Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby-welt vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
gie33
šiandien apžiūrinėjome babywelt vežimėlius, juos labai išgyrė , beje jie vokiški ir pardavėja aiškino kad geresnės kokybės nei Hauch vežimėliai.
gal kas juos jau turėjote ar ką nors girdėjote apie šios firmos vežimėlius
jų internetinis adresas www.babywelt-international.com
Jutare
na, kur buvau nusižiūrėjus Kauno bazėse triratį Babyweltą, tai ir nusipirkau. Esu labai patenkinta (bent jau kol kas). Nesunkus, manevringas, ir šiaip labai "patiešnas" biggrin.gif Mūsų modelis Oregon 3 - nuo Oregon 6 praktiškai skiriasi tik tuo, kad Oregon 6 sukiojasi priekinis ratas ir jis sunkesnis kokiais 3 kg ax.gif Mums aktualu buvo svoris, tad vien dėl priekinio rato sukiojimosi nesinorėjo pirkti sunkesnio vežimo rolleyes.gif
naujasburbulas
mes turime babywelt oregon S+ modelio vežimuką, jis turi lopšį, kuris po to nuimamas ir dedasi sportinė dalis (stogas ir ratai tie patys).tikrai esu labai patenkinta.Jis triratis, priekinis ratas gali sukiotis ratu, galima užfiksuot, žiauriai manevringas, ratai dideli, su oro tarpu, tai reiškia kad nereikia pripūtinėti.Tik svoris nemažas, gal kokius 15-17 kg. sveria, bet mes gyvename daugiabučiame name ir nesiot nereikia, kas gyvena pirmam aukšte ar turi liftą neturės problemų.Dukrytei 3,5 mėn.,bet vežimukas atrodo kaip naujas. dar telpam i lopšį, bet už kokio mėnesio nebetilpsim su visais rubeliais.visa komplektacija kainavo 950 lt, pirkom Kauno urmo bazej, yra jų ir vilniuje vaikučio parduotuvėj, tik 50 lt. brangiau, bet galima prašyt kad padarytų nuolaidą.Vasarinei sportinei daliai nupirkom papildomai kojoms apsaugą, tai manau pavasarį jau sėsim i sportinuką, nes nebetilpsim i lopšį.Turi amortizatorius, langelį stoge, sportinėj daly 3 nugaros pozicijos.Tik vienas minusas man, kad nepersimeta rankena.Kai vėjas pučia reikia persukti lopšį, tai nesudėtinga, bet ne taip patogu .Bet daugelyje lopšinių vežimų rankena nepersimeta.Kadangi lopšys, tai labai patogu keliaujant mašina, automobilinės kėdutės dar nenaudojam, nes ratus dedam į bagažinę, lopšį i saloną ir mažė parpia sau.Nuvažiavus uždedi lopšį ant ratų ir važiuojam kur mums reik, vaikas net nepajaučia.aprengtas ir apklotas jaučiasi super, kaip lovoj.Aš tik už lopšinius vežimus.
Kriss
Šiandien vaikutyje kaip tik "moon'us" apžiūrinėjom. Sveria 13 kg tiek su lopšiu (jis lengvutis), tiek su sportine dalim. Kaina - 1049 ar tai 1089.
Vat, tik nepaklausiau, ar būna prie lopšiukų diržai, kad automobilyje vietoj autokėdutės galima būtų tvirtint.
Patiko tai, kad rankena reguliuojasi nuo visai trumputės (jei į liftą talpiniesi) iki gana ilgos - kad ir augalotas tėtukas galėtų stumdyt.
Bet taip iš pažiūros... tik iš tolo labai dailiai atrodo. Kai prieini arčiau, apžiūri... nežinau, kažkoks ne toks jausmas, nei čiupintum sakytum kokį Peg perega, Chicc'a ar BC. Nors konkrečiai kas su juo ne taip tai ir negaliu pasakyti doh.gif biggrin.gif
Gustutė
O aš va ką tik nusipirkau raudona Moon 6 kolekcijos vežimuką bigsmile.gif (tokios pat spalvos ir modelio kur raseliukas buvo įkėlęs nuotraukas). Jis man labai patiko, kadangi yra atskira sportinė dalis, labai manevringas ir žymiai lengvesnis ne kiti vežimėliai, be to labai dailiai atrodo. Kol kas esu labai patenkinta , be to vokiška kokybė manau nei kiek nenusileidžia prancūzų, o apie lenkiškus tai iš vis nebešneku rolleyes.gif
Wiwa
QUOTE(Gustutė @ 2006 06 22, 19:18)
O aš va ką tik nusipirkau raudona Moon 6 kolekcijos vežimuką  bigsmile.gif (tokios pat spalvos ir modelio kur raseliukas buvo įkėlęs nuotraukas). Jis man labai patiko, kadangi yra atskira sportinė dalis, labai manevringas ir žymiai lengvesnis ne kiti vežimėliai, be to labai dailiai atrodo. Kol kas esu labai patenkinta , be to vokiška kokybė manau nei kiek nenusileidžia prancūzų, o  apie lenkiškus tai iš vis nebešneku  rolleyes.gif
*

o as dar pries kelias dienas galvojau apie ta apie kuri klausiau auksciau, o jau siandien apsilankem su drauge "Vaikutyje", tai abi prisvaigom nuo tu Moon'u. Tarp kitko ir man labiau patiko sesiaratis Moon 6, nei triratis bigsmile.gif
DAbar galvoju ir ieskau info paie juos, bet nei ypatingu atsiliepimu, nei info anglu kalba apie juos nerandu, tik vokiskai g.gif

TAi jei jau tu ji isigijai, gal papasakosi, pvz. iskilo klausimas (jau grizus is parduotuves) ar tas sportinis variantas susilanksto kartu su viskuo ar reikia isimti sportine dali ir ja deti atskirai ir ratus atskirai g.gif O kedute pirkai? Kiek viskas visumoj gavosi, uz kiek? Vaikutyje prikai? O kada turetu tavo lelia gimti? As va galvoju, ar mes spetume atziemuoti jame ar jau isaugsim (man liepos gale gimdyt)?

