Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vežimukai dvyniams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
sirse
Apie vežimukus galima rasti gana daug informacijos, bet.... norint išsirinkti vežimuką dvyniams tai nėra jau taip paprasta doh.gif .... Net ir parduotuvėse užklausus apie prekes dvyniams tenka išgirsti (iš kai kurių pardavėjų )vos ne nustebimą sad.gif ... Et, kiek supratau - dvyniai nėra labai paklausūs laugh.gif
Gelbėkit, mamos, padėkit išsirinkti vežimuką unsure.gif Patarkit, kokie dvyniams yra geresni .. ir dar.. jeigu gyvenate standartiniame bute - tai kaip namuose - ar prireikė vežimėlio . Nes šiandien su vyru matavome buto duris (ir vėl teko nusivilti sad.gif ), nes tikriausiai platus vežimėlis netilps pro duris... blink.gif
renax
Na taip platus netelpa i lifta ir pro duris ,bet vaikiukai neuzgozia vienas kito . Traukinukas irgi netelpa i lifta is ilgio bet vaikuciai yra uzgoziami .Ju ivairiu yra ,bet pasirinkimas palyginus su vienam vaikui skirtais yra zymiai mazesnis . Jei gims pavasari siulau imti sportinio tipo tada drasiai ir ilgai vazinesi .
Pippa
Dvynuku nelaukiam, nors laaaabai noreciau rolleyes.gif. Bet laukiam antro vaikucio ir galvojom pirkti dvynuku vezimeli, kad galeciau ir mazyli, ir vyresne dukryte vezti, tad su vyru vakar isvaiksciojom Hamburge vaikiskas parduotves. Ir ka... nieko gero. Arba kaina is fantastikos serialo (tas kur patiko kainavo 900euru...), arba nepatogus. Pasirinkimas ne koks. Ziurinejom trirati, bet jis vienam mazyliui toks siauras, o pacio vezimo gabaritai galingi, sunku per duris pralysti. Ziurejom tuos, kur vaikai sedi traukinuko principu, bet man jis visu pirma del to ir nepatinka (antras vaikas nieko nemato), o be to ratai kaip sketuko, tai kaip su juo ziema g.gif. Tai taip nieko ir nenusprendem sad.gif. Bet as labiau linkstu prie to triracio, nes norisi, kad abu vaikai vienodai matytu, mazyliams svarbu stebeti aplinka. O be to mums jo nereikia nesti i buta.
dovesa
Na kadangi turiu dvynukus, tai manu kažką nusimanau. Taip vežimukų dvyniams Lietuvoje nekoks pasirinkimas, ypač kai nesi ypač turtingas.
Mes prikome Kaune bazėse lenkišką vežimuką (mokėjome apie 500 lt.) ir esame labai juo patenkinti. Žinoma, pro jokias duris nepravažiuojam ir savo Golfuką keitėm į mini autobusiuką, tad besilaukiant dvynių gyvenimas tikrai pasikeičia.
O štai atrodo mūsų vežimukas
user posted image
happy
QUOTE (dovesa @ 2004 09 26, 16:26)
Na kadangi turiu dvynukus, tai manu kažką nusimanau. Taip vežimukų dvyniams Lietuvoje nekoks pasirinkimas, ypač kai nesi ypač turtingas.
Mes prikome Kaune bazėse lenkišką vežimuką (mokėjome apie 500 lt.) ir esame labai juo patenkinti. Žinoma, pro jokias duris nepravažiuojam ir savo Golfuką keitėm į mini autobusiuką, tad besilaukiant dvynių gyvenimas tikrai pasikeičia.
O štai atrodo mūsų vežimukas
user posted image

Dovesa kartais ne Garliavoj gyveni? neseniai maciau dvynukus
su tokiu vezimuku?
dovesa
QUOTE (eglek @ 2004 09 26, 17:44)
[Dovesa kartais ne Garliavoj gyveni? neseniai maciau dvynukus
su tokiu vezimuku?

ne tikrai ne Garliavoje, deje sad.gif
sirse
Na va, nusipirkom ir mes vežimuką. Beveik toks pats kaip ir dovesos (tik spalvos kitokios). Ir, nors turim ne golfuką... bet, matyt, kad ir mum reikės mini autobusiuko doh.gif laugh.gif , nes mūsų dabartinėje mašinoje negalėsime kartu vežtis dvynių ir vežimuko... laugh.gif
Jolancike
Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis cry.gif cry.gif cry.gif
Burbulytis
Isivaizduokit, koki maciau vezima dvyniam ir tryniam Paryziuj; nu gal as negraudinsiu sirdziu, kad pas mus tokiu nera, bet koks geras sumaymas: Sedynes sumontuotos viena uz kitos, o ne salia, toks "traukinukas" gaunasi! Plotis kaip vienviecio, o telpa tai ohoho kiek vaikiuku! Negi taip sunku toki paprasta dalyka musu gamintojam ismastyt...
AGFA
QUOTE(Jolancike @ 2005 03 21, 17:06)
Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

