Pas mus taip pat valdo teletabiai, tik jis kažkaip mieliau žiūri filmukus apie tabius, nei žaistu su žaislu teletabiu. Tai jau tikrai daug išmoko ir pasako kelis žodelius teletabiškus ir moka parodyt kur kuris teletabis.
Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko..
Na, as nebaigusi vaiku psichologija ar pan, bet skaiciau knyga "vaiko raida", tai ten radau tyrimu rezultatais paremtu pzvyzdziu kaip vaikuciai mato pasauli pagal metus. Tas filmukas skirtas 1.5-3 ir daugiau metuku. Neveltui jiems yra kartojamos tos pacios frazes kelis kartus, o ir temos filmuko ir poto tabiu dienos siuzetas yra panasus, taip vaikuciai labiau isi savina. Manau, kad juos kure patyre pedagogai ir vaiku psichologai.
Mes kiekvienas iseigines ziuri ir spalvas labiau uztvirtinam ir skaiciuot jam idomiau buvo mokytis (bent jau is ten suprato, kad yra eiliskumas Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius QUOTE(Berazume @ 2008 01 11, 13:09) Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius Visiškai pritariu O vat tabiuose nieko blogo nematau,atvirkščiai,labai mieli ,draugiški herojai,kurie moko mylėti,užjausti ir džiaugtis mano mergytei tabiai labai patinka ir nemanau,kad -BUKINA QUOTE(Tmxs @ 2008 01 11, 08:17) Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko.. Man keista tokia kategoriška nuomone, žinoma jum nedraudžiu jos išsakyti, kadangi tuoj išsakysiu savąją Visų pirma manau teletabių žaislas yra neatsiejamas nuo teletabių filmuko, kaip kitaip jis susipažysta su šiuo personažu Berazume Ir nesuprantu kame čia bukinimas galėtu savo teiginį pagrįsti Tmxs
mano 1.5m dukryte negali atsitraukti nuo teliko kai rodo teletabius
jai linksma, su jais soka ur ziuriu daug ismoksta manau gera prorama teletabiai jei kenktu, ar bukintu uzdraustu juos rodyt daugiausiai bukina tie visokie transformeriai ir pan...
mano dukrytei 3 metukai ir jai labai jie patinka, buvo uzejes anksciau toks metas kad mes nieko daugiau ir neziurejoms tik teletabiu kompakta
Mano mazulei 6 men., tai jauciu dar ankstoka tuos tabius rodyt
na nezinau nuo kada jau tikslinga pradeti rodyti, bet mes tai nuo metuku su biskuciu uzsikretem tabiais
As cia aisku ne i tema..blinkt blinkt
Bet jei jau tabiai bukina, tai pasakykit ka jus jungiat 18-20 valandomis? koki ispudi palieka musu vaikuciams, kurie tik tik pradeda suvokt pasauli su visomis "srovemis", "abipus sienos" o dar baisiau "nepriklausoma paiesku tarnyba", kuri begyvuojanti jau kokius 6 metus visiems baigia idiegt, kad per viena diena galima atleist kokius 25-40 metu abwjingumo savo "kraujui".. Atleiskit, as cia ant karstuju turbut.. QUOTE(Berazume @ 2008 01 19, 21:16) As cia aisku ne i tema..blinkt blinkt Bet jei jau tabiai bukina, tai pasakykit ka jus jungiat 18-20 valandomis? koki ispudi palieka musu vaikuciams, kurie tik tik pradeda suvokt pasauli su visomis "srovemis", "abipus sienos" o dar baisiau "nepriklausoma paiesku tarnyba", kuri begyvuojanti jau kokius 6 metus visiems baigia idiegt, kad per viena diena galima atleist kokius 25-40 metu abwjingumo savo "kraujui".. Atleiskit, as cia ant karstuju turbut.. nera cia ko pykti, juk tiesa sakai. 100procentu tau pritariu
Na mane ir gerokai nustebino mamytes nusiteikusios pries teletabius
QUOTE(Tigrine @ 2008 02 23, 02:24) Na mane ir gerokai nustebino mamytes nusiteikusios pries teletabius pilnai pritariu tau gal kas zinot kur internete galeciau atsisiusti teletabius, nes pirkti brangoka QUOTE(erikaaa @ 2008 02 23, 16:25) Yra tokia mainų programa DC++ O tabiai yra QUOTE(erikaaa @ 2008 02 23, 16:25) as tai ŠITOJ temoj ieskau o patį teletabį žaislą mes turim nuo gruodžio pradžios, tai jai jis vis dar mėgstamiausias, mylimiausias
Mes ir uzsikretem teletbiais, tik atsikelia ir praso kad ijungciau...tai galvoju reiketu nupirkti gal koki teletabi
Ir mum patinka tabiai ijungiu gal karta per 3-4dienas kai pradeda zirzti ar siaip kai as pavargus ir nelabai yra jegu su vaiku uzsimineti.Nors vyras protestoja nerealiai nes jam draugai kurie turi vaiku pripasakojo kad tabiai hipnotizuoja vaikus ir aplamai i ju puse net ziureti negalima
QUOTE(laurada @ 2008 06 30, 12:44) Mes ir uzsikretem teletbiais, tik atsikelia ir praso kad ijungciau...tai galvoju reiketu nupirkti gal koki teletabi Na,galiu pasidalint patirtim dėl žaislų. Labai noriai žiūri teletabius ir juos galėtų žiūrėt ištisą parą, jei kas tik leistų.
