Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Jurga
Pastebejau, kad Pasilaiciuose irgi yra ankstyvojo ugdymo mokyklele. Kadangi arciausiai namu - visai noretume isbandyti. Ar kas lanket jau? ka ten veikia dvimeciai?
Kada vyksta uzsiemimai?
Kokios kainos?
Gėla
Pradejau vedzioti savo dukryte i Strazdaneliu mokykla praeitais metais, kai jai tebuvo 1m. 3 men. Labai dziaugiames mokyklos uzsiemimais ne tik as ir dukryte, bet ir visa seima. Puikios, isradingos mokytojos, tinkamai parinkti uzsiemimai, demesys kiekvienam vaikuciui - manau tai ypac svarbu, kad vaikuciai gerai jaustusi ir lavetu. Buvau tikrai nustebusi kai dukryte Jurate pradejusi kalbeti 1,6m. jau po menesio dainavo girdetas Strazdaneliu mokyklelej daineles. Vasara buvo mokyklos stovykla, kur vaikai sportavo, dainavo, piese, lipde ir pan. Labai laukiame uzsiemimu ir kvieciu visas mamas nepatingeti ir atvesti savo mazylius i saunu kolektyva. Neabejoju, kad patiks! Galite apsilankyti ju interneto puslapyje
eri
o mes irgi lankom ta mokyklele nuo pernai metu maniskei tada buvo gal kokie 8-10 menesiu, nepamenu tiksliai, bet pastebejau, kad tikrai labai teigiamai veikia, tokiems mazuliams vyko tik muzikos ir sporto pamokeles. O siemet jau irgi laukiam atidarymo ir butinai eisim, mums jau bus metai ir du su puse menesio, tai ziuresim kaip jinai dabar elgsis. savaiteje vyko vienas suzitikimas ir pamokeles po pusvalandi.

Tiesa dar labai norejau pagirti ju operele, maniskei labai patinka opereles daineles, be kita ko man taip pat jos labao cool as savo bendradarbem irasiau ir davaiu, tai visoso gyre
1111
Trys skirtingi uzsiemimai: 30 min. muzika, 30 min. mankstos ant kamuoliu, 30 min. daile arba teatras. Viso uztruksite apie dvi valandas
ragnez
pernai bandzhiau vesti vaikus i ta mokyklele. nezhinau, ar chia mano benas toks, ar kas - bet jam nesuper patiko. uzhsiemimas padalintas i tris dalis - salyginai pavadinchiau "sportine", "muzikine" ir "darbeliu".
viskas vyksta mazhdaug taip - uzhsiemimo pradzhioje susirinkusi grupe pasisveikina, prisistato naujokai, po to, grupe paskirstoma i mazhesnes grupeles ir vyksta uzhsiemimai. muzikos ir darbeliu pamokelems tikrai neturiu ko prikishti - smagus ir shiltas laikas, mokytojos sugeba itraukti visus vaikus. o "sportas' - neypatingas, mano akimis - pratimai pateikiami per daug rimtai tokio amzhiaus vaikams, o galetu buti zhaidimo forma.
mano sunui labiausiai patiko darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jurga
mes lankom sia mokyklele. Visai patinka mano dvimetei. Pati nustebau, kad sportas jai patinka, pries pumeti, kai i panasaus pobudzio pamokele buvom nueje - jai visai nepatiko. O dabar - liuk, visus pratimus kartoja, ka rodo vadove, man net padet nereikia. Muzika ir daile irgi patinka, teatro pamokelej tik karta buvom, tai, kaip pirma karta - viska stebejo, pati mazai dalyvavo. Bet pirmam kartui tai budinga.
Patinka mokejimo sistema: jei vaikas suserga - tiesiog perkeliama ateinanciam kartui, niekur pinigai nedingsta. Va dabar kaip tik sergam sad.gif
sale
Mes taip pat einam i uzsiemimus Strazdaneliu mokyklelej. patinka. Kazkaip silta, gera. Mokytojos ir savo dalyka ismano ir su vaikuciais graziai bendrauja.
thumbup.gif
JURAJA
Mes irgi lankom sia mokyklele,kol kas mums labai patinka thumbup.gif vaikas su nekantrumu laukia ir is vakaro ruosiasi mokyklelei,t.y. i kuprine susideda tapkes laugh.gif
Vasarasta
O mes ten buvom tik Zveryne sestadieni 10.30, kito laiko ir vietos bent jau niekas is mokytoju neminejo... Dar kaip tik skambinausi ir vietoje teiravausi. Tai likau nesupratusi.
Uzsiemimai maziukui patiko, tik i paskutini neinam, nes nebeturi tiek kantrybes...
Butu neblogai, jei sioka diena butu...
Vasarasta
maziuku amzius nuo 6 menesiu iki neaisku kada. Juos skirsto i grupes. O vat praeita karta buvo nedaug vaiku ir padare viena grupe, tai muzikavimas visiskai nevykes gavosi.
1111
Mes buvome rugsejo menesi i atidaryma nukeliave. Taigi kainu politika tokia- 20 litu cia didesniems vaikuciams nes pamokeliu daugiau. Uz viena pamokele atrodo kad 5 litai. taigi jei 4 pamokeles gaunasi 20 lituku wink.gif
Gal nuo sausio ir mes ten karts nuo karto pasirodysim rolleyes.gif Vis niekaip negalim suspeti-laikas nekoks sad.gif
murzinyte
QUOTE (mamusiuka @ 2004 12 07, 13:47)
Mes buvome rugsejo menesi i atidaryma nukeliave. Taigi kainu politika tokia- 20 litu cia didesniems vaikuciams nes pamokeliu daugiau. Uz viena pamokele atrodo kad 5 litai. taigi jei 4 pamokeles gaunasi 20 lituku wink.gif
Gal nuo sausio ir mes ten karts nuo karto pasirodysim rolleyes.gif Vis niekaip negalim suspeti-laikas nekoks sad.gif