PARDUODU AS SAVO VEZYMELI, YRA SKELBIMAS SU NUOTRAUKOM. LABAI PATOGUS, NEUZIMA DAUG VIETOS. KAI VAIKUCIAI PAAUGA SPORTINIO VARIANTO LOPSIUS NAUDOJAU VIETOJ AUTOMOBILIO SEDINELIU, TAI KAIP IR SUSITAUPO PINIGELIU.GERESNIO VARIANTO KAI IESKOJAU NERADAU IR KITOKIO JEI REIKTU NEPIRKCIAU. PANARSYK IGLESINOS PUSLAPIUOSE, NU LABAI GRAZIU YRA, BET KAINUOJA IRGI GRAZIAI.
Jolancike
Fainas tavo vežimėlis, bet labai jau brangus... ax.gif ax.gif ax.gif
eglevit
Kai mums reikejo pirkti, Lietuvoje nieko neissirinkome. Arba nepatogus, arba labai brangus pasitaike. Tai internete susiradau Maclaren vezimuka - sketuka ir parsisiunciau is Londono. Gavosi apie 800 lt ir esu labai patenkinta. Telpa i visas bagazines, sedynes atsilenkia iki galo, tai guldau savo leliukus nuo pirmos dienos. Be to, tarp vaiku yra tarpas, kas irgi labai gerai dabar, kai jie skeryciojasi rankutemis.
OPTIMISTĖ AB
Aš prieš 10metų auginau 2.gif 2.gif. Pirmas mūsų vežimas buvo platus. Tai su juo viena- niekur cry.gif O dar aštuntas aukštas! Po to pamačiau "traukinuką". Jo plotis kaip viengubo, svoris t.p. pakeliamas... Jis man net į liftą tilpo! thumbup.gif .
O jei vaikai "nulūšdavo", tai ir nugrėlės atsilenkia- gali sau ramiai miegoti.
Aš juo buvau labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif .Juk galėjau ir viena į lauką išeiti! Aš net trolikais važinėjau viena su jais .
Man jis toks buvo geras, kad net gailėjau parduoti... Tik dabar, kai jau turiu dar vieną mažą leliuką, sumasčiau, kad jis gal kam reikalingas. Nuotrauką galiu atsiūsti asmeniškai.
virgiux
QUOTE(Jolancike @ 2005 03 21, 16:06)
Norėčiau kreiptis į dvynukų mamytes, arba kiek išmanančias. Su dvynių vežimėlių pasirinkimu Lietuvėlėj kaip ir striuka, net neišmanau, kokį reik pirkt. Vaikučiai gims birželį, lopšinio gal kaip ir nereik. Patarkit mamytės, kokius pačios turit ir kokį man rinktis  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Jolancike, as taip pat esu busima dvynuku mama, laukiam gimstant 08.20. Vezimuko pradejom ieškoti jau dabar ir išsirinkau manau geriausia variantą - Hauck firmos, sportinio tipo su lopšiukais, labai kompaktiškai susilanksto, sveria apie 14-15 kg., kiekvienam vaikučiui nugarėlės lankstosi atskirai. O dar esam žiūrėją ABS Dizain - triratis, lengvas, irgi kompaktiškai susilanksto, su lopšiukais, bet vaikučiams labai mažai vietos, gal koks 30 cm kiekvienam yra verysad.gif , o ir kaina nemaža - 1400 lt. Visokie lenkiški nepatiko, gal vaikučiams ir patogūs, bet labai sunkūs ir užima labai daug vietos. Į jokią lengvąją mašiną tikrai netilps, reikia autobusiuką pirkti biggrin.gif . O musų Hauch vežimuką pirkom tiesiai iš tiekėjo, tai kainavo 700 lt (dėja antro neturi verysad.gif ), bet jie veza savo prekes i Kotrynos parduotuves, ten rodos turi, kaina rodos apie 1000 lt.
Guciukas
QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2005 05 13, 16:02)
Aš prieš 10metų auginau  2.gif  2.gif. Pirmas mūsų vežimas buvo platus. Tai su juo viena- niekur  cry.gif O dar aštuntas aukštas! Po to pamačiau "traukinuką". Jo plotis kaip viengubo, svoris t.p. pakeliamas... Jis man net į liftą tilpo! thumbup.gif .
O jei vaikai "nulūšdavo", tai ir nugrėlės atsilenkia- gali sau ramiai miegoti.
Aš juo buvau labai patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif .Juk galėjau ir viena į lauką išeiti! Aš net trolikais važinėjau viena su jais .
Man jis toks buvo geras, kad net gailėjau parduoti... Tik dabar, kai jau turiu dar vieną mažą leliuką, sumasčiau, kad jis gal kam reikalingas.  Nuotrauką galiu atsiūsti asmeniškai.
*

