Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vokelis-reikalingas daiktas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
kkkrista
Sveiki mirksiukas.gif
gal kas galetu parasyti, kokiomis situacijomis vaikuciui gali prireikti vokelio?
ir kokie vokeliai yra geriausi?
Isila
man tai nereikėjo. Iškart dėjau į kombinzoną ir viskas. Jie reikėjo, klojau dekiuku. Man tai buvo tikrai nereikalingas daiktas. Turėjau, bet nėkart nepanaudojau schmoll.gif
monyte
As tai nusipirkau toki kuris atsisega ir pasidaro uzklotelis.kai susegi tai ir rankovytes ir kapisonas yra,man atrodo,visai patogus dalykas.Nepatogiau nei i kombinzona kist?Na,o jei ,visgi,neprireks tai uzklotelis tikrai reikalingas daiktas.
Dela
o mes ir neturejom, ir neprireike smile.gif
happy
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 25, 14:56)
Sveiki  mirksiukas.gif
gal kas galetu parasyti, kokiomis situacijomis vaikuciui gali prireikti vokelio?
ir kokie vokeliai yra geriausi?
*

man tai nepamainomas dalykas thumbup.gif , nemegstu visokiais dekiukais ranksluostukais apklojinet schmoll.gif , naudoju pagrinde ziema ar salta rydeny.
Man geriausias is visu turetu Bebe Confort Teknik-nes jis pakankamai didelis,.i jy ir dvimetis pilnai telpa thumbup.gif , tik kaina va jo nemaza doh.gif
viltuke
Turim vokelį, bet taip ir nepanaudojom
raimuce
as panaudojau tik pirmaji menesi nes buvo ziema lotuliukas.gif
*Lina*
mes turėjom,tai rudenį jį sėkmingai naudojom smile.gif o ir dabar tarnauja kaip kaldrytė
Asta
O naudojant šiltą vokelį rudenį ir žiemą kombinezona pirkti kažin šiltą ar užtenka tokio "ale rudeninis"? g.gif
būk rami
As irgi pirkau taki vokeli-transformeri. Ir vokelis ir adejaliukas. Labai thumbup.gif daikciukas. As ji i vezima patiesiu, guldau lialiuka ir uzsegu, jei karsta atsegu, o kazkur sveciuose, jei sunelis uzmiega uzkloju :
Hermion@
Mums vokelis per žiemą labai pravertė. Rengdavau rudeninį kombinezoną ir guldydavau dukrytę į vokelį. Dar tinka, jeigu per šaltį reikia paėjėti su vaiku ant rankų (iki poliklinikos, pvz), jis vokelyje būna taip patogiai supakuotas smile.gif
ciurka
maniske gime pavasari, tai turejau toki nestora vokeli. Bet mazai panaudojom smile.gif tiesa pasakius, sumoki pinigus, o paskui keliauja per draugus ir gimines smile.gif) pats tiek ir naudos teturi smile.gif
dabar galvoju irgi, gal issiversiu? arba pirkt ta, kuris transformuojasi i dekuti (maciau kotrynoj), arba Happy minetas is BB comfort smile.gif
Varpelis
Mūsų sūnus žiemos pabaigoj gimė, tai į lauką ar balkoną visada vokelyje gabendavomės, iki kol atšilo (daugiau nei pora mėnesių). Pirkom Korlėjoj, buvom patenkinti.
Nireglina
Maniškis taip pat gimė žiemos gale. Turėjom vokelį su dirbtiniu kailiu, kuris išsilanksto į antklodėlę. Buvau labai patenkinta. Patogu, nereikia jokių antklodžių. Su juo nešdavau pas gydytoją, į automobilį ir kitur. Naudojau kelis mėnesius, kol atšilo. Nesigailėjau, kad pirkau. Juolab, kad ir kainavo nedaug.
Ugile
Mes turėjome vokelį-kombinezoną. Tai buvo labai gerai žiemą, tiko iki 3 mėnesių, kol vaikas ne per daugiausiai spardosi. Be to tas vokelis turėjo tokią skylę specialiai pritaikytą diržams (automobilinėje kėdutėje).
ingridukas
Turim,bet taip jo ir nenaudojom... schmoll.gif
Siracusa
Maniske gime spali, bet vokelio nepirkom schmoll.gif nuo pat pradziu su maziuku kombinzoniuku mirksiukas.gif
digi
turim, tą transformerį, bet antrą kartą nepirkčiau, kaip vokelį naudojau gal kokius 2-3 kartus, dabar kaip antklodėlė yra, bet naudojama retai, nes turim didelę antklodę į lovytę
nerekomenduoju, pilnai galima išsiversti su paprastu pleduku
*rutuliukas*
Mes turim vokeli su avikailiu thumbup.gif naudojau ji i lauka einant, nes vaikiukas gimes sausio men, o ziema tada buvo salta doh.gif
Pernai ji i roges dedavau thumbup.gif na o kaip symet g.gif gal jau neprireiks blink.gif
Isila
QUOTE(digi @ 2006 11 20, 20:54)
turim, tą transformerį, bet antrą kartą nepirkčiau, kaip vokelį naudojau gal kokius 2-3 kartus, dabar kaip antklodėlė yra, bet naudojama retai, nes turim didelę antklodę į lovytę
nerekomenduoju, pilnai galima išsiversti su paprastu pleduku
*