turim sokanti ir dainuojanti teletabi.mano mazylei jis labai patiko.padedu ant maitinimo kedutes staliuko ir jis soka.maze garsiai juokiasi,nustoja sokt verkia.turiu parsisiuntusi teletabiu filmukus,bet dar anksti ziureti
o mano pupa nepasakyciau kad zaidzia, is kart kol naujas buvo tai patase , musu ir sokantis buvo, dabar jau nebesoka ,krapste krapste kol kazka pagadino
Mano tabius tai megsta ziureti,bet su turimais pliusiniais nezaidzia,dar anksciau kai ziuredavo tai juos su savim kartu ziuret pasimdavo,bet dabar tik del grozoi stovi.
O gal kas matėt, kur yra pirkt teletabių siurblys noo noo? Bet jau tas veikiantis, "tikras":)))
Nieko nesuprantu, paskambinus į Žaislų planetą Kaune, kur yra jų išparduotuvė "Voira", pasakė, kad teletabiais, kur pilvelyje TV rodo ir šviečia antena, jie neprekiauja, nes pasirodo jie neatitinka saugumo standartų
Niu va - pasiskambinau į Čipoliną - turi ir sakė visus saugumus atitinka
Musu panele jau persirgus sia liga
Mano vyresnioji ziurejo ir zaide su Teletabiais, vidurinioji vis dar ziuri ir zaidzia su Teletabiais, tiesiog isimylejusi juos. Na, o maziukai tik siaip ziuri, kaip i visus zaislus...
bandziau ijungti teletabius,bet jis dar neuzsikabino
Mes ir persirgom teletabiu liga, dabar kitas etapas Zaibas Makvynas
Gal kas galit pasakyt kas ieina i teletabiu nama - pilna komplektacija. Ir ar ten kas nors groja, sviecia?
Teletabius galite atsisiūsti su programa Zmule failų keitykla.
ten yra daug teletabių filmukų. kokybė gera. jei dar reikės info apie šią programą rašykite į a.ž nes temos neseku. QUOTE(laurada @ 2008 11 06, 15:54) Apie kurį klausi? Jei apie šitą: tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis. Dar yra toks: bet gyvai jo nesu mačiusi, sunku komentuoti, bet iš aprašymų supratau, kad su garsais ir veiksmais QUOTE(Limcamca @ 2008 11 08, 16:23) Apie kurį klausi? Jei apie šitą: tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis. Taip apie sita QUOTE(laurada @ 2008 11 08, 18:28) Taip apie sita Mano asmenine nuomone, nelabai įdomus Neįdomu, dar ir tikrai dėl to,kad nėra garsų.
Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 15, 19:53) Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era Tikiuosi, kad nesibaige Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42) Tikiuosi, kad nesibaige Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42) Tikiuosi, kad nesibaige Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas Nei per mazas nei per senas manau pats tas, aisq nepasibaigs era ju kol teveliai vis naujiems savo mazyliams juos rodys QUOTE(laurada @ 2008 12 18, 16:04) Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO Tai musu mazoji irgi su jais augo, beje irgi kartu ismoko daug kalbet, bet turbut jau praejo tas juetapas kai jie jai idomus, todel atsirado nauju heroju
labutis,arteja mano mergyte antrasis gimtadienis,ji lb pamisus del teletabiu,ir del siurbliuko Noo-noo. gyvenam Kaune,niekur neradau to siurbliuko,gal galit patart kur jo ieskot
nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus
ne visiem vaikam teuzkimba tie teletabiai,indvidualus kiekvienas vaikas
|