Vos ne kasdieną su vyru kalbame šiuo klausimu. Mes abu labai labai norime trečio vaikelio.
Žinau, kad trečias mažylis dar tikrai krykštaus mūsų namuose. Vis gi vaikai - didžiausias džiaugsmas
Jetau kokia aktuali mūsų šeimai tema
Vos ne kasdieną su vyru kalbame šiuo klausimu. Mes abu labai labai norime trečio vaikelio. Žinau, kad trečias mažylis dar tikrai krykštaus mūsų namuose. Vis gi vaikai - didžiausias džiaugsmas
As tai mielai, bet va musu tetis stabdis. Sako, o kas, jeigu ir vel du
jei prieš savaitę būčiau apsilankius šiame forume, turbūt būčiau apsisprendus gimdyti, bet deja...
priežastys buvo: per maža dukrytė ir nesutarimai su vyru (buvom 2sav issiskyrę). jei su juo išsiskirčiau tikrai viena vaikų neišlaikyčiau, o kadangi vyras teisėtas bedarbis, tai nieko iš jo negaučiau. bet vis tiek žinau, kad trečias anksčiau ar vėliau bus.
labai idomi tema.Pries gal kokius 3 men sakyciau-gimdyciau nepriklausomai nuo vyro nuomones
Siaip tai as "spardziausi" net ir del antro vaiko-dukra (faina, pasiutusi, visai nemergaitiska). Ir auginti buvo lengva, ji visai turistinis vaikas buvo, kiek apvaziavom visa seima kartu. Dabar irgi panasiai, gal dar palaukim vis kartojau, nes buvau persileidusi du kartus, reikia laiko atsigauti. Tai vat siandien sedziu su kiausiniu, saugau kaip tik galiu ir laukiu pavasario. Vyras patenkintas, net nesuprantu kodel: islaidos tik dides, va jau tuoj reikes sunui aukstajam mokslui taupyti. Kiek dabar vaikams papildomi repetitoriai kainuoja!? Nesuk sau galvos- vyras kartoja, tavo darbas vaikai, mano pinigai. O del finansu, tai kiek beuzdirbtum juk ju visvien truks, nes augant pajamom auga ir islaidos,poreikiai, augant poreikiams, reikia didinti pajamas ir t.t. Argi nekitaip amzinas ratas.
maniskis trecio nenorejo....
QUOTE(mamuliauske @ 2006 11 06, 17:20) Siaip tai as "spardziausi" net ir del antro vaiko-dukra (faina, pasiutusi, visai nemergaitiska). Ir auginti buvo lengva, ji visai turistinis vaikas buvo, kiek apvaziavom visa seima kartu. Dabar irgi panasiai, gal dar palaukim vis kartojau, nes buvau persileidusi du kartus, reikia laiko atsigauti. Tai vat siandien sedziu su kiausiniu, saugau kaip tik galiu ir laukiu pavasario. Vyras patenkintas, net nesuprantu kodel: a na jums lengviau,pirmi du jau dideli,tai trecias bus kaip cacka Bet is kitos puses-drasus zingsnis po tiek metu pertraukos vel ryztis sauskelnem,bemiegem naktim.. atrodo jug viskas jau buvo nusistoveje,o cia bac-perversmas seimoj
Mano situacija irgi nestandartinė: vyras nori kuo daugiau, o aš visai ne.
Prieš gerą pusmetį buvo kilęs įtarimas, kad galėjau pastoti, tai juoda depresija užgulė... kol mėnesinės neprasidėjo. O vat atostogavom visi kartu, pamiršom visus rūpesčius. Dabar auginu pilvuką ir galvoju, kad trečias vaikiukas nusprendė ateiti pačiu laiku. Papildyta: Įdomu, ką nusprendė temos autorė? Kiek suprantu, sprendimas turėjo būti jau priimtas. Nežinau, ar galėčiau gyventi su žmogum, kuris į šeimą taip žiūri. Man kadaise įstrigo į atmintį vieno vyruko, tada dar visai studenčioko, žodžiai: "jei nemanai, kad galėtum auginti merginos vaiką, tai ir nesigulk su ja į lovą". Tada dar pagalvojau (iš dalies su pavydu, nes maniškis buvo visai dar nesusitupėjęs): O, kad, visi vyrai būtų tokie sąmoningi!