O koks ten laikas?
Ar ne per daug vaikuciam keturiu pamokeliu? ohmy.gif
Maniskis tai tiek fiziskai neisbus... sad.gif
Markaurelija
Mes irgi lankome šią mokyklėlę, tik rytais. Kadangi lankome leliukų grupę, tai mums kainuoja 50 lt. mėnuo. Turime dvi pamokėles (muziką bei kamuoliukus), lankome nuo 6 mėnesių. Mano sūnui labai patinka, be to labaigera mankšta mamytėms! thumbup.gif
DaliaM
Keliu tema i virsu. Murzinyte, ar nuejot i mokyklele, ar patiko? Aplankiau ju e-puslapi, bet ten nera parasyta laiku. Kiek supratau, Virsuliskese buna antradieniais 18 val. arba treciadieniais - ryte? Gal galit pasakyt, kas zinot? Mano dukrytei jau 10men, galvoju, pats laikas butu akirati praplesti... Iki kiek ten trunka mokslo metai? Ar priima bet kuri menesi? Gal visgi palaukti rugsejo, bet baisiai toli jis atrodo...
Jurga
laikas ten treciadieni 11 val. ir antradieni 18 val.Del sestadieniu - nesu tikra.
Manau, galima bet kada pradeti lankyti. Kam to rugsejo laukt? Mes tai su pertraukom lankom, nes visokiu trukdziu atsiranda, pvz, dabar sergam. Ir grizus po ilgesnes pertraukos - jokiu nepatogumu nebuvo.
Rasma
Aš tai turbūt netikusi mama tuo požiūriu..na, aš dar niekur nevedu savo vaiko blush2.gif Jai jau 2,5 metukų..norėjau vesti mažiukę prasiblaškyt, pasimokyt, bet ji pramiegodavo..šeštadienį 10.30 mes negalėtume dalyvaut.
Ieškau kur vaiką nuvest man po darbo, bet jau taip nieko nėra..juk ir spėti reikia..aš darbą baigiu 17.30, tai jei 18 val.pasistengus atlėkčiau ax.gif
DaliaM
Rasma, tu tikrai tikusi mama thumbup.gif As tai i mokykleles uzsimaniau, nes matau, kad pati neprigalvoju veiklos, atsibosta mums dviese. Be to i kitus vaikus ji labai teigiamai reaguoja, baisiai jai idomu...

