Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
linissima
Svaiki! Radau daug klausimu apie Yamaha muzikos mokykla.Siek tiek noreciau Jums papasakot. Pirmiausia zinau tai,kad ji yra net 19 Lietuvos miestu. Jau 4 menesiu vaikuciai yra kvieciami i sia mokykla.Zinau,kad jie turi ivairias programas skirtingo amziaus vaikams.Taip pat turi superingas knygas ir CD ko neradau kitose mokyklose. Tu grizes po pamokos namo gali testi darba toliau. Pamokeles vyksta karta per savaite.Programa nuo 4 men. vadinasi "Robis". Tai toks fantastiskas baltas ruoniukas zaidzia su vaikais per pamoka.Sunku papasakot,reikia pamatyt.Zinau,kad pirmas uzsiemimas vyksta nemokamai visose programose. Siulau nueiti nors i pirma pamoka.O paskui apsispresit pacios. Man patinka. Sekmes!
Smurka
mano vaikas, jei muzikuos, tai muzikuos "valdiskoj" muzikos mokykloj ir pramoks muzikos taip kaip turi buti. Pabaiges tokia muzikos mokykla, laisvai gales tada visokiais sintezatoriais varyti, jei tures noro
širšė
mano vaikui Yamahoj laaabai patinka. ir man nusispjaut, ar pramoks jis muzikos ar tik susizaves sintezatoriais... tai jo vaikyste- mano rupestis, kad jis gautu laimingo gyvenimo pagrinda. laugh.gif todel mes einam i Yamahos mokykla thumbup.gif clap.gif
Pippa
Mes turejom pasirinkima lankyti pamokeles maziukams arba 'tikroje' muzikalkeje, arba yamahoje. Pati lankiau 'tikraja', gal todel manes ten visai netraukia tongue.gif. Neturiu tikslo paversti dukra muzike - pati uzsinores tada gales ir 'tikraja' isbandyti. O dabar lai sau dainuoja 'robi' daineles, juolab kad noras didziuuulis wink.gif
Summer
Mes šiandien buvome Robio programoje smartass.gif Tačiau Vakaris (1,4 mėn.) zujo nesustodamas doh.gif Rytoj mėginsime eiti pas vyresnius, nes manau, kad jam su mažyliais jau nelabai įdomu 2.gif Ir mokytoja sakė, jog verta pabandyti. O šiaip man nepaprastai patiko thumbup.gif Vakariui irgi. Ypač Robis. biggrin.gif

Smurka, kur tik pažįstamų nesutiksi wink.gif
SuperMama
Mes lankome Yamahos pamokeles du kart per savaitę. nes mažajai labai patinka.
Vieną kartą (šeštadienį) einam į "Mama ir aš" mokyklelę. Ten dar ir teatriukas ir dailė vaikams yra thumbup.gif .

O antrą kartą einam vien tik į Yamahą Ryto mokykloje (Karoliniškės). Mums visai šalia namų.

Mokytojos skirtingos, bet abi labai-labai fainos, mokančios bendrauti su vaikais, linksmos, demesingos. wub.gif

Pvz. vakar (Karoliniškių filiale) klijavome kartoninę picą - porierinius agurkus, pomidorus, sūrį klijavome ant kartoninio picos pagrindo laugh.gif biggrin.gif. Maniškei labai patiko. Jai visada tokie darbeliai patinka.
Dar uostėm įvairius kvapus. Taip pat vaišino mėtų arbata ir sausainiais.

Išėjus iš patalpos, Kleo prašė : "dar-dar, ta-ta-ta". Ta-ta-ta jos kalba reiškia "šokti" tongue.gif
Summer
Supermama,
O darbelius darėt Yamahos mokyklėlėj? O kurią grupę lankot? Vyresnių?
SuperMama
QUOTE (Summer @ 2004 09 28, 15:48)
Supermama,
O darbelius darėt Yamahos mokyklėlėj? O kurią grupę lankot? Vyresnių?

Taip, Yamahoj.

"Mama ir aš" taip pat darome darbelius, tik per dailę.
Mums dabar baveik 1,11 mėn. Tai lankome jau "Mažyliai ir muzika". Bet atrodo toje grupėje Kleo buvo jauniausia g.gif
Carmen
Mes nelankome Yamahos mokyklėlės nors ir mokomės Ryto mokykloje Karoliniškėse. Neleisiu savo vaiko į tokias mokyklas, kurių darbuotojai neaišku iš kur sužinoję namų telefoną skambina į namus ir kviečia nepilnametį vaiką kažkur susitikti be mano žinios ir leidimo. mad.gif
SuperMama
g.gif Ir taip būna?
Tikriausiai mokinių sąrašą iš direktoriaus/ės gavo wink.gif

O mums įteikė reklaminį lapuką stadione. Bet mums patinka, tai lankysime smile.gif
alteja
QUOTE (Agne @ 2004 09 29, 19:27)
As rajos dar karta paklausiu- kuriam mikroraj. jus lankotes? Nes mes zadam Antakalny.