Nu va, uzkroviau klausimais blush2.gif , bet gal tau nesunku butu atsakyti? mirksiukas.gif
Gustutė
Man taip pat gimdyti liepos pabaigoje, todėl manau kad su šiuo vežimėliu drąsiai išvažinėsiu ir per žiemą, pavasarį jau reikės užsidėti sportinę dalį, sportinė dalis nusiima lygiai taip pat kaip ir lopšys, todėl norint vežimą sulanksyti ir įsidėti į mašiną nėra jokios problemos, ratai nusiima atskirai ir patogiai susilanksto, taip pat patogiai susilanksto ir sportinė dalis, beje kuri nėra labai sunki, net dabar būdama nėščia 37 savaičių ją lengvai pakeliu tongue.gif . Kėdutės nepirkau, nes ji labai brangi apie 500 Lt. ir pardavėja nepatarė, juk rudenį ir žiemą jos ant ratų neužsidėsi vaikučiui šalta bus, o pigiau bus nusipirkti pigesnę kitos firmos automobilinę kėdutę. Už ratus+lopšį+sportinę dalį sumokėjau 1000 Lt. dar laukiu kol iš vokietijos atvež užklotą kojytėms, kuris dėsis ant sportinės dalies tai reikės dar sumokėti 70 Lt. Vežimėlį pirkau parduotuvėje "Vaikutis" duoda nuo vaiko gimimo datos 6 mėn garantiją, be to žadėjo jeigu kas pagelbėti ir vėliau su atsarginėmis detalėmis jeigu jų prireiks biggrin.gif . Tiesa dar vienas sportinės dalies privalumas, kad vežimėlio nugarėlė yra 3 padėčių, tai vaikelį jame galėsi ir migdyti ir pusiau gulom ir aišku sėdom vežioti, lengvai nusiima priekinė rankenėlė, todėl ypač patogu vaikutį bus įsodinti ir jį apjuosti apsauginiais diržais. Na kol kas tiek, o kaip bus ateityje - praktika parodys, tada galėsime ir plačiau apie privalumus ir trūkumus pašnekėti. 4u.gif Sekmės renkantis vežimėlį. Manau moon 6 vežimėlis tikrai geras, praktiškas ir stilingas. Net mano vyras praeidamas pro jį neiškenčia jo nepastumdęs, tikiuosi kad kai gims vaikelis lygiai taip pat stumbdys jį ir po gatves lotuliukas.gif .

Gijagi
QUOTE(Kriss @ 2006 02 15, 16:57)
Patiko tai, kad rankena reguliuojasi nuo visai trumputės (jei į liftą talpiniesi) iki gana ilgos - kad ir augalotas tėtukas galėtų stumdyt.
Bet taip iš pažiūros... tik iš tolo labai dailiai atrodo. Kai prieini arčiau, apžiūri... nežinau, kažkoks ne toks jausmas, nei čiupintum sakytum kokį Peg perega, Chicc'a ar BC. Nors konkrečiai kas su juo ne taip tai ir negaliu pasakyti doh.gif  biggrin.gif
*

Va man tas pats įspūdis paliko. Kai pastumdai, kažkas ten ne taip.. Aš visai neseniai ieškojau sportinuko, tai apžiūrėjau ir tą, kur čia nuotrauka buvo įdėta, nežinau kaip modelis vadinasi. Bet labiausiai tai man krito į akis rankenos, kažkokios labai jau gležnos ir plonos palyginus su visu vežimėliu pasirodė, be to, nestabilios prie šonų, skečiasi g.gif
Garantija 6 mėn. labai trumpa.. Tai man irgi keltų įtarimų.. schmoll.gif
friculis
sveikos,

