Prasau mamyciu, kuriu vaikai lanko sia mokykla, papasakoti apie ja
Labas.
Mano dukryte lanko sia mokykla.Tiesa,tik pirma savaite Jai ten patiko.Mokytoja gera. Pasirinkom todel,kad si mokykla yra arciausiai namu. Pradinukai Cia yra "atskira respublika",turi savo koridoriu,wc.... Be to as pati esu baigus Uzupio vidurine(kur dabar gimnazija),daugeli mokytoju pazistu,mano klasiokas cia mokytojauja.............
Man rodos ši mokykla turi atskiras Valdorfo klases, atskirose patalpose.
Labas,
Jei dar nesimokot, neikit. Prasta mokykla. Pradinės klasės dar nieko (priklausomai nuo to, pas kokį mokytoją pakliūsi), katastrofa 5-8 klasės. Mokyklos administracija pro pirštus žiūri į smurtą tiek mokinių tarpe, tiek ir mokinių atžvilgiu iš mokytojų pusės. Yra jau keletas incidentų nemalonių. Be to, dauguma dalykininkų silpni. Daugelis kankinasi šitoj pagrindinėj, nes nori automatiškai pakliūt į Užupio gimazija, kuri vis dar išlaiko puikų lygį. Žodžiu, situacija nekokia..... QUOTE(Smauglius @ 2006 11 15, 15:46) Labas, Jei dar nesimokot, neikit. Prasta mokykla. Pradinės klasės dar nieko (priklausomai nuo to, pas kokį mokytoją pakliūsi), katastrofa 5-8 klasės. Mokyklos administracija pro pirštus žiūri į smurtą tiek mokinių tarpe, tiek ir mokinių atžvilgiu iš mokytojų pusės. Yra jau keletas incidentų nemalonių. Be to, dauguma dalykininkų silpni. Daugelis kankinasi šitoj pagrindinėj, nes nori automatiškai pakliūt į Užupio gimazija, kuri vis dar išlaiko puikų lygį. Žodžiu, situacija nekokia..... O ka, is sitos mokyklos automatiskai perveda i Uzupio gimnazija? Nezinojau... O kad mokykla prasta, jau isitikinau savo kailiu, nes mano vaikas ja siemet pirmus metus lanko, man baisiausiai keista atrodo, kad labai daznai nebuna vienos ar kitos pamokos, vis amzinai mokytojo nera, tai isvaziaves, tai serga, tai dar kazkoks velnias... QUOTE(Azazella @ 2006 11 16, 09:38) O ka, is sitos mokyklos automatiskai perveda i Uzupio gimnazija? Nezinojau... O kad mokykla prasta, jau isitikinau savo kailiu, nes mano vaikas ja siemet pirmus metus lanko, man baisiausiai keista atrodo, kad labai daznai nebuna vienos ar kitos pamokos, vis amzinai mokytojo nera, tai isvaziaves, tai serga, tai dar kazkoks velnias... Na, Vileisio pagrindine mokykla atsirado kai 16 vidurine patapo Uzupio gimnazija ir atskyre nuo saves pagrindine mokykla. Sitam pastate buvo rusu mokykla. Visa Vileisio mokyklos beda yra netikus direktore (cia pasakiau labai svelniai), kuri yra visiskai niekine administratore ir tiesiog neprotinga moteriske, nemokanti (o gal ir nenorinti) susitvarkyt savam kieme. Galimybiu tikrai visi tevai zino butu daug, nes mokykla ne viena karta gera finansavima yra gavusi, bet kur nueina pinigai, niekas nezino. Zodziu, zuvis puna nuo galvos.... Bet, tiesa, pasakius, jei reiketu eiti i kita mokykla, net nezinociau i kokia. Nera visais atzvilgiais puikios mokyklos Vilniuje. Visur savu kabliuku yra. O sita bent prie namu
Teisingi pastebejimai, direktore man irgi labai nekoki ispudi paliko, nors teko bendrauti tik kelis kartus, du kartus buvau uzejusi i rastine, ten uzejus yra kitas kabinetukas, nezinau ar jis direktores ar ne, bet abu kartus durys buvo praviros, stalas nukrautas vaisemis kaip per baliu, o direktore bendravo su manimi per "slenksti" kramtydama vista ar koki kita patiekala. Tai dabar ir galvoju, ar cia toks sutapimas, ar direktore nuolat taip prietau-baliavoja