Labukas.Ar dar turi tą vežimėlį?Gal galėtum parduoti?Įdomu kaip jis atrodo.Aš auginu pmetinukus.Tai irgi gana sunku kur nors su abiem išsiruošti.Būtų gerai toks vežimaitis biggrin.gif  biggrin.gif
Santuri2
Prasau, patarkite, kurie vezimeliai dvynukams praktiskesni?- traukinio tipo, ar tie, kur vaikai sedi vienas salia kito ?
Aciu
joljo
QUOTE(Santuri2 @ 2005 07 19, 12:59)
Prasau, patarkite, kurie vezimeliai dvynukams praktiskesni?- traukinio tipo, ar tie, kur vaikai sedi vienas salia kito ?
Aciu
*

traukinuke abu vaikai vienu metu neguli. Nes tik viene kėdutė pilnai atsigula. Yra universalų, kur vaikai vienas šalia kito sėdi, nugarėlės atskiros, viena nuo kitos nepriklausomos, lopšiukai taip pat. Rankenos į abi puses permetamos. turi apsaugas nuo lietaus. :4u
mikado
Double Latte
QUOTE(virgiux @ 2005 05 17, 12:44)
Jolancike, as taip pat esu busima dvynuku mama, laukiam gimstant 08.20. Vezimuko pradejom ieškoti jau dabar ir išsirinkau manau geriausia variantą - Hauck firmos, sportinio tipo su lopšiukais, labai kompaktiškai susilanksto, sveria apie 14-15 kg., kiekvienam vaikučiui nugarėlės lankstosi atskirai. O dar esam žiūrėją ABS Dizain - triratis, lengvas, irgi kompaktiškai susilanksto, su lopšiukais, bet vaikučiams labai mažai vietos, gal koks 30 cm kiekvienam yra  verysad.gif , o ir kaina nemaža - 1400 lt. Visokie lenkiški nepatiko, gal vaikučiams ir patogūs, bet labai sunkūs ir užima labai daug vietos. Į jokią lengvąją mašiną tikrai netilps, reikia autobusiuką pirkti  biggrin.gif . O musų Hauch vežimuką pirkom tiesiai iš tiekėjo, tai kainavo 700 lt (dėja antro neturi  verysad.gif ), bet jie veza savo prekes i Kotrynos parduotuves, ten rodos turi, kaina rodos apie 1000 lt.
*

O toks rudeniukams tiktų - nesušals žiemą?
triratis ar keturratis?
renax
Seseratis jis smile.gif
Viktute
Sveikos,
norejau paklausti, ar teko kuriai susidurti su triraciu (be dvigubu ratu) vezimuku dvynukams. Skirtingu padeciu, vienas salia kito. Ar stabilus toks vezimas?
pirmune
Noreciau paklausti,jei is vis bus cia skaitanciu...Gal kas turejot ascdesign arba peg-perego dvyniu vezima?Gal galit pasidalinti patirtimi?Musu maziai zada gimti ziema.tad koks patogesnis?
šviesuolė
Mielos būsimos dvynukų mamytės
susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali.
O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku.
Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite.
dovesa
Kam jau taip pesimistikšai, aš visur viena ir visur kur noriu telpu. Žinma dabar "vairuojam" traukinuka, tad gal todel lengviau, ir nors žiema,mes beveik kiekviena diena einame i lauka.
*DAIVA*
neblogas vezimukas
triptikas
QUOTE(šviesuolė @ 2005 12 09, 14:13)
susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali.
Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite.
*

