Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksas su viena- mintyse kita...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
katuksss
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 07, 18:01)
Mes vyrai sexso metu labai saziningi, ir galvojame tik apie savo isrinktasias kad joms tik butu gerai, tai ne moterys nedoreles prisifantazuoja kad mylisi su Pitais, Cruisais, ar Wiliamsais. doh.gif
*

Kokie saunus Lietuvos vyrai ir kaip jie vargsai istveria su tokiom pasileidelem lotuliukas.gif
Tetis2005
QUOTE(leliux @ 2006 12 07, 18:08)
lotuliukas.gif o kas kaltas, kad tavo moteris, myledamasi su tavim, isivaizduoja Pita, Cruisa ar Svarca koki  blink.gif  tongue.gif
*

Gal jos tiesiog moterys?

petelne
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 07, 18:01)
Mes vyrai sexso metu labai saziningi, ir galvojame tik apie savo isrinktasias kad joms tik butu gerai, tai ne moterys nedoreles prisifantazuoja kad mylisi su Pitais, Cruisais, ar Wiliamsais. doh.gif
*

[QUOTE]NU TAIP IR PATIKECIAU,KAD JUS SAZININGI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunuolis @ 2006 12 07, 18:55)
smile.gif nieko neįsivaizduoju, stengiuos suteikt kuo didesnį malonumą ir pats mėgaujuosi. Kam įsivaizduot kažką kitą, kai priešais turi nuostabų kūną  unsure.gif
*

[QUOTE]VA IR ISSIDAVE,KAD RUPI KUNAS,O NE ASMENYBE biggrin.gif BET JAUNUOLI KAS BUS JEI TAS GRAZUS KUNAS PO KELERIU METU TAPS NEBEGRAZUS g.gif TAI AR IR TADA MEGAUSIES JUO. g.gif lotuliukas.gif
Langoza
QUOTE(petelne @ 2006 12 21, 01:22)
VA IR ISSIDAVE,KAD RUPI KUNAS,O NE ASMENYBE biggrin.gif BET JAUNUOLI KAS BUS JEI TAS GRAZUS KUNAS PO KELERIU METU TAPS NEBEGRAZUS g.gif TAI AR IR TADA MEGAUSIES JUO. g.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif tu ryskiai su roziniais akiniais gyveni, jei manai, kad tavo vyras myledamasis su tavim masto apie tavo sielos gelmes
Ausrytukas
manau, kad daug geriau jau, kad įsivaizduoja kitą moterį, nei galvoja apie automobilį, kompiuterį, ar apskritai sexą su kitu vyru.
Langoza
QUOTE(Ausrytukas @ 2006 12 21, 13:26)
manau, kad daug geriau jau, kad įsivaizduoja kitą moterį, nei galvoja apie automobilį, kompiuterį, ar apskritai sexą su kitu vyru.
*

nu cia jau zistokai tu biggrin.gif
Ausrytukas
QUOTE(leliux @ 2006 12 21, 15:12)
nu cia jau zistokai tu  biggrin.gif
*

nugi kažkur skaičiau kažkokio vyro išpažintį , viešą.Jis dežimt metų galvojo galvojo apie kitą vyrą ir išėjo...pas kitą moterį pasižiūrėt ar ir su kita apie vyrus svajos biggrin.gif
rena
QUOTE(Ausrytukas @ 2006 12 21, 13:32)
nugi kažkur skaičiau kažkokio vyro išpažintį , viešą.Jis dežimt metų galvojo galvojo apie kitą vyrą ir išėjo...pas kitą moterį pasižiūrėt ar ir su kita apie vyrus svajos biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu reiks palklauskt, ka maniskis masto g.gif
petelne
QUOTE(leliux @ 2006 12 21, 12:57)
lotuliukas.gif tu ryskiai su roziniais akiniais gyveni, jei manai, kad tavo vyras myledamasis su tavim masto apie tavo sielos gelmes
*

