Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gimdytumėt trečia vaikelį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Delfija
QUOTE(cerepaska @ 2011 10 29, 15:28)
As tai tikra gimdyciau trecia mazyli. Bet nereikia pamirsti, kad visada viskas priklauso nuo situacijos ir nuo gyvenimo. Mano vyras yra idealas  wub.gif Pagimdziau jam 2 dukrytes, ir labai noreciau padovonoti jam sunu  wub.gif Abu vaikus reikejo ikalbineti, bet ne todel kad jisai ju nenorejo, bet todel kad pirmais jis rupinasi musu finansine padetim  blush2.gif Tikiuosi kad galesiu kada nors ikalbeti del trecio mazylio  blush2.gif
*

Situacija, labai panasi - dvi dukrytes...o to sunelio vyrui taip noretusi...bet reikia pagalvoti ir apie tai, kad vaikui vien pavalgyt ir apsirengt neuztenka...o ir saves uzmirst nesinori... ax.gif
Black Queen
Pas mus situacija kiek panasi. 1aja dukryte neplanavom, antraji leliu irgi neplanavom, bet atsitiko taip, kad jis mus paliko tai sekanti nestuma jau planavom ko pasekoje turim 2 nuostabias dukras, taciau as ir vyras labai svajojam apie suneli. Gyvenamajo plota turim pakankamai net 4 uztektu, tik vat stabdo ta finansine padetis, o dar ir dukrytes mazos, bet ir tai mane nebaugina. Kiek jusu manymu reiketu tureti pajamu, kad gyventi pilnaverti gyvenima 5 asmenu seimoj? dabar turim apie 3000, 3500lt
vilka11
QUOTE(Black Queen @ 2011 11 21, 22:02)
Pas mus situacija kiek panasi. 1aja dukryte neplanavom, antraji leliu irgi neplanavom, bet atsitiko taip, kad jis mus paliko tai sekanti nestuma jau planavom ko pasekoje turim 2  nuostabias dukras, taciau as ir vyras labai svajojam apie suneli.  Gyvenamajo plota turim pakankamai net 4 uztektu, tik vat stabdo ta finansine padetis, o dar ir dukrytes mazos, bet ir tai mane nebaugina. Kiek jusu manymu reiketu tureti pajamu, kad gyventi pilnaverti gyvenima 5 asmenu seimoj? dabar turim apie 3000, 3500lt
*

Na sunku pasakyti del pajamu, kiekvienas turi skirtingus poreikius. As turiu 3 vaikus, pajamos siek tiek didesnes, bet galeciau isgyventi ir is tiek 4u.gif
smilte1212
QUOTE(Black Queen @ 2011 11 21, 23:02)
Pas mus situacija kiek panasi. 1aja dukryte neplanavom, antraji leliu irgi neplanavom, bet atsitiko taip, kad jis mus paliko tai sekanti nestuma jau planavom ko pasekoje turim 2  nuostabias dukras, taciau as ir vyras labai svajojam apie suneli.  Gyvenamajo plota turim pakankamai net 4 uztektu, tik vat stabdo ta finansine padetis, o dar ir dukrytes mazos, bet ir tai mane nebaugina. Kiek jusu manymu reiketu tureti pajamu, kad gyventi pilnaverti gyvenima 5 asmenu seimoj? dabar turim apie 3000, 3500lt
*

Labai priklauso ar šeima turi paskolas, tuomet pajamos manau turėtų būti žymiai didėsnės.

