Gelbėkit, mamos, padėkit išsirinkti vežimuką
Apie vežimukus galima rasti gana daug informacijos, bet.... norint išsirinkti vežimuką dvyniams tai nėra jau taip paprasta
Gelbėkit, mamos, padėkit išsirinkti vežimuką
Na taip platus netelpa i lifta ir pro duris ,bet vaikiukai neuzgozia vienas kito . Traukinukas irgi netelpa i lifta is ilgio bet vaikuciai yra uzgoziami .Ju ivairiu yra ,bet pasirinkimas palyginus su vienam vaikui skirtais yra zymiai mazesnis . Jei gims pavasari siulau imti sportinio tipo tada drasiai ir ilgai vazinesi .
Dvynuku nelaukiam, nors laaaabai noreciau
Na kadangi turiu dvynukus, tai manu kažką nusimanau. Taip vežimukų dvyniams Lietuvoje nekoks pasirinkimas, ypač kai nesi ypač turtingas.
Mes prikome Kaune bazėse lenkišką vežimuką (mokėjome apie 500 lt.) ir esame labai juo patenkinti. Žinoma, pro jokias duris nepravažiuojam ir savo Golfuką keitėm į mini autobusiuką, tad besilaukiant dvynių gyvenimas tikrai pasikeičia. O štai atrodo mūsų vežimukas
Dovesa kartais ne Garliavoj gyveni? neseniai maciau dvynukus su tokiu vezimuku?
ne tikrai ne Garliavoje, deje
Na va, nusipirkom ir mes vežimuką. Beveik toks pats kaip ir dovesos (tik spalvos kitokios). Ir, nors turim ne golfuką... bet, matyt, kad ir mum reikės mini autobusiuko
Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis
Isivaizduokit, koki maciau vezima dvyniam ir tryniam Paryziuj; nu gal as negraudinsiu sirdziu, kad pas mus tokiu nera, bet koks geras sumaymas: Sedynes sumontuotos viena uz kitos, o ne salia, toks "traukinukas" gaunasi! Plotis kaip vienviecio, o telpa tai ohoho kiek vaikiuku! Negi taip sunku toki paprasta dalyka musu gamintojam ismastyt...
QUOTE(Jolancike @ 2005 03 21, 17:06) Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis PARDUODU AS SAVO VEZYMELI, YRA SKELBIMAS SU NUOTRAUKOM. LABAI PATOGUS, NEUZIMA DAUG VIETOS. KAI VAIKUCIAI PAAUGA SPORTINIO VARIANTO LOPSIUS NAUDOJAU VIETOJ AUTOMOBILIO SEDINELIU, TAI KAIP IR SUSITAUPO PINIGELIU.GERESNIO VARIANTO KAI IESKOJAU NERADAU IR KITOKIO JEI REIKTU NEPIRKCIAU. PANARSYK IGLESINOS PUSLAPIUOSE, NU LABAI GRAZIU YRA, BET KAINUOJA IRGI GRAZIAI.
Fainas tavo vežimėlis, bet labai jau brangus...
Kai mums reikejo pirkti, Lietuvoje nieko neissirinkome. Arba nepatogus, arba labai brangus pasitaike. Tai internete susiradau Maclaren vezimuka - sketuka ir parsisiunciau is Londono. Gavosi apie 800 lt ir esu labai patenkinta. Telpa i visas bagazines, sedynes atsilenkia iki galo, tai guldau savo leliukus nuo pirmos dienos. Be to, tarp vaiku yra tarpas, kas irgi labai gerai dabar, kai jie skeryciojasi rankutemis.