As kai dvynuku mama galiu pasakyti, turiu traukinuka ir salia vienas kito sedinti vezima...
pirma pirkom kaip Dovestos salia sedinti.. bazej as patenkinta...jis man gerai laukia ypac kai salta nes mano vaikai lauke gerai miega, o traukinuka pirkau Alkeksoto turguje uz 40lt. isskalbiau ir puikiausiai vazinejam ypac kai reikia poliklinikas, drauges kurios turi liftus pasiekti jis labai kompaktiskas..
traukinuka ikisu i golfuka ir dar drauges vienvietis telpa...
del triraciu turi mano drauge ir puikus reikalas ypas jei nereikia lopsiu....
traukinyje dazniausiai vaikus migdau namuose, itelpam ir vonioj su juo..kai reikia vienai abu ismaudyti, daba toks laikas kasd ropojama ir lipama visur... del sedejimo sodinu i gala ta kuris buna ta diena ramesnis nes kai spardo kitas priekyje pyksta, del to visai nesuku galvos... lotuliukas.gif
kita mano drauge ir tokius turi ir labai patenkinta tad...spreskit pacios
Viena pazystama turi ir sketuka nes jos su sese susigimde panasiai vaikus, sake Aleksoto turguje (cia jei ka kaune) yra pirkti sakiau uz koki 50lt ir paimciau.....

sekmes beperkant
sirduze
As gal biskiuka ir ne i tema, bet norejau isiterpti ax.gif pas mus Svedijoj dvivieciai vezimai yra labai labai populiarus thumbup.gif man keista is pradziu buvo, kai pamaciau, bet yra labai naturalu ir labai praktiska. Jie net vadinami ne dvynuku vezimais o broliu. Seimos, kurios turi mazus leliukus, sakysim 1-2-3 metu skirtumo, tai labai patogu toks dvivietis vezimas, nes didesnis dar per mazas eiti, o ir nesti ji neiseina, o du vezimus vairuoti irgi ne kas. Nezinau, gal jau ir Lietuvoj taip yra blush2.gif jau senokai ten nebuvau ax.gif tik man pasirode labai gera ideja thumbup.gif
mozaika
QUOTE(sirduze @ 2005 12 10, 15:05)
As gal biskiuka ir ne i tema, bet norejau isiterpti  ax.gif  pas mus Svedijoj dvivieciai vezimai yra labai labai populiarus  thumbup.gif  man keista is pradziu buvo, kai pamaciau, bet yra labai naturalu ir labai praktiska. Jie net vadinami ne dvynuku vezimais o broliu. Seimos, kurios turi mazus leliukus, sakysim 1-2-3 metu skirtumo, tai labai patogu toks dvivietis vezimas, nes didesnis dar per mazas eiti, o ir nesti ji neiseina, o du vezimus vairuoti irgi ne kas. Nezinau, gal jau ir Lietuvoj taip yra  blush2.gif  jau senokai ten nebuvau  ax.gif  tik man pasirode labai gera ideja  thumbup.gif
*

pas many panasus vezimas tik as dvynius vezioju.... blush2.gif
tigriuke3
patarkit, ar reikia lopsinio vezimuko, jei leliukai gims birzelyje? gal uztektu sportinuko g.gif
renax
Pas jus maclarenai nuo gimimo sportinukai yra , super vezimas smile.gif
tigriuke3
QUOTE(renax @ 2006 01 04, 17:24)
Pas jus maclarenai nuo gimimo sportinukai yra , super vezimas smile.gif
*

paskaiciau, kad jie tinka tik nuo 3men. g.gif ar as gal ne toki modeliuka ziuriu?
Austre 123
QUOTE(sirse @ 2004 09 04, 20:21)
Apie vežimukus galima rasti gana daug informacijos, bet.... norint išsirinkti vežimuką dvyniams tai nėra jau taip paprasta  doh.gif .... Net ir parduotuvėse užklausus apie prekes dvyniams tenka išgirsti  (iš kai kurių pardavėjų )vos ne nustebimą sad.gif  ... Et, kiek supratau - dvyniai nėra labai paklausūs  laugh.gif
  Gelbėkit, mamos, padėkit išsirinkti vežimuką  unsure.gif  Patarkit, kokie dvyniams yra geresni .. ir dar.. jeigu gyvenate standartiniame bute - tai kaip namuose - ar prireikė vežimėlio . Nes šiandien su vyru matavome buto duris (ir vėl teko nusivilti  sad.gif  ), nes tikriausiai platus vežimėlis netilps pro duris... blink.gif
*

yra vežimukai kaip traukinukai dvynems visai nieko pas mus tai netoks bet mes telpam pro duris tik jei iš vieno kambario i kita tai netelpam
Papildyta:
QUOTE(šviesuolė @ 2005 12 09, 14:13)
*

