Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pomidorai drebučiuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Konservavimas
Pages: 1, 2, 3
Bitulka
Sveikos šeimininkės 4u.gif

Turiu "krepšelį" pomidorų ir bijau, kad pradės pūti unsure.gif . Labai noriu pasidaryti drebučiuose su svogūnais, labai skaniai gaunasi bigsmile.gif Valgiau pas kažkokią tetulytę, bet pas kurią nepamenu g.gif labai skanu buvo.
Gal kuri žinote receptuką? Būčiau labai dėkinga blush2.gif
darbštuolė
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.n...2256D8D005FB872


Pomidorai drebučiuose II




Drebučiams:
1 l vandens
4-5 skiltelės česnako
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai želatinos
3-4 laurų lapeliai (Lauro lapas)
8-10 kvapiųjų pipirų žirnelių (Kvapieji pipirai)
1 šaukštelis citrinų rūgšties


Želatina išbrinkinti. Iš kitų komponentų, išskyrus česnaką, išvirti užpilą. Į jį supilti išbrinkintą želatiną.
Pomidorus plikyti verdančiu vandeniu, greitai perpilti šaltu, nulupti odelę ir supjaustyti 2-2,5 cm storio skiltelėmis.
Česnaką, svogūną arba krapus smulkiai supjaustyti.
Pomidorus dėti į stiklainius sluoksniuojant su česnakais, užpilti pravėsusiu užpilu.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 10-15 min., 1 l - 20-25 min. ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Nevisiškai sunokusių pomidorų galima nelupti. Neluptus geriausiai supjaustyti 0,7-1 cm storio skiltelėmis. Galima įmaišyti nuluptu supjaustytų agurkų.
Šių konservų nelaikyti ilgiau kaip 10 mėn.



mamule1
Laba,
paskaityk marinuoti pomidorai 2 puslapi, ten rasi pora receptu sia tema.
IVEDA
QUOTE(darbštuolė @ 2006 08 17, 13:29)
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.n...2256D8D005FB872
Pomidorai drebučiuose II




Drebučiams: 
1 l vandens 
4-5 skiltelės česnako 
1 šaukštas druskos 
1 šaukštas cukraus 
2 šaukštai želatinos 
3-4 laurų lapeliai (Lauro lapas) 
8-10 kvapiųjų pipirų žirnelių (Kvapieji pipirai) 
1 šaukštelis citrinų rūgšties 
 
 
Želatina išbrinkinti. Iš kitų komponentų, išskyrus česnaką, išvirti užpilą. Į jį supilti išbrinkintą želatiną.
Pomidorus plikyti verdančiu vandeniu, greitai perpilti šaltu, nulupti odelę ir supjaustyti 2-2,5 cm storio skiltelėmis.
Česnaką, svogūną arba krapus smulkiai supjaustyti.
Pomidorus dėti į stiklainius sluoksniuojant su česnakais, užpilti pravėsusiu užpilu.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 10-15 min., 1 l - 20-25 min. ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Nevisiškai sunokusių pomidorų galima nelupti. Neluptus geriausiai supjaustyti 0,7-1 cm storio skiltelėmis. Galima įmaišyti nuluptu supjaustytų agurkų.
Šių konservų nelaikyti ilgiau kaip 10 mėn.
*


Labutis.Iš kur gaunate tokios geros želatinos,kad litrui užtenka 2 šaukštų?
melsva
Aš naudoju 2-3 saukstus. Zelatina tokia stambiai tarkuota, sukapuota maiseliuose po kelis simtus gramu.
Beje bandziau vekuot pomidorus be svogunu su zelatina - schmoll.gif
Svogunu dedu lygiia arba net daugiau nei pomidoru, sluoksniuoju.
hmmmmmmm kaip skanu biggrin.gif
Tynas
QUOTE(Bigmam @ 2006 09 03, 21:39)
Labutis.Iš kur gaunate tokios geros želatinos,kad litrui užtenka 2 šaukštų?
*




as pirkau sveriama prie saldvos prieskoniu kur parduoda ir dariau pagal ta pati recepta gavosi thumbup.gif tik skonio dar neragavau ,bet tikiuosi ir bus geras
Blanka
As ir bandziau si recepta, tik su zalatina apsigavau. Pirkau nepamenu kokios firmos, tai drebuciai nesigavo verysad.gif , bet skonis labai neblogas. As dariau su svogunais.Kai darysiu kita karta - butinai desiu daugiau zalatinos smile.gif
Vike
QUOTE(darbštuolė @ 2006 08 17, 11:29)
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.n...2256D8D005FB872
Pomidorai drebučiuose II




