @ 2011 07 09, 18:44)
Pas mane uzaugo ant pado, vaikscioti skauda... Su Wartneriu pasaldziau... laukiu poveikio... tikiuosi leliui nepakenks...  g.gif
*

manau nepakenks, bet man jokie man būdai nepadėjo schmoll.gif
Kol neužšaldė azotu poliklinikoje (čia dideles, tas vadinamas "šepetines"), o mažytes aš išsinaikinau su "Čistatel" tirpaliuku. Na man jis thumbup.gif 2 kartus buvo atsiradę, 2 k padėjo thumbup.gif dabar kt net nebandyčiau brangių ir man asmeniškai neveiksmingų vaistų.

Jo tikrai yra "Litfarmose" ir "Camelijose", dar privačiose vaistinėse esu mačiusi smile.gif
amber123
QUOTE(pupune @ 2011 07 09, 22:00)
Tai, kad man atrodo tai yra tas pats ugniažolės tirpalas  g.gif
*

Tai tiek as dar suprantu.. biggrin.gif as klausiu ar kam nors yra taip buve, kad nudegintu smarkaii..
pupune
QUOTE(amber123 @ 2011 07 10, 16:12)
Tai tiek as dar suprantu..  biggrin.gif as klausiu ar kam nors yra taip buve, kad nudegintu smarkaii..
*

Aaaa biggrin.gif na aš negirdėjau, man tai tikrai nenudegino.. vyrui, draugei, mamai irgi nieko nenutiko mirksiukas.gif
Kiizu
QUOTE(Gabrija @ 2011 07 09, 18:44)
Pas mane uzaugo ant pado, vaikscioti skauda... Su Wartneriu pasaldziau... laukiu poveikio... tikiuosi leliui nepakenks...  g.gif
*

Sveikos,
pas mane ant pado buvo karpa apie 16-17 nestumo savaite...tai as ja naikinau lazeriu, nors ir brangu,bet greitai ir paprastai, o vaistukai buvo suleidziami mazesne doze ir negalima ju iki 12 nestumo savaites,veliau nekenkia...mane konsultavo keli specialistai,nes labai bijojau vaikui pakenkt...o vaiksciot jau buvo nepatogu
Papildyta:
QUOTE(Aktorė @ 2011 01 08, 11:55)
Labutis, aš irgi pradėjau panikuoti  doh.gif  Nėštumo gale pastebejau ant lytinių lūpų mažą tamsiai raudoną ar netgi  mėlynos spalvos žirniuko dyžio taškelį. Iš pradžių pamaniau, kad užsikimšusi kraujagyslė. Bet po gimdymo praėjo beveik 2 mėn ir tas žirniukas ar  gal tiksliau dėmelė liko. Nežinau kas tai galėtų būti  g.gif  Gal kam nors taip buvę?
*

Sveika,nu as irgi tokia melyna turiu ten pat, man 40 sav. turiu gimdyt, bet paskui reikes pasiziuret kaip bus....tik as vistiek manau kad cia venu issipletimas....reikia manau pas gine klaust
lisik
QUOTE(amber123 @ 2011 07 09, 18:12)
Sveikos. Ant rankos plastakos isaugo dvi mazyyyyyyyyyyyyytes mazytes karputes, vos matos, bet viena didesne, tai sakau, kol neisaugo reik uztrucyt.. tepiau arbatmedziu-nieko.. nusiporkau ugniazoles skyscio rusu pardei, tai kai uzlasinau tai  doh.gif  doh.gif sako: teptk kai turi laiko.. tai as tepiau 2k keliu val begyje, tai aplink ta didesne atsirado skyles nezymios odoi blink.gif nesupratau..tai staigiai nuploviau.. toliau jauciu netepsiu.. ar susiduret su tuo tepalu Cystotelyjo?
*

QUOTE(amber123 @ 2011 07 10, 16:12)
Tai tiek as dar suprantu..  biggrin.gif as klausiu ar kam nors yra taip buve, kad nudegintu smarkaii..
*

man Super Cistotel labai stipriau nudegino ranka - buvo mazytis nelygumas, net kaip paaiskejo veliau jokia ne karpa, bet uztepiau Cistotelo ir vietoj tos smulkmenos liko kraujuojanti duobute, ir cia is PIRMO karto. Iki siol liko randas, kuri dabar ketinu panaikint chirurginiu budu.

taip kad rekomenduoju labai atsargiai elgtis su cistotel preparatu. Maniskio galiojimas buvo geras, viska dariau pagal instrukcija, bet rezultatas nekoks.

ju buna 2 rusiu - vienas Super cistotel, o kitas - paprastas. Tai tas paprastas yra svelnesnis smile.gif
pupune
QUOTE(lisik @ 2011 07 29, 15:48)
ju buna 2 rusiu - vienas Super cistotel,  o kitas - paprastas. Tai tas paprastas yra svelnesnis smile.gif

Nežinojau schmoll.gif
na, bet aš naudojau ir viršuje rašiau apie paprastą cistotel'io tirpaliuką mirksiukas.gif man tikrai nieko nenudegino biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.