Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudona gerklytė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3
Kieliuke
Mano didesniui paraudo gerklyte.Gal galit ka nors patart?O gal naudojot vaistukus kokius nuo gerklytes.Vaikiukas tableciu ciulpti nemoka!
Inguole
mano mazajam daznai gerklyte rausta. vienintelis vaistas mums yra SKYSTISbet kokiame pavidale. kuo daugiau tuo geriau. visai neseniai arbuzu maitinau, kad tik geriau isplautu virusa.
emma
O nebandei papurkšt gerklytę vaistukais .Jų yra labai daug visokiausių.
Inguole
kiek zinau tokio amziaus vaikams negalima purksti gerkles
Naktine
Mažiems leliams iki 3m. purkšti į gerklę negalima nieko,nes gali atsirasti bronchospazmas,čiulpti tablečių dar nelabai moka.Jei matot,kad skauda gerklytę,tai galit duot išgert kokio sirupėlio nuo skausmo su paracetamoliu ar ibuprofenu arba duot Eferalgan žvakutę kelis kartus per dieną.O jei situacija rimta ir negerėja,yra temperatūra,geriausia kviest daktarą,kad rimtesnių vaistų išrašytų.
1111
Nu va...o mums nuo gerkles skausmo kaip tik israse purskaliuka, kuris kartu ir burnytes gleivine dezinfekuoja. Naudojam ir esam labai patenkinti. Ir nuo kosuliuko juo vaduojames wink.gif
cherry coke
bandyk umckalor lasiukus i vandeni
Džinka
Mano maziui savaitgali sukilo temperatura iki 38,7. Pirmas ispudis buvo, kad skauda ausytes, nes vis glaude delniukus prie ausu ir paklaustas ka skauda, atsakydavo - ausyte. Telefonu pediatre patare lasinti Otinum, deti apie ausis spiritini kompresa. Kiek zinau, esant temp. jokiu kaitinimo proceduru daryt negalima g.gif
Siandien atejusi gydytoja pareiske, kad gerkle labai paraudusi, o ausys cia nieko detos. Ir israse antibiotiku blink.gif
Negi gerkles skausma gydyt, net jei jis lydimas temperaturos, rekia pradet nuo antibiotiku?! blink.gif
Gal patartumet kokius vaistukus vartot gerklytei gydyt? Ka purskiat, ka ciulpiat?
laurra
Jei gerklyte labai paraudusi, paprastai skiria antibiotikus, nes tos ciulpiamos tabletes turbut yra veiksmingos tik kai paraudimas nedidelis, o antibiotikai paraudima greitai nuima
Ramsius
Jei gerkle raudona ir skyre antibiotikus, gal angina? Mes irgi vienasyk raudona gerkle gydem patys, visa savaitgali, kol nepakilo temp., tada jau issikvietem Ir pasirodo angina, o ji, bjaurybe, klastinga...
Laiza
Yra tokie homeopatiniai lasiukai gerklytei gydyti - Tonsilgon. Juos skiria ir maziems vaikams. Neskanus, bet veikia. O kai musu pediatres nebuvo, ja pavadavusi sena gydytoja patare duoti daug gert silto razinu uzpilo - 1/4stikl.razinu uzpilt verdanciu vandeniu ir palaikyti. Po to duot vaikui - daznai ir kiek galima daugiau.
Kiek pamenu, medu vaikams rekomenduoja nuo 2 metu, galima duot sauksta jo pakabinus paciulpt. Na, ir zinoma, nepakeiciamas dalykas - citrina. Maniskiai valgydavo pjaustyta mazais gabaliukais ir cukrumi pabarstyta. Taip ir iki siol - net dreba, kaip reik.
Girdejau, kad yra tepaliukas, kuriuo galima tepti kakla, bet cia jau tik provizore vaisstinej gali pasakyti tiksliai..
Papildyta @ [mergetime]1096348845[/mergetime]
Beje, yra dar toks lietuviskas preparatas - "Propolio tinkturos aerozolis". Jis purskiamas, bet tikrai neturetu sukelt spazmu. Tai - liaudiskai snekant - biciu pikio spiritinis tirpalas. Naturalus gamtinis antibiotikas. Tik va, nuo keliu metu vaikams ji galima vartoti - nezinau. Veikia - thumbup.gif . Tinka ne tik paraudusiai gerklei gydyt, bet ir visokiom zaizdom dezinfekuoti.
mazis
sveikos mamos,

prasau pasidalinkit patirtim ka darot jei vaikuciui raudona gerklyte. mum 6 men. daktere sake pralaukt mamos pienas dezinfekuoja,bet taip norisi padet daugiau savo vaikuciui.

