Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudingos programėlės,linkai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Šalta
kokia idomi lentele smile.gif
pagal viena drauge neatitinka gime atvirksciai o pagal kita atitiko paziuresim kaip bus man smile.gif
tany
O man pagal lentele turejo buti mergaite, o turiu berniuka:)
Astee
sveiki. as dar visai zalia situose reikaluose. pradedu dometis nuo smulkmeneliu, tad prasau paaiskinkit man del tos formules
49-A+19+M . Mano atsakymas 53. t.y nelyginis - berniukas; bet jei skaiciuot 5+3 jau lyginis- mergaite. tai kaip visgi teisingai skaiciuoti ax.gif ?
Naneta
QUOTE(Iva @ 2004 09 08, 08:41)
aisku, matai niekad nebuvo net minties kad kazka ciupinet wink.gif na kol grybauju tai neivedinesiu, bet siaip as ta programa suzaveta - labai informatyvi ir aiski thumbup.gif

aciu tau
*

Sveikos smile.gif ,noreciau paklausti gal kas jau susilaukete kudikio pagal uzsakyma smile.gif ,gal kam pasiteisino,labai noriu mergaites tongue.gif .Aciu
linuciuke
biggrin.gif sveikutes. Aciu uz lentele thumbup.gif Pagal lentele mes ir turime mergaite, tik moterys ziurekite ten parasyta "vaiko pradejimo menuo" nesumaisykit su gimimo, ar teisingai sakau? blush2.gif
glinglingas
žibaliuks->pagal lentele jeigu ziurint kada pradejom lelka, -tai atitinka smile.gif
espera
QUOTE(anoli @ 2005 05 01, 11:41)
Man ji irgi patinka biggrin.gif  bet gal zinai, kodel kai isjumgiu ja man dinksta viskas ka as susivedziau  doh.gif . As bandau issaugot, jis issaugoja, bet poto neduoda atidaryt  blink.gif . Atidaro tik isnauja, reike viska vest  doh.gif
*

gal tu pacia programa atidarineji, o ne savo failiuka su duomenimis? tu ji issisaugok papildomai kur nors ir tada bandyk atidarinet tik ant jo spausdama, o ne per programa. o siaip dar pabandyk visai isvalyt kompa nuo ovusoft, anksciau rasiau, kaip, tada instaliuot tvarkingai nulauzta versija.

QUOTE(giedradi @ 2005 05 11, 22:48)
o aš tik isbandžiau 15 dienų, toliau man niekas nesigauna, bandziau is kito kompo parsisiust bet man vis tiek raso laikas pasibaigė, na dar kartelį pabandysiu su registrais tvarkytis, na jai jai 3 karta nesigaus tai jau nebežinau ką reiks daryt doh.gif
*

blogai nulauzei programa matyt, o po to neisvalei kompo nuo jos. mirksiukas.gif
Filia
QUOTE(Aleva @ 2005 01 31, 16:51)
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

Tikiuosi nesikartosiu. Dar vienas būdas, kai norisi berniuko ar mergytės...  smile.gif
Įdomu būtų sužinoti ar veikia...
*

Man tai tinka. Dukra pagal kalendorių, dukra ir gimė.
Žiba
QUOTE(zib@liux @ 2005 07 31, 19:46)
Bandau įdėti lentelę. Pagal šią teoriją 95 % pasitvirtino, išbandyta 

user posted image
Apie lentele:
Norint tureti didziausia tikimybe geriausia butu vaiko pradejima
atlikti ne ties ciklo pasiketimo riba, o arciau ciklo vidurio (cia ne
menesiniu ciklo, o lenteles:))

Papildomi patarimai del mergaites:
1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo
lytiniu santykiu apie 2 dienas (tik tiek, kad spetu subresti
spermatozoidas).
2. Lytinio akto metu vyras turetu pasistengti kuo smarkiau sujaudinti
moteri ir tik tuomet pats "baigti"...

Papildomi patarimai del berniuko:
1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo
lytiniu santykiu apie 2 savaites.
2. Lytinio akto metu nereiketu moters stipriai sujaudinti, geriausia
uztektu tik tiek, kad vyras sugebetu ieiti ir kuo greiciau atlikti
savo darba.