Labas visiems
Aš irgi gavau tokią skrajutę, su Yamaha mokyklelės reklama.
Perskaičiau čia labai daug įvairių atsiliepymų. Aš esu naujokė, todėl net nežinau, ką daryti g.gif
Nors, gal vis dėlto nueisiu į tą pirmą pamokėlę, pasižiūrėsiu rolleyes.gif
Atrodo rašėt, kad yra nemokamai. O paskui jau nuspręsiu.
Tik mes gyvename Žirmūnuose, gal ten kas lanko "Robio" programą?. g.gif
Nes nenorėčiau toli važinėti. O reklamoje perskaičiau, kad yra ir Žirmūnuose. Gal kas nors žinote kur? g.gif
Būtu visai smagu sužinoti thumbup.gif
alteja
QUOTE (uola @ 2004 10 02, 15:01)
Ja gali lankyti 2-5 metu vaikai? g.gif

Uola, as turiu reklamine skrajute, todel pasiziurejau, kad Yamahos mokyklelei yra programos vaikams nuo 4 menesiu.
Viena programa vadinasi "Mazyliai ir muzika". Cia parasyta, kad tinka vaikams nuo 1,5 iki 4 metuku.
O sekanti programa - "Muzikos salis", vaikams nuo 4 iki 7 metu. thumbup.gif

Jeigu nueisi pasiziureti, tai gal papasakosi savo nuomone? Nes kazkaip man niekas neatsako, kas tai per mokykla ir ka vaikai ten daro. g.gif Ir dar nuo 4 menesiu !! blink.gif Ka galima daryti su 4 menesiu vaiku? g.gif
Ugne
QUOTE (alteja @ 2004 10 02, 19:07)

Jeigu nueisi pasiziureti, tai gal papasakosi savo nuomone? Nes kazkaip man niekas neatsako, kas tai per mokykla ir ka vaikai ten daro. g.gif Ir dar nuo 4 menesiu !! blink.gif Ka galima daryti su 4 menesiu vaiku? g.gif

Mes lankom Yamaha muzikos mokyklos pamokeles maziausiems pas mokytoja Lina ir ruoniuka Robi smile.gif Dabar jau tiksliai neprisimenu, kiek men buvo mano 2.gif - septyni ar astuoni, kai pradejom draugauti su Robiu. wink.gif Per tuos nepilnus metus mes ismokom labai daug daineliu, eilerastuku ir dar daug visokiausiu idomiu ir naudingu dalyku apie ankstyvaji vaikeliu lavinima, ugdyma thumbup.gif Spejome sudalyvauti Yamahos muzikos mokyklos Lietuvoje desimtmecio koncerte, 2003-2004 mokslo metu uzbaigimo koncerte rolleyes.gif

Klausi, ka galima daryti per pamokele su 4 men vaiku g.gif Nueik, nors viena karta ir pamatysi wink.gif Labai sunku, netgi neimanoma keliais zodziais ar sakinais papasakoti, ka mes veikiame per pamokele... unsure.gif O nueiti ir lankyti sias pamokeles (nuosirdziai sakau ir patariu) tikrai verta smile.gif
širšė
siaip reiktu pasakyti, kad didesni - keturiu, penkiu metu vaikai mokyklele lanko kartu su mamomis, o pageidautina ir su teciais. ner taip, kad atvedei, palikai ir po valandos pasiemei...
alteja
QUOTE (Ugne @ 2004 10 03, 00:05)
Mes lankom Yamaha muzikos mokyklos pamokeles maziausiems pas mokytoja Lina ir ruoniuka Robi smile.gif Dabar jau tiksliai neprisimenu, kiek men buvo mano 2.gif - septyni ar astuoni, kai pradejom draugauti su Robiu. wink.gif Per tuos nepilnus metus mes ismokom labai daug daineliu, eilerastuku ir dar daug visokiausiu idomiu ir naudingu dalyku apie ankstyvaji vaikeliu lavinima, ugdyma thumbup.gif Spejome sudalyvauti Yamahos muzikos mokyklos Lietuvoje desimtmecio koncerte, 2003-2004 mokslo metu uzbaigimo koncerte rolleyes.gif

