Labai aciu uz komentarus. Nebijom pradiniu klasiu, gal daugiau velesniu. Gal dar kas zinot apie mokytoja Laima?
QUOTE(Zhvirblis @ 2011 01 06, 20:36) Labai aciu uz komentarus. Nebijom pradiniu klasiu, gal daugiau velesniu. Gal dar kas zinot apie mokytoja Laima? Mes su mokytoja Laima bendraujam prailgintoje grupėje, tai tikrai labai mylinti vaikus ir mokanti juos užimti įdomia veikla moteriškė. Stebiuosi kaip ji pati gana lėtai judanti nuostabiai susitvarko su mūsų judriais vaikais, kiek žino visokių žaidimų. Su mokytoju Žydrūnu bendraujam sporto būrelyje. Galiu pasakyti, kad visi vaikai labai myli tiek mokytoją Žydrūną, tiek ir Laimą. Paklausiau savo dukryčių jei joms reiktų rinktis, kurį mokytoją rinktųsi, tai viena išsirinko Laimą, o kitą Žydrūną
labadiena as mokausi toj mokykloj as esu 5 klasej[COLOR=blue]
Aciu uz info, bandysim ir mes i sia mokykla eit.
Sveikos.Si tema gan apleista, bet tikiuosi atsakymo sulauksiu.
Va. Turi ji labai gera drauge, bendrauju as su jos tevais, nu zodziu patikimi zmones ir t.t. Drauge eina i P.Vileisio mokykla. Mums tai verkiant reikia begt is Baltupiu, tai galvojam, gal i Vileisi? Eitumem i 7 kl. Labai nori i muzikine klase. O ar sunku ten patekt? (pagal gyvenama vieta mums nepriklauso ten), ar yra galimybe pasirinkt i kokia klase konkreciai nori eiti? (mes jau pas drauge taikytume) Beje radau cia daugiausia blogu atsiliepimu.Tai vis del to, ar verta mums pereit? Is anksto aciu
Visų pirma tai pagalvočiau apie tai, kad vaikas kiekvieną rytą ir dieną turės važiuoti per pusę miesto į mokyklą...
Nejaugi nėra arčiau namų kitos mokyklos?
Kas del pradinuku mokytojo Zydruno Meidaus, tai jis puikus pedagogas. Teko su juo dirbti viename kolektyve kitoje mokykloje, stebeti jo pamokas ir veikla. Visiems linkeciau toki pirmaji mokytoja tureti. Kiek pamenu, net per pertraukas mokytojas retai iseidavo is klases, nuolat su vaikais bendraudavo, zaisdavo, ka nors jiems pasakodavo.
Del Vileisio mano nuomone nekokia. Kaip jau kazkas minejo, mokytojai cia pavirsutiniskai ziuri i mokiniu problemas. Didelis minusas - dazna mokytoju kaita, nera beveik jokiu renginiu. Kalbu apie 5-8 klases. Nepatariu leisti i sia mokykla savo vaiko. Nors maniskei cia sekasi puikiai, taciau jai nepatinka sioje mokykloje. Ir dar vienas patarimas: kai rinksites 6 kl antra uzsienio kalba, geriau rinkites vokieciu arba prancuzu. Rusu kalbos mokytoja nezino su kuriomis valstybemis ribojasi Lietuvos sienos, ir dar vaikus klaidina. Kazkas vistik negerai su rusu kl mokytojomis, mokiniai masiskai bega is ju pamoku QUOTE(Evelija @ 2011 02 28, 19:55) Kas del pradinuku mokytojo Zydruno Meidaus, tai jis puikus pedagogas. Teko su juo dirbti viename kolektyve kitoje mokykloje, stebeti jo pamokas ir veikla. Visiems linkeciau toki pirmaji mokytoja tureti. Kiek pamenu, net per pertraukas mokytojas retai iseidavo is klases, nuolat su vaikais bendraudavo, zaisdavo, ka nors jiems pasakodavo. Del Vileisio mano nuomone nekokia. Kaip jau kazkas minejo, mokytojai cia pavirsutiniskai ziuri i mokiniu problemas. Didelis minusas - dazna mokytoju kaita, nera beveik jokiu renginiu. Kalbu apie 5-8 klases. Nepatariu leisti i sia mokykla savo vaiko. Nors maniskei cia sekasi puikiai, taciau jai nepatinka sioje mokykloje. Ir dar vienas patarimas: kai rinksites 6 kl antra uzsienio kalba, geriau rinkites vokieciu arba prancuzu. Rusu kalbos mokytoja nezino su kuriomis valstybemis ribojasi Lietuvos sienos, ir dar vaikus klaidina. Kazkas vistik negerai su rusu kl mokytojomis, mokiniai masiskai bega is ju pamoku Noreciau paklausti kas yra dazna mokytoju kaita, pas mus per puse metu pasikeite viena mokytoja, muzikos, ana isejo i dekretines.
