Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indukcinė kaitlentė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mįsliukė
Sveiki. Nusipirkome Elektroliux indukcinę kaitlentę. Ją įjungus, uždėjus puodus, ypač ant didesnės temperatūros jaučiasi toks cypimas, kuris mane truputį erzina. Ar taip turi būti? O gal tai priklauso nuo puodų? Mano puodai yra Bachmayr Solinger, Bauer dar nebandžiau dėti. Taip pat, dar girdisi ventiliatoriaus ūžimas.

Parašykite prašau, ar jūsų indukcinės kaitlentės skleidžia kokius nors garsus. Ačiū.
Dew23
Niu pas mane niekas necypia blink.gif Net specialiai įjungiau , galvojau ,kad praklausiau blink.gif Naudoju "Silit" puodus
Mįsliukė
Ačiū Dew 4u.gif Nors vienas žmogus atsakė.
O kai dirba ventiliatorius irgi nesigirdi? Jaučiu, reiks vežti keisti verysad.gif
skm
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 08 26, 13:51)
Ačiū  Dew 4u.gif Nors vienas žmogus atsakė.
O kai dirba ventiliatorius irgi nesigirdi? Jaučiu, reiks vežti keisti verysad.gif
*

As turiu indukcine, ji siek tiek zyzia pacioje pradzioje, bet garsas nera erzinantis, gartraukis zymiai garsiau burzgia ax.gif As ja esu LABAI patenkinta ir kiekvienam patariu. Mano indukcine Tekos firmos.
Atgaja
QUOTE(skm @ 2006 09 18, 10:35)
As turiu indukcine, ji siek tiek zyzia pacioje pradzioje, bet garsas nera erzinantis, gartraukis zymiai garsiau burzgia  ax.gif  As ja esu LABAI patenkinta ir kiekvienam patariu. Mano indukcine Tekos firmos.
*

Nu gal nereikia nervintis. Aš kai pirkau, tai mane irgi perspėjo, kad gali girdėtis toks lengvas zirzimas. Tai gal čia taip ir turi būti, reiktų pirmiausia išsiaiškinti su pardavėjais. Iš patirties nieko negaliu pasakyti, kadangi pas mane dar nepajungta.
Mįsliukė
Na va, viską išsiaiškinau. Cypimas priklauso nuo puodo, kuo puodas lygesniu dugnu, tuo mažiau cypimo, pvz. Bauer beveik nesigirdi. O ventiliatoriaus ūžimas (netgi burzgimas) yra gamyklinis, taip turi būti. Meistrai pasakė, kad turim per daug gerą klausą. smile.gif Gerai, kad pardavėjai pažįstami, tai atvažiavo, pasiklausė, pasijuokė, kad šaldytuvas tyliau dirba ir sutiko pakeisti į AEG.
Jureja
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 09 18, 22:13)
Na va, viską išsiaiškinau. Cypimas priklauso nuo puodo, kuo puodas lygesniu dugnu, tuo mažiau cypimo, pvz. Bauer beveik nesigirdi. O ventiliatoriaus ūžimas (netgi burzgimas) yra gamyklinis, taip turi būti. Meistrai pasakė, kad turim per daug gerą klausą.  smile.gif Gerai, kad pardavėjai pažįstami, tai atvažiavo, pasiklausė,  pasijuokė, kad šaldytuvas tyliau dirba ir sutiko pakeisti į AEG.
*

