Smiling
2004 09 02, 09:13
sveikos, na cia jau esancios apie ja zino, tai programa femta, jis skaiciuoja jusu perioda, jo reguliaruma (apie tai info laikoma statsitikoje), pagal skaiciavimus nusprendzia, ar jums tinka BT metodas, apskaiciuoja vaisingas dienas. Na gal pravers kam nors Femta
Smiling
2004 09 03, 10:24
kad zinok femtoj BT neina rasyt, man lentele ismeta, jei bandai i ten ieit, kad bus tik ateity, tipo kai atnaujins programa o del Ovusoft, as vyro siandien paprasysiu, gal 'pagydys' jis ja  paprastai jis labai geras daktaras
enimula
2004 09 07, 14:08
Sveikos planuotojos  uzsukit i saita www.lovecalendar.ru Gana idomus ir naudingas grafikelis.Sekmes
Apie Ovusoft programa, kai ka perkeliu is kitos temos. Kaip zadejau, pasakysiu pato dezute, kur imesiu instala programos ir koda. O dabar toms, kurios susiinstaliavot ovusofta, atsisiuntusios is ju puslapio. Jei dar neisinstaliavot, tai isinstaliuokit. Tada pravalykit registry nuo ovusoft, nors gal tai ir nebutina, nes svarbiausia is winnt/system32 folderio istrinti siuos failus: visom tom, kurios atsisiunte is neto ovusoft - isinstaliuokit ja ir po to is winnt/system32 direktorijos istrinkit situs failus: MSCOMCTL.OCX COMDLG32.OCX msstdfmt.dll scrrun.dll MSComCt2.ocx ssa3d30.OCX SPIN32.OCX TDBG6.OCX DZACTX.DLL csmtp32.ocx ccrpbds6.dll lctabstrip.ocx LCFRAME.OCX tcPicCal.ocx tcchartx.ocx tcsubcls.ocx lcBitmap.dll tcRegis.dll tcadvise.dll tcmed.dll tcoyf.dll tcmailst.dll tcPreview.ocx tcPrint.dll tcLng.dll tik tada galesit susiinstaliuot ir aktyvuoti su kodu ovusoft versija, kuria idesiu i pasto dezute. einu kurt pasto dezutes ir kraut i ja instalo
na va, sukuriau maila ir imeciau ten programa. Tik pries tai didelis prasymas visoms, kurios naudosis ta programa. Prasau, neviesinkit atvirai programos kodo internete - perdavinekit ji viena kitai emailais arba asmeninem zinutem, jokiais budais nedekite i joki tinklalapi, nes tada programos gamintojai lengvai suseks ir paprasciausiai deaktyvuos programas visoms, kurios naudojosi tuo kodu, tame tarpe ir tam zmogui, kuris uz ta koda pinigelius paklojo. Taip jau nutiko rusems, kai viesai i mamu tinklapi ar foruma idejo koda. Na o dabar prie reikalo. Prisijunkit prie pasto dezutes supermama_ovusoft@yahoo.com slaptazodis yra mamoms ten rasit inboxe laiska su programos instalu ir kodu. primenu, kad kodas tinka tik sitam instalui, kuri yra dezuteje, tai versijai, kuri dabar platinama internete, jis netinka! kas jau instaliavot naujaja versija, ja issiimkite ir prasivalykite kompa, zr zinute auksciau. sekmes visoms