Del vazinejimo, tai sia mokykla ir isiziurejome, mat ketiname pirkti buta uzupyje.O arciau namu yra tik Jeruzales mokykla, tai jau ten is vis brrr....
na siaip ar taip padaviau siandien prasyma.Nors siek tiek bijau, nekokie cia atsiliepimai.Beje, gal kas stojo i muzikine klase? Maniske labai bijo.
Tai, kad nėra ten ko bijoti
Na mano mergaitė, tai darželyje ir pradinėje, atsiprašau, bet tikrai traukdavo pro šalį. Bet kokioj penktoj klasėj pati nežinau kaip ėmė ir prasimušė jai ta klausa.Ateinu į jos kambarį, žiūriu vieną kartą paklausius pusę eurovizijos dainų gražiai dainuoja ir nenusidainuoja.Tai galvoju, dainininke nebus, bet ugdyti tą klausą reikia. Na nežinau, manau ji dabar tikrai turi klausą.ir dainuot pamėgo. Mūsų pirma kalba anglų, antra vokiečių.Tai čia gerai? ( leiskite priminti, kad stosim į septintą klasę
O ar nebijoti mūms dėl direktorės? Visi čia apie ją taip blogai šneka.Iš tikrųjų ji tokia baisi?
Nelabai suprantu prasmes rinktis mokykla tik del to, kad patekti i muzikine klase. Tam yra muzikos mokyklos, kuriose tikrai puikiai lavinami vaiku muzikiniai sugebejimai.
Kad vaikas kazko pasiektu ir labiau muzikaliai isprustu dvieju muzikos pamoku nepakanka. Tas pats yra ir su kitomis meno sritimis. Kas del kalediniu renginiu, tai organizuojasi klases atskirai (vyresnes) arba visai nieko nedaro. Pradinukams vyksta kazkas panasaus. Su direktore bendrauti neteko, tai nezinau ko ten jos bijoti. Retai ji pasirodo ir vaikams, tuno savo kabinete ir tiek.
Evelija, kiek supratau, jūsų duktė mokosi šioje mokykloje ir jai gerai sekasi, bet ji nėra patenkinta šia mokykla. O ar galėtumėt truputį konkrečiau pasidalinti, kas būtent šioje mokykloje jai nepatinka? Tvarka, mokytojai, klasiokai, uniformos, administracijos tvarka ir taisyklės, dėstymo metodai, vertinimas... Būsime dėkingos tos, kurioms rūpi
Sveikos
mano sūnus mokosi šioje mokykloje, penktoje klasėje. Esu nusivylus mokykla - kažkaip viskas atmestinai, "dėl pliusiuko", direktorė senamadiška ir dar nesugeba susitvarkyti su per daug prisiimtų pareigų - kartais neveda savo pamokų. Mąstau apie mokyklos keitimą.
Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) Kreipkitės QUOTE(Smauglius @ 2011 06 10, 14:07) Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) Kreipkitės Sveiki, mane sudomino Jusu skelbimas . gal galetume aptarti tel? Papildyta: QUOTE(SatreblaSK @ 2011 06 21, 09:29) mano tel. 8 616 02 195 paskambinkite p.Smaugliau
KOREKCIJA
Kreipkitės per AŽ
Sveikos!!!
Mano dukra mokosi toje mokykloje Labai jai patinka ten. Sako mokytojai ten labai geri. Mokykloje žiemą šilta, pavasarį gerai, vėsu mokytojai dėmesingi ir suinteresuoti išmokyti mokykloje labai tvarkinga. Langai plastikiniai. Kabinetai erdvūs ir pritaikyti mokymuisi. Man ir Mano dukrai ši mokykla labai patinka...
Sveiki.Lankysim ir mes nuo rugsėjo šia mokykla.Bet pavėlavom užsisakyti uniforma.Gal žinote kur Vilniuje dar parduoda uniformas.
QUOTE(AMANT @ 2011 08 01, 17:45) Sveiki.Lankysim ir mes nuo rugsėjo šia mokykla.Bet pavėlavom užsisakyti uniforma.Gal žinote kur Vilniuje dar parduoda uniformas. Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna. QUOTE(ievuze1977 @ 2011 08 02, 13:38) Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna. Ačiū už nukreipimą :4u:Kaina tikrai daug mažesnė. Švarką užsakiau,o dėl sijono neapsisprendžiau,nes jie neturi audinio tokio iš kurio siuvamas kaklaraištis ir sijone tie paraukimai,skiriasi langelių dydis ir truputi spalva.Kažin ar nebus problemos,kad kaklaraištis truputi skiriasi
O šito tai jau nežinau
Sveikos,gal kas turit jau nereikalinga mergaitišką uniformą penktokei?