As turiu AEG firmos indukcine kaitlente ir naudoju Berghoffo puodus pas mane irgi girdisi sioks toks zyzimas, bet tik pacioj pradzioj kol pagauna impulsa, o seip neerzina nors irgi pasizymiu perdetai gera klausa rolleyes.gif Va ventiliatorius tai tikrai burzgia, na bet ka padarysi juk galingas, del to ir burzgia...
jolax
Mes taip pat nusipirkom AEG indukcine kaitlente, bet dar nepajungem. Pirkdama zinojau tik tiek, kad taupo elektra ir greitai atvesta, o dabar , paskaicius iv. atsiliepimus iskilo daug klaustuku. Pirmiausia tai ar tikrai reikia pirkti puodus, ant kuriu butu pazymeta jog tinka indukcinems kaitlentems ar netinka puodai skirti elektrinems kaitlentems? Taip pat ar galima deti mazesni puoda nei yra kaitlentes ,,ratas" (ar tai taupu ar vis delto isvis negalima kas nors darosi). Vienu zodziu, jei nesunku, aprasykite i ka reikia atkreipti demesi , naudojant indukcine kaitlente. Tai gerai, kad dar puodu nenusipirkom, o juk net nepagalvojom kad gali tokie reikalai detis. LAbai lauksiu jusu patarimu.
Zilvinas
QUOTE(jolax @ 2006 11 06, 16:30)
Mes taip pat nusipirkom AEG indukcine kaitlente, bet dar nepajungem. Pirkdama zinojau tik tiek, kad taupo elektra ir greitai atvesta, o dabar , paskaicius iv. atsiliepimus iskilo daug klaustuku. Pirmiausia tai ar tikrai reikia pirkti puodus, ant kuriu butu pazymeta jog tinka indukcinems kaitlentems ar netinka puodai skirti elektrinems kaitlentems? Taip pat ar galima deti mazesni puoda nei yra kaitlentes ,,ratas" (ar tai taupu ar vis delto isvis negalima kas nors darosi). Vienu zodziu, jei nesunku, aprasykite i ka reikia atkreipti demesi , naudojant indukcine kaitlente. Tai gerai, kad dar puodu nenusipirkom, o juk net nepagalvojom kad gali tokie reikalai detis. LAbai lauksiu jusu patarimu.
*

Puodai tinka tie, prie kuriu dugno limpa magnetas. Netiks aliumininiai, duraliuminiai puodai, o geleziniai tiks. Puodas gali buti truputi mazesnis uz kaitvietes dydi, bet iki tam tikros ribos. Kai visiskai mazas puodas (mazdaug 2 kart mazesnis uz kaitvietes plota), gali neisijungti. Todel patartina puoda deti ant tos kaitvietes, kuri labiausia atitinka puodo dugno dydi.
Imontuojant kaitlente, reikia laikytis nurodytu reikalavimu. Apacioje kaitlentes yra ventiliatorius, kuris vedina kaitlente. Jeigu ji aklinai uzdengsite, gali perkaisti valdymo plokste.
jolax
QUOTE(Zilvinas @ 2006 11 06, 21:11)
Puodai tinka tie, prie kuriu dugno limpa magnetas. Netiks aliumininiai, duraliuminiai puodai, o geleziniai tiks. Puodas gali buti truputi mazesnis uz kaitvietes dydi, bet iki tam tikros ribos. Kai visiskai mazas puodas (mazdaug 2 kart mazesnis uz kaitvietes plota), gali neisijungti. Todel patartina puoda deti ant tos kaitvietes, kuri labiausia atitinka puodo dugno dydi.
Imontuojant kaitlente, reikia laikytis nurodytu reikalavimu. Apacioje kaitlentes yra ventiliatorius, kuris vedina kaitlente. Jeigu ji aklinai uzdengsite, gali perkaisti valdymo plokste.
*

Labai aciu uz patarimus. MAt mes kaitlente nusipirkom ne is parduotuves ir neturime isvis jokio aprasymo-tai labai vertinga buvo suzinoti apie ventiliatoriu, o gal dar kas nors yra svarbaus ja imontuojant?
krisven
a6 taip pat galvoju pirkti indukcine kaitlente. noriu paklausti ar tikrai ten viskas taip greitai isverda, ar tikrai sutaupo elektros, o gal geriau rinktis elektrine + indukcine, ir kokios firmos rekomenduotumet pirkti.
dar noriu paklausti kokius puodus geriau pirkti, ziurejau i silit ir demeyerio, gal kas turit ir galit parasyti ar esat patenkinti.
Saja
Planuoju pirkti indukcinę kaitlentę. Bet aš pripratusi prie begarsės elektrinės viryklės, tai šiek tiek išsigandau čia paskaičiusi. g.gif
Misliuke, ar tau pakeitė kaitlentę? Ar dabar tyliau veikia?
Žilvinai, gal gali pasakyti, kurios indukcinės kaitlentės tyliausios?
Zilvinas
QUOTE(Saja @ 2007 01 09, 16:51)
Planuoju pirkti indukcinę kaitlentę. Bet aš pripratusi prie begarsės elektrinės viryklės, tai šiek tiek išsigandau čia paskaičiusi. g.gif
Misliuke, ar tau pakeitė kaitlentę? Ar dabar tyliau veikia?
Žilvinai, gal gali pasakyti, kurios indukcinės kaitlentės tyliausios?
*