Keletas patarimu del ovusoft: pirmiausiai tai isitikinkit, ar tikrai aktyvavot programa ir ji nera tik bandomoji 15 dienu versija  programa pati sukuria duomenu faila ir ji automatiskai saugo berods my documents, bet as pati tai ant desktopo ji issikelus ir kiekviena syki is ten paleidineju. ivedineti viska paprasta - ant dienos kalendoriuj atsistojat, paspaudziat desini peles mygtuka ir pasirenkat primary signs. ten ivedat temperatura, laika, kada matavot, isskyras, pojucius maksty, gimdos kaklelio busena, ar prasidejusias menstruacijas (beje, jas ne kaip femtoj, reikia ivedineti kiekviena diena, kuria kraujuojat), tepliojima, lytinius santykius ar isgerta konraceptine piliule. tests ir med grafoj galima testu parodymus isivesti. other - skausmus ovuliacijos, stresa, ligas ir panasiai. o fertility advisor apraso jusu tos dienos busena. virsuj meniu yra ir fertility planner - cia jis registruoja lytinius santykius ir jum ismeta ivertinima - mazi ar dideli sansai buvo pastoti ir panasiai. Pasiziureti savo cikla grafikuose galit per report ir pvs chart tada preview - o tada galima tik persireti, atsispausdinti ar issaugoti jpg formatu kad kam nors nusiusti  Dar siek tiek apie Edit->Preferences keisti pasirinkimus galite atspaudusios spyneles paveiksliuka kiekvienoj grafoj, pakeitusios ka norit, ir vel uzspaudusios spyna - taip apsaugot savo pasirinkimus, akd niekas nieko greitai nenureguliuotu  Galit pasirinkti, kad sektu ir gleives, ir temperatura, ar kad kazka ignoruotu. Temperature ir time grafoj isivedat laika, kuriuo paprastai matuojat. Pasirenkat Celsius sistema. Ovusoft pataiso temperatura, jei ja matuojat iki 90 min per anksti ar per velai. Zinoma, galima ir nesirinkti sitos galimybes, tuomet tiesiog ismesite viena diena is apskaitos, jei jau per daug anksti pabudot ar per daug velai  Na manau susigaudysit, kas ir kaip  Tiesa, nesitikekit is programos stebuklu 1-2 menesius, juk ji dar netures pakankamai informacijos, kad galetu tiksliau prognozuoti
VilkeS turiu klausima, Ovusoft'e galima ivedineti kaklelio busena, ir taip galvojau ir anaip, bet nedasuto kaip tai nustatyti ir ivertinti  gal zinai?
pirstuku paciupinek, ikist pabandyk  su patirtim pradesi jausti - kartais kaklelis zemai ir ten kieta, sunkiau pirstukui ieit, o kartais viskas pakile, minksta, atvira, tiesiog imk ir eik, "teveli"  o kartais kazkas per viduriuka buna. siaip gali tiesiog pabandyt stebet pakolkas ir tu duomenu neivedinet. siaip tai nemanau, kad ovusoft tuos parodymus itraukia i pagrindinius skaiciavimus, bet pvz jei noretum pasekti, kaip visi pozymiai keiciasi ciklo metu, butu informatyvu, jei ne tau, tai tavo gydytojai, jei pas ja nusoliuotum su atspausdintu chart lapu, kur visi duomenys suvesti
aisku, matai niekad nebuvo net minties kad kazka ciupinet  na kol grybauju tai neivedinesiu, bet siaip as ta programa suzaveta - labai informatyvi ir aiski aciu tau
Pamparam
2004 10 19, 08:58
VilkeS, o kodėl programa man gavosi galiojanti tik 15 d? kaip padaryti, kad galiotų ilgai?