P.s. Daug rukantys vyrai, rekomenduociau ir moterims, turetu bent pora
savaiciu susilaikyti nuo rukymo arba kiek imanoma apmazinti cigareciu
skaiciu, nes rukymas mazina tikimybe uzsimegsti vyriskai lyciai
*

Pakartoju lentelę dar kartą, nes į AŽ labai daug gaunu užklausimų dėl lentelės, matyt ne visos pastebi, kad ji kiek žemiau įdėta yra tongue.gif Sėkmės visoms biggrin.gif
*Maja*
Man neatitinka su mano pirmuoju... g.gif
NERINGUKAS
QUOTE(*Maja* @ 2005 11 03, 13:24)
Man neatitinka su mano pirmuoju...  g.gif
*

Man taip pat neatitiko blink.gif , matyt įeinam į tuos 5 proc., kuriems nepasitvirtina biggrin.gif
Jauna mama
Man taip pat pagal šią schėmelę turėjo gimti berniukas, o gimė nuostabi mergytė. Nors kai nešiojau visi sakė, kad bus bernas.
Žiba
Manau reikia padaryti apklausą, tik bijau, kad ne visos tiksliai žino savo pastojimo datą ax.gif
Jauna mama
Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu cry.gif .

Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo.
Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. cry.gif
O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti?
Mulan
QUOTE(Jauna mama @ 2005 11 03, 15:11)
Nieko man nesigauna su tuo Ovusofto instaliavimu cry.gif .

Parsisiunčiau tuos failus. Padariau extract. Tada atsirado 6 failai. Paspaudžiau ant to tcmult.exe Jis man rašo, kad tam kad instaliuoti reikia turėti administratoriaus teises, o jei ne tai gali programa neveikti. Tai pabandžiau parašyti jes, tada rašo next, next, o ant galo C:\WINDOWS\system32\SCRUN.DLL negali būti atidarytas. Gal Jūsų kompiuteris yra pilnas, priėjimas negalimas. Ir viskas tuom baigiasi. Paspaudi OK ir viskas užsidaro. Nėra kur suvesti to kodo.
Nu dieve kaip aš nenusimanau tose programose. Varna visiška. Aš gal iš trečio karto tik sugalvojau, kad reikia vis dėl to pabanduyti suinstaliuoti tą programą, bet matau, kad vistiek nieko neišeina. cry.gif
O jinai iš viso naudinga, gal neverta ir vargti?
*

Na negaliu tau patarti, nes irgi nelabai nusimanau programose ax.gif Bet tu gali savo BT žymėtis www.fertilityfriend.com puslapyje... Ten prisiregistruoji ir kasdien pasižymi, kokia buvo tavo BT, t.p. išskyras gali žymėti...
Filia
Ir man pagal šią lentelę turėjo būti 100 proc. berniukas (tikrai žinau pastojimo datą), o gimė mergytė. Nors visi choru berniuką pranašavo.
solele
o kodel tiek mazai pasisakanciu ax.gif
gal kas planavot dukryte (ar suneli) ? (gal yra lietuvisku nuoruodu?)
labai man jau dukrytes reik nestuke.gif sunu jau turiu biggrin.gif
nikitaL
Žibaliuks 4u.gif ,labai faina,kad turi toki gera ir stebuklinga lapeli,man tai atitiko,gime mergyte,kaip ir pas tave pacia parodyta.Dabar noretumeme berniuko,nors aisku kaip ir visi sakome,kad savrbuiausia butu sveikas wub.gif
mildama
Nieko nesuprantu.
duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje?
Mulan
QUOTE(mildama @ 2005 11 28, 20:15)
Nieko nesuprantu. 
duomenis Ovusofte lyg ir susivedžiau. bet kaip sužinoti rezultatus ir visas tikimybes? ką reiškia mėlyna ir raudona spalvos toje lentelėje?
*

Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos mirksiukas.gif
Kad matytum grafiką - spaudi Chart
Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner ax.gif
mildama
QUOTE(Mulan @ 2005 11 28, 22:41)
Raudona spalva. tai vaisingos dienos, o mėlyna - nevaisingos  mirksiukas.gif
Kad matytum grafiką - spaudi Chart
Kad matytum nėštumo prognozę - Fertility Planner ax.gif
*

ačiū už pagalbą. biggrin.gif
bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa?
Mulan
QUOTE(mildama @ 2005 11 29, 18:43)
ačiū už pagalbą. biggrin.gif
bet nesuprantu, ar taip turi būti, kad ir ką bevesčiau - rodo  Fertily very low. gal per mažai duomenų suvedžiau? o gal dėlto, kad temperatūros nevedu? ar galima be jos naudotis šia programa?
*

O tai ką ten vedi, išskyras blush2.gif Gal tikrai per mažai duomenų...

