Jolantukas
2003 05 17, 06:34
Nors mano mazyliui tik 4 menesiai, taciau juokeliu netruksta ;D, tai isivaizduoju ko prisneka ir prikrecia didesni  . Pasidalinkim tomis nepakartojamomis akimirkomis su visais. Sia tema paskatino atidaryti sios dienos ivykis. Vaikiukas pavalge, pakeliau, kad atsirugtu. Po kek laiko jis tai garsiai padare taip "riebiai"net 3 katus ir pasidziauge garsiai susukdamas :"COOOOOOOOL" ;D Ir siaip, nors tetis mokesi vokieciu k., as prancuzu, bet vaikas pardeda sneket angliskai, ne karta esame isjirde "OKEI", "JEEEE-JEEEE" [smiley=crazy.gif] [smiley=kate.gif]
Karta gatveje nugirdau toki pasikalbejima. Kokiu triju-keturiu metu berniukas su tevu eina pro dideli suni. Vaikas ir klausia: Teti, o mes to suns bijom? ;D
Maniskis, kai jam buvo 4 metai, karta yra labai tauta nudziugines viesoj vietoj... Maximoj, ten kur kosmetika, moteriskiu milijonas, o jam zmogui ten visai neidomu pasirode. Tai jis garsiai eme deklamuot: Lyja lyja lietus, per karaliaus pietus, karaliene verkia, karaliukai knarkia.
Po to pamaste ir pridejo:
Saulute sviecia, igerti kviecia.
Kaip as begau is to skyrelio ;D ;D ;D
RebekaG
2003 05 18, 04:57
As papasakosiu, ka mano vienas 4,5 metu giminaitis isvedziojo. Jo mama grizta su mazu broliuku-leliuku po to baisaus KDS skiepo. Mama sako teciui, kad jau is anksto zvakute nuo temperaturos tam leliukui idejo. O vyrenelis ir klausia: "o kada mamyte jus ja uzdegsit ??? " ;D ;D ;D
vAKAR MANO MAZYLE "sUSKELE" ;D -kAI AS UZAUGSIU, IRGI, KAIP TU , GALESIU EITI I DARBA? -tAIP, BET PIRMIAUSIAI TU EISI I DARZELI, PO TO I MOKYKLA, I UNIVERSITETA.... - o PO TO AS BUSIU PRAEZIDENTE - ROLANDE PAKSE ;D
Mano maziukei dabar labai reikia liemenuko, tai ka bepadaro ir is karto " kose vagiau, memenuka pirksi?"
milabra
2003 05 23, 08:00
Manoji šiandien porino, ką buvo apsirengusi, kai vaidino Raudonkepuraitę: -O batai tai buvo tokie patys kaip šiandien apsiavusi....
Mano Kasparas (2.5 m) siandien suskele bajeri.  Atsigule ant pilvo, padave man gumyte plaikams, susidejo rankas uz nugaros ir sako: -Dek, mamyte! -Ka deti?- klausiu. -Tu "faras", mama. Pagavai mane! [smiley=1_5.gif] Tiesa pasakius, nezinojau ar juoktis, ar subarti, kad taip negalima..... :-/ Ir kaip tie mazgiai taip viska isidemi, man niekaip nesuprantama. Tuo labiau, kad stengiames tokiu laidu neziureti, kai vaikas salia. Bet.... ???
Vakar su dukra einam takeliu,matau boruzele ant takelio,sakau: -Silvute,paziurek,kaip saulute siltai sviecia,kad net jau ir dievo karvutes ant takelio tupi sildos  Silvute apsizvalge,pasiziurejo i mane tokia israiska idomia ir sako: -Na,mamyte,kur tu karve matai?As tai tik boruzele cia matau
juliukas (beveik trimetis) naujai ishkepta sesyte vis bucioja bucioja, po to ima ir pareiskia: "ji dar mazha, nemoka laikyti shautuvo...". aceit kox nusivylimas...
mamulia
2003 05 25, 09:50
Ieva 5m labai megsta pasisakyk religine tematika [img]http://www.mainzelahr.de/smile/unsortierbar/1132.gif[/img] Taigi sako-"mamyte,kai mes mirsim ir pateksim i dangu,tai moterys pavirs mergelem,o berniukai-dievuliais". [img]http://www.mainzelahr.de/smile/unsortierbar/rogbell.gif[/img]
Alinella
2003 06 09, 03:31
2.5 metuku mano dukterecia ziuri kaip senelis plauna protezus. Staiga jai ateina proto nusvitimas ir ji kiek ikabindama lekia pas mamyte. - Mama, idekim dantis mazytei, o tai kaip ji be dantuku , vargsele, gyvena... As su dantukais, tu su dantukais, senelis net kelias poras turi...