o ar yra baby welt'u , kuriems rankena persimetineja? mum rudeni ir ziema vazineti taio vos ne pagrindinis reikalavimas.... kazkaip neisivaizduoju kaip visa lopsi su vaiku vidury gatves apsukinet....
Gustutė
Wiwa, sėdima dalis susilanksto kartu su rėmu, bet galima ir lanksyti atskirai thumbup.gif , tai ypač patogu kur nors keliaujant ir rėmą dedant į mašiną.
mylu-mylu
Sveika, mes naudojam Baby-welt universalu MONTE CARLO. Ne tas modelis kaip taviskis, bet parasysiu savo nuomone. Vezimelis su pripuciamais ratais, minkstai vaziuoja, naudojom lopsi kazkur iki 2 men. siaip gana sunkus, bet gyvenant name su liftu-ne problema. Jei butu teke nesioti-ne kas. Viena kazin ar panesciau. Pirkom daug nesirinkdami, kadangi nelabai turejom nuomone, kaip turi atrodyti vezimelis. Tad nelabai patiko lopsys. Musu modelyje jis gana siauras. Ir dar nepatogu ideti prekes i krepsi po vezimu. Bet cia musu modelyje, nezinau kaip taviskiame. Bendra nuomone-savi +, savi - mirksiukas.gif Dabar, jau pasinaudojusi vezimeliu, pirksciau kitoki. Beje, "Vaikutyje" ir ipirso ji mums. mirksiukas.gif
innguta
QUOTE(Sraigyte @ 2006 08 22, 09:20)
Sveika, mes naudojam Baby-welt universalu MONTE CARLO. Ne tas modelis kaip taviskis, bet parasysiu savo nuomone. Vezimelis su pripuciamais ratais, minkstai vaziuoja, naudojom lopsi kazkur iki 2 men. siaip gana sunkus, bet gyvenant name su liftu-ne problema. Jei butu teke nesioti-ne kas. Viena kazin ar panesciau. Pirkom daug nesirinkdami, kadangi nelabai turejom nuomone, kaip turi atrodyti vezimelis. Tad nelabai patiko lopsys. Musu modelyje jis gana siauras. Ir dar nepatogu ideti prekes i krepsi po vezimu. Bet cia musu modelyje, nezinau kaip taviskiame. Bendra nuomone-savi +,  savi -  mirksiukas.gif Dabar, jau pasinaudojusi vezimeliu, pirksciau kitoki. Beje, "Vaikutyje" ir ipirso ji mums.  mirksiukas.gif
*

o tai ju man atrodo visi vienodi losiukai..tik tie pavadinimai skiriasi nuo ratu: triraciai, sesiaraciai ir t.t. tai sakai lopsiuko uztenka tik iki 2 menesiu...veliau tampa per mazas?
Renacita
QUOTE(innguta @ 2006 08 22, 11:50)
o tai ju man atrodo visi vienodi losiukai..tik tie pavadinimai skiriasi nuo ratu: triraciai, sesiaraciai ir t.t.  tai sakai lopsiuko uztenka tik iki 2 menesiu...veliau tampa per mazas?
*

Mes turime sios firmos universalu vezima dvyniams. Vezimas triratis, dideliais pripuciamais ratais. Tiesa, sunkokas, bet jei reikalui esant galiu pakelti dvivieti, tai su vienvieciu manau paprasciau. Kadangi vaikai gime virs dvieju kilogramu, tai lopsiu mums uzteko pusei metu, zodziu tiek, kiek reikejo. Nors vaikus veziojome visus metus, bet vezimas dar labai geram stovy ir manau, kad dar pora poreliu laisvai su juo pasivazinetu - cia as apie vezimo kokybe ir patvaruma. Tiesa, ir kaina gana padori, jei lyginsit su zinomu firmu vezimais.
blusė
Mes turime Baby welt Moon vezimaiti. is tiesu labai grazus (todel ir patrauke aki) ji mums taip pat ipirso Vaikutyje:) siaip del nieko nesigailiu kad ji pirkom isskyrus tai kad jis baisiai sunkus...gyvename antram aukste bet viena jo neuzkeliu schmoll.gif bet siaip jei gyvenant name tai labai patarciau pirkt. be to kiek zinau tai vezimeli reiktu pirkti kuo aukstesni ( cia del aplinkos uzterstumo) taigi jis tai tikrai atitinka. ir grozis ju tikrai paperka, atrodo kaip tikra karieta leliui:) ir kiek mums aiskino pardaveja kuri mus kuravo tai juose nera tiek sintetikos kiek lenkiskuose, kuriuose prikista daug paralono ir tik grazios spalvos, o praktiskumo kuo maziau...zodziu as patariu pirkt jei tik negaila daugiau pinigu thumbup.gif
vai
Mes turime Origon S vezima, prikom ziema, tai buvo neblogai, nes su lopsiu, bet siaip tai vezimas siaubingai sunkus! Nesvarbu, kad pas mus liftas yra, bet man vienai ji ir i masina sunku supakuoti... Ir juokingiausia, kad kas nuvaziuoja i "Vaikuti", visiems butent sitos firmos vezimus isiulo... smile.gif Turbut jie ten brangiausi, nes i kitus net paziureti neleidzia.
zujkiz_pujkiz
Sveiki,
pasisakysiu ir as. Mes turim BabyWelt Manhattan. Nu vos ne pusmeti atvazinejom, tai negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio apie vezima. Viskas liuks. Svoris, tiesa, jo tai ohoho, bet manau nera normalaus vezimo labai jau lengvo. O kas ruosiasi ziemai, tai jis tikrai labai tinkamas, nes medziagyte super, vejai neprapucia, o lopsiukas labai siltas..Tik gaila mes lopsiuka panaudojom tik gera menesi, nes labai greit atsilo ir mazajam jau buvo karsta ten. Tiesa, lopsiukas tai as turiu omeny ta, kur su rankenytem..nu kur dedasi i vezimeli, o ne ant. Tai va..Neuzilgo pardavinesim tai jei ka kreipkites smile.gif
vikta
QUOTE(Sraigyte @ 2006 08 22, 09:20)
Sveika, mes naudojam Baby-welt universalu MONTE CARLO. Ne tas modelis kaip taviskis, bet parasysiu savo nuomone. Vezimelis su pripuciamais ratais, minkstai vaziuoja, naudojom lopsi kazkur iki 2 men. siaip gana sunkus, bet gyvenant name su liftu-ne problema. Jei butu teke nesioti-ne kas. Viena kazin ar panesciau. Pirkom daug nesirinkdami, kadangi nelabai turejom nuomone, kaip turi atrodyti vezimelis. Tad nelabai patiko lopsys. Musu modelyje jis gana siauras. Ir dar nepatogu ideti prekes i krepsi po vezimu. Bet cia musu modelyje, nezinau kaip taviskiame. Bendra nuomone-savi +,  savi -  mirksiukas.gif Dabar, jau pasinaudojusi vezimeliu, pirksciau kitoki. Beje, "Vaikutyje" ir ipirso ji mums.  mirksiukas.gif
*

