Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patiekalai su kondensuotu pienu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
akvadigi
QUOTE(glinglingas @ 2011 01 30, 18:52)
SPURGOS

*

Na ką, ir aš jas jau išbandžiau tongue.gif

Skanu.. man gal kiek saldumo trūksta g.gif

ir dar, aš jas formavau, ne su drėgnom, bet aliejuotom rankom wink.gif nes jei drėgnom, tai paskui labai čirškai aliejus, ka spurgą įdedu doh.gif
<...Neringa...>
QUOTE(ignomama @ 2004 09 07, 10:48)
[FONT=Courier][SIZE=14][ALIGN=left][SHADOW=blue]SVEIKOS! IŠBANDYKIT ŠIUOS RECEPTUKUS  smile.gif

SPURGOS
4 kiaušiniai
indelis kondensuoto pieno su cukrumi
3,5 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio sodos.

Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose.

PABANDYKIT PASIGAMINTI. GARANTUOJU, JOG PAVYKS  biggrin.gif

KEKSAS
2 indeliai kondensuoto pieno su cukrumi
2 kiaušiniai
6 šaukštai miltų
6 šaukštai krakmolo
0,5 šaukštelio sodos.

Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio pieno. Paskui, nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį. Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Keksą kepti apie 25 min vidutinio karštumo orkaitėje.

ŠIO RECEPTO DAR NEBANDŽIAU, TODĖL JEI PABANDYSIT PASIGAMINTI, PARAŠYKIT AR SKANUS GAVOSI.

O GAL JŪS SAVO MĖGSTAMIAUSIAIS RECEPTAIS PASIDALINSIT? wink.gif
*

Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti verysad.gif Gal yra kažkoks būdas kaip išvengti to prisigėrimo? g.gif
akvadigi
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 02 16, 21:16)
Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti  verysad.gif  Gal yra kažkoks būdas kaip išvengti to prisigėrimo? g.gif
*

Man varškės spurgos pilnos aliejaus gaunasi sad.gif o va šios, su kondensuotu pienu - nerealios, visai neriebios thumbup.gif
NePastebima
Man šitos spurgytės su kondensuotu biški per saldu blush2.gif
O norėjau paklaust kokio tirštumo masė jums gaunasi? nes galvoju, kad miltų būsiu padauginus ax.gif
editiana
Mielosios kulinarės, konditerės, noriu pasidalinti man pasirodžiusia (gal ir kitoms) naujovę, saldintą sutirštintą pieną ne metalinėje dėžutėje o pakelyje užsukamu dangteliu, ir labai patogu ir dabar maximoje nuo rytojaus bus akcija.
4 Puslapiuke
Keith
Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus? g.gif
Beža
QUOTE(Keith @ 2011 05 05, 21:36)
Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus? g.gif
*

Naminius Twix'us bigsmile.gif My Webpage
protinga_blondine
Netyčia užtikau internete paprastą kaip 2*2 receptą 4u.gif
Pyragas be miltų
Indelis saldaus kondensuoto pieno
2 kiaušiniai
0,5 šaukštelio geriamosios sodos (dėjau kepimo miltelius)
pagal skonį: riešutai, razinos, džiovinti vaisiai....
Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaiteje 10-15min.

Pabandžiau pagaminti su kokoso drožlėmis, užtrukau 20 min - visai skanus desertukas išėjo. Bet čia tiktų tikroms saldumynų maniakėms, kurioms niekada nebuna per saldu :wub:
emiliuxas
as irgi turiu indeli nesaldinto kondencuoto pieno. ieskojau info internete ir uztikau si puslapiuka - tiesa cia viskas angliskai ir cia naudojamas nestle firmos nesaldus kondencuotas, bet manau kad puikiai i receptus tiktu ir betkuris kitas. http://www.verybestbaking.com/Site-Search-...;collection=all
Apvalute
QUOTE(Shokoladka @ 2008 08 11, 17:01)
Jungiuosi prie kondensuoto pieno mėgėjų  mirksiukas.gif  Smalsu sužinoti, gal kas turit receptukų su kavos skonio kondensuotu pienu?  g.gif  Kadangi mėgstu kavą, mėgstu kondensuotą saldų pieną, tai šis variantas man superinis, širdelė net apsąla  blush2.gif
Gal galima tiesiog paprastą kondensuotą pakeisti šituo? Gal kuri bandėt, kaip rzultatai?
Aš kolkas jį valgau vieną arba pusryčiams su varške (Lb.skanu).. thumbup.gif
o kakavos skonio dar nebandžiau, nes kakava man  schmoll.gif
*

As jau senokai buvau atradusi jogurto ir kondensuoto pieno derini, bet niekada nesumasciau to isbandyti su varske. Super! Labai sveikas ir skanus desertas. Nuosirdziai dekoju Jums uz ideja:)
petrovna
Sveikutes,sumaisiau ir prisipirkau nesaldinto kondensuoto pieno,kur ji kisti?kur butu galima sunaudoti???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.