;D ;D ;DMano vaikas sneka,bet dar nepilnais sakiniais,bet kartais kaip uzlanksto. ::)Sultis[tuose mazuose tetra pakiukuose-Tom and Jerry]vadina MAU[ gerti sako- tiuja]. [smiley=flowerface.gif]Tai viena karta parduotuvej,duoda pardavejai 5 centus ir sako NONIU MAU,pardaveja ziuri mane-nesupranta ka sako,o jis TIUJA[gerti] DOK TAKAU[sakau].O MAU,tai todel,kad nupiestas katinas ant to pakelio.Kakava-MIX FIKS vadina-KAO PIS PIS,arbata-tai PATATA,o kaip einam miegoti [smiley=000308.gif]dazniausiai prasideda norejimai:NONIU SYSIU IR FUJA
Kai mano sunui buvo 3 m., mes su jo teciu jau nebegyvenom. Karta jis manes paprase teveliui paskambint. Paskambinau, o pati, kai kokia :P, per kita rageli klausiausi ju pokalbio. -Labas, teti, kaip gyveni? -Gerai, o tu? -As irgi gerai. -O mamyte kaip gyvena? Ar nieko dar neturi?-pasmalsauja mano exvyras. -Turi. Nauja rankinuka, - atsauna sunelis.
daugiau ju pokalbio nebegirdejau, nes raiciausi is juoko ;D ;D ;D
Mano dukrele,kai buvo mazdaug 5 metuku,grizus is darzelio pasakoja: -Mamyte,siandien musu aukletojos tualete sprogo le mpute.Dabar ten tamsiai sviecia! 8)
Močiutė nusivedė anūką karvės pažiūrėti. Gryžta abudu, o močiutė juokiasi net susirietusi. Sako žūrėjo žiūrėjo ir sako: - Močiute, o tavo karvė su kablukais, ir net dviem!
Rimaiste
2003 10 28, 20:32
Skambinu vavar is darbo namo, kalbuosi su savo mama (ji priziuri vaika). Pries man paskambinant jiedu dainavo dainele. Kalbames su mama, girdziu, sunus sako "mociute, dainuok", mama nedainuoja, toliau sneka su manim. O sunus nesulaukes daineles sako: "mociute negroja..." ;D
Mano mamos drauges vaika priziuredavo mociute. Kai jam buvo penkeri, atvyke sveciai paklause: -Na, Juliuk, ar moki koki eilerastuka? -Moku, - kukliai atsako Juliukas. -Tai padeklamuok,- reikalauja sveciai. -Sveika Marija, malones pilnoji, Viespats su tavimi, - susikaupes "deklamuoja" Juliukas ir atskleidzia visa mociutes "pamokeliu" turini. ;D
Dar viena prisiminiau. Mano pusseserei buvo ketveri. Per savo trumpa gyvenimeli ji is savo Zemaitijos kaimo, kuriame gime ir augo, toliausiai buvo nuvaziavusi pas musu mociute i kita Zemaitijos kaima. Todel savaime suprantama, kad kitokios kalbos, isskyrus savo gimtaja zemaiciu, ji nemokejo. karta as jos paklausiau (beje, as pati tuo metu dar buvau paaugle, kokiu 12 meteliu). - Kodel tu visa laika sakai rokouteis, o ne kalbiete (rokuotis, o ne kalbeti-verciu i lietuviu kalba ;D)? -Je, kalbiete! Kalbiete rek puotrus, vo tep ta rek rokouteis (verciu: Na, kalbeti! Kalbeti reikia poterius, o siaip tai reikia rokuotis), - atreze mano mazoji pussesere ;D
[smiley=flowerface.gif]Mano drauge buvo palikus vaika mociutei,gryzus klausia:Ka veiket?O mazasis ir sako, su mociute tesla masazavom{mociute minke tesla} [smiley=daemon.gif]
Vakar buvom pas gydytoja. Kadangi tai buvo privatus kabinetas, o ne jos drauge pediatrė, iš kart iejusi mano dukra pasakė: nenoriu nieko rodyti gydytojui berniukui...parodysiu gydytojai mergaitei ;D Kadangi gydytojos mergaites ten nebuvo  teko rodyti berniukui..Bet kai gydytojas prie jos priejo jam iš kart kategoriškai buvo pasakyta : prašau nusiimti pirštines..