aciu
oksė
Žinomos bėdos, man gydytoja aiškino, kad vaikams ikimokyklinio amžiaus ir pradinukams labai dažnos to visos gerklė ausų ligos. Esame turėję ne kartą anginą ir ausų uždegimą. Tokiai atvejais tekdavo griebtis antibiotikų, o ir dabar juos geriam, nes ausytė, gerklytė. Gerklei purkšti tinka heksalyze, yra ir čiulpiamos tabletės, geriam daug skysčių, nuolat pučiam ir lašinam nosį, į ausis labai tinka otipax. doctor.gif
pasagele
Sveiki.Mano mergytei ši problema,buvo kai buvom 5mėn.tai purškalo jokio irgi nerašė o liepė tiesiog paimti Hexalyze tabletę sutrinti pabarstyti ant čiulptuko ir duoti mažoji taip skaniai čiulpė tą čiulptuką,tas vaistas saldus skanus tik ta tabletė labai kieta tai aš ja pakaišdavau su peiliu, nes reikia labai smulkiai surinti,taip pat dėjom šiltą kompresiuką antibiotikų neskyrė nes buvo vos vos raudona o kitą kartą tai skyrė silpnų antibiotikų nes tą kartą buvo pakilusi temperatūra.
neniukas
Kai mums parausta gerklyte ir pakyla temperatura, mes niekada negeriame antibiotiku, geriame daug skysciu, nors kartais taip nesinori ir taip pat uzsidedame ant kakliuko degtines kompresiuka, kuris mus ir isgelbsti, dar to senovisko c vitamino zirniukais, nuo gerklytes tokiomis priemonemis ir vaduojames, kolkas antibiotiku nenaudojom, isskyrus pati pirma karta, kai susirgom ir nebuvo jokios patirties. O po to sykio tai ir neprireike, nebent kai pakyla virs 38, tai tada eferalgano zvakute isidedame, o siaip tai l.greitai su tokiomis priemonemis pasveikstame, dar padukus degtine pasitepame pries einant miegoti ir kojinytes siltas apsiauname. O jei dar uzpuola sloga ir nuo jos kosulys, tai tada acc isgeriame, jis suskystina visa sekreta, kuris po to lengvai pasisalina. Taigi, linkiu sveikti be antibiotiku smile.gif
kikka
mes jau antra karta turim sia beda,raudona gerklyte ir man labai patinka ciulpiamos tabletes HEXALYSE ,jos yra ir pries uzdegimines ir siaip visokias bacilas naikina.maniske irgi dar nemoka suciulpti tabletes tai as ja sutrinu i miltukus ir suberiu i burnyte tai vistiek tie miltukai pasiskirsto ir su seilem naikina bacilas.pabandykit mamos tikrai neblogas vaistukas.
Agnė
Mūsų 39 temperatūros priežastis- taip pat stipriai paraudusi gerklytė. Gydytoja sakė, jei temperatūra aukšta laikosi tik 1d.,galima apsieit ir be antibiotikų. Mane labai nustebino, kad atsiklausė mano nuomonės prieš išrašant receptuką, mat esu homeopatijos šalininkė. Tai dabar geriam Umckalor,čiulpiam Hexalyze (skanios kaip saldainiai thumb_yello.gif ) ir purškiam Hexaspray- prancūziškas, D3 vitamino arba anyžių skonio. Žodžiu viskas skanu, tai ir pasveikt greitai tikimės smile.gif O temperatūrą geriausiai muša žvakutės.
stazyte
Na mums jau trečia diena kaip temperatūra šokinėja nuo 37,... iki 39,8 verysad.gif Gydytoja jau du kartus buvo. Pradžioj naudojom efferalgan žvakutes, ibufen sirupą, o nuo gerklės (kuri raudona kaip burokas) purškiamų Tantum verde ir umckalor. Kiek skaičiau nei viena nenaudojat purškiamo Tantum verde. Tai kažin ar tokiem leliam (mums greit 8mėn.) galima?Šiandien prirašė antibijotikų Cefadroxyl suspensiją. Gal kas esat naudoję?
Ingėnas
QUOTE(Rencike @ 2006 01 11, 20:53)
Čia jau rašė kažkuri mamytė, kad purškiamų vaistų negalima vaikams iki 3 metų, nes gali sukelti bronchų spazmus, geriau jų nevartok.
*