Maniske kaip tik vyturiuku patapo, 7.30 jau gyva, tai mums rytiniai uzsiemimai pats tas butu; beto, 18val. kaip tik miega antra miegeli... Tik nuo kitos savaites griztu i darba, tad lieka sestadieniai. Sale, ar sestadieniais priima ir maziukus, ar tik treciadieniais ?
Guga
O ta Strazdaneliu mokykla isikurusi baznycios patalpose? Ar ten ne salta? O didesnius vaikucius priima? Maniskiui 2 m. 2men. Kiek vaiku buna grupeje uzsiemimo metu? Ar visi taip paklusniai ir daro, kas pasakyta?
Gal ir per daug klausimu uzdaviau blush2.gif
Bet pas mus patirtis pastaruoju metu nekokia buvo. Lankom tokias sporto pamokeles, tai anksciau mano vaikis visus pratimus grziai darydavo ir manes klausydavo. O dabar tik laksto po visa sale ir duksta, tai daugiau kitiems pratimus daryt trukdo. Bijau, kad ir cia taip nebutu schmoll.gif
eri
na tokiu vaikuciu yra , o grupes kartais dideles susidaro, kartais nedidukes, patalpos baznycios na ir vesoka buna, bet didziojoj salej vyksta kamuoliu uzsiemimai, tai ten susilti imanoma, o muzika vyksta mazesnese patalpose ir ten vaisai silta ax.gif O del to, kad vaikas laksto, nematau problemos, mano migle 1,8 m. tai kaip jai uzplaukia, vienas pamokele klauso ir daro viska ka rodo mokytoja, kita ziurek jau nepagausi, zyzia, laksto, daro ka nori, bet ne tai ka reikia. biggrin.gif
Guga
Sale, bet dukdamas vaikas trukdo susikaupti kitiems unsure.gif Mes dabar nutraukeme sporto pamokeliu nakymas savaite, po to vel vesime, jei jis ir toliau nenores daryt pratimu, tai matyt bandysime rinktis kita veikla, pvz. Strazdaneliu mokyklele ax.gif
O tie parapijos namai - ne baznycios patalpose? Kitame pastate?
sale
Strazdaneliu mokyklele vyksta salia baznycios esanciuose parapijos namuose.

Begiojimas zinoma trukdo, bet reikia islaukti ir visiems buti kantriems ir suptatingiems. Ir salia esanciu reikia paprasyti. Beje, kur jus lankote sporta?
Ateikit i mokyklele pabandyti.Patikrinsit ar ir naujoj vietoj begios?

Del begiojimu ir neklausimu as neturiu ir neturejau problemu nei su vienu savo vaiku. Kuo anksciau pradesite ugdyma tuo po to lengviau bus..Su vyresniaja pradejau nuo 8 men., su antruoju nuo 3 menesiu. thumbup.gif
SuperMama
Gal kas žino ar ten yra 2 metų vaikučių grupė? Ar vos vienas-du lanko?
Mes su Kleo prieš metus kelis kartus buvome, bet mūsų bendraamžių (tuo metu 1,5 metukų vaikučių) nebuvo, tai papuolėme į leliukų grupę, Kleo neįdomu jau buvo.
O kiti tai žymiai vyresni buvo - 3-4 metų, tai su tais irgi nelabai mums tiko.
Dabar kaip tik ieškome kur arčiau mūsų namų būtų, bet vėl yra abėjonių dėl ten besilankančių vaikų amžiaus.
O vadovei nepavyksta prisiskambinti. g.gif
Jurga
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 08, 16:12)
Gal kas žino ar ten yra 2 metų vaikučių grupė? Ar vos vienas-du lanko?
Mes su Kleo prieš metus kelis kartus buvome, bet mūsų bendraamžių (tuo metu 1,5 metukų vaikučių) nebuvo, tai papuolėme į leliukų grupę, Kleo neįdomu jau buvo.
O kiti tai žymiai vyresni buvo -  3-4 metų, tai su tais irgi nelabai mums tiko.
Dabar kaip tik ieškome kur arčiau mūsų namų būtų, bet vėl yra abėjonių dėl ten besilankančių vaikų amžiaus.
O vadovei nepavyksta prisiskambinti. g.gif
*