[QUOTE]Jei jau idomu ka galvoju as apie vyro fantazijas.Tai pasakysiu ,jog nesuku sau del to galvos absoliuciai,tegu galvoja zmogus apie tai kas jam patinka biggrin.gif Nesu tiek vaikiska,kad i gilintis i tokias nesomones lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pisliukas
nx melagiai, as visados galvoju apie kokia kita, nes man klaiku laukt kol mano mylimoji bando santuru sexa daryt, man reik tokios laukines, o ne romantikes kazkokios. Anksciau buvo kitaip, o kai apsivedem prireike jai romantikos, dar pusmetis jei taip, gales ieskot balto zirgo su princu
Kameejaa
QUOTE(Pisliukas @ 2006 12 31, 16:21)
nx melagiai, as visados galvoju apie kokia kita, nes man klaiku laukt kol mano mylimoji bando santuru sexa daryt, man reik tokios laukines, o ne romantikes kazkokios. Anksciau buvo kitaip, o kai apsivedem prireike jai romantikos, dar pusmetis jei taip, gales ieskot balto zirgo su princu
*

Oooo blink.gif -koks tas pisliukas....Tu cia primeti "pislu"labai.....Nekelk auksciau dangaus nosytes biggrin.gif biggrin.gif ..Pala ateis ir tau toks metas,kai ne santurumo noresi,o absoliuciai nepajegus pasidarysi..... biggrin.gif biggrin.gif ...Tada ta kita -tau pasakys"pasiieskok santuresnes princeses" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cool.gif
Pisliukas
Likau ne taip suprastas ir man graudu. Dabar kol as labai pajegus man reik paselusio sexo, o ne tepimusi aliejum, zvakiu ir t. t. Kartais nesakau buna fainai, bet visada tainx, as jau savajai sakiau, o ji nieko net nesistengia daryti, kad man geriau butu, tai sakau dar laukiu, bandau, nu o tuo metu pafantazuoju, ir kas cia tokio, bet jau pavargau ir fantazuoti, noriu tikroves. Ir is kur suzinoti, kas cia taip pasikeite? Vede 3 metai ir visus tuos tris tas pats, o pries tai 4 buvo super, nesakau buvo ir romantikos, bet daugiau, tai seldavom ir man to reik.
Papildyta:
kol mano mylimoji bando santuru sexa daryt, man reik tokios laukines, o ne romantikes kazkokios
Nu paskaityk Kamejaa ar kokia ten sia vieta, tu taip skubejai skaityt, kad net apvertei viska aukstyn kojom, Man reik laukinio sex supranti, ir nereik jokiu kitu tik su mano zmona, ji to man jau tris metus nesuteikia, tai svajoju
Langoza
QUOTE(Pisliukas @ 2006 12 31, 17:21)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pisliukas tu pisliukas lotuliukas.gif susirask meiluze, jei jau tavo zmona negera (oj, suvalgys mane mamytes uz toki pasiulyma doh.gif ).

bet siaip priestarauji pats sau, tamsta, tai ar pusmetis tokio prasto sexo, ar visus 3 metus g.gif

o siaip paimk, ir padaryk tu ja viena kart kaip laukinis
murzinyte
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 01, 14:23)
Likau ne taip suprastas ir man graudu. Dabar kol as labai pajegus man reik paselusio sexo, o ne tepimusi aliejum, zvakiu ir t. t. Kartais nesakau buna fainai, bet visada tainx, as jau savajai sakiau, o ji nieko net nesistengia daryti, kad man geriau butu, tai sakau dar laukiu, bandau, nu o tuo metu pafantazuoju, ir kas cia tokio, bet jau pavargau ir fantazuoti, noriu tikroves. Ir is kur suzinoti, kas cia taip pasikeite? Vede 3 metai ir visus tuos tris tas pats, o pries tai 4 buvo super, nesakau buvo ir romantikos, bet daugiau, tai seldavom ir man to reik.
Papildyta:
kol mano mylimoji bando santuru sexa daryt, man reik tokios laukines, o ne romantikes kazkokios
Nu paskaityk Kamejaa ar kokia ten sia vieta, tu taip skubejai skaityt, kad net apvertei viska aukstyn kojom, Man reik laukinio sex supranti, ir nereik jokiu kitu tik su mano zmona, ji to man jau tris metus nesuteikia, tai svajoju
*

O tu visa tai žmonai sakei ?
braske 8
Man reik laukinio sex supranti, ir nereik jokiu kitu tik su mano zmona, ji to man jau tris metus nesuteikia, tai svajoju
*

[/quote]
Nesuprantu, o tai ko nepasikalbat: tiesiai šviesiai ir režk ko tau reikia-jei "per aplinkui" nesupranta, o jis laukia- ot naivuolis.............
Vilialia
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 01, 15:23)
as jau savajai sakiau, o ji nieko net nesistengia daryti, kad man geriau butu, tai sakau dar laukiu, bandau, nu o tuo metu pafantazuoju, ...

