Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vokelis-reikalingas daiktas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
LedineLedi
Man jis atrodo visiškai nereikalingas daiktas, ir juolab jis super greit išaugamas. Manau, jog tai pinigų išmetimas. Juk yra puikių adijaliukų, juolab mes vaikus retai tampom ant rankų - yra nešioklės, kėdutės, vežimėliai. O tai kam tada vokelis?
*rutuliukas*
vokelio neturejau, ir nemanau kad jau taip reikalingas daiktas, vaikius uzaugo su kombinezonu
na g.gif jei tureciau maziuka leliuka, na gal ir pirkciau, tiksliai nezinau, priklausytu ar labai jau i aki kristu lotuliukas.gif
Romeniukas
as taj galvoju,kad labaj reikalingas daiktas - siltas vokelis...ypac rudeni gimsianciam leliukuj... Ir nesunku ikisti ir nenusispardys... Tik beda,kad gyvenu nedideliam mieste ir nerandu jo niekur nusipirkt...O jei dar yra toks,kuris issilanksto ir pasidaro i adijaliuka,taj super smile.gif
Šypsenėlė24
Aš nusipirkau vokelį kaldrytę, kurį paskui galėsiu naudot kaip užklotėlį vežimėly thumbup.gif
Tonydi
na as manau, kad puikus dalykas yra kombinzoniukas-vokelis
Dovis
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 19, 09:18)
Mes turim vokeli su avikailiu thumbup.gif naudojau ji i lauka einant, nes vaikiukas gimes sausio men, o ziema tada buvo salta doh.gif
Pernai ji i roges dedavau thumbup.gif na o kaip symet g.gif gal jau neprireiks blink.gif
*

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 06 18, 18:41)
vokelio neturejau, ir nemanau kad jau taip reikalingas daiktas, vaikius uzaugo su kombinezonu
na g.gif jei tureciau maziuka leliuka, na gal ir pirkciau, tiksliai nezinau, priklausytu ar labai jau i aki kristu lotuliukas.gif
*

Tai turejai ar neturejai tu vokeli? g.gif
piene78
vokelio neturejome, kazkaip neatrodo labai reikalingas. rengiau kombinezonu
deltadu
Kai turi ir naudoji - tai reikalingas, o jei neturi - tai ir nereikia. Mano manymu, geriau kombinezona isigyt.. smile.gif
spurrga
Kailinį vokelį naudojau nuo pat gimimo (dukrytė gimė žiemą) iki pavasario, greit mums metukai, bet vokelį naudoju ir dabar, kuo puikiausiai į jį dar telpa, nereikia kloti šimtais kaldryčių. Labai patogu ir šilta.
Treciadiene
Pirkau avikailio vokelį. Sūnelis gimė gruodžio mėnesį, tad naudojom praeitą žiemą ir dar dabar kuo puikiausiai telpa. Manau žiemą gimsiančiam vaikeliui tai puikus daiktas. Naudoju jį tiek vežimėlyje, tiek automobilinėje kedutėje.
Silvy
As savo maziesiem bebe confort vokiukus pirkau,tikiuosi panaudosiu,nes maniskiai gruodinukai bus smile.gif
Mazge:)
Vokelis mums buvo auksinis daiktas drinks_cheers.gif promočiutė mažajai pasiuvo iš natūralaus kailio wub.gif kadangi mūsų mažoji iš tų vaikiukų, kurie geriausiai miega lauke, tai mums žiemą jis pravertė kasdien drinks_cheers.gif naudojom nuo vėlyvo rudens iki pat ankstyvo pavasario pradžios mirksiukas.gif
diana.
Jei vaikas gimęs rudenį,žiemą ar ankstyvą pavasarį,manau vokelis thumbup.gif dalykėlis
rasakele
Man tai labai pravertė, auginant pirmą vaiką, nes gimė žiemą, dabar ieškau, kas parduoda, nes tas vokelis buvo skolintas, o vaikelis gims vėlų rudenį.
erikiuxxx
naudojom ivairius,ziema su naturaliu kailiu,buvo nepamainomas thumbup.gif
laura-p
Sūnus gimė žiema, tačiau vokelio net nepirkom, man jis pasirodė nelabai reikalingas. O rengėme kombinezona 4u.gif
vetruze
as irgi rinkausi kombinezonas ar vokelis, pirkau komb,bet kitam pirkciau vokeli patogiau,tik ikisai ir viskas,o komb dar taikyk ,maziukai,juk taip nemegsta rengtis
Astulka*
QUOTE(diana. @ 2008 11 18, 15:52)
Jei vaikas gimęs rudenį,žiemą ar ankstyvą pavasarį,manau vokelis  thumbup.gif dalykėlis
*

