Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano du gimdymai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
simvila
sveikos nutariau ir as parasyti apie savo berniuku gimima.
pirma sunu gimdziau jauna buvo likusios kelios dienos iki mano 20 gimtadienio.nestumas praejo labai sklandziai be jokiu pykinimu,ligoniniu.tie 9menesiai praskriejo gal ir del to kad studijavau.gimdyti turejau lapkricio16d.sveciavomes pas tevus ta diena praejo be jokiu itarimu kad siandien tureciau gimdyti.susiruoseme antradieni vaziuoti i namus,buvau susitarusi susitikti su savo akusere.nuvykstam apie puse dvylikos, patikrina ,nieko itartina.bet akusere mums su vyru sako jei norit galim gimdyti siandien nes paskui ji budesianti tik po keliu paru kam laukti.as ir nustebau ,ir juokas ima kaip siandien as juk susiruosusi i paskaitas man nei minties kad sugalvojus galima gimdyti.bet akusere ikalbejo ir pasilikau gimdyti niekam nieko su vyru nesakem kad be reikalo nesijaudintu.12val. gydytoja nuleido vandenis ir liepe vaikscioti pora valandu jei iki 14val.nebus jokios veiklos skatins.is pradziu palatoj dar juokavom salia gulejo dar viena moteriske laukianti gimdymo ji dar padejavo kad jai niekas nevyksta,o man jau strenas sopia juokas nebejima.vyras dar bando masazuoti,bet niekas nepadeda.14valpasikviecia mane daktare apziurai ir isizioja is netiketumo man ne skatinanciu reikia o jau ant gimdymo stalo.nueinu pati i gimdykla keliom minutem lieku viena ir taip suima kad atsiklaupiu isikabinu i lovos krasta ir jau galvoje sukasi mintis kad plysiu pusiau.susirenka personalas mane ant stalo ir14.55 gime berniukas 4200gr.51cm.plysau nedaug.mano akusere negalejo atsistebet kaip as pirma karta gimdanti taip greit susitvarkiau.vyras paskambino tevams jie tai pat stebejosi net netikejo kad jau turi anuka.antrasis sunus gime jau po septyniu metu netyciukas,bet labai lauktas.gimdyti turejau rugpjucio pradzioje.nesitikejau kad gimdysiu lengvai nes po pirmojo praejo tiek metu.nestumas praejo lengvai be jokiu baimiu.liepos 21dnuejau pasitikrinti pas savo akusere pas kuria ir turejau gimdyti apziurejusi pasake kad gimda atsidariusi 4cm ir jei noriu galim siandien guldyti ir pradeti skatinti.bet vyro tuo laiku nebuvo lietuvoje turejo grizti po keliu dienu issiprasiau namo tai buvo ketvirtadienis.akusere dar pajuokavo kad kazi ar sulauksi vyro.bet vyras grizo savaitgali man pasidare ramu kad dabar jau galiu gimdyti.su akusere sutarem jei nepagimdysiu anksciau susitiksim antradieni19.30.ir ka anksciau nepagimdziau ia sutarta vakara pedinam i ligonine.tie patys 4cm.mane apiformina,ir 20.00 as pas daktare mane apziuri,nuleidzia vandenis ant pacio gimdymo stalo,is karto suleido skatinamuju,apklojo antklode kad negauciau infekcijos nes pravaikciojau su pusiau adaru gimdos kakleliu vos ne savaite,prijunge apratus saremiams matuoti ir vaiko sirdeles klausyti. as labai bijau skausmo tai mintis kad per visus saremius turesiu guleti zude.bet saremiu matuoklis rodo 80,akusere klausia ar nieko nejuntu man kaip stebuklas as nejauciu jokio skausmo ji dar juokauja,sakoarba meluoji ,arba juokauji.juokas baigesi saremiai pasidare dazni ir nepakeliami.gerai kad salia buvo vyras jis ramino,gloste galva.nepraejus nei valandai nuo atsigulimo ant stalo pajutau noras stumti prie manes buvo tik vyras akusere su daktare isejusios pasikavinti.kai vyras nuejo pakviesti jos nesiskubino sako negali buti kad taip greit cia tikriausis as pati tik taip greit noreciau.bet vos izengusios i gimdymo palata juokauti baige nes pradejau klykti kad nebegaliu noriu stumti gydytoja konstatavo 10cm atidaryma ir per du stumimus 21.20gime mano antras berniukas truputi mazesnis uz broli,bet toks grazutis.mano gimdymas truko tik pusantros valandos.personalas juokavo ,kad visos taip lengvai gimdytu gimstamumas padidetu sparciai.as esu be galo laiminga,kad pagimdziau du puikius sunus be nuskausminamu,kai esu tokia nekantri skausmui.linkiu visom tokiu lengvu gimdymu.sekmes
Alantė
saunuole Aukit sveikuciai tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
chriss
Oho,nu ir greita tu.Sėkmės auginant sūnelius 4u.gif
gebene
Oho bigsmile.gif kaip fainiai 4u.gif Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif O jei viskas taip gražu ir lengva, tai broliukams sesutės tai būtinai reikia wub.gif
kamuoliukė
Po šios istorijos ir aš prisiminiau savo greitą gimdymą.Visą nėštumą kentėjau nuo gręsiančių persileidimų. Tik besilaukdama devintą mėnesį pasijaučiau kaip žmogus.O kai atėjo laikas gimdyti, tai viskas ėjo kaip per sviestą .Pusę dešimtos vakaro prasidėjo sąrėmiai, o po pusę dvylikos penkios pasigimdžiau.Truko viskas dvi valandas. Nors gimimo istorijoje gydytojos užrašė keturias su puse valandos. Tai laikas, kada atvažiavau į ligoninę (o atvažiavau todėl, nes vandenys nubėgo). Bet daugiau gimdyti niekada nebenoriu schmoll.gif Tas skausmas tai žiaurus. Kitos pamiršta, o aš tai negaliu. Ypač "fainai" buvo, kai po gimdymo gydytoja spaudė pilvą, kad kraujas išsivalytų.
O Jūs aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
žalia
na tu ir greita, taip sakant viens du ir jau supuoji 4u.gif