Tikrai mes telpame visur ir parduotuvėse su vežimu ir vaikštome tikrai nėra taip sunku
dovesa
Kas dar neisirinko vezimuko Jonelio kieme siandien maciau net tris vezimukus dvynukams. Vienas traukinukas , o kiti pnasiau i sportinukus, visu kaina 300 lt.
Muse
Iskeliu tema i virsu, gal kas pades...
jau esu baisioj nevilty, is kur ta vezima gauti, net i Gariunus siandien nusitrenkem. To pacio pigiausio lenkisko nensoriu, bet ten moteryte pasakojo, kad yra Tako dvivieciai, kainuotu apie 800 lt. Gal kas susiduret???

Daugiau net parduotuvese nieko nematem (na, isskyrus labai brangius)
joljo
QUOTE(Muse @ 2006 04 09, 14:03)
Iskeliu tema i virsu, gal kas pades...
jau esu baisioj nevilty, is kur ta vezima gauti, net i Gariunus siandien nusitrenkem. To pacio pigiausio lenkisko nensoriu, bet ten moteryte pasakojo, kad yra Tako dvivieciai, kainuotu apie 800 lt. Gal kas susiduret???

Daugiau net parduotuvese nieko nematem (na, isskyrus labai brangius)
*

Yra ir TAKO dvivieciai, dar yra Graco dvivieciai, dar MIKADO. wub.gif
Justėja
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif Mes pirkom lenkišką už 500 Lt. Privalumai - dideli ratai ir permetama rankena. Žiemą pravažinėjom, bet dabar jau su juo atsisveikinom, nes sulūžo viena detalė, todėl nebepasidaro sėdimas. Taip kad nepatariu. Kai ieškojom pirkti vežimo, visiškai nebuvo pasirinkimo. Dabar parduotuvėje "Vaikutis" Vilniuje yra tikrai neblogas dvynukškų ratų pasirinkimas.
O kad su dvigubu vežimu niekur netilpsit - tai tikrai,tiesiog reikia su tuo susitaikyti smile.gif
conviva
Mes turim Peg-perego Duette "traukinuką". Esu labai patenkinta - sėdynes galima tvirtint kaip nori - abi į mamą, atvirkščiai arba vieną priešais kitą. Abi sėdynės pilnai pasiguldo. Tik lopšiukus reikėjo pirkt atskirai, nes į komplektą neįeina. Prvažiuojam pro visas duris, pro parduotuvių kasas. Šiek tiek pakėlus rankeną, telpa ir į liftą thumbup.gif
Supervyras
Su zmona svarsteme kaip ispresti vezimelio ir auto keduciu problema.
Radome: Bebe Confort Twin Club
Twin Club vezimelis
Vaziuokle (10,7kg) kainuoja ~900Lt
Dvi Creatis (nuo gimimo iki 12 mėnesiu) auto kedutes po ~500Lt
Gaunasi vezimelis + auto kedutes dvynukams viename.
Kokios butu nuomones apie toki monstra?
Gal kas jau naudojate/planuojate naudoti realybeje?

user posted image
Supervyras
thumbup.gif Nu SUPER puslapiukas! thumbup.gif
Visi vežimukų dvyniams gamintojai
hereja
QUOTE(Supervyras @ 2006 10 28, 14:58)
thumbup.gif Nu SUPER puslapiukas!  thumbup.gif
Visi vežimukų dvyniams gamintojai
*

Pries keleta dienu ir as sita puslapiuka atradau, tik jau vezima kaip ir turiu biggrin.gif bet vistiek perziurejau vezimukus, idomu kazkaip bigsmile.gif
Supervyras
Tuoj turesiu Bebe Confort Twin Club
thumbup.gif Labai stabili ir manevringa vaziuokle thumbup.gif
Laukite fotosesijos...
Restar
QUOTE(Supervyras @ 2006 11 10, 01:31)
Tuoj turesiu Bebe Confort Twin Club
thumbup.gif Labai stabili ir manevringa vaziuokle  thumbup.gif
Laukite fotosesijos...
*

