Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagurklis ir putlūs žandai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3
spjaudytoja
na nzn gal tokia tema jau buwo, bet ash bent jau neradau tokios... ax.gif taj wat, noreciau jusu paklausti kokiais budajs galima butu numesti kilogramu nuo zandu? galyra kokiu pratimu wejdo raumenims ar kazkas panasaus padedancio atsikratyti sito siaubelio? doh.gif verysad.gif
meškutė_Nida
Vaikiškas žandų putlumas išnyksta su amžiumi, pasibaigus lytinei brandai. tongue.gif
yewoo
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 04 01, 11:47)
Vaikiškas žandų putlumas išnyksta su amžiumi, pasibaigus lytinei brandai. tongue.gif
*

nebutinai wacko.gif
spjaudytoja
na jej nebutinaj, taj gal padekit mamytes mielosios?! doh.gif siaip nesu stora bet zandaj pucias, walgau irgi nemazaj...biggrin.gif bet gal yra kokiu pratimeliu ar siaip riebaliuku deginimo dalykeliu nuo kuriu nukristu tie tikraj nemazi zandukaj, nebenoriu buti burunduku doh.gif biggrin.gif
Kreiziuke
uoj..mano zandukai nemazi,bet niekad del ju nekompleksavau,privalumas mano,kai numetus 10 kg buvau tai ir zanduku nebuvo(nekopijuokit tik.. nes kaip distrofike atrodziau).bet visgi grazesne su putliais zandukais schmoll.gif thumbup.gif
Matea
pabandyk bodyflexa liuto poza
spjaudytoja
ten ta poza kur su liezuwiu iskistu ?smile.gif rejks paieskoti tos knygutes, nes amno mama kazkada lanke tuos kursus biggrin.gif o kiek rejk kartot ta pratim kartu per diena, nes ten kiek pamenu wiskas rusiskaj, o tos kalbos nlb ismanau... doh.gif
Emka
sveikutes smile.gif

va tik snd prisijungiau tai is anksto sakau kad lb malonu
gal kas zino kaip galima isspresti sita beda?
ziza
Nežinau kiek tai padeda ir ar ištikrųjų padeda, bet kai buvau Anglijoje girdėjau ir mačiau kaip vienas anglas mokė pažįstamą atsikratyti pagurklio.
Mokė įtempinėti pagurklį į priekį ištempiant smakrą(kaip kiti, kad sako apatinis žandikaulis išvažiavęs) ir po to ištiesta rankos plaštaką smarkiai padaužyti tą pagurklį(bet ne su plaštaka paplekšnoti, bet su rodomojo piršto visa plokštuma.
Nežinau tik ar aiškiai parašiau ar supratai unsure.gif
Micha
QUOTE(Emka @ 2006 08 26, 23:17)
sveikutes smile.gif

va tik snd prisijungiau tai is anksto sakau kad lb malonu
gal kas zino kaip galima isspresti sita beda?
*

O kaip su visais kitais nereikalingais riebaliukais? Jei ir kitur yra prisikaupe, tai aplamai metant svori sumazetu, BET bevisa ko stenkis vaikscioti iskelta galva, neskaityk ir neziurek TV atsigulusi, t.y. stenkis, kad visada galva butu "pakelta", smakriukas itemptas.
godule
PER KAŽKOKIĄ rusų laidą mačiau kad reikia pamirkyt ploną rankšluostuką į druskos prisodrintą vandenį ir su juo kasd.po keles min. tapšnot pagurklį
Emka
asiukas
reiks butinai isbandyt thumbup.gif
Šatrija
Girdėjau, kad kai daug per pagurklį tapšnoji ir jį visaip masažuoji riebaliukai išsivaikšto. unsure.gif
pakasiukas
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 04 01, 10:47)
*

biggrin.gif

branda praejo,o zandai liko ax.gif
Ne, nu tikrai merginos ka daryt?? blush2.gif
balandele
geri patarimai reiks ir man pabandyti thumbup.gif
nors neturiu didelio bet kai palenkiu galva tai nelabai graziai atrodo.
Simpatiaska
QUOTE(spjaudytoja @ 2006 03 31, 23:54)
na nzn gal tokia tema jau buwo, bet ash bent jau neradau tokios... ax.gif  taj wat, noreciau jusu paklausti kokiais budajs galima butu numesti kilogramu nuo zandu? galyra kokiu pratimu wejdo raumenims ar kazkas panasaus padedancio atsikratyti sito siaubelio?  doh.gif  verysad.gif
*

del zandu pabandyk pratimus.....as darau kieuser posted image
kviena diena.........bandysim kartu...gal po men.bus rezuljtatas ??

