Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teletabiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
inore
Pas mus taip pat valdo teletabiai, tik jis kažkaip mieliau žiūri filmukus apie tabius, nei žaistu su žaislu teletabiu. Tai jau tikrai daug išmoko ir pasako kelis žodelius teletabiškus ir moka parodyt kur kuris teletabis.
Tmxs
Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko..
Onora
QUOTE(Tmxs @ 2008 01 11, 08:17)
Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko..
*

na, paziuresim, ar po metu tavo nuomone nepasikeis (zinoma, jei rodysi, leisi ziureti tabius ir patys Tabiai patiks tavo vaikui smile.gif).
Butinai parasyk kaip atbukino 4u.gif
*TikTau*
Na, as nebaigusi vaiku psichologija ar pan, bet skaiciau knyga "vaiko raida", tai ten radau tyrimu rezultatais paremtu pzvyzdziu kaip vaikuciai mato pasauli pagal metus. Tas filmukas skirtas 1.5-3 ir daugiau metuku. Neveltui jiems yra kartojamos tos pacios frazes kelis kartus, o ir temos filmuko ir poto tabiu dienos siuzetas yra panasus, taip vaikuciai labiau isi savina. Manau, kad juos kure patyre pedagogai ir vaiku psichologai.

Mes kiekvienas iseigines ziuri ir spalvas labiau uztvirtinam ir skaiciuot jam idomiau buvo mokytis (bent jau is ten suprato, kad yra eiliskumas g.gif skaiciuojant)

Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius g.gif Vat manau, kad tie filmukailabiau BUKINA doh.gif
Valedy
QUOTE(Berazume @ 2008 01 11, 13:09)
Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius  g.gif  Vat manau, kad tie filmukailabiau BUKINA  doh.gif
*

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O vat tabiuose nieko blogo nematau,atvirkščiai,labai mieli ,draugiški herojai,kurie moko mylėti,užjausti ir džiaugtis thumbup.gif
mano mergytei tabiai labai patinka ir nemanau,kad -BUKINA schmoll.gif
Aprile
QUOTE(Tmxs @ 2008 01 11, 08:17)
*

Man keista tokia kategoriška nuomone, žinoma jum nedraudžiu jos išsakyti, kadangi tuoj išsakysiu savąją tongue.gif
Visų pirma manau teletabių žaislas yra neatsiejamas nuo teletabių filmuko, kaip kitaip jis susipažysta su šiuo personažu hihihi.gif mastau.gif
Berazume drinks_cheers.gif ir aš skaičiau, kad su psichologų pagalba buvo kurta ši laidelė, tai daug ką pasako drinks_cheers.gif
Ir nesuprantu kame čia bukinimas galėtu savo teiginį pagrįsti Tmxs blush2.gif
erikaaa
mano 1.5m dukryte negali atsitraukti nuo teliko kai rodo teletabius lotuliukas.gif
jai linksma, su jais soka ur ziuriu daug ismoksta rolleyes.gif
manau gera prorama teletabiai thumbup.gif
jei kenktu, ar bukintu uzdraustu juos rodyt blush2.gif
daugiausiai bukina tie visokie transformeriai ir pan...
justina_r
mano dukrytei 3 metukai ir jai labai jie patinka, buvo uzejes anksciau toks metas kad mes nieko daugiau ir neziurejoms tik teletabiu kompakta lotuliukas.gif , as tai ir visiskai pritariu kad geriau vaikams tabius ziuret o ne tas nesamones kur per telika rodo. schmoll.gif as tai manau kad visi vaikai "perserga" tabiu liga thumbup.gif
'RK'
Mano mazulei 6 men., tai jauciu dar ankstoka tuos tabius rodyt biggrin.gif . O nuo kada galim aplamai telika rodyt, kad jau suprastu ka ziuri rolleyes.gif
justina_r
na nezinau nuo kada jau tikslinga pradeti rodyti, bet mes tai nuo metuku su biskuciu uzsikretem tabiais thumbup.gif
*TikTau*
As cia aisku ne i tema..blinkt blinkt