Klausi, ka galima daryti per pamokele su 4 men vaiku g.gif Nueik, nors viena karta ir pamatysi wink.gif Labai sunku, netgi neimanoma keliais zodziais ar sakinais papasakoti, ka mes veikiame per pamokele... unsure.gif O nueiti ir lankyti sias pamokeles (nuosirdziai sakau ir patariu) tikrai verta smile.gif

Sveiki !
Ačiū, Ugne, už atsakymą.
Mes nuejome į Yamahos muzikos mokyklos pamoką, programa vadinosi Robis.
Tiesiog thumbup.gif thumbup.gif
Mums labai patiko, likom sužaveti. thumbup.gif Būtinai ir toliau lankysim tas pamokeles. Aš net negalėjau įsivaizduoti, kad tiek daug galima daryti su tokio amžiaus vaikais. clap_1.gif Ir pilnai su Tavim sutinku, kad tikrai verta lankyti tas pamokas. thumbup.gif
Tik mokytojos vardas buvo kitas (gal ten kelios mokytojos?). Mes buvome Žirmūnuose. Ugne, o Tu irgi lankai Žirmūnuose? Gal buvome susitike grupėje per pamoką?
agne123
Mes Klaipėdoje lankom ABC mokyklėlę , ten pagal Suzuki metodą dirbama su vaikais jau nuo 10mėn. Tikrai l.smagu thumbup.gif vaikučiui daug įspūdžių ir pažinimų. Pusseserė lankė Yamahos mokyklėlę Klaipėdoje , tai buvo ja nusivylusi.
Guste
Sveiki! Mes lankome Yamahos mokyklele Kaune. Mums patinka. Is pradziu nezinojau, ar lankysime, bet dabar, kai jau lankemes ne vienoje pamokeleje, matau,kad vaikuciui ten smagu. Pradzioje gal pasirode, kad mokytoja lyg ir grieztoka, neleidzia vaikams padukti, bet dabar dziaugiuosi, kad pamokelese yra tam tikra tvarka ir vaikai pratinasi kalusyti. Jei mokytoja leistu mazyliams daryti, ka jie nori, tai visi pradetu isdykauti ir nieko neismoktu... Kai buna daugiau vaikuciu, tai jie nori bendrauti, isdykauti - buna sunkiau, bet kai mazyliu maziau, pamokele puikiai pavyksta. Siaip mano vaikas yra gana judrus, sunkai nusedintis, tai pergyvenau, ar jis klausys. Bet kuo toliau, tuo geriau. Jis mato, kad kiti vaikuciai klauso, dainuoja, ploja, tai ir jis prisijungia prie ju. Tiesa, nusipirkome mokykleleje kompakta su tomis dainelemis, kurias vaikuciai mokosi pamokelliu metu, tai vaikas gali dainuoti ir namuose, todel geriau ismoksta. Zodziu, bent jau dabar mums patinka.
Simule
O yamahos mokylelej tik muzikos pamokeles? Nera dailes, teatriuko ar dar ko nors?
širšė
kas skaito anglu kb
http://www.yamaha-ms.com.sg/main_aboutus.html
Neglaite
Mes labai norejom lankyti Yamaha mokyklele,bet kad mamytei per sunku,vis tik reikia tupt ir stos,nesiot ir panasiai,o vaikinas sveria 12 kg,tai nera paprasta. Bet uztat esam nusipirke Robio knygele ir diska thumbup.gif . Vaikai klauso issizioje,soka,o kai baigiasi melodija,mazasis visada ploja ir nerimsta jei tuoj pat vel negroja.
Labai smagu!
Neglaite
QUOTE (Agne @ 2004 10 23, 22:40)
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 21, 13:26)
esam nusipirke Robio knygele ir diska thumbup.gif . Vaikai klauso issizioje,soka,o kai baigiasi melodija,mazasis visada ploja ir nerimsta jei tuoj pat vel negroja.
Labai smagu!

Kur pirkot?

mes buvom nueje i parodomaja pamokele ir ten uzsisakem,gavom kazkur po dvieju savaiciu. Turbut galima uzsisakyt bet kurioj vietoj kur jie isikure. o vakar nusikopinom is drauges dar du kompaktus is vyresniuju grupes thumbup.gif
Čita
Dekui, Guste.
O kur tie kulturos rumai? Siaip jau Kaune senai gyvenam, bet vis ne tikri kaunieciai, tai ir nezinom...