Aš prieš 10metų auginau
O jei vaikai "nulūšdavo", tai ir nugrėlės atsilenkia- gali sau ramiai miegoti. Aš juo buvau labai patenkinta Man jis toks buvo geras, kad net gailėjau parduoti... Tik dabar, kai jau turiu dar vieną mažą leliuką, sumasčiau, kad jis gal kam reikalingas. Nuotrauką galiu atsiūsti asmeniškai. QUOTE(Jolancike @ 2005 03 21, 16:06) Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis Jolancike, as taip pat esu busima dvynuku mama, laukiam gimstant 08.20. Vezimuko pradejom ieškoti jau dabar ir išsirinkau manau geriausia variantą - Hauck firmos, sportinio tipo su lopšiukais, labai kompaktiškai susilanksto, sveria apie 14-15 kg., kiekvienam vaikučiui nugarėlės lankstosi atskirai. O dar esam žiūrėją ABS Dizain - triratis, lengvas, irgi kompaktiškai susilanksto, su lopšiukais, bet vaikučiams labai mažai vietos, gal koks 30 cm kiekvienam yra QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2005 05 13, 16:02) Aš prieš 10metų auginau O jei vaikai "nulūšdavo", tai ir nugrėlės atsilenkia- gali sau ramiai miegoti. Aš juo buvau labai patenkinta Man jis toks buvo geras, kad net gailėjau parduoti... Tik dabar, kai jau turiu dar vieną mažą leliuką, sumasčiau, kad jis gal kam reikalingas. Nuotrauką galiu atsiūsti asmeniškai. QUOTE Labukas.Ar dar turi tą vežimėlį?Gal galėtum parduoti?Įdomu kaip jis atrodo.Aš auginu pmetinukus.Tai irgi gana sunku kur nors su abiem išsiruošti.Būtų gerai toks vežimaitis
Prasau, patarkite, kurie vezimeliai dvynukams praktiskesni?- traukinio tipo, ar tie, kur vaikai sedi vienas salia kito ?
Aciu QUOTE(Santuri2 @ 2005 07 19, 12:59) Prasau, patarkite, kurie vezimeliai dvynukams praktiskesni?- traukinio tipo, ar tie, kur vaikai sedi vienas salia kito ? Aciu traukinuke abu vaikai vienu metu neguli. Nes tik viene kėdutė pilnai atsigula. Yra universalų, kur vaikai vienas šalia kito sėdi, nugarėlės atskiros, viena nuo kitos nepriklausomos, lopšiukai taip pat. Rankenos į abi puses permetamos. turi apsaugas nuo lietaus. :4u mikado QUOTE(virgiux @ 2005 05 17, 12:44) Jolancike, as taip pat esu busima dvynuku mama, laukiam gimstant 08.20. Vezimuko pradejom ieškoti jau dabar ir išsirinkau manau geriausia variantą - Hauck firmos, sportinio tipo su lopšiukais, labai kompaktiškai susilanksto, sveria apie 14-15 kg., kiekvienam vaikučiui nugarėlės lankstosi atskirai. O dar esam žiūrėją ABS Dizain - triratis, lengvas, irgi kompaktiškai susilanksto, su lopšiukais, bet vaikučiams labai mažai vietos, gal koks 30 cm kiekvienam yra O toks rudeniukams tiktų - nesušals žiemą? triratis ar keturratis?
Seseratis jis
Sveikos,
norejau paklausti, ar teko kuriai susidurti su triraciu (be dvigubu ratu) vezimuku dvynukams. Skirtingu padeciu, vienas salia kito. Ar stabilus toks vezimas?
Noreciau paklausti,jei is vis bus cia skaitanciu...Gal kas turejot ascdesign arba peg-perego dvyniu vezima?Gal galit pasidalinti patirtimi?Musu maziai zada gimti ziema.tad koks patogesnis?
Mielos būsimos dvynukų mamytės
susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali. O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku. Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite.
Kam jau taip pesimistikšai, aš visur viena ir visur kur noriu telpu. Žinma dabar "vairuojam" traukinuka, tad gal todel lengviau, ir nors žiema,mes beveik kiekviena diena einame i lauka.
