Man labai patinka makaronai su kepinta desra.
Tai va:
*Pakelis makaronų (spagečiai, arba įprasti, tik nesmulkūs)
*Kelios pieniškos dešrelės (arba "šlapianke")
*Svogūnas (galima ir be jo)
*Kečiupas (arba pomidorų padažas)
Išverdam makaronus. Pakepinam pjaustytus svogūnus ir dešreles (arba dešrą). Ant svogūnų ir dešros pilm pomidorų padažo, ir pakaitinam. Po to visą masę ant makaronų ir išmaišom (arba į lėkštę dedamės atsikirai, kaip kam skaniau valgyt). Skanaus
**************
Man dar gan skanu šlapiankė kepta (prieš tai apvaliota kiaušinyje ir džiūvėsėliuose). Valgau su bulvių koše arba makaronais.
**************
O čia bulvių traškučiai (kepti mikrobangėje):
Nuskutu, plonai supjaustau bulves. Patiesiu kepimo popieriaus (nes be jo prilimpa), barstau prieskoniais (galima paprastais, aš barstau keptoms bulvėms) ir kepu kokias 5-8min. Kol gražiai paruduoja. Labai skanu.
**************
Mišrainė su kepta duona:
Duoną supjaustau kubeliais ir apkepinu keptuvėj. Morkas ir česnaką sutarkuoju burokine tarka. Dar įdedu konservuotų pupelių. Įdedu druskos, majonezo ir išmaišau. Kepintą duona sudedu prieš pat valgymą (pastovėjusi ji permirksta ir nebėre tokia skani)
*************
Čia tikrai gana pigus ir skanus maistas
Gerai tiems, kurių tėveliai turi daržus ir užaugina šio bei to, o jei močiutės dar gyvena kaimuose ir augina vištas, karvytes bei paršelius, tai išvis pasaka studentams