Aš labai norėčiau trečio vaikelio, bet labai stabdo gyvenamojo plota klausimas...
selai78
As labai noriu trecio vaikiuko. Tikiuosi vyra ikalbesiu biggrin.gif
Jis, aisku, irgi labiausiai baiminasi del finansu
naujoke3
As ir turiu trecia leliuka ax.gif ,dukrai va jau 16m ,sunui 14m ir mazajam bangradukui suneliui 2.5metu ,visa seima dziaugiames pagranduku....ispradziu viresniems buvo keista isgirsti kad tures sese arba broli ,bet paskui kai yme abu dziugavo aisku ir teits.Girdejau daug negeru kalbu,bet ju nesiklausiau ,svarbu ,kad mes visi laukeme mazylio ,kad mums gerai....sako ka cia ant senatves gimdysi dabar...kokia senatve kai tau 36m ( tada buvo)..viresni jau greit susikurs savo gyvenimus ,o cia namuose bus dar kas dziugina savo isdaigom,sypsena...Savaime aisku reikia atsizvelgt ir i galimybes..bet mes sakome jei dviems vaikams uzteko duonos,meiles ir supratimo tai uzteks ir treciam mazyliui....Tad sekmes teveliams...
Miley-Adomukas
neduok viešpatie, man ir dviejų gana doh.gif
aistemo
QUOTE(Miley-Adomukas @ 2011 12 01, 14:26)
neduok viešpatie, man ir dviejų gana  doh.gif
*

palaukit, kol paaaugs, tada gal kitaip galvosit mirksiukas.gif
plude
Mes dabar turim 2dukrytes,tarp ju be 15dienu 3ju metuku skirtumas,noreciau jau ir trecio,mazytei dabar 2.4...vyras vis spyriojas,ir tikrai nesam pinigingi,o va kai as jau itariu,kad jau jau,jis palaiko ir su tuo susitaiko,o del berniuko,jam patinka pasijuokt,kad pas ji zenteliai atvaziuos,kaip faina bus biggrin.gif Ir manau,kad ir kiek Dievas duos,neturiu teises zudyt...
Yurgita
Mes irgi auginam netyciuka/e... Apturejau didziuli soka, ne del to, kad labai nenoreciau 3io, tiesiog trecia zadejau planuoti tik kai turesim savo nuosava busta... Kazkaip pirmus abu vaikus planavom, o sikart musu lialia nuplanavo uz mus... Dabar jau susitvarkiau su savo sokais ir baimem, laukiu placiai atverta sirdim wub.gif Sekmes visoms savo apsisprendimuose 4u.gif
vilka11
QUOTE(Yurgita @ 2011 12 30, 00:12)
Mes irgi auginam netyciuka/e... Apturejau didziuli soka, ne del to, kad labai nenoreciau 3io, tiesiog trecia zadejau planuoti tik kai turesim savo nuosava busta... Kazkaip pirmus abu vaikus planavom, o sikart musu lialia nuplanavo uz mus... Dabar jau susitvarkiau su savo sokais ir baimem, laukiu placiai atverta sirdim  wub.gif Sekmes visoms savo apsisprendimuose  4u.gif
*

O mes irgi turime netyciuka, kuriam 8 men. Turejau irgi baisiai dideli soka, bet dabar esu laimingiausia pasaulyje mama 4u.gif Sokas buvo, ne del to, kad nenoreciau 3 vaiko, o labai didelio skirtumo tarp vaiku. Bet vaikai labai apsidziauge suzinoje, kad seimyna pagauses.Dabar vaikai labai laimingi, vis kartoja , kad faina tureti toki lialiu namuose.Ir tikrai jis su savimi atnese tiek laimes, dziaugsmo, surmulio, kad sunku apsakyti... newyear.gif
Akmenskeltė
Man tai keista, kaip galima nuspręsti gimdyti ar negimdyti, juk čia ne mūsų valia, ne mes sukūrėm tą ląstelę, tik per mūsų kūnus ateina gyvybė. Tai kaip galima nuspręsti atsikratyti, čia juk ne dantį išrauti, valymas = žmogžudytsė, kad ir kaip bandytume tai paneigti ar sušvelninti. O tokie vyrai, kurie verčia moteris žudyti vaiką, yra nieko verti patinai, kam tada lįsti prie moters...Bėgti nuo tokių.
Aš esu už gimdymą net tokiu atveju, kai situacija labai sudėtinga dėl motinos sveikatos, fizinės ar psichinės. O čia kalbama apie 4000 lt per mėnesį. Manau, kad su tokia suma protingai gyvenant galima ir 5 auginti mirksiukas.gif O jei vaikas padėvėtais rūbais, tai jau problema?
Akmenskeltė
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 01 11, 11:03)
Man tai keista, kaip galima nuspręsti gimdyti ar negimdyti, juk čia ne mūsų valia, ne mes sukūrėm tą ląstelę, tik per mūsų kūnus ateina gyvybė. Tai kaip galima nuspręsti atsikratyti, čia juk ne dantį išrauti, valymas = žmogžudytsė, kad ir kaip bandytume tai paneigti ar sušvelninti. O tokie vyrai, kurie verčia moteris žudyti vaiką, yra nieko verti patinai, kam tada lįsti prie moters...Bėgti nuo tokių.
Aš esu už gimdymą net tokiu atveju, kai situacija labai sudėtinga dėl motinos sveikatos, fizinės ar psichinės. O čia kalbama apie 4000 lt per mėnesį. Manau, kad su tokia suma protingai gyvenant galima ir 5 auginti mirksiukas.gif O jei vaikas padėvėtais rūbais, tai jau problema?
*

