Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksas su viena- mintyse kita...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
olajju
Kažkada skaičiau ,jog kai vyras mylisi su moterim ,jis taip į tai įsijautęs ,kad apie kita moterį tikrai negalvoja. kaip yra iš tiesų, vyrai papasakokit iš savo patirties, ar mylintis su mylima moterim yra tekę fantazuot apie kitą.

p.s moteriskių nuomonės apie vyrų poelgius nepageidaujamos
sandle
Na jauniems vyrams to nera (bent jau man) taciau kaip yra vyrukams kurie virs 40 - 45 neisivaizduoju.
surreal
Na, cia ne mano nuomone, bet kazkur skaiciau, kad vyrai myledamiesi paprastai galvoja apie moteri placiaja prasme, lovoje jiems nesvarbi asmenybe, skirtingai nei moterims...
ziza
Jei vyras turi meilužę, tai mylėdamasis su žmona galvoja, tik apie meilužę. O jei dar neseniai iškeptas vyras, tai myli savo vienintelę.
maraboo
QUOTE(ziza @ 2006 08 21, 09:36)
Jei vyras turi meilužę, tai mylėdamasis su žmona galvoja, tik apie meilužę.
*

Na, tada tai žmonai dar ne taip blogai sekasi lotuliukas.gif
Iš tikro ir vienų, ir kitų galvojimas priklauso tiek nuo tarpusavio santykių, tiek nuo to, ką pusryčiavo arba ne, tiek nuo vaizduotės ypatumų cool.gif
Viesulas
Kokia cia mintis gali buti apie kita sexso metu?Tiesiog darau ,padarau ir apie jokias pasalines bobas negalvoju,negalvoju netgi apie savo moteri,tada mano mintys susilieja su kundalini ir pasiekia rojaus vartus.
tete
neysivaizduoju kaip galima galvoti apie kita jai esi su mylima moterim g.gif tisiog myliesi su zmogum kuris yra pries tavo akis ir apie nieka daugiau negalvoji mirksiukas.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif
naitas
QUOTE(olajju @ 2006 08 13, 16:37)
Kažkada skaičiau ,jog kai vyras mylisi su moterim ,jis taip į tai įsijautęs ,kad apie kita moterį tikrai negalvoja. kaip yra iš tiesų, vyrai papasakokit iš savo patirties, ar mylintis su mylima moterim yra tekę fantazuot apie kitą.

*

aha lotuliukas.gif F-1 bigsmile.gif
Tetis2005
QUOTE(ziza @ 2006 08 21, 09:36)
Jei vyras turi meilužę, tai mylėdamasis su žmona galvoja, tik apie meilužę. O jei dar neseniai iškeptas vyras, tai myli savo vienintelę.
*

Is kur zinai?
verte
Pasirodo tokių vyrų, kurie galvoja apie kitas, turėdami savo partneres, apstu. Radau info (www.medik.lt), kad "Škotijoje apklausus 2500 vyrų nustatyta, kad 56 proc. vyrų, kurie naudojasi prostitučių paslaugomis, turi žmonas ar pastovias partneres. 27 proc. jų pakartotinai yra lankęsi pas prostitutes. Nei vienas iš šių apklaustų vyrų nebuvo ŽIV teigiamas, tačiau penktadalis sirgo venerinėmis ligomis, tokiomis kaip gonorėja, chlamidijoze ir sifiliu. Iki šiol didžiausias už seksą mokančių vyrų procentas iš Europos valstybių buvo Ispanijoje ir siekė 39 proc. Azijoje šis procentas dar didesnis ir Tailande siekia 73 proc."
Na, kažin koks LT procentas "mylinčių"vyrų?
Tetis2005
As manau kad jei vyras dar turi bent kiek "laukinio" kraujo, jis ir galvoja apie kitas moteris. Cia tik mintys. Jei mintys netampa darbais, manau nieko blogo tame nera. Zinoma ner ko pradet zmonai savo fantaziju pasakot. Kaip pats vyras pasijaustu jei zmona pradetu porinti kaip vaizduoteje ja direktorius tratina.
O jei vyras prijaukintas ir yra siuolaikiskai nelaisvas, t.y. laukine bezdzione jame mirusi, tada jis, aisku, ka myli apie ta ir galvoja... (Suprasti dviprasmiskai). Ir tame irgi nematau nieko bloga. Tiesiog siuolaikiskas vyras.
Todel nesuprantu KAME KLAUSIMAS IR PROBLEMA?
Tema visiskai moteriska. smile.gif
petelne
[quote=olajju,2006 08 13, 15:37]