O kokie reikalai su pavaduotojais, -jomis? QUOTE(Azazella @ 2006 11 16, 15:29) Teisingi pastebejimai, direktore man irgi labai nekoki ispudi paliko, nors teko bendrauti tik kelis kartus, du kartus buvau uzejusi i rastine, ten uzejus yra kitas kabinetukas, nezinau ar jis direktores ar ne, bet abu kartus durys buvo praviros, stalas nukrautas vaisemis kaip per baliu, o direktore bendravo su manimi per "slenksti" kramtydama vista ar koki kita patiekala. Tai dabar ir galvoju, ar cia toks sutapimas, ar direktore nuolat taip prietau-baliavoja O kokie reikalai su pavaduotojais, -jomis? Su pavaduotojais ten keista..... Is tikruju, kadangi mano vaikinas dar pradinukas, esam susidure tik su pavaduotoja pradinems klasems, kuri yra visiskas direktores shunytis... Blogiausia yra tai, kad pagrindinis direktores administravimo principas - skaldyk ir valdyk. Intrigu meistre, mokytoju kolektyvo kirsintoja. Del tokiu dalyku atmosfera mokytoju tarpe labai nesveika, nuolatine itampa, kuri issilieja, aisku, ant musu vaiku
Tai va, maniskis penktokas ir dar atejes is kitos mokyklos, nes pakeitem gyvenamaja vieta, pirma menesi tragiska buvo, pastovu tvarkarasti tik pries pora savaiciu sudare, anglu kalbos mokytoja jau pasikeite trecia karta
QUOTE(Azazella @ 2006 11 17, 10:08) Tai va, maniskis penktokas ir dar atejes is kitos mokyklos, nes pakeitem gyvenamaja vieta, pirma menesi tragiska buvo, pastovu tvarkarasti tik pries pora savaiciu sudare, anglu kalbos mokytoja jau pasikeite trecia karta O del anglu, tai sitoj mokykloj visiskas krachas, nes musu klases anglistai iki siol (ketvirta klase) nera tureje nei vieno menesio normaliu anglu pamoku. Ka tiems vaikams reiks daryt neisivaizduoju. Tai ar cia ne direktores visiskas apsileidimas? As manau, kad reiketu su ja pakovoti, bet vienas lauke ne karys..... Gero (ir ramaus) savaitalio
Nu merginos ir pripasakojot
Tiesa,mes tik pirmokėliai,su nesąmonėm dar nesusidūrėm..... Mano mergužėlei čia labai patinka,ypač mokytoja.Yra jų klasėje toks problematiškas vaikas(čia jau kita tema..),po mūsų , tėvų,griežto rašto susgribo ir direktorė ir pavaduotoja.Matosi,kad nori tvarkos........ Rašėt apie anglų kalbą....Mano draugė sakė,kad ir su vokiečių nieko gero....... QUOTE(augute @ 2006 11 22, 23:32) Nu merginos ir pripasakojot Tiesa,mes tik pirmokėliai,su nesąmonėm dar nesusidūrėm..... Mano mergužėlei čia labai patinka,ypač mokytoja.Yra jų klasėje toks problematiškas vaikas(čia jau kita tema..),po mūsų , tėvų,griežto rašto susgribo ir direktorė ir pavaduotoja.Matosi,kad nori tvarkos........ Rašėt apie anglų kalbą....Mano draugė sakė,kad ir su vokiečių nieko gero....... Hmm... Pirma pusmeti pirmos klases ir mes svaigom nuo mokyklos puikumo.... Uogeles prasidejo, kai atsirado problemu ir klases tevai eme is direktores reikalauti tvarkos ir pazadetu dalyku. Vat tada ir pasimate, kad dauguma direktores tiesiai i akis sakomu ir zadamu dalyku tera tuscios deklaracijos, kuriu niekas net nesiruosia igyvendinti. O tai, kad kaip rasai "susizgribo", tai dar palauk.... Mes jau prie to pripratom, daznai tai tik momentinis veiksmas, siekiant uzkisti nepatenkintiems burnams, o po to vistiek savo daro. O su vokieciu kalba zymiai geriau nei su anglu, nors tikrai ne taip gerai kaip buvo tiketasi.