Bet jei jau tabiai bukina, tai pasakykit ka jus jungiat 18-20 valandomis? blink.gif Kai rodo badu bemirstancius vaikus, tevus bezudancius vaikus ir pan.?
doh.gif
koki ispudi palieka musu vaikuciams, kurie tik tik pradeda suvokt pasauli su visomis "srovemis", "abipus sienos" o dar baisiau "nepriklausoma paiesku tarnyba", kuri begyvuojanti jau kokius 6 metus visiems baigia idiegt, kad per viena diena galima atleist kokius 25-40 metu abwjingumo savo "kraujui".. schmoll.gif

Atleiskit, as cia ant karstuju turbut.. verysad.gif
erikaaa
QUOTE(Berazume @ 2008 01 19, 21:16)
As cia aisku ne i tema..blinkt blinkt

Bet jei jau tabiai bukina, tai pasakykit ka jus jungiat 18-20 valandomis?  blink.gif Kai rodo badu bemirstancius vaikus, tevus bezudancius vaikus ir pan.?
doh.gif
koki ispudi palieka musu vaikuciams, kurie tik tik pradeda suvokt pasauli su visomis "srovemis", "abipus sienos" o dar baisiau "nepriklausoma paiesku tarnyba", kuri begyvuojanti jau kokius 6 metus visiems baigia idiegt, kad per viena diena galima atleist kokius 25-40 metu abwjingumo savo "kraujui".. schmoll.gif
Atleiskit, as cia ant karstuju turbut.. verysad.gif
*

nera cia ko pykti, juk tiesa sakai. 100procentu tau pritariu mirksiukas.gif
Sniega1
QUOTE(erikaaa @ 2008 01 20, 16:53)
nera cia ko pykti, juk tiesa sakai. 100procentu tau pritariu mirksiukas.gif
*

100 % ir as pritariu, nes neziuriu tokiu laidu... doh.gif , o teletabiais jau ir maniske susidomejusi mirksiukas.gif
erikaaa
QUOTE(Sniega1 @ 2008 01 21, 23:16)
100 % ir as pritariu, nes neziuriu tokiu laidu... doh.gif , o teletabiais jau ir maniske susidomejusi mirksiukas.gif
*

manau nera tokio mazylio kuriam nepatiktu teletabiai thumbup.gif
gal kas turit kompaktu su teletabiais? brangu pirkti g.gif
Tigrine
Na mane ir gerokai nustebino mamytes nusiteikusios pries teletabius verysad.gif , na vienintelis dalykas kuri blogai ismoko mano dukryte tai pasakyti - ne, kai teletabiai dar nenori atsisveikinti, tai dabar ir maniskei paranoja ant to zodelio, bet siaip tai kol neturejau dukrytes, tai tu teletabiu tiesiog nekenciau bet kai pamaciau kaip jai jie patinka, kazkaip visi nusistatymai dingo, juk ji dar mazyte ir tai jos pirmieji herojai, kuriais ji zavisi ir jie manau gali duoti tik gera pavyzdi, tiesiog manau kad kartais reikia atsizvelgti i tai kas patinka musu vaikams o ne mums pacioms...Beje reikia ir man geros kokybes irasu g.gif
erikaaa
QUOTE(Tigrine @ 2008 02 23, 02:24)
Na mane ir gerokai nustebino mamytes nusiteikusios pries teletabius verysad.gif , na vienintelis dalykas kuri blogai ismoko mano dukryte tai pasakyti - ne, kai teletabiai dar nenori atsisveikinti, tai dabar ir maniskei paranoja ant to zodelio, bet siaip tai kol neturejau dukrytes, tai tu teletabiu tiesiog nekenciau bet kai pamaciau kaip jai jie patinka, kazkaip visi nusistatymai dingo, juk ji dar mazyte ir tai jos pirmieji herojai, kuriais ji zavisi ir jie manau gali duoti tik gera pavyzdi, tiesiog manau kad kartais reikia atsizvelgti i tai kas patinka musu vaikams o ne mums pacioms...Beje reikia ir man geros kokybes irasu g.gif
*

pilnai pritariu tau thumbup.gif
gal kas zinot kur internete galeciau atsisiusti teletabius, nes pirkti brangoka g.gif
Aprile
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 23, 16:25)
pilnai pritariu tau thumbup.gif
gal kas zinot kur internete galeciau atsisiusti teletabius, nes pirkti brangoka g.gif
*

