Taigi, mano vaikas tokio amžiaus, kai jam teletabiai labai ir labai patinka. Bet pastebėjau, kad parduotuvės tikrai nelūžta nuo šių, televizinių herojų, pasliūlos...
Gal kas žino, kur galima nebrangiai įsigyti pliušinių tabių?
Neradau temos, kur aptariami žaisliniai teletabiai, jei yra - prašau nepykti už suterštą eterį ir perkelti/sujungti ten, kur eikia
Taigi, mano vaikas tokio amžiaus, kai jam teletabiai labai ir labai patinka. Bet pastebėjau, kad parduotuvės tikrai nelūžta nuo šių, televizinių herojų, pasliūlos... Gal kas žino, kur galima nebrangiai įsigyti pliušinių tabių?
Maniškis irgi pakvaišęs nuo jų
Aš Vilniuje ieškau. Intensyviom paieškom kolkas neužsiėmiau, bet kiek dairiausi parduotuvėse, tai nemačiau nė vieno tabio. Todėl išsigandau, kad jie tapo deficitu. Gal gariūnuose yra pirkti...
Gariūnuose tikrai turėtų būti, kažkurioje temoje apie teletabius lyg skaičiau.
Gariunuose pilna tabiuku-nuo raktu pakabuko iki tikrai stambiu druckiu
Ką mes darytume be Gariūnų....
mačiau Akropolio maximoj buvo ir Žaislų planetoj
žaislų planetoje yra trijų dydžių-sprindžio dydžio-viduj barškutis-kaina 39lt, vidutinis-man jis mieliausias, nes minkštas, malonus-irgi barška truputį-69lt ir didžiausias dėžutėje-nebarška ir gan kietas-79lt.
užeikit į skelbimų lentą, kur pardavinėja žaisliukus, yra užvesta atskira tema apie teletabius, mačiau mamytės parašę kur matė pirkti
o teletabiu filmuku gal turit??
nemanau, kad teletabiai blogai...
va pokemonai, tai jau...
O gal kas matė kur yra pirkti (ar išvis yra) žaidimų su teletabiais? Kaladėlių, dėlionių ar panašiai...
Zaislu planetoj ir Cipoline tikrai yra
Labai gražių teletabių yra JONELIO KIEME Kaune.Pilvelį paveikslėliai sukasi,ir antena švietčia.Kainuoja apie 38lt.
O gal žinot,kaip internetu parsisiūsti teletabių filmukų?
Jau geriau leisiu ziureti teletabius,negu tuos siaubo filmus kur vaikams dabar kuria ir rodo.Bet siaip man mieliausi rusiski sini filmukai
Mano vaikas irgi labai megsta teletabius net spalvas is ju ismoko . Sakydavo ant raudonos ''pau''. Aplinkiniai nesuprasdavo , permokinau, kad raudona tik kaip pau .
Rasykit ka domina i AZ!!!!! QUOTE(kriste0503 @ 2006 11 22, 18:16) Rasykit ka domina i AZ!!!!! O kokia kokybe "Pasokime kartu su Teletabiais" ir "Paskaiciuokim su teletabiais" QUOTE(Izida @ 2006 11 22, 19:32) gera kokybe Su artejanciom sventem visus QUOTE(kriste0503 @ 2006 11 23, 15:38) gera kokybe Su artejanciom sventem visus Toki, 4 filmukai viename, as irgi turiu. Bet kokybe ten tikrai nera labai gera, nes irasas is video kasetes. As galvojau, gal turi originalius DVD diskus
Ir aš vakar su
Tai su kita mamyte pirkom Tinkius vinkius Kaina kandžiojosi, bet pamačius savo mažiuko reakcija, kai jis pamatė šį teletabį susilydžiau Iš rankų nuo vakar nepaleidžia mažiuką tokį tinki vinkį, net su juo miegojo, tai tikiuosi ir ši Kalėdinė dovana paliks jam įspudį. QUOTE(Levander @ 2007 12 11, 19:17) as irgi nupirkau toki, bet raudona, nes maniske moka tik POU pasakyti O maniškis sako tik lia lia
Mano mažulei senis šaltis atneš lialia- aišku kolkas tai daugiau gražu man