Tikrai visur pabrėžiama, kad iki 3 metų purškiamų vaistų naudoti negalima schmoll.gif O jei vaikučiui tik 8 mėn., tai tuolabiau
Ingėnas
QUOTE(stazyte @ 2006 01 11, 14:34)
Na mums jau trečia diena kaip temperatūra šokinėja nuo 37,... iki 39,8  verysad.gif Gydytoja jau du kartus buvo. Pradžioj naudojom efferalgan žvakutes, ibufen sirupą, o nuo gerklės (kuri raudona kaip burokas) purškiamų Tantum verde ir umckalor. Kiek skaičiau nei viena nenaudojat purškiamo Tantum verde. Tai kažin ar tokiem leliam (mums greit 8mėn.) galima?Šiandien prirašė antibijotikų Cefadroxyl suspensiją. Gal kas esat naudoję?
*

O nuo gerklės dar labai tinka Tonsilgon, čia homeopatiniai lašiukai, tikrai nepakenks. Juos galima ilgai naudoti. Nuo peršalimo ir virusinių susirgimų simptomų mes vartojam Aflubin thumbup.gif , čia irgi homeopatiniai. Juos galima vartoti ir prieš ligų sezoną profilaktiškai, arba jeigu kas nors namuose jau serga.
*Maja*
O Hexaspray tinka purkšti nėštumo metu? Nes gerklė žiauriai skauda. Tonzilės padidėjusios doh.gif Šiaip sakė galima ir Bioparox dar purkšti.
lora25
Maniski tik Umckalor lasiukai nuo paeraudusio gerklytes gelbeja (augalinis preperatas, naturalus antibiotikas). Neseniai 3 dienas buvo 38,5 temperatura, o ketvirta diena jau nebuvo, pasveiko vaikas, mano daktare jokiu antibiotiku neliepe gert, nes tai gali but virusine infekcija, o virusas pats pasisalina, jei bakterine infekcija, tik tada galima duot antibiotiku (kokia ketvirta diena ligai pasireiskus), bet ne iskart g.gif
melissa
QUOTE(mazis @ 2005 04 29, 15:40)
sveikos mamos,

prasau pasidalinkit patirtim ka darot jei vaikuciui raudona gerklyte. mum 6 men. daktere sake pralaukt mamos pienas dezinfekuoja,bet taip norisi padet daugiau savo vaikuciui.