bye1.gif rolleyes.gif Ko jus taip bijot musu nuomones g.gif Galiu pasakyt,kad kai buvom su savo vyru issiskyre,jis myledamasis su kita galvodavo apie mane,o po 2men vel buvom kartu blush2.gif thumbup.gif Man beje buvo taip pat blush2.gif
aurimas
[quote=petelne,2006 11 19, 15:31]
[quote=olajju,2006 08 13, 15:37]

bye1.gif rolleyes.gif Ko jus taip bijot musu nuomones g.gif Galiu pasakyt,kad kai buvom su savo vyru issiskyre,jis myledamasis su kita galvodavo apie mane,o po 2men vel buvom kartu blush2.gif thumbup.gif Man beje buvo taip pat blush2.gif
*

[/quote]
O iš kur tu žinai apie ka jis galvojo? jug į jo mintis neįlindai g.gif
petelne
Zinau,nes savo broliui sake,o tas isgeres man papasakojo drinks_cheers.gif Ir tai aiskiai patvirtino toks greitas sugrizimas atgal ax.gif
Dzovi
O ką jei nežinai nežinai...nes "nėra reikalo pasakotis"(kaip buvo pasakyta)ir sužinai.....pas daktarę,kad nevaisingumas galėjo atsirasti,nes sergate...nu ...pvz.:chlamidijoze...ne pirmus metus.(pasekmė žiauri )O brangiausias akis išpūtęs toliau"šventu dedas".Jei esi šventuole ir save juk žinai,kad nėjai į šoną.

Apie kokias po to fantazijas galvoti ir kaip toliau gyventi? g.gif
erikiuxxx
QUOTE(petelne @ 2006 11 19, 16:48)
Zinau,nes savo broliui sake,o tas isgeres man papasakojo drinks_cheers.gif Ir tai aiskiai patvirtino toks greitas sugrizimas atgal ax.gif
*

nezinau jai mano vyras issikirtu 2men ir per ta laika jau spetu nulekti pas kita tai neatleiscisu schmoll.gif
Langoza
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 21, 17:02)
nezinau jai mano vyras issikirtu 2men ir per ta laika jau spetu nulekti pas kita tai neatleiscisu  schmoll.gif
*

manai, kad vyrui net 2 men reikia, kad susirast kita? blink.gif

kodel taip nuvertini savo vyra? rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(leliux @ 2006 11 21, 17:50)
manai, kad vyrui net 2 men reikia, kad susirast kita?  blink.gif

kodel taip nuvertini savo vyra?  rolleyes.gif
*

as ne ta turejau omeny smile.gif mane pasiurpino ,kad isisskyre 2men jis jau su kita prisimegojo ir susitaike lyg niekur nieko, na siaip kiekvienam savo, bet man tai jau butu prie savojo ,*(jai aisku taip nutiktu ) slykstu prisiliesti verysad.gif bebe.gif
So Lucky
tai aš taip supratau, kad ir žmona pati dziundzės užraukus nesėdėjo ir išbandė kaip jai su kitu . Tai gi irgi per tuos du išsiskyrimo mėnesius. Aš tai nesmerkiu, jei jau jiem tai santuoką išsaugot padėjo. 4u.gif
Langoza
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 21, 19:21)
as ne ta turejau omeny smile.gif mane pasiurpino ,kad isisskyre 2men jis jau su kita prisimegojo ir susitaike lyg niekur nieko, na siaip kiekvienam savo, bet man tai jau butu prie savojo ,*(jai aisku taip nutiktu ) slykstu prisiliesti  verysad.gif  bebe.gif
*

