pagal viena drauge neatitinka gime atvirksciai o pagal kita atitiko paziuresim kaip bus man
kokia idomi lentele
pagal viena drauge neatitinka gime atvirksciai o pagal kita atitiko paziuresim kaip bus man
O man pagal lentele turejo buti mergaite, o turiu berniuka:)
sveiki. as dar visai zalia situose reikaluose. pradedu dometis nuo smulkmeneliu, tad prasau paaiskinkit man del tos formules
49-A+19+M . Mano atsakymas 53. t.y nelyginis - berniukas; bet jei skaiciuot 5+3 jau lyginis- mergaite. tai kaip visgi teisingai skaiciuoti QUOTE(Iva @ 2004 09 08, 08:41) aisku, matai niekad nebuvo net minties kad kazka ciupinet aciu tau Sveikos
žibaliuks->pagal lentele jeigu ziurint kada pradejom lelka, -tai atitinka
QUOTE(anoli @ 2005 05 01, 11:41) Man ji irgi patinka gal tu pacia programa atidarineji, o ne savo failiuka su duomenimis? tu ji issisaugok papildomai kur nors ir tada bandyk atidarinet tik ant jo spausdama, o ne per programa. o siaip dar pabandyk visai isvalyt kompa nuo ovusoft, anksciau rasiau, kaip, tada instaliuot tvarkingai nulauzta versija. QUOTE(giedradi @ 2005 05 11, 22:48) o aš tik isbandžiau 15 dienų, toliau man niekas nesigauna, bandziau is kito kompo parsisiust bet man vis tiek raso laikas pasibaigė, na dar kartelį pabandysiu su registrais tvarkytis, na jai jai 3 karta nesigaus tai jau nebežinau ką reiks daryt blogai nulauzei programa matyt, o po to neisvalei kompo nuo jos. QUOTE(Aleva @ 2005 01 31, 16:51) http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl Tikiuosi nesikartosiu. Dar vienas būdas, kai norisi berniuko ar mergytės... Įdomu būtų sužinoti ar veikia... Man tai tinka. Dukra pagal kalendorių, dukra ir gimė. QUOTE(zib@liux @ 2005 07 31, 19:46) Bandau įdėti lentelę. Pagal šią teoriją 95 % pasitvirtino, išbandyta ![]() Apie lentele: Norint tureti didziausia tikimybe geriausia butu vaiko pradejima atlikti ne ties ciklo pasiketimo riba, o arciau ciklo vidurio (cia ne menesiniu ciklo, o lenteles:)) Papildomi patarimai del mergaites: 1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo lytiniu santykiu apie 2 dienas (tik tiek, kad spetu subresti spermatozoidas). 2. Lytinio akto metu vyras turetu pasistengti kuo smarkiau sujaudinti moteri ir tik tuomet pats "baigti"... Papildomi patarimai del berniuko: 1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo lytiniu santykiu apie 2 savaites. 2. Lytinio akto metu nereiketu moters stipriai sujaudinti, geriausia uztektu tik tiek, kad vyras sugebetu ieiti ir kuo greiciau atlikti savo darba. P.s. Daug rukantys vyrai, rekomenduociau ir moterims, turetu bent pora savaiciu susilaikyti nuo rukymo arba kiek imanoma apmazinti cigareciu skaiciu, nes rukymas mazina tikimybe uzsimegsti vyriskai lyciai Pakartoju lentelę dar kartą, nes į AŽ labai daug gaunu užklausimų dėl lentelės, matyt ne visos pastebi, kad ji kiek žemiau įdėta yra
Man neatitinka su mano pirmuoju...
Man taip pat pagal šią schėmelę turėjo gimti berniukas, o gimė nuostabi mergytė. Nors kai nešiojau visi sakė, kad bus bernas.