Gaila, bet ryte neiseis. Dirbu. Tik tai vakarais.

Vakar buvom nuejue pabandyti i Suzuki mokyklele. Tai paterkom i naujoku grupe, kur visi metinukai. Taurui buvo visiskai neidomu. Jis savais reikalais uzsiiminejo.
Bandysim kita savaite i kita grupe nueiti, pas vyresnius.

Dar aisku noretusi pabandyti i Yamahos mokykla. Ir rinksimes, kur idomiausia.

blinka
kazkaip net nepatogiai pasijutau kai perskaiciau cia jusu visu atsiliepimus huh.gif as kai buvau toje mokykleleje su savo mergina nuejusi, tai visai nelikau apzaveta. kaip musu mokytoja pasake, pagrindinis darbas namie, o tam laiko kaip tai nelieka(nu net geda wub.gif ), o ir kaina uz menesi plius visokios knygeles, kompaktai.... nu tai va, kaip tai ir nusibaidziau, bet kai paskaiciau jusu liaupses, tai ir nebezinau ka galvoti g.gif g.gif g.gif
uups
Gal kas lanket ir suzuki, ir yamaha?- noreciau suzinot kas labiau patiko. Manes yamaha su 'tvarka per pamokeles' labai neikvepia...o ir kompaktai komercija kvepia dry.gif
Suzuki velgi,- labai daug laisves vaikui...beveik anarchija,- gal ner gerai, kad vaikas nemokomas palaukti savo eiles ir pan unsure.gif
zodziu, buciau dekinga, jei pasidalintumet ispudziais tos,kurios buvot ir ten,ir ten wink.gif
pa_radize
uups,manau,daug kas priklauso ne nuo mokykleles,o nuo mokytojos,kaip ji nori ir sugeba dirbt su vaikais.turi rast aukso viduriuka

as cia skaiciau skaiciau ir sumasciau,kad irgi noretus pabandyt.kazkas rase,kad turi lankstinuka.ten tik apie vilniaus mokykleles rasyta,ar yra apie visas?kazkada girdejau,kad ir pas mus,jonisky,zada daryt,bet nezinau,ar padare.tad jei yra ir apie kitu miestu,gal galetumet parasyt info?buciau labai dekinga biggrin.gif
Ingulbuncius
Mes labai norejom lankyti Yamaha mokyklele,bet kad mamytei per sunku,vis tik reikia tupt ir stos,nesiot ir panasiai,o vaikinas sveria 12 kg,tai nera paprasta. Bet uztat esam nusipirke Robio knygele ir diska thumbup.gif . Vaikai klauso issizioje,soka,o kai baigiasi melodija,mazasis visada ploja ir nerimsta jei tuoj pat vel negroja.
Labai smagu!

g.gif nezinau, maniske irgi panasiai sveria, o as pati uz smulkiuju, bet kazkaip visai normaliai ten viskas praeina, gal tokiu dideliu jau nepametai taip kaip kitos, betgi galima ka kito sugalvot. Be to, nuo 1,5 m. - kita programele, joje vaikiukai jau savarankiskesni.
Neglaite
QUOTE (Ingulbuncius @ 2004 11 05, 14:54)
Labai smagu!

g.gif nezinau, maniske irgi panasiai sveria, o as pati uz smulkiuju, bet kazkaip visai normaliai ten viskas praeina, gal tokiu dideliu jau nepametai taip kaip kitos, betgi galima ka kito sugalvot. Be to, nuo 1,5 m. - kita programele, joje vaikiukai jau savarankiskesni.