Pilnai sutinku, mes turem rudeni, bei ziema kombinzoniuka-vokeli, tai super dalykas
*Svajone*
Na jei vokelis tik-tai gal nelabai reikalingas,va jeigu jis išsilanksto į patiesaliuką tai super,tokį aš turėjau ir parsivežėm iš ligoninės vaikutį ir vėliau išlanksčius vokelį naudojom kaip užklotėlį vaikui,tikrai geras daiktas good.gif
lo-lo
Nežinau, man vokelis buvo tik kai kudikį namo vežiau, o po to nenaudojau jo visai rolleyes.gif Man su kaldrytė apvynioti patogiau 4u.gif
Lydute
Jeigu žiemą dėti į kailinį vokelį, tai kaip vaikutį rengiat? Vistiek reikia kažkokio? kombinezono?
mazuika
kol vazinejomes lopsiukyje, vokelio visai nereikejo - uzklodavau vinoniu dekuciu ir tiek. o kai ziemos pabaigoj persikraustem i sportinuka - vokelis su naturaliu kailiu buvo labai reikalingas.
tiesa, siai ziemai turbut kad teks atsisakyti vokelio, nes mazoji jau nebe tokia maza ir gana suspausta atrodo ji vezimaityje - mat tas vokelis dar ir nemazai vietos uzima... o kadangi bent jau as ir kombinezona rengiu (nes bent jau musu vokelis neuzsisega iki pat virsaus, o tik kiek daugiau nei iki puses), tai isvis sunkiai telpa.

kai dukryte buvo visai mazyte, dar naudojom plonus vokelius - miegmaisiukus nakciai. tai irgi visai geri dalykai mums buvo. dabar neseniai vel nupirkom miegmaisiuka, bet kazkaip nelabai naudojam, nes mazoji nakti daug vartosi, muistosi po visa lovyte, tai tas miegmaisiukas susisuka ir man atrodo varzo jos judesiukus, tai ir nenaudojam...
Upjora
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 26, 19:45)
Na jei vokelis tik-tai gal nelabai reikalingas,va jeigu jis išsilanksto į patiesaliuką tai super,tokį aš turėjau ir parsivežėm iš ligoninės vaikutį  ir vėliau išlanksčius vokelį naudojom kaip užklotėlį vaikui,tikrai geras daiktas  good.gif
*

