na nzn gal tokia tema jau buwo, bet ash bent jau neradau tokios...
Vaikiškas žandų putlumas išnyksta su amžiumi, pasibaigus lytinei brandai.
na jej nebutinaj, taj gal padekit mamytes mielosios?!
uoj..mano zandukai nemazi,bet niekad del ju nekompleksavau,privalumas mano,kai numetus 10 kg buvau tai ir zanduku nebuvo(nekopijuokit tik.. nes kaip distrofike atrodziau).bet visgi grazesne su putliais zandukais
pabandyk bodyflexa liuto poza
ten ta poza kur su liezuwiu iskistu ?
sveikutes
va tik snd prisijungiau tai is anksto sakau kad lb malonu gal kas zino kaip galima isspresti sita beda?
Nežinau kiek tai padeda ir ar ištikrųjų padeda, bet kai buvau Anglijoje girdėjau ir mačiau kaip vienas anglas mokė pažįstamą atsikratyti pagurklio.
Mokė įtempinėti pagurklį į priekį ištempiant smakrą(kaip kiti, kad sako apatinis žandikaulis išvažiavęs) ir po to ištiesta rankos plaštaką smarkiai padaužyti tą pagurklį(bet ne su plaštaka paplekšnoti, bet su rodomojo piršto visa plokštuma. Nežinau tik ar aiškiai parašiau ar supratai QUOTE(Emka @ 2006 08 26, 23:17) sveikutes va tik snd prisijungiau tai is anksto sakau kad lb malonu gal kas zino kaip galima isspresti sita beda? O kaip su visais kitais nereikalingais riebaliukais? Jei ir kitur yra prisikaupe, tai aplamai metant svori sumazetu, BET bevisa ko stenkis vaikscioti iskelta galva, neskaityk ir neziurek TV atsigulusi, t.y. stenkis, kad visada galva butu "pakelta", smakriukas itemptas.
PER KAŽKOKIĄ rusų laidą mačiau kad reikia pamirkyt ploną rankšluostuką į druskos prisodrintą vandenį ir su juo kasd.po keles min. tapšnot pagurklį
asiukas
reiks butinai isbandyt
Girdėjau, kad kai daug per pagurklį tapšnoji ir jį visaip masažuoji riebaliukai išsivaikšto.
geri patarimai reiks ir man pabandyti
nors neturiu didelio bet kai palenkiu galva tai nelabai graziai atrodo. QUOTE(spjaudytoja @ 2006 03 31, 23:54) na nzn gal tokia tema jau buwo, bet ash bent jau neradau tokios... del zandu pabandyk pratimus.....as darau kie ![]() kviena diena.........bandysim kartu...gal po men.bus rezuljtatas ?? http://www.terrawoman.com/sports/cheek/comments
aš su kontrastiniu dušu jį tvarkau, tą pagurklį
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 10 16, 21:53) del zandu pabandyk pratimus.....as darau kie ![]() kviena diena.........bandysim kartu...gal po men.bus rezuljtatas ?? http://www.terrawoman.com/sports/cheek/comments Kaip gaila rusiškai nesuprantu...
ta pati problema tie zandai
Atsimenu kai man sake kad jei noriu sumazinti zandukus ir pagurkli reik kramtyti kramtoske kietesne
o kontrastingas dushas rimtaj padeda? man tai labai nepatinka tas saltas vandenelis bet gal teks aukotis
ir man reikia pagalbos sioje srityje. nebenroiu to pagurklio. tik palenkiu siek tiek galva i prieki ir dieve mano koks vaizdelis. kaip "ispajuti" ta pagurkli....
Jau mano koks pagurklis, nesu stora, bet jau tas pagurklis, ypač nuotraukose kai pamatau...
Aš tai per vieną tv laidą mačiau, kaip darė pratimus pagurkliui mažinti, nuo jų taip pat mažėja ir putlučiai žandukai
na dėl to katino ar jis š...., tai nežinau, bet buvo sakoma taip, pasukus galva į šoną daryti judesį lyg katė laižosi "prausiasi", kokį 10 kartų į vieną, ir kitą pusę...vėliau atlošti galvą, ir įsivaizduoti kad veidas ant pakaušio, ir pabandyti ten atlikti katino "prausimosi" judesius...garantavo kad po 10-14 dianų pagurklio nesimatys
sveikos visos
nuo putlių žandukų manau skaistalai padeda, o šiaip tai yra didesnių problemų nei žandai
pagurklį tai ledukais ryte pakankinu
na perskaiciau visa temele ir pasakysiu kaip sake mano gydytojas - numesi svori dings ir visi zandai, nes reikia stangrinti visu kuna, ne viena pagurkli ar zandus... o siaip labai efektyvi priemonė - masazas
as ant lovos guluosi taip, kad galva ir kaklas ore kabetu. ir tada pradeti galva kelti i virsu, bet judesiukas nuo pagurklio prasideda. Tada isitempia visi veido raumenys.