http://www.terrawoman.com/sports/cheek/comments
Bitute32
aš su kontrastiniu dušu jį tvarkau, tą pagurklį thumbup.gif
Kleopatra
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 10 16, 21:53)
del zandu pabandyk pratimus.....as darau kieuser posted image
kviena diena.........bandysim kartu...gal po men.bus rezuljtatas ??
http://www.terrawoman.com/sports/cheek/comments
*

Kaip gaila rusiškai nesuprantu... cray.gif o taip norėtųsi išbandyt, nes palyginus kūnas nėra toks jau putlus, bet žandai... doh.gif
Aivija
ta pati problema tie zandai blush2.gif
jufka
Atsimenu kai man sake kad jei noriu sumazinti zandukus ir pagurkli reik kramtyti kramtoske kietesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebandziau nes man juokingai skambejo lotuliukas.gif
teta_liveta
o kontrastingas dushas rimtaj padeda? man tai labai nepatinka tas saltas vandenelis bet gal teks aukotis biggrin.gif
jura-rura
ir man reikia pagalbos sioje srityje. nebenroiu to pagurklio. tik palenkiu siek tiek galva i prieki ir dieve mano koks vaizdelis. kaip "ispajuti" ta pagurkli....
groovy
Jau mano koks pagurklis, nesu stora, bet jau tas pagurklis, ypač nuotraukose kai pamatau... blink.gif Reikės pasitapšnoti lotuliukas.gif O dėl bodyflexo, na nežinau, man ten per daug sudėtinga, bent iš pradžių blush2.gif
dlambliukas
Aš tai per vieną tv laidą mačiau, kaip darė pratimus pagurkliui mažinti, nuo jų taip pat mažėja ir putlučiai žandukai thumbup.gif vedėjos žodžiais tariant, reikia įtempti visus įmanomus kaklo raumenukus, ji viska vizualiai parodė, tai man asmeniškai buvo panašu į šikančio katino snukelio išraišką blush2.gif įtempus reikia palaikyti kelias sekundes, kartoti kiek galima dažniau smile.gif aš pati nebandžiau dar, bet tikriausiai veiksminga g.gif mirksiukas.gif
Ekrita
na dėl to katino ar jis š...., tai nežinau, bet buvo sakoma taip, pasukus galva į šoną daryti judesį lyg katė laižosi "prausiasi", kokį 10 kartų į vieną, ir kitą pusę...vėliau atlošti galvą, ir įsivaizduoti kad veidas ant pakaušio, ir pabandyti ten atlikti katino "prausimosi" judesius...garantavo kad po 10-14 dianų pagurklio nesimatys ax.gif o jei dar visi patapšnojimai ir kaukės, tai turėtų būti liuks thumbup.gif
jauniute
sveikos visos biggrin.gif kaip gerai kad sita temele radau, pas mane irgi labai dideli ir putlus zandai yra, o figura liekna liekna, man lytine branda jau praejus seniausiai smile.gif nepaprastai del tu zandu kompleksuoju, pastaruosius metus, tai net is namu neiskisu beveik galvos, nes man geda, jau praradau vilti buti proporcinga, bent jau kaip ta kompleksa issivaryt is saves? g.gif
Sidharta
nuo putlių žandukų manau skaistalai padeda, o šiaip tai yra didesnių problemų nei žandai biggrin.gif o dėl pagurklio. Kažkur girdėjau (bet nesu garantuota, kad tai teisybė), jei miegi ant nepatogios pagalvės (didelės) tada pagurklis gali atsirasti. aš visada miegodavau ant laaabai didelės pagalvės tai jau jau jau rodėsi pirmieji požymiai. dabar miegu arba ant vos vos vos mažytės arba visai be pagalvės ir jau stangresnė ten odelė, o ir sveikiau miegu, nes didelės pagalvės labai nesveika. tai tiek 4u.gif
Bitute32
pagurklį tai ledukais ryte pakankinu lotuliukas.gif
vaivulis
na perskaiciau visa temele ir pasakysiu kaip sake mano gydytojas - numesi svori dings ir visi zandai, nes reikia stangrinti visu kuna, ne viena pagurkli ar zandus... o siaip labai efektyvi priemonė - masazas smile.gif
Helenee
as ant lovos guluosi taip, kad galva ir kaklas ore kabetu. ir tada pradeti galva kelti i virsu, bet judesiukas nuo pagurklio prasideda. Tada isitempia visi veido raumenys.
I menesi po svaitele mes abi su mama padaom, kad veido tonusa pagerint.
Ir kaklo reumenukai padirba.
Tik atsargiai labai.