Nera ten toks didelis garsas, orkaites ventiliatorius dirba garsiau.
Manau tai neturetu buti pagrindinis kriterijus renkantis kaitlente.
Kuri tyliausiai veikia negaliu atsakyti.
Saja
Ačiū, Žilvinai! O apie kokį kaitlentės ventiliatorių čia kalbėjo mamos? Nežinojau, kad ir kaitlentės turi ventiliatorius. g.gif
*Lina*
pas mano uošvius indukcinė kaitlentė,nu kiek jie gamino jokio ten garso nėra schmoll.gif schmoll.gif
Zilvinas
QUOTE(Saja @ 2007 01 14, 14:49)
Ačiū, Žilvinai! O apie kokį kaitlentės ventiliatorių čia kalbėjo mamos? Nežinojau, kad ir kaitlentės turi ventiliatorius. g.gif
*

Indukcines kaitlentes turi ventiliatoriu, kai jos ikaista, isijungia ventiliatorius.
Taciau jo garsas tikrai nera didelis.
sama
o kaip jus valot indukcines g.gif ir ar nebuna jums, kad jos ima ir beverdant issijungia doh.gif sakau gal puodai nekokybiski, o gal kaitlente reik i garantini vest ax.gif
addicted
Pas mus irgi girdisi zyzimas,as i ji nekreipiu demesio,bet mano mazoji tai to zyzimo pakesti negali,pabega is virtuves.
Musu indukcine yra Jan Kolbes,o puodai,keptuves-WMF.

Siaip esu patenkinta kaitlete,nes saugu del vaiku,jei puodo nebus ant kaitlentes,gali kaitlente bandyti ijungti kaip tik nori,ji neissijungs.
Dar vienas pliusas: jei puodai ar keptuve nepriziurimi perkaista,tai ji automatiskai isjungia.
Ka dar cia gero pridurus,na patinka,kad viskas greitai vyksta,pvz.vanduo greitai uzverda,keptuve greitai ikaista.O is karto isjungus kaitlente,puodas is karto nustoja virti.
Nesu turejus elektrines kaitlentes,tai su ja sunku sulyginti.

Na vienintelis minusas,kad ne visi puodai tinka indukcinei kaitlentei.
agle
Turiu gorenje jau 6 metus ir nieko panašaus negirdžiu: nei jokio cypimo , ventiliatorius girdisi bet labai negarsiai ( garintuvą kai įjungiam juk irgi girdisi) Aš esu patenkinta. Iš praktikos galiu pasakyti , kad
1. reikia saugoti kai verdi uogienes , nes cukrus išdegina kaitlentę
2. puodai tik kurie tinka tokioms viryklėms
daugiau jokių nepatogumų, o pliusų tai daug : galiu sausainius ir mėsą kepti vienoje orkaitėje , jokių kvapų nepritraukia joks maistas, labai taupo elektrą ( pirmiausia reikia elektros tinkluose popieriukus susitvarkyti, tada ir mokėsi mažiau, o jei žinai kad dar puodas verda apie 5-8 min tai išjungi ir ramu ) Kai buvo maži vaikai niekada nenudegdavo , nes orkaitės stiklas apsaugotas ir taip neįkaista, geras valymas
vvandene
o, ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?
Saja
QUOTE(agle @ 2007 04 19, 09:06)
Turiu gorenje  jau 6 metus ir nieko panašaus negirdžiu: nei jokio cypimo , ventiliatorius girdisi bet labai negarsiai ( garintuvą kai įjungiam juk irgi girdisi) Aš esu patenkinta. Iš praktikos galiu pasakyti , kad
1. reikia saugoti kai verdi uogienes , nes cukrus išdegina kaitlentę
2. puodai tik kurie tinka tokioms viryklėms
daugiau jokių nepatogumų, o pliusų tai daug : galiu sausainius ir mėsą kepti vienoje orkaitėje , jokių kvapų nepritraukia joks maistas, labai taupo elektrą ( pirmiausia reikia elektros tinkluose popieriukus susitvarkyti, tada ir mokėsi mažiau, o jei žinai kad dar puodas  verda apie 5-8 min tai išjungi ir ramu ) Kai buvo maži vaikai niekada nenudegdavo , nes orkaitės stiklas apsaugotas ir taip neįkaista, geras valymas

Nesupratau, kokia pas tave orkaitė mastau.gif. Ar orkaitės irgi indukcinės būna? Aš galvojau, kad tik kaitlentės. Ir ką turi omenyje sutvarkyti elektros tinkluose - ar kalbi apie dviejų tarifų skaitiklius (kai elektra pigesnė naktį ir savaitgalį)?
QUOTE(vvandene @ 2007 04 19, 17:27)
ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?