QUOTE(meskius @ 2007 12 12, 20:16) Mano mažulei senis šaltis atneš lialia- aišku kolkas tai daugiau gražu man Sveikutė, tai ir jūs teletabių fanai Tikiuosi neatsidurs žaislų kašėj, kaip kiti nuskriausti žaisliukai
Labai tikiuosi
QUOTE(wikonda @ 2007 12 10, 18:48) Ir aš vakar su Tai su kita mamyte pirkom Tinkius vinkius Kaina kandžiojosi, bet pamačius savo mažiuko reakcija, kai jis pamatė šį teletabį susilydžiau Iš rankų nuo vakar nepaleidžia mažiuką tokį tinki vinkį, net su juo miegojo, tai tikiuosi ir ši Kalėdinė dovana paliks jam įspudį. o kokia jų kaina LT? Tai jūsų mamytės vaikučiai pagal amžių dar tinkami teletabiams: ale mano vyresnysis, trys su puse metų, vis dar iš tos manijos neišauga QUOTE(Limcamca @ 2007 12 13, 14:14) o kokia jų kaina LT? Tai jūsų mamytės vaikučiai pagal amžių dar tinkami teletabiams: ale mano vyresnysis, trys su puse metų, vis dar iš tos manijos neišauga Bet jie tikrai daug duoda gero Kainuoja 100lt, bet su kalėdine 20% už 79lt įsigijome QUOTE(wikonda @ 2007 12 13, 23:36) Bet jie tikrai daug duoda gero Kainuoja 100lt, bet su kalėdine 20% už 79lt įsigijome Ei, bet juk taip smagu, toje baloje pasitaskyti QUOTE(wikonda @ 2007 12 10, 17:48) Ir aš vakar su Tai su kita mamyte pirkom Tinkius vinkius Kaina kandžiojosi, bet pamačius savo mažiuko reakcija, kai jis pamatė šį teletabį susilydžiau Iš rankų nuo vakar nepaleidžia mažiuką tokį tinki vinkį, net su juo miegojo, tai tikiuosi ir ši Kalėdinė dovana paliks jam įspudį. Ir mes esam pamišusios dėl teletabių. Norėjom ir mes to didelio teletabio, bet kaina iš tiesų didoka Pasirodo, kiek nedaug reikia vaikui, kad būtų laimingas QUOTE(ramux @ 2007 12 16, 22:53) Ir mes esam pamišusios dėl teletabių. Norėjom ir mes to didelio teletabio, bet kaina iš tiesų didoka Pasirodo, kiek nedaug reikia vaikui, kad būtų laimingas Tai ir man teko pirkti to didelio tinkio vinkio kopija tik mažesnę QUOTE(wikonda @ 2007 12 17, 03:23) Tai ir man teko pirkti to didelio tinkio vinkio kopija tik mažesnę Taip, apie tuos mažiukus. QUOTE(ramux @ 2007 12 17, 06:46) Taip, apie tuos mažiukus. Mane tai begalo sužavėjo tas namas teletabių ir vonioje žaisti. Prašiau, kad išardytu ir parodytu Kalėdos pildo svajones
mano damą ir užvežė teletabiai, bet kažkaip ji nelinkusi jais žaisti, nereikalauja, nors brolis iš kažkur partempė 30 cm einantį ir dainuojantį Dibsi. kai mažesnė buvo tai buvo atrakcija paspaust rankyte kad eitų ir dainuotų, o daba nereikalingas, o filmukus tai žiūrim - Labanakt vaikučiai tipo arba kai serga ir reikia inchaliuotis
As ir nupirkau savo aukseliui tuos keturis plasmasinius teletabiukus.
Mano dukros reakcija: kai tik grizusi is darbo vakare padaviau, tai visa vakara visus mazomis savo rankytemis suemus nesiojosi, niekur nepaleido, o kai reikejo persirengti eiti liuliuko tai verksmo buvo, kad juos pasideti reikejo. Ir be to visa vakara vis prieidavo prie manes ir bucki duodavo. Tai mane taip papirko Kokie vis del to gudrus tie mazieji O filmukus tai visada ziurim kai valgom. Tik ryte prabunda is kart sako "sėsk, čia" is dainos teletabių, suprasti reikia, kad jau jungti kompiuteri reikia. Is visu pasako Lialia. Dar labai patinka siurblys Nunu, bando pamegdzioti kaip siurblys siurbia, juoko buna...