as kai laukiaus dukreles (tada dar nezinojom kad dukra), tai sunus vis sakydavo turesim sese. As sakydavau kad gali but ir brolis, o jis viena diena ir sako: - O kas bus jai gims leliukas? ??? (jis isivaizdavo, kad sese bus tokia kaip jis iskart 3 metu) Pries dvi savaites nutarem eit i spektakli ir viena savaitgali as sirgau, kita jis susirgo, tai jis ir sako: - Na va ir vel i pistakli nenueisim.  nors siaip visada pasako taisiklingai
Mano Vilte (4m.) pas mociute ziuri "senaja animacija". Ir pasitaike, kad kaip tik buvo krepsinio varzybos, vadinasi, filmuku nerode. Atvaziuoju pasiimti dukrytes, mociute man ir sako:filmuku nerode, nes krepsi ziurejom. Vaziuojam su Vilte namo, ji kad susuks:maisas, maisas buvo. Koks maisas?-klausiu. Ji man aiskina:maisas buvo, todel filmuku ir nerode(mociute juk sake krepsys, o vaikui koks skirtumas tarp krepsio ir maiso ;D)
Mano bernas zaidzia su zaisliniu zuikiu, apziuri ji ir sako: na vargsas zuikelis, neturi kojiciu, paeis, nugrius ir jam bus piz*iec ;D
Sūnelis klausia: "Ar gyvuliukai ryte keliasi tada, kai višta suskamba?" ;D
Niekada nekalbekite su savo vaikais "pauksciu" kalba. Paaiskinsiu, kodel. Karta nuvaziavusi i kaima radu savo 3 metu pusbroli palikta. Paklausiau: -Laurynai, o kur tavo tevelis? -Tete dzi dzi mu mu niam niam, - atsako Laurynas. Tipo, paaiskina, kad tete isvaziavo paserti karviu [smiley=lol.gif]
RebekaG
2003 11 04, 07:53
Kalbasi du mazi draugai. Per langa pamato motocikla: -Ziurek makalia, - pasako vienas. -Cia ne makalia, o mičitas, - atsako kitas. P.S. cia man vieni giminaiciai apie savo vaikus pasakojo. ;D
Mano mama tikriausiai kalbejo apie ginekologa as ir nugirdau.Vaziuoju su tetciu troleibusu,tais senais senai laikasi ir tevas pradejo koseti,o as per visa trulika ir rekiu: - Teti,teti,tau pas ggiekolga laikas apsilankyti,tau gerklyte skauda.
Cia man tevas pasakojo
Mano 3m. dukra dūko ant fotelio, atėjo senelis ir užėmė jos vietą, ji pasistaipė aplink ir klausia ,,Seneli, o tu turi reikalų?", senelis atsako: ,,Turiu", tada maniškė sumąstė ,,Tai eik - pasiimk" ;D
cia mano draugu dvimetis berniukas islankste viena karta bairy. viena karta isejo tevas is vonios isimaudes, grazus tox su naujais triusikais. sunelis paziurejo i tevely ir sako: - teveli, gerai atrodai! [smiley=vo.gif]
Čia iš mano pačios repertuaro. Paprašė močiutė nugarą pakasyt - kasau, o ji: ,,nu ir skaudžiai kasai - net karvė spirtų", o aš: ,,mamytei taip kasau - ir nieko - nespiria. ;D"
Manoji Marija (2 metu ir 2 menesiu) labai megsta kandziotis - is meiles. Karta pas mus atvaziavo jos vyresnioji sesute - vyro dukte is ankstesnes santuokos. Kita diena Marija man pasakoja: su sese Agne pabendravau - ikandau.