Na aš matuoju Bt ir ten vedu, tai nelabai žinau, jei ten ką kitą vedi blush2.gif
mildama
QUOTE(Mulan @ 2005 11 29, 20:01)
O tai ką ten vedi, išskyras blush2.gif Gal tikrai per mažai duomenų...

Na aš matuoju Bt ir ten vedu, tai nelabai žinau, jei ten ką kitą vedi blush2.gif
*

tai viskas aišku, reikia būtinai matuot BT smile.gif
solele
Mulan, 4u.gif
prasom greitai greituteliai pasidalint patirtimi ir atsiusti linkus apie sesyciu planavima mirksiukas.gif na zinoma jei gali kuo padet, bo jau man labi tos dienos wub.gif ir tada jau as i nestukes zengsiu mars ax.gif
Klajone
Zibaliux, o tau pagal ta tavo lentele su abiem vaikais atitiko? blush2.gif
mildama
Nu jūs man paaiškinkit, kodėl Ovusoftas nežymi ovuliacijos? žymiu viską tvarkingai g.gif viską žymi, išskyrus O.
ir ką reiškia BT grafike žali skrituliukai? kiti - geltoni.
Mulan
QUOTE(mildama @ 2006 01 04, 18:29)
Nu jūs man paaiškinkit, kodėl Ovusoftas nežymi ovuliacijos? žymiu viską tvarkingai  g.gif  viską žymi, išskyrus O.
ir ką reiškia BT grafike žali skrituliukai? kiti - geltoni.
*

Tie trys žali skrituliukai, tai dienos po O (pirma, antra ir trečia) ax.gif
O ovuliacijos nepažymi, nes gal žymėjai ir gleives ar dar ką nors... Šiaip tai išmeta lentelę, ar skaičiuoti ovuliaciją tik pagal temperatūrą ar ir pagal gleives, tai jei paspaudei, kad pagal abu, tai ir nerodo O ax.gif
solele
QUOTE(MALUMA @ 2006 01 03, 23:34)
sveikute esu naujoke bet turiu svajone susilaukt dukrytes, nes du kavalierious auginu. gal galetum atsiusti lentele. buciau labai dekinga.  aciu uz geruma. p.s. gal dar kokiu dalikeliu zinai dukrytei pasigamint  4u.gif
*

4u.gif
as tau pasakysiu mano manymu patikimesni buda. Man teta sake, o jos mama ginekologe, del to man atrodo sis budas patikimesnis_
kiekviena ryta, nesikeldama is lovos matuok makstyje temp. (ovulaicijos metu) zymekis lenteleje. reikia keliu men tada bus tiksliau.
Turetu buti taip, temp. po truputi kyla kiekviena ryta, o paskiau staigiai krenta. Tai vat, tada ir bus flirt.gif
sekmes
as taip ir dariau, bet panasiai, nezinau kas gausis, nes tiksliu nurodymu nesilaikaiu. O vat teta augina 14 mete mergaite smile.gif
joločka
QUOTE(Mulan @ 2006 01 04, 09:13)
Negi taip sunku porą puslapių praversti ir susirasti tą lentelę blush2.gif
*