Yra tokia mainų programa DC++ mirksiukas.gif Iš ten siunčiuosi visus filmukus ax.gif O mums jau teletabiai neberūpi lotuliukas.gif ir Kalėdom dovanotas Tinkis Vinkis jau tik dėl grožio doh.gif Dabar jam tik dzin dzin rūpi taip vadina mašinas biggrin.gif Tad siunčiuosi tą filmuką Cars įgarsintas lietuviškai thumbup.gif
O tabiai yra rolleyes.gif dalykas tikrai nedraudžiau ir nedrasiu žiūrėti, bet jam pačiam jau neįdomu jei įjungiu, tai šaukia Mandžio lotuliukas.gif Tom end Džeri hihihi.gif
Levander
QUOTE(erikaaa @ 2008 02 23, 16:25)
*

as tai ŠITOJ temoj ieskau wub.gif

o patį teletabį žaislą mes turim nuo gruodžio pradžios, tai jai jis vis dar mėgstamiausias, mylimiausias wub.gif rytą vos nubudusi pabučiuoja ne tetuką, ne mamytę, o teletabį doh.gif
laurada
Mes ir uzsikretem teletbiais, tik atsikelia ir praso kad ijungciau...tai galvoju reiketu nupirkti gal koki teletabi smile.gif kas turejot tabiu nameli ar zaidet ar idomus buvo vaikui arba teletabiai su ekranu pilvuke ar patiko ax.gif kazka reiktu galvoju nupirkt, bet neisirenku ka doh.gif
Tatli
Ir mum patinka tabiai ijungiu gal karta per 3-4dienas kai pradeda zirzti ar siaip kai as pavargus ir nelabai yra jegu su vaiku uzsimineti.Nors vyras protestoja nerealiai nes jam draugai kurie turi vaiku pripasakojo kad tabiai hipnotizuoja vaikus ir aplamai i ju puse net ziureti negalima g.gif Bet jei vaikui patinka,o patinka labai manau baisaus nieko neatsitiks ax.gif
ramux
QUOTE(laurada @ 2008 06 30, 12:44)
Mes ir uzsikretem teletbiais, tik atsikelia ir praso kad ijungciau...tai galvoju reiketu nupirkti gal koki teletabi  smile.gif kas turejot tabiu nameli ar zaidet ar idomus buvo  vaikui arba teletabiai su ekranu pilvuke ar patiko  ax.gif  kazka reiktu galvoju nupirkt, bet neisirenku ka  doh.gif
*