Musu trimetuke dabar tokius gabalus paskaldo,kad luztam su vyru.Viena vakara pradejo dometis pie policininkus:kur jie gyvena,kokia ju pavarde,kokius vaikus turi? ;DNa bandziau aiskinti,bet ji manes nesuprato.Klausimu daugejo,o as nebesugebejau jai tinkamai paaiskinti Musu tetukas grizo is komandiruotes,klausia mazosios: - Kiek manes pasiilgai? -Uz 30 litu,-atsove mazoji. Tetis sako: -Nu tu "kieta" pana. -As ne kaulas,-atsake mergina musu. ;D Zodziu kieviena diena ji mus pralinksmina savo samojais ;D ;D
Kactukas
2003 11 05, 11:09
Nu sian pasiunciau savo"pona Byna" i parduotuve, padejau pinigu ant stalo, sakau"nupirk to ir to(daviau sarasiuka) ir butinai nupirk 4 sasiskes. Tas nuvare i parde, o as ziuriu, kad ant stalo pinigus pamirso. Nu jau sulaukiu atgal parvarancio. Ziuriu pro langa, eina toks susinervines, parejo sako"maaama,as viska pasiemiau , priejau prie kasos, ogi ziuriu, kad man pinigus pavoge"  Na as ji nuraminau, kad per durna galva kojos kencia , sakau varyk atgal. Pagaliau sugrizo ir sako:" nuejau vel i mesos skyriu visas toks ;D , sakau - 4 sasiskas! Tai pardaveja sako: -Tai dar mazai tau buvo? [smiley=unknw.gif]" Tai sake, ejo prie kitos kasos [smiley=052.gif], ne prie tos, kur pirma maiseli su mano "sarasiuku paliko" ;D
lengvute
2003 11 05, 18:05
nu pas mus tai ne anekdotinė situacija, bet vistik :  , šešiametė pradėjo kasdien porinti"ai, atsibodo šitas gyvenimas" :o
Papasakosiu ir as. Laukiausi 3 sunaus, pilvas dar nedidelis buvo. Isirenginejom buta, nuvaziavom visi i Senukus. Kad vaikai perdaug nepavargtu, palikom uzuolaidu skyriuj ant foteliuku - kad nepavargtu... Su vyru vaikstom po baldu, sviestuvu skyrius, girdim:"Ponai ...., prasome ateiti skubiai i uzuolaidu skyriu. Lekiu visa issigandus, vyras dar kazka tyrinejo. Pakeliui, einant pro santechnikos skyriu ziuriu - kriaukle sukulta. Dar spejau pagalvot - kas nors norejo tos kriaukles, o zioplas darbuotojas matyt neislaike... Prieinu prie vaiku, stovi apsauga, sirdis man i kulnus... Sako: nezinau kuris vaikas, bet tikriausiai mazasis [beveik 3m.] prisiusiojo i klozeta [ ta prasme i preke]. :o Bet cia, sako, dar nieko... Va sitas - vyresnysis - sudauze kriaukle... :o  Ka as galejau pasakyt - skubiai vyrui skambinu. Lukas aiskina, kad pabego brolis, jis ejo ieskot, ir patikrino spintele, ant kurios buvo ta nelemta kriaukle!!! Aisku ji nukrito ir suduzo! Veliau atejo kitas darbuotojas, sako: Ponia, jusu mazylis sveikas - slapimas skaidrus!!! [Jis vale mazojo "darba"] Isivaizduoju aplinkiniu reakcija, kai mazius "tai" dare... Gerai, kad kakot neuzsimane... Kai susimokejom, susedom masinon, galvojau sprogsim is juoko, pinigu gaila, bet vistiek juokinga.
milabra
2003 11 22, 23:12
Maniškei kartą užėjo kažkokio švelnaus graudumo ar tai meilės protrūkis, tai apsikabino močiutę ir sako: "- Močiute, tu tokia graži, tokia graži, kad man tavęs net gaila......" Nu kas tai gražiai močiutei beliko, tik atsidūsti....