nu sorry, bet man siek tiek juokinga biggrin.gif
aisku, nemalonu, kad tik issiskyre ir jau i kitos glybi nupuole, bet... kai zmogus issiskiria tai ir galvoja - va, issiskyriau, negi celibatausiu... unsure.gif skyrybomis gyvenimas nesibaigia... nu tai ir pasimalonino su kazkuo kitu... o po to - bats, susitaike... blink.gif nu ir ka- laiko tai neatsuksi atgal...
o siaip, jei protingas vyras, tai jis net nesakys,kad su kita per ta issiskyrimo laika miegojo mirksiukas.gif

erikiuxxx
QUOTE(leliux @ 2006 11 21, 20:44)
nu sorry, bet man siek tiek juokinga  biggrin.gif
aisku, nemalonu, kad tik issiskyre ir jau i kitos glybi nupuole, bet... kai zmogus issiskiria tai ir galvoja - va, issiskyriau, negi celibatausiu... unsure.gif  skyrybomis gyvenimas nesibaigia... nu tai ir pasimalonino  su kazkuo kitu... o  po to - bats, susitaike...  blink.gif nu ir ka- laiko tai neatsuksi atgal...
o siaip, jei protingas vyras, tai jis net nesakys,kad su kita per ta issiskyrimo laika miegojo  mirksiukas.gif
*

vat ta ir turejau omeni , kad tik issikyre ir jau nuleke pas kitas, as tai taip negaleciua , ir is vis negaleciau iskart gultis i lova, biski dar savigarbos turiu blush2.gif ax.gif na aisku vyrai kitaip masto, tas mane ir liudina verysad.gif tikriausiai retas kuris atsispirtu jai merga pati ant kaklo sestusi verysad.gif

p.s. suprantu kai issiskyria jau rimtai, tai aisku ner ko stabdyti reik nauju pazinciu ieskoti , bet jai tik siaip susipyko bet matosi kad viskas susieis i senas vezes, blush2.gif ...........
vienu zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu

petelne
[quote=erikiuxxx,2006 11 21, 19:21]
as ne ta turejau omeny smile.gif mane pasiurpino ,kad isisskyre 2men jis jau su kita prisimegojo ir susitaike lyg niekur nieko, na siaip kiekvienam savo, bet man tai jau butu prie savojo ,*(jai aisku taip nutiktu ) slykstu prisiliesti verysad.gif bebe.gif
Nu nezinau kaip galima neatleisti zmogui,kuri labai myli ir su kuriuo issiskyrei per kitus asmenis.O be to jis bego pas savo pirmaja meile su buvo issiskyre[ji jo nesulauke is armijos],be to jam labai rupejo sunus,kurio visa ta laika nemate doh.gif
Ka padarysi,ambicijos kazkokios keistos pas ji...Sirdy jis visada nesiojo ilgesi del sunaus.Ir taip gavos,kad netycia sutiko savo buvusia,suzinojo,kad ji jau laisva ir pabego.As iskart zinojau,kad jis parbegs atgal tik netikejau,kad taip greit. schmoll.gif Del slykstumo,tai manau,kad dar nesi pakankamai subrendus. smile.gif Mylimas zmogus nebuna slykstus,bet pasitikejimas sumazejo.O siaip galiu pridurt,kad padariau klaida,didelia klaida,kad atleidau.Tu turbut teisingai pasielgtum :]Sudauzytos taures jau nesulipdysi doh.gif
Langoza
QUOTE(petelne @ 2006 11 23, 01:20)