O jei daromas pratimas pilvo presui neteisingai- cia kai virsutine kuno dali kelia- ir judesiuka neteisiklingai zmogus pradeda nuo smakriuko, o ne nuo pilvo apacios, tai tadu pralosia musu pilvuks,bet islosia veiduks, nes jis ir pagurklis ir kaklas kaip ir buna apkrauti rolleyes.gif bet cia reik "akkuratnai " rolleyes.gif
MEDUNE
QUOTE(Helenee @ 2007 07 13, 12:57)
as ant lovos guluosi taip, kad galva ir kaklas ore kabetu. ir tada pradeti galva kelti i virsu, bet judesiukas nuo pagurklio prasideda. Tada isitempia visi veido raumenys.
I menesi po svaitele mes abi su mama padaom, kad veido tonusa pagerint.
Ir kaklo reumenukai padirba.
Tik atsargiai labai.

Cia gal ir idomu,,,bandysim.... g.gif
Karklas
Sveikos.Neskaičiau visos temos, gal jau kas rašė.Norint sumažint pagurklį, reikia smakru ore "rašyti" raides.Pvz.abėcėlią ar šiaip kokius žodelius, kad linksmiau būtų biggrin.gif .
laimingai_istekejusi
g.gif
kysulia
Pagurkliui turbūt labiausiai padėtų specialūs body flex pratimai veidui, nors man pagurklis sumažėja ar visai išnyksta, kai krinta viso kųno svoris smile.gif
Kristiniux
QUOTE(kysulia @ 2007 12 04, 16:42)
Pagurkliui turbūt labiausiai padėtų specialūs body flex pratimai veidui, nors man pagurklis sumažėja ar visai išnyksta, kai krinta viso kųno svoris smile.gif
*

pasidalinki info, kaip ir kokius body flex pratimukus reiktų daryt būtent pagurkliui 4u.gif
Nirvyte
As girdejau kad reikia su kokia kauke, prausikliu ar nesvarbu kuo patepti ir trinti is apacios i virsu mirksiukas.gif
Nirvyte
Dabar as taip pat pradejau miegoti ant mazu pagalvyciu thumbup.gif , mano nugaryte jau jaucia, o pagurklis dar nelabai wub.gif
_Lukata_
aš dar girdėjau,kad nenorint atsirasti pagurkliui,tai pavyzdžiui kai valotės ar prausetės kaklą tai reikia iš apačios į viršų braukt per kaklą. nežinau ar čia aiškiai pasakiau. biggrin.gif g.gif
Nirvyte
Padekit blush2.gif kai del to pagurkliuko pradejau miegoti ant mazu pagalvyciu tai pradzioj viskas buvo thumbup.gif , bet dabar tai ryte atsikeliu su skaudancia nugaryte ir peciais doh.gif