lengvute
2003 12 08, 10:06
Papasakokit, kokių jūsų šnekučiai gudrybių, juokų ar pan. prišneka, ko prisimąsto Mano 5-metė vakar, varoma miegoti, atėjo į miegamąjį ir taip valdingai pareiškė "mama, tu man leisk vienąkart baigti mokslus"  (tipo, kad leisčiau jai pabaigti rašyti raideles, nevaryčiau miegoti)  , nu lūžom su vyru iš juoko
Ernesta
2003 12 08, 10:59
Kai grįžta mano dukrytė iš mokyklos,kaip jau įprasta klausiu ką veikėt?kaip sekėsi?Vieną dieną ji ir sako:ai nieko gero neveikėm ,žaidėm trikampį,tai gal sakau kvadratą,o ji aha.
na papasakosiu ir as: atejau eilinis syki pas pediatre apziurai stoviu su savaja t.y. laikau ja kenguroje. Prieina berniukas kokiu 4 metu ir sako atsisukes i mama : mama mama as noriu tokios seses, mama sako paparasyk gal teta atiduos o sis atsisukes piktai rezia nenoriu sitos noriu is tavo pilvo! Ir dar pamastes priduria gali iskart pagimdyt du ir sese ir broli nes man reikia
Mano vaikas ciulpia ciupsa, kuris toks pusiau rudas pusiau baltas. Klausiu kokio skonio tas ciupsas.. Vaikas pagalvojo ir sako: "Koka kolos ir kiaushinio baltymo"...
einam su juliuku shaligatviu, ant jo paberta smelio, kad nebutu slidu. juliukas sako: "mama, cinamonas!"...
Yurgita
2004 03 09, 16:22
karta kalbant telefonu mano krikstasunis (buvo neseniai atsventes 4 gimtadieni) aiskina ka jam atnese dovanu ir t.t. as aisku paklausiu, kiek jam dabar tu metu, jis: "jau greit sesi bus" sakau, tai kad dar penki turetu but po keturiu(vaikas skaiciuot moka), i tai gavau atsakyma: "nu tai nebeturiu ka pasakyti" ir atidave rageli teciui. Papildyta @ [mergetime]1078842586[/mergetime] mano pussesere, kai buvo kokiu 3 metu atejo pas mano mama ir klausia: "kuma, zinai kas tu?" (kuma = kriksto mama) Mama aisku maloniai sypsodamasi klausia "kas" ir laukia padoraus atsakymo - deja atsakymas "p/zda cempione".. kieme mergina prisiklause....
lengvute
2004 03 10, 09:38
pasakiau dukrai (5m.), kad jei nesivalys dantukų, jie suges ir iškris, o ji ir sako "tai aš ir noriu, kad vienas čia pradžiai iškristų"  , jai įdomu, nes pas sesę krenta dantys ir ji nori būt lyg vyresnė
SIDDIQA
2004 03 10, 21:15
Cia dar is mano vaikystes mama pasakojo: Ejome vakarejant i namus: tetis, mama ir as. As labai uzsinorejau ledu, bet aisku, man buvo pasakyta, jog "NEGALIMA". Taigi, as pagalvojau, pagalvojau, atsidusau, ir sakiau: "Ledu negalima, nieko negalima, zoles duos ir bus baigta".... --------------------------------------------- Viena diena baisiai sirgau, buvau persalus ir skaudejo gerklyte. Ziurejau TV ir laukiau, kol prades rodyti multikus. Bet ten vis dainavo operos solistas....Staiga mama pasakoja, jog girdi, kaip as kitame kambaryje pradejau nervuotis: "Palauk, brude, rekauji cia rekauji, prades ir tau gerklyte skaudeti............" Papildyta @ [mergetime]1078946180[/mergetime] Tiesa, atsiminiau dar, kad sumustinius duoniadesriais vadindavau.....