Dabar gamina ir tinkančius, bet reikia jiems pasakyti, kad tau tokių reikia. Aš Bauer puodus pirkau seniau, tai mano netinka verysad.gif. Noriu indukcinės kaitlentės, tai gal pavyks su kuo nors pasikeisti puodais, kam nereikia specialių (primokėčiau biggrin.gif). Arba parduoti teks. Bet neskubu, nes gal dar persigalvosime ir nepirksime indukcinės irnesakyk.gif.
agle
QUOTE(vvandene @ 2007 04 19, 17:27)
o, ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?
*

Kiek žinau tai galima , bet pas mane kitos firmos , o draugė turi Bauer
itas
bauer nauji puodai tinka indukcinėms kaitlentėms, netinka tik senieji puodai
Slapux
Gal kas žino ar Electrolux būna su borteliais g.gif Ir gal kas naudojat Fagor kaitlentę ax.gif Nemaniau, kad toks mažas indukcinų kaitlenčių pasirinkimas unsure.gif
Saja
Dar yra Siemens, Jan Kolbe indukcinės kaitlentės.
Disima
Mes naudojame Brandt indukcinę kaitlentę. Esame patenkinti thumbup.gif greitai užverda vanduo ar įkaista keptuvė.
Dėl garso, tai jis yra, bet ne toks jau kaip kad daug kas čia įsivaizduoja, tiesiog pačioj pradčioj, kol pagauna kontaktą, toks cinktelėjimas-spragtelėjimas pasigirsta.
Goniuke
QUOTE(Slapux @ 2007 05 09, 11:05)
Gal kas žino ar Electrolux būna su borteliais  g.gif  Ir gal kas naudojat Fagor kaitlentę  ax.gif  Nemaniau, kad toks mažas indukcinų kaitlenčių pasirinkimas  unsure.gif
*

as irgi rinkdamasi akcentavau kad bortelis butu, bet vienoj parduotuvej man paneige to bortelio reikalinguma unsure.gif sako, kad kaip tik geriau be bortelio nes jei padesi pvz dideli puoda ant bortelio, tada nesilies dugnas ir nekais toj vietoj g.gif
mes tai vis ieskojom AEG bet dabar jau apsistojom ties Elektroliux ir dar gera kaina gaunam thumbup.gif Nusprendem kad uz AEG bereikalo permoketume doh.gif
agle
QUOTE(Saja @ 2007 04 19, 18:51)
. Ir ką turi omenyje sutvarkyti elektros tinkluose - ar kalbi apie dviejų tarifų skaitiklius (kai elektra pigesnė naktį ir savaitgalį)?

*

kadangi pas mus visame name yra dujos , o mes atsisakėme dujų ir kad reikėtų mažiau , temn mums padarė projektą , paskaičiavo galingumus ir t.t. tai dabar mes mokam už elektrą tik 0,29 ct, o dienos nakties skaitliuko mes nesistatėm , nes mažų vaikų nėra , o beto naktimis aš miegu. ax.gif
Belada
As pirkau AEG kaitlente bet tik siandien pajungs tai nieko ir negaliu pakomentuoti ax.gif tikiuosi kad nenuvils ji mane, visa buitine technika stengemis isigyti AEG tai labai esam patenkinti orkaite, skalbimo masina o saldytuva ir indaplove pagaileje pinigu nusipirkom ARDO tai toks meslas doh.gif kad niekam nelinkiu isigyt tokiu pirkiniu
Goniuke
QUOTE(Belada @ 2007 05 16, 11:04)
As pirkau AEG kaitlente bet tik siandien pajungs tai nieko ir negaliu pakomentuoti ax.gif  tikiuosi kad nenuvils ji mane, visa buitine technika stengemis isigyti AEG  tai labai esam patenkinti orkaite, skalbimo masina o saldytuva ir indaplove pagaileje pinigu nusipirkom ARDO tai toks meslas  doh.gif kad niekam nelinkiu isigyt tokiu pirkiniu
*