Na,galiu pasidalint patirtim dėl žaislų. Labai noriai žiūri teletabius ir juos galėtų žiūrėt ištisą parą, jei kas tik leistų. biggrin.gif Tausodami dukrytės akis nupirkom teletabių namą. Tai galiu pasakyti,kad tuo namu nesusižavėjo. Karts nuo karto prieina apžiūri ir tiek. Vienžo, mums nepasitvirtino,nors čia, manau, nuo kiekvieno vaiko priklauso. 4u.gif
bimkutele
turim sokanti ir dainuojanti teletabi.mano mazylei jis labai patiko.padedu ant maitinimo kedutes staliuko ir jis soka.maze garsiai juokiasi,nustoja sokt verkia.turiu parsisiuntusi teletabiu filmukus,bet dar anksti ziureti g.gif
Semile
o mano pupa nepasakyciau kad zaidzia, is kart kol naujas buvo tai patase , musu ir sokantis buvo, dabar jau nebesoka ,krapste krapste kol kazka pagadino
Enriko mama
Mano tabius tai megsta ziureti,bet su turimais pliusiniais nezaidzia,dar anksciau kai ziuredavo tai juos su savim kartu ziuret pasimdavo,bet dabar tik del grozoi stovi.
Vailingo
O gal kas matėt, kur yra pirkt teletabių siurblys noo noo? Bet jau tas veikiantis, "tikras":)))
Dangiuks
Nieko nesuprantu, paskambinus į Žaislų planetą Kaune, kur yra jų išparduotuvė "Voira", pasakė, kad teletabiais, kur pilvelyje TV rodo ir šviečia antena, jie neprekiauja, nes pasirodo jie neatitinka saugumo standartų g.gif Gamina kinai. Sakė nebent turguje galite ieškoti blink.gif Nesuprantu, nejau čia teisybė? unsure.gif O tai Čipoline kažkur skaičiau, kad prekiauja, tai ką, Čipoline prekiauja saugomą neatitinkančiais žaislais? g.gif Kaip čia dabar taip, ar gali man kažkas paaiškinti? blink.gif
Dangiuks
Niu va - pasiskambinau į Čipoliną - turi ir sakė visus saugumus atitinka g.gif Visai susipyniau, kas čia vyksta? g.gif
vyšniux
Musu panele jau persirgus sia liga biggrin.gif .Guli ramiai sau tabiai numesti jau puse metu ir filmukai nebeidomus,o buvo kazkada,kad ir miegoti su tabiu eidavo,ir sokdavo kaip teletabiai,ir skrebuti bandydavo valgyti butent taip pat biggrin.gif rolleyes.gif
inrinke
Mano vyresnioji ziurejo ir zaide su Teletabiais, vidurinioji vis dar ziuri ir zaidzia su Teletabiais, tiesiog isimylejusi juos. Na, o maziukai tik siaip ziuri, kaip i visus zaislus...
zzuzza
bandziau ijungti teletabius,bet jis dar neuzsikabino smile.gif
Dangiuks
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 03, 10:24)
bandziau ijungti teletabius,bet jis dar neuzsikabino smile.gif
*

ne visų skoniai vienodi, gali gi ir niekad nepatikt 4u.gif
pievutė
Mes ir persirgom teletabiu liga, dabar kitas etapas Zaibas Makvynas lotuliukas.gif
ausra101
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 19:14)
Mes ir persirgom teletabiu liga, dabar kitas etapas  Zaibas Makvynas lotuliukas.gif
*

musu vaikui tai vienintelis filmas kuris sudomina, visa valanda gali sedeti ir ziureti drinks_cheers.gif o zaislo niekaip neisigyjam, kazkaip jo nedomina minksti zaislai tai manau patampytu ir numestu g.gif
Aprile
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 18:14)
Mes ir persirgom teletabiu liga, dabar kitas etapas  Zaibas Makvynas lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif ir dar BAzzas šviesmetis lotuliukas.gif Auga tie vaikučiai wub.gif
laurada
Gal kas galit pasakyt kas ieina i teletabiu nama - pilna komplektacija. Ir ar ten kas nors groja, sviecia?
robertutee19
Teletabius galite atsisiūsti su programa Zmule failų keitykla.
ten yra daug teletabių filmukų. 4u.gif thumbup.gif
kokybė gera. rolleyes.gif

jei dar reikės info apie šią programą rašykite į a.ž
nes temos neseku. mirksiukas.gif
laurada
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 15:08)
Gal kas galit pasakyt kas ieina i teletabiu nama - pilna komplektacija. Ir ar ten kas nors groja, sviecia?
*

Niekas negalit pasakyt blush2.gif mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(laurada @ 2008 11 06, 15:54)
Niekas negalit pasakyt  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

Apie kurį klausi?
Jei apie šitą:
user posted image
tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis.

Dar yra toks:
user posted image
bet gyvai jo nesu mačiusi, sunku komentuoti, bet iš aprašymų supratau, kad su garsais ir veiksmais 4u.gif
laurada
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 08, 16:23)
Apie kurį klausi?
Jei apie šitą:
user posted image
tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis.