Vaizdelis is praejusios savaites pamoku tvarkarkarascio- treciadieni nebuvo vienos paskutines pamokos, ketvirtadieni nebuvo dvieju pirmu pamoku, penktadieni nebuvo dvieju paskutiniu pamoku, kadangi i mokykla atvaziavo cirkas, na, zodziu ne mokslai, o tikras cirkas.
Kuo toliau, tuo labiau man ten nepatinka QUOTE(Azazella @ 2006 11 27, 12:33) Vaizdelis is praejusios savaites pamoku tvarkarkarascio- treciadieni nebuvo vienos paskutines pamokos, ketvirtadieni nebuvo dvieju pirmu pamoku, penktadieni nebuvo dvieju paskutiniu pamoku, kadangi i mokykla atvaziavo cirkas, na, zodziu ne mokslai, o tikras cirkas. Kuo toliau, tuo labiau man ten nepatinka
ash tai tik buvau viena kart su nervinta kai po penkto rašymo, kad mano vaikas rinksis vokiečių kalbą, man paskambino ir pradėjo vel burti, kad imtu anglų. nenusileidau,, perėjau i kitą klasę, bet mergiotė mokosi vokiečių. Ir tuo labai patenkinta, beje jau kelis kartus yra sakius kad "kaip gerai kad leidai mane ne i anglu", sake mokytoja labai rėkia ant visų, labai nervuota, atrodo išėjo i dekretą gal dėlto..hormonai. neseniai sake kad vėl lygtai pasikeitė. na gal visam vilniuj taip , kas nori uz "dyka" anglų dėstyt, yra ir geresnių darbo pasiūlymų.
na direktorė tai man tik labai keista pasirodė, kad užstoja tuos saldainių automatus, pagrindinis argumentas, kad jei juos iškeltume, vaikai kioske pirks. matyt jei otkata gautų iš kioskų o ne automatų, pasturųjų nebūtų. šiaip mokykla man patinka. QUOTE(Vilka @ 2007 03 23, 12:36) ash tai tik buvau viena kart su nervinta kai po penkto rašymo, kad mano vaikas rinksis vokiečių kalbą, man paskambino ir pradėjo vel burti, kad imtu anglų. nenusileidau,, perėjau i kitą klasę, bet mergiotė mokosi vokiečių. Ir tuo labai patenkinta, beje jau kelis kartus yra sakius kad "kaip gerai kad leidai mane ne i anglu", sake mokytoja labai rėkia ant visų, labai nervuota, atrodo išėjo i dekretą gal dėlto..hormonai. neseniai sake kad vėl lygtai pasikeitė. na gal visam vilniuj taip , kas nori uz "dyka" anglų dėstyt, yra ir geresnių darbo pasiūlymų. na direktorė tai man tik labai keista pasirodė, kad užstoja tuos saldainių automatus, pagrindinis argumentas, kad jei juos iškeltume, vaikai kioske pirks. matyt jei otkata gautų iš kioskų o ne automatų, pasturųjų nebūtų. šiaip mokykla man patinka. Apie kokius kioskus direktore kalba, kur ji juos mato? As, asmeniskai, nepastebejau, juolab, kad pastaruoju metu, vaiku per pertraukas niekur is mokyklos neisleidzia. As esu pries tuo "sudo" atsiprasant automatus, bet jau senokai supratau, kad direktorei tevu nuomone svarbi tik tiek, kiek ji sutampa su jos pacios nuomone. QUOTE(Azazella @ 2007 03 23, 14:06) Apie kokius kioskus direktore kalba, kur ji juos mato? As, asmeniskai, nepastebejau, juolab, kad pastaruoju metu, vaiku per pertraukas niekur is mokyklos neisleidzia. As esu pries tuo "sudo" atsiprasant automatus, bet jau senokai supratau, kad direktorei tevu nuomone svarbi tik tiek, kiek ji sutampa su jos pacios nuomone. zinai jei direktore procentelio negautu nuo tu automatu, tai nebutu ir suinteresuota ju buvimu, dabar gi viskas atvirkščiai. Aš mielai pati su tevais susimesčiau ir kas menesi kažkokią sumą pamokėčiau, tik jei žinočiau kokia suma tenkintu ir kaip prie jos prieit
Tai dabar pasakykit ar yra koks kitas variantas, jei ne Vileisio???