tikrai buna tokio amziaus vaiku smile.gif kokie 7-9 net. Bet mes dabar irgi nevaikstom... del ligu sezono g.gif
Brigit
Mamytės, o kodėl jūs pasirinkot Strazdanėlių mokyklėlę? Vilniuje dar yra Yamaha ir Suzuki. Ar tik todėl, kad arčiau namų ir laikas tiko, ar dėl kokių nors priežasčių. g.gif Būtų labai įdomu sužinoti. ax.gif 4u.gif
Aš su mažuoju žadu važinėti į Suzuki pamokėles, bet Strazdanėlėje labai vilioja užsiėmimai su kamuoliais. Skaitinėju SM, bet nerandu sau argumentų, kodėl viena ar kita mokyklėlė geresnė ar patrauklesnė. Būčiau dėkinga 4u.gif
uga
Na mes pasirinkome Strazdaneles, nes arciau namu. O del kamuoliu - tai mano vaikas pratimus atlieka priklausomai nuo jo nuotaikos, kada daro, o kada prasedi pasislepes uz kilimelio ir nors tu ka g.gif
Brigit
Na nesivaikom garsių pavadinimų schmoll.gif Suzuki metodika šiek tiek domėjausi ax.gif Teko vaikučių matyti (užsienyje), kurie pagal šią metodiką buvo mokomi.
*penelope*
Mes irgi vakar pabuvome "Strazdanelemis", maniskiui patiko, galvojau gal vaiku bijos, bet ne tik spejau gaudyti, visur vienas lakste ir mamos nereikejo, nors namie tai be manes niekur neina - visur mane uz rankos vedasi:) biggrin.gif Tai nutariau, kad lankysime sia mokyklele, visgi vaikui siokia tokia pramoga ir su kitais vaikas pabendraus.Pirmas ispudis thumbup.gif
eri
o as labai noriu pasidziaugti strazdaneliu mokyklele, si sestadieni buvom mamyciu vakaroneje, tai tik dar karta isitikinau, kad vaikus moko patys geriausi , isradingiausi mokytojai. 4u.gif
VIA
QUOTE(zuza @ 2005 05 05, 21:21)
Sveikos  biggrin.gif O kurioje vietoje Žvėryne? Kur galima rasti daugiau info apie užsiėmimų laiką, kontaktus? Ačiū  4u.gif
*

Daugiau ifo rasi www.strazdaneles.lt ax.gif
Keberiokšt
Labai grazus buvo koncertukas. Tik gaila, kad vietos buvo mazokai - tiek ziurovu ir gerbeju prisirinko, kad Mazojoj salej oro truko 4u.gif
Saunuoliai artistukai ir ju teveliai 4u.gif
stirna
Koncertas tikrai buvo puikus! Iš 3 "Strazdanėlių" projektų, kuriame mes dalyvavom, labiausiai man patiko Jūros operėlė (na, gal kad ir pirma mums buvo?) ir šis. Mano mama, kurią mes specialiai atvežėm iš Kauno, susigraudino iki ašarų ir visą vakarą dėkojo už tokią "kultūrinę priemonę" tongue.gif Sakė, kad jai jau būtų užtekę ir generalinės repeticijos smile.gif
Ačiū visoms Strazdanėlių mokytojoms !
Juku
Tikrai nepakartojami ispudziai visiems! Labiausiai, aisku, teveliams ir ziurovams seneliams blink.gif biggrin.gif ! Silpnesniu sirdziu seneles dar ir siandien neatsigauna cry.gif smile.gif . Dabar labai lauksim gastroliu Panevezy ax.gif .
Saunuole Sonata ir kitos mokytojos! Labai jums visoms ACIU!!!
Vaidaaa
O tai Vilnietes irgi dalyvaus Panevezio pasirodyme?

Siaip labai aptiko, mazoji istvere net tik kelione (is Panevezio), bet ir 2 pasirodimus. Vyras filmavo, tai idomu paziureti kaip viskas is ziurovo pozicijos atrode.
M@myte
Babauziuke, tikrai turetu patikti mirksiukas.gif . Butinai nueik "pasibandyti" biggrin.gif . O del tos stovyklos, tai ir tu galėsi ten vaziuoti su vaikuciu, aisku jei tik noresi mirksiukas.gif . Kolektyvas labai draugiskas.
babouziuke
Bet aš net nenutuokiu nei kur tos stovyklos būna, nei kiek laiko jos vyksta g.gif .
Gal kas galit apšviesti? ax.gif
M@myte
QUOTE(babouziuke @ 2005 06 08, 18:38)
Bet aš net nenutuokiu nei kur tos stovyklos būna, nei kiek laiko jos vyksta  g.gif .
Gal kas galit apšviesti?  ax.gif
*