QUOTE(šviesuolė @ 2005 12 09, 14:13) Mielos būsimos dvynukų mamytės susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali. O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku. Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite. As kai dvynuku mama galiu pasakyti, turiu traukinuka ir salia vienas kito sedinti vezima... pirma pirkom kaip Dovestos salia sedinti.. bazej as patenkinta...jis man gerai laukia ypac kai salta nes mano vaikai lauke gerai miega, o traukinuka pirkau Alkeksoto turguje uz 40lt. isskalbiau ir puikiausiai vazinejam ypac kai reikia poliklinikas, drauges kurios turi liftus pasiekti jis labai kompaktiskas.. traukinuka ikisu i golfuka ir dar drauges vienvietis telpa... del triraciu turi mano drauge ir puikus reikalas ypas jei nereikia lopsiu.... traukinyje dazniausiai vaikus migdau namuose, itelpam ir vonioj su juo..kai reikia vienai abu ismaudyti, daba toks laikas kasd ropojama ir lipama visur... del sedejimo sodinu i gala ta kuris buna ta diena ramesnis nes kai spardo kitas priekyje pyksta, del to visai nesuku galvos... kita mano drauge ir tokius turi ir labai patenkinta tad...spreskit pacios Viena pazystama turi ir sketuka nes jos su sese susigimde panasiai vaikus, sake Aleksoto turguje (cia jei ka kaune) yra pirkti sakiau uz koki 50lt ir paimciau..... sekmes beperkant
As gal biskiuka ir ne i tema, bet norejau isiterpti
QUOTE(sirduze @ 2005 12 10, 15:05) As gal biskiuka ir ne i tema, bet norejau isiterpti pas many panasus vezimas tik as dvynius vezioju....
patarkit, ar reikia lopsinio vezimuko, jei leliukai gims birzelyje? gal uztektu sportinuko
Pas jus maclarenai nuo gimimo sportinukai yra , super vezimas
QUOTE(sirse @ 2004 09 04, 20:21) Apie vežimukus galima rasti gana daug informacijos, bet.... norint išsirinkti vežimuką dvyniams tai nėra jau taip paprasta Gelbėkit, mamos, padėkit išsirinkti vežimuką yra vežimukai kaip traukinukai dvynems visai nieko pas mus tai netoks bet mes telpam pro duris tik jei iš vieno kambario i kita tai netelpam Papildyta: QUOTE(šviesuolė @ 2005 12 09, 14:13) Mielos būsimos dvynukų mamytės susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali. O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku. Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite. Tikrai mes telpame visur ir parduotuvėse su vežimu ir vaikštome tikrai nėra taip sunku
Kas dar neisirinko vezimuko Jonelio kieme siandien maciau net tris vezimukus dvynukams. Vienas traukinukas , o kiti pnasiau i sportinukus, visu kaina 300 lt.
Iskeliu tema i virsu, gal kas pades...
jau esu baisioj nevilty, is kur ta vezima gauti, net i Gariunus siandien nusitrenkem. To pacio pigiausio lenkisko nensoriu, bet ten moteryte pasakojo, kad yra Tako dvivieciai, kainuotu apie 800 lt. Gal kas susiduret??? Daugiau net parduotuvese nieko nematem (na, isskyrus labai brangius) QUOTE(Muse @ 2006 04 09, 14:03) Iskeliu tema i virsu, gal kas pades... jau esu baisioj nevilty, is kur ta vezima gauti, net i Gariunus siandien nusitrenkem. To pacio pigiausio lenkisko nensoriu, bet ten moteryte pasakojo, kad yra Tako dvivieciai, kainuotu apie 800 lt. Gal kas susiduret??? Daugiau net parduotuvese nieko nematem (na, isskyrus labai brangius) Yra ir TAKO dvivieciai, dar yra Graco dvivieciai, dar MIKADO.
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi
O kad su dvigubu vežimu niekur netilpsit - tai tikrai,tiesiog reikia su tuo susitaikyti
Mes turim Peg-perego Duette "traukinuką". Esu labai patenkinta - sėdynes galima tvirtint kaip nori - abi į mamą, atvirkščiai arba vieną priešais kitą. Abi sėdynės pilnai pasiguldo. Tik lopšiukus reikėjo pirkt atskirai, nes į komplektą neįeina. Prvažiuojam pro visas duris, pro parduotuvių kasas. Šiek tiek pakėlus rankeną, telpa ir į liftą
Su zmona svarsteme kaip ispresti vezimelio ir auto keduciu problema.