Drebučiams: 
1 l vandens 
4-5 skiltelės česnako 
1 šaukštas druskos 
1 šaukštas cukraus 
2 šaukštai želatinos 
3-4 laurų lapeliai (Lauro lapas) 
8-10 kvapiųjų pipirų žirnelių (Kvapieji pipirai) 
1 šaukštelis citrinų rūgšties 
 
 
Želatina išbrinkinti. Iš kitų komponentų, išskyrus česnaką, išvirti užpilą. Į jį supilti išbrinkintą želatiną.
Pomidorus plikyti verdančiu vandeniu, greitai perpilti šaltu, nulupti odelę ir supjaustyti 2-2,5 cm storio skiltelėmis.
Česnaką, svogūną arba krapus smulkiai supjaustyti.
Pomidorus dėti į stiklainius sluoksniuojant su česnakais, užpilti pravėsusiu užpilu.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 10-15 min., 1 l - 20-25 min. ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Nevisiškai sunokusių pomidorų galima nelupti. Neluptus geriausiai supjaustyti 0,7-1 cm storio skiltelėmis. Galima įmaišyti nuluptu supjaustytų agurkų.
Šių konservų nelaikyti ilgiau kaip 10 mėn.
*



o kiek svogūnų reikia?
Nikaja
QUOTE(darbštuolė @ 2006 08 17, 12:29)
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.n...2256D8D005FB872
Pomidorai drebučiuose II




Drebučiams: 
1 l vandens 
4-5 skiltelės česnako 
1 šaukštas druskos 
1 šaukštas cukraus 
2 šaukštai želatinos 
3-4 laurų lapeliai (Lauro lapas) 
8-10 kvapiųjų pipirų žirnelių (Kvapieji pipirai) 
1 šaukštelis citrinų rūgšties 
 
 
Želatina išbrinkinti. Iš kitų komponentų, išskyrus česnaką, išvirti užpilą. Į jį supilti išbrinkintą želatiną.
Pomidorus plikyti verdančiu vandeniu, greitai perpilti šaltu, nulupti odelę ir supjaustyti 2-2,5 cm storio skiltelėmis.
Česnaką, svogūną arba krapus smulkiai supjaustyti.
Pomidorus dėti į stiklainius sluoksniuojant su česnakais, užpilti pravėsusiu užpilu.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 10-15 min., 1 l - 20-25 min. ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Nevisiškai sunokusių pomidorų galima nelupti. Neluptus geriausiai supjaustyti 0,7-1 cm storio skiltelėmis. Galima įmaišyti nuluptu supjaustytų agurkų.
Šių konservų nelaikyti ilgiau kaip 10 mėn.
*


Dariau ir aš pagal šį receptą. Tai neišlaukiau žiemos - puoliau ragaut. Skonis thumbup.gif , ti man g.gif nesustingo. O gal reik dėt į šaldytuvą ir tada sustings?
Tynas
is pradziu ir man nestingo ,tai as i saldytuva sukisau ir tada sustingo o po to paprasciau sandeliuke laikau ir laikosi neissileide.
Matti
QUOTE(darbštuolė @ 2006 08 17, 13:29)
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.n...2256D8D005FB872
Pomidorai drebučiuose II




Drebučiams: 
1 l vandens 
4-5 skiltelės česnako 
1 šaukštas druskos 
1 šaukštas cukraus 
2 šaukštai želatinos 
3-4 laurų lapeliai (Lauro lapas) 
8-10 kvapiųjų pipirų žirnelių (Kvapieji pipirai) 
1 šaukštelis citrinų rūgšties 
 
 
Želatina išbrinkinti. Iš kitų komponentų, išskyrus česnaką, išvirti užpilą. Į jį supilti išbrinkintą želatiną.
Pomidorus plikyti verdančiu vandeniu, greitai perpilti šaltu, nulupti odelę ir supjaustyti 2-2,5 cm storio skiltelėmis.
Česnaką, svogūną arba krapus smulkiai supjaustyti.
Pomidorus dėti į stiklainius sluoksniuojant su česnakais, užpilti pravėsusiu užpilu.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 10-15 min., 1 l - 20-25 min. ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Nevisiškai sunokusių pomidorų galima nelupti. Neluptus geriausiai supjaustyti 0,7-1 cm storio skiltelėmis. Galima įmaišyti nuluptu supjaustytų agurkų.
Šių konservų nelaikyti ilgiau kaip 10 mėn.
*