Siemet tai bus tik antra vasaros stovykla apskritai. Ji trunka savaitele. Buna mamos su maziukais. Na ir pora teveliu - dal kvapo biggrin.gif . As ir pati nebuvau, bet maciau video ir girdejau kalbas ax.gif . Kita savaite ateik ir papasakos tau viska pati Sonata mirksiukas.gif .
321
Sveikos mamos,
Ar buvote vasaros stovykloje?Ar patiko?
Kada mokykle vel prades dirbti?
smarki
Sveikos. Susidomėjau ir aš šia mokyklėle. Dėl kainos, man sakė, kad 80Lt į mėnesį. Ar aš teisi?
Dar norėčiau atsakymų į šiuos klausimus:
1. Ar į atidarymą galima atvvykti visai šeimynai su vaiku, t.y. ar jam bus ką veikti, ar tik vienam iš tėvų?
2. Ar į mokyklėlę reikia užsirašinėti dabar ir čia ar po atidarymo (klausimas daugiau teorinis, tipo nepatiks ir pan.)
3. Ar užrašote visus norinčius, t.y. ar nebus, kad sakysite, ačiū, chebros per daug... blush2.gif
Nu va, pradžiai tiek 4u.gif
roka
Labas mamytės 4u.gif Mus irgi labai sudomino šita mokyklėlė. Tik dar norėjau paklaust, gal čia pamokėlės su religine pakraipa, ar tik šiaip mokykla įsikūrusi parapijos namuose? Gal ir kvailokas klausimas, bet visgi ... ax.gif
stirna
Labas mamytės  Mus irgi labai sudomino šita mokyklėlė. Tik dar norėjau paklaust, gal čia pamokėlės su religine pakraipa, ar tik šiaip mokykla įsikūrusi parapijos namuose? Gal ir kvailokas klausimas, bet visgi ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Lankom šią mokyklėlę jau ketvirtus metus. Galiu kaip senbuvė užtikrinti kad jokios religinės pakraipos tikrai nėra. Paprasčiausiai sutapimas, kad patalpos nuomuojamos parapijos namuose. Kai pradėjom lankyti, patalpos buvo vienam Naujininkų darželyje, vėliau - privačiam name Žvėryne (labai mums ten tiko ir patiko ax.gif ), o dabar štai čia 4u.gif
Bitelė
Gal kas lankė gali pasidalinti savo patirtimi, ar mano Liucija, trijų mėnesiukų kruopa, ne par maža Strazdanėlių mokyklai? Iš anksto, ačiū 4u.gif
smarki
Mes vakar jau buvome. "Dideliam nusivylimui" man tose pamokėlėse kaip supratau irgi teks dalyvauti, nes baisiai tikėjausi, kad priduosiu vaiką, o pati pabimbinėsiu 2 val., net žurnalą pasiėmiau paskaityti. Nu bet nieko, bent į savo vaiką iš šono pasižiūriu, o sportuoti, tai jaučiu ir pati pabandysiu, nes tų pratimų nepamenu. Tai va, apie mokyklėlę. Maniškei jau baisingai patiko, dainavo visą vakarą, pasakojo ir nūlūžom abi staigiai (nu ir aš pavargau, ką jau apie dukrą šnekėti). Viena smulkmėnėlė, kad pasportavus reikia dar lipti į antrą aukštą į muziką. Gal seniau lankančios mamytės patartų ką nors? Ar nepersišaldote po to? Tai pradžiai tiek,laukiu kitų atsiliepimų
Majuke
Labai norčiau sužinoti, ar daug vaikučių grupėje. Kiek truko užsiėmimai? Ką konkrečiai veikėte?
M@myte
QUOTE(Bitele @ 2005 10 03, 14:02)
Gal kas lankė gali pasidalinti savo patirtimi, ar mano Liucija, trijų mėnesiukų kruopa, ne par maža Strazdanėlių mokyklai? Iš anksto, ačiū 4u.gif
*

kiek pamenu, tai uzsiemimai berods maziausiams nuo 4 men. pradedami mirksiukas.gif ,

Mes vakar buvom uzsiemimuose 4u.gif , kaip visada patiko muzikine pamokele, o va del sporto, tai gaila, kad Ramune jau nedirba sad.gif
smarki
Mes vakar buvom uzsiemimuose 4u.gif , kaip visada patiko muzikine pamokele, o va del sporto, tai gaila, kad Ramune jau nedirba sad.gif
*

