1. man kiekviena diena atsibudus ryte pilvo apačioje bikini zonoje ir iki bambos būna išsišokęs pilvas ir kietokas, paskui po kiek laiko 1-2 val. praeina ir tikrai nebesimato taip ryškiai tokio pilvo nors tos 1-2 val. aš guliu nieko nedarau tik į tualetą nueinu. Pilvo neskauda, bet jis labai keistas, nėštumas tik 13 savaičių ir 5 dienos, o tokį pilvą jau matau maždaug nuo 11 savaitės, tiesiog kaip kamuoliukas viduje bet kietas. mano gydytojos atsakymas buvo kažkoks neaiškus "šiuo metu nėštumas dar mažas neturėtų taip būti" ir viskas. Kas čia gali būti ar gimda suketėjusi būna rytais (nors ir diena pastėbu kartais tą patį) ar čia tiesiog normalu ir auga gimda.
2. Penktoje ir 9 savaitėje gulėjau ligoninėje dėl nedidelio kraujavimo, dėl ko jis galėjo būti nepasakė, išrašė dufaston, geriu 2 tabletės per dieną. Gydytoja pasakė jog galiu gerti iki 16 savaitės ir taip toliau gerti po 2 tabletės. Bet esu girdėjus kad dufaston negalima nutraukti staigiai, kaip man vartuoti ji dabar ir vėliau jei aš vartuosiu iki 16 savaitės liko tik 2 savaitės.
3. Dar norėjau paklausti ar ir toliau reikia saugotis,( tai yra beveik niekur neišeinu net iš namų), nesimylėti, ar dabar jau kai eina 2 trimestras galiu daugiau judėti ir kažkur išvažiuoti pailsėti. Savijauta iš tikrųjų normali buvo visą nėštumo laiką tik buvo kraujavimas dabar irgi jaučiuosi normaliai.
Ačiū.