| QUOTE (vilkeS @ 2004 09 07, 17:50) | na va, sukuriau maila ir imeciau ten programa. Tik pries tai didelis prasymas visoms, kurios naudosis ta programa. Prasau, neviesinkit atvirai programos kodo internete - perdavinekit ji viena kitai emailais arba asmeninem zinutem, jokiais budais nedekite i joki tinklalapi, nes tada programos gamintojai lengvai suseks ir paprasciausiai deaktyvuos programas visoms, kurios naudojosi tuo kodu, tame tarpe ir tam zmogui, kuris uz ta koda pinigelius paklojo. Taip jau nutiko rusems, kai viesai i mamu tinklapi ar foruma idejo koda. Na o dabar prie reikalo. Prisijunkit prie pasto dezutes supermama_ovusoft@yahoo.com slaptazodis yra mamoms ten rasit inboxe laiska su programos instalu ir kodu. primenu, kad kodas tinka tik sitam instalui, kuri yra dezuteje, tai versijai, kuri dabar platinama internete, jis netinka! kas jau instaliavot naujaja versija, ja issiimkite ir prasivalykite kompa, zr zinute auksciau. sekmes visoms  |
Labukas, patarkit ka darau ne taip. Is yahoosupermama_ovusoft@yahoo.com parsisiunciau Ovusofto instaliacinius failus, bet man nieko neleidzia su jais daryti. Net negaliu atsidaryti. Kame problemos? Help!!!!!!!!!!!!!!1
Pamparam
2004 10 22, 08:08
Jei pastebėjai, tie failai yra suarchyvuoti, tam, kad pasileistum juos, reikia pirma išarchyvuoti  Užeik su pele ant to failo ir su dešiniu klavišu paspausk, turėtų būti kažkas panašaus į užrašą Winrar, RAR, ar dar kažkaip. Ant jo užėjus spausti "išskleisti čia" arba "extract here". Tada išsiarchyvuos ir atsiras failiukas su galūne exe. Jis ir bus skirtas instaliavimui. Sėkmės
Aciu Linkai uz patarimus, deja taip ir dariau, taciau man nieko nesigauna:( Išmeta diagnostinę žinutę "Errors", kurioje rašo, kad "Unknown method in tcmulti.exe." "No files to extract". Ir ,kad negali įvykdyti komandos su exe failu"Cannot execute". Ar cia man taip vienai nesigauna, koki gryba pjaunu ar dar kas? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir ačiū iš anksto, jei kuri parašys kaip dar galima tą Ovusoftą susiinstaliuoti.
| QUOTE (Linka @ 2004 10 19, 08:59) | | VilkeS, o kodėl programa man gavosi galiojanti tik 15 d? kaip padaryti, kad galiotų ilgai? |
Linka, tai tu matyt neivedei kodo, kuris ten emaile buvo parasytas. Ten reikia ovusofte register spausti ir suvesti koda. jis gali netikti, nei esi anksciau instaliavusi ovusofta is neto parsiusta. tada reikia pravalyti kompa. kaip pravalyti, man rodos kazkur pradzioje rasiau.
| QUOTE (disi @ 2004 10 26, 08:35) | Aciu Linkai uz patarimus, deja taip ir dariau, taciau man nieko nesigauna:( Išmeta diagnostinę žinutę "Errors", kurioje rašo, kad "Unknown method in tcmulti.exe." "No files to extract". Ir ,kad negali įvykdyti komandos su exe failu"Cannot execute". Ar cia man taip vienai nesigauna, koki gryba pjaunu ar dar kas? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir ačiū iš anksto, jei kuri parašys kaip dar galima tą Ovusoftą susiinstaliuoti. |
pabandyk dar karta atsisiusti failus - gal besiunciant kokia klaida ivyko ir tau su klaidom faila atsiunte. siaip tai ten viskas gerai turi buti su tais failais. gal pas tave kompe su windowsais problemeliu yra?
_mamka_
2004 11 09, 13:43
Sveikutes, gal kuri galit koki winrar linka idet? Bandziau atsisiust, bet vis kazkokio failo neranda:( Negaliu ovusoft'o pasileist:(
Idejau winraro instala i ta pacia supermama_ovusoft dezute. ir krekas del visa ko ten yra, tik nezinau tiksliai, ar jo prireiks.
stebukliuke
2004 11 23, 18:16
Nesusitvarkau su tuo ovusoftu  Viska atsisiunciau,isarchyvavau, instaliavau,bet nepasileidzia  Ir isvis- kur ta koda suvest,jei ten tik next,next... ir finish???
kodas susiveda suinstaliavus ir pasileidus programa.