QUOTE(solele @ 2007 04 20, 15:03) Tai dabar pasakykit ar yra koks kitas variantas, jei ne Vileisio??? na dar yra filaretu pradine mokykla ant kalno , kur toki dideli daugiabuti pastate. o daugiau arti ir aš nežianau. idomu antakalnio 18-oji, dabar gimnazija kokia, ar pagrindinė? o šiaip tai nors ir yra keletas dalykų, kurie nervina, bet šiaip labai gera mokykla, na aš tai patenkinta. jei š. automatus panaikintu, tai visau super būtų
dar yra Šaltinėlio privati pradinė mokykla, Filaretų g., kur kurčiųjų mokykla-internatas.
beje, Filaretų mokykloje planuoja atidaryti dvikalbę pirmąją klasę. Čiurlionio menų gimnazija, kur yra ir pradinė mokykla. Tad variantų iš tiesų yra nemažai.
Brangieji teveliai,
na jei taip blogai su ta mokykla (kaip suprantu su direktore-labiausiai) manau reiktu kreiptis i Svietimo ministerija. Smauglius sake , kad vienas lauke ne karys- tuomet as stoju i kova Maniskis,gal but, (jei viski pakeisim gyvenama vieta) kitamet bus pirmokasm, bet dirva noriu papurenti jau dabar Tai ka? kas uz QUOTE(solele @ 2007 05 31, 22:09) Brangieji teveliai, na jei taip blogai su ta mokykla (kaip suprantu su direktore-labiausiai) manau reiktu kreiptis i Svietimo ministerija. Smauglius sake , kad vienas lauke ne karys- tuomet as stoju i kova Maniskis,gal but, (jei viski pakeisim gyvenama vieta) kitamet bus pirmokasm, bet dirva noriu papurenti jau dabar Tai ka? kas uz as kaip ir uz, bet ka galvoji konkreciai daryti? Nes pasiekti kakokio rezultato laaabai sudetinga. Pateiksiu paprasta pavyzdi, buvo toje mokykloje toks istorijos mokytojas, kuris vaikus lupdavo, tevai ejo ejo, skundesi skundesi direktorei, nieko nevyko, kol tas mokytojas nesulauze rankos kitos mokytojos sunui, tada nukentejusioji surase nusiskundimus (t.y. ne zodziu male), na, ir problema issisprende, museika nebedirba sioje mokykloje.
Gavau toki atsakyma (klausiau protingu zmoniu
"Vargu ar SMM ministerija imsis sio reikalo. Tai ne ju funkcija. Jums reiketu surasyti rasta, surinkti kuo daugiau tevu parasu ir nunesti I Vilniaus savivaldybe. Savivaldybe yra mokyklos steigeja, todel tokius klausimus sprendzia ji. " Na, aks stoja i musi
Dar vienas patarimas jums
"Jei direktore turi uznugari SMM, tai galit is kailio issinert ir nieko nelaimesit. Nebent sukils VISA mokyklos bendruomene: ir tevai, ir vaikai, ir MOKYTOJAI. Berods, panasiai nuverte Senvages mokykos direktore pries keleta metu. Gal bandykit su jais pasisneket. Sekmes kovoje del vaiku" QUOTE(solele @ 2007 04 20, 15:03) Tai dabar pasakykit ar yra koks kitas variantas, jei ne Vileisio??? Na visai netoli yra Filaretų pradinė (kitoj Olandų g. pusėj). Tad, jei kelsitės i Užupį, ar kur nors netoliese, visai neblogas variantas QUOTE(makuke @ 2007 06 03, 15:51) Na visai netoli yra Filaretų pradinė (kitoj Olandų g. pusėj). Tad, jei kelsitės i Užupį, ar kur nors netoliese, visai neblogas variantas O kaip ta Filaretu mokykla? Man dar be galo svarbu, kad vaikas saugiai griztu mano. Brrrrr kaip man baisu ta Olandu gatve Lai mano vaikas biski kvailesnis lieka (jei kas ko nors ten "nedamoko", bet sveikas.Bijau judrios gatves ( Sorry, cia motiniskos paranojos QUOTE(solele @ 2007 06 03, 20:36) O kaip ta Filaretu mokykla? Man dar be galo svarbu, kad vaikas saugiai griztu mano. Brrrrr kaip man baisu ta Olandu gatve Lai mano vaikas biski kvailesnis lieka (jei kas ko nors ten "nedamoko", bet sveikas.Bijau judrios gatves ( Sorry, cia motiniskos paranojos gal jau zinai tiksliai žinai kur kelsitės? Gal kur visai netoli nuo manęs Šiaip dabar visai neblogai sutvarkė sankryžą prie mokyklų, beveik kasdien pro ten į darželį žingsniuojam. Tai dabartinė situacija yra žymiai geresnė nei buvo prieš porą metų. Abi mokyklos nutolę nuo sankryžos vienodu atstumu, tik į skirtingas puses. Dėl kvailumo, tai kiekvienoj mokykloj vaikai pakankamai su juo susiduria. QUOTE(makuke @ 2007 06 03, 20:58) gal jau zinai tiksliai žinai kur kelsitės? Gal kur visai netoli nuo manęs Šiaip dabar visai neblogai sutvarkė sankryžą prie mokyklų, beveik kasdien pro ten į darželį žingsniuojam. Tai dabartinė situacija yra žymiai geresnė nei buvo prieš porą metų. Abi mokyklos nutolę nuo sankryžos vienodu atstumu, tik į skirtingas puses. Dėl kvailumo, tai kiekvienoj mokykloj vaikai pakankamai su juo susiduria. Mano akimis ziurint, ta sankryza po sviesoforo rekonstrukcijos pasidare dar nesaugesne pestiesiems nei buvo anksciau(nekalbu apie automobilius, jiems po rekonstrukcijos paprasciau pasukti i kaire). O visas blogumas tame, kad anksciau, kai zalia sviesa uzsidegdavo pestiesiems, tai uzsidegdavo pereiti visa gatve, o dabar gali pereiti tik dali gatves, paskui vels spaudi ir lauki zalios (laukti reikia ne taip jau ir trumpai). Tai va, as kasdien vaikstau ten ir matau kas vyksta rytais. 95 procentai vaiku nelaukia zalios sviesos antroje puseje, lekia kuo greiciau, net tada, kai niekur neveluoja. O tie, kurie stovi tarpgatvyje ir laukia zalios irgi nera saugus, nes salele maza, vaiku stovi daug, jie issibarste per puse gatves, masinu daug, visos lekia... ypac tamsiu metu laiku tai man ten brrr... Del Filaretu mokyklos, tai ji tikrai nebloga, bet deja, tik pradine, kieno vaikai didesni, tam netinka ir lieka ta vienintele ir nepakartojama Vileisio... QUOTE(solele @ 2007 06 01, 10:43) Gavau toki atsakyma (klausiau protingu zmoniu "Vargu ar SMM ministerija imsis sio reikalo. Tai ne ju funkcija. Jums reiketu surasyti rasta, surinkti kuo daugiau tevu parasu ir nunesti I Vilniaus savivaldybe. Savivaldybe yra mokyklos steigeja, todel tokius klausimus sprendzia ji. " Na, aks stoja i musi QUOTE(solele @ 2007 06 03, 15:30) Dar vienas patarimas jums "Jei direktore turi uznugari SMM, tai galit is kailio issinert ir nieko nelaimesit. Nebent sukils VISA mokyklos bendruomene: ir tevai, ir vaikai, ir MOKYTOJAI. Berods, panasiai nuverte Senvages mokykos direktore pries keleta metu. Gal bandykit su jais pasisneket. Sekmes kovoje del vaiku" Su Filaretu mokyklos saugumu0 viskas aisku. Taigis, kas imasi iniciatyvos kovoti su valdzia???? JUK MUSU VAIKIUKU LABUI Makuke, mes jei kelsimes, tai arciau senamiescio. Tai man palankiau butu Vileisio.