Mano situacija kaip Lapynos. Vyras nori daug vaikų, o aš... Tačiau kai testas parodė teigiamus ženklus, vyrui teko mane įkalbinėti
Mano vyras irgi labai nori trecio,jam patiko,kad as visada namie su vaikais.Visada valgyt isvirta,viskas islyginta ,iskalbta ,sutvarkyta,jam tik belieka gryzus is darbo kojas istiesti ir su vaikais zaisti...as irgi taip noreciau
As irgi giliai sirdy nujauciu, kad musu treciasis kazkur sklando netoli musu ir viena miela diena nuspres "nutupti"
As tai jau ir vardus zinau kokiu noreciau, jei kartais treciasis, arba trecioji sumanytu pas mus isitaisyti
Ką turiu, tą pagimdysiu
Vyras dar ir ketvirto nori, bet bepigu jam, ereliui, reikštis, kai jis dirba kaip baltas žmogus, o grįžęs jaučiasi turįs teisę pailsėti QUOTE(Lapyna @ 2006 12 08, 20:04) Ką turiu, tą pagimdysiu Vyras dar ir ketvirto nori, bet bepigu jam, ereliui, reikštis, kai jis dirba kaip baltas žmogus, o grįžęs jaučiasi turįs teisę pailsėti Tikrai nelengva
Įdomu, kaip magdai toliau sekasi, kokį sprendimą ji priėmė
kai tik pasakiau, kad laukiuos(trečios
Sveikutes
Viena bendrad.tik ka isejo i dekreta,tai kol ji dirbo aktuali tema buvo nestumas,gimdimas,vaikai O as visa gerklia rekiau NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
agug, tai nesakyk, patys pamatys
zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst.
jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika.... mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... QUOTE(4mamyte @ 2006 12 17, 12:04) zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst. jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika.... mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... Stengsiuosi ir as pabut isdidi,jau ir dabar galvoju,kad cia tik musu seimos reikalas ir esam jau suauge zmones,neprivalom pries nieka teisintis ir savo vaiku niekam nekisem(mes net mociuciu neturim)
Sveikutes mano vyras irgi labai nori trecio vaikiuko,gal net maziau nei as,nesakau kad as nenoriu noriu, bet veliau kai sitie du paaugs.O jei dabar pastociau irgi nezinociau kaip elgtis nors isvalymui turbut nesiryzciau
Nesakau kad nemyliu vaiku myliu,bet kaip suzinojau kad laukiuosi antro man buvo kazkoks kosmaras, o vyras tai net sokinejo is laimes.Man tai atrode per anksti tik atrodo viskas pradejo stotis i vezes susiradau darba pradejau dirbti planuoti ka pirksim ka darysim, o cia se kad nori laukiuosi nors atrodo ir saugojomes Bet galiu pasakyti viskas buvo labai gerai,ir remontus pasidarem ir vaikiuka turim ir grazei gyvenam ir vyras gavo geriau apmokama darba.o ir apie trecia pasvajojam tik gal po kokiu 4-5 meteliu kaip sitie paaugs Nors aisku jei dabar pastociau tai greiciausei neisdrysciau nuzudyti savo maziuko ir pasidaryti isvalyma
Na pas mane jau 2 paauginti ir darbe kaip po karjera dalinai isivaziavus, bet viena diena atsibodo lekti i darba rupintis vaikais ir irodyneti kad puikai visur speju. Nutariau kad noriu atostogu nuodarbu, t.y. trecio vaikelio ir pasidziaugti namu ruosa. Aisku norai nesutampa su realybe, pastoti niekaip nesiseke istisus metus( nors apie pirmus tik pagalvoti uzteko ir jau nescia). Gamta isdykauja. Na nesiseka tai nesiseka, tai nusprendziau darba pakeisti. Kai tik isidarbinau, po savaites suzinau kad jau laukiuosi, ne viena. Ka daryti? kaip sefui pasakyti? kaip reguos, aki tiek vilciu imane sudejo? Na nieko susikaupaiu ir isreziau, kai jau bandomasis laikotarpis pasibaige
Kaip saunu vel buti namie. Aisku kai 20m laukiausi tai galvojau kad pragaras namai. kokia as buvau naivuole. QUOTE(Bambiniene @ 2006 12 18, 16:51) Na pas mane jau 2 paauginti ir darbe kaip po karjera dalinai isivaziavus, bet viena diena atsibodo lekti i darba rupintis vaikais ir irodyneti kad puikai visur speju. Nutariau kad noriu atostogu nuodarbu, t.y. trecio vaikelio ir pasidziaugti namu ruosa. Aisku norai nesutampa su realybe, pastoti niekaip nesiseke istisus metus( nors apie pirmus tik pagalvoti uzteko ir jau nescia). Gamta isdykauja. Na nesiseka tai nesiseka, tai nusprendziau darba pakeisti. Kai tik isidarbinau, po savaites suzinau kad jau laukiuosi, ne viena. Ka daryti? kaip sefui pasakyti? kaip reguos, aki tiek vilciu imane sudejo? Na nieko susikaupaiu ir isreziau, kai jau bandomasis laikotarpis pasibaige Kaip saunu vel buti namie. Aisku kai 20m laukiausi tai galvojau kad pragaras namai. kokia as buvau naivuole. QUOTE(agug @ 2006 12 16, 20:57) Sveikutes Viena bendrad.tik ka isejo i dekreta,tai kol ji dirbo aktuali tema buvo nestumas,gimdimas,vaikai O as visa gerklia rekiau NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE QUOTE(4mamyte @ 2006 12 17, 12:04) zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst. jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika.... mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... Sveikutes,nu siandien ir isreziau viska
kogero kad rysciausi ir treciam nors du jau paauginti
pries 10men pagimdziau trecia suneli ,be galo esu laiminga
Keistai man čia viskas nuskambėjo, jei jau skirt ruošeisi tai kokio velnio seksu užsimat
Maniškis tik džiaugtųsi jei trečią gimdyčiau. Tau galiu patart tik vianą - gimdyk, o vyras tegul elgiasi kaip nori Papildyta: QUOTE(Magda27 @ 2006 08 13, 14:03) del vaiku slepimo-na gal is dalies ji suprantu,dar niekas is jo draugu tiek vaiku neturi,dauguma dar net nevede... manau geda jam tai suvokt,per jaunas turbut 28 m turet tokia seima Nebrebdyla vyras Sorry, kad aš tokia kategoriška, bet tau linkiu stiprybės
3 vaikai ,man butu per daug.turiu 2 ir man pilnai uztenka.vyras netgi antro nenorejo,o cia kalba eina apie 3.