idomu kuom taip skiriasi tas AEG nuo ARDO unsure.gif
Disima
QUOTE(Belada @ 2007 05 16, 09:04)
As pirkau AEG kaitlente bet tik siandien pajungs tai nieko ir negaliu pakomentuoti ax.gif  tikiuosi kad nenuvils ji mane, visa buitine technika stengemis isigyti AEG  tai labai esam patenkinti orkaite, skalbimo masina o saldytuva ir indaplove pagaileje pinigu nusipirkom ARDO tai toks meslas  doh.gif kad niekam nelinkiu isigyt tokiu pirkiniu
*

Na labai jau kategoriškai išsireiškei, tai gal tada gali ARDO minusus pasakyti, kuo jie jau tokie mėšlini? Gal tiesiog tu per daug įsitikinusi, kad geriausi gaminiai yra tik AEG g.gif

Pati nieko iš Ardo neturiu, bet yra pažįstamų kurie turi ir labai patenkinti irnesakyk.gif
Belada
saldytuva pirkau ARDO integruojama kaip pasirodo jis pusiau integruojamas, o veikia tai kosmariskai sypia, traska, saudo ir isvis kokiu tik garsu pas ji nera, sake kad taip turi buti, drauge turi AEG net negirdet kaip dirba, o virtuve su salionu kartu ir kol neisirengem miegamojo miegam salione tai nakti prabundam nuo jo tokiu garsu doh.gif indaplove labai didelis minusas nera plovimo su tabletem ir reiks kreiptis i garantini nes pilnai neprasisuka viena programa(vandens neispila) is kart pardave su broku, o buvo taip isgirta as kaip niekad neturejus indaploves tai ir susigundziau doh.gif o dirba tai labai garsiai, kur drauge turedama AEG labai dziaugias. Na turbut mane suprasit kodel esu taip nepatenkinta ARDO nes skirtumas tikrai yra didelis aisku kainose irgi ax.gif
O kaitlente ir orkaite vakar pajunge isbandziau spejau ir pyraga issikept thumbup.gif kaitlente jokiu garsu neleido tikiuosi kad bus ir toliau taip thumbup.gif
2SIA
QUOTE(Belada @ 2007 05 17, 12:02)
saldytuva pirkau ARDO integruojama kaip pasirodo jis pusiau integruojamas, o veikia tai kosmariskai sypia, traska, saudo ir isvis kokiu tik garsu pas ji nera, sake kad taip turi buti, drauge turi AEG net negirdet kaip dirba, o virtuve su salionu kartu ir kol neisirengem miegamojo miegam salione tai nakti prabundam nuo jo tokiu garsu doh.gif indaplove labai didelis minusas nera plovimo su tabletem ir reiks kreiptis i garantini nes pilnai neprasisuka viena programa(vandens neispila) is kart pardave su broku, o buvo taip isgirta as kaip niekad neturejus indaploves tai ir susigundziau doh.gif o dirba tai labai garsiai, kur drauge turedama AEG labai dziaugias. Na turbut mane suprasit kodel esu taip nepatenkinta ARDO nes skirtumas tikrai yra didelis aisku kainose irgi ax.gif
O kaitlente ir orkaite vakar pajunge isbandziau spejau ir pyraga issikept thumbup.gif  kaitlente jokiu garsu neleido tikiuosi kad bus ir toliau taip thumbup.gif
*

biggrin.gif tai ir tu dziaukis draugei, tada ji nebesidziaugs kad nusipirko po brangiaja aeg o tu su pigiu ardo dziaugies lotuliukas.gif
manau psichologinis momentas daug ka duoda. jei susimoki kruva pinigu tai kazkodel daiktas yra geras. o as tai kai perku tai stengiuosi kad daiktas pateisintu mano lukescius uz savo kaina. mirksiukas.gif as juk nenoriu kad mano saldytuvas uz 1200 lt butu 2 metru, su leduku gamybos ir vandens gazavimo aparatu,dirbtu 0 decibelu rezimu ir dar neeikvotu elektros energijos rolleyes.gif
rupestelis
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 08 25, 13:59)
Sveiki. Nusipirkome Elektroliux indukcinę kaitlentę. Ją įjungus, uždėjus puodus, ypač ant didesnės temperatūros jaučiasi toks cypimas, kuris mane truputį erzina. Ar taip turi būti? O gal tai priklauso nuo puodų? Mano puodai yra Bachmayr Solinger, Bauer dar nebandžiau dėti. Taip pat, dar girdisi ventiliatoriaus ūžimas.

