Kas pažįstate gyd.Birutę POškienę?
Kokie būtų atsiliepimai apie ją?...
Mano poliklinikoje mane priskyrė jos pirežiūron....hmmmm....kažko nerimauju....
Kas pažįstate gyd.Birutę POškienę?
Kokie būtų atsiliepimai apie ją?... Mano poliklinikoje mane priskyrė jos pirežiūron....hmmmm....kažko nerimauju....
aš kai laukiausi buvau jos priežiūroje ir tik todėl,kad pradžioje planavau negerą dalyką padaryti o paskui kai persigalvojau tai taip ir likau..kol vaikščiojau pas ją viskas atrodė gerai,bet po gimdymo kai ji pasiūlė dėti spiralę nieko nepasakius man apie žaizdelę tai jau sako apie jos nekompetenciją. Nuėjusi jau į savo polikliniką šeškinėje gydytoja nustebo kaip nesimatė mano žaizdelės ir juolabiau kaip buvo galima siūlyti ant tos žaizdos dėti spiralę.. tai vat mano nuomonė apie ją nekokia(mano mama tokios pat nuomonės, nes pažįsta ją jau 20 metų ir kai sesuo mane nuvedė pas ją -mama labai priešinosi)
o vat seseriai nėra geresnės gydytojos,ji pas ją lankėsi irgi kai laukėsi,prieš 12 metų ir jos manymu jei ne ši gyd. tai mano dukterėčios nebūtų šiandien,bet aš prieštaraučiau,nes gimdymą vistiek ne ji priiminėjo,tad manau ne jai ir dekoti reikia.. žodžiu.jei tik neščios apžiūra tai gal ir nieko tokio(vistiek tik paklauso širdelės dūžius,pasveria ir pamatuoja),bet jei rimtesnės konsultacijos reiktų tai dar pagalvočiau ar eiti ..
As pas ja lankausi ir tikrai nesu patenkinta, bet kadangi iki gimdymo liko nedaug laiko, tai nebenoriu begioti pas kitus gydytojus.
Siaip labai atsaini prieziura ir poziuris, pvz. uzpildo nesciosios korteleje duomenis apie mano gimdos kaklelio bukle manes net neapziurejus, tik namo parsinesus pamaciau ko ji ten prirasius, bet negi eisi atgal aiskintis ir siaip kai ateini i konsultacija, tai ji daugiau apie save pasakoja nei manes paklausia kaip as jauciuosi QUOTE(ilmantina @ 2006 08 18, 09:45) Kas pažįstate gyd.Birutę POškienę? Kokie būtų atsiliepimai apie ją?... Mano poliklinikoje mane priskyrė jos pirežiūron....hmmmm....kažko nerimauju.... čia gal Antakalnio poliklinikoj? aš pas ją ten lankiausi... QUOTE(Romeo @ 2006 08 20, 21:13) As pas ja lankausi ir tikrai nesu patenkinta, bet kadangi iki gimdymo liko nedaug laiko, tai nebenoriu begioti pas kitus gydytojus. Siaip labai atsaini prieziura ir poziuris, pvz. uzpildo nesciosios korteleje duomenis apie mano gimdos kaklelio bukle manes net neapziurejus, tik namo parsinesus pamaciau ko ji ten prirasius, bet negi eisi atgal aiskintis ir siaip kai ateini i konsultacija, tai ji daugiau apie save pasakoja nei manes paklausia kaip as jauciuosi priežiūra tikrai buvo atsaini... tiksliau kokia čia priežiūra - pasverti, pamatuoti... ateidavau, tai prie kabineto beveik niekad eilės nebūdavo, o šiaip užsiregistruot pas ją tai beveik neįmanoma, eilės nerealios
Sveikos, mergaites,
na jei cia apie ta pacia Poskiene, kuri Antakalnyje, tai nieko gero negaliu pasakyti. Kai pasijutau nescia, tai uzsiregistravau pas ginekologe. Pakliuvo taip, kad pagal seimos gydytoja butent si ginekologe priskirta man. Kai pagaliau sulaukiau savo eiles, atejau pas ja, pasakiau, kad greiciausiai laukiuosi, o ji sako, tai gerai. Ten isoriskai apziurejo, tepineli paeme ir tiek. Sakiau, kad nuolat matuojuosi temperatura, o ji net neklause kokia ji, juolab, kad jai papasakojau, jog pirmasis mano nestumas nesivyste ir ji teko pasalinti, o dabar pastojau praejus tik 3 men. Tai va. Neklause net ar vitaminus kokius geriu ar ne. Tiesiog tikejaus tiek visko suzinoti, o suzinojau tik tiek, kiek jau iki tol zinojau. Na po kokiu keliu apsilankymu ji lyg pasikeite i geraja puse, tapo snekesne, net paklause ar geriu kokius vitaminus, bet zinoma visa tai apie jos, kaip spec kompetencija nieko nepasako. As nenorejau metytis ir todel pasilikau pas ja, nes ji ten nieko gero vis tiek nedaro, apziuri, pasveria ir pamatuoja. Tik tiek. Tuo labiau, kad gimdysiu tikrai ne Antakalnyje.