visiškai sutinku su viskuo išsakytu. mes irgi tokį turim ir dabar pirkčiau jau kitokį. pradžioj dar galvojau jį antram būsimam vaikui palikti (kai pirkom), bet dabar jau nebepaliksim
mylu-mylu
QUOTE(vikta @ 2006 09 13, 17:39)
visiškai sutinku su viskuo išsakytu. mes irgi tokį turim ir dabar pirkčiau jau kitokį. pradžioj dar galvojau jį antram būsimam vaikui palikti (kai pirkom), bet dabar jau nebepaliksim
*

va, va drinks_cheers.gif oi nemyliu as jo... schmoll.gif bet itariu, kad teks vargt ir su antru vaiku, kadangi labai abejoju ar pavyktu parduoti... verysad.gif
ryyd
mes turim Babywelt Montana vezimuka trirati. Pirkom be lopsiuko. Norejau dideliu pripuciamu ratu, tai sitas thumbup.gif sveria, tiesa, apie 14kg, bet is pirmo auksto ir atgal nusinesu pati (retai, nes dazniausiai vyras kartu eina). minusas, kad nesisukioja priekinis ratas, pliusas, kad kedute galima uzdeti 2 kryptimis, vaikas ziuri i kelia arba i mama. bendrai vertinant, man jis geras.
polrytas
nusipirkau baby-welt firmos oregon vezimuka universalu. dabar ismatavau tik 30cm.idomu iki kada uzteks tokio vezimuko, labai jau jis siauras.vaikcio planuoju susilaukti sausi. juk reikes storai aprengti. idomu ar tilps i toki?
Pakeliautoja
As taip pat svarsciau apie oregon S bet man labai jau siauri tie lopsiukai, nors jei gamina reikia turetu uztekti vietos leliukams, bet as visgi pasirinsiu greiciausiai Moon kolekcijos su standartiniu lopsiu, sportine dalimi ir kedute, komplekto kaina 1700Lt kazin ar ne per brangu, kai firma nera labai garsi?
gal geriau pasirinkti ABC design arba Quiny, patarkit kasnors ax.gif
Wiwa
QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 10 07, 16:40)
As  taip pat svarsciau apie oregon S bet man labai jau siauri tie lopsiukai, nors jei gamina reikia turetu uztekti vietos leliukams, bet as visgi pasirinsiu greiciausiai  Moon kolekcijos su standartiniu lopsiu, sportine dalimi ir kedute, komplekto kaina 1700Lt kazin ar ne per brangu, kai firma nera labai garsi?
gal geriau pasirinkti ABC design arba Quiny, patarkit kasnors  ax.gif
*

as turiu moon 6, tai visai patenkinta, nors reik turet didele bagazine, jei daznai keliauji ar vazinet zadi, nes i Mazda tilpo tik ratai, o lopsi reikdavo viduj veztis, o i Audi A6 jau viskas telpa ir dar vietos lagaminui yra thumbup.gif
Dar, mum remas pradejo siek tiek girgzdet, bet as pati kalta,prisipirkau parduotuvej tiek prekiu, kad maisas buvo sunkaiusias ir idejau i po vezimu, tai ant saligatvio vos uzkeldavau, tai nuo to laiko ne tai kad girgzda, bet kazkoki garsa leidzia, kai keli ant borteliu... doh.gif O siaip viskas gerai ir atrodo graziai, stilingai ir manevringas labai thumbup.gif (Akropolyje tarp zmoniu ir maksimoj tarp prekiu labai gerai sukiojasi). Na svoris tai nelengvas aisku, bet ant keliu laipteliu uzkeliu, pro balkono duris irgi telpa mirksiukas.gif
Wiwa
QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 10 13, 13:59)
As dabar irgi ruosiuosi pirkti Moon 4 arba moon S  ax.gif
kaip tau tas vezimukas?ne per sunkus?ar manevringas kokia spalvyte issirinkai?
*

manevringas tai labai, bet sunkumo turi, gerai, kad pas mane liftas ir jokiu laipteliu ieinant/iseinant is laiptines nera, tai kaip isvaziuoju is buto, taip ir vaziuoju mirksiukas.gif O jei buna, kai viena su masina vaziuoju, tai sunkoka ratus i bagazine sukelt, bet ikeliu ir lopsi istatau, nors esu, is tikruju, visiska silpnuole, trapuole mirksiukas.gif Spalva pas mus zydra, nes berniuka turim, bet jau pora mieste maciau su tamsiai melynais ir raudoni popoliarus mirksiukas.gif
Soni
Mes ne per seniausiai nusipirkom iš vienos mamytės oregon 3 savo metinukui, kad žiemą galėtume vežiotis. Nu man vežimėlis tai super thumbup.gif , nes anksčiau turėjau Hack Cruiser, skiriasi kaip diena ir naktis. Sakiau jau niekad triračio nepirksiu, bet dabar tikrai nesigailiu, ir važiuoja labai minkštai, ant bordiūrų lengvai užlipa, telpa į mažą bagažinę net ratų nenuėmus thumbup.gif
spidergirl
QUOTE(polrytas @ 2006 09 28, 12:54)
nusipirkau baby-welt firmos oregon vezimuka universalu. dabar ismatavau tik 30cm.idomu iki kada uzteks tokio vezimuko, labai jau jis siauras.vaikcio planuoju susilaukti sausi. juk reikes storai aprengti. idomu ar tilps i toki?
*