Esant iprastai situacijai nieko sunkaus ir as nematyciau,bet kai mes ejome, as buvau septintam nestumo menesy,tai siek tiek pabijojau daug tupineti,ir tai mokkytoja sunkiausioj vietoj uz mane vaika nesiojo rolleyes.gif . Paskui vos namo parejau ir nusprendziau kad gal uzteks namie pasiklausyt. O dabar kai trecias 2.gif jau namie,tai iseit muzikuot visai sudetinga pasidare sad.gif
linissima
Sveikos mamos! Man labai gaila, kad apie pamokeles galit pasakyti tik tiek, kad vaika reikia nesioti ant ranku. Bet ar susimastet kiek naudos jam atnesat! Vaikams labai smagu kai juos pakilnoja. Pamastykit, ar namie daznai su jais paisdykaujat kilnojant, o juk tik taip ankstyvajam ugdyme vaikai NATURALIAI pajaucia muzikos tekejima. Kas svarbiau - ar naturalumas, ar kai mama "noredama" jam padeti stengiasi imituoti judesius per prievarta. Manau, kad visos mamos nori kuo daugiau suteikti vaikams malonumo, tad kai paprasys mokytoja juos paimti ant ranku, uzduoties metu paziurekit i vaiku veidus ir garantuoju, nuovargis praeis. Parasykit, ka apie tai manot.
cnopka
Isties ir man tokia nuomone susidare,kad mokyklelej uzsiima kazkokia vos ne aerobika...Nauji patyrimai,atradimai...tai vaikui labai svarbu.Pirmasis zingsnis,pirmasis sąlytis su muzika.Nėra net abejonių,kad tai labai naudinga vaikui,vaiko vystymuisi ir muzikinės patirties kaupimui.
Susidarė įspūdis,kad labai nedaug mamų supranta kokią naudą duoda tos pamokėlės.
Vaikas auga ne mėnesiais ar metais,juk valandom.Nepastebėsit kaip greit vaikas užaugs.Bet ką aš čia,juk pačios tai puikiai žinot...Vaikas kaip atviras indas.Ir tiek,kiek jūs sugebėsit į jį įpilti ikimokykliniam amžiuj,tiek ir turėsite ateity.Juk po to mažai kas besikeičia.
gal kas kitaip mano,būtų be galo įdomu.... wub.gif
Jurka_07
Sveikos mamos,

Su viskuom sutinku ir palaikau cnopka ir linissima. thumbup.gif

Mes lankome Yamahos mokyklele jau 2 menesius. clap.gif Mums is tiesu labai patinka. Kadangi nemoku dainuoti ir pasakoti ka nors is "kepures", tai mokyklele mums pats tas. Pradejome ja lankyti nuo 5 mėn. Is pradziu sekesi labai gerai - istverdavo visas pamokeles, nei verkdavo, nei zyzdavo, idemiai klausydavosi ir sypsodavosi, ka as ten bedaryciau - ar dainuociau, ar sokciau ir pan. O dabar jau ir visko buna, bet mes nenusimenam. Kad nauda yra tiek mamai, tiek kudikiui, tai cia faktas. Kiek kartu mane yra isgelbejusios daineles nuo visokiu nesekmiu, t.y. kai nenori vakare eiti miegoti, kai jau niekas jam nebeitinka - nei zaislai, nei tevelis, nei mamyte ir pan. Ne karta esu nuraminusi verkianti kudiki 2.gif su ritmingu sokimu. O kudikiui - tai muzikine patirtis. Vis delto yra viskas neveltui apgalvota: melodijos, grazus eilerastukai ir t.t. Man lyg tai to vieno karto ir neuztektu, noretusi daugiau. Bet zadu isigyti CD ir Robio knygele tai gal ir pakaks, nes namuose galesiu su juo uzsiimti ir daugiau, nes visu zodziu neatsimenu. Dar vienas geras dalykas yra tas, kad tavo vaikas jau liejasi i kolektyva, mato kitus vaikucius, juos kopijuoja, tyrineja. Manau, jei nuosekliai ir toliau lankysim mokyklele ir del darzelio turetu buti maziau vargo.

Tik pas mus Siauliuose dar yra nenusistovejes kolektyvas, didele kaita. Mes jau veteranai, esam praleide tik 1 uzsiemima del slogos. Robio programa pas mus pradejo veikti tik nuo siu metu rugsejo menesio. Gal toks metas, kad daugiau vaikuciu serga, gal kam ir nepatiko, juk pradzia ne visuomet stulbinanti tiek mamytems, tiek mokytojai. Reikia idirbio. Tai tiek.
Ingulbuncius
QUOTE (linissima @ 2004 11 06, 22:40)
Sveikos mamos! Man labai gaila, kad apie pamokeles galit pasakyti tik tiek, kad vaika reikia nesioti ant ranku. Bet ar susimastet kiek naudos jam atnesat! Vaikams labai smagu kai juos pakilnoja. Pamastykit, ar namie daznai su jais paisdykaujat kilnojant, o juk tik taip ankstyvajam ugdyme vaikai NATURALIAI pajaucia muzikos tekejima. Kas svarbiau - ar naturalumas, ar kai mama "noredama" jam padeti stengiasi imituoti judesius per prievarta. Manau, kad visos mamos nori kuo daugiau suteikti vaikams malonumo, tad kai paprasys mokytoja juos paimti ant ranku, uzduoties metu paziurekit i vaiku veidus ir garantuoju, nuovargis praeis. Parasykit, ka apie tai manot.