Toks įspūdis, kad ne taip sakai, o ją girdi? Gal ji kartais irgi ką nors sako mirksiukas.gif Kad TAU būtų geriau, o ar žinai, kas jai geriau? Ir siūlau ne laukti, o kalbėtis, pasakyk jai viską taip, kad ji tikrai suprastų ir išpešk iš jos, ko ji norėtų, nors tektų ir per visą naktį kalbėtis, kad išsiaiškintum... Na o jau tada, taip sakant dela techniki, kad ir tau ir jai gerai būtų, tuo labiau kad buvo, kaip suprantu... mirksiukas.gif
Meduci
QUOTE(Pisliukas @ 2006 12 31, 16:21)
*

Kaip tu supranti laukinį seksą? bigsmile.gif Matai, moters fiziologija tr. kitokia nei vyro, lėčiau susijaudina, o tam tikromis ciklo dienomis jos libido apskritai būna prislopęs.. g.gif
Kažkur skaičiau, kad moteris nerealų orgazmą patiria ir partneriui gali suteikti tą patį, kai vyras ją prieš seksą nusiveda į gerą restoraną, o parduotuvėse apipila ją dovanom. Ar galėtum jai tai suteikti? Nes reikalauji analogiško dalyko... mirksiukas.gif
murzinyte
QUOTE(Gizelė @ 2007 01 02, 13:14)

Kažkur skaičiau, kad moteris nerealų orgazmą patiria ir partneriui gali suteikti tą patį, kai vyras ją prieš seksą nusiveda į gerą restoraną, o parduotuvėse apipila ją dovanom.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia kas per nesamonė..... doh.gif
MERY
Vyrai tada super milijonieriais turetu buti, jei kaskart pries pasimylejima turetu apipilt mylimasias dovanom biggrin.gif
Vilialia
QUOTE(MERY @ 2007 01 02, 15:19)
Vyrai tada super milijonieriais turetu buti, jei kaskart pries pasimylejima turetu apipilt mylimasias dovanom biggrin.gif
*

Na žinot, pasaulyje visko būna blink.gif , gal moterai noras nesukyla, kol į restoraną nenueina blink.gif ar kokio skudurėlio nenusiperka...
Jūra_
QUOTE(leliux @ 2006 12 21, 12:57)
*

Kodėl taip stačiokiškai kalbi? Galiu garantuoti 100 procentų, jog tikrai kiekviena moteris ir vyras mąsto kitaip. Nerasi dviejų vienodų žmonių. Yra vyrų labai dvasingų, yra ir moterų, kurios apart savo papudruotos nosytės nieko daugiau nemato schmoll.gif
Meduci
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 02, 13:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu čia kas per nesamonė.....  doh.gif
*

Gal ne taip išsireiškiau - moteriai tiesiog reikalingas didesnis dėmesys prieš TAI. mirksiukas.gif Nesubanalinkite visko bigsmile.gif
Arba Pisliukas ne TAS vyras, su kuriuo ji galėtų būti laukinė rolleyes.gif
TetisG
Kol vyras jaunas ir "testesteronas per šnerves virsta" - jam aplamai tuo metu nieks negalvoj. O jei vyresnis ir dar su patirtimi... na... tikrai visko, oi visko būna... visokių minčių g.gif blush2.gif
Vilialia
QUOTE(TetisG @ 2007 01 04, 07:04)
Kol vyras jaunas ir "testesteronas per šnerves virsta" - jam aplamai tuo metu nieks negalvoj. O jei vyresnis ir dar su patirtimi... na... tikrai visko, oi visko būna... visokių minčių  g.gif  blush2.gif
*