Dar jums brangieji pasiulymu:
"Mokyklos direktoriu skiria ir atleidzia savivaldybe. kiek zinau, pakanka keliu pareiskimu is tevu puses, ir dirikas gauna papeikima. Trys papeikimai - ir atleidimas is darbo. Taciau jei vyksta tokia savivale, gali buti, kad dirike turi gera uznugari ir pagal istatymu numatyta tvarka, mokyklos teveliai jos plikom rankom nepaims. Galimi varinajtai: 1.Susikontaktuoti su mokyklu direktoriu asociacijos tarybos nariais; 2.pasikalbeti su savivaldybes tarybos nariais, apie galimus veiksmus; 3.Kviesti i pagalba TV Beje TV,- labai nepatogus dalykas savivaldybei ir kitoms institucijoms, kurioms kazkiek pavaldi dirike ir kurios ja dengia. Mano toks varijantas jau isbandytas nekarta ir dave labai geru rezultatu ********************************************************************* Atsiprasau, kad tersiu eteri, bet negalima klaidinti kolegu. Teiginyje kiek zinau, pakanka keliu pareiskimu is tevu puses, ir dirikas gauna papeikima. Trys papeikimai - ir atleidimas is darbo. nera tiesos. Tevu pareiskimai nera teisinis pagrindas bausti nei direktoriu, nei mokytoja. Tai tik pagrindas issiaiskinti situacija. Pagal Darbo kodeksa uztenka ir vieno papeikimo, kita nuobauda gali buti atleidimas is darbo. Bet papeikimas galioja tik metus, po to automatiskai anuliuojamas. Kiti patarimai labai geri. " Tai vat brangieji, tramplynas yra. Prasom
Laba,
Ačiū Solele, kad įmetei žinutę man asmeniškai, niekaip nebūčiau dar kartą užklydus Su istorijos mokytoju buvo sudėtingiau, nei atrodytų, tiesiog direktorė paskubėjo rankeles nusiplaut ir mokykloj informacija tikra nepasklido. Jinai mokytoju atsikratė dar viso skandalėlio pradžio, pareikalavus iš jo prašymo atleist iš darbo savo noru. Paskubėjo dėl to, kad niekas jos nekabintų paaiškėjus faktui, jog tas mokytojas buvo anksčiau keletą kartų įkliuvęs dėl smurto prieš vaikus, bet sugebėdavo nusiplaut ir išeit iš darbo mokyklose, o tėvai nukentėjusių vaikų nekėlė skandalo. O direktorė jį priėmė į darbą ŽINODAMA jo biografiją. Žodžiu, paskubėjo atsiriboti. Mokytojui istorijos buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, byla nuėjo į teismą, o ten jis prisipažino kaltas ir net pasirašė pasižadėjimą nebedirbti švietimo sistemoje. Žodžiu, šioks toks laimėjimas Dabar dėl direktorės. Per 4 metus supratau štai ką:užnugarį ji tikrai turi. Milijonai raštų prirašyta buvo, su švietimo skyrium bendrauta, komisijos ėjo viena po kitos, pažeidimų krūvą nustatė, o o jinai negavo jokios nuobaudos ir toliau šaiposi patenkinta; Direktorė labai gudri lapė, puikiai įvaldžiusi principą skaldyk ir valdyk, kadangi tokiu būdu užsitikrina, jog vienybės nebus nei mokytojų tarpe (jie yra taip sukiršinti vieni prieš kitus, kad gatavi gerkles persikąst), nei tėvų, nes atvirai su niekuo nekonfliktuoja, tik tyliai pagalius į ratus kaišioja. Taigi, vienintelis dalykas yra skundas iš tėvų pusės, tačiau jokių įrodymų dėl jos blogų darbų rankose neturim, o ir gaut kažin ar išeis. BET, patikėkit manim, darbas dirbamas
Na ir baisu man dabar pasidare, paskaicius jusu aprasyma apie sia mokykla. Kaip tik siandien itaisem mes savo pirmokele ten, todel nusprendziau pasiskaityti, ka zmones kalba. Kraupu, kur mes pakliuvom!? O gal ka zinot apie pradiniu kalsiu mokytoja - vyra, rodos Zydrunas Meidus. Mus i jo klase paskyre. Mano mergaite labai jautri, kazi ar jis geras mokytojas?