aciu
*

Ir mum 6 men., maitinu MP, sergom jau trecia savaite - raudona gerklyte ir temperatura 37 - 37.3 visa laika verysad.gif . MP kazkaip nepadeda schmoll.gif , duodavau TONZILGON lasus, dabar duodu jau savaite laiko UMCKALOR ir jokio pagerejimo , tem-ra siandien pakilo iki 37.7 doh.gif . Gomeopatiniai preparatai kazkodel nepadejo mum, bet labai nenoriu duoti antibiotikus verysad.gif Ka daryti? Kaip gydyti toki maziuka?
fishke
mano dičkei ai turputį parausta gerklė, tai tempa nekylą, bet kai su tokiais baltais taškais, tai iki 39 doh.gif Va ir dabar, šiandien jau bus trečia diena. Šaukia, kad gerklė labai skauda, o ji ne tik raudona, bet ir su tais minėtais baltumais. Aną kartą gydytoja sakė, kad tai faringitas. Gydomės umckalor, hexalyse, skalauja gerklę sūriu vandenuku, daug šiltų skysčių, paracetamolis temperatūrai mušti g.gif
Juliuxs
QUOTE(fishke @ 2007 11 12, 09:24)
mano dičkei ai turputį parausta gerklė, tai tempa nekylą, bet kai su tokiais baltais taškais, tai iki 39 doh.gif  Va ir dabar, šiandien jau bus trečia diena. Šaukia, kad gerklė labai skauda, o ji ne tik raudona, bet ir su tais minėtais baltumais. Aną kartą gydytoja sakė, kad tai faringitas. Gydomės umckalor, hexalyse, skalauja gerklę sūriu vandenuku, daug šiltų skysčių, paracetamolis temperatūrai mušti g.gif
*

Bet jei su baltais taskiukais,tai cia jau puline angina skaitytusi mastau.gif Negi ir ja be antibiotiku galima isgydyt? g.gif
Ugn*Ine
ką dar mamytės galit patarti naudoti nuimti gerklytės paraudimui ir skausmui g.gif mano mažajai vakar staiga sukilo temperatūra 38,6 verysad.gif daktarė atėjusi pažiūrėjo ir pasakė kad gerklytė labai labai raudona ir liepė duoti gerti Umcalor, bet norėčiau dar ką papurkšti arba patepti mažiukei kad greičiau pasveiktų unsure.gif
fishke
QUOTE(**SM** @ 2008 01 25, 10:30)
ką dar mamytės galit patarti naudoti nuimti gerklytės paraudimui ir skausmui  g.gif  mano mažajai vakar staiga sukilo temperatūra 38,6  verysad.gif daktarė atėjusi pažiūrėjo ir pasakė kad gerklytė labai labai raudona ir liepė duoti gerti Umcalor, bet norėčiau dar ką papurkšti arba patepti mažiukei kad greičiau pasveiktų  unsure.gif
*

mes tokio amžiaus jau naudojom hexaspray, nors anotacijoj pataria nuo 36 mėnesių g.gif
Auksesmama
QUOTE(Džinka @ 2004 09 27, 11:01)
Mano maziui savaitgali sukilo temperatura iki 38,7. Pirmas ispudis buvo, kad skauda ausytes, nes vis glaude delniukus prie ausu ir paklaustas ka skauda, atsakydavo - ausyte. Telefonu pediatre patare lasinti Otinum, deti apie ausis spiritini kompresa. Kiek zinau, esant temp. jokiu kaitinimo proceduru daryt negalima g.gif
Siandien atejusi gydytoja pareiske, kad gerkle labai paraudusi, o ausys cia nieko detos. Ir israse antibiotiku  blink.gif
Negi gerkles skausma gydyt, net jei jis lydimas temperaturos, rekia pradet nuo antibiotiku?! blink.gif
Gal patartumet kokius vaistukus vartot gerklytei gydyt? Ka purskiat, ka ciulpiat?
*

Teisybe,mes gerkle issigydom tik su antibijotikais,mums tie purskalai(Liugolis,Tantum Verde),ciulpiamos tabletes(Hexalyse)nelabai padeda.Dedam ant kerklytes spiritinius kompresus,drauge dar patare viena:ant kopusto lapo uztepti medaus ir perlekus uzdeti ant kaklo apvyniojus skarele palikti nakciai mirksiukas.gif
incia
Noriu pasidalinti savo patirtim. mano vyresnelis anksciau labai daznai sirgdavo pulinga angina, vos ne kas menesi gerem antibiotikus.
Dabar, vos tik pajutusi nemalonu kvapa is burnos, apziuriu gerklyte, jei paraudusi, iskart skalaujame propoliu (i puse stikl. vandens ilasinu kelis lasus propolio) ir skalaujame kelis kartus per diena. Labai greitai preina. Viena karta net buvo ir pulinukai pasirode jau, bet paskalavom pora dienu ir svari gerklyte thumbup.gif .
O nakciai duodu ciulpti propodezo tabletes, jos dezinfekuoja gerklyte.
olantukas
Mums nuo gerklytes dar padeda labai karstu bulviu kompresas, siltas
pienas su medum ir Siauralapio gyslocio sirupas thumbup.gif
mirksiuke
QUOTE(**SM** @ 2008 01 25, 11:30)
ką dar mamytės galit patarti naudoti nuimti gerklytės paraudimui ir skausmui  g.gif  mano mažajai vakar staiga sukilo temperatūra 38,6  verysad.gif daktarė atėjusi pažiūrėjo ir pasakė kad gerklytė labai labai raudona ir liepė duoti gerti Umcalor, bet norėčiau dar ką papurkšti arba patepti mažiukei kad greičiau pasveiktų  unsure.gif
*