Va va, ot ir įtariau, kad kol laukinio reikia, tai visai vienodai, kad tik biggrin.gif . O kai jau patirtis ir tempai sulėtėja, tuomet yra laiko ir pasvajoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Pisliukas
Na va brangieji, man 30 metu, patirties turiu per akis, anksciau buvau tikrai tas vyras su kuriuo ji propagavo normalu, man priimtina sex, visur einam, laisvalaikiu lankomes ir uzsienyje, ne tik restoranuose, manau cia ne tas variantas, kad niekur nesivedu, kai kur nors vaziuojam kelyje, sveciuose baruose ji mane taip sugundo, o kai liekam dviese, tai matai prireikia romantikos, o mane uzknisa suplanuotas sex kai zinai, kada kaip ir visko buna paruosta, jau ne paaugliai, kad reiktu derint su tevu isvykom, gyvenam name. As va sugalvojau gal islepinau, priprato buti aprupinta ir kad as pildysiu jos norus, bet gana.O meiluzes tokios tikrai nerasiu kokia zmona turiu, tai va papuoliau, kaip sakant. Kalbejau daug kartu, susitariam jei jai labiau patinka romantika, tai vienas kartas jai, kitas man, bet spyga maciau, jauciu jau man ragai dygsta, reik grieztai kalbeti, arba skirtis, juk kol buvom nevede buvo ciki.
Vilialia
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 04, 14:57)
Na va brangieji, man 30 metu, patirties turiu per akis, anksciau buvau tikrai tas vyras su kuriuo ji propagavo normalu, man priimtina sex, visur einam, laisvalaikiu lankomes ir uzsienyje, ne tik restoranuose, manau cia ne tas variantas, kad niekur nesivedu, kai kur nors vaziuojam kelyje, sveciuose baruose ji mane taip sugundo, o kai liekam dviese, tai matai prireikia romantikos, o mane uzknisa suplanuotas sex kai zinai, kada kaip ir visko buna paruosta, jau ne paaugliai, kad reiktu derint su tevu isvykom, gyvenam name. As va sugalvojau gal islepinau, priprato buti aprupinta ir kad as pildysiu jos norus, bet gana.O meiluzes tokios tikrai nerasiu kokia zmona turiu, tai va papuoliau, kaip sakant. Kalbejau daug kartu, susitariam jei jai labiau patinka romantika, tai vienas kartas jai, kitas man, bet spyga maciau, jauciu jau man ragai dygsta, reik grieztai kalbeti, arba skirtis, juk kol buvom nevede buvo ciki.
*

Na žinai, galiu čia uodegą ir įmerkti, bet siūlau dėl ragų tuomet tikrai pasitikrinti, jei viskas taip, kaip rašai. Tokiam amžiuje mes moteros nu tikrai pradedam dairytis blink.gif , tai žinai kaip kurios charakteris, silpnesnės ir neišlaiko.... mirksiukas.gif
Pisliukas
Jai 25, o ragus greit nusiimsiu jei isdygs ir tikrai pasibaigs ir meile ir laikas, nes per teismus reiks varineti, bet mes dar susidare vedybu sutarti, kad del neistikimybes 20000 reiks tam susimoket, kuris ragus state, as tai gauciau, o ji deja, nebent nuo pinigu islaidom tauposi.Bet tikrai tikiuosi geriausio ir net bijau pagalvoti, kad laura taip galetu
Vilialia
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 04, 15:43)
Jai 25, o ragus greit nusiimsiu jei isdygs ir tikrai pasibaigs ir meile ir laikas, nes per teismus reiks varineti, bet mes dar susidare vedybu sutarti, kad del neistikimybes 20000 reiks tam susimoket, kuris ragus state, as tai gauciau, o ji deja, nebent nuo pinigu islaidom tauposi.Bet tikrai tikiuosi geriausio ir net bijau pagalvoti, kad laura taip galetu
*

Vedybų sutartis blink.gif , apdairu... biggrin.gif
Na aš irgi taip manau, kad viskas yra gerai, tik reikia gal kokios permainos jums truputį mirksiukas.gif ? Iš to, kaip rašai jaučiu, kad svarbūs esate viens kitam... Na išdrįsiu patarti: gal mažylį? Amžius jūsų subrendęs mirksiukas.gif , moteris nelabai kuo turi užsiimti, kiek suprantu, nurimo jos hormonai, truputį viskas sujudėtų, gal ir tėvelio vaidmuo kiek sušvelnintų Tavo poreikį laukinei aistrai?
O mažius - labai geras dalykas, jei mylite vienas kitą, patikėk manim mirksiukas.gif
angliuke
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 04, 12:43)
*

Ale mandrai sugalvoje,vedybu sutarti pasirasyt blink.gif ,ir gera sumele lotuliukas.gif ,idomu kas sugalvojo,tu ar jinai ax.gif
rena
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 01, 14:23)
*