Visiskai pritariu, del to man ir pasirode keista Neglaites pozicija, bet dabar jau aisku, kad ji buvo viena labai svarbia nestuke.gif aplinkybe nutylejusi. Na bet ne visos juk turi tokiu aplinkybiu wink.gif.
O mes muzikele nepaprastai dziaugiames, sunku net ivertinti zodziais to nauda ir musu dekinguma Mokytojai wub.gif .
Neglaite
Na ir uzsipuolet jus mane sad.gif . As puikiai suprantu muzikos ir kitokio lavinimo nauda vaikui. Su pirmu vaiku jau nuo septyniu menesiu lankem Delfinuke Astos muzikos pamokeles,antraji ten vedem jau nuo penkiu menesiu,pamokelese dalyvavom visa seima-mamyte su vienu vaikeliu atbuna,poto kita pamokele kitam vaikeliui ir teveliui,taip muzikavom kol mamyte pradejo lauktis trecio ir tevelis i komandiruote ilgam laikui isvaziavo. Labai norejau nors viduriniji nuvest i Yamaha,nes didysis jau darzeli lanko,o mokyklele netoli namu,bet man buvo per sunku,o dabar kai dar vienas seimos narys atsirado,tai tapo neimanoma sad.gif . Bet mes turim Robio knygele ir diska ir turim du diskus is 'Mazyliai ir muzika" programos. Klausom ir dainuojam beveik kiekviena diena thumbup.gif ,pastebejau,kad maziausias lyg tai suklusta kai groja si muzikele,nors jam tik dvi savaites ryt sueis,va koks saunuolis clap.gif
Nauda negincijama,tik kad kazkas ne taip suprato mano pasisakymus sad.gif
alteja
QUOTE (cnopka @ 2004 11 08, 22:44)
Isties ir man tokia nuomone susidare,kad mokyklelej uzsiima kazkokia vos ne aerobika...Nauji patyrimai,atradimai...tai vaikui labai svarbu.Pirmasis zingsnis,pirmasis sąlytis su muzika.Nėra net abejonių,kad tai labai naudinga vaikui,vaiko vystymuisi ir muzikinės patirties kaupimui.
Susidarė įspūdis,kad labai nedaug mamų supranta kokią naudą duoda tos pamokėlės.
Vaikas auga ne mėnesiais ar metais,juk valandom.Nepastebėsit kaip greit vaikas užaugs.Bet ką aš čia,juk pačios tai puikiai žinot...Vaikas kaip atviras indas.Ir tiek,kiek jūs sugebėsit į jį įpilti ikimokykliniam amžiuj,tiek ir turėsite ateity.Juk po to mažai kas besikeičia.
gal kas kitaip mano,būtų be galo įdomu.... wub.gif

As sutinku visu 100% thumbup.gif thumbup.gif
Mes lankome Yamaha mokyklele ir mums labai labai patinka. clap.gif
As is pradziu abejojau, eiti ar neeiti. Bet pasiskaiciau Jusu atsiliepimus, ir dar pirmoji pamoka nemokamai... galima nueiti pasiziureti, o kai nuejau - tai jau ir neisejau. Labai jau patiko thumbup.gif thumbup.gif
Mes jau einam visa menesi, nusipirkom knigute su kompaktu. Dabar man namie vienas issigelbejimas kai mano kapriza pradeda zirzti. Ijungiu kompakta ir kol pasibaigs, galiu buti tikra, kad ji sedes ramiai o as tuo laiku galesiu tvarkyti savo reikalus. clap.gif
Vienu zodziu thumbup.gif
given444
Nuejau tiek i yamaha, tiek i suzuki pirmam kartui. kad pasirinkciau kuria nors is ju savo 15men.vaikinui. taigi, suzuki tikrai sudetingesni muzikiniai dazniai-auksciai, intensyviau dirbama. be to, man dar svarstant, kur visgi eit, ir kai pasakiau dar klausdama drauges, jog yamahoj elekronika, o suzuki-akustine muzika, iskart buvau paraginta prie gyvos akustines muzikos pasilikt. g.gif

taigi, o kaip jums sita mintis, jog "gyva" muzika ausiai lavint geriau ir apskritai naturaliau nei elektronine?

ar tikrai yamahoj viskas is elektronikos???
uola
QUOTE (zuzu @ 2004 11 21, 15:51)

ar tikrai yamahoj viskas is elektronikos???