pabandysiu drinks_cheers.gif
mistikaa
sveikos, turiu labai svarbų klausimą cool.gif , ar galima dėti nepjaustytus, sakykim mažus pomidoriukus, ruošiuosi šeštadienį gaminti ir ką reiškia "išvirti užpilą", t.y. kiek jį pavirti užvirus jam. ačiū iš ansto už informaciją
Bitulka
QUOTE(mistikaa @ 2006 11 03, 08:31)
sveikos, turiu labai svarbų klausimą cool.gif , ar galima dėti nepjaustytus, sakykim mažus pomidoriukus, ruošiuosi šeštadienį gaminti ir ką reiškia "išvirti užpilą", t.y. kiek jį pavirti užvirus jam. ačiū iš ansto už informaciją
*



Žinoma, kad galima, tik askui reiks sustačius stiklainius į vandenį ilgiau pakaitinti.
Aš ruošiu kol, sudėjus visus prieskonius ir želatiną, viskas gerai užverda, tada išjungiu ir supilstau ant paruoštų pomidorų stiklainiuose.
mistikaa
ojojoj, prašau dar paprotinti mane su tuo pasterizavimu: tai užpylus atvėsintą marinatą ant pomidorų stiklainius statyti į puodą su šaltu vandeniu, įjungti ugnį ir kaitinti? bet kiek ilgai ar išvisvis čia viskas ne taip vyksta, siaubas niekada to dar nedariau, kulinariją pačią labai mėgstu kaip procesą ir daug ką moku gaminti, bet čia man dar paslaptinga niša, prašau paaiškinkite suprantamai tą pasterizavimo principą cool.gif , ačiux
mistikaa
Help, per porą valandų atsakykite kas nors, nes neprieinu prie interneto savaitgaliais, o pomidoriukai jau nupirkti, kas per velnias tas pasterizavimas?
*ele*
kaip skanu mirksiukas.gif
groovy
QUOTE(mistikaa @ 2006 11 03, 13:18)
Help, per porą valandų atsakykite kas nors, nes neprieinu prie interneto savaitgaliais, o pomidoriukai jau nupirkti, kas per velnias tas pasterizavimas?
*


O pasterizavimas tai, kai įdedi stiklainį su visu turiniu į puodą, ant kurio dugno yra patiestas rankšluostėlis ir kuriame lėtai verda vanduo, ir pakaitini. tada sandariai uždengi. Marinatas stiklainyje pasterizuojant turi būti iki pap pat viršaus stiklainio. Jei ką blogai parašiau, pataisykite.

Turiu receptą iš žurnalo. Bandžiau, geras, tik aš svogūnų kitą kartą nedėsiu. Arba bent jau jų neapliesiu verdančiu vandeniu, nes tada specifinis skonis. gerai, kad keletą stiklainių padariau be svogūnų biggrin.gif Ir užpilo visada geriau dvigubai pasidaryti, nes vis trūksta smile.gif Po to į šaldytuvą, kad sustingtų, aš jame ir dabar dar laikau. Apačioje nuskanuotas receptas ir mano rezultatai su svogūnais ir be jų.
Ugnė
biggrin.gif Na ir skanumelis atrodo! Butinai pasidarysiu. Buvau kazkada bandzius pati daryti, bet man zelatina nesustingdavo. Aciu.
Gaisrena
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 14, 18:43)
biggrin.gif Na ir skanumelis atrodo! Butinai pasidarysiu. Buvau kazkada bandzius pati daryti, bet man zelatina nesustingdavo. Aciu.
*




Aš visada dedu daugiau želatinos negu reikia,man irgi nesustingdavo,gal sakau želatina dabar kitokia g.gif
Sarmite
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 14, 18:43)
biggrin.gif Na ir skanumelis atrodo! Butinai pasidarysiu. Buvau kazkada bandzius pati daryti, bet man zelatina nesustingdavo. Aciu.
*