pritarsiu, nereikalingas daiktas schmoll.gif mūsų vežimas buvo su išimamu lopšiu - dekį įkojai, dekiu užklojai, vaikas kombinzone, jokių problemų schmoll.gif
Wildberry
Gime,kai dar buvo sniego,neprireike nei vokelio,nei kombinezono schmoll.gif Aprengdavau megztu kostiumeliu,suvyniodavau i toki adijaliukasiek tiek didesni,nei visai maza,bet vistiek vaikiska,toki stora,minkstuti,na zinot,dauk kur ju buna...Tada i ta vezimelio krepseli ir sociai buvo...Beja su juo ja visada i lauka is nesiodavau,kol neatsilo biggrin.gif
Mildute
Aš turiu vokelį ir labai jį naudoju vis dar, jau antrą žiemą.Man ramiau, kai vaiko kojytės šiltai smile.gif
ingridatam
kajus gimes rugseji, tai mes labai sauniai rudeny ir ziema naudojom vokeli thumbup.gif
Sigita23
QUOTE(ingridatam @ 2007 02 14, 02:00)
kajus gimes rugseji, tai mes labai sauniai rudeny ir  ziema naudojom vokeli  thumbup.gif
*

Mums ir vokelis buvo labai naudingas. Nors gime geguzi, lauke vakarais tik vokelyje miegodavo 4u.gif
joolita
mano sausi gime,tai liuks vokeli buvo thumbup.gif ir kojytem silta,ar parduotuve eidavom ar i polikninika,nei batuku nei kojiniu pridet nereikejo,tikrai patogu thumbup.gif
Opusas
turim tokį, kur išsilanksto į adialiuką, vėsiem vasaros vakaram pats tas thumbup.gif
Toli gražu
mums taip ir neprireikė vokelio, nors turime kelis... schmoll.gif
leogirl
QUOTE(Toli gražu @ 2007 03 30, 23:24)
mums taip ir neprireikė vokelio, nors turime kelis...  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif mes gimėm rugsėjį, vokelio visai neprireikė. Kažkaip aprengdavom kombinezonu, užklodavom šiltu adijaliuku ir tiek.
vaida L
Aš iš anksto buvau nusipirkus vokelį, bet panaudojau tik išeinant iš gimdymo namų, manau kad jis nereikalingas juk vistiek paskui užkloji kaldryte schmoll.gif
kasiopeja
Jeigu mama auksarankė, tai būtent vokelis labai tinka megzti kūdikiui, kol jis dar negimęs. Megztukai ir kelnytės yra "slidus" reikalas ir kol kūdikis negims negali žinoti, kokio dydžio jam reikės. O vokelis puikiai tinka realizuoti poreikį ką nors numegzti būsimam leliui wub.gif