Tikrai nepatariu per daug pasitikėti visokiais "būrimais". Man visos lentelės ir kt metodai rodė, kad bus mergytė, bet buvo berniukas. Ir per nėštukių kursus gyd sakė, kad neįmanoma suplanuoti. Tai čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis.
EEmama
manau ka dievas duos ta turesim auginti blush2.gif o man vis vien ka svarbu kad tik is vis pastociau, nes daabr ....... daug gydytoju sako, kad labai dzanai buan tokiu dalyku, kaip jeigu moteris negali isbnesioti berniuko tai tu daryk ka nori vis tiek jeigu pastosi berniuku, tai persileisi arba kazkas kitka bus, tai kai as persileidau man bande priburti gal as negliu isnesioti kurios nors lyties, nors as man u, kad tai nesamone didele.
*Nolla*
sveikutes, del vaiko lyties, tai kiek esu su draugem, mama ir kitom mamom kalbejusi, tai labiausiai pasitvirtines metodas, tai pagal pastojimo diena ( is kart po menesiniu ar per ovuliacija) taip tevai mane su broliu suplanavo, drauge mergyte o as turiu sunu. planuojam antra, bet kazkaip lytis nesvarbu. turiu toki nuostabu sunu, kad visos drauges auginancios dukras pavydi.svarbiausia kaip issiaukleji, kokias vertybes jam duodi. berniukai netgi man atrodo pasiziurejus i draugiu mergaites kol mazi vyrukai, tai labiau pas mamas nori ant keliuku pasedet ir pasimyluoti. bet cia jau kaip tevai vaika aukleja. tokiu mergaiciu maciau, kad ojojoj. baisiau uz berniukus. taigi mamos daugiau galvokit ka norit savo vaikui duoti, kaip isaukleti, o ne kokios lyties vaiko noretumet
Meila
Na instaliavausi tą OVUSOFTĄ, bet nieko netryniau ax.gif Ar gerai, kodą tik įvedžiau ir viskas rolleyes.gif
Bet įdomiai suvedžiau 2 ciklų duomenis,l tai pirmąjame fertilitis rodė O, o ovusoftas nenustatė doh.gif O antrajame cikle 1 diena skiriasi O tongue.gif
Meila
Norėčiau paklaust apie Ovusoftą, kadangi su anglų kalba sunku, tai gal išverskit kai kuriuos punktus blush2.gif
Cervical fluid - ?
Vaginal sensation - ?
Cervix - ?
Intercourse - ?
Birth kontrol - ?
blush2.gif aciuks.gif
perlitap
manau , kad amzius tikrai tinkamas svarbiausia yra noras susilakti ir pasiruosimas vaikeliui.Sekmes planuojant thumbup.gif 4u.gif
Kudliukas
Labas norejau pasiklausti del ovusofto
4u.gif

nelabai suprantu angliskai todel gal galetumete paskyti, ka reiskia ovusoft'e sie zodziai (isiversti galiu, bet galiu ne ta prasme suprast):

spotting
intercourse
birth control

ir kuo sios savokos skiriasi praktiskai - nelabai suprantu, todel negaliu tinkamai zymeti

semen obscured
moist
lubricative
Meila
QUOTE(kate0 @ 2006 11 22, 19:44)
Labas norejau pasiklausti del ovusofto
4u.gif

nelabai suprantu angliskai todel gal galetumete paskyti, ka reiskia ovusoft'e sie zodziai (isiversti galiu, bet galiu ne ta prasme suprast):

spotting
intercourse
birth control

ir kuo sios savokos skiriasi praktiskai - nelabai suprantu, todel negaliu tinkamai zymeti

semen obscured
moist
lubricative
*

QUOTE(Kotryna @ 2006 08 08, 18:22)
QUOTE(Meila @ 2006 08 08, 12:03)
Norėčiau paklaust apie Ovusoftą, kadangi su anglų kalba sunku, tai gal išverskit kai kuriuos punktus  
Cervical fluid - Gimdos kaklelio išskyros
Vaginal sensation -makšties būklė (pojutis, jausmas)
Cervix - gimdos kaklelis
Intercourse - lytiniai santykiai
Birth kontrol - gimdymų/neštumų reguliavimas (apsisaugojimo priemonių naudojimas)