Muzikos klausymo (L. Mozarto, Strauso, Caikovskio....)kuriniai atliekami ne yamaha , bet ir ne gyvo garso koncerto. laugh.gif Kokybiskas irasas, kokybiska aparatura. Nebuvau suzuki mokykleleje, bet yamaha man patinka. Platus veiklos spektras. Tiesa, paaugusiems vaikams(mokyklonio amziaus), manau, tinkamiausios yra "tikrosios" muzikos mokyklos .
murzinyte
Agne, mus irgi parodoj pakvietė, tai mes nepasikuklinom ir tiesiai be jokių skambučių į pamokėlę nužygiavom. tongue.gif
Bet pastoviai turbūt nelankysim... Gal toks įspūdis susidarė kad naujokėliai buvo tik du - mes ir Vikix.
Didelio entuziazmo maniškis neparodė - ieškosiu aš jam dailės... Nes pusę pamokėlės prašė atduoti pieštukus, o ir namie piešia pastoviai...
Na man pritrūko įvairiapusiškumo - labai monotoniškos 45 minutės.
Bet čia tik mano nuomonė wink.gif

Agne, mus kvietė į naujai formuojamą grupę šeštadienį. gal tu pasiskambink pati?
Ugne
QUOTE(Agne @ 2004 12 13, 16:16)
Sekmes, mums patiko smile.gif
*

Ir mums buvo labai smagu susitikti su jumis thumbup.gif Na ir kaip pamokele? Ar lankysite? Murzinyte rase, kad jai pasirode "labai monotoniškos 45 minutės" unsure.gif O kaip tau? rolleyes.gif
Agnė
Kaip kas supranta monotonija smile.gif Kai as isejau slapia nugara, tai man ta pamokele pasirode netgi labai intensyvi. Ir kai pamaciau toooooki susidomejima jo akutese, tai nelankyti nebeiseis. Taip kad busim jusu klasiokai wink.gif Man labai patiko thumbup.gif
maksas
As tai labai nusivyliau, kai buvom parodoje, visur kišo lankstinukus apie šią mokyklėlę, kuriuose rajonuose jos veikia, po parodos paskambinau tai vadovei kuri neva turetų dirbti Šeškinėje gražiai pasikalbėjone ji užsirašė mano telefono numerį ir sakė, kad paskambins kai tiksliai žinos laiką tai dar ir šiandien nesulaukiu jos skambučio.
Ingulbuncius
QUOTE(maksas @ 2004 12 17, 10:38)
As tai labai nusivyliau, kai buvom parodoje, visur kišo lankstinukus apie šią mokyklėlę, kuriuose rajonuose jos veikia, po parodos paskambinau tai vadovei kuri neva turetų dirbti Šeškinėje gražiai pasikalbėjone ji užsirašė mano telefono numerį ir sakė, kad paskambins kai tiksliai žinos laiką tai dar ir šiandien nesulaukiu jos skambučio.
*

Tavo vietoje pasiskambinciau darsyk wink.gif
Annia
as taip pat siuo metu domiuosi muzikos mokyklelemis ir buvau girdejusi tik apie yamahos muzikos mokykleleč taciau supratau č kad ju yra ir daugiau. Mano maziukui dabar du menesiukaič tai nuo kada jau reikia uzsiregistruoti kad patekti i maziausiu grupeš Taip pat nesupratau ar ten vyksta ir kitokios pamokeles ar tik muzikos ? Kokiu dar mokykleliu yra ?
maksas
Manau, jog nereikia zadeti jeigu nesiruosi skambinti, be to mes lankom mokyklele kurioje siuo metu atostogos, o kadangi mano mergina kaip ir "didele" jau supranta kas yra mokyklele tai, kad jai nebutu didelio streso norejau pabandyti i Yamaha.
Agnė
Maksai, man irgi nepaskambino nei pirmakart kai zadejo, nei antra kai parodoj uzsirase tel. sad.gif Del to nejuokais buvau supykusi, bet reikia nugalet savo ambicijas ir ateit bent i viena pamokele- ten tikrai labai graziai bendraujama su vaikiukais ir labai idomiu dalyku jie mokosi smile.gif
jokubaite
Mūsų mergina Plungėj lanko antrus metus Yamahos mokyklėlę. Pernai važinėjo mokytoja iš Telšių, šiemet vietinė. Bet mokyklėlė liuks thumbup.gif
Mažė (4 metų) vis klausia, ar šiandien eisim?
Beje, šiandien buvo kalėdinis koncertas.
Manau programa Yamahoj visur vienoda. Mes jau mokomės su Aštunkoju.
Ir dar, ankstyvas muzikinis lavinimas padeda vaikui tobulėti visapusiškai. Čia mano asmeninė nuomonė, pagrįsta moksliniais tyrimais clap_1.gif
Agnė
As tai velgi esu baisiai nusivylusi ju organizuotumu sad.gif sad.gif Kadangi man pasake ateiti sausio 6d., o cia pasiskaiciau jog iki10d. jie atostogauja, galvoju visvien pasivaiksciodami nueisim paziuret kaip ten kas. Aisku pamokeles nebuvo, isileido kita moteris, ne Lina. Sako mokytoja Egipte cool.gif cool.gif O mums tai tikrai nieks nepranese, nors pati maciau kaip mokytoja rasesi i savo uzrasu knygute mano tel. nr. O sita moteris sau porino kokios pas juos pilnos grupes ir tt. Paklausiau kodel tada parodos metu sake jog grupes pustustes ir prizadejo zutbut paskambinti, bet nepaskambino? Tada ji sako- mes per paroda gal koki 100 zmoniu pririnkom ir nebeturim vietu, todel ir neskambinam blink.gif blink.gif Va jums ir priezastis kodel dauguma nesulaukia skambuciu sad.gif
Kazkaip dirba jie be jokios sistemos ir padrikai...
Ugne
QUOTE(Agne @ 2005 01 06, 21:00)
As tai velgi esu baisiai nusivylusi ju organizuotumu sad.gif  sad.gif

