QUOTE(Shiduh @ 2006 05 23, 15:26)
peperoni, sausainius parasyk i tema prie pigiu saldumynų o panasius blynus as kepiau, tiesa labiau dietiniais sumetimais, tik įdara dariau iš morkų, kopūstų ir daug daug baziliko, irgi labai skanu.
dar ir tokia yra? einu tada ieškot
Labas rytas kas gali patarti kaip paruosti ikrus? elementarius zuvies ikrus... vaikystej keptus valgydavom budavo labai skanu, tik galvoju ar reikia dar en kazko pridet? ar uztenka vienus verst i keptuve paprieskoniuotus? jauciu i kiausa pamirkyt reikia, gal kas gamina tokius?
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 27, 09:14)
o nuo kada ikrai popigiai????????
Manyciau, kai pats zuvi pasigauni
QUOTE(Amalia @ 2006 05 27, 11:17)
Manyciau, kai pats zuvi pasigauni
Sorry, nezinau kiek jie kainuoja pardoj, as tiesiog is dedules zvejo gavau kila dovanu tai ir popigiai - tiksliau, nemokamai... na negi nieks neaugo zvejojanciu tetuku seimose? pagauta zuvi isdarinejuant, bliudai tu ikru budavo, bet vat kaip juos ten kepdavo nepomientam...
Mes ikrus kepdavom paprasčiausiai padruskintus ant sviestuko. Laaabai skanu.
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 27, 13:52)
skamba slyksciai
Bet valgosi skaniai
Vienas iš skaniųjų vaikystės prisiminimų... Beje irgi kepdavom paprasčiausiai - su druskyte pabarstytus.
mano irgi is vaikystes prisiminimu vienas skaniausiu tai ikrai... tik vat neprisiminiau kaip kept , tai pas mama kaime kaip tik buvau, tai primine - be nieko, ant sviestuko, bet svarbiausia tai uzdengt ir patusint, kad paminkstetu, nes kitaip kietoki kiek gali but, na ir aisku prieskoniuku pipiriuku negailet... tai rytoj kapusim skaniai, baltymingas produktas, bus ir vaikiukui gerai, ir kas smaguu - uz dyka
Pastaruoju metu del pinigo stygiaus menesio gale tenka valgyt ryzius grikius. tai pasiulysu receptuka , kuri vadinu "ryziai kitaip"
is vakaro isverdi ryziu maiseli( jei daug valgytoju ir daugiau galima). padedi per nakt i saldytuva. kita diena islupi is maiselio ir supjaustai juostelem. kadangi ryziai buna sustinge, tai puikiai pjaustosi ir netrupa. tada emi ta riekele, pamirkai kiauso plakinyje, pavolioji dziuvesiuose ir kepi. geriausia valgyti su darzovem. jei turi aisku
is vakaro isverdi ryziu maiseli( jei daug valgytoju ir daugiau galima). padedi per nakt i saldytuva. kita diena islupi is maiselio ir supjaustai juostelem. kadangi ryziai buna sustinge, tai puikiai pjaustosi ir netrupa. tada emi ta riekele, pamirkai kiauso plakinyje, pavolioji dziuvesiuose ir kepi. geriausia valgyti su darzovem. jei turi aisku