QUOTE(AlisaI @ 2007 08 10, 10:25) Na ir baisu man dabar pasidare, paskaicius jusu aprasyma apie sia mokykla. Kaip tik siandien itaisem mes savo pirmokele ten, todel nusprendziau pasiskaityti, ka zmones kalba. Kraupu, kur mes pakliuvom!? O gal ka zinot apie pradiniu kalsiu mokytoja - vyra, rodos Zydrunas Meidus. Mus i jo klase paskyre. Mano mergaite labai jautri, kazi ar jis geras mokytojas? Maukit dideliu greičiu į mokyklą ir persivedinėkit pas Jurgitą Gainienę. Daugiau nieko sakyt nenoriu, nes apkaltins šmeižtu.... Bet vat buvo vienas incidentėlis, kai ponas Žydrūnas atvyko į darbą su marškinėliais, ant kurių nemenkom raidelėm buvo užrašyta FUCK, o gavęs pastabą paprašė nevaržyti jo teisių
Aciu, kad perspejai. Bandysiu prasytis pas ja. Bet jei klases bus suformuotos, turbut niekas nekreips i mus demesio.
QUOTE(AlisaI @ 2007 08 13, 15:12) Aciu, kad perspejai. Bandysiu prasytis pas ja. Bet jei klases bus suformuotos, turbut niekas nekreips i mus demesio. Na, pabandykit kokia dovanele direktorei pasiulyti, ji man labai panasi i megstancia tokius dalykus. Suprantu, kad bjauru ir zema, bet del pirmokelio verta pasistengti.
Kad jus zinotumet, kaip sunkiai mes i ta pirma klase einam! Taip nesiseka, kad truksta zodziu! Ir dar se tau, mokytojas nekoks pasitaike. Esu rasiusi savo situacija kitoje rubrikoje "nuo kada i pirma klase", padrasinta kitu mamu bei psichologu rizausi leisti i mokykla savo sesemete. Ir vel kliutys! Na, teks baigti kova vistiek. Eisiu zemintis. Aciu visoms.
QUOTE(AlisaI @ 2007 08 13, 15:56) Kad jus zinotumet, kaip sunkiai mes i ta pirma klase einam! Taip nesiseka, kad truksta zodziu! Ir dar se tau, mokytojas nekoks pasitaike. Esu rasiusi savo situacija kitoje rubrikoje "nuo kada i pirma klase", padrasinta kitu mamu bei psichologu rizausi leisti i mokykla savo sesemete. Ir vel kliutys! Na, teks baigti kova vistiek. Eisiu zemintis. Aciu visoms. Nesinervink, žinok Azazella teisi, įmesk man žinutę asmeniškai, pasidalinsiu patirtim QUOTE(AlisaI @ 2007 08 13, 15:56) Kad jus zinotumet, kaip sunkiai mes i ta pirma klase einam! Taip nesiseka, kad truksta zodziu! Ir dar se tau, mokytojas nekoks pasitaike. Esu rasiusi savo situacija kitoje rubrikoje "nuo kada i pirma klase", padrasinta kitu mamu bei psichologu rizausi leisti i mokykla savo sesemete. Ir vel kliutys! Na, teks baigti kova vistiek. Eisiu zemintis. Aciu visoms. Aisku, jei jau apsisprendet, tai mano zodziai nieko nebereiskia. Bet vis tiek pasisakysiu. As irgi ilgai masciau ar leisti sunu sesiu, ar septyniu metu. Kalbejau su draugem, bendradarbem, pradiniu klasiu mokytojom. Visu atsakymas buvo vienareiksmiskas ne sesiameciams. Ypac pradinuku mokytojos akcentavo. Sake, kad tokiam vaikui vieneri metai labai daug reiskia ir sesiameciai ir septynmeciai pirmokai skiriasi kaip zeme ir dangus. Aisku, kad nera vieno recepto visiems, bet as neleidau sunaus sesiu metu i mokykla ir dabar labai dziaugiuosi savo sprendimu.