1 l, marinato reikia det ne maziau 3 saukstelius zelatinos gal dar ir truputuka daugiau ir tikrai garantuotai sustings mirksiukas.gif
Bebre
tikrai reikia daugiau ir kai sustingsta kitą dieną išnešu į rusį
groovy
Aš, kadangi nedaug dariau, tai ir pralaikiau šaldytuve visą laiką ax.gif
bantukas
šitas receptas gerulis essen.gif thumbup.gif
10 kg pomidorų (raudonų arba rausvų) (Pomidorai)
100 g krapų
50 g krienų lapų
25 g česnako (1 stambus česnakas)
50 g petražolių lapelių
10-15 g citrininės melisos (Vaistinė melisa)
4-5 laurų lapai (Lauro lapas)
7 g karčiųjų juodųjų pipirų // Marinatui:
2 šaukšteliai garstyčių sėklų
1 l vandens
200 ml 9 proc. acto
35-40 g druskos
60-70 g cukraus
20-25 kvapieji pipirai (Kvapieji pipirai)
4-5 laurų lapeliai (Lauro lapas)

Į stiklainius sudėti vienodai subrendusius ir tokio pat dydžio pomidorus.
Marinuojant ar konservuojant pomidorus savo sultyse į stiklainius jų pridedama iki kaklelio. Marinato pilama tiek, kad nuo skysčio iki kaklelio būtų 2 cm tarpas.
Gerai nuplautus ir tekančiu vandeniu perplautus žalumynus supjaustyti 3-4 cm dydžio gabaliukais. Nuluptas česnako skilteles perpjauti į 3-4 dalis. Pusę prieskonių dėti į stiklainio dugną, kitus - virš pomidorų.
Iš vandens acto, druskos ir cukraus išvirtą marinatą užpilti ant pomidorų.
Pasterizuoti 80°C temperatūroje 0,5 l stiklainius 15 min., 1 l - 20 min., 3 l - 50 min.
bigsmile.gif



Karjeriste
niekur nemaciau kad butu paminetA , bet labai skanu kai sluoksniuoji pomidorus svogunus bei morkas.. atsimenu vaikystej tai morkas labiausiai ir megdavom su broliu , jas isrinkdavom pomidorai likdavo biggrin.gif
JURGIDAR
QUOTE(groovy @ 2007 01 19, 14:31)
O pasterizavimas tai, kai įdedi stiklainį su visu turiniu į puodą, ant kurio dugno yra patiestas rankšluostėlis ir kuriame lėtai verda vanduo, ir pakaitini. tada sandariai uždengi. Marinatas stiklainyje pasterizuojant turi būti iki pap pat viršaus stiklainio. Jei ką blogai parašiau, pataisykite.

Turiu receptą iš žurnalo. Bandžiau, geras, tik aš svogūnų kitą kartą nedėsiu. Arba bent jau jų neapliesiu verdančiu vandeniu, nes tada specifinis skonis. gerai, kad keletą stiklainių padariau be svogūnų biggrin.gif Ir užpilo visada geriau dvigubai pasidaryti, nes vis trūksta smile.gif Po to į šaldytuvą, kad sustingtų, aš jame ir dabar dar laikau. Apačioje nuskanuotas receptas ir mano rezultatai su svogūnais ir be jų.
*


Vat sita darysiu ir as tik zelatino daugiau desiu,nes kiek temose skaiciau daznai nesustingsta,dauguma deda 4 arb s., zelatinos 4u.gif
JURGIDAR
niu va prisidaraiu,laukiu kol galesiu ragauti,ale ziuriu,nesilanko cia niekas sad.gif
*GALATĖJA*
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 08 03, 00:31)
niu va prisidaraiu,laukiu kol galesiu ragauti,ale ziuriu,nesilanko cia niekas sad.gif
*



Lankosi lankosi patyliukais smile.gif
JURGIDAR
QUOTE(groovy @ 2007 01 19, 14:31)
O pasterizavimas tai, kai įdedi stiklainį su visu turiniu į puodą, ant kurio dugno yra patiestas rankšluostėlis ir kuriame lėtai verda vanduo, ir pakaitini. tada sandariai uždengi. Marinatas stiklainyje pasterizuojant turi būti iki pap pat viršaus stiklainio. Jei ką blogai parašiau, pataisykite.

Turiu receptą iš žurnalo. Bandžiau, geras, tik aš svogūnų kitą kartą nedėsiu. Arba bent jau jų neapliesiu verdančiu vandeniu, nes tada specifinis skonis. gerai, kad keletą stiklainių padariau be svogūnų biggrin.gif Ir užpilo visada geriau dvigubai pasidaryti, nes vis trūksta smile.gif Po to į šaldytuvą, kad sustingtų, aš jame ir dabar dar laikau. Apačioje nuskanuotas receptas ir mano rezultatai su svogūnais ir be jų.
*