O tu gal koki vakara parodyk jai ko tau reik g.gif

QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 04, 13:57)
*

blyn kazkas man panasiai ax.gif
Kol negyvenom kartu, kur tik nebandem doh.gif visur kur tik imanoma blush2.gif
o dabar tik lova ir tas pats per ta pati, kazko norisi kitaip. Karta pasiuliau pakeisti aplinka, o jis o kam, bereikalo tik benza deginsim, juk galim ir namie doh.gif visas noras dingo verysad.gif
gal man reiktu ir apie kazka kita pamastyt g.gif
murzinyte
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 04, 13:57)
o mane uzknisa suplanuotas sex kai zinai, kada kaip ir visko buna paruosta, jau ne paaugliai, kad reiktu derint su tevu isvykom, gyvenam name.
*

Tas mane irgi užknisa... juodai schmoll.gif Kaip sakant jokio "draivo" nebelieka, ne sexas o poravimasis kažkoks...

rena, pažystama situacija doh.gif verysad.gif
Vilialia
Moteros, siūlau ultimatumą jiems paskelbti - arba davai "drive"'ą arba einu ieškotis kitur blink.gif . Įdomu, kokios reakcijos susilauksit, na bent jau pradės klausyti, ką sakot tai tikrai mirksiukas.gif ...
murzinyte
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 05, 14:58)
Moteros, siūlau ultimatumą jiems paskelbti - arba davai "drive"'ą arba einu ieškotis kitur blink.gif . Įdomu, kokios reakcijos susilauksit, na bent jau pradės klausyti, ką sakot tai tikrai mirksiukas.gif ...
*

Mano vyras jau greičiau pasakytų "davai davai, varyk... aš irgi tada" biggrin.gif
taibent1
[quote=ylap,2006 12 06, 20:16]
Siaip tai galiu pasakyti kad man mintyse tik tai, kokiu budu suteikti kuo didesni malonuma draugei, o ne "ar galeciau ir kitai taip" biggrin.gif
*
[/quote]

SVAJONIU VYRAS!
[quote=Jaunuolis,2006 12 07, 18:55]
smile.gif nieko neįsivaizduoju, stengiuos suteikt kuo didesnį malonumą ir pats mėgaujuosi. Kam įsivaizduot kažką kitą, kai priešais turi nuostabų kūną unsure.gif
*
[/quote]
DAR VIENAS!
[quote=petelne,2006 12 21, 01:22]
[QUOTE]VA IR ISSIDAVE,KAD RUPI KUNAS,O NE ASMENYBE biggrin.gif BET JAUNUOLI KAS BUS JEI TAS GRAZUS KUNAS PO KELERIU METU TAPS NEBEGRAZUS g.gif TAI AR IR TADA MEGAUSIES JUO. g.gif lotuliukas.gif
*
[/quote]
Kazin, o apie ka mylintis galvoja moterys- as bent jau apie barscius ar partnerio sielos gelmes irgi nemastau...kazkaip dazniausiai ne iki to buna... Negi kitoms kitaip?
[quote=TetisG,2007 01 04, 07:04]
Kol vyras jaunas ir "testesteronas per šnerves virsta" - jam aplamai tuo metu nieks negalvoj. O jei vyresnis ir dar su patirtimi... na... tikrai visko, oi visko būna... visokių minčių g.gif blush2.gif
*
[/quote]

pavyzdziui...?
[quote=rena,2007 01 04, 23:00]
blyn kazkas man panasiai ax.gif
Kol negyvenom kartu, kur tik nebandem doh.gif visur kur tik imanoma blush2.gif
o dabar tik lova ir tas pats per ta pati, kazko norisi kitaip. Karta pasiuliau pakeisti aplinka, o jis o kam, bereikalo tik benza deginsim, juk galim ir namie doh.gif visas noras dingo verysad.gif
gal man reiktu ir apie kazka kita pamastyt g.gif
*
[/quote]
Atrodo, visiems panasios bedos... Gal tokiems reik i sikna ispirti kaip reikiant, kad susiprastu...?????
rena
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 05, 13:36)
1.Tas mane irgi užknisa... juodai  schmoll.gif Kaip sakant jokio "draivo" nebelieka, ne sexas o poravimasis kažkoks...