Radome: Bebe Confort Twin Club Twin Club vezimelis Vaziuokle (10,7kg) kainuoja ~900Lt Dvi Creatis (nuo gimimo iki 12 mėnesiu) auto kedutes po ~500Lt Gaunasi vezimelis + auto kedutes dvynukams viename. Kokios butu nuomones apie toki monstra? Gal kas jau naudojate/planuojate naudoti realybeje? ![]() QUOTE(Supervyras @ 2006 10 28, 14:58) Pries keleta dienu ir as sita puslapiuka atradau, tik jau vezima kaip ir turiu
Tuoj turesiu Bebe Confort Twin Club
Laukite fotosesijos...
Bebe Confort Twin Club
![]() Vaziuokle ![]() Kompaktiskas 10,9kg ![]() Dvyniu tvirtinimo detale ![]() Galite ir viena vezioti ![]() Dukryte
Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę...
QUOTE(Mymyte @ 2006 11 15, 12:08) Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę... http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_156_34 http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_156_36_54
sveiki. as irgi gavoju pirkti toki pati vezimuka is bebe confort. prisiskaiciau, joggalima laikyti mazylius iki 1.5 val. Neturiu patirties su vaikais- patarkite. kaip kieme juos migdyti? juokas pro asaras - jau galvoju pirkti gulima koki pigesni i kiema isvesti miegoti ir twin club.
QUOTE(Supervyras @ 2006 10 17, 20:35) Su zmona svarsteme kaip ispresti vezimelio ir auto keduciu problema. Radome: Bebe Confort Twin Club Twin Club vezimelis Vaziuokle (10,7kg) kainuoja ~900Lt Dvi Creatis (nuo gimimo iki 12 mėnesiu) auto kedutes po ~500Lt Gaunasi vezimelis + auto kedutes dvynukams viename. Kokios butu nuomones apie toki monstra? Gal kas jau naudojate/planuojate naudoti realybeje? ![]() Papildyta: bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. QUOTE(aloevera @ 2006 11 17, 11:04) [bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. Na, ką aš žinau, patirties su dvynukais irgi neturiu, bet su "vienuku", tai mes lauke labai daug laiko praleisdavom, gali miegot ir 3 val. Man kažkaip vis tiek atrodo , kad miegoti turėtų išsitiesę tie maži žmogiukai, o šiap visur manevruot ir kai jau vaikai yra budrūs, nenori miegoti ir labiau nori sėdėti, tai, žinoma, toks visai patogus būtų. Įtariu, kad be dviejų vežimų neišsiversim ir mes...
Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti .
QUOTE(renax @ 2006 11 18, 08:52) Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti . Tvirtinasi ir lopsiai. Lauke vasara i manieza paguldysiu. Sitas vezimas yra issigelbejimas daugiabucio su standartiniu liftu gyventojams. QUOTE(Supervyras @ 2006 11 28, 02:59) Tvirtinasi ir lopsiai. Lauke vasara i manieza paguldysiu. Sitas vezimas yra issigelbejimas daugiabucio su standartiniu liftu gyventojams. O tai lopšiukus įsigijote ar tik autokėdutes? Jei nereikės vežimuko talpinti į liftą, o norite leliukams komforto, erdvės ir minkštumo važiuojant, yra štai tokie vežimukai TAKO ESPRIT Vežimėlio nuotraukos ir aprašymas Jei norėsite lietuviško vertimo, galėsiu padėti Galėsite pasiimti ir su savimi neštis tiktai lopšiukus kieta nugarėle, o patį vežimą palikti automobilyje ar kitoje saugioje vietelėje Pas mus jų kaina apie 850-900 lt (komplekte yra lopšiukai, tašė, užklotas kojytėms, lietaus apsauga)
Sveiki, mes laukiames dvynuku ir sprendziam koki vezima isigyti. Noretume traukinuko, jie turi tikrai daugiau pranasumu uz tuos placius. Nuziurejome Preg perego duete. Jau isiaiskinome gal jie tinka vaikiukams nuo pat gimimo ir abu gali pilnai atsigulti. Gal kas turite toki vezima ir galetumete placiau apie jo privalumus ir trukumus parasyti? Domina ar jis sulankstytas telpa i automobilio bagazine ir pan. Taip pat butu idomu kaip toki vezimeli isigijote ir kiek kainavo.
|