Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką dedate vaikui į mokyklą ?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Shiduh
turiu pirmoka, ką įdėti?
Kačia
Sudetinga su tais pirmokelias :mastau:As tai saviskiui bandziau deti sumustinius, bet pasinesiojas, ir net neparagaves, atsinesdavo namo. Tada duodavau pinigeliu i bufeta, bet ten arba saldaineliu prisipirkdavo, o jei bandele, tai prakasta atsinesdavo namo, nes nebespedavo per pertrauka suvalgyti doh.gif Dabar idedu banana, javainiu batoneli, bandele,actimel, sulciu maza pokeli su siudeliu. Daugiau kaip ir nieko nesugalvoju verysad.gif Is mokyklos pasiimu po pamoku ir iskarto jau laukia paruosti pietus smile.gif
SKAIVI
QUOTE(Kačia @ 2006 10 20, 12:34)
Sudetinga su tais pirmokelias :mastau:As tai saviskiui bandziau deti sumustinius, bet pasinesiojas, ir net neparagaves, atsinesdavo namo. Tada duodavau pinigeliu i bufeta, bet ten arba saldaineliu prisipirkdavo, o jei bandele, tai prakasta atsinesdavo namo, nes nebespedavo per pertrauka suvalgyti doh.gif  Dabar idedu banana, javainiu batoneli, bandele,actimel, sulciu maza pokeli su siudeliu. Daugiau kaip ir nieko nesugalvoju verysad.gif Is mokyklos pasiimu po pamoku ir iskarto jau laukia paruosti pietus smile.gif
*

Pas mus lygiai tas pats, maniškis jau antrokas, jei idedu sumuštinių tai namo parsineša, sako niekas klasėj taip nevalgo g.gif . Vaisius taip pat parsineša namo, o vat kai kokį saldamaką idegu, tai sukerta ax.gif . Į valgyklą net neina, sakė, kad didžiukai išstumia juos iš eilės g.gif (nors tai ir mūsų laikais būdavo).
augute
as idedu obuoli ir du sumustinukus.obuoli visuomet suvalgo,o sumustinukus g.gif kartais suvalgo,kartais viena namo parsinesa,kartais is vis neturi laiko pavalgyti.
JM
Na mano vaikas valgo pietus mokykloje ir as jam dar idedu po obuoli.Kartais dar ir sokoladuka idedu.Tikrai per akis uztenka.
iga
Geriausia butu, kad pavalgytu mokykloje, bet maniskis sako, kad labai neskanu. Jis net buvo apsinuodijes nuo mokyklos maisto. Kazi kaip kitose mokyklose- imanoma valgyti g.gif
Do_do_do
Bandžiau savajam pirmokui dėti ir sumuštinių, ir bananų, ir obuolį, tai viską parsinešdavo namo. Kai duodavau pinigų, tai kaip ir viena mamytė sakė, nusipirkdavo kokį saldumyną. Dabar jau antrokas, tai sumoku pusę kainos už pietus, nes skundžiasi, kad labai neskani sriuba, 13 val. pareina iš mokyklos, o čia jau aš su pietumis laukiu essen.gif . Kartais dar vis pabandau įdėti obuolį ar bananą, bet beveik visuomet juos parsineša atgal.
pavilonyte
aš pirmokei dedu kokį vaisių, kartais varškės sūrelį, mažą pakelį sultyčių
zidinga
Aš tai duodu pinigėlių,ir maniškė perkasi tai kas jai patinka.Kiek žinau tai dažniausiai karbonadą .Kai užsakinėdavau pietus,tai pareidavo ir sakydavo,kad labai neskani buvusi sriuba,ar padažas.Aišku duodant pinigėlių neišvenksi,kad vaikas ir saldainį nusipirks.
Lesia
Savo sunui visada duodu varskes sureli( 1 ar 2),maza pakeli sulciu arba Actimel,kartais sumustini,labiausiai megsta is kvadratines sumustiniu duonos, spec.keptuvei ,nezinau kaip vadinasi tas prietaisas,kur karstos sumust.daro.O tas sveikas maistas-obuolis ar bananas dazniausia atvaziuoja vel namo,tai ir ne duodu.
ELE77
as irgi turiu pirmoke smile.gif
idedu javainiu..sausainiu..koki obuoli.. Mokykloje atsisako valgyti..geria tik arbata. bet kad anksri grizta namo..tai manau jai uztenka tu uzkandziu..
camilla31
mano dukra antroke.valgo mokykloje,dazniausiai sriubas,antra dazniausiai palieka.bet is namu visada idedu dar koki sumustini,o buoli ar banana. smile.gif
Vilmutukas
Man labai idomu kaip mamytes gali vaikui duoti actimelio kuris organizmui neduoda jokios naudos. Pavyzdziui as eksperimento vardan nusipirkau viena buteliuka aktimelio ir laikau virtuveje ant spinteles nuo birzelio menesio t.y. kai jo galiojimo laikas baigesi ir spekit ar jis su rugo ? O gi ne siai dienai jis toks pat skystas kaip ir svieziai pirktas pacia pirma diena parduotoveje. Tai jus man durneliai paaiskinkit kaip ten gali buti bakteriju kurios per 4-5 men. niekaip nesurugsta?
eiksau
QUOTE(Vilmutukas @ 2010 10 08, 15:02)
Man labai idomu kaip mamytes gali vaikui duoti actimelio kuris organizmui neduoda jokios naudos. Pavyzdziui as eksperimento vardan nusipirkau viena buteliuka aktimelio ir laikau virtuveje ant spinteles nuo birzelio menesio t.y. kai jo galiojimo laikas baigesi ir spekit ar jis su rugo ? O gi ne siai dienai jis toks pat skystas kaip ir svieziai pirktas pacia pirma diena parduotoveje. Tai jus man durneliai paaiskinkit kaip ten gali buti bakteriju kurios per 4-5 men. niekaip nesurugsta?
*

biggrin.gif na truputi pagerinot nuotaika bigsmile.gif daug kas ,zinokit , neduoda jokios naudos ,bet duodam lotuliukas.gif man atrodo ir nebuvo parasyta sitoj temoj ,kad actimel duoda del naudos g.gif pvz, as tai pati nusipeku ir vaikui nuperku,bet todel,kad siaip skanus gerimas biggrin.gif itariu ir ,kad neblogesnis nei kola mirksiukas.gif
o ir siaip nereikia vaidinti eksperimentuotojos ,apie surugimus ir visa kita seniai aisku ,ne jusu atradimas cia bigsmile.gif p.s. ateiciai- pirma, tai ne pacios bakterijos rugsta , o ju deka vyksta kazkokio produkto rugimas , o antra pagal jusu parasyma gaunasi taip ,kad jus isvadinote tuos,kas skaito jusu rasliavas , durneliais lotuliukas.gif gal reikejo rasyti ne DURNELIAI , o DURNELEI lotuliukas.gif

otema
pradžioj mėnesio, kol dar valgykla nedirbo dėdavau sumušinukų, obuolį ir atsigerti. Dabar įdedu tik vandens buteliuką, nes valgo mokykloje (antrą patiekalą ir jei nori dar bandelę nusiperka) maniškei patinka valgykloj valgyt, sakė skanu thumbup.gif
Magnifique
Įdedam daug visko.Geriau per daug,nei per mažai.Nors mokykloje valgo ir pusryčius ir pietus,bet dar įdedame sumuštinukų,varškyte kokią,vaisių ir vaisių ir javų batonėlį.Vandens seniau įdėdavom,bet nėra reikalo,nes klasėje turi Žalios girios pompuojamą butelį,tai kai nori-įsipila.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.