Aciu bandysiu ir sita 4u.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2008 05 21, 23:21)
niekur nemaciau kad butu paminetA , bet labai skanu kai  sluoksniuoji pomidorus svogunus bei morkas.. atsimenu vaikystej tai morkas labiausiai ir megdavom su broliu , jas isrinkdavom pomidorai likdavo biggrin.gif
*


o kokio dydzio jas deti? bigsmile.gif
JURGIDAR
Nesuprantu dejau 4 arb saukstelius zalatinos ale vistiek padoriai nesustingsta kas ce do zelatina siolaikine ..........,aplamai tai ragavau jau ir tikrai gavosi labai skaniai,nors ir nesustingusi
silsta
Groovy, pagal tavo nuskenuotą receptuką dariau pomidorus su želatina, gavosi puikiai. Šiandien iš ryto pasižiūrėjau šaldytuve - sustingę drebučiai kuo puikiausiai.
Tik būtina žinoti, kad vienam litrui vandens būtinai reikia 2 šaukštų didelių su kaupu želatinos. Ne tų šaukštų desertinių (mažesnių), bet didelių. Ir želatina būna nevienoda. Perkant reikia pasižiūrėti, kad želatina būtų grūdeliais, na tokiais kristaliukais stambesniais, o ne kaip miltai.
Ačiū už receptuką, Groovy 4u.gif
zydrag
4u.gif 4u.gif as taip pat darau pomidorus su drebuciais ,ir juos pjaustau ivairiom formom gali smile.gif sudeti ir nedidukus pomidorus tik juos subadyk dantu krapstuku nes kitaip sutrukines odele,o i marinata kai uzverda vanduo sudek visus priedus ir ismaisyk rolleyes.gif poto dek citrinor rugstele tik kai pilsi buk atsargi nes kai sudesi rugstele vanduo suaktyveja ir sakytum uzkunkuliuoja jei indas nedidelis tai gali ir per krastus isbegti ,taspat jei kas pilate acta i verdanti vandeni,ir viskas isjungiame ir pilstome i stiklainius thumbup.gif thumbup.gif
cezi
QUOTE(silsta @ 2009 08 12, 08:17)
Groovy, pagal tavo nuskenuotą receptuką dariau pomidorus su želatina, gavosi puikiai. Šiandien iš ryto pasižiūrėjau šaldytuve - sustingę drebučiai kuo puikiausiai.
Tik būtina žinoti, kad vienam litrui vandens būtinai reikia 2 šaukštų didelių su kaupu želatinos. Ne tų šaukštų desertinių (mažesnių), bet didelių. Ir želatina būna nevienoda. Perkant reikia pasižiūrėti, kad želatina būtų grūdeliais, na tokiais kristaliukais stambesniais, o ne kaip miltai. 
Ačiū už receptuką, Groovy 4u.gif
*


Merginos aš jau čia visai nieko nesuprantu, Vienam litrui marinato dėjau 4 sriubinius šaukštus želatinos ir nė velnio nestingsta bash.gif ką daryt kas patars help.gif help.gif help.gif help.gif
Treja
QUOTE(silsta @ 2009 08 12, 08:17)
Tik būtina žinoti, kad vienam litrui vandens būtinai reikia 2 šaukštų didelių su kaupu želatinos. Ne tų šaukštų desertinių (mažesnių), bet didelių. Ir želatina būna nevienoda.
*


Aš dėjau net 4 šaukštus ax.gif , sustingo šaldytuve puikiai, ištraukus iš šaldytuvo irgi liko sustengę thumbup.gif

cezi, gal želatina prasta pasitaikė g.gif
Amneris
Aš svogūnus pakepinu prieš sluoksniuojant, tai man jie net skanesni nei pomidorai rolleyes.gif
cezi
QUOTE(Treja @ 2009 08 15, 13:58)
Aš dėjau net 4 šaukštus ax.gif , sustingo šaldytuve puikiai, ištraukus iš šaldytuvo irgi liko sustengę thumbup.gif

cezi, gal želatina prasta pasitaikė g.gif

*


Nu nežinau, tas marinatas kuris liko (per daug padariau) sustingo, o ant pomidorų užpiltas nestingsta verysad.gif
Gal yra koks būdas pataisyti ? verysad.gif
Treja
QUOTE(cezi @ 2009 08 15, 22:14)
Nu nežinau, tas marinatas kuris liko (per daug padariau) sustingo, o ant pomidorų užpiltas nestingsta verysad.gif
Gal yra koks būdas pataisyti ? verysad.gif
*