Nu nezinau kaip galima neatleisti zmogui,kuri labai myli ir su kuriuo issiskyrei per kitus asmenis.O be to jis bego pas savo pirmaja meile su buvo issiskyre[ji jo nesulauke is armijos],be to jam labai rupejo sunus,kurio visa ta laika nemate doh.gif
Ka padarysi,ambicijos kazkokios keistos pas ji...Sirdy jis visada nesiojo ilgesi del sunaus.Ir taip gavos,kad netycia sutiko savo buvusia,suzinojo,kad ji jau laisva ir pabego.As iskart zinojau,kad jis parbegs atgal tik netikejau,kad taip greit. schmoll.gif Del slykstumo,tai manau,kad dar nesi pakankamai subrendus. smile.gif Mylimas zmogus nebuna slykstus,bet pasitikejimas sumazejo.O siaip galiu pridurt,kad padariau klaida,didelia klaida,kad atleidau.Tu turbut teisingai pasielgtum :]Sudauzytos taures jau nesulipdysi doh.gif
*

tai jei myli, tai nereiskia, kad visas nuodemes reikia atleist...

o siaip idomi cia situacija - pati isleidai, pati zinojai kur isleidi, zinojai, kaip bus, kad gris... tai nera ko ir gailetis dabar...

o del slykstumo... nzn... ne nuo subrendimo tas priklauso. gal nuo vertybiu unsure.gif turbut kiekvienam kitaip sprest...
erikiuxxx
QUOTE(leliux @ 2006 11 23, 09:01)
tai jei myli, tai nereiskia, kad visas nuodemes reikia atleist...

o siaip idomi cia situacija - pati isleidai, pati zinojai kur isleidi, zinojai, kaip bus, kad gris... tai nera ko ir gailetis dabar...

o del slykstumo... nzn... ne nuo subrendimo tas priklauso. gal nuo vertybiu  unsure.gif turbut kiekvienam kitaip sprest...
*

na net nzn, bet visada sakiau kad 2 dalyku gyvenime neatleisciau tai isdavystes , ir smurto !!!!!!!net kai yra ir vaikai , nesuprantu zmonu kurios taikstosi ir gyvena su vyru vien del to kad tipo vaikai !!!as manau kad jai tevas negerbia savo vaiku motinos , tai kam jis is vis reikalingas blush2.gif ax.gif
bet tai dabar supratau kad paliko savo zmona del buvusios ? doh.gif cia tai isvis virsune, tai koks jis vyras doh.gif verysad.gif
Medinis
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 23, 12:17)
cia tai isvis virsune, tai koks jis vyras doh.gif  verysad.gif

Ištikimas. Pasižadėjo mylėti ir laimėje ir nelaimėje ir varge ir džiaugsme. Vat ir laikosi priesaikos. Norėtumėte būti mylima vyro, kuris laikosi priesaikos?
Langoza
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 23, 13:17)
na net nzn, bet visada sakiau kad 2 dalyku gyvenime neatleisciau tai isdavystes , ir smurto !!!!!!!net kai yra ir vaikai , nesuprantu zmonu kurios taikstosi ir gyvena su vyru vien del to kad tipo vaikai !!!as manau kad jai tevas negerbia savo vaiku  motinos , tai kam jis is vis reikalingas blush2.gif  ax.gif
bet tai dabar supratau kad paliko savo zmona del buvusios ? doh.gif cia tai isvis virsune, tai koks jis vyras doh.gif  verysad.gif
*

lotuliukas.gif as irgi to nesupratau... labai jau reikalingas tas vyras turbut...

verciau nieko, nei bele koks...

yra visokiu. ir skaudziausia, kai dankstosi - tipo del vaiku doh.gif boze boze, taip ir sakykit kad del pinigu, del kaikmynu del giminiu ir kitu milijona priezasciu, bet tikrai ne del vaiku schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2006 11 23, 14:15)
Ištikimas. Pasižadėjo mylėti ir laimėje ir nelaimėje ir varge ir džiaugsme. Vat ir laikosi priesaikos. Norėtumėte būti mylima vyro, kuris laikosi priesaikos?
*

kaip visada labai taiklus medinio pastebejimas biggrin.gif
petelne
[quote=leliux,2006 11 23, 14:14]
lotuliukas.gif as irgi to nesupratau... labai jau reikalingas tas vyras turbut...