4u.gif mes skalaujam gerkle tokiu tirpalu -druska, jodas,soda.padeda 100 proc.net kai ira angina .ir darau kompresa su rugpieniu thumbup.gif jau išbanditas metodas tongue.gif padeda nerealiei lotuliukas.gif
Auksesmama
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 20:02)
4u.gif mes skalaujam gerkle tokiu tirpalu -druska, jodas,soda.padeda 100 proc.net kai ira angina .ir darau kompresa su rugpieniu thumbup.gif jau išbanditas metodas tongue.gif padeda nerealiei lotuliukas.gif
*

bet cia tinka tik didesniam vaikuciui,manoji dar nemoka isspjauti,tai nekas gautusi schmoll.gif
Rykliuke
Na va,mes,kai pradejom eiti i darzeli,tai ir visos bedos prasidejo(turiu omenyje ligas).Tai sloga,tai vel sloga ir ausytes uzdegimas,tai dabar dar sloga ir gerklyte verysad.gif verysad.gif verysad.gif .Siaip mano gerkle yra jautrusis organas,tai matyt ir mano angeliuke is manes tai paveldejo ax.gif .Na kai jau mums parausta gerklyte,tai temperatura savo darba taip pat atlikineja.Siandiena pakilo net iki 39,1%(ko niekados dar nera buve) blink.gif .Tai ka,mes ja gydome su Umckalor lasiukais,Hexalyse tabletytemis(ciulpiame) ir daug daug arbateliu.Sloga gydome juros vandeneliu Humer,lasiukais Vibrocil ir Actifed sirupu.Prie viso to kramtome vitamino C tabletytes Natural ir naturalias bakletirijas Bifoval.Oi,dievuliau,kiek cia visko daug gaunasi doh.gif .Temperatura musame Ibufen sirupu ir arbatelemis.Tikimes,kad viskas praeis.Oi,kaip mes nelaukiame tu ligu ir nelinkime niekam ju schmoll.gif .SVEIKATELES JUMS 4u.gif

Aaaaa....,tiesa,norejau jusu paklausti apie arbateles.As siaip,kai dukryte suserga,tai duodu avieciu arba liepziedziu arbatas su medumi,bet kartais duodu ir Gripolis-1,o siandiena vyrui,vienoje vaistineje,padave Gripolis-2(nes kitos neturejo)ir pasake,kad vaikams galima.As,kai nuejau i kita vaistine,tai man pasake,kad Gripolis-1 is viso prasta arbata,nes bloga sudetis,o Gripolis-2 vaikams negalima.Bet as pasiskaiciau sudeti,kad tenai visai normali sudetis,nieko ematau tokio,kas netiktu vaikui g.gif .Nezinau,as jas uzplikau silpnai ir duodu dukrytei.Gydytoja sake,kad Gripoli-1 kaip tik duoti vaikui.Tai kaip cia yra?Ka jus manote?
Auksesmama
QUOTE(olantukas @ 2008 02 03, 17:59)
Mums nuo gerklytes dar padeda labai karstu bulviu kompresas, siltas
pienas su medum ir Siauralapio gyslocio sirupas  thumbup.gif
*