dabar taip, ishinstaliuok ta ovusofta, tik savo failiuka su duomenimis kur nors nusikopink ir pasidek. tada perkrauk kompa. tada eik i c diska pas save, susirask windows, ten susirask winnt/system32 direktorija - gali tau failu is pradziu nerodyti, bet windowsai leis pasirinkti, kad rodyt failus, nes juos tipo slepia, nes jie yra sisteminiai. tada is tos system32 direktorijos istrink failus: MSCOMCTL.OCX COMDLG32.OCX msstdfmt.dll scrrun.dll MSComCt2.ocx ssa3d30.OCX SPIN32.OCX TDBG6.OCX DZACTX.DLL csmtp32.ocx ccrpbds6.dll lctabstrip.ocx LCFRAME.OCX tcPicCal.ocx tcchartx.ocx tcsubcls.ocx lcBitmap.dll tcRegis.dll tcadvise.dll tcmed.dll tcoyf.dll tcmailst.dll tcPreview.ocx tcPrint.dll tcLng.dll
siaip jei nusimanai apie registrus, tai siulyciau ir registruose istrin viska, ka rasi su ovusoft. bet jei ne, tai geriau pirstuku nekisk.
po trynimo restartuok del visa ko kompa ir tada instaliuok ta faila, kuri esu imetusi i dezute. tada rasi ir register. jei ir tada nepasileis, instaliuok dar syki ant virsaus. jei tas negelbes, tai gali buti, kad pas tave windowsuose kazkas maiso instaliacijai arba tu neturi visu teisiu. tada gelbetu tikriausiai tik windowsu perinstaliavimas - gal tikrai jie jau seni pas tave?
QUOTE(vilkeS @ 2004 09 07, 18:10) Apie Ovusoft programa, kai ka perkeliu is kitos temos. Kaip zadejau, pasakysiu pato dezute, kur imesiu instala programos ir koda. O dabar toms, kurios susiinstaliavot ovusofta, atsisiuntusios is ju puslapio. Jei dar neisinstaliavot, tai isinstaliuokit. Tada pravalykit registry nuo ovusoft, nors gal tai ir nebutina, nes svarbiausia is winnt/system32 folderio istrinti siuos failus: visom tom, kurios atsisiunte is neto ovusoft - isinstaliuokit ja ir po to is winnt/system32 direktorijos istrinkit situs failus: MSCOMCTL.OCX COMDLG32.OCX msstdfmt.dll scrrun.dll MSComCt2.ocx ssa3d30.OCX SPIN32.OCX TDBG6.OCX DZACTX.DLL csmtp32.ocx ccrpbds6.dll lctabstrip.ocx LCFRAME.OCX tcPicCal.ocx tcchartx.ocx tcsubcls.ocx lcBitmap.dll tcRegis.dll tcadvise.dll tcmed.dll tcoyf.dll tcmailst.dll tcPreview.ocx tcPrint.dll tcLng.dll tik tada galesit susiinstaliuot ir aktyvuoti su kodu ovusoft versija, kuria idesiu i pasto dezute. einu kurt pasto dezutes ir kraut i ja instalo  Aciu Vilke uz Ovusoft  Tu tikras draugas, kad nesupavydejai ir imetei mums ja  Tik zinok, as jokiu failu netryniau, o iskart ivedziau koduka ir man ji normaliai pasileido. Aciuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.plTikiuosi nesikartosiu. Dar vienas būdas, kai norisi berniuko ar mergytės... Įdomu būtų sužinoti ar veikia...
QUOTE(Aleva @ 2005 01 31, 15:52) http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.plTikiuosi nesikartosiu. Dar vienas būdas, kai norisi berniuko ar mergytės... Įdomu būtų sužinoti ar veikia... Pasitikrinau su savo kinderiuku - nesutapo...
Na ir as isiinstaliavau Ovusofta. Labai dekui. Tuos failiukus istryniau, bet tada nebepasielido. Tai vel idejau. Dabar veikia. Sakykit ar butina buvo juos itrinti kad nesustabdytu? Tikiuosi ne...