Iš esmės miegmaišiukas nėra mirtinai reikalingas, galima pasieiti ir be jo. Bet jeigu turi - praverčia. Aš pvz. dabar sekančiam leliui ketinu megzti miegmaišiuką tokį, kuris tiktų nuo gimimo. Manau, kad panaudosiu biggrin.gif Nes ir antklodyčių, ir didesnių miegmaišiukų turim ir nebuvo tokio daikto, kurio nepritaikėm...
Kačia
Tiek pirmam, tiek antram vaikeliu vokelio neprireike. Manau galima issiversti ir be jo g.gif
2SIA
o apie kokius vokelius kalbat g.gif
mes dovanu gavom toki alia parsivezti naujagimi , bet naudojom realiai pirma menesi, kol silta buvo i lauka vietoj antklodes... siaip tai jo nereikejo, bet kadangi gavom dovanu, tai nadojom...
va ko labai reikejo - tai silto vokelio ziema. labai naudojom ir dar ateinancia ziema naudosim rogutems ir siaip vezimuke kojytes uzklot bigsmile.gif
Luneta
Mes turėjom, bet taip ir liko visai nepanaudotas blush2.gif
Mildute
QUOTE(vaida L @ 2007 04 05, 09:32)
Aš iš anksto buvau nusipirkus vokelį, bet panaudojau tik išeinant iš gimdymo namų, manau kad jis nereikalingas juk vistiek paskui užkloji kaldryte  schmoll.gif
*

Aš tai neklodavau kaldrytėm...man nepatinka blush2.gif
kristinka
man praverte ir dar pravers kailinis vokelis,labai gerai bus dar i roges mazajai.prase manes parduot ,tai gerai,kad ir nepardaviau praverte musu princesei bigsmile.gif
jurgelux
Mums vokelis tai thumbup.gif dalykas.naudojome du menesius, nes jau silta pasidare, o siaip fainas, kai salciau uzsisega, silciau atsisega, sveciuose gerai vaikuti ikisti ir patogu laikyti thumbup.gif
donateja
nereikejo mums jo visai,taip ir guli nepanaudotas doh.gif
Ziu Ziu
mes gimem vasari, vokelio nepirkom ir tikrai neprireike schmoll.gif praktiskesnis ir geresnis daiktas- kombinezonas thumbup.gif
jurgelux
QUOTE(Dalytė @ 2007 04 27, 19:24)
mes gimem vasari, vokelio nepirkom ir tikrai neprireike schmoll.gif  praktiskesnis ir geresnis daiktas- kombinezonas thumbup.gif
*

Mes ir kombinezona turim, bet dedavom su juo i vokely, labai thumbup.gif buvo bigsmile.gif
Dangiuks
Na, mes dar neturėjom vokelio ir kolkas visai neprireikė... schmoll.gif
perlixike
na mums irgi jo neprisireike, nemanau kad jis jau toks reikalingas daiktas, geriau kombinezoniukas smile.gif
mamiux
Vokelio ir mums neprireikejo drinks_cheers.gif
ksiuša
o aš kažkodėl galvoju, kad vokelis reikalingas. mes leliuko laukiame liepos pradžioj. manau, kad vis dėl to aš šį daiktą nusipirksiu, nes vakarais labai bus patogu vaikutį įdėti ir vežti vežimėlyje.
p.s.
musu mazylis gime geguzes pradzioj jau buvo ganetinai silta, tai vokelis nebuvo reikalingas daiktas, nors ir buvau ji nusipirkus, bet panaudojom tik ta viena karta kai vezemes is ligonines, nes seseles primygtinai reikalavo... o siaip guli ir laukia ateinanciu kartu 4u.gif
Margarita 25
Mes tai neturėjom ir neprireikė
mija.07
mes turejom, bet nereikejo g.gif
olenka
mes turejom grazu vokeli - isnesem vaikelius is gimdymo namu jame. ir viskas ax.gif
o dar turejom kailini sila vokeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visa ziema isbuvo jame, per salcius neusalo thumbup.gif
Hmmm...
Turėjom, bet nepanaudojau rolleyes.gif
jurgiciokas
Neturėjau ir nereikėjo, ir nemačiau tikslo jo pirkt. Puikiausiai buvom su kombinezonu biggrin.gif
laumike
O mes turejome netgi 2 vokelius, kuriuos naudodavome kiekviena diena thumbup.gif viena mazesni rudeni ir kailini ziema. Labai gerai, vaikuti aprengi ir i vokeli, miegodavo ziema lauke apie 4 val. kiekviena diena. man jis buvo is labiausiai naudojamu kudikio daiktu, nepamainomas, patogus labai daiktas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.