P.S. Nebent nėštumą rekomenduoja nutraukti gydytojai dėl svarbių priežasčių.
maumė
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 01 11, 11:03)
*

pritarčiau.Žmonės priskiria sau per daug teisių.
*May*
Gimdyciau blush2.gif
ramantute
Visada manaiu, kad moteris laiminga tik tada kai tampa mama, todėl gimdyčiau apie valymą negalvojau niekada, tikiuosi ir neteks.
Mūsų pirmas vaikas toks judrus, kad po jo net tris metus bijojau apie daugiau vaikų galvoti, antrasis toks ramus, kad dabar laukiam trečio ir be proto tuo džiaugiamės. Vyras visada žinojo, kad aš noriu didelės šiemos, pats galvoja, kad būtų nuostabu kokie penki vaikai ir visada rodė iniaciatyvą, kad reikia rašyti gandrui vėl laišką ir prašyt dar vieno. blush2.gif
Jurga26
Na priklausytų nuo aplinkybių... 4u.gif Daba auginu suplanuotą pirmagimį, laukiu už kelių dienų gimstančio netyčiuko, o dar yra vyro sūnus iš pirmos sanuotkos smile.gif Man gana....turiu omeny vaikų...aš nebenorėčiau 4u.gif
Jei būtų mano vyro valia, tai ir netyčiuko nebūčiau išsaugojus, bet užsispyrus laikiaus, kad dar vienas man reikalingas, o daugiau jau tikrai ne... smile.gif o priežastys nenoro įvairiausios: socialinės, auklėjimo (visgi darbas auklėti yra labai sunkus), savęs nerealizavimas (jau įgriso 4 sienos) ir pan.
elixir
Turiu 2 vaikiukus pametinukus: 2 ir 1 metai, abu planuoti. Nelengva tikrai buvo, bet dienos jau svieseja..Jau kuriu planus, kai po metu eisiu i darba, istruksiu is namu ir pan. Ir cia bac - netyciukas: teigiamas testas ir visi nestumo pozymiai. Viskas apsiverte.. Esu pribloksta, pasimetusi, liudna. Negalvoju as apie nestumo nutraukima, bet oi kaip nesaldu dabar man - nenoriu as trecio vaikelio, man uztenka dvieju mano mylimuku ir kol kas esu labai pavargusi..
Nzn, bus tas trecias, bet kol kas laimes man tai neteikia tikrai...
lina13
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 01, 20:29)
O mes irgi turime netyciuka, kuriam 8 men. Turejau irgi baisiai dideli soka, bet dabar esu laimingiausia pasaulyje mama 4u.gif Sokas buvo, ne del to, kad nenoreciau 3 vaiko, o labai didelio skirtumo tarp  vaiku. Bet vaikai labai apsidziauge suzinoje, kad seimyna pagauses.Dabar vaikai labai laimingi, vis kartoja , kad faina tureti toki lialiu namuose.Ir tikrai jis su savimi atnese tiek laimes, dziaugsmo, surmulio, kad sunku apsakyti... newyear.gif
*