o kur galima gauti to Siauralapio gyslocio sirupo?
Mamaima
QUOTE(Rykliuke @ 2008 03 01, 15:31)
Na va,mes,kai pradejom eiti i darzeli,tai ir visos bedos prasidejo(turiu omenyje ligas).Tai sloga,tai vel sloga ir ausytes uzdegimas,tai dabar dar sloga ir gerklyte verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .Siaip mano gerkle yra jautrusis organas,tai matyt ir mano angeliuke is manes tai paveldejo ax.gif .Na kai jau mums parausta gerklyte,tai temperatura savo darba taip pat atlikineja.Siandiena pakilo net iki 39,1%(ko niekados dar nera buve) blink.gif .Tai ka,mes ja gydome su Umckalor lasiukais,Hexalyse tabletytemis(ciulpiame) ir daug daug arbateliu.Sloga gydome juros vandeneliu Humer,lasiukais Vibrocil ir Actifed sirupu.Prie viso to kramtome vitamino C tabletytes Natural ir naturalias bakletirijas Bifoval.Oi,dievuliau,kiek cia visko daug gaunasi doh.gif .Temperatura musame Ibufen sirupu ir arbatelemis.Tikimes,kad viskas praeis.Oi,kaip mes nelaukiame tu ligu ir nelinkime niekam ju schmoll.gif .SVEIKATELES JUMS 4u.gif

Aaaaa....,tiesa,norejau jusu paklausti apie arbateles.As siaip,kai dukryte suserga,tai duodu avieciu arba liepziedziu arbatas su medumi,bet kartais duodu ir Gripolis-1,o siandiena vyrui,vienoje vaistineje,padave Gripolis-2(nes kitos neturejo)ir pasake,kad vaikams galima.As,kai nuejau i kita vaistine,tai man pasake,kad Gripolis-1 is viso prasta arbata,nes bloga sudetis,o Gripolis-2 vaikams negalima.Bet as pasiskaiciau sudeti,kad tenai visai normali sudetis,nieko ematau tokio,kas netiktu vaikui g.gif .Nezinau,as jas uzplikau silpnai ir duodu dukrytei.Gydytoja sake,kad Gripoli-1 kaip tik duoti vaikui.Tai kaip cia yra?Ka jus manote?
*

Na mes kai temperaturos nera, o tik gerkle, sloga - na toks persalimas, tai geriam gripolis 2, nes Gripolis 1 tinkamesnis kai temperatura yra, nes musa ja ... na mes jau gydomes taip keleta metu, gydytoja patare ax.gif
Nordex
Ir mes sergam verysad.gif Auksra temperatura laikesi 2 dienas, net iki 39, 6 buvo pakilus unsure.gif Musiau ja paracetamoliu, o siandien jau rodemes gydytojai - israse antibiotiku, nes sake labai raudona gerklyte cry.gif
Bet kiek zinau vaikams labai kyla temperatura butent nuo gerklytes, jei ja isgydzius, gal ir ta temperatura dingtu be antibiotiku? g.gif Beje 3 diena jau ji nebekilo tokia auksta iki 38,5 - gal jau islindo ta zaraza ir dabar galima gydyt gerkle isvengiant antibiotiku????
Patarkit, mamytes ka man daryt... unsure.gif
Auksesmama
QUOTE(Nordex @ 2008 03 03, 14:40)
Ir mes sergam  verysad.gif Auksra temperatura laikesi 2 dienas, net iki 39, 6 buvo pakilus  unsure.gif Musiau ja paracetamoliu, o siandien jau rodemes gydytojai - israse antibiotiku, nes sake labai raudona gerklyte cry.gif
Bet kiek zinau vaikams labai kyla temperatura butent nuo gerklytes, jei ja isgydzius, gal ir ta temperatura dingtu be antibiotiku?  g.gif Beje 3 diena jau ji nebekilo tokia auksta iki 38,5 - gal jau islindo ta zaraza ir dabar galima gydyt gerkle isvengiant antibiotiku????
Patarkit, mamytes ka man daryt...  unsure.gif
*