QUOTE(paola @ 2007 09 24, 18:40) 3 vaikai ,man butu per daug.turiu 2 ir man pilnai uztenka.vyras netgi antro nenorejo,o cia kalba eina apie 3. Visiskai nesuprantu tu vyru ,kurie nenori antro vaikelio,o ka jau kalbet apie trecia
as labai stropiai viska perskaičiau, bet taip ir nesuradau kaip pasielge temos pradetojai Magdai, gal kas ka zino?
As noreciau trecio vaiko butu idomu ir malonu, tik po kokiu 3 - 5metu. Juk labai malonu, kai maziuko rankytes apsiveja kakla ir prisiglaudzia , taip gera ir malonu jie juk tokie svelnus
Mes su vyru kolkasturime tik viena dukryte, o sausio men turesim ir antra.Bet mano vyras nori dideles seimos.Tai jei Dievas duos tai dar kokius 4 tikrai noretumem.juk vaikai yra gerai.Gal sunku, bet tai musu graziai auginamos geles.
Kai jau turėjau dvi dukrytes, tai labai norėjau dar vieno leliuko - tik vėliau, kaip sakoma, ant senatvės
didelė šeima - jėga, bet reikia prie to priprasti
as labai noreciau man taip patinka abu savo lelius auginti, bet itariu kad nebus.
Noreciau ir as trecio vaikelio,nes dar neturiu sunelio,tik Lietuvoj tokia tvarka ir tokie atlyginimai,kad ir norint nieko neiseis
QUOTE(mamuliauske @ 2006 12 18, 18:27) Ech...auksiniai zodziai QUOTE(upe_5 @ 2006 08 15, 10:52) Jo... patarti gimdyti kai vyras tuom didziuosis gal ir gerai, bet kai zinai kad jis to nenori? As tai tikrai negimdyciau. Tai nera tas pats kai vaiko tevas nori ir kai nenori. Na o man visiskai ir neidomu butu ar toks vyras kaip sis
O aš gal ir pamastysiu apie trečią, tik truputį vėliau, nes vyras ir taip už galvos susiima, kai du vyrukai ir šuo galvom bute eina, matyt reikia erdvę plėsti
QUOTE(Danuška @ 2007 11 23, 16:12) Saunu QUOTE(Danuška @ 2007 11 23, 16:12) paziurejau i Jusu vaiku skirtuma.. ir mes norietume po tiek metu pertraukos, gal maziau, pvz. po kokiu 7-9 m. dar viena kinderi. o siaip neisivaizduoju, kaip moteris susitvarko pvz. su 3 pametinukais arba 2-3 metu skirtumu, kai niekas realiai nepadeda.. turejau omeny, kai abu su vyru, mociuciu nera, o zvirbliai dar mazi....tokiom mamos tikrai medalius reikia dalint
Iš ties įdomu, kokį sprendimą pasirinko temos autorė, ir ar ji dar kartu su vyru, kuris, kaip supratau iš jos pasisakymų, jos nemyli.
o as irgi dabar noreciau ir trecio
Niekad nebūčiau pagalvojusi,kad kada gyvenime turėsiu 3 vaikus.Man jau ir du atrodė laaaaaaaabai daug
Nė viena nėra tavo vietoj ir nė viena nežino,kaip TAVO VIETOJ apsispręstų.Tai tavo sprendimas,ir niekieno neklausyk.Juk pasekmes neši tu viena.Linkiu sėkmės bet kuriuo atveju.
Šiuo metu kaip tik svarstau "gaminti" trečią vaiką ar ne. Perskaičiau šitą temą ir pasidariau sau tokias išvadas:
- daug vaikų yra gerai - kai mažas amžiaus skirtumas iš pradžių būna gana sunku - mano vyras dar visai nieko, būna ir blogesnių Iš tikro laukiu gal vyras pats apie trečią užsimins. Tada galėčiau pasiderėti, kad prižadėtų pagelbėti man visus prižiūrėti O Magdos istorija tai kaip filmas su miglota pabaiga... galim bandyti įsivaizduoti kaip ten baigėsi... |