as uz tai nes pas mus tokia pat situacija tik tiek kad musų planuotas labai lauktas tik skirtumas didelis amziaus ,o dabar tai sviesuliukas mūsų biggrin.gif visų 4u.gif
Flirta
Auginam 2 dukrytes, skirtumas tarp ju - 2m ir 3 men.
Ir sunkoka buvo, bet abi planuotos ir mylimos, tad jei tik galimybes leis - noretume abu dar 1 vaikelio, kada nors, laiko mes turim apsciai...
Jau dabar su nostalgija nuzvelgiu besilaukaincias, kudikelius.

Tik salygos dabar netinkamos, nors vyras tai jau lupas paputes "noriu leliuko", teko graziai atkalbet tongue.gif Kolkas...
ciuke
Ir gimdysiu wub.gif
Ir visi labai labai laukiame.
vilka11
thumbup.gif
QUOTE(ciuke @ 2012 01 23, 14:30)
Ir gimdysiu wub.gif
Ir visi labai labai laukiame.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
samantila
4u.gif Mūsų pajamos į mėnesį atskaitant kreditą yra 1800 lt turim 3 dukrytes nesenai susilaukėm trečios dukrytės dvi pametinės...ir jau svajoju apie ketvirtą wub.gif ir žinau kad tikrai bus tik reikia atsipūst lotuliukas.gif laiko turim daug esam jauni ir ne šeipsau yra posakis "užtenka trims užteks ir dar vienam" ar kažkaip panašiai biggrin.gif

VISŲ PIRMĄ VISKĄ GYVENIME DAROM DĖL SAVĘS IR TIK ANTROJE EILĖJE DĖL KITŲ ...
Loveco
svajojam su vyru apie didelę šeimą, todėl keistai skamba temos klausimas smile.gif
planavom ir suplanavom visus savo vaikučius. Tikiuosi, sėkimngai išnešiosiu trečią ir tikiu, kad iki 30 mečio dar ir ketvirto spėsim susilaukt...
Mildažytė
Manau kad 3 vaikai, tai labai daug. Be to ir aplinkinių požiūris į daugiavaikes šeimas
Aliaka
QUOTE(Mildažytė @ 2012 03 22, 09:31)
Manau kad 3 vaikai, tai labai daug. Be to ir aplinkinių požiūris į daugiavaikes šeimas
*

doh.gif Aciu Dievui, ne visu aplinkiniu, o tik su ribotu intelektu biggrin.gif Aisku, jei vaikai gimdomi tik tam, kad gautu pasalpas, tai kitas dalykas. Bet tokiu savo aplinkoje nezinau nei vieno, o seimu turinciu 3 vaikus yra net 5 ax.gif
luzere
As tai irgi manau, akd trys vaikai labai daug. Anksciau taip nemaniau, bet kai pagimdziau trecia vaikeli supratau, kad tikrai labai daug smile.gif Bet ar trys ar keturi jau nebesvarbu biggrin.gif
kasiopeja
QUOTE(Mildažytė @ 2012 03 22, 06:31)

Laimė, kad dauguma daugiavaikių mano, jog aplinkinių požiūris į daugiavaikes šeimas yra pačių aplinkinių problema. Kitaip šeimų su 3 ir daugiau vaikų taip sparčiai nedaugėtų lotuliukas.gif
laracka77
Daugiavaikes Mamytes, nepulkite kita nuomone turinciu mamu. Nevisi zmones vienodi. As pagimdziau dvynius. Is karto gavau daug:) Ir, nors visad svajojau tureti tris vaikucius, dabar manau, kad siudvieju man uztenka. Ir pasalpos man nereikia, ir vaikus as myliu. Tiesiog noriu gyventi pilnaverti gyvenima, kad vaikams galeciau duoti kuo daugiau, bet ir saves neuzmirsti.
kasiopeja
QUOTE(laracka77 @ 2012 03 28, 18:07)
Daugiavaikes Mamytes, nepulkite kita nuomone turinciu mamu. Nevisi zmones vienodi. As pagimdziau dvynius. Is karto gavau daug:) Ir, nors visad svajojau tureti tris vaikucius, dabar manau, kad siudvieju man uztenka. Ir pasalpos man nereikia, ir vaikus as myliu. Tiesiog noriu gyventi pilnaverti gyvenima, kad vaikams galeciau duoti kuo daugiau, bet ir saves neuzmirsti.