Sekmės planuojant 4u.gif
*

Spotting - tepliojimas prieš MMM, ar po, o gali ir O metu 4u.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(enimula @ 2004 09 07, 14:08)
Sveikos planuotojos clap.gif uzsukit i saita www.lovecalendar.ru 
Gana idomus ir naudingas grafikelis.Sekmes
*

tikrai naudinga nuoroda thumbup.gif
Kudliukas
o kaip atskirti Sticky nuo creamy

blush2.gif
Jauna mamyte Aiste
paziurejau as ten viena puslapi rusiska tai isaiskejo kad turim su vyru didziausia galimybe susilaukt mergytes nuo kitu metu geguzes 7 dienos iki geguzes 20 galimybe virs 90 procentu netgi tai pabandysim smile.gif lotuliukas.gif kaip as noriu pastot vel lotuliukas.gif nestuke.gif
Kotryna
QUOTE(kate0 @ 2006 12 02, 10:53)
o kaip atskirti Sticky nuo creamy
blush2.gif
*

Sticky tai lipnios išskyros, silpnai tasios ir lipnios.
Creamy tai kreminės išskyros, tarp pirštų nelimpa ir dažniausiai yra baltos spalvos.

Nesuprantu kur dingo mano žinutę 2006 08 08 , atsakymas į Meilos klausimą g.gif
Meilos citatoje ji yra, o temoje nėra. mastau.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Kotryna @ 2006 12 02, 19:24)

Nesuprantu kur dingo mano žinutę 2006 08 08 , atsakymas į Meilos klausimą  g.gif
Meilos citatoje ji yra, o temoje nėra.  mastau.gif
*

taip jau gaunas kartais, kai moderatoriai temą apkuopia mirksiukas.gif
Ieva-Pieva
kažkur buvau radus linką, kur pagal trijų paskutinių mmm duomenis išmeta vaisingumo lenteles. gal užmatėt? lens.gif
melana
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 07, 13:42)
kažkur buvau radus linką, kur pagal trijų paskutinių mmm duomenis išmeta vaisingumo lenteles. gal užmatėt?  lens.gif
*

gal šitas? mirksiukas.gif

My Webpage
Ieva-Pieva
QUOTE(melana @ 2006 12 07, 17:47)
gal šitas?  mirksiukas.gif

My Webpage
*

šitas bigsmile.gif labai ačiū 4u.gif
Kudliukas
apie O testu interpretacija Interpretuojame O testus
limma
QUOTE(Jauna mamyte Aiste @ 2006 12 02, 18:57)
paziurejau as ten viena puslapi rusiska tai isaiskejo kad turim su vyru didziausia galimybe susilaukt mergytes nuo kitu metu geguzes 7 dienos iki geguzes 20 galimybe virs 90 procentu netgi tai pabandysim smile.gif  lotuliukas.gif kaip as noriu pastot vel lotuliukas.gif  nestuke.gif
*

gal gali parasyt tiksliai to puslapiuko adresa bigsmile.gif nes labai ir mes jau norim pradet planuot ax.gif
kaleduke
QUOTE(sonatarin @ 2006 12 12, 14:46)
gal gali parasyt tiksliai to puslapiuko adresa bigsmile.gif nes labai ir mes jau norim pradet planuot ax.gif
*

Sveikos merginos.As irgi skaitineju si saita,labai daug ivairiu patarimu ,nes ir mes planuojame Kinderi.O tu Sonatarin,jeigu svarbi leliuko lytis atsiversk pirma puslapi sios temos,ten merginos davusios labai daug ivairiausiu puslapiu ir patarimu,kur gali tiesiogiai gali ieiti. Sis saitas turbut ,kurio tu ieskai : http://ill.ru/cqi-bin/form.malefemale.pl
Sekmes ! nestuke.gif

Papildyta:
Mano kazko puslapio neatvercia,atsiversk pirma puslapi,merginos vardas Gipra,ji rekomenduoja visko labai daug..Saunuole !!! Sekmes ! biggrin.gif
gabryte:))
sveikos mamos. labai noriu vaikelio ir vyras nori, bet noreciau , kad butu beniukas nes mergaite jau turiu blush2.gif ax.gif
Toma
Aš irgi baisiai domiuosi lyties planavimu. Bandysim kombinuoti mergytę. PAžiūrėsim, kiek tai veikia praktikoje tongue.gif
Antilope
Noriu berniuko. Kažkodėl nesinori mergaitės, nors vyras nori mergaitės. Gal kuri žinot rusišką puslapį. Ten labai gerai parašyta wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.