2.rena, pažystama situacija  doh.gif  verysad.gif
*

1.aha, viskas planuotai ir nei sekundei negali nukrypti nuo plano lotuliukas.gif
2.uzuojautos

QUOTE(Vilialia @ 2007 01 05, 14:58)
*

gali skelbt neskelbus doh.gif
jau snekejau ne viena syki schmoll.gif bet viskas kaip zirniais i siena bash.gif
Pisliukas
Nu taiva Rena pas mani tas pats, jau ir sienos iprate tartis, o zmonos neikalbu, vakar po algos nedaviau iprastos sumos pinigu, ziesim ka darys. O sutartis aisku, kad mano ismislas,nu reik vistiek apsidrausti gi ne jaunuolis jau, o pirmoji zmona taip ir pabego, nu sutarteles nebuvo. O kai vezuos penktadienio vakara kur nors i palanga ar viesbuti, ar siaip kur keliom dienom, tai ji vis zuvyciu nepaserus, kaciuku neileidus, suniui maisto nepalikus ir t, t, as pagalvojau, gal jai kokios psichologines problemos reik biski pastebeti ja, gal kokia metu krize ar nusivylimo savimi nu ka zinau kokios ten buna, as ja gal cia i suns dienas dedu, o jei gal sunku, oj reiks vakare jai kokiu gelyciu parnest ir siaip gal ko mielo
rena
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 05, 20:02)
Nu taiva Rena pas mani tas pats, jau ir sienos iprate tartis, o zmonos neikalbu, vakar po algos nedaviau iprastos sumos pinigu, ziesim ka darys. O sutartis aisku, kad mano ismislas,nu reik vistiek apsidrausti gi ne jaunuolis jau, o pirmoji zmona taip ir pabego, nu sutarteles nebuvo. O kai vezuos penktadienio vakara kur nors i palanga ar viesbuti, ar siaip kur keliom dienom, tai ji vis zuvyciu nepaserus, kaciuku neileidus, suniui maisto nepalikus ir t, t, as pagalvojau, gal jai kokios psichologines problemos reik biski pastebeti ja, gal kokia metu krize ar nusivylimo savimi nu ka zinau kokios ten buna, as ja gal cia i suns dienas dedu, o jei gal sunku, oj reiks vakare jai kokiu gelyciu parnest ir siaip gal ko mielo
*

vaika tu jai uztaisyk, baigsis zuvyci suniuku ir kacyciu problemos biggrin.gif
Langoza
QUOTE(rena @ 2007 01 05, 21:56)
vaika tu jai uztaisyk, baigsis zuvyci suniuku ir kacyciu problemos biggrin.gif
*

va va, as ta pati norejau pasakyt drinks_cheers.gif

Pisliuk, pats man atrodo tu ja islepinai. kaip suprantu, viska ji gauna ant lekstutes. gal tikrai meiluzi koki turi g.gif unsure.gif
murzinyte
O kam jai meilužis jei viską gauna iš vyro ? Net pašėlusį sexą biggrin.gif

Pisliuk, tikrai panadyk jos paklaust, gal ji dėl kažko "rūpestauja" ir nedrysta pasipasakoti g.gif

Aš tai nuo vyro gėlių gavau 2 kartus - per vestuves ir kai sūnų pagimdžiau irnesakyk.gif nenoriu nei pradėti... Ir kiek kartų jam "galvą skaudėdavo".... schmoll.gif doh.gif Aj verysad.gif

Geriau anekdotas ta tema :

Žadina vyras žmoną naktį ir kiša dvi tabletes ir vandens :
- kelkis, kelkis, išgerk, greitai...
Žmona per miegus:
- Kas čia, nieko aš negersiu.
Vyras :
- Tabletės nuo galvos skausmo.
Žmona :
-Bet man neskauda galvos...
Vyras :
- Papuolei brangioji .... biggrin.gif
TetisG
QUOTE(leliux @ 2007 01 05, 22:05)
va va, as ta pati norejau pasakyt  drinks_cheers.gif

Pisliuk, pats man atrodo tu ja islepinai. kaip suprantu, viska ji gauna ant lekstutes. gal tikrai meiluzi koki turi  g.gif  unsure.gif
*

O meilužis būtent dėl to ir gali būti, kad iš vyro viską gauna.... g.gif
rena
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 05, 22:06)
Aš tai nuo vyro gėlių gavau 2 kartus - per vestuves ir kai sūnų pagimdžiau  irnesakyk.gif nenoriu nei pradėti... Ir kiek kartų jam "galvą skaudėdavo"....  schmoll.gif  doh.gif  Aj  verysad.gif
*