verciau nieko, nei bele koks...

yra visokiu. ir skaudziausia, kai dankstosi - tipo del vaiku doh.gif boze boze, taip ir sakykit kad del pinigu, del kaikmynu del giminiu ir kitu milijona priezasciu, bet tikrai ne del vaiku schmoll.gif

Va cia ir apsirikai,nes gyvent del vaiku nera blogai.Aisku tik ne tuomet,kai seimoj yra smurtas,vaikai nuolat mato girta pasiutusi teva schmoll.gif Tokiais atvejais net pykstu ant mamu,kad leidzia vaikam tai matyt.Pinigu jis dideliu neuzdirba,ziema vos susikrapstom net skanestam,o apie kitas islaidas jau nekalbu.Tad del pinigu tikrai negyvenu. Siuo atveju nelaiminga tik as,nes su jauciuos vienisa,neturiu kur galvos priglaust doh.gif Kaip zmogus ir draugas,jis puikus,vaikams tevas thumbup.gif daugelis tik pasvajot gali apie toki teti smile.gif Kartais norisi kazka keist,bet baisu pagalvot ka isgyvens sunus.Jis su teciu miega,visur su teciu kartu vaziuoja,garaze abu dirba.Tad man truksta tik artumos,siltumo,paguodos,kai kankina koks nerimas.O gal as pati kazka blogai darau g.gif
Langoza
QUOTE(petelne @ 2006 11 23, 15:01)
Va cia ir apsirikai,nes gyvent del vaiku nera blogai.Aisku tik ne tuomet,kai seimoj yra smurtas,vaikai nuolat mato girta pasiutusi teva schmoll.gif Tokiais atvejais net pykstu ant mamu,kad leidzia vaikam tai matyt.Pinigu jis dideliu neuzdirba,ziema vos susikrapstom net skanestam,o apie kitas islaidas jau nekalbu.Tad del pinigu tikrai negyvenu.  Siuo atveju nelaiminga tik as,nes su jauciuos vienisa,neturiu kur galvos priglaust doh.gif Kaip zmogus ir draugas,jis puikus,vaikams tevas  thumbup.gif daugelis tik pasvajot gali apie toki teti smile.gif Kartais norisi kazka keist,bet baisu pagalvot ka isgyvens sunus.Jis su teciu miega,visur su teciu kartu vaziuoja,garaze abu dirba.Tad man truksta tik artumos,siltumo,paguodos,kai kankina koks nerimas.O gal as pati kazka blogai darau g.gif
*

o nemanai, kad ir tu pati verta laimes?...

tiesa sakant, pasiziuriu i jusu trecio vaikelio gimomo data ir dar labiau susipainioju unsure.gif

Medinis
QUOTE(petelne @ 2006 11 23, 14:01)
Kaip zmogus ir draugas,jis puikus,vaikams tevas  thumbup.gif daugelis tik pasvajot gali apie toki teti smile.gif

Palikite vaikus tėvui, o pati eikite laimės ieškoti? Visi žiūrėk ir vėl laimingi...
petelne
[quote=Medinis,2006 11 23, 15:22]
Palikite vaikus tėvui, o pati eikite laimės ieškoti? Visi žiūrėk ir vėl laimingi...
Vaikai tai nebutu laimingi be kazkurio is tevu schmoll.gif Gal ir teks ieskot laimes kitur,juk mano kantrybe neberibe,bet jau savo angeliuku niekam nepaliksiu schmoll.gif schmoll.gif Juk jie didesnioji laimes dalis bigsmile.gif
petelne
[quote=leliux,2006 11 23, 15:14]
o nemanai, kad ir tu pati verta laimes?...