sveikute. mes jau baigiam isaugti Oregon s+.Super.Vaikuciui tikrai vietos uztenka lopsyje, beje mano modelyje tas lopsys i miegmaisi persidaro, tad labai patogu.Maniskis dar jame tebemiega balkone pogulio ir puikiai telpa, o ugis -82cm, tikrai ne i visus universalius vezimus tilptu maniskis, nors mokejau nemenkai pagal mano kisene, bet nesigailiu.sekmes
ziedune
QUOTE(ERNESTYTE @ 2006 10 28, 20:46)
Sveikos mamytes,
tai pasidalinkite ispudziais apie MOON. Man jis labai patika. smile.gif
*

Aš jau du mėnesius "vairuoju" Moon 6 vežimuką.Kol kas didelių priekaištų neturiu.Labai manevringas, talpus ir labai gražus.Nors du mėnesiukus pravažinėjus priekiniai ratukai, o jie 4,sunkiau sukiotis pradėjo.Bet pabandysiu su siuvimo mašinų alyva sutepti, gal padės. Na dėl sunkumo,tai jis sunkokas,bet aš tik lopšį su vaikiuku namo nešuosi, o rėmą mašinoje palieku,tai man labai patogu,nes labai lengvai ir paprastai susiskleidžia thumbup.gif
Tinkutė
Nusižiūrėjau Moon, tik nežinau tiksliai, kuris ten modelis (jis kaip triratis, bet vietoj priekinio vieno rato - du), labai patiko, bet įlindus į tą vokišką tinklalapį, tokių vežimukų jau nematau, o ir naujai atvežami - tik triračiai. Gal žinote, ar Vilniuje "Vaikutyje" yra tokių, kaip aš aprašiau?
ziedune
QUOTE(Celestina @ 2006 12 04, 23:09)
Nusižiūrėjau Moon, tik nežinau tiksliai, kuris ten modelis (jis kaip triratis,  bet vietoj priekinio vieno rato - du), labai patiko, bet įlindus į tą vokišką tinklalapį, tokių vežimukų jau nematau, o ir naujai atvežami - tik triračiai. Gal žinote, ar Vilniuje "Vaikutyje" yra tokių, kaip aš aprašiau?
*

Kiek suprantu tame tinklalapyje jau yra parodyta nauja Moon kolekcija.Ju remas toks kaip ir siumetiniu (tai yra su dviem ratukais priekyje, su keturiais ratukais), tik lopsiai kitokiu spalvu. O tokiu vezimuku kaip tu nusiziurejus Panevezyje dar yra ir kiek zinau, uzsakius ju atveztu is Vilniaus. Tu is Kauno, o kiek zinau Kauno Urmo bazese (10 sandelys, tik neatsimenu kokios spalvos bloke) jais irgi prekiauja tas pats Vaikutis ir jie, manau, uzsakius, turetu atvezti
ivonule
QUOTE(ERNESTYTE @ 2006 10 28, 20:46)
Sveikos mamytes,
tai pasidalinkite ispudziais apie MOON. Man jis labai patika. smile.gif
*

sveikute,
mes turim MOON labai geras vezimukas thumbup.gif , puikiai rieda, manevringas,geras erdvus lopsys, del sportines dalies negaliu nieko pasakyti pora kartu pavazinejom tai nelabai patiko schmoll.gif .Dar galeciau rekomenduoti nusipirkti prie jo automobiline kedute,jei vairuoji, super dalykas uzsidedi ant remo ir vaziuoji nereikia tampyti lopsio. Tai va labai gaila verysad.gif , bet mes jau baigiam is jo isaugti,lopsio nenaudojam jau seniai ir i kedute vos telpam, galvojam apie pardavima.
ziedune
QUOTE(ivonule @ 2006 12 14, 21:33)
sveikute,
mes turim MOON labai geras vezimukas thumbup.gif , puikiai rieda, manevringas,geras erdvus  lopsys, del sportines dalies negaliu nieko pasakyti pora kartu pavazinejom tai nelabai patiko schmoll.gif .Dar galeciau rekomenduoti nusipirkti prie jo automobiline kedute,jei vairuoji, super dalykas uzsidedi ant remo ir vaziuoji nereikia tampyti lopsio. Tai va labai gaila verysad.gif , bet mes jau baigiam is jo isaugti,lopsio nenaudojam jau seniai ir i kedute vos telpam, galvojam apie pardavima.
*

Sveika

Pasidalink pastebejimais,kodel tau nepatiko MOON vezimuko sportine dalis? Mat as dar tik lopsi naudoju ir jis man labai thumbup.gif .Tai kuom gali sportine dalis nepatikti?