O pas mane kai kokia proga, tai maniskis ateina ir sako: na va einam i miesta uzeisim i turgu ar geliu parde ir tu issirinksi geliu, o as tau nupirksiu doh.gif nu tadu jau visas noras praeina geliu gavimui bash.gif
na maniskiui siaip tik pasiulyk, bet tas pats per ta pati uzknisa ir nuobodu verysad.gif
murzinyte
QUOTE(rena @ 2007 01 06, 16:09)
O pas mane kai kokia proga, tai maniskis ateina ir sako: na va einam i miesta uzeisim i turgu ar geliu parde ir tu issirinksi geliu, o as tau nupirksiu doh.gif nu tadu jau visas noras praeina geliu gavimui bash.gif

*

MB iš viso nesupranta (labai nuoširdžiai) kam tos gėlės.... doh.gif
TetisG
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 06, 22:55)
MB iš viso nesupranta (labai nuoširdžiai) kam tos gėlės....  doh.gif
*

Jo.... mergaitės... su fantazija pas jūsų brangiuosius ne stebuklas. Kita vertus, turit ir kuo pasidžiaug, vyrai su mažesne fantazija ne taip greit "į kairę" pasuka... smile.gif
murzinyte
QUOTE(TetisG @ 2007 01 07, 04:27)
Jo.... mergaitės... su fantazija pas jūsų brangiuosius ne stebuklas.  Kita vertus, turit ir kuo pasidžiaug, vyrai su mažesne fantazija ne taip greit "į kairę" pasuka...  smile.gif
*

Man atrodo atvirkščiai.... Su fantazija - gali ir su žmona pafantazuoti... o be jos.... schmoll.gif
TetisG
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 08, 10:28)
Man atrodo atvirkščiai.... Su fantazija - gali ir su žmona pafantazuoti... o be jos....  schmoll.gif
*

Matai, teisybė, kad su fantazija, gali ir su žmona fantazuot, bet su fantazija ir meilužėms žymiai patrauklesnis.... ax.gif O be fantazijos.... na kam toks reikalingas, nebent kartelį pabandyt.... ax.gif
murzinyte
QUOTE(TetisG @ 2007 01 08, 16:47)
O be fantazijos.... na kam toks reikalingas, nebent kartelį pabandyt....  ax.gif
*

Net pagailo diedo vargšo... biggrin.gif
TadasR
matau dailiosios lyties atstoves nesupranta zodziu tema ne moterims ir prasom reikstis tik vyrams visur jums reikia trigrasi kisti g.gif
as asmeniskai negalvoju apie kita moteri myledamasis su savaja , net neisivaizduoju ar taip imanoma blush2.gif kur tada susikaupimas butu jauciu nebaigciau amziams jei galvoje dar 20 smezuotu wub.gif
murzinyte
QUOTE(TadasR @ 2007 01 08, 21:51)
matau dailiosios lyties atstoves nesupranta zodziu tema ne moterims ir prasom reikstis tik vyrams visur jums reikia trigrasi kisti  g.gif 
as asmeniskai negalvoju apie kita moteri myledamasis su savaja , net neisivaizduoju ar taip imanoma  blush2.gif  kur tada susikaupimas butu jauciu nebaigciau amziams jei galvoje dar  20 smezuotu  wub.gif
*

Man kažkaip pats moterim kvepi schmoll.gif
TetisG
QUOTE(TadasR @ 2007 01 08, 22:51)
as asmeniskai negalvoju apie kita moteri myledamasis su savaja , net neisivaizduoju ar taip imanoma  blush2.gif  kur tada susikaupimas butu jauciu nebaigciau amziams jei galvoje dar  20 smezuotu  wub.gif
*

Gyvenime labai visko gali būti, oi labai.... Jei po metų kokių 15-20 galėsi drasiai pakartot savo žodžius ir pasakyt, kad kitaip nėra buvę - tikrai galėsiu pasveikinti.
O šiaip jau tiek vyrai, tiek moterys, dažniau ar rečiau, anksčiau ir vėliau, bet tikrai ne tik apie savo brangiausią galvoja. Ir nieko čia tokio nėra. Nei nuostabaus, nei neįprasto.
Vilialia
Aš tai grožiuosi tokia meile ir atsidavimu, vyrai juk būna ir lyriški, nebutinai eržilai su 20-čia galvoje biggrin.gif . Kas ten bus po 20 metų - koks skirtumas, dabar tai yra taip ir tai yra taip romantiška bigsmile.gif ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.