Labai sauni tema! DAznai pasiskaitau recepciuku
QUOTE(Tigris @ 2007 09 05, 16:14)
Ne nu bet paskaicius tai kazkaip labai neskanu pasidare . Jau geriau uz tuos 4 litus kruopom savaite maitinciausi bet tokiu nesamoniu nevalgyciau
Man labai skanu kvietiniu smulkiu kruopu kose su spirguciais. Sociai pavalgo net vyrai
Man labai skanu kvietiniu smulkiu kruopu kose su spirguciais. Sociai pavalgo net vyrai
Bet cia juk paprasciausia saltiena. Jei jau pradesim gilintis i visus maisto gamybos metodus, kavinese nevalgytumeme. O jei dar isivaizduojame, kaip gyvulelis gyvas buvo, tai visi vegetarais taptume.
Pigiausias maistas - makaronai. Italiskai maitintis tikrai nera brangu, tereikia tik geru cesnako ir smulkintu pomidoru skardinese atsargu. Labai skanu ir sveika!
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 22, 17:08)
mes irgi taip geriam
o sveciuose geriau toki gerala : vanduo, citrinos griezineliai ir meta (sviezi metos lapeliai sumesti), ledo gabaleliai - labai gaivu
o sveciuose geriau toki gerala : vanduo, citrinos griezineliai ir meta (sviezi metos lapeliai sumesti), ledo gabaleliai - labai gaivu
Mes igi taip geriam!!! Tik man skaniau atsaldyti zalia arbata, isspausti siek tiek citrinos, dar maza skiltele imetu i vidu, lapeli metos, kuri siek liek tarp pirstu patrinu, kad kvapa skleşstu. İr zinoma leduku!!! Super gaiva!!!
as gamindama kotletus i farsa pritarkuoju kopusto. ir skanu, ir kotletu daugiau iseina
Aš gaminu lašišos sriubą, manau kad ji nebrangi bet labai soti. nusiperku lašišos sriubos rinkinį jis kainuoja apie 3 lt, ten būna ir galva bet aš ją visad metu lauk kažkaip man baisu ją virti, bet kita dalis, tas ilgas žuvies kaulas būna pilnas lašišos mėsytės. aš viską išverdu, paskui nuimu nuo kaulų tą raudoną mėsytę ir sudedu atgal į puodą, kartu dedu bulves morkas ir ryžius įvairių prieskonių, išeina gal net ne sriuba o toks kaip troškinys tirštas, nu labai skanu ir sotu, mano vyras mėgstantis pavalgyti bet suvalgęs lėkštę sriubos-troškinių antro patiekalo nebeprašo.
QUOTE(AUSRELINA @ 2007 09 10, 12:46)
Aš gaminu lašišos sriubą, manau kad ji nebrangi bet labai soti. nusiperku lašišos sriubos rinkinį jis kainuoja apie 3 lt, ten būna ir galva bet aš ją visad metu lauk kažkaip man baisu ją virti, bet kita dalis, tas ilgas žuvies kaulas būna pilnas lašišos mėsytės. aš viską išverdu, paskui nuimu nuo kaulų tą raudoną mėsytę ir sudedu atgal į puodą, kartu dedu bulves morkas ir ryžius įvairių prieskonių, išeina gal net ne sriuba o toks kaip troškinys tirštas, nu labai skanu ir sotu, mano vyras mėgstantis pavalgyti bet suvalgęs lėkštę sriubos-troškinių antro patiekalo nebeprašo.
O kur tą lašišos sriubos rinkinį galima nusipirkt?
siuo metu pigiai iseina blynai su cukinija. viena normali cukinija ir uztenka teslos 3 asmenu seimai (su mumis gyvena mano brolis, kuriam 22) vakarienei ir pusryciams
Mums irgi kaip sakoma nepergeriausi laikai abu studentai, kūdikis, paskola.
Tai ce parašysiu pora savo mėgstamu patiekalu:
Labai skanu yra krabu lazdelės tešlloje
Taip viena kart prasimaitinom savaite beveik Labai skanu ant duonytes užsidet majonezo nem nem
Kalafiorai tešloje su varškes padažu
Pašyldytos daržoves ju pasmus pilna kamera
Bulvių košė su spirgučiu padažu
Tai ce parašysiu pora savo mėgstamu patiekalu:
Labai skanu yra krabu lazdelės tešlloje
Taip viena kart prasimaitinom savaite beveik Labai skanu ant duonytes užsidet majonezo nem nem
Kalafiorai tešloje su varškes padažu
Pašyldytos daržoves ju pasmus pilna kamera
Bulvių košė su spirgučiu padažu
Sveikutės tema tai super ale vakar irgi dariau gogal mogal ką radau šaldytuve beveik viską ir sudėjau ty papriką, pomidorus, agurkus (iš sodo) supjauščiau, pakepinau dar morkytės itarkavau, svoguniukų, česnako, ir viską sudėjau ant keptų bulvių ale pradžioj galvojau kad bus nevalgoma, bet kaip skaniai
QUOTE(1000inis @ 2007 06 08, 23:39)
grikiu apkepas:
isvirti grikius;
pakepint daug morku su svogunais;
isplakt kiausiniu (tiek, kad viska suvilgytu ismaisius kartu ir sulipintu kepant)
viska sumaisyt ir det i bleka;
ir i orkaite 15 -20 min- kol iskeps
Pagerinimui priedai: idet patarkuoto surio, kepintos slapenkos, sasiskos, virto kumpio
geriausia prie jo tinka rausvas padazas ir rauginti agurkai
skaitant gali buti ir neskanu, bet pabandzius...
pavaisinti, net tie, kurie nemegsta grikiu, pasidare savaip: grikius pakeite ryziais! (as ju nemegstu, todel tas variantas man jau neskanus, nors ir neragavau)
skanaus!
isvirti grikius;
pakepint daug morku su svogunais;
isplakt kiausiniu (tiek, kad viska suvilgytu ismaisius kartu ir sulipintu kepant)
viska sumaisyt ir det i bleka;
ir i orkaite 15 -20 min- kol iskeps
Pagerinimui priedai: idet patarkuoto surio, kepintos slapenkos, sasiskos, virto kumpio
geriausia prie jo tinka rausvas padazas ir rauginti agurkai
skaitant gali buti ir neskanu, bet pabandzius...
pavaisinti, net tie, kurie nemegsta grikiu, pasidare savaip: grikius pakeite ryziais! (as ju nemegstu, todel tas variantas man jau neskanus, nors ir neragavau)
skanaus!
As vietoj priedu dedavau farsa pakepinta su svogunais ir morkomis, tikrai skanu
QUOTE(alexxandra @ 2007 09 10, 13:24)
O kur tą lašišos sriubos rinkinį galima nusipirkt?
Jo galima nusipirkti visur kur prekiauja žuvimi ( Kaune yra Bazėje kur prekiauja žuvim , yra ir Maximose ) . Aš irgi dažnai verdu iš to rinkinio žuvienę , labai skani ir soti sriubytė gaunasi .
aš lašišos sriubos rinkinį perku norfoje prie šaldytos žuvies