Neturejom kur detis: arba zingsnis atgal, arba zingsnis i prieki. Nusprendem eiti pirmyn. Ziuresim kas is to gausis.
Mes kolkas lankom Filaretu pradine ir labai laimingos, mokytoja superine
QUOTE(Širdukė @ 2007 10 27, 11:20) Mes kolkas lankom Filaretu pradine ir labai laimingos, mokytoja superine Na, linkus abejoti ar tas pades. Zinok, niekas nesako, kad Vileisio mokykloje blogi mokytojai, dauguma ju visai geri, keli - puikus, bet vat direktore Pateiksiu viena pavyzdi: Mokykloje stovi saldumynu automatas, vaikai ten pirkineja visoki slamsta (jame prideta visokiausiu labai pigiu "gardumynu"), tevai sventai tiki, kad vaikai valgo uz duotus pinigus mokykloje pietus... Dauguma tevu noretu, kad to se... automato neliktu, direktore zda jau antrus metus, kad jo nebus, bet, deja, automatas tebestovi, vaikai toliau sekmingai nuodijasi. Retorinis klausimas, kaip manot, kas uz viso to stovi? Kam tai naudinga?
Tai reikia gi kazka daryti su tuo automatu
Sveikos mamos. Na stai ir mes susipazinom su sita mokykla. Ir matem ta aparata, ir labai jis mums rupi... Tikrai, tai didele problema. Dukra nuolat praso pinigeliu, kad galetu ka nors ten nusipirkti, o kai neleidziu, tai gaunu priekaistu, kad kiti tai perka...
Na, o del mokytojo - tai kolkas vargo nematom. Nekeitem mes jo, vaikstom pas Zydruna. Aisku, skirtumas yra kur moteris, kur vyras, bet, rodos, dukrai tai netrukdo. Matysim, kas bus toliau.
Mano vaikas irgi lanko sia mokykla
Kai vasara skaiciau jusu pasisakymus apie pradines klases ir mokytoja Zydruna, tiesiog issigandau, bet dabar, lyg ir viskas tvarkoje. Mokytojas vaiku nevalgo QUOTE(Smauglius @ 2007 08 13, 15:06) Maukit dideliu greičiu į mokyklą ir persivedinėkit pas Jurgitą Gainienę. Daugiau nieko sakyt nenoriu, nes apkaltins šmeižtu.... Bet vat buvo vienas incidentėlis, kai ponas Žydrūnas atvyko į darbą su marškinėliais, ant kurių nemenkom raidelėm buvo užrašyta FUCK, o gavęs pastabą paprašė nevaržyti jo teisių Išpūstas reikalas ta Jurgita Gainienė.Net nesugebėjo vaikams Kalėdų šventės paruošti.O be to amoralus elgesys pašiurpino, kai sužinojom, kad jau su trečiu vyru gyvena.Abu vaikai nuo skirtingų vyrų. Ar tokia mokytoja gali mokyti ir auklėti mūsų vaikus? QUOTE(MĖTINĖ @ 2008 01 10, 17:25) Išpūstas reikalas ta Jurgita Gainienė.Net nesugebėjo vaikams Kalėdų šventės paruošti.O be to amoralus elgesys pašiurpino, kai sužinojom, kad jau su trečiu vyru gyvena.Abu vaikai nuo skirtingų vyrų. Ar tokia mokytoja gali mokyti ir auklėti mūsų vaikus? Mėtine, esi šlykšti pletkų boba Net jei ji gyventų su dvidešimt trečiu vyru, apie jos moralę tai nieko nesakytų. O vat apie tavo moralę daug ką galima pasakyt iš to, kad lendi į eterį ir skleidi paskalas. Apgailėtina liežuvautoja.
Mėtine, nesuprantu kaip mokytojos asmeninis gyvenimas, i kuri niekam nevalia kisti nosies, nsusijes su vaiku mokymu?
Prancuzijos prezidentas taip pat trecia karta ruosiasi vesti
|