[/quote]

O kodėl Ramunės gaila?
Dėl vaikų skaičiaus grupėse - mūsiškėje buvo berods 7 vaikai. Penkios panos ir du vaikinai. Vienas vaikinas prabuvo tik pirmoje ir berods trečioje pamokėlėje, kitas - visose išskyrus ketvirtą. Taip, kad per muziką visos penkios panos strapinėjo. Oi prisiminiau pirmoje lyg dar viena mergina buvo... ax.gif

Dėl veikimo - per dailę spalvojom lapus, per tautosoką pasakojo apie pasakas (rodos taip...), per mankštą - sportinosi su kamuoliais ir ne tik, per muziką - mokytoja dainavo, vaikai iš paskos, su barškučiais dar grojo , šoko, nu vnž. Gal ir paaiškinau. blink.gif

O jus mamyte, aš rodos mačiau...
321
Viena smulkmėnėlė, kad pasportavus reikia dar lipti į antrą aukštą į muziką. Gal seniau lankančios mamytės patartų ką nors? Ar nepersišaldote po to? Tai pradžiai tiek,laukiu kitų atsiliepimų

smile.gif Mes pernai uzrengdavom megztuka, o po to muzikeleje vel nurengdavom.Ziema saleje buna vesiau, tai vaikai ne taip greit susyla.

O del mokytojos Ramunes
smile.gif Treciadieniais su kamuoliais dirba Ramune. Siandien dirbo, susitikom.

M@myte
O kodėl Ramunės gaila?

O jus mamyte, aš rodos mačiau...
*

[/quote]
Man Ramune patiko tuo, kad moka su paciais maziausiais (ir netik) bendrauti smile.gif . Kazkaip per jos pamokeles viskas laisviau vykdavo ax.gif , prie kiekvieno vaiko prieidavo, parodydavo ir pan. Cia mano nuomone rolleyes.gif .

Tai kodel nepriejot ax.gif ?
roka
Mes šiandien buvome pirmą kartą clap.gif Dėl organizacinio chaoso sunku įvertinti pamokėlių kokybę, bet turbūt pradžioje visuomet taip būna - kol paskirsto grupėmis, kol sumoka pinigėlius ir t.t. Bendras įspūdis toks: labai patiko muzika thumbup.gif Mokytoja Sonata labai kūrybiška, moka bendrauti su vaikais, vaikai nespaudžiami daryti kažką konkrečiai, gali tiesiog stebėti, o kai įsidrąsina ir patys prisijungia. Pamokėlė labai patiko thumbup.gif
Dėl sporto, chm, mums labai sunku buvo paklusti komandoms - dabar visi darom tą, po to aną, kol mes apsiprantam su vienu pratimu, trenerė jau rodo kitą sad.gif Gal kai įsivažiuosim ir susidraugausim su kamuoliais, bus lengviau. Bet šiaip trenerė moka bendrauti, sudominti vaikus ir pratimų įdomių parodė. Nors pratimų nelabai norėjome daryti, bendrai paėmus vaikui patiko smile.gif
O dailės pamokėlė šiaip sau ax.gif Mokytoja nelabai mokėjo bendrauti nei su vaikais, nei su tėvais, pamokėlė nebuvo įdomi, tiesiog davė lapus ir pieškit. Šiaip tik pateplioti mes ir namie galim ax.gif Dukrytei greit nusibodo. Nupiešėm vieną piešinį, o mokytoja klausia, gal jūms antrą lapą duoti? Ką aš žinau, ji turi mus užimti, o ne klausti mūsų, ką man jūms dabar duoti veikti g.gif
O šiaip nuostabiai praleidau rytą kartu su vaiku thumbup.gif Grįžusi pašildžiau pietus, ateinu į salioną žiū mano vaikas susirangiusi ant kilimo, pasidėjusi rankeles po galvyte ir lūžta net teletabių nesulaukusi biggrin.gif
roka
Tai žinokit mano varlytė po mokyklėlės tris valandas pietų miego išmiegojo thumbup.gif thumbup.gif Tuo tarpu aš vacation4.gif Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme tongue.gif Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo biggrin.gif Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti blush2.gif
širdelė
Aha man irgi įdomu. Mes irgi ruošiamės šeštadinį eiti. Tiems sportams reikia kokios spec. aprangos ar ne? Patarkit kas nors mirksiukas.gif mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.