Parašykite prašau, ar jūsų indukcinės kaitlentės skleidžia kokius nors garsus. Ačiū.
*

musu truputi uzia, bet kol neperskaiciau tavo posto, net neatkreipiau demesio biggrin.gif

mane tai domina-gal yra specialus valiklis indukcines pavirsiui, nes baisiai traukia dulkes doh.gif

QUOTE(2SIA @ 2007 08 02, 13:34)
biggrin.gif  tai ir tu dziaukis draugei, tada ji nebesidziaugs kad nusipirko po brangiaja aeg o tu su pigiu ardo dziaugies  lotuliukas.gif
manau psichologinis momentas daug ka duoda.  jei susimoki kruva pinigu tai kazkodel daiktas yra geras.
*

na, cia as nesutikciau, gera firma kaip ir "atsako" uz savo "varda" ir kaina, juk niekas turbut neisdris priestaraut, kad miele yra geriausia thumbup.gif tik kai kurie irgi pradeda "grybaut"-pvz siemens ir boschas nuo praeitu metu pradejo surinkinet Lenkijoj doh.gif
antras dalykas kas svarbu-be abejo funkcijos, kuriu tau reikia...buitine technika rinko vyras, na ir kas kad pacia "kruciausia" siemens skalbykle-taigi 2 kartus perskaiciau instrukcija-na nera funkcijos, kad svertu skalbinius, arba bent jau puse vendens naudotu, o kadangi as daznai imetu kokius 2 drabuzelius vietoj numatytu 4 kg, tai isisvaizduojat, kokia ekonomija gaunasi doh.gif blink.gif
Zilvinas
QUOTE(rupestelis @ 2007 08 29, 12:30)
antras dalykas kas svarbu-be abejo funkcijos, kuriu tau reikia...buitine technika rinko vyras, na ir kas kad pacia "kruciausia" siemens skalbykle-taigi 2 kartus perskaiciau instrukcija-na nera funkcijos, kad svertu skalbinius, arba bent jau puse vendens naudotu, o kadangi as daznai imetu kokius 2 drabuzelius vietoj numatytu 4 kg, tai isisvaizduojat, kokia ekonomija gaunasi doh.gif  blink.gif
*

Jeigu pas jus pati "kruciausia" Siemens skalbykle, tikrai ji "sveriasi" skalbinius, tik gal to instrukcijoje neraso.
Yra sudeti papildomi davikliai, kuriu pagalba nustatomas koks yra mazdaug skalbiniu svoris, nuo to priklauso pripilamo vandens kiekis.
Skalbykle autamatiskai ipila maziau vandens, jeigu maziau skalbiniu ir atvirksciai, daugiau skalbiniu - daugiau vandens.
taskelis
QUOTE(rupestelis @ 2007 08 29, 13:30)
musu truputi uzia, bet kol neperskaiciau tavo posto, net neatkreipiau demesio biggrin.gif

mane tai domina-gal yra specialus valiklis indukcines pavirsiui, nes baisiai traukia dulkes doh.gif
*

Man irgi labai idomu gal yra kokie super duper mega turbo valikliai specialus? As naudoju stiklo keramikos kaitlenciu valikli Erdes, bet tai su juo nuvalai, o po 10 min jau gali eit is naujo valyt, jei kreiptum demesi i dulkes... Ir siaip labai svariai nenusivalo, jau yra pora demiu, nors valau saziningai po kiekvieno naudojimo ir priskrest dar niekas neturejo g.gif
Disima
QUOTE(taskelis @ 2007 08 30, 10:04)
Man irgi labai idomu gal yra kokie super duper mega turbo valikliai specialus? As naudoju stiklo keramikos kaitlenciu valikli Erdes, bet tai su juo nuvalai, o po 10 min jau gali eit is naujo valyt, jei kreiptum demesi i dulkes... Ir siaip labai svariai nenusivalo, jau yra pora demiu, nors valau saziningai po kiekvieno naudojimo ir priskrest dar niekas neturejo  g.gif
*