Nu keista kaip g.gif O šaldytuvan dėjai? Pomidorai savi, ar parduotuviniai? g.gif
cezi
QUOTE(Treja @ 2009 08 16, 11:06)
Nu keista kaip g.gif O šaldytuvan dėjai? Pomidorai savi, ar parduotuviniai? g.gif
*


Jau savaitė kaip šaldytuve stovi, o pomidorai pirktiniai kažkaip jau pradedu mastyt ko ten tuose pomidoruose pridėta g.gif cool.gif
Treja
QUOTE(cezi @ 2009 08 16, 12:27)
Jau savaitė kaip šaldytuve stovi, o pomidorai pirktiniai kažkaip jau pradedu mastyt ko ten tuose pomidoruose pridėta g.gif  cool.gif
*


Vat vat, ar tik nebus čia šuo pakastas unsure.gif
JURGIDAR
QUOTE(silsta @ 2009 08 12, 07:17)
Groovy, pagal tavo nuskenuotą receptuką dariau pomidorus su želatina, gavosi puikiai. Šiandien iš ryto pasižiūrėjau šaldytuve - sustingę drebučiai kuo puikiausiai.
Tik būtina žinoti, kad vienam litrui vandens būtinai reikia 2 šaukštų didelių su kaupu želatinos. Ne tų šaukštų desertinių (mažesnių), bet didelių. Ir želatina būna nevienoda. Perkant reikia pasižiūrėti, kad želatina būtų grūdeliais, na tokiais kristaliukais stambesniais, o ne kaip miltai. 
Ačiū už receptuką, Groovy 4u.gif
*


Aha as kristaliukais ir dejau mirksiukas.gif ,bet ne tais valgomaisiais saukstais o arbatiniais,tai turbut delt to nesustingo iki galo,o pomidoriukai tai savi pas mane.
O kodel geriau granulem det zelatina,kuom netinka ta milteline,manau,kad tai tas pats tik kitokiam pavidale,dar pasizejau,ant pakelio raso 1 pakiuko pakanka 1 litrui sustingdinti.O jame gal 1 v,saukstas tik.

QUOTE(cezi @ 2009 08 16, 11:27)
Jau savaitė kaip šaldytuve stovi, o pomidorai pirktiniai kažkaip jau pradedu mastyt ko ten tuose pomidoruose pridėta g.gif  cool.gif
*


Nu geras cia tai X-files,tai jau rimtais kas do pomidorai
cezi
Kaip manot merginos, jei aš tą marinatą nupilčiau ir dar želatinos dadėčiau ar kas gautūsi? Kažkaip savo darbo gaila, o jei dar dvigubai padirbėčiau ir veltui....
JURGIDAR
Cezi mnau nieko blogo tikrai nebus
Leo_kitty
kaip skaniai atrodo wub.gif
JURGIDAR
Kad ten tas skanumas tai nesupratatau,man atidaro www.Filmai.in
regna
Man,taip pat tą patį atidaro kažką ne tai kas rašoma.
satanele
Aš taip pat apie tą skanumą ,nieko nerandu lotuliukas.gif
Dėsiu ir aš su želatina šiandiena,mano receptas senas,bet pas mane 3 šaukštai želatinos dedasi,jau keli metai nėra pavedę g.gif
qqte
sveikos
o kazi tinka i pomidors ideti papriku? g.gif
JURGIDAR
O kodel gi ne juk jei megstat paprikas tai manau galima
daivasen
nU IR AS PRISIGAMINAU KELETA STIKLAINIUKU SU ZELATINA ZIURESIM KOKS ZIEMA SKONIS BET VYRAS JAU DZIAUGESI, KAD SKANIAI ZIEMA VALGYS....IR SUSTINGO PUIKIAI JAU BIJOJAU, KAD IR MAN NEBUTU TAIP KAIP KAI KURIOM IS JUSU...
http://i634.photobucket.com/albums/uu61/da...en/STA41498.jpg
http://i634.photobucket.com/albums/uu61/da...en/STA41499.jpg
Inetux
Dariau ir aš šiandie pomidorus drebučiuose, tik palikau pasterizuot uošvienei, mat į pamokas išskubėjau. Po pasterizavimo jinai pabijojo apverst juos dangteliais į apačia, kad žėlė neprikibtų doh.gif kaži nieko baisaus g.gif unsure.gif
Dabar laukiu kol atšals ir meldžiu, kad sustingtų, nors tirštas tas skystimas atrodo ax.gif
JURGIDAR
nu jei dangteliai gerai isitempe nelaisvi ties viduriu paspaudus tau turetu laikyt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.