Taigi jau rasiau, kad iki sausio 10 d. atostogos... Vakar parasiau, kad pamokele bus 13d... Ko neparasiau - tai nesukonkretinau, kuri mokytoja ir kur atostogaus... Kazkaip pagalvojau, kad neturiu teises rasyti cia tokiu (mano nuomone gan privaciu) dalyku biggrin.gif

Jei as labai labai kazko noriu, tai pati ieskau, skambinu, domiuosi, klausiu, o ne laukiu, kol man paskambins, pasiulys, paprasys. Gal mano budas toks, kad negaliu, nemoku sedeti rankas sudejus, kol reikalai savaime susitvarkys, kol kazkas kazka uz mane padarys...
Agnė
Ugne, aciu, kad parasei, bet as vakar jau nebespejau perskaityti, kad pamoka bus tik 13d., o ant ju tikrai pykstu ne be pagrindo. Sakykim as neturiu interneto arba nezinau tokio gero puslapio kaip Supermama, o man pamoka aiskiai paskirta sausio 6d., tai ir einu 6d.! Manau kad tai ju rupestis ispeti visus apie visokius pasikeitimus. Kodel as turiu pries kiekviena karta eidama dometis vyks kas nors ar ne? O parodoj tau reikejo pasiklausyt kaip moteriske prisiekinejo jog si karta jau TIKRAI paskambins! As gi nezinau kada tiksliai formuojamos grupes, be to kam tada zadeti? As nesedziu ranku sudejusi, turiu darba, kitu reikalu, tai ir pasitiki kad taves nepamirs. Ai, nemoku paaiskint, tiek to...
AgataS
Mes lankome Karoliniskese, Gerbutaviciaus g-veje. As su dukryte pradejome nuo 3 menesiu. Mokytoja sake, kad jeigu jai patinka tai nebutina laukti 4 menesiu... Uzsiregistravom per paroda, nuejom i pirma pamokele ir mazajai labai patiko thumbup.gif yess.gif
Ir jau sausio 4 ejom i pamokele, nebuvo jokiu atostogu schmoll.gif

Mums tikrai patinka, tik musu 2.gif viena karta buna geros nuotaikos, kita karta ir pazyzia, bet manau vistiek pamokeles yra geras dalykas.
Infinity
Mes lankome Robio programa, mums LABAI patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano 2.gif tiesiog isimylejes Robi ir kalbina, ir bucioja tongue.gif Mokytoja nuostabi, visada ap. pasikeitimus buname informuoti(mes lankome Karoliniskese). smile.gif Visiems besidominantiems rekomenduojame nueiti, pasiziureti ir ... lankyti yess.gif wink_3.gif
Manta
Mes Kaune mokyklėlę lankom, tik vat keista, nes pamokėlės kiek žinau vykdavo ir vyksta ne antradieniais o ketvirtadieniais nuo 12 ir nuo 18. Gal naują grupę kokia renka, nors vakariniukų grupė nėra didelė, buna 4 žmogučiai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.