As tai visad gydau su antibijotikais,nes manajai kai raudona gerklyte,tai po to uzkimsta ir laringitas daznai prasideda,su gerkle geriau nejuokauti g.gif mums tie visi purskaliukai ir tabletes nelabai padeda,dedu ant kaklo spiritini kompresa doh.gif
Nordex
Beje, geriam UMCKALOR, ciulpia Sebidin ir pabandysiu papurkst su propolio purskalu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 03, 17:43)
As tai visad gydau su antibijotikais,nes manajai kai raudona gerklyte,tai po to uzkimsta ir laringitas daznai prasideda,su gerkle geriau nejuokauti g.gif mums tie visi purskaliukai ir tabletes nelabai padeda,dedu ant kaklo spiritini kompresa doh.gif
*

Aciu, Auksesmama, uz patarimus - nu palauksiu dar ryt jei situacija negeres, reiks tuos antibiotikus duot verysad.gif
O kompresiuka butinai padarysiu nakciai: ant gerklytes ir paduku rolleyes.gif
Auksesmama
QUOTE(Nordex @ 2008 03 03, 14:48)
Beje, geriam UMCKALOR, ciulpia Sebidin ir pabandysiu papurkst su propolio purskalu  unsure.gif
Papildyta:

Aciu, Auksesmama, uz patarimus - nu palauksiu dar ryt jei situacija negeres, reiks tuos antibiotikus duot  verysad.gif
O kompresiuka butinai padarysiu nakciai: ant gerklytes ir paduku  rolleyes.gif
*

nera uz ka,tiek ir tepadejau,stebek ir tu pati geriau zinai manau kaip gydyti,nes kiekvienas vaikas skirtinagai,as taip pat bandau islipti is ligu be antibijotiku,tik kartais tai per toli nueina ir nebera kur trauktis,tai tenka duoti.Juolab,kad gyveni ne lietuvoj,o cia daktarai labai atsainiai ziuri i tas ligas doh.gif
Nordex
O kaip mamytes dedate tuos kompresus su spiritu? As vakar pabandziau uzdet, tai uzrist leido, bet po kokiu 15 min - rekia, liepia nurist..... Gal negerai as ka padariau - per daug pripyliau tos degtines - suvilgiau merliuka ir tiek...
kaip kitos dedate kompresiukus?
Auksesmama
QUOTE(graimonda @ 2008 03 04, 15:53)
Stasė  Šiandien, 16:49 Paskelbta: #41 
Naujokas
Grupė: Naujokai
Žinutės: 6
Prisijungė: 2006 01 04

Pirmas vaikas:Eiva 1987 02 03
Antras vaikas:Edgaras 1999 05 15

Apdovanojimų: 0
Brangios mamytes,
suprantu, kad medikai skuba rasyti antibijotikus, taciau jus pacios turite is anksto pasirupinti vaikuciais, kad nereiketu antibijotiju, vaistu. Yra priemoniu, kuriomis savo vaikuti pries 5 metus isvadavau nuo antibijotiku. Visus siuos metus visus gerkles skausmus, salinu su BIOPTRONU, kol neisiseneja liga, visus ausu uzdegimus, nudegimus, skausmus ir kitas problemas issprendziu tik su siuo medicininiu prietaisu. Tai ne stebuklas, bet modicininis prietaisas, kuris visiskai nekenksmingas ( net kudikiams). Si prietiaisa galite rasti poliklinikose, SPA centruose, pas pazistamus zmones ( jeigu jie turi isigyje ).
Galiu rekomenduoti profesanalia mediko konsultacija, kad galetumete padeti savo seimai atsisakyti cheminiu preparatu.
Rasykite, pagelbesiu
Stase

Taip gal ir geras dalykas ,bet ne visiems prieinamas, jo kaina didelė ax.gif
*

o kas cia per daigtas?ir kokia jo kaina?(nelabai suptratai apie ka eina kalba,tad isanksto atsiprasau uz nesupratinguma)
mirksiuke
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 04, 19:52)
o kas cia per daigtas?ir kokia jo kaina?(nelabai suptratai apie ka eina kalba,tad isanksto atsiprasau uz nesupratinguma)
*