O tai tu zadi pardavineti ir lopsi ir sportine dali? Kiek noretum gauti uz ta vezimuka,jei ne paslaptis?
blusė
O as su Moon'u baigiu jau pavargau kariaut...jis toks sunkus kad be kitu pagalvos i lauka niekaip nenueinu schmoll.gif laukiam kol sportine dali pradesim naudot, gal tada taip nesikeiksiu:) bet jis man tooooks grazus kad kartais atrodo dzin kad sunkus lotuliukas.gif
ziedune
QUOTE(bluse @ 2006 12 15, 13:59)
O as su Moon'u baigiu jau pavargau kariaut...jis toks sunkus kad be kitu pagalvos i lauka niekaip nenueinu schmoll.gif  laukiam kol sportine dali pradesim naudot, gal tada taip nesikeiksiu:) bet jis man tooooks grazus kad kartais atrodo dzin kad sunkus lotuliukas.gif
*

Del sunkumo tai tikrai pritariu,nors as is ketvirto auksto tik lopsi nesiojuos, o rema masinoj laikau.bet leliukuj dar tik trys menesiukai bus,o kai jis bus dar didesnis ir sunkesnis,tai net nezinau kaip reikes kapanotis zemyn.O dar baisiau - aukstyn blush2.gif
blusė
QUOTE(ziedune @ 2006 12 15, 15:48)
Del sunkumo tai tikrai pritariu,nors as is ketvirto auksto tik lopsi nesiojuos, o rema masinoj laikau.bet leliukuj dar tik trys menesiukai bus,o kai jis bus dar didesnis ir sunkesnis,tai net nezinau kaip reikes kapanotis zemyn.O dar baisiau - aukstyn  blush2.gif
*

Tai jau tikiu... mes antram gyvenam, o masinos kadangi diena namie nebuna biggrin.gif tai tenka visa vezima tyst blink.gif tai vezimas + vaikas jau beveik 8 kg tai net is sportuojanciai bet jegu neuztenka blush2.gif dar i apacia dar dar nusitempiu bet jau i virsu tai atrodo kad atgal griusiu su visu vezimu biggrin.gif cia vienas is tu atveju kai grozis aptemde sveika prota doh.gif
ivonule
QUOTE(ziedune @ 2006 12 15, 12:04)
Sveika

Pasidalink pastebejimais,kodel tau nepatiko MOON vezimuko sportine dalis? Mat as dar tik lopsi naudoju ir jis man labai  thumbup.gif .Tai kuom gali sportine dalis nepatikti?

O tai tu zadi pardavineti ir lopsi ir sportine dali? Kiek noretum gauti uz ta vezimuka,jei ne paslaptis?
*

Na nezinau man jis kazkoks nestabilus g.gif , matai lopsys turi atramele kuri tvirtinasi prie krepsio tai jis tvirtai laikosi, nejuda o sportine neturi tai ji laikosi tik ant adaptoriu uztai ir juda. Dar man nelabai patogu buvo pakeisti padeti is gulimos i pusiau gulima sunku su vaiku pakelti, reikia kad kas padetu.
O del pardavimo, noreciau parduoti ir kedute nes yra adaptoriai prie remo, sportine dalis galima sakyti, kad nenaudota as net celofanu nenulupau,dar turiu uzklotelius nuo abieju daliu ir nuo lietaus tai uz viska galvoju gaut apie 1000 lt. Kaip tu galvoji normali kaina? rolleyes.gif
ziedune
QUOTE(ivonule @ 2006 12 16, 19:21)
Na nezinau man jis kazkoks nestabilus g.gif , matai lopsys turi atramele kuri tvirtinasi prie krepsio tai jis tvirtai laikosi, nejuda o sportine neturi tai ji laikosi tik ant adaptoriu uztai ir juda. Dar man nelabai patogu buvo pakeisti padeti is gulimos i pusiau gulima sunku su vaiku pakelti, reikia kad kas padetu.
O del pardavimo,  noreciau parduoti ir kedute nes yra adaptoriai prie remo, sportine dalis galima sakyti, kad nenaudota as net celofanu nenulupau,dar turiu uzklotelius nuo abieju daliu ir nuo lietaus tai uz viska galvoju gaut apie 1000 lt.  Kaip tu galvoji normali kaina?  rolleyes.gif
*

Na man is pradziu tai siaubingai sunkiai sekesi ta rema sulankstyti schmoll.gif .bet dabar jau ipratau.Jauciu vel vargelio bus doh.gif ,kai reikes prie tos sportines dalies priprasti. o tokia kaina as manau,kad tikrai verta,jei sportine dalis praktiskai nenaudota,o dar priedo yra adapteris ir masinine kedute. O kokia tavo vezimo spalva? Mane visai domintu ta masinine kedute ir adapteris. Ar jis patogus buvo naudoti,ta prasme vaika nesunku buvo su ta kedute is masinos ant vezimo remu "uzkrauti" ir uztvirtinti? ir iki kokio vaiko amziaus tu ji naudojai ir kokiu metu laiku? nes as dar galvoju ar man apsimoka ant ziemos toki isigyti?
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2006 12 17, 14:23)
Ivonule, bluse, ziedune- o jus cia apie triracius ar 4 racius moonus kalbat ?  blush2.gif
*