Drakulaite
2004 03 11, 12:58
| QUOTE (Yurgita @ 2004 03 09, 16:22) | Papildyta @ [mergetime]1078842586[[b]*MonaLisa rgetime] [/b] mano pussesere, kai buvo kokiu 3 metu atejo pas mano mama ir klausia: "kuma, zinai kas tu?" (kuma = kriksto mama) Mama aisku maloniai sypsodamasi klausia "kas" ir laukia padoraus atsakymo - deja atsakymas "p/zda cempione".. kieme mergina prisiklause.... |
va cia tai geras  isties, kokiu tik baisybiu vaikai neprisirenka gatvese ir kiemuose... as tik pamenu, kad daug vargo turejom kol ipratinom broli vaikscioti gatvese tik kai sviesoforas rodo zalia...niekaip negalejom iaiskinti, nes jis sake, kad visi zmones vaiksto per raudona ir isties...daug kas begioja gatvese nepaisydami sviesoforu,o dar karta mama skubejo ir pati perejo gatve per raudona sviesa...jeigu jau mama taip daro tokie tat blogi pvz o kai dar ir zodeliu prisigaudo....
mano broliukas grizes is darzelio pasakoja mamai, kad "siandien buvo atejus daktare ir tikrino vaikams galvytes ir ieskojo utpeliu" Kadangi mama nieko nesuprato, tai brolis paaiskino "Nu tu zveriuku kur deda tadus blindas " (tipo glindas) Cia senai buvo.
Gitulka
2004 03 15, 17:17
nueinam kartu su broliene ir dukterecia (3m.) i kavinuke..karsta..uzsisakaom salto alaus po bokala..o atnesus alu dukterecia atidziai pazvelgia ir garsiai pareiskia :-mama, tu ir vel busi girta (tarytum tai daznas ivikis  )...teko raudonuoti kadangi zmones i tai kazkaip l. suregavo Draugu sunus pasikviecia i svecius savo drauge (kaimynu nergaite, abiems po keturis m.). Drauge paduoda is saldytuvo trintas uogas kurias mazoji kaimyne valgo "net saukstais kabliuodama"...draugu sunus(Justas) stebejo stebejo ir pareiske:- nu zinai Karolina jei tu sitaip valgysi tai mano zmona tikrai nebusi... Nu ir dar bajeris is mano vaikystes...Mano dede daug tais laikais keliaudavo tai mane kaip vaika suzavejo druska ir pipirai tokiuose mazuose pakuciuose (na juos daznai prie maisto isinesimui ideda). Tai kai tik atsirado pirmosios komercines parduotuves aptikau ten tu pipiru kuriu labai garsiai paprasiau...tiesiog pareiskiau kad mama man reik situ pipiru...tik paskui supratau kodel mama mane zaibo greitumu, visa paraudusi istempe is parduotuves...juk ten buvo ne pipirai (mano manymu uzsienietiskai uzsrasyti) bet paprasciausi prezervatyvai... Ai dar vienas bajeriukas...einu su draugu vaikais nuo upes..ir ziuriu skrenda lektuvas...sakau vaikai ziurekit lektuvas...Justas ir sako aha..as sridau kazkada lektuvu...o jo sese vyresne sako:-nemeluok Justai, as tik viena skridau...dar taves tevai net neplanavo..O mazasis Justas pareiske kad jis dar pas tete ir mama buvo, bet vistiek atsimena kai skrido...
Yurgita
2004 03 17, 12:04
Mamos sesuo su vyru ir mano dviem pusseserem gyveno Kretingoj, o mamos mama (t.y. mano ir mano puskiu mociute) - Telsiuose. Karta teta nuveze mazesniaja (tada buvo ~3-4 metai) pas mociute ir paliko gerai savaitei. Po savaites teta atvaziavo pasiimti mazosios (vyresnioji (~10 metu) tuo metu buvo namie). Per ta savaite mazoji pribure mociutei, kad jie namuose turi pudeli, kalyte, tokia pilka grazia ir t.t. zodziu taip itikinamai papasakojo, kad mociute per savaite pririnko gera maisa kaulu visokiu ir tetai atvaziavus atiduodama ir sako, cia tai mazajai kur namie jusu laukia (mociute turejo omeny suni), o teta isverte akis "nesupratau!!!!" (apie suni nieko nezino, o namie laukia vyresnele). Paskui ilgai juokesi, kai issiaiskino, kas ka pagalvojo ir t.t.
|
|