tiesa sakant, pasiziuriu i jusu trecio vaikelio gimomo data ir dar labiau susipainioju unsure.gif
Trecias mums buvo netyciukas,o mano pirmagyme is pirmos taip pat nenusisekusios santuokos blush2.gif ax.gif Vat ka reiskia kai augi naslaite doh.gif taip ir susipina tas gyvenimas,kai nera su kuo pasitart verysad.gif
As tikiuosi,kad dar viskas pakryps gera linkme.Jei ne su siuo zmogum,tai gal likimas atsius kita. smile.gif Bet zinok,kaip baisu vel kazka isileist i sirdi doh.gif ,o ir sita zmogu as myliu labai,bet taip pat noriu but mylima. smile.gif
Langoza
QUOTE(petelne @ 2006 11 23, 17:55)
,o ir sita zmogu as myliu labai,bet taip pat noriu but mylima. smile.gif
*

tai zmogiska, noret but mylimai, bet ... is ankstesniu postu susidare nuomone, kad meile jau praeitis jusu santykiuose... unsure.gif

So Lucky
nezinau net ,man truksta zodziu. Juk vaikuciam tevelio irgi reik.Nepavydziu ir tiek. Laikykis. 4u.gif
petelne
QUOTE(leliux @ 2006 11 23, 19:35)
tai zmogiska, noret but mylimai, bet ... is ankstesniu postu susidare nuomone, kad meile jau praeitis jusu santykiuose...  unsure.gif
*

Taip ir yra,bet kazkodel daugeliui vyru po ilgo laiko meile praeina :hmVakar kalbejau su drauge,tai sake,kad daug moteru isgyvena dabar kazka panasaus. verysad.gif
Papildyta:
[quote=Lucky81,2006 11 24, 03:45]
nezinau net ,man truksta zodziu. Juk vaikuciam tevelio irgi reik.Nepavydziu ir tiek. Laikykis. 4u.gif
Taip,zinoma vaikams reikia abieju teveliu.Juolabiau berniukams,jei butu koks brudas tai nesukciau galvos,kad vaikai nesupras.Bet jis labai geras tetis ir zmogus geras.Nu kad nemyli manes ka padarysi,susitaikysiu.Kai pradesiu dirbt bus kitaip,iseisiu,prasiblaskysiu,bus pinigu daugiau,tai galesiu su vaikais visur isvaziuot,nueit i koncerta ar teatra.Jei nebutu pinigu stokos as ir dabar nesedeciau uzdaroj erdvej schmoll.gif Nieko lauksim vasaros smile.gif
petelne
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 21, 19:21)
as ne ta turejau omeny smile.gif mane pasiurpino ,kad isisskyre 2men jis jau su kita prisimegojo ir susitaike lyg niekur nieko, na siaip kiekvienam savo, bet man tai jau butu prie savojo ,*(jai aisku taip nutiktu ) slykstu prisiliesti   verysad.gif  bebe.gif
*