ar apie ta pacia Poskiene kalbam?
QUOTE(SATIDE @ 2006 08 25, 12:42) ar apie ta pacia Poskiene kalbam? Birute, Birute..... Dabar ji Antakalnio poliklinikoje dirba.
Buvau as pas ja,kai dar naujininkuose dirbo.Tai ji pas mane rado kumscio dydzio cista
niu va,o pas mane atvirksčiai tai kas buvo ir ji privalėjo matyti , tai ji nematė
Lankausi ir aš pas ją. Dabar antras nėštumas, tai gerai, kad viskas gerai
As ir pas Birute Poskiene lankiausiai, kai ji naujininkuose dirbo. Nieko gero negaliu apie ja pasakyti, bet nebuvo pasirinkimo
Aš pas Poškienę papuoliau su antru nėštumu. Mane prižiūrinti gydytoja išėjo iš darbo, tad pakliuvau pas ją. Norėtusi daugiau dėmesio iš jos sulaukti.
As irgi pas Poskiene lankiausi nestumo metu. Gerai, kad viskas gerai buvo, nes per apziura pakalbedavom apie ora or politika, tik ne apie mano nestuma.
Na nezinau,man ji super daktare,ir pamate viska ka reikejo ir gyde ir per nestuma pas ja buvau,tai netik sverdavo ir matuodavo,bet ir papasakodavo viska nuo Aiki Z apie nestuma ir pan ir dar apie ora ir pan spedavom pasikalbet .Niu man ji
Man, tai ji irgi super. Nieko blogo apie ja pasakyt negaliu, jei kokios problemos as pasakau ir ji visad man padedavo. Kai buvau issigandusi del savo nestumo, skambinau i mobilu, priimdavo be eiles. O ka dar turi daryti nestuma prisziurinti gydytoja poliklinikoje? Visa informacija suteike kokios man reikejo. Nu zodziu man ji irgi
As irgi lankiausi pas ja visa nestuma,jinai dirba ir antaklnio poliklinikoj ir seimos centre kuris yra irgi antakalni,tai man visai gerai buvo
aš pas ja su pirmu neštumu lankiausi ir dabar lankaus (su antru)
o klaidų visi mes darom.
As irgi lankausi pas sita ginekologe ir kazko gero apie ja pasakyt negaliu
Aš pas ją Antakalnio poliklinikoj lankiausi, kai laukiausi. Normali gydytoja, nėra kažkokia labai maloni, bet šiaip tai priekaištų neturiu. Tik pirmą kartą kai atėjau, tai pirmas klausimas buvo - ar gimdysit, bet taip paklausė, kad net vyras koridoriuj už durų girdėjo ir įspūdį jam nekokį paliko, bet aš kažkaip gydytojus vertinu ne pagal jų pataikavimus.
B.Poskiene priziurejo ir mano nestuma.