Niekas nieko nepuola. Su branda dažnai ateina jausmas, kad vienintelis dalykas, kurį palieki po savęs, yra ne pinigai, ne sukurtos darbo vietos, ne tavo darbo/kūrybos vaisiai (išskyrus retus pavienius atvejus), yra tavovaikai 4u.gif

O dėl visaverčio gyvenimo - kiekvieno vertybės yra skirtingos. Vieni tobulina save, kiti padeda tobulintis kitiems ir taip realizuoja save 4u.gif

Otuxe
As tai net nezinau ka daryt.Vyras nori trecio....o as, nezinau....
vanda_zydi
QUOTE(Otuxe @ 2012 04 01, 09:00)
As tai net nezinau ka daryt.Vyras nori trecio....o as, nezinau....
*

tai palikit vyra viena savaitei su dviem vaikiukais ir tada paklauskit:)
Otuxe
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 04 01, 19:06)
tai palikit vyra viena savaitei su dviem vaikiukais ir tada paklauskit:)
*

tai jis du metus jas augino, kai jos buvo mazesnes, zino kas tai...
bet dabar nezinau kas jam i galva sove...
jis daznai komandiruotese, ir nori matyt, kad as namie sedeciau...ar dar ko...
Faustyte
aš tai šiuo metu didžiuosiuose apmastymuose del trecio. berniukai prašo sesutės, bet kaip čia ją užtikrintai pagavus ax.gif nors man ir trečias broliukas būtų prie širdies, bet kaip paaiškinti vyresnėliui, kuris svaigsta apie sesutę smile.gif jei bus trečias broliukas...
Man dar laiko turiu - tai mastau intensyviai. O vyras į mano pamastymus žiūri palankiai, tik sako, kad reikia paskubėti, nes jis jau ne jauniklis... pas mus virš 10 m skirtumas
*Tinginiuke*
Po antro vaiko, mergyte, su vyru pajuokaudavom, kad reik ir trecio, nes jo brolis juokes kad mes daugiavaike seima su dviem vaikais smile.gif
db jau ir jis susilauke antro...o ir as kazkaip uzsimaniau dar vieno, tik suprantu kad tam ner nei papildomu pinigu ir gal per greit...
o ri gydytoja darydama antra cezari, sako:pazadek dar du...
o po pusmecio kai mergyte paaugo, sako nu db trecia smile.gif bet esu jauna, tik laukt belieka
mama 2 vaiku
sveikos mamytes,esu 2 vaiku mama antrajam vaikuciui dar nera metuku,o vakar suzinojau kad laukiuosi trecioo vaikucio,nenumanau ka ir bedaryti,vos susitvarkau su dviem o cia dar trecias...nezinau ka daryti man tik 23 metai...padekit apsispresti ar gimdyti ar ne... verysad.gif mano mintys visai susimaisiusios...ir noriu to vaikucio bet kartu ir bijau nespejau mazuju isauginti...bet ir nenoriu gailetis poto visa gyvenima...o vyras visiskai nepadeda sako as sutiksiu su tavo sprendimu ka bedarytum ir palaikysiu tave...esu labai pasimetus,vakar labai daug verkiau,bet ir niekaip nerandu i savo klausima atsakymo ka daryti,gal kas yra ar buvot panasioj situacijoje?ka daret? padekit prasau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.