Esi jauna matyt,kad taip lengvai smerki g.gif smile.gif Kita vertus is kur tu zinai,kad taviskis tau yra istikimas doh.gif Galiu pasakyt,kad dizioji dalis vyru yra neistikimi.Viena mano drauge turi lygtai super vyra,bet jis jai nekarta buvo neistikimas.Nezinau ar ji ta zino,bet pati maciau ji bare su kitom doh.gif Be to kai gyvenau viena,nebudavo to,kad kurim vakarelyje neliptu koks vedes vyras,nors dalyvaudavo su zmonom doh.gif Bjauriausia buvo,kai buvau su pazystamu vaikinu jo draugo vestuvese,o jau girtas jaunavedys pasigaves uz namo mane prase nueit su juo i darzine doh.gif smile.gif man sokas ,sakau :vaikine ka tu kalbi,dar nespejai dorai apsivest,o jau svetimas sijonas parupo doh.gif blink.gif Dar pasakysiu,kad labiau neistikimi yra tie,kurie turi daug pinigu :ax:Ir siaip kiek nedaug turi reikst zmogus,jei nors karta suklydes jau yra ismetamas,kaip koks daiktas... g.gif Juk mes visi zmones,ir visi padarom kokia nors klaida gyvenime.Matyt taviskis nera turejes kitu iki taves,nes kitaip,kaip tu galejai prie jo prisiliet,juk taip slykstu lotuliukas.gif
rupestelis
[quote=Tetis2005,2006 10 04, 19:25]
As manau kad jei vyras dar turi bent kiek "laukinio" kraujo, jis ir galvoja apie kitas moteris. Cia tik mintys. Jei mintys netampa darbais, manau nieko blogo tame nera. Zinoma ner ko pradet zmonai savo fantaziju pasakot. Kaip pats vyras pasijaustu jei zmona pradetu porinti kaip vaizduoteje ja direktorius tratina.
O jei vyras prijaukintas ir yra siuolaikiskai nelaisvas, t.y. laukine bezdzione jame mirusi, tada jis, aisku, ka myli apie ta ir galvoja... (Suprasti dviprasmiskai). Ir tame irgi nematau nieko bloga. Tiesiog siuolaikiskas vyras.
Todel nesuprantu KAME KLAUSIMAS IR PROBLEMA?
Tema visiskai moteriska. smile.gif
*

[/quote]

klausimas buvo ar sekso su viena metu galvoja apie kitas, ar aš neteisingai supratau g.gif kad šiaip vyrai galvoja apie kitas ir kaip čia jas padarius,tai čia visiems turbūt žinoma, teti 2005 mirksiukas.gif 4u.gif
aš nors suprasdama vyrų laukinę prigimtį, nenorėčiau žinot, kad mylėdamasis su manim vyras galvoja apie kitą doh.gif tongue.gif

[quote=petelne,2006 11 19, 13:16]
[quote=Viesulas,2006 09 24, 00:28]
Kokia cia mintis gali buti apie kita sexso metu?Tiesiog darau ,padarau ir apie jokias pasalines bobas negalvoju,negalvoju netgi apie savo moteri,tada mano mintys susilieja su kundalini ir pasiekia rojaus vartus.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Isivaizduoju,kaip darai ir padarai"'kad tik greiciau tuos rojaus vartus pasiekus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
*

[/quote]

viskas aišku, kodėl tada viesului taip su moterimis nesiseka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[quote=Dzovi,2006 11 19, 23:21]
O ką jei nežinai nežinai...nes "nėra reikalo pasakotis"(kaip buvo pasakyta)ir sužinai.....pas daktarę,kad nevaisingumas galėjo atsirasti,nes sergate...nu ...pvz.:chlamidijoze...ne pirmus metus.(pasekmė žiauri )O brangiausias akis išpūtęs toliau"šventu dedas".Jei esi šventuole ir save juk žinai,kad nėjai į šoną.
Apie kokias po to fantazijas galvoti ir kaip toliau gyventi? g.gif
*

[/quote]
žiauru, kaip neištikimybe kvepia schmoll.gif nors tema ne apie neištikimybę. nors susiję dalykai. žodžiu visi vyrai gyvuliai cool.gif

murzinyte
nu žinot, čia apsakyti gali tik anekdotas...

Guli vyras ir moteris pasimylėję, žiūri abu į lubas... Moteris galvoja :
- Kaži ar jam buvo gera, ką jis dabar galvoja; įdomu ar mane myli; man taip gera buvo....
Galvoja vyras:
- o, musė...

biggrin.gif

O šiaip tai, koks skirtumas apie ką jis galvoja sekso metu ? g.gif

rupestelis
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 27, 13:11)
nu žinot, čia apsakyti gali tik anekdotas...

