QUOTE(Kozete @ 2005 08 10, 09:11)
Žinau, kad pigu valgyti vištų kaklelius ir kai po nepriklausomybės mano teta buvo bedarbė ji juos darydavo. Gal galite parašyti kokių receptukų, nes man labai skanu. Suprantu, kad valgyti nelabai ten yra ko, bet vis tiek skanu. Ir kiek maždaug reikia virti trims žmonėms. Aš ir du pavalgantys vyrai.
Dar pigu kepenėlias su bulvių koše valgyti. Skanu, bet viskas kas iš pigių produktų man sunkiai gaunasi. Gal galite pasidalinti patirtimi ką dedate, kad skaniau būtu.
na, mes abu gan padorias algas turim, bet mano vyrui ir vaikams kakliukai tai delikatesas!!!!IS TIKRUJU TAI YRA SKANU!!!AS 4 ZMONEMS (aš, VYRAS, 6 IR 2 M. VAIKAI) 1 kg- 1,2 kg nusiperku vienam kartui. Tik rikia juos gerai pavirti, kad gerai nuo kaulu mesa atsidalintu, ir dideli puoda paimti, kad viskas sutilptu. Na ir kaklus jau geriau stambesnius pirkit. Ir dar pastaba- vis tik kaklai daug kokybiskesnė mėsa nei kepenėlės- jos yra organizmo šiukšlynas, kur nuseda visi antibiotikai ir hormonai, kuriais gyvunus šeria. Apie naminius gyvūnus cia nekalbu, apie pirktinius produktus. Kakliukai- vis tik raumenys, ne kepenys. Be to, kepenėlėse nemažai cholosterolio, kaip ir inkstuose. mes tai jų nevalgom.