Taip apie sita mirksiukas.gif tik kazin ar butu jis idomus, jei negroja, nieko nesneka g.gif turim tabiu sala, tai tik su tabiais zaidziam, o su sala, nei vonioj, nei taip nezaidziam schmoll.gif gal cia truputi vyresniems ir butu idomus tas namas ax.gif
Limcamca
QUOTE(laurada @ 2008 11 08, 18:28)
Taip apie sita  mirksiukas.gif  tik kazin ar butu jis idomus, jei negroja, nieko nesneka  g.gif  turim tabiu sala, tai tik su tabiais zaidziam, o su sala, nei vonioj, nei taip nezaidziam  schmoll.gif gal cia truputi vyresniems ir butu idomus tas namas  ax.gif
*

Mano asmenine nuomone, nelabai įdomus schmoll.gif Arba labiau vaikams, kurie ypatingai žaidžia situacinius žaidimus. Ir, gal net mergaitėms labiau. Visi priedai, prie to namelio, pakankamai nedideli, smulkūs, mažesnį dar reiktų prižiūrėti, kad į burną neįsidėtų.
Neįdomu, dar ir tikrai dėl to,kad nėra garsų.
mamkexx
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 08, 16:23)
Dar yra toks:
user posted image
bet gyvai jo nesu  mačiusi, sunku komentuoti, bet iš aprašymų supratau, kad su garsais ir veiksmais  4u.gif
*

Antraji esu ciupinejus, sesers mergaite labai su juo zaidzia wub.gif
Emili..
Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era g.gif
Nenina
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 15, 19:53)
Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era g.gif
*

Tikiuosi, kad nesibaige blink.gif Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim! 4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas g.gif tam tabiui? wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!
laurada
QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42)
Tikiuosi, kad nesibaige  blink.gif  Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim!  4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas  g.gif tam tabiui?  wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!
*

Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO smile.gif man teletabiai asmeniskai labiau patinka, kad ziuri, nei paslapciu sodas, su teletabiais mano vyresnelis ir sneket ir skaiciuot pradejo thumbup.gif o dabar jau ir jaunelis ziuri ir kartoja paskui juos, po kol kas mums ta era nepraejo ax.gif
Emili..
QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42)
Tikiuosi, kad nesibaige  blink.gif  Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim!  4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas  g.gif tam tabiui?  wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!
*

Nei per mazas nei per senas manau pats tas, aisq nepasibaigs era ju kol teveliai vis naujiems savo mazyliams juos rodys smile.gif Turbut ne nuo vaikuciu, o daugiau nuo tevu priklauso ju populiarumas, o vaikuciams jie visada patiks jei juos matys.

QUOTE(laurada @ 2008 12 18, 16:04)
Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO  smile.gif  man teletabiai asmeniskai labiau patinka, kad ziuri, nei paslapciu sodas, su teletabiais mano vyresnelis ir sneket ir skaiciuot pradejo  thumbup.gif o dabar jau ir jaunelis ziuri ir kartoja paskui juos, po kol kas mums ta era nepraejo  ax.gif
*

Tai musu mazoji irgi su jais augo, beje irgi kartu ismoko daug kalbet, bet turbut jau praejo tas juetapas kai jie jai idomus, todel atsirado nauju heroju 4u.gif
deimirita
labutis,arteja mano mergyte antrasis gimtadienis,ji lb pamisus del teletabiu,ir del siurbliuko Noo-noo. gyvenam Kaune,niekur neradau to siurbliuko,gal galit patart kur jo ieskot g.gif
Again
nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus verysad.gif
deimirita
ne visiem vaikam teuzkimba tie teletabiai,indvidualus kiekvienas vaikas 4u.gif
Koce
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)
nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus verysad.gif
*

Mano maze pagavo teletabiu kabli gal nuo metuku g.gif
Dabar jau perejo ant Mikes Pukuotuko lotuliukas.gif

Bet yra vaiku, kurie nejaucia simpatijos teletabiams. Daugumoj tie, kurie neziuri filmuku 4u.gif
Limcamca
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)
*

Nebūtina, kad visus vaikus "vežtų" tie patys personažai. Vieni linksta prie teletabių, kiti prie Paslapčių sodo herojų, kiti prie traukinukų, mašinyčių ir pan. mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.