QUOTE(kamuoliukė @ 2006 08 14, 21:44)
Po šios istorijos ir aš prisiminiau savo greitą gimdymą.Visą nėštumą kentėjau nuo gręsiančių persileidimų. Tik besilaukdama devintą mėnesį pasijaučiau kaip žmogus.O kai atėjo laikas gimdyti, tai viskas ėjo kaip per sviestą .Pusę dešimtos vakaro prasidėjo sąrėmiai,  o po pusę dvylikos penkios pasigimdžiau.Truko viskas dvi valandas. Nors gimimo istorijoje gydytojos užrašė keturias su puse valandos. Tai laikas, kada atvažiavau į ligoninę (o atvažiavau todėl, nes vandenys nubėgo). Bet daugiau gimdyti niekada nebenoriu  schmoll.gif Tas skausmas tai žiaurus. Kitos pamiršta, o aš tai negaliu. Ypač "fainai" buvo, kai po gimdymo  gydytoja spaudė pilvą, kad kraujas išsivalytų.
O Jūs aukit sveiki ir laimingi  4u.gif
*

Na tavo baimes galima gi isspresti, yra epidiuras. As pati norejau gimdyti be nuskausminimo, bet pabandziaus su epidiuru ir tikrai nesigailiu.
Po pirmo gimdymo ir mano pilva taip "fainai" spaude, bet dabar nieko panasaus nebuvo.
braske24
AUKIT SVEIKI IR LINKSMI 4u.gif smile.gif
lega

Smarkuole esi tu. Sekmes jums. Aukit dideli ir sveiki. 4u.gif biggrin.gif
Dorinda
oho nu ir greita tu, saunuole sveikinu 4u.gif aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
Astutelama
Tikrai aukit sveiki ir stiprus... 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super
Nelsse
O as labai norejau paklausti ar kuri i ligonine buvo atvykusi su daug cm atsidariuse gimda ir be skausmu? schmoll.gif
nes man taip buvo, atvaziuoju penktadieni siaip pasitikrinti, gydytoja paziurejo ir klausia ar noriu zinoti,as net nusterau... blink.gif sakau sakykit gydytoja, o ji man, na jau yra 6 cm atsidariusi gimda, bet tu nepergyvenk,kitos dar ir po savaite isvaikscioja, tad vaziuok namo ir lauk, kol uzeis skausmai ar vandenys nutekes per svaitgaly,o jei ne pirmadieni vel lauksiu doh.gif na man kadangi pirmas vaikiukas, tai buvau pasiurpusi,nes nieko nebuvau skaiciusi apie tai ar girdejusi... unsure.gif na per savaitagly nieko naujo,pamaudineja, bet kaip per menses..pirmadieni vel as pas ja, o ji man, o viespatie, jau nebe namo , o i gimdykla, nes jau 8 cm atsidares gimdos kaklelis, o man ne skausmo normalaus, nei ka, na nebent kaip per menses,
nei vanduo nesiruose begti, tai vos pragnybe, maige ten ilgai doh.gif tai poto po 3 val.turejau savo auksiuka wub.gif
viska miglotai pamenu, nes man buvo po gimdyvinis sokas sake gydytoja, nes kai neturi normaliu skausmu,o cia po skatinamuju, kaip dave kaip nuo "viskaus" skausmai, tai galvojau padekit man visi sventieji,
o dar gydytoja sugeba anektota papasakoti, bet atsilaikiau nuo komentaru, nes niekas nerupejo,kaip greiciau istumti thumbup.gif beto, dar mano atzalele gime su rankute i prieky, kaip supermenas 4u.gif
va kiek temu, viename pasakojime blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.