QUOTE(glinglingas @ 2011 01 30, 18:52)
Na ką, ir aš jas jau išbandžiau
Skanu.. man gal kiek saldumo trūksta
ir dar, aš jas formavau, ne su drėgnom, bet aliejuotom rankom
QUOTE(ignomama @ 2004 09 07, 10:48) [FONT=Courier][SIZE=14][ALIGN=left][SHADOW=blue]SVEIKOS! IŠBANDYKIT ŠIUOS RECEPTUKUS SPURGOS 4 kiaušiniai indelis kondensuoto pieno su cukrumi 3,5 stiklinės miltų 0,5 šaukštelio sodos. Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose. PABANDYKIT PASIGAMINTI. GARANTUOJU, JOG PAVYKS KEKSAS 2 indeliai kondensuoto pieno su cukrumi 2 kiaušiniai 6 šaukštai miltų 6 šaukštai krakmolo 0,5 šaukštelio sodos. Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio pieno. Paskui, nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį. Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Keksą kepti apie 25 min vidutinio karštumo orkaitėje. ŠIO RECEPTO DAR NEBANDŽIAU, TODĖL JEI PABANDYSIT PASIGAMINTI, PARAŠYKIT AR SKANUS GAVOSI. O GAL JŪS SAVO MĖGSTAMIAUSIAIS RECEPTAIS PASIDALINSIT? Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 02 16, 21:16) Norėjau pasiteirauti dėl spurgų, sakykite, ką daryti, kad neprisigertų tiek riebalų? Kartą viriau bulvių- sūrio rutuliukus, tačiau gavosi taip riebų, galėjai aliejų dantim košti Man varškės spurgos pilnos aliejaus gaunasi
Man šitos spurgytės su kondensuotu biški per saldu
O norėjau paklaust kokio tirštumo masė jums gaunasi? nes galvoju, kad miltų būsiu padauginus
Mielosios kulinarės, konditerės, noriu pasidalinti man pasirodžiusia (gal ir kitoms) naujovę, saldintą sutirštintą pieną ne metalinėje dėžutėje o pakelyje užsukamu dangteliu, ir labai patogu ir dabar maximoje nuo rytojaus bus akcija.
4 Puslapiuke
Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus?
QUOTE(Keith @ 2011 05 05, 21:36) Ką skanaus su Rududu galima padaryt? Ar skanu su kukurūzais vietoj irisų? Man patinka, kad tas desertas kietas būna, o su Rududu argi kietas bus? Naminius Twix'us
Netyčia užtikau internete paprastą kaip 2*2 receptą
Pyragas be miltų Indelis saldaus kondensuoto pieno 2 kiaušiniai 0,5 šaukštelio geriamosios sodos (dėjau kepimo miltelius) pagal skonį: riešutai, razinos, džiovinti vaisiai.... Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaiteje 10-15min. Pabandžiau pagaminti su kokoso drožlėmis, užtrukau 20 min - visai skanus desertukas išėjo. Bet čia tiktų tikroms saldumynų maniakėms, kurioms niekada nebuna per saldu :wub:
as irgi turiu indeli nesaldinto kondencuoto pieno. ieskojau info internete ir uztikau si puslapiuka - tiesa cia viskas angliskai ir cia naudojamas nestle firmos nesaldus kondencuotas, bet manau kad puikiai i receptus tiktu ir betkuris kitas. http://www.verybestbaking.com/Site-Search-...;collection=all
QUOTE(Shokoladka @ 2008 08 11, 17:01) Jungiuosi prie kondensuoto pieno mėgėjų Gal galima tiesiog paprastą kondensuotą pakeisti šituo? Gal kuri bandėt, kaip rzultatai? Aš kolkas jį valgau vieną arba pusryčiams su varške (Lb.skanu).. o kakavos skonio dar nebandžiau, nes kakava man As jau senokai buvau atradusi jogurto ir kondensuoto pieno derini, bet niekada nesumasciau to isbandyti su varske. Super! Labai sveikas ir skanus desertas. Nuosirdziai dekoju Jums uz ideja:)
Sveikutes,sumaisiau ir prisipirkau nesaldinto kondensuoto pieno,kur ji kisti?kur butu galima sunaudoti???
|