Irmes toki turejom,liuks dalykelis thumbup.gif O pirkom padevetu rubu parduotuveje"Humana" ax.gif
O-RE-AR
Neturejom ir net nekilo mintis isigyt schmoll.gif
jarulia
mums padovanojo, nors nepirkciau pati. o seip geras daiktas.
Lafe
Nepirkau vokelio ir jo nepasigedau. Vezime apklodavau vilnoniu pleduku.
Varinija
Mums vyresneliams vokeliu schmoll.gif neprireieke ( abu gime vasara),mazajai tai labai pasiteisino striukyte-vokas (ji gimusi rudeni). smile.gif
kinkle_girl
Kažkaip nesuprantu jūsų pasvarstymų ar reikalingas ar ne. Daug patogiau vaikiuką į vokelį dėti, o ne apklotais kūtoti. Jei mažesnis vaikiukas tai apkaišyši, o didesniam pasimuisčius visas "apkamšymo" triūsas nueis perniek smile.gif
Aš nusižiūrėjau tokį vokelį: http://www.*infected*/13077058.html
Man atrodo geras daiktas, nes telpa ir didesnis vaikas, turi dirželius, kuriais galima prie rogučių prisegti, be to neperšlampamas, kas man atrodo svarbu žiemą rogėse vaikiuką tempiant smile.gif
Gal kas turit tokį ir gali pasakyti ar gali dar vaikas virš 2 metų lysti?
Joliuke
Mums vokelis irgi nepamainomas dalykas buvo. užsegei ir ramu, kad vėjas jau niekur neprapūs. Dabar tai jau mažas, bet vis tiek, kai su rogėm važiuojam, tai bent kojas šiltai įkišam biggrin.gif
sidrulka
turėjom du vokelius, bet nei vienas, nei kitas nelabai prigijo.... vieną turėjom ir dar tebeturim (bet jau pardavinėjam) vilnonis Flokatti vokelis, tai aš jį kažkaip naudojau lovytėje ir rentkarčiais į vežimėlį, nes pirmoji dukra gimusi žiemą, o tame vokelyje vaikutis neperkaista... o antrąjį buvau užsisakiusi dabar antrajai dukrytei, kuri gimusi vasarą, bet.... labai mažai naudojom... nors iš jo ir išsilanksto koldrytė, bet man kažkaip patogiau pledukas - jos toks lankstesnis, minkštesnis...
_Indija_
Mums tai super daiktas yra vokelis thumbup.gif turejome rudenini, o dabar turime ir ziemini thumbup.gif man labai pasiteisino toks dalykas, negaila isleistu pinigu nes tikrai tikrai pasiteisino sis pirkinys smile.gif
uoga000
QUOTE(_Indija_ @ 2012 02 10, 00:19)
Mums tai super daiktas yra vokelis thumbup.gif  turejome rudenini, o dabar turime ir ziemini  thumbup.gif  man labai pasiteisino toks dalykas, negaila isleistu pinigu nes tikrai tikrai pasiteisino sis pirkinys smile.gif
*

Mums taip pat vokelis pasiteisines pirkinys thumbup.gif.
AngelinaJolie:)
Niu mes nusipirkom, panaudojom tik grįžimui namo po ligoninės, nes tada dar nebuvom pirkę automobilinės kėdutės.. bet kolkas tai tiek jis ir tenaudotas ir panašu, kad nebeprireiks mums jo.. gaila išleistų pinigelių sad.gif
twins mummy
Mums vokelis ziema buvo labai reikalingas.
MariusTetis
Mes nusipirkome vokeli autokedutei maxi-cosi. Kai gime vaikelis vistiek autokedutej klojom vaika adijalais unsure.gif Manem, kad salta su vokeliu:) Kai viena diena idejom vokeli, atsidziaugt negalim. Ir atrodo tvarkingai ir graziai, ir vaikiukui silta. Ir parduotuvej ar poliklinikoj labai patogu. Karta lijo, tai uzteko namo grizus nukratyti vokeli, o musu anksciau naudoti adijalai butu kiaurai permirke. Todel i autokedute rekomenduoju, ypac gimusiems saltu metu laiku
zuikaa
Velyva rudeni ir ziema buvo labai reikalingas. Tikrai geras daiktas thumbup.gif
Mistika123
QUOTE(zuikaa @ 2012 04 01, 10:18)
Velyva rudeni ir ziema buvo labai reikalingas. Tikrai geras daiktas thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Mums taip pat, nors iš pradžių abejojau
luli
Vokeli panaudojom tik viena karta unsure.gif ,gryzdami is gimdymo namu.
virsukalne
Mes turejome kombinezona, kur pasidarydavo arba su kojytemis, arba kaip vokelis, tai papildomo vokelio mums neprireike.
Tiffany
Mes naudojom pukini huppa voka, be kojyciu, tik su skylutem automobilinei kedutei - super, nereikedavo vaiko prirengti, vaikui maziau streso, o ji puikiai naudojau vezimo lopsyje thumbup.gif
nerealiai
Vokelis su skylėm prisegti automobilinėj kėdutėj iš tiesų puikus daiktas. Automobilyje atsegei, išėjęs - užsegei. Nereikia vaikučio daug rengti smile.gif
''Doratina''
Mes ir naudojom, gimem ankstu rudeni , tai buvo nepamainomas daiktas thumbup.gif
Nala24
Mes irgi vokeli panaudojom tik 1k grizdami is ligonines namo. Siaip manau geras daiktas,tik kad mums pagal oru nebeprireike,nes dukryte gime lb mazute,ko nesitikejom,tad nupirktas vokiukas,buvo jai per didelis,o stai kai ji priaugo,jau buvo per silta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.