Erdes ar Eres g.gif Aš turiu Eres pienelį, tai esu patenkinta thumbup.gif Lnegvai nuvalo, neaitraus kvapo.
taskelis
QUOTE(Disima @ 2007 08 30, 12:10)
Erdes ar Eres g.gif Aš turiu Eres pienelį, tai esu patenkinta thumbup.gif Lnegvai nuvalo, neaitraus kvapo.
*

ir as Eres turiu, bet tiksliai neatsiminiau pavadinimo blush2.gif
krisven
Labai prasau visu pagalbos! as visa laika labai norejau indukcines k, nes galvojau kad jos labai geros ir issirinkau Siemens firmos, o kai vakar nulekiau i buitines t. parduotuve jau uzsisakineti, tai konsultantas pareiske: kad ant indukcines k. labai nesveika gaminti ir kodel mes norim sau gadinti sveikata, kad geriau pirkti paprasta stiklokeramine k. ir kam permoketi pinigus, ir tapti reklamos aukomis. Man akys tik blink.gif ir isejau nieko nepesus verysad.gif .
Zilvinas
QUOTE(krisven @ 2007 10 19, 10:02)
Labai prasau visu pagalbos!   as visa laika labai norejau indukcines k, nes galvojau kad jos labai geros ir issirinkau Siemens firmos, o kai vakar nulekiau i buitines t. parduotuve jau uzsisakineti, tai konsultantas pareiske: kad ant indukcines k. labai nesveika gaminti ir kodel mes norim sau gadinti sveikata, kad geriau pirkti paprasta stiklokeramine k. ir kam permoketi pinigus, ir tapti reklamos aukomis. Man akys tik blink.gif  ir isejau nieko nepesus verysad.gif .
*

Nu as pirma kart girdziu. Gal ir yra kokiu niuansu.
Saja
QUOTE(krisven @ 2007 10 19, 11:02)
Labai prasau visu pagalbos!   as visa laika labai norejau indukcines k, nes galvojau kad jos labai geros ir issirinkau Siemens firmos, o kai vakar nulekiau i buitines t. parduotuve jau uzsisakineti, tai konsultantas pareiske: kad ant indukcines k. labai nesveika gaminti ir kodel mes norim sau gadinti sveikata, kad geriau pirkti paprasta stiklokeramine k. ir kam permoketi pinigus, ir tapti reklamos aukomis. Man akys tik blink.gif  ir isejau nieko nepesus verysad.gif .

Nu geras! blink.gif Kokioj čia parduotuvėj (jei Vilniuje)? Reikės užeiti pabendrauti su konsultantu - ar turi rimtą pagrindą taip sakyti. Nes aš irgi planuoju indukcinę, bet sveikatos gadinti nenoriu doh.gif. Tiesa, prieš kurį laiką ieškojau apie tai informacijos internete, ir padariau sau išvadą, kad nekenkia jos schmoll.gif.
krisven
taip, taip, tai Vilniuje ta parduotove randasi, ir vadinas ji Ogmina. Snekejausi su tokiu labai protingu zmogum ir jis sake, kad kazkiek kazkokiu (neatsimenu kokiu) bangu gal ir skleidzia, bet tikrai maziau kenkia negu mikrobange. Juk bangas skleidzia ir mob tel., bet juk mes visi naudojam ir mobilius, ir mikrobanges ir kol kas niekas nemire nuo ju. Taigi as vistiek nusprendziau pirkti indukcine k. ir nekreipti demesio i tokias snekas. Gal sakau reiketu pabandyti uzsisakyti per tuos kur prekiauja pigiau (pilnas internetas tokiu skelbimu), bet bijau nusvilti, bet ir gundo tai, kad ta pacia preke nupirkciau dag pigiau. Gal kas uzsisakinejot, parasykit ar nenusivylet?
Saja
QUOTE(krisven @ 2007 10 21, 14:38)
Gal sakau reiketu pabandyti uzsisakyti per tuos kur prekiauja pigiau (pilnas internetas tokiu skelbimu), bet bijau nusvilti, bet ir gundo tai, kad ta pacia preke nupirkciau dag pigiau. Gal kas uzsisakinejot, parasykit ar nenusivylet?