čia tokia liampa,ij gydo šiluma(manau).mes poliklinikoi bandem.padeda nuo visko,reumato,peršalimu.geras dalikas,tik brangu.yra maža,kainuoja kaškur apie 1500lt.ir didele kuri kainuoja daugiau doh.gif
4u.gif
Auksesmama
QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 04, 19:38)
čia tokia liampa,ij gydo šiluma(manau).mes poliklinikoi bandem.padeda nuo visko,reumato,peršalimu.geras dalikas,tik brangu.yra maža,kainuoja kaškur apie 1500lt.ir didele kuri kainuoja daugiau doh.gif
4u.gif
*

kokias konkreciai ligas gydo?mes daznai sergam bronhitu,plauciu uzdegimu verysad.gif
mirksiuke
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 04, 22:53)
kokias konkreciai ligas gydo?mes daznai sergam bronhitu,plauciu uzdegimu verysad.gif
*

padeda ir jusu ligoms.tik tada reikia šildit nugara ir krutine
simona24
Na mes turime problemeliu su gerklyte tai atibiotikus jeigu jie israsyti butinai turime isgerti tiek kiek reikia nes uzdegimas visiskai neisnyks isgerus keleta dienu tik papildomai geriame jogurto kapsules kad zarnyno nepazeistume
Auksesmama
QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 04, 20:01)
padeda ir jusu ligoms.tik tada reikia šildit nugara ir krutine
*

as tikriausiai zinau apie ta lempa,musu mociute turi namuose,jinai del kojo pirko;reiks paklausti kaip jai ?ar padeda?
mirksiuke
QUOTE(simona24 @ 2008 03 05, 12:10)
Na mes turime problemeliu su gerklyte tai atibiotikus jeigu jie israsyti butinai turime isgerti tiek kiek reikia nes uzdegimas visiskai neisnyks isgerus keleta dienu tik papildomai geriame jogurto kapsules kad zarnyno nepazeistume
*

aš neduodu antibiotiku jei gerkle raudona schmoll.gif bandau gelbetis liaudiškais receptais,padeda tongue.gif o tu antib.ir taip pakankamai gauna schmoll.gif
Agnekk
Sveikutes, nu as su savo pupa jau 3 savaite is ligu neissikapstom verysad.gif Jau lyg sveikstam , bet gerklyte man jos vistiek rausva doh.gif Kompresu net nebandziau deti, nes su saliku islaikyti neina verysad.gif O vaistuku visokiausiu jau prigere tik dar antibjotiku nedaviau unsure.gif Papasakokit kaip ta lempa BIOPTRON, gal kuri ja jau bandete? Yra galimybe ja pasiskolinti, tik reikia zinot ar tikrai veiksminga bus g.gif
mammka
QUOTE(Agnekk @ 2008 05 05, 18:07)
Sveikutes, nu as su savo pupa jau 3 savaite is ligu neissikapstom  verysad.gif  Jau lyg sveikstam , bet gerklyte man jos vistiek rausva doh.gif Kompresu net nebandziau deti, nes su saliku islaikyti neina verysad.gif O vaistuku visokiausiu jau prigere tik dar antibjotiku nedaviau  unsure.gif  Papasakokit kaip ta lempa BIOPTRON, gal kuri ja jau bandete? Yra galimybe ja pasiskolinti, tik reikia zinot ar tikrai veiksminga bus g.gif
*

Gaila,neberandu to straipsnio....nepatartina aprišt gerklės.Po to negalėsi vaiko paleist be šaliko ar megztinio aukštu kaklu unsure.gif
Auksesmama
QUOTE(Sparkling @ 2008 05 10, 17:23)
Gaila,neberandu to straipsnio....nepatartina aprišt gerklės.Po to negalėsi vaiko paleist be šaliko ar  megztinio aukštu kaklu  unsure.gif
*

bet gi ne visam laikui aprisi,jei ten kokias 3dienas panesios,nemanau,kad kas pasikeis schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.