Žmonės - tai negi niekam nereik berno uniformos dovanų? Visi nori naujas brangiai pirkt? O spintelė medinė (didelė), tiek to, tebūnie 40 Lt QUOTE(Smauglius @ 2011 08 13, 00:03) Žmonės - tai negi niekam nereik berno uniformos dovanų? Visi nori naujas brangiai pirkt? O spintelė medinė (didelė), tiek to, tebūnie 40 Lt O kodėl nenorit per mokytoja parduoti? Kiek žinau klasės auklėtoja savo klasėj renka spintelės prie savo kabineto,kad visiems būtu vienoj vietoj,todėl gal niekas ir nesusigundo
gal dar kam reikės - parduodu savo penktokėlio išaugtą uniformą (dėvėjo švarką metus) ir visiškai nedėvėtas, naujutėles kelnes (turėjom kitas, o šitas netikėtai išaugom, pirksim naujas). Dydžiai: kelnės pusvilnonės (45 proc. vilnos): 158 - 80 lt (pirktos už 98 lt), švarkas 38 d. - 70 Lt. Švarkas taip pat su vilna. Kreiptis per AŽ.
Abi dukros lanko šią mokyklą. Patenkintos.
Dėl muzikinės klasės, tai sakyčiau išpūstas reikalas. Nieko ypatingo, kaip kad žadėjo, nevyksta. Šiek tiek daugiau padainuoja ir tiek. Nei miuziklų, nei spektaklių. Kartais kokiuose nors konkursuose, koncertuose sudalyvauja ir tiek. Direktorė susižavėjimo nekelia, bet niekur taip nebūna, kad 100proc. viskas tiktų ir patiktų. Norint prie daug ko prisikabint galima. Buvo tragiška kūno kultūros mokytoja. Dabar išėjo, atėjo kitos, mokiniai patenkinti. Su rusų kalba, kaip kažkas minėjo, iš tiesų yra blogai. Todėl pasirinko vokiečių kaip antrą užsienio kalbą. QUOTE(taramdaram @ 2011 11 03, 18:43) Abi dukros lanko šią mokyklą. Patenkintos. Dėl muzikinės klasės, tai sakyčiau išpūstas reikalas. Nieko ypatingo, kaip kad žadėjo, nevyksta. Šiek tiek daugiau padainuoja ir tiek. Nei miuziklų, nei spektaklių. Kartais kokiuose nors konkursuose, koncertuose sudalyvauja ir tiek. Direktorė susižavėjimo nekelia, bet niekur taip nebūna, kad 100proc. viskas tiktų ir patiktų. Norint prie daug ko prisikabint galima. Buvo tragiška kūno kultūros mokytoja. Dabar išėjo, atėjo kitos, mokiniai patenkinti. Su rusų kalba, kaip kažkas minėjo, iš tiesų yra blogai. Todėl pasirinko vokiečių kaip antrą užsienio kalbą. O gal galima butu plačiau apie rusų kalbą,nes mes kaip tik pasirinkom ją kaip antra užsienio.Jeigu labai blogai gal nevėlu dar pakeisti į anglu.
laba diena,
nepatingėjau-perskaičiau visą forumą. Bet informacijos, kurios norėjau neradau gal kas galit atsakyt į konkretų klausimą apie pradinukus ruošaimės leist du pirmokėlius nuo rudnes. renkames ne vien šią mokyklą, nes nežinai , kur mus /ir ar priims, nes ne pagal gyvenamą vietą. Tad-kokios mokytojos šiemet turi ketvirtokus. ką galit apie jas pasakyti? dar domina maitinimas mokykloje. Būsiu dėkinga už pasiskaymus
Laba,
Pradinukų klasės yra atskirame koridoriuje. Būsimieji pirmokai mokysis šio koridoriaus gale, toliausiai nuo įėjimo. Mokytojos abi neblogos. Kiek žinau trečius metus iš eilės bus organizuojama prancūzų klasė, taigi vaikai bus skirstomi pagal kalbas. Dėl maitinimo - galima užsisakyti pusryčius, pietus, pavakarius. Pietus kainuoja 5,50Lt be sriubos, sriuba - 1Lt, pavakariai - 3Lt. Mano vaikai valgo noriai, sako, kad skanu. Beje, valgykla kaip mokyklai labai jauki. Dar man labai patinka kad vaikai turi savo spinteles. Prailginta dirba iki 18val, joje gali būti ne tik pirmokai, bet ir vyresni, vaikai nuvedami pavalgyti, paruošia pamokas, suorganizuojami įvairūs žaidimai, eina į salę, į kiemą. Mano vaikai labai noriai lieka prailgintoj, net laukia tos dienos kai liks, nes mes dabar lankom tik 1 dieną per savaitę. Beje, aš šiemet irgi leisiu pirmoką į šią mokyklą, tai įdomu susipažinti su būsimų klasiokų tėveliais.