As pripratus miegoti ant sono, o kai su maza pagalvyte miegu ant sono tai peciai uzsilenkia.. Gal todel? verysad.gif
bzykutee
turiu ir aš tą problemėlę, paveldėjau nuo mamytės ir iš tiesų net nežadu naikinti, nes noriu būt panaši į mamytę 4u.gif
jauniute
QUOTE(bzykutee @ 2008 01 08, 00:43)
turiu ir aš tą problemėlę, paveldėjau nuo mamytės ir iš tiesų net nežadu naikinti, nes noriu būt panaši į mamytę  4u.gif
*

aha ir as nuo mamytes paveldejau putlius zandukus, tik as mielai juos panaikinciau:)bet mano atveju tai jokie pratimai nepades, nes cia genetika, nzn nebent nusiurbtu, nes kitaip tai be sansu:)
kince
mewskit aplamai svorį o kai kris svoris kris ir žandai vien nuo žandų niekad nenumesit svorio tad sportuokim nors ir sunkiai mums tai sekasi iki mielosios g.gif blush2.gif 4u.gif
jauniute
QUOTE(kince @ 2008 03 11, 17:25)
mewskit aplamai svorį o kai kris svoris kris ir žandai vien nuo žandų niekad nenumesit svorio tad sportuokim nors ir sunkiai mums tai sekasi iki mielosios g.gif  blush2.gif  4u.gif
*

kad sita spatarimas man deja netinka, esu labai labai kuda, tik kad zandukus putlius turiu:)
Kolega
QUOTE(kince @ 2008 03 11, 18:25)
mewskit aplamai svorį o kai kris svoris kris ir žandai vien nuo žandų niekad nenumesit svorio tad sportuokim nors ir sunkiai mums tai sekasi iki mielosios g.gif  blush2.gif  4u.gif
*

As esu pakankamai liekna,zandukai yra minimalus,bet kai nulenkiu galva link kaklo tai pagurkis tikrai siaubingas,net kompleksuot del to pradejau,visur sedziu isitempus,kad tik galvos zemyn nenulenkciau verysad.gif
Tendre
Esu kažkur skaičiusi, kad norint treniruoti skruostų raumenis (gerai skamba biggrin.gif ), reikia tarsi ilgai sakyti o i u 4u.gif
laurada
QUOTE(jolieee @ 2008 03 13, 18:04)
Esu kažkur skaičiusi, kad norint treniruoti skruostų raumenis (gerai skamba  biggrin.gif ), reikia tarsi ilgai sakyti o i u  4u.gif
*

As ir skaiciau, kad kiekviena diena reikia nors po kelias minutes sakyti raideles. Skaiciau, kad sumazina vakumas, tai dariausi ir tokias proceduras, labai faina procedura thumbup.gif tik va kas liecia del pagurklio nelabai ka ir pastebejau arba nelabai as ji ir turejau g.gif kosmetologe sake, kad cia mano bloga galvos laikysena sudaro ta pagurkli, kai einu neistempiu kaklo, o ji sustumiu, tikiuosi aiskiai parasiau ir supras ka norejau parasyti blush2.gif nes nemoku paaiskinti ax.gif
pokahonta
pagurkli mazint labai padeda atsilenkima,tik kai juos darote visada ziurekite i prieki o ne smakra spauskite prie kaklo..Zandukai krenta kai sportuojant intensyviai ir ryskiai kvepuojama 4u.gif
EAT
Ir aš pastebėjau kai ką, kuo mažiau sėdima supermamose tuo mažiau auga pagurklis.
Neprasta
QUOTE(Kolega @ 2008 03 13, 12:30)
As esu pakankamai liekna,zandukai yra minimalus,bet kai nulenkiu galva link kaklo tai pagurkis tikrai siaubingas,net kompleksuot del to pradejau,visur  sedziu isitempus,kad tik galvos zemyn nenulenkciau verysad.gif
*

Aš ir tuoj kompleksą įsivarysiu,kaip ir tu stengiuosi nesulekt galvos žemyn,nes tada pasirodo visas mano "grožis" doh.gif verysad.gif
solo
Pagurkliui ir apskritai veido raumenims yra puikūs bodyfexo pratimai "liūtas" ir "grimasa". Pasidomėkit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.