Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar nedidės man svoris nuo "Marvelono"?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
SviesatamsojE
"Mercilon''ą vartojau tik mėnesi, todėl daugiau pašalinių poveikių nespėjau pajausti. Ar man svoris nuo "Mervilono" nepadidės? ir kodėl tada man netiko "Regulonas",todėl, kad per mažai estrogenu?Aciu labai uz pagalba....
Rita Matulionytė
Svorio augimas- labai individualus dalykas, ir sunku pasakyti nuo ko jis priklauso.
Jei "Merciloną" vartojote labai trumpai, ir kitų preparatų pašalinio poveikio nepajutote per pirmąjį ciklą, gali būti, kad ir "Marvelonas" Jums netiks.Nes cheminė "Regulon"o ir "Marvelon"o sudėtis yra ta pati, tik "Marvelon"as - vaistas kurį sukūrė farmacinė kompanija pati, o "Regulonu" pavadintas preparatas, kurio formulę nusipirko kita kompanija (kartais tai turi įtakos vaistų pašaliniams poveikiams).
Siūlyčiau Jums apsilankyt pas ginekologą ir išsamiai aptarti visus niuansus, nes forume tai atlikti tiesiog neįmanoma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.