Lauksim, lauksim, vis dar neturiu varianto...
Supervyras
Bebe Confort Twin Club

user posted image

Vaziuokle
user posted image

Kompaktiskas 10,9kg
user posted image

Dvyniu tvirtinimo detale
user posted image

Galite ir viena vezioti
user posted image

Dukryte
user posted image
Restar
Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę...
Supervyras
QUOTE(Mymyte @ 2006 11 15, 12:08)
Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę...
*

http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_156_34
http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_156_36_54
aloevera
sveiki. as irgi gavoju pirkti toki pati vezimuka is bebe confort. prisiskaiciau, joggalima laikyti mazylius iki 1.5 val. Neturiu patirties su vaikais- patarkite. kaip kieme juos migdyti? juokas pro asaras - jau galvoju pirkti gulima koki pigesni i kiema isvesti miegoti ir twin club. wub.gif aplinkui nei vieno patarejo vaiku klausimais.... blush2.gif

QUOTE(Supervyras @ 2006 10 17, 20:35)

Su zmona svarsteme kaip ispresti vezimelio ir auto keduciu problema.
Radome: Bebe Confort Twin Club
Twin Club vezimelis
Vaziuokle (10,7kg) kainuoja ~900Lt
Dvi Creatis (nuo gimimo iki 12 mėnesiu) auto kedutes po ~500Lt
Gaunasi vezimelis + auto kedutes dvynukams viename.
Kokios butu nuomones apie toki monstra?
Gal kas jau naudojate/planuojate naudoti realybeje?

user posted image
*

Papildyta:
bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. smile.gif bet kaip su ilgesnemis isvykomis schmoll.gif ?????? lopseliuose maziukus rekomenduoja laikyti iki pusantros valandos..... doh.gif nesijuokit is mano pamastymu, bet visokios mintys lenda i galva doh.gif praktikos stoka blush2.gif pirmasis nestumas ir dar dvynukai wub.gif
Restar
QUOTE(aloevera @ 2006 11 17, 11:04)

[bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. smile.gif  bet kaip su ilgesnemis isvykomis schmoll.gif ?????? lopseliuose maziukus rekomenduoja laikyti iki pusantros valandos..... doh.gif  nesijuokit is mano pamastymu, bet  visokios mintys lenda i galva doh.gif    praktikos stoka blush2.gif pirmasis nestumas ir dar dvynukai wub.gif
*

Na, ką aš žinau, patirties su dvynukais irgi neturiu, bet su "vienuku", tai mes lauke labai daug laiko praleisdavom, gali miegot ir 3 val. Man kažkaip vis tiek atrodo , kad miegoti turėtų išsitiesę tie maži žmogiukai, o šiap visur manevruot ir kai jau vaikai yra budrūs, nenori miegoti ir labiau nori sėdėti, tai, žinoma, toks visai patogus būtų. Įtariu, kad be dviejų vežimų neišsiversim ir mes...
renax
Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti .
Supervyras
QUOTE(renax @ 2006 11 18, 08:52)
Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti .
*

Tvirtinasi ir lopsiai.
Lauke vasara i manieza paguldysiu. thumbup.gif
Sitas vezimas yra issigelbejimas daugiabucio su standartiniu liftu gyventojams.
kamilyte
QUOTE(Supervyras @ 2006 11 28, 02:59)
Tvirtinasi ir lopsiai.
Lauke vasara i manieza paguldysiu.  thumbup.gif
Sitas vezimas yra issigelbejimas daugiabucio su standartiniu liftu gyventojams.
*

O tai lopšiukus įsigijote ar tik autokėdutes? g.gif

Jei nereikės vežimuko talpinti į liftą, o norite leliukams komforto, erdvės ir minkštumo važiuojant, yra štai tokie vežimukai TAKO ESPRIT

Vežimėlio nuotraukos ir aprašymas
Jei norėsite lietuviško vertimo, galėsiu padėti ax.gif
Galėsite pasiimti ir su savimi neštis tiktai lopšiukus kieta nugarėle, o patį vežimą palikti automobilyje ar kitoje saugioje vietelėje rolleyes.gif
Pas mus jų kaina apie 850-900 lt (komplekte yra lopšiukai, tašė, užklotas kojytėms, lietaus apsauga) 4u.gif
Alls
Sveiki, mes laukiames dvynuku ir sprendziam koki vezima isigyti. Noretume traukinuko, jie turi tikrai daugiau pranasumu uz tuos placius. Nuziurejome Preg perego duete. Jau isiaiskinome gal jie tinka vaikiukams nuo pat gimimo ir abu gali pilnai atsigulti. Gal kas turite toki vezima ir galetumete placiau apie jo privalumus ir trukumus parasyti? Domina ar jis sulankstytas telpa i automobilio bagazine ir pan. Taip pat butu idomu kaip toki vezimeli isigijote ir kiek kainavo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.