Pas mane keturratis MOONas
Papildyta:
O ar matet kokios baisios spalvos MOONu naujoje kolekcijoje? Siaubingos,bent jau man verysad.gif
Wiwa
QUOTE(ziedune @ 2006 12 17, 16:41)
Mane visai domintu ta masinine kedute ir adapteris. Ar jis patogus buvo naudoti,ta prasme vaika nesunku buvo su ta kedute is masinos ant vezimo remu "uzkrauti" ir uztvirtinti? ir iki kokio vaiko amziaus tu ji naudojai ir kokiu metu laiku? nes as dar galvoju ar man apsimoka ant ziemos toki isigyti?
*

na pas mane 6ratis Moon'as zydras ir irgi turim Maxi-cosi kedute, bet adapterius mamka-stabdys sugalvojo nupirkt tik tada, kai vaikui jau 3 menesiai buvo doh.gif Sumasciau vis tik , kad man ju reikia ir pasiteisino thumbup.gif LAbai daznai taip vazinejames po parduotuve, daug patogiau, nes mazius paauges (dabar beveik 5 men) jau nenori gulet lopsy, kai nemiega, nori viska matyt, tai kedute labai tinka. O tvirtinasi labai paprastai, tik man nesigauna is karto istatyt abieju sonu i adapteruis, tai as viena istatau, po to apeinu - antra ir paspaudziu zemyn iki spragtelejimo mirksiukas.gif Dar telpam ir su striuke, nors siaip nera ta kedute plati, o galetu buti ax.gif
Tai va... o sportine tai ir man tokia labai vasarine ta dalis pasirode, nors i lopsi dar telpam, bet norejau viena kart jau i sportini pusiau sedomdd veztis, tai labai jau atvira ji. Idealu, jei vaikas gimsta rudeni-ziema, atvezioji, kol visai mazas lopsyje, o paaugusi ant vasaros i sportine jau gali det biggrin.gif
Traktata parasiau... doh.gif mirksiukas.gif
ziedune
QUOTE(bluse @ 2007 02 16, 01:06)
Rankenos aukstis reguoliuojasi (aukstyn zemyn, ir labai zemai ir labai aukstai biggrin.gif ) o svoris su gulima dalim tai apie 13 kg 4u.gif
*

Taip taip, rankena pasidaro tokia zema,kad gali vezti 7metu vaikas ir tokia auksta,kad galetu vezti ir aukstaugis krepsininkas thumbup.gif . Svoris tai tikrai bus apie 12-13 kg,taciau ji galima nesiotis atskirom dalim - lopsi su vaikiuku ir rema atskirai
Aistringa
gal kas turi visa komplekta MOON?
user posted image
Ar patenkintos? 4u.gif
ziedune
QUOTE(kicule @ 2007 02 17, 10:27)
user posted image
Ar patenkintos? 4u.gif
*

Mes turim tokį vežimuką, tik žydrą.Man jis labai patinka thumbup.gif . Net neįsivaizduoju kaip versčiausi,jei būčiau pirkusi kitokį.Aišku, kol kas naudojam tik lopšinę dalį,bet tikrai džiaugiuosi.Vaikiuką nusinešu ir parsinešu iš lauko su lopšiu,rėmą laikau mašinoj. Ir jei grįžtu iš pasivaikščiojimo,o mažasis vis dar miega,tai lopšį išnešu į balkoną,pastatau ant kėdžių ir vaikiukas sau ramiausiai baigia miegoti. Aišku, kuo toliau,tuo sunkiau man darosi jį tąsyti,bet jei turėčiau universalų vežimą,tai tektų dar sunkiau tampytis
Papildyta:
QUOTE(bluse @ 2007 02 18, 10:58)
Mes turejom toki oranzini biggrin.gif super 4u.gif  tik jau prireike kito, tai pardavem blush2.gif bet vis dar ji sapnuoju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

O tai kodėl jūs sportinės dalies nebenaudojat? Juk pagal vaikiuko amžių, ji jums dar tinkama? Aš tai laukiu pavasario ir to laiko,kai mažasis pradės sėdėti,nes tada išbandysiu sportinę dalį
Melodi
Turiu klausimeli del Moono, zodziu niekaip nsuprantu kam reikalinga viena detale blush2.gif Tokia kaip ciuzinukas, patiesaliukas, apacioj viena puse uztrauktuko (reiskai kazkur segasi), virsuj 2 virveles su knopkytem, sonuose ir per vidury skyles dirzams pravert (pagal forma sakyciau kazkas, kas sportinej daliai priklausyt turetu) blush2.gif Zodziu padekit susigaudyt kas per daiktas 4u.gif biggrin.gif
Alara
QUOTE(kicule @ 2007 02 17, 10:27)
user posted image
Ar patenkintos? 4u.gif
*

As turiu oranzini - patenkinta lopsine dalimi. Ir grazus jis man labai, ir elegantiskas.
Norejau paklausti tu, kas turite Moon S - ar sportinuke yra visiskai gulima padetis? Mat vezima pirko vyras ir nezinau kaip ten kas, o pati vezima kol kas ne namie laikome.
ziedune
QUOTE(Alara @ 2007 02 27, 11:42)
As turiu oranzini - patenkinta lopsine dalimi. Ir grazus jis man labai, ir elegantiskas.
Norejau paklausti tu, kas turite Moon S - ar sportinuke yra visiskai gulima padetis? Mat vezima pirko vyras ir nezinau kaip ten kas, o pati vezima kol kas ne namie laikome.
*