Nieko gero pasakyt negaliu
1. nestuma sumaise su gimdos uzdegimu, paskyre leidziamus antibijotikus. 2. kai nejauciau vaiko judesiu 7 men., bande irodyt jog jauciu, vos issireikalavau siuntimo i ligonine. Diagnoze prieslaikinis gimdymas kaklelis atsiveres 3 cm. 3. Kai nebenesiau dovaneliu, eileje tekdavo pralaukti gan ilgai, nors ateidavau pirmiau nei kitos 4. tyrimu nestumo metu buvo tik slapimas ir tai kartais is galvos parasydavo atsakymus, spaudima ir rasydavo toki koki norejo, o ne toki koks pas man buvo. 5. Kai nuvaziavau gimdyt manes paklause kas priziurejo nestuma, net ant korteles nepasirase jog ji buvo mano gyd. Pasijauciau lyg pati susikuriau sau kortele.
as ka tik is jos. Klaiki "gydytoja". Atsisake apziureti vien del to, kad is anxto neuzsirasius. Bandziau paaiskinti, kad diena pasijauciau prastai, bet paskambinus i registratura pasake, kad vietu nera, taciau pasiule ateiti - gal priims. Viskas buvo veltui. Ji eme staugti taip, kad girdejo sedintieji uz duru. Merginos, saugokites sitos sundaktares!! Ir saugokite nuo jos savo vaikucius!!
As ryt planuoju rasyti skunda del jos.
... o siaube... o as pas ja turiu siandien eit del rimto dalyko pasiziuret....
... nepatariu net pikciausiam priesui... nesuprantu kaip toks zmogus gali dirbti ligininej... mane gydytoja pasiunte issitirti ar man liaukocitu nera isskyrose perdaug o ji pasake kad reikia darant slapimo tyrima vatos i maksti isikist kad isskyros nepatektu... kai pasakiau kad as ir atejau paziuret ar ne isskyros yra ta liaukocitu priezastis tai apreke ... pasake kad ligu ieskaus....
Teko ir man su sia "gydytoja" nestumo pradzioje susidurti
Nepatariu niekam pas ja lankytis, nebent eisit su dovanom ir pan., gal tada kitaip ziures.
... siandien pas normalia ginekologe buvau tai juokesi is to poskienes liepimo tampaksa isidet pries salpimo tyrimus darant .. geriausia taiu buvo gydytojos fraze "ai ta tai"...
buvau as pas sita gydytoja, pries tai eidavau pas Kivilsaite, kuria patare man sesele, bet sioji niekad nieko nemato, kai uzdegimas, pasake kad nescia jokiu tepineliu neeme ir t.t Nuejau pas Poskiene, ji iskart siunte echockopijai nes nei karto nebuvo daryta, paeme tepineli, po to siunte kraujo tyrimus darytis. Na laukiu rezultatu, arba kazkas negerai man kad taip visur viska issziurejo istikrino arba ji atsakinga gydytoja man pasirode
as pas ja uzsirasiusi, laukiu vizito... QUOTE(daliukasva @ 2010 07 13, 11:59) Ne daktare o kaip kazkas pasake sundaktare. Nuejau pries nestuma pasitikrinti, sako nu ir ka, nu tai gerai, nieko nepatikrino. Pykstu baisiausiai as ant jos. Nepasake, kad reikia gerti Folio rugsti ir t.t. pamatyciau dar ja nezinau ka pasakyciau
Sveikos,
Ka as zinau. Antaklanyje pirma nestuma Nenorokova priziurejo ir praziurejo rimtus dalykus su rimtom pasekmem. Po gimdymo ir sio nestumo pradzioj pas Mekiene vaiksciojau. Tokiu nesamoniu ir gazdinimu isgirdau jog vos nepersileidau ir be jokio pagrindo. Vakar buvau pirma karta pas ja Poskiene. Is pradziu pasigalvojau nu jo man sekasi dar "viena" geruole man papuole. Bet pradejus kalbeti ir viska pasakoti labai susikrimto ir padare tiek kiek nei viena per toki trumpa laika. O tas daug tai bent visus tyrimus nusiunte pasidaryti Tai man jau daug Ji nera meilikautoja, bet jinai domejosi manim ir net mano vaiko sveikata. Ka as zinau cia gal man tik pirma karta pavyko? Zinot ta posaki visur gerai kur musu nera. Bet manau jei blogai yra galima keisti viska gi. Nors atvirai Antakalnyje nezinau i ka....keisti |