Šią mokyklą lanko abu mano vaikai. Pradinių klasių mokytojos puikios. Kol mokėsi pradinėse, nebuvo jokių problemų. vaikai mokosi gerai, bet turim bėdų su rusų mokytoja. manau, kad vien dėl jos rinktumėmės dabar antrą kalbą -vokiečių.
Taip pat silpna istorijos mokytoja, dėsto formaliai, vaikų nesudomina. Jaučiam perdidelį spaudimą dėl uniformų. Galima būtų leisti ir nežymius nukrypimus, patogumo labui. Tačiau pasvėrus visus + ir - matau daugiau pliusų. Nesigailiu, kad vaikai čia mokosi QUOTE(ievuze1977 @ 2011 08 02, 12:38) Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" Ačiū QUOTE(rimante2 @ 2012 01 14, 11:55) Mokytojos abi neblogos. Ačiū Mes irgi renkamės iš kelių m-lų. Atvirų durų diena šitoj labiausiai patiko, turbūt ir apsistosime. Galėsime kooperuotis vežiojimams QUOTE(Shanti @ 2012 04 01, 12:41) Mes irgi renkamės iš kelių m-lų. Atvirų durų diena šitoj labiausiai patiko, turbūt ir apsistosime. Galėsime kooperuotis vežiojimams mano vaikai beveik metus lanko šią mokyklą ir esam labai patenkinti
laba diena,
pasirodo-buvo atvirų durų diena...pražiopsojau
Sveikos, mamos,
kas buvo Vileišio m-kloje , atvirų durų dienoje-gal žinote, kokia situaija su padavusių prašymus vaikų skaičiumi? man labai smalsu, ar mes turim šansą patekti, nes nepriklausom pagal gyv. vietą. QUOTE(pirmune @ 2012 04 10, 10:06) Sveikos, mamos, kas buvo Vileišio m-kloje , atvirų durų dienoje-gal žinote, kokia situaija su padavusių prašymus vaikų skaičiumi? man labai smalsu, ar mes turim šansą patekti, nes nepriklausom pagal gyv. vietą. Neatsimenu kiek ten sakė yra tų prašymų (berods 40), bet dar tikrai nesurinko tiek kiek gali primti, žodžiu nėra daug, bet sakė kad jau daugiau nei pernai panašiu laiku. Praeitais metais pateko visi norintys. Apie atvirų durų dieną sužinojom iš internetinio puslapio - www.vileisis.lt, ten ir visa kita informacija yra. Dabar birželio 5-7 dienomis bus vaikams pamokėlės, susipažinimas su būsimomis mokytojomis. Iki susitikimo
Sveikos, vis įlendu čia. Nes labai jau aktualu
Gal galit kas kokį žodelį brūkštelt apie mok. Dindaitę? Dėkoju
Sveikos,
nors prisiskaiciau as cia daug blogu atsiliepimu apie sia mokykla, bet vistik surizikuosim QUOTE(pirmune @ 2012 05 08, 08:47) Mano vaikas šiemet baigia ketvirtą klasę pas šią mokytoją. Tikrai negaliu pasakyti nieko bloga Klasė nebuvo iš lengvųjų, nes joje buvo beveik vien berniukai Asmeniškai jaučiuosi labai dėkinga mokytojai, nes kai mano vaikas turėjo problemų su mokslais, mes kartu ieškojome išeičių kaip jam padėti, kokios bendros taktikos imtis - mokytoja visą laiką buvo labai geranoriška ir tikrai rūpinosi. Aukodavo savo laiką tam, kad papildomai padirbėti po pamokų kai to reikėjo. Ir matau, kad vaikai mokytoją myli QUOTE(blondine @ 2012 05 17, 23:49) Mano vaikas šiemet baigia ketvirtą klasę pas šią mokytoją. Tikrai negaliu pasakyti nieko bloga Klasė nebuvo iš lengvųjų, nes joje buvo beveik vien berniukai Asmeniškai jaučiuosi labai dėkinga mokytojai, nes kai mano vaikas turėjo problemų su mokslais, mes kartu ieškojome išeičių kaip jam padėti, kokios bendros taktikos imtis - mokytoja visą laiką buvo labai geranoriška ir tikrai rūpinosi. Aukodavo savo laiką tam, kad papildomai padirbėti po pamokų kai to reikėjo. Ir matau, kad vaikai mokytoją myli Ačiū |