Reikia, kad su garantija būtų, ir bus gerai. Dėl garantijos vis vien ne į parduotuvę reikės kreiptis, o į gamintoją atstovaujančią taisyklą. Mes prieš 10 metų taip pirkome televizorių. Tiesa, garantijos neteko išbandyti, nes nesugedo thumbup.gif. Tik kartais būna gaila parduotuvių - juk jų dėka mes viską apžiūrime, išklausinėjame, jie už patalpas moka, atlyginimą konsultantams unsure.gif. Tai jei patinka pardavėjas, perku parduotuvėje, kad jį palaikyčiau, o jei nepatinka - tada jo ne taip gaila blush2.gif.
Krisven, jei pirksi indukcinę kaitlentę, nepamiršk pasidalinti įspūdžiais rolleyes.gif. Kokio gamintojo planuoji pirkti?
bambinute
Gal kuri naudojatės indukcine kaitlente Electrolux EHD 60020P?
Ruošiamės tokią įsigyti, tad būtų įdomu sužinoti pliusus ir minus.
shaita
QUOTE(bambinute @ 2007 10 24, 14:04)
Gal kuri naudojatės indukcine kaitlente Electrolux EHD 60020P?
Ruošiamės tokią įsigyti, tad būtų įdomu sužinoti pliusus ir minus.
*

Sveika. Pas mane kaitlenteje dvi skyles indukcines, o dvi paprastos, tai galiu pasakyti, kad tu paprastu beveik nenaudoju, nes ant ju labai letai viskas verda ir kepa. As uz indukcine ir jokia kita, tikrai neapsiriksi. Sekmes thumbup.gif
bambinute
QUOTE(shaita @ 2007 10 24, 14:44)
Sveika. Pas mane kaitlenteje dvi skyles indukcines, o dvi paprastos, tai galiu pasakyti, kad tu paprastu beveik nenaudoju, nes ant ju labai letai viskas verda ir kepa. As uz indukcine ir jokia kita, tikrai neapsiriksi. Sekmes  thumbup.gif
*

Dėkui, o kokios firmos kaitlentę naudoji?
Sindy
Na abejoju ar cia labai jau daug nuo firmos pavadinimo priklauso.. Kie teko girdet is pazystamu vadybininku (per atvirumo valandeles biggrin.gif ) kad nuo pavadinimo dazniausiai tik kaina tepriklauso.. O butent indukcines kaitlentes visoms firmoms pakolkas gamina vienintelis fabrikas europoje..
Va del vieno tai pritariu visu 100 proc. - indukcine daug geresne uz paprasta el. kaitlente thumbup.gif ir netik virimo greiciu.
bambinute
QUOTE(Sindy @ 2007 10 24, 18:15)
Na abejoju ar cia labai jau daug nuo firmos pavadinimo priklauso.. Kie teko girdet is pazystamu vadybininku (per atvirumo valandeles  biggrin.gif ) kad nuo pavadinimo dazniausiai tik kaina tepriklauso.. O butent indukcines kaitlentes visoms firmoms pakolkas gamina vienintelis fabrikas europoje..
Va del vieno tai pritariu visu 100 proc. - indukcine daug geresne uz paprasta el. kaitlente  thumbup.gif  ir netik virimo greiciu.
*

Sindy, o tai koks tas fabrikas, kur jis yra g.gif ?
opyte
Siandie3n kaip tik isigijom indukcine kaitlente Brandt, tai pardavejas sake (nezianu ar tiesa) kad butent si firma yra uzpatentavusi indukcino metoda ir kad kitos firmos is ju perka. o Firma si kiek issiaiskinau yra prancuzu. neziau ar gera,dar nebandziau, bet kaina zenkliai skiriasi nuo kitu firmu.
bambinute
QUOTE(opyte @ 2007 10 25, 00:28)
Siandie3n kaip tik isigijom indukcine kaitlente Brandt, tai pardavejas sake (nezianu ar tiesa) kad butent si firma yra uzpatentavusi indukcino metoda ir kad kitos firmos is ju perka. o Firma si kiek issiaiskinau yra prancuzu. neziau ar gera,dar nebandziau, bet kaina zenkliai skiriasi nuo kitu firmu.
*

Iš kur pirkot?
Baisu, kad ta kaina gali būti dirbtinai iškelta..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.