Taip yra
Wiwa
QUOTE(Alara @ 2007 02 27, 10:42)
*

tai, kad nera ten visiskai gulimos padeties ax.gif Tik tokia pusiau gulom, siek tiek kojom i virsu, nes sportine dalis nesilanksto, o yra tokiu kampu ir keiciasi tik palenkimo kampas. NA nezinau ar aiskiai as cia paaiskinau? unsure.gif
ziedune
QUOTE(Wiwa @ 2007 02 27, 15:29)
tai, kad nera ten visiskai gulimos padeties  ax.gif  Tik tokia pusiau gulom, siek tiek kojom i virsu, nes sportine dalis nesilanksto, o yra tokiu kampu ir keiciasi tik palenkimo kampas. NA nezinau ar aiskiai as cia paaiskinau?  unsure.gif
*

Na taip, ten reguliuojasi padetys sonuose, kur yra sportines dalies tvirtinimas prie remo-tokie blynai. Ir galima padaryti tris padetis:sedima,pusiau gulima ir gulima.Aisku ji nera visiska tiese,bet mes sekmadieni isbandem ir mazylis visai gerai taip guledamas jautesi.Nes dar pats nesedi,o vazinejom po dideli prekybos centra,tai lopsyje jam butu liudnoka.O dabar galejo laisvai dairytis
ziedune
Mamulytes, ar matet, kad atsirado MOON vezimeliu kopija? Ir kaina zymiai mazesne .Tik 600lt.

user posted image

user posted image
mamuliauske
QUOTE(baibai @ 2007 03 13, 13:24)
Sveikutes, labai noreciau suzinoti, kiek toks komplektas kainuoja ir kas ieina i komplekta ???? jau visa valanda skaitineju visus [pasisakymusm, taip konkreciai nieko ir neradau  verysad.gif Laaabai buciau dekinga jei parasytumet  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

thumbup.gif Vezimelis thumbup.gif i komplekta ieina: lopsiukas su ciuzinuku vidinis lopsiuko ilgis 78cm.; sportinuko dalis, keiciasi i abi puses ir i mama ir i pasauli, nusiima stogelis; yra siltas vokelis kuris pasidaro uzsegus uztrauktuku dali nuo lopsiuko ir vokelio apatine dali. As pirkau trirati, tai priekinis ratukas gali buti ir fiksuojamas ir laisvai sukinetis, labai patogu vaziujant ivairiom gatvem. Dar priedo uz 10Lt. nusipirkau apsauga nuo lietaus.
ziedune
QUOTE(baibai @ 2007 03 14, 11:36)
Ačiū už atsakymą apie kaineles. Tik dabar aš pristosiu su tuo savo klausimu apie ta auto kedute biggrin.gif  gal kas žinote, kokia ta kedute galima tvirtinti prie vežimelio rėmo? ar tik ta brangia už 500 lt. doh.gif , ar galima ir kitų firmų pigesnes ???? daviau užklausimą tais klausimais i vaikučio info , bet kol kas negavau jokių atsakymų....
*

Pas mus Panevėžyje Vaikutyje tokį vežimėlį pirkau už 1049 lt ir tuo metu kai aš pirkau (praeitų metų rugsėjį) jie turėjo pasiūlyti tik brangias autokėdutes,kurioms tvirtinti buvo reikalingi adapteriai, kurių kaina irgi apie 100lt, o auto kėdutės dar 500lt. Tačiau gruodžio pabaigoje draugė nusipirko tokį vežimuką (Vaikutyje)ir prie jo tinkančią kėdutę tik už 220lt (arba plius minus 20 lt- kainytės tiksliai nepamenu). Tai kėdutei nereikia adapterių ir ji tvirtinasi tokiu pačiu principu kaip lopšiukas ar sportinė dalis. Kėdutė su rankena ir medžiaginiu stogeliu, labai panaši į Baby soft
baibai
QUOTE(*Živutė* @ 2007 03 14, 13:23)
Tai kaži kodėl bazėje taip brangu blink.gif  na aš jiems paaiškinsiu kokios kitur kainos biggrin.gif
Klausykit man vienas dalykas neduoda ramybės: leliukas turėtų gimti rugpjūčio pabaigoi tai man lopšiukas bus reikalingas visai žiemai tai ar leliukui ten užteks vietos iki kokio balandžio - gegužio g.gif
*

Taip taip ir aš norėčiau sužinoti tikslius lopšio išmatavimus. Ilgį jau parašė, bet o plotis, ar nesusiaurėja smarkiai ties dugnu. Žinok Živute, tau geriau, mano gims dar ankščiau tai ir aš svajoju, kad tilptu iki balandžio bent jau ax.gif
*Živutė*
QUOTE(baibai @ 2007 03 14, 14:32)
Taip taip ir aš norėčiau sužinoti tikslius lopšio išmatavimus. Ilgį jau parašė, bet o plotis, ar nesusiaurėja smarkiai ties dugnu. Žinok Živute, tau geriau, mano gims dar ankščiau tai ir aš svajoju, kad tilptu iki balandžio bent jau  ax.gif
*

Na kai tikrovėje mačiau tai atrodė kad dydis normalus tik kad aš nežinau iki kokio ugio tas vaikas gali užaugt per pusmetį lotuliukas.gif mes su vyru neaukšti 1,60 ir 1,70 biggrin.gif
Mazge:)
sveikutės 4u.gif
gal kas turit Babywelt'o Arcus tokį
user posted image ax.gif

kokie atsiliepimai? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.