Manau reikia padaryti apklausą, tik bijau, kad ne visos tiksliai žino savo pastojimo datą
Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu
Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo. Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti? QUOTE(Jauna mama @ 2005 11 03, 15:11) Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo. Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti? Na negaliu tau patarti, nes irgi nelabai nusimanau programose
Ir man pagal šią lentelę turėjo būti 100 proc. berniukas (tikrai žinau pastojimo datą), o gimė mergytė. Nors visi choru berniuką pranašavo.
o kodel tiek mazai pasisakanciu
gal kas planavot dukryte (ar suneli) ? (gal yra lietuvisku nuoruodu?) labai man jau dukrytes reik
Žibaliuks
Nieko nesuprantu.
duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje? QUOTE(mildama @ 2005 11 28, 20:15) Nieko nesuprantu. duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje? Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos Kad matytum grafiką - spaudi Chart Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner QUOTE(Mulan @ 2005 11 28, 22:41) Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos Kad matytum grafiką - spaudi Chart Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner ačiū už pagalbą. bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa? QUOTE(mildama @ 2005 11 29, 18:43) ačiū už pagalbą. bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa? O tai ką ten vedi, išskyras Na aš matuoju Bt ir ten vedu, tai nelabai žinau, jei ten ką kitą vedi
Mulan,
prasom greitai greituteliai pasidalint patirtimi ir atsiusti linkus apie sesyciu planavima
Zibaliux, o tau pagal ta tavo lentele su abiem vaikais atitiko?
Nu jūs man paaiškinkit, kodėl Ovusoftas nežymi ovuliacijos? žymiu viską tvarkingai
ir ką reiškia BT grafike žali skrituliukai? kiti - geltoni. QUOTE(mildama @ 2006 01 04, 18:29) Nu jūs man paaiškinkit, kodėl Ovusoftas nežymi ovuliacijos? žymiu viską tvarkingai ir ką reiškia BT grafike žali skrituliukai? kiti - geltoni. Tie trys žali skrituliukai, tai dienos po O (pirma, antra ir trečia) O ovuliacijos nepažymi, nes gal žymėjai ir gleives ar dar ką nors... Šiaip tai išmeta lentelę, ar skaičiuoti ovuliaciją tik pagal temperatūrą ar ir pagal gleives, tai jei paspaudei, kad pagal abu, tai ir nerodo O QUOTE(MALUMA @ 2006 01 03, 23:34) sveikute esu naujoke bet turiu svajone susilaukt dukrytes, nes du kavalierious auginu. gal galetum atsiusti lentele. buciau labai dekinga. aciu uz geruma. p.s. gal dar kokiu dalikeliu zinai dukrytei pasigamint as tau pasakysiu mano manymu patikimesni buda. Man teta sake, o jos mama ginekologe, del to man atrodo sis budas patikimesnis_ kiekviena ryta, nesikeldama is lovos matuok makstyje temp. (ovulaicijos metu) zymekis lenteleje. reikia keliu men tada bus tiksliau. Turetu buti taip, temp. po truputi kyla kiekviena ryta, o paskiau staigiai krenta. Tai vat, tada ir bus sekmes as taip ir dariau, bet panasiai, nezinau kas gausis, nes tiksliu nurodymu nesilaikaiu. O vat teta augina 14 mete mergaite QUOTE(Mulan @ 2006 01 04, 09:13) Tikrai nepatariu per daug pasitikėti visokiais "būrimais". Man visos lentelės ir kt metodai rodė, kad bus mergytė, bet buvo berniukas. Ir per nėštukių kursus gyd sakė, kad neįmanoma suplanuoti. Tai čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis.
manau ka dievas duos ta turesim auginti
sveikutes, del vaiko lyties, tai kiek esu su draugem, mama ir kitom mamom kalbejusi, tai labiausiai pasitvirtines metodas, tai pagal pastojimo diena ( is kart po menesiniu ar per ovuliacija) taip tevai mane su broliu suplanavo, drauge mergyte o as turiu sunu. planuojam antra, bet kazkaip lytis nesvarbu. turiu toki nuostabu sunu, kad visos drauges auginancios dukras pavydi.svarbiausia kaip issiaukleji, kokias vertybes jam duodi. berniukai netgi man atrodo pasiziurejus i draugiu mergaites kol mazi vyrukai, tai labiau pas mamas nori ant keliuku pasedet ir pasimyluoti. bet cia jau kaip tevai vaika aukleja. tokiu mergaiciu maciau, kad ojojoj. baisiau uz berniukus. taigi mamos daugiau galvokit ka norit savo vaikui duoti, kaip isaukleti, o ne kokios lyties vaiko noretumet
Na instaliavausi tą OVUSOFTĄ, bet nieko netryniau
Bet įdomiai suvedžiau 2 ciklų duomenis,l tai pirmąjame fertilitis rodė O, o ovusoftas nenustatė
Norėčiau paklaust apie Ovusoftą, kadangi su anglų kalba sunku, tai gal išverskit kai kuriuos punktus
Cervical fluid - ? Vaginal sensation - ? Cervix - ? Intercourse - ? Birth kontrol - ?