raganiuke86
2005 02 20, 22:57
kazkaip jau labai sudetinga, dar anglu kalba, matyt man po mokslu atsipalaidavimas
QUOTE(vilkeS @ 2004 09 07, 17:50) Na o dabar prie reikalo. Prisijunkit prie pasto dezutes supermama_ovusoft@yahoo.com slaptazodis yra mamoms ten rasit inboxe laiska su programos instalu ir kodu. primenu, kad kodas tinka tik sitam instalui, kuri yra dezuteje, tai versijai, kuri dabar platinama internete, jis netinka! kas jau instaliavot naujaja versija, ja issiimkite ir prasivalykite kompa, zr zinute auksciau. sekmes visoms  vilkes man reikia pagalbos  negaliu prisijumkt prie pasto dezutes nerandu jos  padek prasau kvailiukiai
Anoli,ar jau pavyko prisijungt? Jei ne,tai nueik į http://www.yahoo.com/, tada paspausk ant "mail", poto pirmoj eilutėj parašyk "supermama_ovusoft@yahoo.com",o antroj- "mamoms" ir ten pati paskutinė žinutė bus ovusoftas  O toliau jau kaip VilkeS aprašė  Sėkmės
JJovita
2005 04 05, 10:39
Sveikos planuokles, gal ir per daug prisigalvoju dar,bet...veluoju jau savaite ir kazkaip itartinai nieko nejauciu Kokie pojuciai kai tampi nepaprasta nestuke? Neturiu jokiu pykinimu, jokiu svaigimu, galbut tik nuotaiku kaita, bet as ir siaip tokia nuotaikinga  Ir dar...visa laika budavo diena i diena, o si karta...
Forget-it
2005 04 19, 18:19
viską dariau pagl nurodymus niekas man neatsidaro, vargstu kelinta dieną iš eilės
QUOTE(giedradi @ 2005 04 19, 18:19) viską dariau pagl nurodymus niekas man neatsidaro, vargstu kelinta dieną iš eilės  Užuojauta  Aš vargau beveik savaitę...  Jei turi instaliavus bandomąją versija,tai prieš instaliuodama tikrąją,turi pirmąją būtinai ištrint,kitaip visad bus bandomoji... Sėkmės
Man kitokia problema yra. Viska instaliavau, viskas gerai veikia, bet kaip noriu isjumkt, tai dinksta visa informacija kukia ivedinejau  bandziau issaugot tai issaugoti issaugoja bet poto neatidaro  tai kankinuos su tuo ivedinejimu jau 2 sav. gal kas gali padet praaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(anoli @ 2005 04 21, 18:16) Man kitokia problema yra. Viska instaliavau, viskas gerai veikia, bet kaip noriu isjumkt, tai dinksta visa informacija kukia ivedinejau  bandziau issaugot tai issaugoti issaugoja bet poto neatidaro  tai kankinuos su tuo ivedinejimu jau 2 sav. gal kas gali padet praaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!  Tai tada nebesikankink,o nueik į http://www.fertilityfriend.com/ ir užsiregistruok  Ten nebereiks nieko instaliuot,viskas daug paprasčiau
QUOTE(Meida @ 2005 04 23, 08:12) Tai tada nebesikankink,o nueik į http://www.fertilityfriend.com/ ir užsiregistruok  Ten nebereiks nieko instaliuot,viskas daug paprasčiau  nieks nesigauna neduoda registruotis
QUOTE(anoli @ 2005 04 27, 20:46) nieks nesigauna neduoda registruotis  Viską leidžia  Kai atsidarai šitą puslapį,spausk ant New Users , tada išmes lentelę,kurioje užsiregistruosi. Paskui gausi passwordą (atsiųs į tavo elektroninį paštą). Ir kitą kart jau iškart vesi savo pasirinktą vardą ir iš jų gautą slaptą kodą. Bandyk
QUOTE(Meida @ 2005 04 28, 12:56) Viską leidžia  Kai atsidarai šitą puslapį,spausk ant New Users , tada išmes lentelę,kurioje užsiregistruosi. Paskui gausi passwordą (atsiųs į tavo elektroninį paštą). Ir kitą kart jau iškart vesi savo pasirinktą vardą ir iš jų gautą slaptą kodą. Bandyk  Tai kad bandziau ir nieko. Raso, kad negali manes uzregistruot Nu bala nemate kaip nors pabandysiu. Gal pasiseks.