I menesi po svaitele mes abi su mama padaom, kad veido tonusa pagerint. Ir kaklo reumenukai padirba. Tik atsargiai labai. O jei daromas pratimas pilvo presui neteisingai- cia kai virsutine kuno dali kelia- ir judesiuka neteisiklingai zmogus pradeda nuo smakriuko, o ne nuo pilvo apacios, tai tadu pralosia musu pilvuks,bet islosia veiduks, nes jis ir pagurklis ir kaklas kaip ir buna apkrauti QUOTE(Helenee @ 2007 07 13, 12:57) as ant lovos guluosi taip, kad galva ir kaklas ore kabetu. ir tada pradeti galva kelti i virsu, bet judesiukas nuo pagurklio prasideda. Tada isitempia visi veido raumenys. I menesi po svaitele mes abi su mama padaom, kad veido tonusa pagerint. Ir kaklo reumenukai padirba. Tik atsargiai labai. Cia gal ir idomu,,,bandysim....
Sveikos.Neskaičiau visos temos, gal jau kas rašė.Norint sumažint pagurklį, reikia smakru ore "rašyti" raides.Pvz.abėcėlią ar šiaip kokius žodelius, kad linksmiau būtų
Pagurkliui turbūt labiausiai padėtų specialūs body flex pratimai veidui, nors man pagurklis sumažėja ar visai išnyksta, kai krinta viso kųno svoris
As girdejau kad reikia su kokia kauke, prausikliu ar nesvarbu kuo patepti ir trinti is apacios i virsu
Dabar as taip pat pradejau miegoti ant mazu pagalvyciu
aš dar girdėjau,kad nenorint atsirasti pagurkliui,tai pavyzdžiui kai valotės ar prausetės kaklą tai reikia iš apačios į viršų braukt per kaklą. nežinau ar čia aiškiai pasakiau.
Padekit
As pripratus miegoti ant sono, o kai su maza pagalvyte miegu ant sono tai peciai uzsilenkia.. Gal todel?
turiu ir aš tą problemėlę, paveldėjau nuo mamytės ir iš tiesų net nežadu naikinti, nes noriu būt panaši į mamytę
QUOTE(bzykutee @ 2008 01 08, 00:43) turiu ir aš tą problemėlę, paveldėjau nuo mamytės ir iš tiesų net nežadu naikinti, nes noriu būt panaši į mamytę aha ir as nuo mamytes paveldejau putlius zandukus, tik as mielai juos panaikinciau:)bet mano atveju tai jokie pratimai nepades, nes cia genetika, nzn nebent nusiurbtu, nes kitaip tai be sansu:)
mewskit aplamai svorį o kai kris svoris kris ir žandai vien nuo žandų niekad nenumesit svorio tad sportuokim nors ir sunkiai mums tai sekasi iki mielosios
QUOTE(kince @ 2008 03 11, 18:25) mewskit aplamai svorį o kai kris svoris kris ir žandai vien nuo žandų niekad nenumesit svorio tad sportuokim nors ir sunkiai mums tai sekasi iki mielosios As esu pakankamai liekna,zandukai yra minimalus,bet kai nulenkiu galva link kaklo tai pagurkis tikrai siaubingas,net kompleksuot del to pradejau,visur sedziu isitempus,kad tik galvos zemyn nenulenkciau
Esu kažkur skaičiusi, kad norint treniruoti skruostų raumenis (gerai skamba
QUOTE(jolieee @ 2008 03 13, 18:04) Esu kažkur skaičiusi, kad norint treniruoti skruostų raumenis (gerai skamba As ir skaiciau, kad kiekviena diena reikia nors po kelias minutes sakyti raideles. Skaiciau, kad sumazina vakumas, tai dariausi ir tokias proceduras, labai faina procedura
pagurkli mazint labai padeda atsilenkima,tik kai juos darote visada ziurekite i prieki o ne smakra spauskite prie kaklo..Zandukai krenta kai sportuojant intensyviai ir ryskiai kvepuojama
Ir aš pastebėjau kai ką, kuo mažiau sėdima supermamose tuo mažiau auga pagurklis.
QUOTE(Kolega @ 2008 03 13, 12:30) As esu pakankamai liekna,zandukai yra minimalus,bet kai nulenkiu galva link kaklo tai pagurkis tikrai siaubingas,net kompleksuot del to pradejau,visur sedziu isitempus,kad tik galvos zemyn nenulenkciau Aš ir tuoj kompleksą įsivarysiu,kaip ir tu stengiuosi nesulekt galvos žemyn,nes tada pasirodo visas mano "grožis"
Pagurkliui ir apskritai veido raumenims yra puikūs bodyfexo pratimai "liūtas" ir "grimasa". Pasidomėkit.
|