manau , kad amzius tikrai tinkamas svarbiausia yra noras susilakti ir pasiruosimas vaikeliui.Sekmes planuojant
Labas norejau pasiklausti del ovusofto
nelabai suprantu angliskai todel gal galetumete paskyti, ka reiskia ovusoft'e sie zodziai (isiversti galiu, bet galiu ne ta prasme suprast): spotting intercourse birth control ir kuo sios savokos skiriasi praktiskai - nelabai suprantu, todel negaliu tinkamai zymeti semen obscured moist lubricative QUOTE(kate0 @ 2006 11 22, 19:44) Labas norejau pasiklausti del ovusofto nelabai suprantu angliskai todel gal galetumete paskyti, ka reiskia ovusoft'e sie zodziai (isiversti galiu, bet galiu ne ta prasme suprast): spotting intercourse birth control ir kuo sios savokos skiriasi praktiskai - nelabai suprantu, todel negaliu tinkamai zymeti semen obscured moist lubricative QUOTE(Kotryna @ 2006 08 08, 18:22) QUOTE QUOTE(Meila @ 2006 08 08, 12:03) Norėčiau paklaust apie Ovusoftą, kadangi su anglų kalba sunku, tai gal išverskit kai kuriuos punktus Cervical fluid - Gimdos kaklelio išskyros Vaginal sensation -makšties būklė (pojutis, jausmas) Cervix - gimdos kaklelis Intercourse - lytiniai santykiai Birth kontrol - gimdymų/neštumų reguliavimas (apsisaugojimo priemonių naudojimas) Sekmės planuojant Spotting - tepliojimas prieš MMM, ar po, o gali ir O metu
o kaip atskirti Sticky nuo creamy
paziurejau as ten viena puslapi rusiska tai isaiskejo kad turim su vyru didziausia galimybe susilaukt mergytes nuo kitu metu geguzes 7 dienos iki geguzes 20 galimybe virs 90 procentu netgi tai pabandysim
QUOTE(kate0 @ 2006 12 02, 10:53) Sticky tai lipnios išskyros, silpnai tasios ir lipnios. Creamy tai kreminės išskyros, tarp pirštų nelimpa ir dažniausiai yra baltos spalvos. Nesuprantu kur dingo mano žinutę 2006 08 08 , atsakymas į Meilos klausimą Meilos citatoje ji yra, o temoje nėra.
kažkur buvau radus linką, kur pagal trijų paskutinių mmm duomenis išmeta vaisingumo lenteles. gal užmatėt?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 07, 13:42) kažkur buvau radus linką, kur pagal trijų paskutinių mmm duomenis išmeta vaisingumo lenteles. gal užmatėt? gal šitas? My Webpage
apie O testu interpretacija Interpretuojame O testus
QUOTE(Jauna mamyte Aiste @ 2006 12 02, 18:57) paziurejau as ten viena puslapi rusiska tai isaiskejo kad turim su vyru didziausia galimybe susilaukt mergytes nuo kitu metu geguzes 7 dienos iki geguzes 20 galimybe virs 90 procentu netgi tai pabandysim gal gali parasyt tiksliai to puslapiuko adresa QUOTE(sonatarin @ 2006 12 12, 14:46) Sveikos merginos.As irgi skaitineju si saita,labai daug ivairiu patarimu ,nes ir mes planuojame Kinderi.O tu Sonatarin,jeigu svarbi leliuko lytis atsiversk pirma puslapi sios temos,ten merginos davusios labai daug ivairiausiu puslapiu ir patarimu,kur gali tiesiogiai gali ieiti. Sis saitas turbut ,kurio tu ieskai : http://ill.ru/cqi-bin/form.malefemale.pl Sekmes ! Papildyta: Mano kazko puslapio neatvercia,atsiversk pirma puslapi,merginos vardas Gipra,ji rekomenduoja visko labai daug..Saunuole !!! Sekmes !
sveikos mamos. labai noriu vaikelio ir vyras nori, bet noreciau , kad butu beniukas nes mergaite jau turiu
Aš irgi baisiai domiuosi lyties planavimu. Bandysim kombinuoti mergytę. PAžiūrėsim, kiek tai veikia praktikoje
Noriu berniuko. Kažkodėl nesinori mergaitės, nors vyras nori mergaitės. Gal kuri žinot rusišką puslapį. Ten labai gerai parašyta
|