mamytės, o iš kur jūs gaunat teletabių filmukų? Kad parduotuvėj jų yr žinau. Ir per televizorių rodo, bet maniškės tada dar miega, nenoriu žadint
QUOTE(fishke @ 2008 01 01, 17:36) mamytės, o iš kur jūs gaunat teletabių filmukų? Kad parduotuvėj jų yr žinau. Ir per televizorių rodo, bet maniškės tada dar miega, nenoriu žadint As tai siunciuos per dc++, tik kokybe ne kokia, nes ten tik irasai is teliko kai rodo per 5 kanala. QUOTE(ginte_s @ 2008 01 01, 16:59) As ir nupirkau savo aukseliui tuos keturis plasmasinius teletabiukus. Mano dukros reakcija: kai tik grizusi is darbo vakare padaviau, tai visa vakara visus mazomis savo rankytemis suemus nesiojosi, niekur nepaleido, o kai reikejo persirengti eiti liuliuko tai verksmo buvo, kad juos pasideti reikejo. Ir be to visa vakara vis prieidavo prie manes ir bucki duodavo. Tai mane taip papirko padovanojm teletabių namą.Tai kiek veiklos QUOTE(ginte_s @ 2008 01 02, 10:49) Ir mes per ten. QUOTE(ginte_s @ 2008 01 02, 10:49) Sveikutė ir aš sunčiuosi per DC++ bet žinok kur tie iš penkto kanalo iškart ištrinu yra ir QUOTE(PIKTUKE @ 2008 01 02, 22:32) Vaikams gal ir smagu, bet mamai nelabai Pritariu tau PIKTUKE
Ar tie teletabiai yra pavyzdys vaikams?
[quote=wikonda,2008 01 03, 00:29]
Sveikutė ir aš sunčiuosi per DC++ bet žinok kur tie iš penkto kanalo iškart ištrinu yra ir Tai kad maniske labai jau daug zodziu ismoko beziuredama teletabius, tai uz tai ir nenoriu anglisku rodyti. Viena ir as radau geros kokybes "Teletabiai ir sniegas", tai spalvos nepalyginsi irasa is teliko. Tik gaila kad daugiau tokiu nerandu. QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 02:53) Ar tie teletabiai yra pavyzdys vaikams? o ka, kai tu parodai lele, vaikas pasako, kad lele, tai tu klausi, o kas ta lele? Gal reikia sakyti, kad zmogus? o gal isvis zaislai glumina vaikus ir kenkia, gal verciau tikrus gyvunus pirkti? kazin ar esi nors karta paziurejusi kuri nors ilgesni filmuka apie tabius? as kai jau persiziurejusi ju, tai matau, kad tikrai ne tik o ou ir pari jie ismoko sakyti o ka reiskia "normaliai mokosi kalbeti"? Maniske tai pirmiausia pradejo sakyti o-ou (tai reiske ku-ku), tada ir sugalvojome, kad tikriausiai reketu teletabiu filmuka vaikui parodyti. QUOTE(Onora @ 2008 01 03, 11:12) o ka, kai tu parodai lele, vaikas pasako, kad lele, tai tu klausi, o kas ta lele? Gal reikia sakyti, kad zmogus? o gal isvis zaislai glumina vaikus ir kenkia, gal verciau tikrus gyvunus pirkti? kazin ar esi nors karta paziurejusi kuri nors ilgesni filmuka apie tabius? as kai jau persiziurejusi ju, tai matau, kad tikrai ne tik o ou ir pari jie ismoko sakyti o ka reiskia "normaliai mokosi kalbeti"? Maniske tai pirmiausia pradejo sakyti o-ou (tai reiske ku-ku), tada ir sugalvojome, kad tikriausiai reketu teletabiu filmuka vaikui parodyti. Beje,iš teletabių filmukų mano vaikas (be mūsų pagalbos) daug ko išmoko. Pačios mamos esate priešiškai nusistačiusios prieš tokius filmukus. QUOTE(Tafi @ 2006 08 24, 13:22) Maniškis irgi pakvaišęs nuo jų maniskiui taip pat laabai jie patinka,per telika istisai ziuri |