Guli vyras ir moteris pasimylėję, žiūri abu į lubas... Moteris galvoja :
- Kaži ar jam buvo gera, ką jis dabar galvoja; įdomu ar mane myli; man taip gera buvo....
Galvoja vyras:
- o, musė...

biggrin.gif

O šiaip tai, koks skirtumas apie ką jis galvoja sekso metu ? g.gif
*

tik nepradėkim galvoti, kad čia niekas nežino vyrų ir moterų skirtybių biggrin.gif na bet sakyčiau egoizmas yra būdingas ir moterims ir vyrams, abejoju, ar kuriam nors patiktų, jei sekso metu partneris galvotų apie kitą schmoll.gif na aišku nekalbant apie poras, kurioms kad ir pvz grupinis nesvetimas, tada manau egoizmas jau yra įveiktas...

murzinyte
Aš tiesiog nelabai suprantu kam išviso gilintis kas ką galvoja sekso metu ?
rupestelis
Gilintis gal ir nereikia, bet smalsu mirksiukas.gif kaip ten su tais vyrais g.gif kad eilinį kartą galėtume moterys sau pasitvirtint-"visi vyrai šikniai" ( citata iš meninio kūrinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) vyras galvą guldau neužduotų nei sau, nei kitiems tokio klausimo. na tarkim jų fantazija ne tokia laki biggrin.gif
teisą pasakius, man irgi nekyla tokių klausimų, sm prisiskaitau, paskui ir save graužiu, kaip ten iš tikro yra, ir vyrą pradedu įtarinėt blush2.gif cool.gif
kerta tokie temų pavadinimai "mūsų sūnui 4 mėnesiai, o ji nęščia nuo jo" doh.gif blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif
petelne
Istikro koks skirtumas apie ka galvoja,baisaus cia daikto biggrin.gif svarbiausia,kad guli su sava,o ne su svetima. thumbup.gif
rupestelis
QUOTE(petelne @ 2006 11 27, 21:41)
Istikro koks skirtumas apie ka galvoja,baisaus cia daikto biggrin.gif svarbiausia,kad guli su sava,o ne su svetima. thumbup.gif
*

jooo, ir galvoja "oj kaip man ji nusibodo, tiek metų vis tas pats ir tas pats" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
murzinyte
Aha o moteris galvoja "nu davai greičiu tu ...." doh.gif lotuliukas.gif
ylap
Siaip tai galiu pasakyti kad man mintyse tik tai, kokiu budu suteikti kuo didesni malonuma draugei, o ne "ar galeciau ir kitai taip" biggrin.gif
murzinyte
nu va nors vienas konkretus atsakymas... aciuks.gif
Jaunuolis
Nė karto neįsivaizdavau, kad miliuosi su kita.
Langoza
QUOTE(Jaunuolis @ 2006 12 07, 14:45)
Nė karto neįsivaizdavau, kad miliuosi su kita.
*

o ka isivaizdavai? bigsmile.gif
Viesulas
Mes vyrai sexso metu labai saziningi, ir galvojame tik apie savo isrinktasias kad joms tik butu gerai, tai ne moterys nedoreles prisifantazuoja kad mylisi su Pitais, Cruisais, ar Wiliamsais. doh.gif
Langoza
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 07, 18:01)
Mes vyrai sexso metu labai saziningi, ir galvojame tik apie savo isrinktasias kad joms tik butu gerai, tai ne moterys nedoreles prisifantazuoja kad mylisi su Pitais, Cruisais, ar Wiliamsais. doh.gif
*

lotuliukas.gif o kas kaltas, kad tavo moteris, myledamasi su tavim, isivaizduoja Pita, Cruisa ar Svarca koki blink.gif tongue.gif
Jaunuolis
QUOTE(leliux @ 2006 12 07, 17:12)
o ka isivaizdavai?  bigsmile.gif
*

smile.gif nieko neįsivaizduoju, stengiuos suteikt kuo didesnį malonumą ir pats mėgaujuosi. Kam įsivaizduot kažką kitą, kai priešais turi nuostabų kūną unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.