Man ziauriai patinka ta ovusoft programa,labai fainas dalykas matuojancioms BKT ir planuojancioms nestuma
QUOTE(nendre @ 2005 04 30, 20:24) Man ziauriai patinka ta ovusoft programa,labai fainas dalykas matuojancioms BKT ir planuojancioms nestuma  Man ji irgi patinka  bet gal zinai, kodel kai isjumgiu ja man dinksta viskas ka as susivedziau  . As bandau issaugot, jis issaugoja, bet poto neduoda atidaryt  . Atidaro tik isnauja, reike viska vest
As nelabai nusimanau tokiuose dalykuose, todel ir nezinau kame cia problemos  Man vyras irase programa.prasyk pagalbos pas daugiau nusimanancias
Forget-it
2005 05 11, 21:48
o aš tik isbandžiau 15 dienų, toliau man niekas nesigauna, bandziau is kito kompo parsisiust bet man vis tiek raso laikas pasibaigė, na dar kartelį pabandysiu su registrais tvarkytis, na jai jai 3 karta nesigaus tai jau nebežinau ką reiks daryt
Forget-it
2005 05 11, 22:32
na va 3 kartas nemelavo, pasisekė  , nežinojau kad ištrynus reikia per naujo perkrauti kompa, tai va turbūt tik dėl to ši kartą viskas ok. na bet suvedus praito ciklo duomenis paaiškėjo, kad man nevyko ovuliacija, nors pagal fertility friends ji buvo
Nežinau, gal čia ir ne į temą, bet tik norėjau pasidalinti, jei kam reikia. Mes su vyru antrą vaikelį planavom ir ne šiaip, bet planavom berniuką  kadangi pirma mergaite  Tai va, mumi labai pasitarnavo vyro močiutės tokia schemele - ji ilga laika dirbo gimdymo namuose sesele, o ten daktarkos išvedė tokią lentelę - planuojama kūdikio lytis pagal motinos amžių ir pastojimo laiką. tikimybė - 95 %. Mums pasitvirtino  Jei kam kartais aktualu, galėčiau atsiųsti e-mailu... Rašykit, geriausia į AŽ
Man tai nesvarbu lytis,bet tik taip labai idomu paziureti ar pasitvirtins.Paprasiau ir as tos lenteles
Bandau įdėti lentelę. Pagal šią teoriją 95 % pasitvirtino, išbandyta  Apie lentele: Norint tureti didziausia tikimybe geriausia butu vaiko pradejima atlikti ne ties ciklo pasiketimo riba, o arciau ciklo vidurio (cia ne menesiniu ciklo, o lenteles:)) Papildomi patarimai del mergaites: 1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo lytiniu santykiu apie 2 dienas (tik tiek, kad spetu subresti spermatozoidas). 2. Lytinio akto metu vyras turetu pasistengti kuo smarkiau sujaudinti moteri ir tik tuomet pats "baigti"... Papildomi patarimai del berniuko: 1. Pries suplanuota pradejimo data vyras turetu susilaikyti nuo lytiniu santykiu apie 2 savaites. 2. Lytinio akto metu nereiketu moters stipriai sujaudinti, geriausia uztektu tik tiek, kad vyras sugebetu ieiti ir kuo greiciau atlikti savo darba. P.s. Daug rukantys vyrai, rekomenduociau ir moterims, turetu bent pora savaiciu susilaikyti nuo rukymo arba kiek imanoma apmazinti cigareciu skaiciu, nes rukymas mazina tikimybe uzsimegsti vyriskai lyciai
As paziurejau su savo dukra ir man neatitinka,turejo pagal lentele gimti berniukas
NERINGUKAS
2005 08 08, 07:39
Pagal lentelę, man turėjo gimti mergaitė. Gal turite kitų pasiūlymų lyčiai planuoti
Aš juk ir parašiau, kad tikimybė 95 %, tai nėr ko stebėtis  Viso 100 % jums niekas neduos  Šiaip mes šitą lentelę pasitikrinom ne vien "ant savęs", o visą giminę pračekinom  Taip ir atitinka, kaip parašiau
liepaga
2005 08 08, 16:31
Aš dažnai pasiskaitinėju rusiškoje svetainėje: http://www.passion.ru/modules.php?name=CalcPregnancystraipsniukus. Man ji patinka...Siūlau pasidairyti
|
|